RTV pod Manico J. Ambrožič neutemeljeno zavrnila popravek SDS – Dolgoletni novinar in urednik Vasle: “Gre za neverjetno zlorabo medija in novinarsko blamažo!”

Foto: STA

“Seveda gre v primeru zavrnitve popravka SDS za neverjetno zlorabo javnega medija, še posebej v tem občutljivem predvolilnem obdobju. Trditev Manice J. Ambrožič, da ne gre za bistveno dopolnitev objavljene informacije, pa je novinarska, etična in zakonska blamaža,” je zavrnitev zahteve za popravek SDS s strani urednice informativnega programa RTV Manice J. Ambrožič komentiral nekdanji odgovorni urednik Maga, direktor radia Slovenija Vinko Vasle ter aktualni kolumnist Demokracije. V oddaji Odmevi je namreč novinar Jure Brankovič pripravil prispevek, v katerem je del izjave iz dokumenta, ki je bil objavljen na spletni strani Slovenske demokratske stranke, pri čemer pa je izpustil bistveni del izjave predsednika SDS Janeza Janše o migrantskih kvotah, kar spremeni siceršnje stališče SDS in predsednika Janeza Janše do migrantskih kvot. Da so naredili napako, ki bi jo morali popraviti, je primer komentiral tudi nekdanji urednik Dela in preiskovalni novinar Peter Jančič.

V Odmevih so takole povzeli izjavo: “Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer. Breme mora biti pravično porazdeljeno.” Toda v prispevku hkrati niso nadaljevali z bistvenim delom izjave, ki pojasnjuje prejšnja dva stavka, to je: “Hkrati pa seštevek kvot predstavlja končno število beguncev, ki ga je EU še sposobna sprejeti na svojem ozemlju. To bi moralo biti zelo jasno poudarjeno in znano tudi v okoljih, kjer nastajajo vzroki problema. Potencialnih, življenjsko ogroženih beguncev je bistveno več, kot jih EU lahko sprejme. Tudi tem je treba pomagati, vendar na ozemljih čim bližje njihovemu domu.” Prispevek je pripravil novinar Jure Brankovič.

Novinar Brankovič je tako izpustil pomemben podatek, da je za leto 2015 končno število kvot oziroma beguncev za Evropsko unijo veljalo 200 tisoč, Slovenija pa bi solidarnostno sprejela le 27 beguncev. Ker na RTV niso v zakonskem roku objavili popravka, so v stranki SDS napovedali možnost uporabe pravnih sredstev.

Manica J. Ambrožič kljub dejstvom zavrača objavo popravka
V SDS so zahtevali objavo odgovora na to informacijo, ki je iztrgana iz konteksta in bistveno spremeni resnico, vendar je urednica informativnega programa Manica J. Ambrožič zavrnila to zahtevo in v zadnjem odstavku zapisala: “Vašo zahtevo za objavo odgovora zavračamo, ker ne vsebuje dokazljivih navedb, s katerimi bi se zanikalo, bistveno popravljalo ali bistveno dopolnjevalo navedbe o dejstvih in podatkih v objavljeni informaciji (drugi odstavek 42. člena zakona o medijih).” Presojo o tem, ali se s to zahtevo bistveno ne dopolnjuje ali popravlja navedb v prispevku Jureta Brankoviča v Odmevih, pa prepuščamo bralcem.

Za komentar smo vprašali dva dolgoletna novinarja
Ali so na RTV res skladno z zakonom zavrnili zahtevo za objavo popravka, smo vprašali novinarja in urednika z dolgoletnimi izkušnjami Vinka Vasleta. Ta nam je odgovoril, da je Brankovičev prispevek o migrantskih kvotah jasen poskus manipulacije in diskvalifikacije Janše z neresnico. Še več, migrantska problematika je zdaj, ko se obeta nov velik val, pomembna predvolilna tema, zaradi katere “migrantskim” strankam ne kaže dobro – to pa so SD, SMC, DeSUS in Levica. Zato javna televizija Janši podtika nekaj, česar ni rekel, in z lažjo “dokazuje”, da je tudi sam za te neomejene kvote.

Vinko Vasle

“Seveda gre v primeru zavrnitve popravka za neverjetno zlorabo javnega medija, še posebej v tem občutljivem predvolilnem obdobju. Trditev Manice J. Ambrožič, da ne gre za bistveno dopolnitev objavljene informacije, pa je novinarska, etična in zakonska blamaža,” je dejal Vasle. Da so na RTV naredili napako, ki bi jo morali popraviti, pa meni tudi nekdanji urednik in novinar Dela, sedaj pa samostojni raziskovalni novinar Peter Jančič.

Peter Truden

 

 • Vera

  Kolikor mi je znano je v tem tednu 3 večere Odmeve vodil Bergant, zato se ne čudim , da je bil Jure Brankovič zaveden glede nepristranskega poročanja .

 • Aron

  Torej bi morali vsako izjavo mediji objaviti v celoti, tudi ce gre za pridigo dolgo 20 strani? Presmesna argumentacija.

  • Republic Commando

   Kaj ti ni jasno levuhar zblojen?? Vzeli so iz konteksta tiso , kar jim je všeč, in hoteli prikazati , da je Janša za migrante. Kreten levičarski

   • rabbit

    To mantro, ki jo je v Odmevih lansiral novinar Jure Branković že več mesecev pod psevdonimom SAMO RES na MMC promovira, se mi je zdelo da je novinar no Branković se je sedaj kar sam razkril.

   • Aron

    Niso vzeli iz konteksta. Pac je za migrantske kvote, ki so korak v pravo smer. Desnicarji sami pisete vice, hahaha

    • Republic Commando

     Si prebral celo izjavo?? Kreten levićarski

  • rabbit

   Ti še ene same strani nisi sposoben predelati, če bi jih moral 20 bi revež še psihično umrl.

  • Vida

   smešno je, da sam očitno ne razumeš konteksta ne prvotne Janševe izjave, niti tiste, ki je bila objavljena delno s strani medijev – v kolikor bi jo bi prepoznal različen pomen teh dveh izjav

   • Aron

    Popolnoma razumem, SDS je za kvote, ki so korak v pravo smer.

 • Krtača 20

  Portal ki vsakodnevno objavlja same laži in hujska narod, hoče popravek zaradi ene kocine ki dejansko ne menja bistva sporočila. Sporočilo je v vseh primerih enako: janša zagovarja kvote beguncev.

  Joj kolk ste vi natančni. Zdaj se pa vrnite h pljuvanju čez nob borce in poveličevanju dolfija in domobrancev.

  • Mark

   SDS in podporniki so izgubili stik svetom in realnostjo. Po eni strani se mi smilijo.

   • Republic Commando

    Portal , ki dnevno razkriva lumparije levuharjev . Za vas so to seveda laži in hujskanje. In kje vidite poveličevanje hitlerja?? NORCI LEVUHARSKI RETARDIRANI

   • zvone gabrijan

    Po kateri strani, levi ali desni? šnops?

  • zvone gabrijan

   Tako razume človek, če je polpismen, v zagovor pa seveda privleče na plano Dolfeta in domobrance, joj kako bedno in bolno. Nehaj se blamirat, pa bodi rajše tiho bednik.

  • Fosa Stefan

   jaz sem ponosen, daj bil moj oče domobranec, ker krtača niti ne ve kateri lasek je notri kateri pa ni

   Kaj bi
   naredil, jaz, če bi bil predsednik SLOVENIJE

   1. Takoj bi
   uknil 95 % socialne pomoči. Človek hodi v službo in zasluži cca 600 €, nekdo pa
   je uradno na čakanju, ki doma spi pa dobi 500 €. Motijo me tudi oglasi: oče
   bolan, mama bolna 7- otrok pa lačnih: halo,…. če si bolan ne moreš
   delati otrok,( ko sem jaz bolan samo spim in počivam):! torej če lahko delaš
   otroke, si sposoben tudi delati.

   VSAK MORA SVOJO RIT POPDENATI SAMO S SVOJIMI ROKAMI !!!
   Danes je dela dovolj za vse. Država ni dolžna nikomur dajati službo, ja
   pa dolžna zagotoviti klimo, da lahhko SLOVENCI delamo ustvarjamo, se razvijamo,
   rastemo, se dobro počutimo v svoji državi, smo ponosni na svojo državo in plačujemo PRAVIČNE davke.

   NAPREJ RAZMIŠLJAM;”” vsi, prav vsi moramo spoštovati FIZIKO in NARAVO. Ne moreš nekomu govoriti, da je 2*2 enako pet, če je dejansko 4. V tehniki se to takoj vidi, če gradbenik ne upošteva fizike se most podre, če pa politik laže in krade pa gre državi slabo.

   • večni srb

    Ti bi v glavnem rad živel v Indiji Koromandiji, če te prav razumem, kjer bo tudi vse najbolje urejeno. Kako točno in kako bi se tega sploh lotili, ti se pa še sanja ne, rad bi samo, da ljudje ta čas čim bolj trpijo, mogoče bodo imeli potem kakšno dobro idejo.

    • Fosa Stefan

     ne, saj ne vem kaj naj ti odgovorim, ker tvojega pisanja ne razumem. delam, vzpodbujam se za državo, kjer vsi od predsenika,- do pometača, spoštujemo fiziko in naravo

     brez dela ni jela v komunizmu pa so eni kradli in lepo živeli titek, kardelj kučan,…. (zakaj je bil pavel koder zaprt, ker je kradel, ali zato, ker je povedal resnico, kradel pa je kučan v elanu) država ni dolžna dati nikomur službe, dolžna pa je ustvariti pogoje, da se slovenci oskrbujejo z lastnimi rokami brez socialne podpore. zakaj imajo avstrijci 3x večje plače in pokojnine, zakaj vlada ni boscarola zaščitila z zakonom, da je šel v italijo, zaščitili pa so umazano tehnologoji magna..

     če delaš i služiš pošteno vsaka ti čast, če pa lupetaš pa kradeš, kakor, kučan, cmerar, jankovič, židan, pa prenehaj, kajti nič ni tako skrito, da ne bi bilo očito. tudi komunisti so misli, da sehuda jama ne odkrila,…???

 • sanguis sacrum

  Rtv=sinonim za laži, manipulacije, zavajanja, medijske umore..

  • Marjan

   NOVA24TV = lažna resnica

   • Republic Commando

    NOVA24TV = resnica katero levuharji ne prebavljajo.

   • sanguis sacrum

    Ne vem, zakaj potem gledate novo 24..saj jaz tudi ne gledam rtv, samo razlika pa je, da tisto skorumpiramo greznico plačujem..neprostovoljno…s prisilo..

 • masasimcic

  Mi pa naj plačujemo ta ˝medij˝, ki zavestno laže o SDS in s tem vpliva na volitve.

 • Frank Novak

  TUDI EN MUSLIMANSKI PRISLEK JE EN PREVEC.
  TI LJUDJE SE NE BODO NIKOLI INTEGRIRALI, TOREJ SO KOT RAKASTA CELICA KI BO RAZJEDALA NASO DRUZBO.
  Ce ne bomo prisli k sebi nas caka usoda ameriskih indijancev. Tudi mi belci nismo prisli v obe ameriki da bi se integrirali med indijance. Prisli smo ropat in zavojevat. Indijance smo pobijali s svetim pismom. Nas pa bodo musliji pobili s koranom pa ceprav jim pojemo zdravico v arabscini ali kako drugace lezemo v rit.

