Še en Šarčev novi obraz z Zaresovskimi referencami: Šel naj bi v odlično plačano službo

Se spomnite tega posnetka, v katerem Marjan Šarec, danes predsednik vlade in stranke LMŠ, ki je v finalu volilne kampanje obljubljal spremembe in govoril o novih obrazih? Če ni zavestno lagal, nima pojma, kdo so njegovi ljudje, ki jih prodaja kot nove obraze.

Eden takih je Klemen Vitkovič, ki je v preteklosti nastopal že za skoraj toliko političnih strank, kot Karl Erjavec, Jani Möderndorfer, Peter Vilfan ali Alenka Bratušek.

Gremo po vrsti, po letih.

2004: Klemen Vitkovič je na volitvah kandidat Stranke mladih Slovenije (SMS).

2007: Klemen Vitkovič iz podmladka stranke Aktivna Slovenija (AS) se spogleduje z Zares Gregorja Golobiča.

2008: Klemen Vitkovič iz Zares postane sekretar, torej desna roka Jožeta Podržaja, šefa zaporov, ko ta prevzame Zaresov pokrajinski odbor v Dolenjsko-belokranjski regiji.

2009: Klemen Vitkovič za kongres Zares organizira prevoze.

2019: Klemen Vitkovič agitira za LMŠ.

Prihodnost? Klemna Vitkoviča naj bi v Bruslju čakala odlično plačana služba asistenta evropskega poslanca LMŠ, še enega bivšega Zaresovca Klemna Grošlja. Tisti, ki Vitkoviča poznajo, ga opisujejo: “Radikalec, bil pa je pokrajinski sekretar v času, ko je bil Jože Podržaj predsednik pokrajinskega odbora. V stranki je bil Vitkovič neposredno podrejen sekretarju stranke Bogdanu Biščaku.”

Zanimivo, od “novih” obrazov mu očitni ni bila všeč samo vladavina SMC.

Pravite, da so vas novi obrazi razočarali?

Vem, ne poznate me vsi, nekateri mi ne zaupate, ampak ne dajem velikih obljub. Dajem samo to obljubo, da se bom potrudil, da bom dal vse od sebe, da bom v petih letih nekaj spremenil.

Gepostet von Marjan Šarec am Montag, 16. Oktober 2017

Andraž Žitnik

 • Skrajno Desni

  Pa kje najdejo take ksihte.

 • janez.pokoncni

  Požrli si nas že, zdaj glodajo kosti. Nenasitni so, mi pa nič. Samo gledamo in jamramo.

 • Dragan Krstič

  Psihopati rinejo v levo politično opcijo ker si nadejajo odlično plačane službe brez kakršnekoli odgovornosti. Bodo pa poskušali riniti v SDS če bo sestavljala vlado na prihodnjih volitvah vendar upajmo da jih bodo odslovili.

 • rubec

  Drugi tir bo premalo. Potrebovali bi že dvajseti, da to nesnago v razumljivem roku speljemo ven iz slovenije.

 • branči

  najnovejši članek v režimskih medijih:”

  Mesec o sporazumu z vlado: Ne bomo jokali, če se razidemo! Spoštovanje dogovorov bodo ocenili 12. julija!” in kaj bodo ugotovili? “vlada dela odlično, dali ji bomo čas do konca mandata, potem bomo ugotovili, kako naprej!” to je povečana slika tega, kar volijo povprečni državljani v skupaj z belićiemć, begićem, dado in podobno rdećo golazenijo!

 • Mojca pokraculja

  Ne razumem zakaj bi se kdo razburjal zaradi tega tipa. Naj gre čimprej v bruselj da bomo imeli mir. Kako lepo je ko ni Brgleza, samo pomislite ! Pa vseh ostalih, jst jih imam poln kufer !

  • RATATA

   So rekli psihoanalitiki, da inšpektorji davčne uprave delujejo na zavistni pogon. Pa vendar ne le oni.

 • RATATA

  Koliko in kako zelo ambicioznih slovencev premore osamosvojena socialistična Respublika Slovenija!

 • xtc

  Levičar0družbeni parazit produktivnih=stenica= uš.

 • samotoje

  “Glede aktualnih razmer je dejal, da njegovi vladi nekateri očitajo, da jo vleče v desno, spet drugi pa, da jo vleče v levo. Slednje po njegovih besedah pomeni, da gredo naravnost in da so na pravi poti.
  Dejal je še, da njegova vlada ni ne proameriška ne proruska, kar ji očitajo nekateri, pač pa proslovenska in proevropska.”
  Takole STA navaja Šarca. Zakaj potem Vitkovič ne bi mogel biti Šarčev nov obraz?

 • Olga101

  Očitno se tovariš Šarec spovedal svojih grehov na avdienci pri levičarskem papežu, zato lahko zdaj naprej laže, izključuje in diskreditira! Je pač repetent!

 • IZBIRA

  Predhodniki so kariero utemeljili v hosti, kamor so se skrili pred obveznostmi, si izmislilki silne bataljone in brigade, generale in komisarje, osvobojena območja in oblast in stuhtali našo usodo. Ti njihovi dediči, izbranci, nadelujejo rabote v nekih jebivetrskih paralegalnih odborih brez obveznosti sestankujejo in tkejo svojo mrežo, iz katerih pol rata nek subjekt v javnem interesu, se ga suportira po se ve katerih medijih, si talajo funkcije in javna sredstva, potem se lepo zavijejo v paket in kar na lepem so ti zaplankanci kompetentni za karkoli, kjerkoli. No ne ravno samo kjer se zasluži iz nič brez nič- Nesreča nikoli ne počiva.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!