fbpx

Socialni demokrati kot v Sovjetski zvezi v svojih prazničnih voščilih ignorirajo božič!

Foto: STA

Predsednik Socialnih demokratov Dejan Židan in zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki je med drugim plačanka zlobnega židovskega milijarderja Georga Sorosa, sta razburila s svojimi prazničnimi voščili, saj v njih popolnoma ignorirata božič, kot so nekoč počeli v Sovjetski zvezi! To pa še ni vse, ignorirajo tudi jutrišnji dan samostojnosti in enotnosti. Se tako hvalijo z dejstvom, da samostojna Slovenija ni bila nikoli njihova intimna opcija, in nam domovino nameravajo ukrasti z masovnimi nelegalnimi imigracijami?!

Zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ki naj bi jo plačeval tudi židovski milijarder George Soros, je dodobra razburila slovensko javnost, ko je na predbožični večer na svoji spletni strani objavila praznično voščilo, ki se začne takole: “Spoštovane državljanke in državljani, veselim se, da se leto bliža koncu. Ni bilo preveč prijetno, saj so ga zaznamovale dvojne volitve, ob njih pa vse večja razdeljenost ljudi, pospremljena z dobro mero nestrpnosti, žaljivega govorjenja in obrekovanj.”

Ni se pozabila znova prikazati kot žrtev nestrpnosti ter govorjenja, ki ga označuje kot žaljivega in obrekujočega, a da je resnično izprijena, kaže nadaljevanje voščila. Tudi med prazniki namreč ni pozabila zanemariti svoje skrajno levičarske globalistične agende, s katero promovira masovne nelegalne imigracije.

Tako je zapisala še: “Migrantska politika je popolnoma neupravičeno postala grešni kozel za vse nepravilnosti in napake slovenske politike in za vse slabo delujoče sisteme. Žal mi je, da si nekateri politiki dovolijo netiti sovraštvo, in neprimerno je, da se mržnja predvsem na podlagi izmišljenih informacij širi tudi preko nekaterih medijev in družbenih omrežij. A morda so praznični dnevi čas, ko lahko razmislimo o svoji odgovornosti in prispevku k mirnejši in bolj zadovoljni družbi. Ni treba, da se v vsem strinjamo, čas pa je, da začnemo razmišljati drugače – bolj strpno. Bolj razumno in razumevajoče, s pogovarjanjem in ne vpitjem, s slišanjem in ne zgolj poslušanjem. Apeliram na naš razum in kulturo, da bi spet dokazali, da smo vzgojen, izobražen narod, ki ne razdira, marveč povezuje. Z novim letom prihajajo novi izzivi, osebni in poklicni. Sami si krojimo svoj uspeh, zagotovo pa velja, da smo s pozitivno energijo in lepimi mislimi veliko uspešnejši. Želim vam tople, mirne praznike in srečno.”

Pozabila je na najpomembnejše
Kar je javnost najbolj zmotilo v njenem prazničnem voščilu, je to, da kljub prostoru, ki si ga je vzela za prikazovanje same sebe kot žrtve sovražnosti in obenem za promocijo množičnih nelegalnih migracij, niti z besedo ni omenila praznika, ki ga praznujemo vsi Slovenci, božiča, dneva, ko obeležujemo Kristusovo rojstvo. S tem pa ni užalila le kristjanov, za katere je to poleg velike noči največji praznik, pač pa Slovence nasploh. Ne glede na veroizpoved božič velja za neodtujljiv del slovenske kulture, tradicije in identitete, je čas, ko ga preživimo z družinami, in nikakor ne čas, namenjen za promocijo škodljivih imigrantskih politik. Ne nazadnje je božič v zadnjih desetletjih postal vse preveč komercializiran praznik in tudi to Fajonovo kot zagrizeno socialistko izredno moti. S tem nas očitno želi vrniti v verjetno najtemnejše obdobje zgodovine, tudi v Sovjetski zvezi je bilo praznovanje in omenjanje božiča prepovedano!

Tudi Židan v svojem voščilu ne omenja božiča!
Prav kratko voščilo pa je prek družbenega omrežja Twitter izrekel Dejan Židan, predsednik Socialnih demokratov, ki se sicer že od razpada LDS vse bolj uveljavljajo kot politična izpostava slovenske globoke države: “Spoštovane, spoštovani! Želim vam sproščene in umirjene praznike v krogu ljudi, ki jih imate radi, ter prijetno leto 2019.” Tudi on niti z besedo ni omenil niti božiča niti dneva samostojnosti in enotnosti, omenil je le “praznike” in leto, ki prihaja. Tako več kot očitno Socialni demokrati ne praznujejo ne le krščanskih praznikov – ne omenjajo niti dneva samostojnosti in enotnosti. Že dalj časa je sicer jasno, da samostojna Slovenija ni bila nikoli njihova intimna opcija, a z zadnjimi aktivnostmi presegajo vse meje. Ne nazadnje, Slovenijo kot državo slovenskega naroda aktivno skušajo razgraditi z množičnimi nelegalnimi migracijami in vnosom tujih kultur, kot je muslimanska.

J. Ž.