  • sprehajalec

   Indijance smo pobijali s svetim pismom.

   kaj jih ni pijača dodobra zdesetkala Frank?

   • Frank Novak

    Indijance smo pobijali z izgovorom da sirimo vero v pravega boga…
    Komunizem je pobija z izgovorm da gradi brezrazredno druzbo kje ne bo vec izkoriscanja cloveka po cloveku ampak ravno obratno…
    Islam nas bo pobil z izgovorm da sirijo vero v pravega boga….

    https://www.history.com/this-day-in-history/pizarro-executes-last-inca-emperor

    On November 16, Atahuallpa arrived at the meeting place with an escort of several thousand men, all apparently unarmed. Pizarro sent out a priest to exhort the emperor to accept the sovereignty of Christianity and Emperor Charles V., and Atahuallpa refused, flinging a Bible handed to him to the ground in disgust. Pizarro immediately ordered an attack. Buckling under an assault by the terrifying Spanish artillery, guns, and cavalry (all of which were alien to the Incas), thousands of Incas were slaughtered, and the emperor was captured.

    Atahuallpa offered to fill a room with treasure as ransom for his release, and Pizarro accepted. Eventually, some 24 tons of gold and silver were brought to the Spanish from throughout the Inca empire. Although Atahuallpa had provided the richest ransom in the history of the world, Pizarro treacherously put him on trial for plotting to overthrow the Spanish, for having his half-brother Huascar murdered, and for several other lesser charges. A Spanish tribunal convicted Atahuallpa and sentenced him to die. On August 29, 1533, the emperor was tied to a stake and offered the choice of being burned alive or strangled by garrote if he converted to Christianity. In the hope of preserving his body for mummification, Atahuallpa chose the latter, and an iron collar was tightened around his neck until he died.

    VPRASAJ SE CE SO TUDI INDIJANCI IMELI TAKRAT SVOJEGA PAPEZA KI JE NAM BELCEM UMIVAL NOGE, ANGELO MERKEL KI JE BELCE VABILA ALI ZDRUZENO LEVICO KI JE ZMERJALA DRUGE INDIJANCE S KSENOFOBI ???

    • sprehajalec

     kdo “mi” Frank?

     • Frank Novak

      Mi beli ljudje. Evropejci.

     • sprehajalec

      imaš težave s tem?

     • Frank Novak

      Jaz nobenih. Vem da je zivljenje borba za prezivetje, v ZDA se bolj kot v SLO.

 • totex39

  Lažniva RTV zavestno manipulira z volivci, ki jo moramo plačevati vsi. Čimprej bo potrebno izvesti referendum za obstoj te lažne medijske hiše.

 • Maja

  Sramota, ne delajo drugega kot sabotirajo Janševo kampanjo. Očitno se po pokazanih anketah bojijo dejanske zmage SDS in ne najdejo drugega načina za sabotažo volitev kot širjenja lažnih informacij in s tem spreminjanja mnenja volilcev.

 • Vida

  Kakšna zloraba medija za vpliv na izid volitev! Sramota!

 • Frank Novak
 • montyamp

  HANZA KURBENHAUS — cenzura manipulacije in laži na položnice–trajnik .

 • karlina

  Ta Manica je itak komunistični klon, da bolj, ne more biti, na Murgelj tv je že od samega začetka, razlezla pa se je tudi do konca .

  • žogica

   Kako pa kaj ti, fašistični klon, si v redu?

  • rabbit

   Ker bo ekran kmalu premajhen so jo nastavili za urednico.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  hvala bogu sabotirajo albanca, tip je najvecja nevarnost svobodnemu slovenskemu narodu

  • FUCK COMMUNISM

   Spizdi s portala, spicelj, in mars delat kar delas najbolje – ovajas! Prekleta gnida!!!

   • FreedomAndDemocracyNOT

    racuni cez cca 2 tedna policijo na domu, ce bos priden, bo tozba ovrzena, drugace te pa caka peku

    • FUCK COMMUNISM

     Hahahahahaaaaaaaa Se od same groze ze ves tresem! Najprej bos ti placal racune za svoje izdajalske protislovenske izjave. Dobr si to zapomn! Od pekla pa en tak zdriz kot si ti men ne bo razlagal, ker stvari katere sem jaz videl, dozivel in pocel, si jih ti niti v najhujsih sanjah ne mores predstavljat! Zdej pa spizdi!

    • Republic Commando

     kere pičkice ste levi, najprej glasni pol pa jok in policijo :))

   • Marjan

    Kaj pol prideš al ne kukavica

    • FreedomAndDemocracyNOT

     te kmeti z vasi, so sam glasni

     • Marjan

      Vem ja. Sam je pa smešen.

 • žogica

  Upam, da ga ne vidimo več na soočenjih, ON se naj sooča na Nori sam s sabo !

  • Nika

   hahahahaahah. Pa še zmer zgubi

 • Jan Kovalski

  Seveda je izjava Janše v celotnem kontekstu bistvena, ker, če bi se jo dosledno držali bi danes imeli v Sloveniji največ cca 250 migrantov, sedaj pa jih imamo že najmanj 4 do 5 krat več. Za ostalo EU pa so podatki še bolj katastrofalni kar se mnogokratnika tiče.

  • Soave

   + + + + + + Znanje matematike pri njih zelo šepa.
   Oz. , uporabljajo eno posebno Jugo – matematiko.

 • Tweety Bird

  Ne se ozirat na Janševe izjave…so brezpredmetne :)

  • Jan Kovalski

   In zakaj se potem ti oziraš na njih?

   • Tweety Bird

    Tudi ti si brezpredmeten :)

 • Tweety Bird

  Ljubljana je najmočnejša volilna baza pretežno leve sredine. Janković je v Ljubljani še vedno vpliven in verjamem, da si stranke na levi sredini želijo njegove podpore… Desnosučni, Zoki vas bo spet zjebal…in prav je tako :)

  • Jan Kovalski

   Imaš prav, Janković je zjebal celo Ljubljano.

   • Franc Šink

    Še cele Slovenije se loteva.

 • Tweety Bird

  Na desnici se glasovi ne delijo, večino bo pobral SDS… na levici pa so glasovi zelo razdeljeni. Kdo je sedaj bolj demokratičen…proporcionlna levica ali vladavina diktatorja? :)

  • FreedomAndDemocracyNOT

   na vaseh bi vsi radi fafal isti k* od albanca

   • Tweety Bird

    Od šiptarja?

    • FreedomAndDemocracyNOT

     tako je, od juznaka

  • večni srb

   Saj ja vidiš, da nihče ni organizioran ali pa so na desni same tematske stranke, od potomcev hrvatov, do katolikov, ki seveda ne morejo odločati niti o svoji vasi, kaj šele v imenu vseh Slovencev.
   Potem so tu še kmetavzarji, SLS je poglavje zase, ker jih v politiki preprosto ni, imajo pa največ županov in propadlih podjetnikov.

 • večni srb

  Tudi jaz ne vidim razlike.
  Janša sam pove, da noče ISIS, ostali so pa v redu, kot da človekuna čelu piše kaj je in kaj bo šele postal.
  Breme mora biti pravično porazdeljeno, čigavo breme, morda breme Nato članic in pripadnikov Koalicije dobre volje, ki so napadli tiste države. Saj, če smo samo orožje štancali in pomagali, se tudi šteje kot napad.

  Kvote pomenjo prodano rit, zdaj se zgleda pogajamo samo še za število oziroma ceno.

  Lahko se gremo pa tudi britanijo in začnemo slovenski izstop iz Unije,oni gredo ven prav zato, ker ne rabijo nobenih kvot, saj sami sprejemajo migrante, če jih rabijo in tudi sai odločajo kako potem živijo.
  Pomagajmo jim tam kjer so, nehajmo jih bombardirat in manipulirat, za začetek. Tudi jaz bi rad vedel za magično formulo kako dopovedati milijardi ljudi, da so navadni majmuni, ker potem vsi najprej pokažejo na naše opice.

 • Pjevač tuge

  Vidim da je pod to tematiko zopet skrit pod večimi niki naš ŠEJTAN alias Zoran Golavšek.

  • Tweety Bird

   Kdo je zdaj to? Ajd povej :)

 • Tweety Bird

  Včasih so starši otroke opozarjali, da bodo brez izobrazbe končali kot pometači cest… danes pa bi namesto tega lahko rekli: “Če se ne boš učil, boš šel za desničarskega politika.”

  • komar marko

   uf,če primerjamo RDEČUHE, vsi brez izobrazbe ali kumfrovška specializet stroka smer LOPOVŠČINA! AIn ti imaš še poddelilko MESEČNIK!

  • Vinko

   Včasih je bila Slovenija poštena, potem pa ko so prišli prefarbani rumeni tiči pa vlada sama korupcija in kriminal. So se učili za levičarsko propagando in kako se lagati, sprenevedati, ropati in pobijati ljudi. Pri levičarjih je ostalo vse isto, le pamet in vest jim še malo bolj gnije.
   Sram vas bilo prefarbani rumeni tiči …..

 • večni srb

  Kaj je pa s kvotami hrvatov, bosance in albancev, a te tudi štejemo med migrante in ISIS?

  • Tweety Bird

   Tudi :)

   • komar marko

    in v katero kvoto ti spadaš? Sviralcev frulic.podelilka-MESEČNIK!

    • Prdo

     Ti zihr v qvoto za izgon

     • komar marko

      jap ali pa v kako jamo. Ne vem kaj ste mi namenili. Namreč HLAPCI strašno sovražite gospodarje z intelektom! Kapiš!

     • Prdo

      Čak mal ti bi zdaj pa nek luxsuz

     • komar marko

      jap zaradi REVME.Kapiš!

   • Aton

    Vsi migranti služijo samo enemu cilju vladajočih “liberalcev”! Povečati konkurenčnost delovske raje, znižati njihovo ceno in bogateti. Od Merklove do Mesca. Vsi.

    • Prdo

     Tako je kot leta 45 v argentini bogateti na plečih beguncev

     • Aton

      Tako, da! Z majčkeno razliko. Takrat so prišli sposobni in marljivi!

    • komar marko

     pa saj so vsi dohtarji, tako da se čudim na probleme KC!

 • Prdo

  Kaj je to kvota

 • Tweety Bird

  Dobovškova Dobra država je za korupcijsko lustracijo… se pravi, Janez Janša je kaput…finito…finished…gotof :)

  • komar marko

   žebljico na glavico je zadal KAHLI. Pravkar govoril z nekim SRBOM,ki mi je potrdil, da je JJ rešitev. In kolikoje teh SRBOV??????????? VELIKO!

  • Sandi

   Tweety zgleda da je tvoj tič crknu … kaput … finito … finished … gotof … si še en levičar ki se je iz rdečega prebarval v rumenega. A ti je poglavar murglbajsekov svetoval? Sem si kar misli ko pa se kar naprej pri levičarjih greste umazane igrice …

 • Jani Steiner

  Zmaga desne opcije na bližajočih se parlamentarnih volitvah in janežički brco v riit……..

