Razkrivamo podrobnosti: naročilo umora, amfetamini in grožnje! Se zavedamo, kako nevaren je dr. Michel Stephan?

Foto: Demokracija

Kriminalist, ki je lansko jesen sodeloval pri aretaciji libanonskega kemika dr. Michela (Massouda) Stephana, je med drugim povedal, da je policija prejela prijavo, da je dr. Stephan v priporu sojetnika nagovarjal k umoru varovane priče in še nekaterih drugih.

Članek začnimo z grozljivimi dejstvi, ki so se razkrila na zadnjem sodnem naroku v zadevi dr. Michel Stephan. Libanonskega kemika, ki ga je v Slovenijo iz Francije pripeljala dr. Barbara Mohar, obtožnica bremeni napeljevanja k umoru nekdanjega sodelavca s Kemijskega inštituta dr. Janeza Plavca iz nizkotnih nagibov in prometa z orožjem. Tožilstvo je prepričano, da naj bi ga bila pri tem vodila maščevanje in sovraštvo, saj naj bi bil vodjo centra NMR na inštitutu dr. Plavca krivil za še vedno veljavno prepoved vstopa na inštitut in domnevno onemogočanje njegove vnovične zaposlitve. Mimogrede, njegovo pravo ime je Michel Massoud Stephan. Kot je izpričala njegova nekdanja sodelavka in tudi zasebna partnerica, dr. Stephan pripada ortodoksni pravoslavni cerkvi. Minuli ponedeljek je tako pričal kriminalist, ki je sodeloval pri Stephanovi aretaciji.

Naročil še umor varovane priče
Kriminalist, ki je lansko jesen sodeloval pri Stephanovi aretaciji, je med drugim povedal, da je policija prejela prijavo, da je dr. Stephan v priporu sojetnika nagovarjal k umoru varovane priče. Kot je dejal kriminalist, ga je nekega dne po tistem, ko je bil dr. Stephan že v priporu, poklical odvetnik Jože Hribernik in mu dejal, da ima pri sebi stranko, ki trdi, da je dr. Stephan sojetnika nagovarjal k umoru varovane priče; gre za osebo, ki je v sodnem procesu imenovana kot Ali in jo je po očitkih iz obtožnice dr. Stephan skušal nagovoriti k umoru dr. Plavca. Po klicu so Hribernikovo stranko zaslišali na policiji, pri čemer jih je napotila do Stephanovega sojetnika. Ta jim je nato povedal, da ga je dr. Stephan nagovarjal k umoru Alija in še nekaterih drugih. Omenjeni Stephanov sojetnik bi moral minuli teden o tem pričati na sodišču, a se je zaradi slabega zdravstvenega stanja opravičil. Tožilka pa je novinarjem potrdila, da je zaradi suma kaznivega dejanja v tem primeru na sodišče podala predlog za sodno preiskavo, o katerem pa sodišče še ni odločilo.

Kriminalist je med zaslišanjem potrdil, da je dr. Stephana policiji prijavil Ali, potem ko naj bi ga ta nagovarjal k umoru dr. Plavca. Ali je zato postal sodelavec policije; ta ga je ozvočila in tajno snemala njegova srečanja z dr. Stephanom. Slednjega je aretirala, potem ko je Aliju izročil fotografijo dr. Plavca in pištolo, s katero naj bi ga ubil.

Na sojenju dr. Michel Stephanu se je zvrstilo že veliko prič. Osrednji mediji, razen časnika Delo, dogajanje spremljajo.

Kaj pa amfetamin?
Za razumevanje ozadja dogajanja bomo izpostavili nekaj dejstev s pričanja nekdanjih Stephanovih ožjih sodelavcev. Spomnimo, da je bilo že na naroku 17. septembra povedano, da je eden od zaposlenih na inštitutu v preiskavi kriminalistom izročil dokument, ki ga je pred časom napisal kot zavarovalno polico v primeru, da se mu kaj zgodi. Iz dokumenta, katerega dele so takrat prebrali, izhaja, naj bi bil laboratorij inštituta po naročilu dr. Moharjeve in ob sodelovanju dr. Stephana izdelal določene spojine in jih nato prodal Krki, denar pa naj bi bil prejelo podjetje Phosphoenix.

