fbpx

Skrajnež Ludvik Tomšič, ki je grozil Janši, na Facebooku ponovno poziva k pobojem!

Ludvik Tomšič je na shodu pozival k uboju Janeza Janše, organizatorji shoda pa so ovadili neznano osebo! (Foto: Fb)

“Belogardisti v Barbara rov edina opcija” je v eni izmed javnih Facebook skupin zapisal znani provokator in titofil Ludvik Tomšič. Tomšič tisti skrajnež, ki je nedavno že javno pozival k uboju Janeza Janše in sicer na shodu Brez strahu-proti koaliciji sovraštva. Ga bo policija končno onesposobila, preden bo resnično storil kaj nevarnega?

Znani provokator in titofil Ludvik Tomšič je v eni izmed javnih Facebook skupin znova postregel s sovražno izjavo: “Belogardisti v Barbara rov edina opcija”. Gre za enega tistih, ki so nedavno že javno pozivali k umoru Janeza Janše in sicer na shodu Brez strahu-proti koaliciji sovraštva.

“Janšo je treba samo ubit, pa nič drugega. Dela zgago 30 let, porkamadona,” je že omenjeni titofil zavpil v kamero. Grožnje s smrtjo Janezu Janši in pošiljanje “belogardistov” v Barbara rov je zaničevanja vredno početje, predvsem pa kaže na kontroverznost ljudi, ki se s sovraštvom in nasiljem borijo proti domnevnemu sovraštvu, sami pa so tako polni sovraštva, da bi bili ponovno pripravljeni pobijati sodržavljane.

Foto: FB

Kaj čaka policija? Novo Hudo jamo?
Že ob razkritju skrajneža Ludvika Tomšiča smo ugotovili, da gre za skrajnega levičarja, kjer že hiter pregled njegovega Facebook profila vedeti, da gre za častilca nekdanjega jugokomunističnega režima z diktatorjem Josipom Brozom Titom na čelu, s tem pa očitno tudi njegovih zloglasnih metod, kamor spadajo likvidacije političnih nasprotnikov.

Tomšičeva objava na Facebooku.

Žan Novak