 • Antonius

  SDS ima krasno priliko, da pred volitvami javno izpostavi smisel obveznega plačevanja arogantne, neobjektivne in lažnive *televizijščine*.
  Slovensko TV bi morali OBVEZNO zakodirati, ker se naš nadebuden podmladek, vsak dan s *prostitucijo* sreča kar preko vseslovenske TV.
  Izhod iz rtv sranja bo zrihtala SDS. Upokojencem so že obljubili, da jim bodo ukinili obvezno plačevanje RTVS.
  Kakšen Desus, SDS je stranka, ki misli tudi na upokojence.

  • Prdo

   Saj na nori tv je tud navadna kurbarija

  • RATATA

   Odpovedan je bil koncert smrdečezvezdaške lare janković v Trbovljah, ki bi naj bil dobrodelni.
   Razlog odpovedi koncerta je bil premalo prodanih(!) kart.
   Organizator Lions Brin Trb.(tsko opevani dobrodelneži) in Delavski dom Trb.
   V primeru, da vstopnine ne bi bilo, sem popolnoma prepričan, da bi se trlo komunistov in pokomunistov.
   Torej; redki bi prostovoljno plačevali za odkodiranje zakodiranih programov eRTeVeSlo, četudi bi vplačani zneski šli v dobrodelne namene.

   • Antonius

    Kakšni redki, nobeden. Za ceno dodatnih12,5 evra vam ponujajo dobavitelji tv programov vse, kar je treba kvalitetnega dodatno doplačati. Naj bodo športni ali pa odlični dokumentarni programi.

 • komar marko

  ko smo bili v JNA jebiloobvezno gledane DNEVNIKA in še kake politične oddaje. ČUDNo a ne,kakoso politkomisarji vedeli, da bodo vse prav povedali??????????????

 • šmentanamuha

  Del ugrabljene države je tudi javni medij RTV Slo, pod okriljem katerega dela tudi Manica Ambrožič. Globoka država zahteva brezpogojno lojalnost. Novinarski kodeks pa zahteva pokončnost. To dvoje pa ne gre skupaj.

  • žogica

   Nova je tipičen primer “lojalnosti in pokončnosti” ???????

 • Janshari

  Mene interesuje, zašto na “luda24tv” nema članka, da je stranka Dr. Janshe pod istragom za pedofiliju.

  #ZokiCar

  • komar marko

   zbog toga, jer je prioriteta sodomija rdečkotov.

  • Republic Commando

   Ejga ĐĐ, ne trudi se. :)

 • Prdo

  Drugič pa naj pazi kaj gobca kresmelo jedno

 • Tweety Bird

  Glejte, eni desničarji so proti beguncem, migrantom in tujcev nasploh… a v Sloveniji se za premierski stolček bori nekdo ki se je 17. septembra 1958 rodil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj???… I mean WTF :)

  • Prdo

   Misliš tist čelavi jebiveter

   • Tweety Bird

    Ja ja…pravijo mu tudi General Glanzkopf :)

    • Prdo

     Pravijo ja drgač je pa navdn razvodnik

     • Tweety Bird

      Mislim da je malo višje… desetar :)

     • Prdo

      Aha ena rudeča več

     • Tweety Bird

      In ta desetar je bil minister za obrambo ????????

     • Prdo

      In med vojno se skrival pr cankarju

  • komar marko

   se mije zdelo, da so tebe od tam PRIVLEKLI! Koze pa to,sviranje frulic pa to!!!!!!!!!!!!!!IQ sobna temperatura pa to!

  • večni srb

   Ista finta kot je Trump zahteval od Obame, naj mu pokaže rojstni list.

   • Tweety Bird

    Sam Obama mu je pokazal… Janezek pa skriva :)

    • večni srb

     Če je to res…

     • Tweety Bird

      Je res, vem iz prve roke :)

     • večni srb

      Kaj naj rečem, Sloveija pač ni dežela, kjer bi bili predstavniki ljudstva in javni uslužbenci ponosni na svoje biografije v Wikipediji.

      A veš še za ata in mamo od Pahorja, od kod so pa oni?

     • Tweety Bird

      Ni važno…Slovenci smo carji…seveda to ne velja za desničarje :)

    • komar marko

     janezek va hebla, kar je DOBRO.lepoje, da vasboli! Lepo je,da vas bo resnica povozila.KAPIŠ!

     • Tweety Bird

      Gotovi ste desničarji… GOTOVI !!!

     • komar marko

      vas bumo poslali v izkoriščanje musličev,potrebe imajo velike vi pa radi udarite po FRULICAH! Kapiš!

 • Piki

  SDS trobilo. preberite naslove člankov pa boste videli koliko je poniževanja in drugega sranja na račun levice in hvalospevov na račun desnice. In to naj bi bil objektiven medij. Tak medij lahko samo sanja tudi Erdogan ;-)

  • komar marko

   pa saj sranje delate samo rdečuhi! Kaj je spornega.Kdo prireja maškarade? Kdo krade in postavlja pralni stroj na hodnik,ki ga drugi ne zna vklopiti. Kje je kaj narobe?????????????”

   • Prdo

    Pa povej a so na desni res samo device marije

    • komar marko

     skoraj so, samo10% jih ni, medtem koje pri vas razmerje ravno obratno! Kapiš!

     • Prdo

      Ok kje je potem teh 10 %, kritičnih člankov

 • komar marko

  kaj ste spet ukradli. A ne morete brez tega živeti?

  • Prdo

   Mi ukrademo fse celo državo

   • komar marko

    jap lopov ostane lopov.

 • Franc Šink

  Naj nam bo jasno.Ali je podkupljena,ali pa totalno ne sposobna.

  • FUCK COMMUNISM

   Oboje!

  • Prdo

   To bo to

 • ljubinica

  Ce Manca Ambrozic ne bi bila “nasa”, ne bi postala urednica.
  RTV deluje v skladu z geslom SMRT JANSIZMU. Saj so to okrito pokazali na seji PS.

 • Gospod Kaplan

  Levaki ne morejo zmagat na volitvah brez laži, podtikanj in podkupovanj.
  Ovac brez pameti, ki jim konstantno nasedajo pa je vedno dovolj, da jih volijo.
  Leva ovčereja se začne že v osnovnih šolah.

  • komar marko

   jap vprašaj našega TUMPKOTA, kot glavnega sviralca FRULIC. Mesečniki so zadovoljnji z njim!

  • večni srb

   Saj katoliška reja tudi.

   • komar marko

    a res? a si ti BUTN skalo, da si opomoreš?

   • Gospod Kaplan

    Pravoslavci iz Srbije ste v bistvu Turki, sam ne okoli govort. Večni muslimani.

    • komar marko

     zato pa so še 300 let za svetom.

     • Marjan

      Tud če smo 30000 let za svetom, majo slovenke rajš srpski kurac kot slovenski smoki!
      hahahahahaahha

    • xtc

     Definitivno poturice in looserji,še Kosovo so dvakrat zapravili.

    • večni srb

     Pravoslavje izvira iz Grčije, ohranilo se je med propadom zahodnega rimskega cesarstva, ki je krščanstvo obudilo nazaj iz ohranjenih pravoslavnih virov.
     Srbi so slovani, isto kot rusi ali ukrajinci,je pa res, da multi kulti hitro spreminja biološko sunstanco nacionalnih držav, vzrok so predvsem globalni trgi oziroma globalizacija.

     Po 2.sv, se je v Nemčjo preselilo več kot 40 milijonov tujcev.

   • Jožef

    Tudi vi Srb ali Neslovenec spadate v skupino blokiranih. Ste zaznani v protivirusnem programu. Ta program blokira vse borce proti Sloveniji in Slovencem in jih da v shrambo Wald

    • večni srb

     Saj tako se izživljate že od leta 1936 naprej.
     Jaz sem rojen Slovenec in veteran, nikoli nisem živel drugje, v katerih hrvaški vukojebini si se pa ti rodil?

     • Gospod Kaplan

      Če se magarac skoti v Lipici še ni Lipicanec.

 • Antonius

  Ne zapletajte se cepci, ki ne ločijo med zastonj in *zapovedanim* plačilom tv.

 • Tweety Bird

  A se vam to zdi znano:

  Desnosučni ne morejo zmagat na volitvah brez laži, podtikanj in podkupovanj.
  Ovac brez pameti, ki Janezu konstantno nasedajo pa je vedno dovolj, da jih volijo. Desna ovčereja se začne že v katoliških družinah :)

  • večni srb

   Pri katolikih, se indoktrinacija začne z rojstvom, pravzaprav še pred spočetjem.
   Pa ne le ideologija, več kot pol hrvatov je okuženih z bradavicami, katerih viusi pri ženskah povzročajo raka.

   • Tweety Bird

    Pravoslavci niso nič boljši :)

    • Prdo

     Pravoslavci niso kurl žensk

     • Tweety Bird

      So pa bili četniki, ki so napadli Slovenijo :)

     • Prdo

      O tem kdo je koga in katera samokres je prvi počil bi bila zanimiva debata

     • Tweety Bird

      Zame so glavni krivci za vojno v bivši jugi Srbi oz. srbska politika. Kljub temu, da ustašev tudi ne prenašam, so zame srbi krivi…Pika !!!

     • Prdo

      Saj pravim bi bila zanimiva debata enostavna ob pivu

     • večni srb

      Zakaj, a ker niso obranili tvoje Jugoslavije ali ker so zahtevali umik srbskih nabornikov JNA iz Slovenije, ki so jo napadli hrvati?

     • Tweety Bird

      Srbi ste se umaknili iz Slovenije ker ste dobili po pizdi…kapish?

     • večni srb

      A res, jaz sem bil veteran, pa nismo nikogar priganjali, sami so poslušali Miloševiča in se umaknili iz hrvaške vojne.

     • večni srb

      Svoje imaš raje, tako rajši povej.

     • večni srb

      Četnike so kastrirali.

     • večni srb

      Mogoče pa ne cepijo otrok. Bog pomagaj…

     • komar marko

      zadnji so v SLO rdečuhi kurili ljudi. KapiŠ!

     • Prdo

      Hvala bogu sm premalo so jih pa srednje pečeno mi ni glih

     • komar marko

      sam podpisal si se, pa sem mislil, da s ipametnejši. Žal!

     • Prdo

      A ne zagovarjate svobodi govora in da ima lahko vsak svoje mišlenje

     • komar marko

      IDIOT ostene IDIOT. Geni od hlapca nikoli ne izginejo! Kapiš!

    • večni srb

     Ne poznam uradne statistike, ampak saj lahko vidimo kdo se zdtavi, komu je pa vseeno, so se že navadili.

  • xtc

   Sale pedofilček pravoslavni si enak kot Šiptarji ista baža skupaj pasšete.

   • Prdo

    Pedofili so samo katoliki

 • komar marko

  Uf,semmislil da imate dno, samo greste vedno nižje,še čistokrvni SRBI vas prezirajo in se vas izogibajo!

  • Prdo

   Srbi so top mi smo dno od dna

  • Franc Šink

   In to v velikem loku.

 • Tweety Bird

  Ledvico dam, samo da Janše ne vidim več v parlamentu! Žal bo mi ledvica ostala :))))))))

  • komar marko

   nisi kriv, da si TUMPKO! KapiŠ!

  • večni srb

   Potem pa daj, zgleda si zdravja ne zaslužiš.

   • komar marko

    če že pameti NIMAŠ!