Nekdanji Stephanov podrejeni sodelavec je pričal, da je mu je bilo rečeno, da so iz laboratorijske omare s kemikalijami zmanjkali amfetamini.

Sicer pa so bile zaslišane priče (5. novembra), kot so povedale, formalno Stephanovi sodelavci v laboratoriju L 08. Dr. Stephan jim je bil dejansko nadrejen, saj je vodil znanstvene raziskave laboratorija. Prvi je povedal, da je dr. Stephan s preostalimi v laboratoriju komuniciral, kot da bi jim bil nadrejen, njegov odnos pa je sam dojemal predvsem kot mobing. Med drugim naj bi se bil dr. Stephan znašal nad eno od sodelavk pa tudi nad njim, ker naj bi menil, da bi moral stvari delati drugače. V večji konflikt z dr. Stephanom pa so prišli, ko je vodja laboratorija dr. Barbara Mohar odšla na porodniško, vodenje pa je začasno prevzel dr. Plavec. Takrat je, kot je dejal, skupaj s še enim sodelavcem odšel do dr. Plavca in mu razkril, da je Kemijski inštitut kupil in razvil določene sestavine in jih nato prodal Krki, denar za to pa je prejelo Stephanovo podjetje Phosphoenix. Eden od sodelavcev je še povedal, da je vedel, da je dr. Stephan delal za Krko, saj so ga enkrat, ko dr. Stephana ni bilo v službi, klicali iz Krke in spraševali, ali je nekaj končano A o tem je vedela le dr. Moharjeva. Vedeli so le, da je dr. Stephan na Kemijski inštitut pripeljal svojo opremo, kar je bilo dogovorjeno s takratnim direktorjem (Petrom Venturinijem, op. p.). Zanimivo je tudi to, da so količine kemikalij (šlo je kemikalije, ki so se predelale v drugo snov za katalizatorje in ligande) bistveno presegale tiste, za katere je imela Krka z inštitutom pogodbo. Šlo je za 10.000-krat preseženo vrednost. To se je dogajalo leta 2008, kemikalije pa je naročala dr. Moharjeva. Ko je slednja odšla na porodniško, zaslišani nekdanji sodelavec ni vedel, kdo je to naročal.

Zanimivo je tudi to, da so količine kemikalij  bistveno presegale tiste, za katere je imela Krka z inštitutom pogodbo. Šlo je za 10.000 -krat preseženo vrednost.

Nekdanji Stephanov podrejeni sodelavec je še pričal, da je mu je bilo rečeno, da so iz laboratorijske omare s kemikalijami zmanjkali amfetamini. Dr. Stephan je zanikal uporabo amfetamina. “Pet tisoč kemikalij so imeli v laboratoriju in kako to, da sta onadva opazila, da je prav ta kemikalija zmanjkala?” se je spraševal dr. Stephan. “Na embalaži je pisalo tako,” je povedala zaslišana priča, dr. Stephan pa jo je tedaj vprašal, kako je lahko prepričan, da je notri res bil amfetamin. Dr. Stephan je rekel, da amfetamina nikoli niso uporabljali in tudi ni nikjer prijavljena nabava, torej ne more izginiti.

Stiki z amsterdamsko mafijo
“En delovni dan zatem me je Stephan poklical v pisarno in mi zagrozil s smrtjo. Med drugim je dejal, da ve, kje živim, in da mi bo pod avto podtaknil bombo, češ da ima s tem že izkušnje iz Libanona, kjer je divjala državljanska vojna,” je še povedal Stephanov sodelavec, ki pa je kmalu po incidentu zapustil inštitut. Povedal je še, da od takrat naprej občasno pogleda pod avto, ali mu niso res česa podstavili, redno pa je to počel po tistem, ko je bil umorjen nekdanji direktor Kemijskega inštituta dr. Janko Jamnik. Menil je namreč, bi bile lahko zadeve povezane. Nekoč naj bi se mu bil dr. Stephan tudi pohvalil, da ima dobre stike z amsterdamsko mafijo.

