fbpx

Referendum drugi tir! Ne delite se na leve in desne! To niso volitve, ampak reševanje nove milijardne luknje!

“To je referendum zoper skorumpirane politike, ki so pri drugem tiru še enkrat namočili prste v marmelado. Celoten projekt bo slovenskemu državljanu vzel 3,5 milijarde, čeprav stane samo 418 milijonov evrov,” je izjavil koprski župan Boris Popovič na osnovi zbranih ponudb gradbenih podjetij za izgradnjo drugega tira. Do zdaj je zbranih 12 tisoč podpisov, zato bodo prihodnji dnevi ključni za dosego zastavljenega cilja.

Dovolj je apatije. Usoda novega TEŠ 6 je v naših rokah, vendar samo še 18 dni! To je referendum, mogoče eden zadnjih, na katerem še imamo priložnost reči NE sistemskim krajam slovenskega davkoplačevalca.

– To je referendum zoper Mira Cerarja, ker Miro Cerar predstavlja vso škodljivo zakonodajo in predstavnike sodne oblasti, ki je v zadnjih 26 letih naredila to, da se barab nikoli ne zapre, medtem ko nedolžni ljudje brez pravice gnijejo v zaporih.
– To je referendum zoper pravno kasto, ki je z zakonodajo poskrbela, da je narod izgubil vso skupno družbeno lastnino, lastniki Slovenije pa so Hrvati, Srbi, Nemci in poštni nabiralniki slovenskih tajkunov.
– To je referendum levice, tistih ljudi, ki slabo živijo in še vedno verjamejo v poštenost svojih politikov, ki jim z rdečo zvezdo mahajo v obraz. To je referendum tistih, ki verjamejo v socialno in pravno državo.
– To je referendum desnice, referendum drugorazrednih, ki v Sloveniji slabo živimo zaradi kraj, ki jih politika izvaja zadnjih 26 let.
To je referendum slovenskega davkoplačevalca
Če bomo zdaj apatični in jim bomo dovolili, da speljejo to krajo, nam ni več pomoči. To je upor zoper navidezno demokracijo, ki za fasado politične korektnosti in slepomišenja medijev neovirano skriva zlorabe največjega formata v sodstvu, bančništvu in slovenskem gospodarstvu.
– To je referendum upora zoper velikega manipulatorja, malega diktatorja Mira Cerarja, ki po navodilih botrov skuša onemogočiti ljudsko odločanje. Drugi tir je simptom bolezni, ni pa vzrok. Vzrok je v nas samih, ki to dopuščamo in se kot “idioti” v stari Grčiji požvižgamo na javne zadeve.
Državljani, ne bodimo ovce oziroma voli, ki vlečemo blato tranzicije v novo močvirje navidezne demokracije. Novo geslo je referendum državljanom. Očistimo ga velikanske navlake, ki onemogoča ljudsko odločanje!  Strah v ljudeh bo s tem kmalu izginil.
Naj zaključim z velikim domoljubom Ivanom Cankarjem: NAROD SI BO PISAL SODBO SAM – NE FRAK MU JE NE BO IN NE TALAR!
Ne nasedajte na levo-desne razprtije. Pojdite na upravne enote, dokler je še čas!
Vili Kovačič