   • Tweety Bird

    Moj Tunek ima dobre ledvice. Na hektolitre šmarnice je prefiltriral…pa še vedno ima zdrave ledvice :)

    • večni srb

     Saj samo enkrat crkne.

     • Tweety Bird

      Moj Tunek bo dolgo živel…se mu vidi na luleku :)

     • večni srb

      Zanimivo, da kaj vidiš skozi dvojni kondom.

    • Prdo

     Jaz dam naftni filter rabljen

     • Tweety Bird

      Tunek pa se kar kvintona napije predno gre na šmarnico…to mu je filter :)

     • Prdo

      Grosupeljščica je zakon dvakrat pečena

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharski loj pod imenom FreedomAndDemocracyNOT grozi z ovajanjem! Po njegovih komentarjih sodec niti ni Slovenec in ta levuharska baraba misli, da bo sredi Slovenije kot tujec zalil Slovence kar brez posledic! Zaveda naj se, da se moti! Zelo se moti! Njegova zmota bo zanj pogubna!!!

  • Prdo

   A kaj češ če ste pa kao slovenci samo tri

   • FUCK COMMUNISM

    Pol nas je proti vam cefurjem dovolj!

    • Marjan

     Prej mi nisi odgovoru. Se se posral a kukavica?
     Ku boš pršu v Fužine boš vidu kot “dost” vas je.

     • Republic Commando

      Ga boš z burekom zadušil? Čefurćek bogi :)))

    • Prdo

     Ja zihr kot 45

     • FUCK COMMUNISM

      Ne skrbi nas niti malo… ti pa kar stej kok nas je!

  • FreedomAndDemocracyNOT

   a ze spet grozis? Vse se dodaja v porocilo, oci bo sokiran ko bo policija vstopila v hiso

   • FUCK COMMUNISM

    Ja, res, sokiran bo… policaj, ne oci!

    • FreedomAndDemocracyNOT

     kaj hocs povedat, da grozis policiji ce bo vstopila v hiso z nalogom?

     • Marjan

      Njegova stalno bivališče je na Polju(bolnica)

     • FUCK COMMUNISM

      Dej idiot, poserjem se nate in na tvoje groznje!

  • Tweety Bird

   Tudi jaz te bom ovadila…mojemu Tuneku. Bit boš kot kristus :)

   • FUCK COMMUNISM

    Sem izkusil tunekovo nevarnost. Sem mislil, da se bom posral od njegove odsotnosti… hahahahaha

  • Gospod Kaplan

   Ko je na soc. podpori mu druzga tko ne preostane.

 • antimur

  Kakšna jeza in nemoč zgrabi človeka, ko vidi, kaj počnejo ne samo presistutke, ampak kučanistične prasice in prasci na RTV in to z našim denarjem. Vso to levo fašistično golazen moramo takoj po volitvah odjebati in jih temu primerno kaznovati.

  • FreedomAndDemocracyNOT

   kdo vas bo pa volu haha, uni standardnih 15% boste dobil, noben ne bo sel v koalicijo z vami, pocas boste vsi pocrkal, povprecna starost volilca sds je 65 let, vsak let vas je manj

   • xtc

    Glaj spizdi zahojen levak, definitivno vas nihče več ne povoha,le še oni z posebnimi potrebami.

    • FreedomAndDemocracyNOT

     s posebnimi, nauc se vsaj pisat po slovensk kao nek slovenac, ne ve kdaj uporabt z oz. s haha

     • xtc

      Boli,a ne nihče vas ne j ++++ Hrčki vas heblajo u bulju ko cigane.

   • Prdo

    Njih volijo samo specijalci

   • antimur

    Misliš v primerjavi s “herojskimi borci”, ki jih je vsako leto več. Drugače ste pa levi fašisti pred končnim porazom. Preberi si Dantejevo božansko komedijo, v njej je veliko resnic. Ne preberi samo Pekla, ampak nadaljuj z Vicami in nazadnje z Nebesami. Morda se ti bo posvetilo, kaj vas čaka.

 • FreedomAndDemocracyNOT

  hvala bogu je desnih vedno manj, in se ze tresejo, ker so v manjsini. Se vid po komentarjih, da nekako izgubljajo momentum, predlagam da se izselite iz slovenije, slovenija je nasa, vi pa spokite v argentino, nimate vec kej pocet v nasi drzavi

  • FUCK COMMUNISM

   A bos tole izdajalsko skropucalo tut prijavil?!? Preklet pizdun cefurski pokvarjen!

  • Republic Commando

   Če pogledaš komentarje tvoji najbolj zagretih kolegov, se vidi , da je situacija obratna :))). Vedno več nas je, zahvali se pa vašim politikom in zblojenim komentatorjem :))

  • Prdo

   Bravo dam za pivo

  • milanček

   si iz norišnice ušel, al si ravno bil pokavsan od levih buzerantov1

  • Prdo

   In prav napisal naši ne pa kao domoljubov

  • Marjan

   Svaka čast

  • sprehajalec

   od česa boste pa živeli? kreditov ne bo več, vsi pa tudi ne morete biti v javnih službicah.

   Razen če pod “mi” misliš priseljene balkance?

 • Jan Kovalski

  Treba je tudi vedeti, da izjava sega v leto 2015, danes pa smo leta 2018.
  In je očitno, da je večina pozabila o čem je takrat, leta 2015, tekla beseda.
  #1 Na eni strani se je na veliko prepiralo ali gre za migrante ali za begunce.
  #2 Tisti, ki smo trdili, da gre za migrante smo bili s strani levice, ne samo slovenske, označeni za fašiste.
  #3 Tisti, ki smo bili proti invaziji migrantov, smo poudarjali, da je potrebno to zaustaviti, levičarji, ne samo slovenski, pa so poudarjali, da se tega ne sme in da je potrebno “ubogim” beguncem pomagati.
  #4 Na to smo jim “fašisti” odgovorili, da smo tudi mi za to, da se beguncem pomaga, in da smo jim v preteklosti že pomagali, nismo pa zato, da se pod krinko begunstva dopušča invazijo v Evropo.
  Ker levičarji niso priznali, da gre za migrante ampak so lajnali o beguncih niso dopuščali nobenega drugačnega mnenja kot to, da morajo meje ostati odprte.
  Nakar smo mi “fašisti” levičarjem postavili preprosto vprašanje: Koliko teh ljudi (pa naj gre za migrante ali celo samo za begunce) so pripravljeni sprejeti v EU in koliko po njihovem mnenju je še dopustno, da se EU ne sesede: Na to nismo dobili odgovora, niti v Sloveniji, niti pri EU komisiji.
  Torej, nikdar ni bila jasna končna ocena s strani EU komisije in odgovorne politike na vprašanje kje je zgornja meja, ki jo EU še lahko prenese. Za Slovenijo so znane izjave: Grega Repovž (Mladina): “Slovenija mora (lahko) sprejme 50.000 migrantov”. Matevž Hanžek (TRS):” Slovenija lahko sprejme cca 10% sedanje populacije, recimo kakih 200.000 migrantov”

  In danes smo leta 2018:
  Končne številke še ni, pa čeprav je vsakemu jasno, da EU ni neomejeno področje za neomejeno priseljevanje. Če bi se upoštevalo mnenje Janše bi to številko že zdavnaj poznali na nivoju EU in se okoli nje dogovorili.
  Na mejah EU-ja se ne rešuje ničesar, migranti pa nezadržno kapljajo v Evropo. Če bi se upoštevalo mnenje Janše, bi se že zdavnaj reševalo probleme tam kjer nastajajo.
  Danes skoraj nihče več ne govori o beguncih, le še redki levičarski ekstremisti in lažni humanisti za tuj, davkoplačevalski, denar, vsi smo se bolj kot ne poenotili, da gre za ilegalne migrante, ki iščejo socialne koristi.
  Kdor je bil pameten in je leta 2015 vse to predvidel se ni zanašal na EU in je zagradil svojo mejo z ograjo, in danes ga potiho zagovarjajo celo levičarji.
  Vendar pa to ne spametuje levičarjev in zmedene EU komisije. Ti sedaj napadajo države, ki ne želijo sprejemati migrantov, levičarji pa se na eni strani norčujejo iz neke 3 leta stare izjave na drugi strani pa napadajo vsak poskus omejevanja priseljevanja. Ampak to že poznamo. Levičarji na vse kriplje zagovarjajo komunizem in prejšnji režim in se istočasno posmehujejo, da je 17 letni Janša vstopil med komuniste.
  Slovenski in tudi evropski levici ni do reševanja problema invazije migracij, ampak ta problem izrablja za vzvod za napade na slovensko in evropsko desnico. Gredo se t.i. kulturni marksizem, kjer je vsaka tema dobrodošla za spopad s političnim nasprotnikom ne glede na škodo ki jo zaradi tega vsi trpimo.

  • večni srb

   Jaz sem od prvega dne naprej govoril, da je krizo pomagala zakuhati tudi naša nato soldateska oziroma post socialistične oligarhije, ki podpirajo nemško težko industrijo, ki dela orožje za američane.
   Pravilno sem napovedal konec migracij takoj ob začetklu počitniške sezone.
   Povedal sem tudi, da gre za podobno situacijo kot je nastala med nacional socializmom oziroma že pred 1.sv, ko je Evropa vabila krščanske jude in v severni Afriki rekrutirala judovske agente, da so širili vplih zahoda na bližnji vzhod. Iz njih so naredili trgovce in bankirje, ki naj bi konkurirali Angleški banki, ta pa upravlja s kar 92% vsega denarja na planetu.
   Povedal sem še, da noben migrant ni tako nor, da bi se preselil v našo vojaško policijsko džamaherijo, iz katere še pametni SLovenci bežijo ven. K nam se že 30 let selijo samo hrvati, hrvaški bosanci in albanci,ker nas hočejo asimilirat, ne rabijo konkurence, tudi zato tak odpor proti vsem ostalim tujcem.

 • Tweety Bird

  Pozivam @FreedomAndDemocracyNOT in @FUCK COMMUNISM, da se objameta in si dasta lubčeke:)

  • FUCK COMMUNISM

   Ne!

  • komar marko

   tunkobo v znak sprave sviral frulici!

   • Prdo

    Ti pa kurcu

    • komar marko

     kaj se mešaš če nisi dojemljiv in imaš IQ sobne temperature!

     • Prdo

      A si zmrznu

   • Tweety Bird

    Moj Tunek ni tako spravljiv kot jaz. On je bolj “hard” varianta :)

    • FUCK COMMUNISM

     Ja, sem videl. Najhujsi je, ko ves posran ostane doma in ga ni na soocenje! Takrat je res hud!!!

     • Tweety Bird

      Zakaj lažeš? On te je čakal, tebe pa ni bilo :)

     • FUCK COMMUNISM

      Ej, vsi vejo kdo se laze, in to nisem jaz…

     • Tweety Bird

      Ni res…čakal te je celo uro, tebe pa ni bilo :)

     • sprehajalec

      levičar laže, to vsak pošten Slovenec ve. V 72 letih se je to naučil prepoznati…

     • FUCK COMMUNISM

      Ne seri!