Grozil s smrtjo
Drugi sodelavec, ki je pričal 5. novembra, je dr. Stephana opisal kot dobrega in zagnanega znanstvenika, a kot človeka, ki želi imeti nadzor nad vsem in se hitro razjezi, če ni po njegovo. Povedal je, da se je dr. Stephan enkrat celo stepel z enim od sodelavcev, ker je menil, da dela prepočasi. Potrdil je, da sta skupaj s sodelavcem, ki naj bi mu bil dr. Stephan grozil s smrtjo, avgusta 2008 odšla do dr. Plavca in mu povedala, da je Kemijski inštitut kupoval kemikalije, jih nato predelal in prodal Krki, denar pa je prejel Phosphoenix. Vrednost posla naj bi bila po njegovem več deset tisoč evrov. Pri tem, kot je dejal, je imel občutek, kot da se je dr. Plavec na vso zadevo odzval preveč neodločno. Na vprašanje, kaj bi lahko po njegovem dr. Stephana vodilo, da bi naročil umor Plavca, pa je odgovoril: “Plavec je bil uspešna oseba, kar je želel biti tudi Michael.” Povedal je še, da se je leta 2010, potem ko je že zapustil inštitut, dobil na kavi z dr. Jamnikom, ki ga je zanimalo, ali bi dr. Stephan utegnil biti nasilen. “Sumil je namreč na nepravilnosti, zato je želel Stephana odstraniti z inštituta,” je dejal.

Dr. Stephan je zanikal, da je kadar koli komu grozil, posebej tistim, s katerimi je delal, glede posla s Krko pa je dejal, da je imel Kemijski inštitut z njo pogodbo.

Eden od nekdanjih sodelavcev je potrdil, da sta skupaj s sodelavcem, ki naj bi mu bil dr. Stephan grozil s smrtjo, avgusta 2008 odšla do dr. Plavca in mu to povedala. (Foto: STA)

Kam je izginil dobiček?
Petega novembra je kot priča nastopil takrat še študent (2004−2011), ki je na Kemijskem inštitutu končeval doktorat. Pričal je, da je največ delal v skupini dr. Moharjeve in nato od konca leta 2010 pri dr. Plavcu. Vedel je povedati, da si dr. Moharjeva ukinitve laboratorija ni želela. Kot je dejal, so ljudje odhajali iz laboratorija zaradi slabih odnosov, delovnih razmer, neplačanega nadurnega dela. Tudi ta priča je potrdila, da so se na Kemijskem inštitutu delale nekatere sestavine in se prodajale firmam. Kam je izginil dobiček od tega, se je spraševal. Dr. Stephan in dr. Moharjeva sta imela podjetje Phosphoenix, je potrdil in dodal, da sta s Krko sodelovala od leta 2008 do leta 2010. Izdelovale so se kilogramske količine različnih substanc, ki niso bile poceni. Zaslišana priča je potrdila pričanje drugih dveh zaslišanih sodelavcev, da sta na vse to opozorila dr. Plavca, posledica tega pa je bila, da je eden od njiju kmalu “letel” s Kemijskega inštituta. Njega samega pa je takrat zanimalo le to, da naredi doktorat in gre naprej v življenje. Tudi vse te grde stvari, ki so se dogajale na inštitutu, se trudi zavestno izriniti iz spomina.

Najden tudi cianid
Tedanji študent je še povedal, da je bil za mlade raziskovalce tedaj predviden tudi denar za konference, a ga niso porabili. Prepričan je tudi, da se v urejeni multinacionalki kaj takega, kot se je dogajalo na Kemijskem inštitutu, ne more zgoditi, saj če prijaviš nepravilnosti, te podjetje zaščiti. Na Kemijskem inštitutu pa drug drugemu ščitijo hrbet, je bil prepričan. Vedno. In kot rezultat tistega opozarjanja na nepravilnosti je bila odpoved enemu od njih. To je vedel tudi pokojni dr. Jamnik. “Nekoga, ki hoče nekaj dobrega narediti, se zaščiti,” je ponovil in dodal, da “na Kemijskem inštitutu vsak obdeluje svojo gredico”.