  • Prdo

   Wau

  • FreedomAndDemocracyNOT

   on bi mi ga rad dau v usta, to kar najraj pocnejo na vaseh pa pr masi

   • Prdo

    Sm je prestar

   • Tweety Bird

    A res…to pa nisem vedela. Je ritopik? :)

    • FreedomAndDemocracyNOT

     desni so vsi ritopiki, brez heca. Kao ne marajo gejev. Sami se pa skoz drug z drugim igrajo

     • Tweety Bird

      To sem jaz tudi večkrat slišala. Zlasti farji po župnijah :)

    • Prdo

     Prava štemarca

 • Prdo

  Pazi brezno kje hop in te več ni hahaha

 • Olga_10

  Laz jejnesmrtna dusa komunizma!Hanzi je treba, po vzoru grške televizije, zapret, odpustiti vse novinarje in začeti znova s profesionalnim kadrom!

  • Prdo

   Tako je in uvest orban tv ta je prava

   • večni srb

    Potem ne bomo nikoli izvedeli za državljane tretjega razreda, pod posebno zaščito države in nas bodo neprestano pitali s patetičnimi drugorazrednimi državljani, z državljanstvom na odpoklic.

    • Prdo

     A malo jih je

     • večni srb

      A ti tudi veš za njih?

     • Prdo

      Njih :) )

     • večni srb

      Jaz jih vidim tudi brez tistih sončnih očal.

  • večni srb

   Kje bomo pa tak kader dobili, če jih kontaminirajo že na univerzah, pa tudi sicer je pomembno kaj pišejo, če hočejo zvečer nazaj domov, v svoje izolirane rovte.

   • Olga_10

    Saj jih že imamo na novi in v SDM. Ti so neoporečni in verjamejo ter pišejo vse kar jim Janez in naši naročijo.

    • večni srb

     Očitno ne živijo v kakšnem delavskem naselju.

     • Olga_10

      Ne, z vasi so in niso okuženi z meščanskimi ideologijami. Pravi krščani, nekateri sicer birmani v zadnjih letih ampak važno da so spoznali kaj je prav. Tako kot je Janez po tisti njegovi prošnji za sprejem v ZK.

  • Olga__10

   Kučan reši nas grešnike….vedno rajši imam rdeco barvo

 • xtc

  Kahla , in Solatović sta garanta,da bodo levaki popušili,Šarec pa se Itaq utaplja v lastnem dreku in navdušenju nad bratom po socializmu Adolfom,Židan pa komaj kaj zmomlja kot kakšen tak iz hrastovca.

  • večni srb

   SO what, člani jih bodo v vsakem primeru volili,drugih pa na volitve itak ne bo.

   • xtc

    A oni z posebnimi potrebami?
    Tistim je treba volilno pravico omejit.

    • Prdo

     Pol ostanete na pragu

    • večni srb

     Isto je naredil Hitler, najprej se je znesel nad svojimi.

     • FUCK COMMUNISM

      A Stalin se ni?!?

     • večni srb

      Stalin ni bil tak debil kot tisti, ki jih je zatrl in pobil.

     • Prdo

      Ne

     • FUCK COMMUNISM

      Zgodovinsko “podkovan” cefur si torej…

     • Prdo

      Da

     • xtc

      Saj levaki ste v bistvu otroci z posebnimi potrebami-v bistvu ovce zato rabite pastirja Milana ,da vas vodi striže in brije do golega.

     • večni srb

      Od kod ti ideja, da smo vsi levi, ki nismo desni?
      Aja, ti misliš na rasno poreklo naše polarizacije, vse kar ni hrvaško in katoliško, so sami srbi in čudaki.

     • xtc

      Glej v sloveniji pri vas levih razsaja edibnstvena bolezen in to avtohtona imenuje se kučanizem,vsi SLO levi bolujete za njo najprej vam komunizem razje možgane nato vas cepijo s Kučan virosom nato ste le še opice,papagaji in rdeči zombiji,ki jih vodi CK sekretar Milan.

     • večni srb

      Zakaj meni to govoriš, od kdaj jaz podpiram Kučana?
      Kaj se ti sploh repenčiš, kdaj ste vi sploh napadali komuniste, med NOB ste bili samo še v mislih kakšnega majmuna iz hrvaške,potem ste pa celo življenje pridno garali za partijo, Janša ni odstranil še nobenega komunista in ga zgleda tudi nikoli ne bo.

     • xtc

      Ah,ja,resnice bolijo,a ne?

 • Gospod Kaplan

  SDS bo naredu red v zdravstvu. Zemljarić je že na pomirjevalih.

  • xtc

   Zemljarič komaj izgublja tožbe z ponaretimi dokumenti.

  • večni srb

   Če vedo kje dobiti še enkrat toliko zdravnikov, vendar dobrih zdravnikov in lahko zamenjajo vse profesorje na medicinski fakulteti, jim bo zagotovo uspelo, sicer pač ne, žal.

  • Prdo

   Hahahahaha

 • Clemen J.

  Skrajni levičarji, levičarji oz. komunisti si že od nekdaj poslužujejo pergamentatorstva, ko iz neke novice odvzamejo pomembni del. Kot bi iz knjige iztrgal sredino.

  • večni srb

   Temu pravijo diplomacija, zagovarjaj kar ti gre v korist in ignoriraj vse tisto kar ti škodi.

 • Prdo

  Sviđa mi se ova stvar….

 • Prdo

  Prdni enkrat zame…

  • FUCK COMMUNISM

   Ne skrbi, prdec bo zadnja stvar, ki jo bos v tvojem bednem cefurskem zivljenju naredil!

   • Marjan

    Dons ob 21:00. Ne pozabi kukavica.

   • Tweety Bird

    Zakaj se sekiraš za kilo dreka če ga pa lahko pet :)

    • sprehajalec

     kaj klistiraš svojo kozo Juliko Tuppek, preden se pozabavata?

     • FUCK COMMUNISM

      Ne, je tolk na lasten drek navajen, da ga Julkin ne moti…

  • sprehajalec

   Prdonja, čez ekran te voham…

   • Prdo

    Hahaha ekran

    • sprehajalec

     zavoham Prdonja, kadar se pojaviš na portalu…

     • Prdo

      Moj kurac

     • sprehajalec

      Od tam ni nobenega vonja. Je premajhen…

 • Olga_10

  Po zmagi bomo vse novinarje na hanzi zamenjali z našimi z nove. Res da so še mladi in neuki, rodilnik in tožilnik jim delata probleme, google translate pa obvladajo. Važno pa je da so naši, večina jih je iz podmladka SDS, kar je samo plus in zato ne bodo delali škode našemu Janezu. Pa še plačali jih bomo lahko spodobno. Zdaj reveži prejemajo male honorarje na svoje sp-je. Orban je priprl pipico, na žalost.

  • večni srb

   Donkota za glavnega in odgovornega urednika!

   • Olga_10

    Tako je. Potem nas bodo spoštovali tudi gayi, saj je njihov.

    • Prdo

     Dobr večer olgica

     • Olga_10

      Dober večer.

     • Prdo

      Kako kaj večerja že ali bo

     • Olga_10

      Ne jem zvečer. Nimam časa, ker moram skrbeti za pravo količino parol. Pa na linijo tudi pazim. Mogoče me pa še kakšen vsaj pogleda…

    • večni srb

     Ne verjamem, pedri se vedno lažejo, če se jim kdo zameri.

     • Olga_10

      Ne lažejo vedno, kadar pa, gredo takoj k spovedi. Potem jim je odpuščeno. Tako kot smo Janezu odpustili njegovo prošnjo za sprejem v ZK. Je pravi čas spoznal in začel hoditi v cerkev.

     • večni srb

      Pedre ima pod kontrolo psihiatrija, morajo povedati vsaj nekaj po resnici, sicer ne dobijo tablet in injekcijo moditena, ki drži cel mesec, pa še socialno penzijo bi jim pobrali ter jo zaupali njihovim skrbnikom, ker itak ne znajo delat z denarjem.

     • Olga_10

      No, Donkotu je injekcija včasih popustila. Zato so ga pa vrgli iz službe.

     • večni srb

      AH, če bi bil na kakšnih težkih drogah, ne bi bil takšen, ne bi se mu ljubilo, bi ga začelo zanimati še kaj drugega.

 • Prdo
 • Gospod Kaplan

  Ob zmagi SDSa dam poniju 24 ur.

 • Marjan

  Uporabnik FUCK COMMUNISM vidm da mi ne odgovarjaš. Sej ti nebom nc naredu kukavica. Ti sam prid on 21:00 da nepozabiš.

 • RATATA

  Zadirčna Ambrožinja Janica Manežič je trdno prepričana, da je svojo kariero uspela pripeljati do vrhunca, zato se obnaša tako, kot da drži Boga za jajca in obenem hudiču rep puli.
  To je značilno za skojevke.

  • Prdo

   Tako je tudi jebeni ivan je skojevac

   • sprehajalec

    Ti pa skopljenec…

   • RATATA

    Jebeni se piše z veliko začetnico preklet debil bebav!

    • Prdo

     To sm če človeka spoštujep

  • večni srb

   Janica, a to je tista stara hrvatica, ki ima celo življenje isto dekliško frizuro?

   • Prdo

    Sa si zajebau kosteličeva ona je meni wau

   • RATATA

    Ne, tista je brat od Ivice in ima buffet u Zagrebu. Ni novinarka.

    • Prdo

     Aha kao skijašica

    • večni srb

     Če so pa same janice, kako naj človek ve katera je čigava.

     • RATATA

      Tazadirčne so kumunajzrske.

 • milanček

  manca, a tudi ti si ista kuzla kot ostale kurtizane na RTV? Sram te bodi, drolja!

 • Prdo

  Palme in valovi me kličejo tja…..

 • Tweety Bird

  Moram vam povedati resnico. Lani, 2017, je moj Tunek pozval @FUCK COMMUNISM na srečanje v Mariboru. Obljubil mu je batine, a voluhar posrani ni prišel na “srečanje”. Rep med noge in jokcat k mamici. Kako bedno :(

  • Marjan

   Jst sm mu tut obljubu srečanje danes ob 21:00 u Fužinah , pa me je blokirov.

  • RATATA

   Zakaj je tunek jokcal, če mu FUCK COMMUNISM ni razbil gobca?

   • Prdo

    Pa ker mu ga ni si smotan

    • Tweety Bird

     Saj vidiš da je zabit desničar :)

   • Tweety Bird

    Jokal je FUCK COMMUNISM…od strahu :)

    • sprehajalec

     Za levičarje se vedno tepejo drugi. Tudi v NOB je 90% komunistov preživelo.

     • Tweety Bird

      Seveda nas je 90% preživelo…ker smo bili dobri borci…in poklali vas izdajalske domobrance :)

     • sprehajalec

      Moji so bili NOB. Domobrance ste pa vse zvezane pobili. zato sem danes živ. Drugače pa vse pobijete. takšni ste, združena Levica.

     • Tweety Bird

      ZDRUŽENI smo močnejši…delovne brigade, partijci, partizani… danes pa ZDRUŽENA LEVICA !!!

     • sprehajalec

      kdor želi brezna, naj voli združeno levico in njenega Liderja zokija.

    • Suljo

     Baje, še zdaj hodi ves prestrašen naokoli

  • Suljo

   Jah,kaj češ.To so junaki pravi

 • Prdo

  Mislim da sm kadil kanabis

 • sprehajalec

  Levičarjem se tresejo gate. 72 let so kot pijavke prisesani na telo slovenskega naroda. ven so privlekli zadnjega aduta, Zokija, ter starega praporščaka pred magistratom. Da bo rdeča zvezda postala čarobna in jih obudila v življenje.

  Si želite Slovenci Vodjo združene slovenske levice Zokija za šefa? Balkanskega gazdo, ki tudi čez mejo očitno ne upa, saj ne zna ne jezika pa vprašanje, če kakšna DEA ali pa FBI ne čakata nanj? Si želite povezovanja z Balkanom?

  zapomnite si Slovenci, če bi bil Balkan kaj vreden, bi bila to danes visoko razvita skupnost tehnološko naprednih držav, po zahodnoeuropskem stilu. Tako pa je zadnja luknja v Europi.

  • Prdo

   A s ti tud skoraj kadil kanabis

   • sprehajalec

    kanabis ne bo rešil balkana in balkancev….

  • večni srb

   Mi smo že sto let razviti, od nekdaj je namška,italijanska in francoska fašistična gospoda pri nas preizkušala orožja in različne tehnike mučenja, dotlej neznane celotnemu človeštvu, ki jih ne bi dovolil noben normalen narod na planetu.

   • sprehajalec

    Ajde lepi, daj kakšen link to te metode….

    • večni srb

     Odilo Globočnik

     • sprehajalec

      odilo se je štel za Avstrijca.

     • večni srb

      Arijca mogoče, saj so mu nacisti izdelali družinsko drevo, sicer ne bi mogel v SS.
      Ampak danes so še veliko hujši, take tehnike Hitler ni imel.

     • sprehajalec

      res ti priporočam, da najprej preveriš svoje trditve. Po nekaterih podatkih je 6000 Slovencev služilo SS. Oziroma so bili iz teh teritorijev, kar je v tistem času pomenilo, da so nemci.

     • večni srb

      Nemški državljani prvega razreda verjetno, ker nemci so bili samo nemci, nekateri pa so bili že arijci in torej evolucijsko napredna bitja, ki niso bili več samo ljudje.

      Ker ni bilo globalne denacifikacije, se nam je spet zaredil možganski virus, ki je pri določenih primerkih mutiral že v pravi izrod. Obnašajo se dobesedno kot bi jih vzgajali v enem od tistih taborišč v Nemčiji, kjer so arijke kotile otroke starih SS-ovcev in v kakšnih 20 letih proizvedle celo generacijo največjih debilov kar jih je videl ta planet, samih sadističnih psihoapotov, ki so se po vojni pomešali med normalne ljudi po celem svetu.

     • večni srb

      P.S.
      Arisjka rasa je teofizični bull shit, navadna kozlarija, tudi če bi Atlantida obstajala in bi Anunakiji iz vesolja res kontrolirali človeštvo, ariska rasa zato še vedno ne bi osbtajala, ni nobenih takih genov ali zgodovine. Verjeli so pa vseeno, eni do danes verujejo.

     • sprehajalec

      nemštvo, niti slovenstvo nista genetsko-rasni kategoriji.

      verjetno nisi slišal, da sta se pri Drvarju nekoč spopadla 2 Renduliča. Eden je bil Rendulić poveljnik Titove straže, drugi pa Lothar von Rendulic, generalpolkovnik, ki je vodil napad.

      kaj sta bila torej po tvoji rasni klasifikaciji? eden in drugi?

     • večni srb

      Po moje, sta bila oba od ata in mame.

     • Marko Markov

      Mnogi so bili prisilno mobilizirani v nemsko vojsko, kakor moj stric, ce nebi sel, bi dobil kroglo v glavo!

     • večni srb

      No ja, lahko bi za prvim ovinkom pobegnil v hosto, češ je šel scat ali kaj takega, kdo jih je pa štel do naslednjega zbornega mesta.

      Socialno prisilno mobilizirani pa že mogoče, kaj pa misliš da je privabilo naše kmečke fante, da so šli služit denar s tujo nesrečo, zdaj morajo pa varovatiu meje pred ubogimi reveži, ki plavajo k nam, da bi se nam lahko zahvalili za vso dobroto in človeško usmiljenje naših junakov.

     • Marko Markov

      Ni bilo enostavno, v prvi vrsti slovenski mobiliziranci, zadaj pa pravi nemski vojaki. Krogle so letele od spredaj in od zadaj

     • sprehajalec

      Mobiliziranih Gorenjcev in Štajercev je bilo po oceni 70.000. daleč največja oborožena formacija od vseh. nekatere je vzel potem SS.

     • Olga_10

      Ooooooooooo, ta je pa bil kerlc.

  • Marko Markov

   Vsi balkanci lezejo v razvito EU, ker doma nimajo kaj za jesti! V vsakem mestu Evrope najdes balkance!

   • sprehajalec

    Edini izvozni produkt Balkana so tradicionalno Balkanci. Pa še to sumljive kvalitete.

    • Marko Markov

     Pokvarjeno blago, blago z napako!

     • večni srb

      Dokler so nas pustili pri miru, je bil bolj kot ne mir.

     • sprehajalec

      Ja, Rimljani so vse zafurali…

     • sprehajalec

      Oziroma je tako, da kakšnemu uspe v fuzbalu, potem so pa vsi dobri. vsaj takšna je bila vedno propaganda.

   • večni srb

    Hrane imajo več kot dovolj, življenje v vojaško policisjkuh džamaherijah je kot bi bil neprestano v kasarni, zato bežijo ven in zato tudi obstaja tako velika kasarna.

    • Marko Markov

     Hrana mogoce res je, ampak cene so podobne nasim, placa pa 300-400€

 • Marjan(drugi profil)

  Uporabnik FUCK COMMUNISM vidm da mi ne odgovarjaš. Sej ti nebom nc naredu kukavica. Ti sam prid on 21:00 da nepozabiš.

 • Tweety Bird

  Namerno na desnici delajo felerje, da se jih potem zavrne. In ko se jih zavrne, delajo cirkus, kako se jim dela krivica. Ogabno!… Kaj pa ves, morebiti so pa prav zares nesposobni!

  VSI VOLITE LEVICO…NAJ NAM MESEC SVETI :)

  • Marko Markov

   Namerno na levici lazejo, da bi se obdrzali na oblasti!

  • Olga_10

   To pa ni res, da smo nesposobni. Na vseh anketah smo prvi. Res pa je, da smo v preteklosti vedno, ko so nam ankete kazale odlično, nato izgubili. Mogoče samo delamo napako. Ampak Janez že ve…

   • Tweety Bird

    Ma tvoj Janez ve kurac…kapish?

    • Olga_10

     Heil mein Fuhrer. Še malo pa bo to donelo po Sloveniji.

   • ĐĐ Style

    Po neimnosti ste vedno prvi

  • večni srb

   Če si pa reklo, da ne maraš potomcev srbov, torej vabiš na volitve samo svoje zemljake.

   • Tweety Bird

    Kaj ti je hudo, da si Srb. Lahko se prekvalificiraš v katolika in greš k maši na ritopik :)

    • Prdo

     Hahahah dobra sm nima šans

    • večni srb

     Zakaj bi mi bilo hudo, če nisem hrvat? Aja, vojne je že zdavnaj konec, vi se pa še kar naprej borite… Vidiš, to zna biti pa zdaj problem.

     • Tweety Bird

      Veš kaj bi bilo epsko… da čistokrvnega pravoslavca, katoliški župnik v rit pikne :)

     • večni srb

      Meni bi se epsko obrnil želodec.

 • Tweety Bird

  Primc na twitterju že teži sodniku Kerševanu, naj mu pride jutri na shod pred sodišče razložit zadevo. Pa kaj temu zavaljenemu tepcu ni jasno?!!… Kaj bo slinavec ogaben spet protestiral pred sodišči?

 • Marko Markov

  Ta urednica pa je pokvarjena, pa tako fina se dela na TV, gniloba. Zunaj uj, not pa fuj!

 • ĐĐ Style

  Domobrančki so užaljeni, ko pa oni vsak dan trosijo svoje fake news, da ne omenjam kanibalske partizane in ko vsakodnevno zasmehujejo vsakogar kdor ni pri njih. Ko vsako stvar jemljejo iz konteksta je vse OK, ko pa se to njim zgodi je pa konec sveta. Po fašistični desni demagogiji je zemlja ravna plošča in sonce se vrti okoli zemlje, domobranci-sodelavci nacistov so bili dobri ljudje kljubtemu, da so domobranski policisti pošiljali svoje sonarodnjake v Dachau.

  • sprehajalec

   Niso pa pobijali svojih sonarodnjakov, tako kot Komunisti.

   • Prdo

    Ne hahahah

    • večni srb

     SO morali, zaradi Zakona o rasni higieni, odločitve nacističnih sodišč pa je bilo treba brezpogojno spoštovati.

     • Prdo

      Kake glupe debate

   • Tweety Bird

    To niso bili sonarodnjaki… to je bila izdajalska golazen. Bila je potrebna deratizacija :)

    • Prdo

     Še račun za patrone jim istavimo sa ddv :)

    • sprehajalec

     Misliš na tiste Cigane, ki so jih likvidirali, pa zadnjič odkopali?

     Levičarji torej vse, ki niso levičarji označite z golaznijo?

     Slovenci, poslušajte mnenje o rasah Združene levice.

     • Prdo

      Ne vse ki so jajotoliki so golazen

     • sprehajalec

      Formulacija Tuppka je bila jasna. Cigane, ki so jih likvidirali partizani preventivno, je označil za golazen.

      Domnevam, da je to stališče Združene levice.

     • Prdo

      In prav je tako so bili kot domobranci izdajalci!

     • sprehajalec

      Torej socialisti likvidirajo Rome? Likvidirali so jih Adolfovi delavski socialisti,

      likvidirali so jih komunisti. Stališče združene levice ki jo tukaj predstavlja Tuppek oziroma Tweety pa je, da je pač šlo za golazen.

      http://www.rtvslo.si/slovenija/preventivno-unicenje-zaradi-strahu-pred-izdajo-v-iski-odkrito-mnozicno-grobisce-romov/439284?ad_source=mmcteden

     • večni srb

      Katere rome, saj romi niso vsi samo potomci prebivalcev pakistana,tudi naši ljudje se zatečejo v romske skupnosti in živijo kot vsi ostali tretjerazredni reveži.

     • Marko Markov

      Vsi ki so Cmerkoti, pa so mone!

     • Prdo

      Se strinjam

     • večni srb

      Kateri cigani, naši ali oni iz Pakistana?

     • Tweety Bird

      V Beogradu imate celi kup ciganov :)

    • večni srb

     V glavnem so bili po rodu hrvati in katoliki, ki so jih napumpali, da pomagajo graditi novo tisočletno rimsko cesarstvo germanskih narodov.

     • Tweety Bird

      Veš kaj bi bilo epsko… da čistokrvnega pravoslavca, katoliški župnik v rit pikne :))

     • večni srb

      Saj so se, ampak to je bilo nazadnje v stari Grčiji, kjer so častili kult mladih dečkov.

     • Tweety Bird

      A tebi so tudi všeč mladi dečki? Samo vprašam :)

     • sprehajalec

      narobe, bilo je 15.000 Slovencev.