Zanimivo je tudi to, da so v kletnih prostorih inštituta, kjer je skladišče, našli kemikalije, ki jih niso uporabljali. Najden je bil na primer piperonal, ki se uporablja za sintezo ekstazija, 5 kg cianida … “Uskladiščene so bile tudi ene kemikalije v banki kemikalij, ki so se uporabljale, če si hotel nekaj eksperimentirati. Michel je rad brskal po skladišču. Nekajkrat je celo šel v druge firme in pripeljal odpadne kemikalije na Kemijski inštitut,” je še dejal nekdanji študent, a mu je dr. Stephan vrnil žogico, češ da je piperonal uporabil pri svojem doktoratu. Nekdanji študent je rekel, da bo preveril, čeprav misli, da to ne drži.

Na zadnjem naroku, 12. novembra, pa so zaslišali tudi nekdanjega direktorja Kemijskega inštituta dr. Petra Venturinija in enega od nekdanjih zaposlenih na inštitutu. Slednji je povedal, da je imel o dr. Stephanu dobro mnenje, ker je bil predan znanosti in je veliko delal. Prav ta predanost bi bila lahko po njegovem mnenju razlog, da bi naročil umor dr. Plavca. Sklepa namreč, da se je dr. Stephan po tistem, ko je leta 2010 moral oditi z inštituta, skušal vrniti, pri čemer pa je “morda dojel, da je ovira pri tem” dr. Plavec. Ta je namreč prevzel vodenje oddelka, v katerem je delal, in naj ne bi bil preveč naklonjen  dr. Stephanu. To je potrdil tudi direktor inštituta dr. Venturini, ki je dejal, da je bilo splošno znano, da odnosi med dr. Plavcem in dr. Stephanom niso bili posebej dobri, kar je izvedel iz stikov, ki jih je imel z zaposlenimi, potem ko je inštitut leta 2008 sam zapustil. Še pred dr. Venturinijem zaslišani nekdanji zaposleni dr. Roman Jerala je tudi povedal, da mu je dr. Plavec enkrat potožil, da laboratorij, v katerem je dr. Stehpan vodil raziskave, nima denarja, po drugi strani pa naj bi bili v njem služili tako, da so delali mimo inštituta. Konkretno naj bi šlo za sodelovanje s Krko. Tej naj bi Stephanovo podjetje Phosphoenix prodalo spojine, za katere je kemikalije naročil in predelal inštitut.

Že dr. Jamnik okrepil varnost
Zaslišali so tudi nekdanjega varnostnika inštituta, ki je potrdil, da je bil dr. Stephanu, potem ko mu niso podaljšali pogodbe, prepovedan vstop na inštitut, nekaj časa pa so imeli na inštitutu tudi okrepljeno varnost. Ukrepa je uvedel že pokojni direktor dr. Janko Jamnik, ker se je počutil ogroženega zaradi Stephanovih groženj, je dejal varnostnik.

Vedno pa se na sojenju pojavlja vprašanje, kje je pogodba o zaposlitvi, ki jo je Kemijski inštitut sklenil z dr. Michelom Stephanom, saj je sodišče pridobilo le anekse k tej pogodbi. Opozorjeni smo bili, da bi lahko o tem vedel povedati kaj več Janez Toplišek, takratni sekretar na inštitutu, “ki je sestavljal pogodbe”. Na to nas je opozoril dolgoletni zaposleni na Kemijskem inštitutu, sedaj pa upokojenec dr. Jože Kobe, ki je bil tudi že zaslišan pred sodiščem. “Stephan je tudi izredno hitro dobil dovoljenje za delo. Stephan je najprej delal kot volonter, vendar nobeden ni vedel, kaj pravzaprav točno tam dela (misli, da je bilo v letih 2001−2002). Kako je potem Stephan postal sodelavec inštituta, mu ni jasno, saj so za to točno predpisani postopki, vendar se Kobe takrat v to ni spuščal,” piše v uradnem dokumentu MNZ (Policija) z naslovom zadeve: Janko Jamnik, kaznivo dejanje umor – pošiljamo uradni zaznamek in CD, Zveza: pogovor 18. 12. 2017. Dr. Kobe je namreč prepričan, da je umor dr. Jamnika povezan z zadevo Stephan in da dr. Novič umora ni storil, kar je razvidno iz tega uradnega zaznamka.