     • Prdo

      Neee bilo je 15000 teroristov

     • sprehajalec

      Ajde prdonja, nemoj da prdiš, ubijao ih tvoj, srbin Sima Dubaić.

     • Prdo

      Jain mi komentarja vedno je tko

     • sprehajalec

      Neka čuju Slovenci…

     • večni srb

      Šime je lepo hrvaško ime.

     • Marko Markov

      Bog daj, da se zgodi, bomo vsaj normalno ziveli! Bog daj se kako Angelo! Nasi politiki so navadna pezdeta, zlasti levi!

     • večni srb

      Hja, lahko bi tudi zaustavili nacifikacijo in opozorili na trend, ki se je skoraj na las približal Hitlerjevim konstruktom, objavljenim v Mein Kampf. Nočemo nacistično Evropo in pika, lahko se pridružimo tudi britancem, ki se zanašajo na svoj britanski imperij,od katerega lahko brez EU dobijo vse kar bodo rabili.

     • Marko Markov

      Tudi britancem ne bo vec tako lepo, ko bodo iztopili iz EU, ki je velik trg!

     • večni srb

      Willcomen Angela?

    • ĐĐ Style

     Za izdajalce v vseh vojnah, vseh vojskah, vseh narodih obstaja samo ena kazen, ko jih jebe

     • sprehajalec

      narobe, samo v sloveniji.

      in še to brez pravne podlage. zaenkrat sodišče v strassbourghu te postopke zavrača. Koliko časa še?

     • Tweety Bird

      Nič narobe…tako kot pravi ĐĐ Style… VSI SO KAZNOVALI SVOJE IZDAJALCE!!!

     • sprehajalec

      Norvežani 27, Slovenci 15.000.

      zakaj? ker norvežani niso imeli komunistov in partizanov.

     • večni srb

      Si štel zraven norveške jude in norvežane tretjega razreda,pod posebno zaščito norveške nacistične vlade?

     • Tweety Bird

      Samo Norvežani si imeli samo 27 izdajalcev…mi pa najmanj 100 tisoč :)..no…

     • sprehajalec

      norvežani so imeli 50.000 mož v SS. SS divizije Wiking, Norge…

      pa nič komunistov, zato ni bilo nič mrtvih…

     • večni srb

      Judi in norveški državljani tretjega razreda so bili tudi ljudje, ne se sprenevedat,nacistična vlada je takoj začela izvajati Zakon o rasni higieni, teh žrtev pa začuda nihče noče šteti zraven.
      Potem so tu še norveški vojaki, ki so umirali na raznih frontah, istokot recimo Estonci, ki jih tako hvalite, pa bi bili brez sovjetov še vedno navadni pingvini.

     • sprehajalec

      Ti boš res ostal samo večni Srb.

     • Tweety Bird

      Ne ne…mislim, da jih je bilo samo 27 :)

     • Prdo

      Hahaha debil domobranec si zasluži smrt in to bolečo

     • sprehajalec

      Pa ubijao ih tvoj, Srbin, Sima dubaić.

      Toliko o prijateljstvu srba i Slovenaca….

     • Prdo

      Vedno mate na koncu resnice debilske komentarje

     • sprehajalec

      resnica te pretrese ali kaj?

     • večni srb

      Kdo sta bila pa ata in mama od tega bosanca, kje so se pa rodili?

     • Tweety Bird

      Ma, jaz imam pravzaprav Srbe rada. So zelo gostoljubni :)

     • Marko Markov

      Bili, do balkanske vojne, pa jih je pokvaril MiloSevic!

   • večni srb

    Kaj so pa drugo počeli domobranci, kot pobijali svoje sosede, celo žlahto, ki je imela v neki veji preveč genov manjvrednih vrst človeka.

    • sprehajalec

     Daj linke z množičnimi grobišči tipa Huda jama, ki so ostali za množičnimi poboji, ki so jih zagrešili Domobranci.

     Boš rekel, da se po 70 letih ne ve za njih in ni imen in spomenikov?

   • Prdo

    Sm slišal da je nek domobranec naredil štirupli salto do dna

    • sprehajalec

     Bacio ga Sima, Srbine. Dubaić.

     • Prdo

      Biu kaskader

     • sprehajalec

      Ubica Sima, ne kaskader…

     • večni srb

      Si ziher, da ni bil hrvaški bosanec?

   • večni srb

    Hitler je najprej pobil vse nemške duševne bolnike, invalide, homoseksualce in neprilagojene, šele potem se je lotil judov, romov, slovanov in ostalih.

    • Tweety Bird

     Kdaj pa se je konkretno spravil na Srbe? :)

  • Olga_10

   Partizanskega golaža že dolgo nismo omenjali. Tisto je bilo res malo preveč. Zasmehujemo pa zato, ker drugo ne pomaga pri apatičnih volivcih. Mogoče pa še koga prepričamo. Bolj me skrbi, da jih več odženemo s tem. Ampak, Janez že ve.

   • žogica

    Si že nazaj, Olga?

  • Sodni dan

   Pogrevanje v nedogled ta župa je že zdavnaj postana.

 • Šami

  allahu akbar = jansha akbar. Nov slog molitve desnuharjev

  • Pirat

   Obrede pa imajo pred vrhovnim sodiščem, le kdaj se bodo prijavili kot verska skupnost…? :)

 • Jani Steiner

  Twitiya je treba prijavit za sovražni govor!!!

  • večni srb

   Tožibaba!

  • Šami

   Tebe pa v umobolnico

  • Tweety Bird

   čiv čiv čiv :)

   • Prdo

    A napišem sovražni govor da bo vidu kaj jeto

    • Tweety Bird

     Daj napiši :)

     • Prdo

      SOVRAŽNI GOVOR! !!!

     • Tweety Bird

      TOOOOOO mi deli :)

     • Prdo

      Hvala ljubim te

     • Tweety Bird

      čiv čiv čiv :)

     • Prdo

      Mau

     • slosin

      toplovodar…

   • xtc

    Sale?
    Kako si kaj,a te še rajca pedofilija po JJ otrocih?

 • Prdo

  volio bih da te ne volim….

 • SmashFascism

  Kdo pa je ta krastača?

  • Prdo

   Moja mama

   • SmashFascism

    Nisem vedel, da tvoja mati, počepača še živi.

    • Prdo

     A tvoja že mrknila

    • Marko Markov

     Problem je ta vijagra! Levaki jo prevec uzivajo, pa rabijo pocepace, ce jih pa ni, se pa pedrajo!

  • Pirat

   Kdo si pa ti? Njen oče? Bi si upal mi to povedat v faco? ali pa Manici osebno? Žalite si pa upate… ni problem v levih in desnih, problem je v ljudeh, ki imate glavo na vratu očitno le zato, da vam dež v telo ne teče in je ne uporabljate.

   • SmashFascism

    In ti si tup kot ona, ki se obnaša nastopaško, se napihuje kot žaba – krastača. Prav tako kot ti.

 • Vlado77

  Po mojem tega ne delajo s svojo glavo. Tipičen primer ko objaviš nekaj kar je iztrgano iz konteksta . Seveda je namen jasen. JJ je za kvote in se zdaj spreneveda . To bi pomenilo , da je nekredibilen is se obrača po vetru. Dvomim da je Manica JA tako butasta

  • Oregon

   ni butasta, daleč od tega, je pa pokvarjena ko snicl na sobni temperaturi po tednu dni, kot 80% RTVja. Se ni težko prepričat

  • samotoje

   Ne vem, ali je butasta, je pa nedvomno ubogljiva in upogljiva.

 • ĐĐ Style

  SDS se zopet spreneveda, do včeraj so bili za kvote, sedaj pa zopet obračajo ploščo. Vsakič ista stvar, stari komunisti lajajo na komuniste.

  • branči

   ĐĐ jeben komentar. si isti, kot tele v nova vrata

  • Prdo

   Saj pd kriminalcev drugega ni pričakovat

  • joza joza13

   Pajnkiher, umiri se malo…

  • slosin

   ….ja mišek, bil je za kvote dokler je bilo govora o beguncih iz Sirije….in kaj je današnja realnost? Ve se, da hočejo vsi kameltrajbarji in zumboti iz Afrike k nam. Samo teb pa podobnim bleferjem to še ni jasno…

  • Oregon

   pa daj ne nabijaj kozlarij

   • ĐĐ Style

    Še en dokaz

  • Marko Markov

   Pri SMCju nimajo problema z zenskimi kvotami, imajo dosti mon!

 • Prdo

  Sds leglo kriminalcev

  • joza joza13

   Ti si Prdo?

  • Liberalec

   Volil bom SDS.

   • piko8

    Jas tudi, SDS in še posebej g.Janeza Janšo!!!

   • ĐĐ Style

    Liberalec se je prelevil v konzervativca, kurba v nuno

 • joza joza13

  Tudi poskus negativne reklame bi znal biti v današnji situaciji dobra reklama za SDS. Saj narod ni neumen. Vse nam je jasno. Osebno celo menim, da na tokratni volilni izid mediji ne bodo uspeli ključno vplivati…

  • Liberalec

   Narod je še vedno neumen. Pamet pride z leti ali z krizo.

   • Marko Markov

    Pri nekaterih nikoli!

 • Stajerka

  a ni neko zakonsko določilo, ki medijem nalaga objavo popravka oz. demantiranje izkrivljene novice……al to vela samo za Nova24, kjer smo lahko zasledili objavo popravkov……

  • Krtača 20

   Leta 2015 al kdaj je noratv objavla prvo laž. Kar začnite popravljat od tistega leta naprej vse. Ko bo vse popravljen ampak čist u piko vse kar je možn, vam bom povedu, da se teli novinarki ni treba popravljat. Zdaj pa kar na delo.

 • Oregon

  a je kdo od Manice slučajno pričakoval kaj drugega kot manipulacijo?????

  • Krtača 20

   Kakšno manipulacijo?

   • Oregon

    a spet ne zastopiš? Zdaj se to že mal ponavlja…

 • Krtača 20

  Kako pol desni? A janša je za kvote al ni? Zjasnit se bo treba.

  • centurion

   Kako misliš?
   Ena kvota levakov vas fuka pse v garaži, druga kvota študira v Lj.Polje.

  • šmentanamuha

   Ti si se definitivno zjasnil, da si teslo. Zadnje, kar te zanima, je resnica.

 • Marjan

  Ku ku kje si(FUCK COMMUNISM). Nevidm te nikjer kukavica

 • Stajerka

  blokada je res priročna zadevščina vašega medija :))…..

 • Marjan

  Glih sm koncal s treningom. Upam da me cakas kje kukavica

 • hribovc

  manica bo še daleč pr’lezla !!!

  • centurion

   Kam če prilesti?
   Je že globoko v riti.

  • piko8

   Samo na penismankoviça se mora *OBRNIT* pa ji povišica ne uide

 • Branko

  A ni tako da so vsi pripadniki sekte odpovedali RTV?