Abdelrahim Hassanien, ki ga v preiskavi umora dr. Janka Jamnika kriminalisti niso našli.

V razmislek
Ob spremljanju kriminalnih dogodkov, povezanih s Kemijskim inštitutom, se sprašujemo, zakaj tako ugledna ustanova ni izvedla zunanje finančne revizije poslov (tudi s podjetjem Donit, ki je dr. Stephanu v začetku plačevalo odvetnika, kar je bilo navedeno na zadnjem naroku sojenja!) in prišla stvarem do dna. S tem bi preprečila morebitna nadaljnja kriminalna dejanja. Bog ne daj še kakšnega umora.

Petra Janša / Demokracija

 • karpelec

  Gnezdo z mnogimi podtaknjenimi jajci se začne razkrivati z gnilimi jajci.

 • BlackOpsSystem

  A je za milana in zohana tabletke modre delal???

  • Svele

   Ne za črta in Jakoba rufije posiljevalske pedofilne domosralske folklore

 • Franc Šink

  Oni so in to počno še danes. Namreč, z opremo in materialom počnejo kot da je to njihova osebna last. Mafija dobro pozna njihove metode dela.

 • čopkovseved

  Lopovščina, ki po vsej verjetnosti napaja politiko. Pravoslavec? Ha, ha Slovenci smo ujetniki migrantskih lovk. Potem nam bi radi vzeli svobodo govora. Nikoli!

  • Svele

   Hahhahahah kje sta mlada prostituta cerkve spedofilirana otroka Janeza Janše hahhahahah črt in Jakob so ju mogoče cigani ukradli ali murgeljn Milan zaprl ali pa Janšev stric pedofil iz ozadja vzel hajjajajhahhahahah

 • čopkovseved

  Magija je cela slovenska politična združba z migrantskim poreklom.

  • joza joza13

   Magija?
   Dobršen del vsega tega je mafija.

 • Olga2345

  Udbomafija! Vse poti vodijo v Murgle tako kot pri pranju teroristicnega denarja!

 • Gr Enze

  UDBAŠI IN KUČAN PA TUDI KOMUNISTI SO ZRAVEN BREZ NJIH NI NIČ !

 • Edi Puc

  … ta je tudi huda, KRKA je torej ZRAVEN ??????????????????
  (znali bi biti RUSI in seveda blagoslov gospoda KUČANA)

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Kaj ima SDS z temi obsojenimi zaporniki? :)

  PS: Očitno dosti stvari. :)

  • vreči proč 3 milijone

   Vse bolj kaže, da je tvoja država zajebala, ko je obsodila Noviča. Raje bodi tiho.

   • Franc Vidrih

    Če dovolite, bi k tvoja držav dodal GLOBOKA.

  • šmentanamuha

   Sam sebi odgovarjaš in sam sebi daješ pluse, bolnik.

 • Franci Steiner

  ZELO ME ZANIMA, KAKŠNA JE ORTODOKSNA PRAVOSLAVNA CERKEV?
  GRE ZA LAPSUS, NEZNANJE ALI KLAFTRANJE TJA V EN DAN?,

 • RATATA

  Libanonskega kemika, je v Slovenijo iz Francije pripeljala dr. Barbara Mohar…!
  Kuzla nagraužna!!

 • Osti jarej

  ..ejga…mi je prišlo na misel…se štefan in šami morda poznata

 • radames

  V začetku se je ta institut imenoval Kemijski institut Borisa Kidriča. Po faliranem študentu kemije, Borisu Kidriču. Institut so gradili tudi politični zaporniki. Tako kot Institut Jožefa Štefana.