 • Marjan

  Ura 21 45. Junacine ni nikjer (FUCK COMMUNISM). Jst pa celo noc ne mislim cakat. Lahko noc

  • FUCK COMMUNISM

   Res je ni me bilo! Razloga sta dva: 1. kot bivsi vojak vem, da bi bila takticna napaka, ce bi prisel v urbano naselje sam in 2. sem doma od samega strahu pred tabo spal kot dojencek… Se bo treba na bolj primernem mestu dobit, ne v tvojih Fuzinah, kjer imas desetine tvojih cefurjev. Samo v velikem stevilu ste hrabri, ti si pa seveda eden redkih, ki zmore sam zrihtat 15 sovraznikov…

   • Marjan

    hahahahahaah vsak izgovor je dobr. Po tem komentarju pa vidm, da si še bolj prizadet kot sm si mislu. Se vidmo po volitvah, ko vas bomo zapirali v norišnice.

 • Peter

  Sam ne vidim nobenega smisla v komuniciranju z greznico Hanzi.
  To se pač ignorira, no.

 • Peter

  Oho, provokatorčki, to je bil pa kratek dopust.
  Ste imeli seminar in na koncu so delili USBje ?

  • ĐĐ Style

   Kondome so delili, da lahko jebemo desničarje

 • Peter

  Hehe, pride nazaj tumpek in kar naenkrat so vsi provokatorčki spet tu.
  Čudno, no.

 • Krtača 20

  In kje je janša našel 27 beguncev? Spet se je neki zlagal. Pol nej pa folk zaupa temu kekcu….

  • ĐĐ Style

   Janez se vedno spomni vsake najmajnše podrobnosti, ne spomni se pa od kje mu denar in nezna plačat položnice

   • lukamiha

    Ne trobezlaj, če si enostransko obveščen¨!

  • WISKY 1000

   v glavnem,SDS Z JANEZOM 100% ZMAGA.

 • ĐĐ Style

  Ker desnica napada vse po vrsti in trdi, da so vsi lopovi bo verjetno jutri na vrsti SMC in SD. Pozabljajo tudi to, da so oni tudi del politike, v mnogih očeh so tudi oni lopovi

  • Marijan Tončić

   Poglej si primerjavo novi železniški dvojni hitri tir Betuweroute iz Roterdama do Nemške meje in pol povej, da SMC+SD+DESUS niso ne samo lopovi ampak debilni brezsramni lopovi, ki mislijo, da bodo kar tako nategnili bedaste Slovence, ker so tudi sami nekateri Slovenci, potem tudi sami sebe.

  • WISKY 1000

   điđo,ne smeti tega poštenega portala,zate je 24 kur.

   • ĐĐ Style

    Nova24 – Fake portal

 • Caetano

  Nehajte že lagati o SDS in Janši!

  • xtc

   Ma ne morejoi,Kutchans Befehls.

  • ĐĐ Style

   Še en primer ko desnica trdi da je nekaj vzeto iz konteksta. Ko pa je Mesec naletel na ponesrečen stavek o izvozu ste pa desni bili najbol glasni. Čeprav ste vedeli , da je drugače povedal, vendar ste se delali mutavi.

   • Marijan Tončić

    Mesec, je vedno v mesečini. Ne nakladaj, da je ponesrečeno uporabil besedno zvezo. Pol naj ostane doma in provocira mamo in očija.

   • WISKY 1000

    đđ,ti tudi odmah kuči.

   • WISKY 1000

    baje,da je imel nekaj časa violetko

 • Jana učak

  Vasle je pa res faktor!!!

 • xtc

  Nekaj je zanimivo,bab ,ki jih nihče noče več pogledat,kaj šele nategnit ,fenomenalno postanejo levičarke in feministke ter žleht in zafrustriranret-le -teso včasih to bile tercialke,so danes le te redkost in prave dame v primerjavi z tem levim šudrom.

  • Hun

   Manca ni baba vredna greha oz. fjst baba…dj jansisticni pederajs k ga se dons nis namicu…najd si tića pa se nasajj peder sektaski

   • WISKY 1000

    HUNEK,pazi Janez ti bo šef že junija.

 • Peter

  Kje ste pa imeli Predvolilni seminar z navodili za provociranje? Na čebinama al u lažgošama, no?

  • WISKY 1000

   petar ajde kuči odmah

 • Frank Novak

  Americani se pretvarjajo ko pravijo da povsod sirijo demokracijo. Seveda se gre amerom le za lasten interes.
  Sovjeti so se pretvarjali ko so pravili da so sirili brezrazredno druzbo. Seveda se jim je slo le za lasten interes.
  Muslimani se pretvarjajo ko pravijo da povsod sirijo Islam. Seveda gre muslijem le za lasten interes.
  Kristjani so se pretvarjali ko so pravili da so v obe Amerike sirili krscanstvo. Seveda jim je slo le za lasten interes.
  Levi Slovenci pa pravijo da bi radi da k nam pride cimvec muslijev; desni pa da je treba vsak dan presteti vse kosti domobrancev. Samo tega ne vem v katerem interesu moj narod to pocne? Kaj ima od tega da vedno in povsod igra hlapcka? Edino kar dobi je brco v rit, vendar moj narod se vedno igra ubogljivca in naivno upa da bo tokrat drugace in da bo za svoje hlapcevanje nekaj dobil… vendar temu ni nikoli tako in nikoli ne bo….
  Nekater ljudje se nikoli nic uporabnega ne nauce…

  • Anton

   Pa ne mi rečt da si bral nova 24tv ob enih ponoč u Amerik?

   • Frank Novak

    Verjetno, Ura v Miamiju je usa v SLO minus 6.

  • lojze

   Nekater ljudje se nikoli nic uporabnega ne nauce… Res je, živ dokaz je provokator Frank Novak.

   • Frank Novak

    Cigav provokator? Dajte nehajte filozofirat in sanjarit. Kdo me placuje ? Kucan?

    • lojze

     Poznamo naslednje tipe provokatorjev: za plačilo, iz neumnosti ali iz ideoloških razlogov, slednji so najbolj nevarni. Tebe ocenjujem kot provokatorja iz ideoloških razlogov.

     • Frank Novak

      Jaz ideologije NIMAM. Nisem ne levi ne desni. Sicer necak Kardelja in Macka, vendar ze 41 let uspesen poslovnez v ZDA… jaz sem tutti frutti.

  • Marijan Tončić

   Zakaj pa se gre nam? Za njihov interes? Pri arbitraži očitno se nam je šlo že od Pahorja naprej za Hrvaški interes drugače bi to rešili preden je HR vstopila v EU. V Gabonu je Slovenijales imel plantaže lesa, najbrž, da smo, takrat še kot Jugoslovansko podjetje, kaj bolje plačali črnsk delavce kot npr. Francozi ali Belgijci, Amerikancev ni bilo tam. Tudi v Angoli smo bili v veliko pomoč pri revoluciji, predvsem z dobavo “bombonov” in mentorjev. Za darilo smo dobili pravico eksploatacije kar velikega naftnega polja, ki ga je po letu199? prvzela Hrvaška in kolikor mi je znano je za majhno letno nadomestilo predano Totalu….. Za koga imamo mi INTERES??? Na žalost ne za Slovence, Slovence kot narod in tudi ne za Slovence, ki so zavedni državljani!

   • Frank Novak

    Zal imaste prav.
    Slovenec je najmanj vreden prav v Sloveniji.
    Vem, govorim iz lastne izkusnje.
    Osnovne znacilnosti Slovenskega znacaja sta nizko samospostovanje in neizmerna naivnost.

 • sloustava

  Ko si mislil, da si videl in dozivel ze vse, pa ti “prideta “ dr. Peskova in Ambroziceva! Zakaj ze? Mar je biti dekla rezimske klike res zivljenjsko pomembna? Brez te sluzbe bi stradali? Ali sta bili potuhnjenki , in sta prav zdaj zacutili, da se dvigneta?

  • fridah

   peskova je 100% sđs oboževalka.

   • WISKY 1000

    đfrida rdeča

    • fridah

     jaz itak

 • domovina mili dom

  Bo prišel čas, ko se bo prevetrila javna kuplerajska vsebina prestitutov. Tako bo tudi prišel čas, če ne 3 junija, pa pa kakšno leto kasneje, ko bo slovenski narod dobil “orng po pič**”. Zgleda, da mora biti slovenstvo tepeno, da se dvigne.
  na smeti vse na “IZEM”

  • WISKY 1000

   Upam,da so sedaj slovenci spregledali,vsi za SDS,druge varijante ni,da se red naredi.

   • domovina mili dom

    Dokler bo kučan imel v rokah medije in represivne organe, ne bo upanja.

 • goldhorn

  Na portalu RTV MMC je prijavljen idiot SamoRes, ki redno objavlja ravno ta del citata, kot ga je Jure Brankovič. Sumim, da je zaposlen na RTV, saj je vedno med prvimi komentatorji.

  • Ivan Friderik Novak

   grinhorn, MMC je del RTV SLO.

   • goldhorn

    Vem.

 • fridah

  ZA! ☺

 • WISKY 1000

  še ena rdeča,ki je začela sr…. delat prvi dan šihta.

 • Get Smart

  Pomni:
  MURGL SRBO RVACKI JUGOKOMUNISTIČKI “družbenopolitični delavec” =
  = tak je uraden naziv JUGOKOMUNISTIČNIH pisunćijev,
  je vojak revolucije.
  DELA za SVOJO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
  To dejstvo se še ni in se bo spremenilo,
  kot MURGL JUGOKOMUNJARE prisegajo “u STOŠCAH” nje:
  Za koga? Za Partiju!
  Za koga? Za Tita?
  Za koga? Za Jugoslaviju?

  “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  “Evviva communismo!”
  “Bandiera rossa la triumfera!”

  Torej,
  s svojim šnelkursađijskim znanjem LAŽEJO za MURGL JUGOKOMUNISTIČKE gazde na OKUPIRANIH medijih, kot sta RTVSLO in STA, ki sta dejansko v lasti vseh, a sta pod TOTALNO TOTALITARISTIČNO OKUPACIJO MURGL
  KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE
  ali pa na medijih (ono poduzećima nje) v LASTI JUGOKOMUNISTIČKE UDBE,
  to pa je ostalih 99,99 % medijev v Sloveniji,
  ki so razen Nova24, Demokracija, Politikis in še kak lokalc,
  vsi v LASTI MURGL KOMI JUGE =

  POOP KANALIZACIJA Delo VEČER Dnevnik NEDELJSKI …
  vse LEJDI JANA ONA OBRAZI revije … vse to je V LASTI
  KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE = follow the money nje =
  = vse je v lasti FORUMA 21.

  Sami pa si ti “psi čuvaji tekovina revolucije” pravijo “psi čuvaji” oziroma v izvirniku,
  ker oni so KOMI INTERNACIONALCI, si pravijo “WATCHDOGI”.
  Tovariš Kućan, njihov naderejeni, pa jim pravi “VOJAKI REVOLUCIJE”:
  “Družbenopolitični delavec je namreč vojak revolucije.”

  Po njihovih delih jih boste spoznali.

 • Get Smart

  Ljudje se morate naučiti ločevati zrna od pleve.
  Ni vse, kar je v Sloveniji, zato že kar slovensko. Ni vse, kar je v Španiji, špansko.
  Messi ni španski nogometaš, Ronaldo ni španski nogometaš,
  NISTA “španski nogomet”/”španska nogometna politika” nje,
  ampak STA ARGENTINSKI in PORTUGALSKI politik V ŠPANIJI.
  SRBSKA ambasada u sljovenjijama ni slovenska itd.
  Bo šlo?

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!