 • šmentanamuha

  In ta Barbara Mohar pri vsem tem nima ničesar, razen da je tega Libanonca privlekla v Slovenijo?

  • MižekFiga

   Tako enostavno, da ga vlečeš na ukaz, menda ni! Pri plači in nazivu se pozna!

 • MižekFiga

  GLOBOKA DRŽAVA nadzoruje vse posle izdelave mamil za EU. Najraje kar v državnih laboratorijih in tujih izmuzljivih tehnologih. Spomnite se kdo in kdaj je pomiloščeval razpečevalce, tehnologe, …… Nihče od predsednikov države in njihovih podrejenih ni bil neokupiran s temi posli. Samo sestavit je treba različne novice različnih novinarjev (družbeno političnih delavcev …. hahaha).
  Šef Globoke države in UDBE je dvojni doktor za nadzor tega dobičkonoslega posla !!!

  • Osti jarej

   …a meniš,da se je vsaj en(1) pokesal

 • šmentanamuha

  Ene države so davčne oaze, Slovenija pa je mafijska oaza. To je bila ves čas vizija kontinuitete.
  Prvi, ki jim je stopil na rep je Anže Logar, ki si je upal raziskati bančno luknjo in potem še Jelka Godec, ki se je zavrtala v medicinsko sekcijo mafijskih poslov. Moje spoštovanje, Anže in Jelka, zaslužita si najvišje državno priznanje za pogum pri razkrivanju kriminala največjih razsežnosti.

 • Shadow

  Kako do konca izprijen in pokvarjen je pravzaprav ta kemijski inštitut. Zgolj še ena dolga lovka slovenskega podzemlja v navezi z ugrabljeno državo.
  Žal mi je mladih raziskovalcev, ki tam dobijo službe in se ne zavedajo kakšna jajca so pravzaprav ta inštitut. Škoda, da se ne usmerijo na Dunaj ali v Graz.

 • Antonius

  Kaj združuje murglskega in libanonskega *specialca*? Oba sta meter petdeset, naš nam jo pije, libanonski jo pa živim pušča in oba poznata tudi mamilarski oddelek mafije. Naš domačega, libanonski pa še nizozemskega za povrh.
  Človek ne ve, kam bi z Moharjevo?
  Moharjeva v zahtevanem popravku sicer navaja, da libanonskemu Štefanu ni dala alibija ob času umora Jamnika. Me pa čudi njeno delo v Kemičnem inštitutu, ker si je z libanonskim Štefanom, zasluženo pri Krki, nakazovala na njuno privatno firmo.
  Baje revolucija žre svoje otroke pa me zanima, kdaj bo imela našega veleizdajalca na meniju.
  Tako, zdaj grem pa Anžeta Logarja obkrožit.

  • radames

   Tudi jaz bi volil Logarja. Sicer bom pa pri nas obkrožil tiste, ki pripadajo pomladnim strankam.

  • Svele

   Hahhahahah kje sta mlada prostituta cerkve spedofilirana otroka Janeza Janše hahhahahah črt in Jakob so ju mogoče cigani ukradli ali murgeljn Milan zaprl ali pa Janšev stric pedofil iz ozadja vzel hajjajajhahhahahah kje si pedofilijus te se niso najdli

 • Petrovc

  Torej, v SI mafija deluje…

 • Svele

  Hahhahahah kje sta mlada prostituta cerkve spedofilirana otroka Janeza Janše hahhahahah črt in Jakob so ju mogoče cigani ukradli ali murgeljn Milan zaprl ali pa Janšev stric pedofil iz ozadja vzel hajjajajhahhahahah

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    Kratko:
    Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

    in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

    kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

    = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)

    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     Še krajše:
     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=FEVDALIZEM = …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • samotoje

  Berem, berem in se mi je zdelo, da je to scenarij za nove Sopranove. Zakaj ne bi kakšne epizode NCIS kar na tem inštitutu posneli? Za crknit.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!