Sramota za novinarski ceh! Društvo novinarjev Slovenije podprlo Šarčeve nedopustne pritiske na oglaševanje v medijih

Društvo novinarjev Slovenije. (Foto: STA).

V Društvu novinarjev Slovenije (DNS) so pokazali pravi obraz in dokazali, da so le podaljšek oblasti: pozdravljajo poziv predsednika vlade Marjana Šarca podjetjem, ki so delno ali večinsko v državni lasti, naj razmislijo glede oglaševanja v medijih, ki širijo sovražni govor. Vidijo ga kot prvi korak pri prekinitvi prakse, ki je po mnenju DNS nedopustna. Namesto da bi se zavzeli za povsem obratno odločitev in podprli pluralizem v medijih ter obsodili napade najvišjega in najmočnejšega predstavnika oblasti, so ravnali v sramoto novinarskemu cehu. Konkurenco na medijskem področju želijo izbrisati, omejiti svobodo govora in oglaševalski denar dodeliti le svojim.

Društvo novinarjev Slovenije je znova dokazalo, da je zgolj podaljšek oblasti – družbenopolitična organizacija, ki ne vidi preko ideoloških gabaritov, saj so se pridružili vsesplošni gonji proti medijem, ki ne tulimo v isti rog in opozarjamo na realne družbene probleme ter pokvarjenost osrednjih medijev.

“Začelo se je s kampanjo ultralevičarskih aktivistov, krono pa je pomenila Kučanova ‘fatva’ na Ilovi Gori. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo vključila izvršilna oblast,” je sovražno nastrojenost, kateri so se poleg vseh omenjenih pridružili še v DNS, pravilno ocenil politični analitik dr. Matevž Tomšič.

Gre za enega največjih pritiskov oblasti na medije
Na v demokratični družbi naravnost škandalozne napade na svobodo govora so opozorili v Združenju novinarjev in publicistov (ZNP), kjer so poziv predsednika vlade Marjana Šarca podjetjem, ki so delno ali večinsko v državni lasti, naj razmislijo glede oglaševanja v medijih, ki širijo sovražni govor, ocenili kot enega največjih pritiskov oblastnikov na medije v zadnjih letih. Premierja pozivajo, naj svoj poziv prekliče, in ob tem dodajajo, da bodo obvestili tudi Evropsko komisijo in njene organe. “Slovenija se je z vstopom v EU obvezala, da bo spoštovala svobodo in neodvisnost medijev,” so poudarili v ZNP.

Foto: STA

Takšen poziv nevarno spominja na polpreteklo obdobje cenzuriranja medijev, ki se ga zdaj prenaša na kapital, ki je povrh vsega v državni lasti. “Gre za poskus političnega onemogočanja delovanja medijev, ki so kritični do vlade, s pozicije moči. Znano je namreč, da predstavniki vladnih strank in Levice kot pomožne vladne stranke predvsem opozicijskim medijem že nekaj časa očitajo, da širijo sovražni govor, pri čemer je to, kaj je sovražni govor, v največji meri prepuščeno njihovi poljubni in subjektivni presoji. Najpogosteje kot sovražni govor označijo že to, če mediji zgolj kritično pišejo o migracijah ali vladni politiki na tem področju. Politika naj presojo o tem, kaj je dopustno, kaj pa presega svobodo izražanja, prepusti organom pregona in sodiščem. Nikakor pa meja svobode govora medijem ne sme postavljati predsednik vlade. Niti ne sme pozivati gospodarskih družb, kako na ravnajo glede oglaševanja v medijih.” 

Predsednika vlade so tudi pozvali, naj svoj sporni poziv prekliče oziroma umakne s spletne strani vlade. ZNP bo o tem nedopustnem pozivu obvestil mednarodne novinarske organizacije in druge organizacije, ki se ukvarjajo s svobodo medijev. Obvestil bo tudi Evropsko komisijo in njene organe. Slovenija se je namreč z vstopom v EU obvezala, da bo spoštovala svobodo in neodvisnost medijev.

Pravniki opozorili Šarca, da prestopa mejo dopustnega
Da premier tvega resno prestopanje meje politično sprejemljivega, če se postavi v vlogo presojevalca, kaj so to sovražne vsebine, kdo je zanje odgovoren in kako se jim zoperstavljati, opozarjajo v skupni izjavi tudi pravniki dr. Andraž Teršek, dr. Matej Avbelj, dr. Jurij Toplak in dr. Jernej Letnar Čenič. Šarca so opozorili, da je izjava najmanj neposrečena, posebno če močno sugerira, da prihajajo samo z ene od dveh strankarskih političnih strani. “Kot razumemo, premier vsebino točno določenih medijev, ki so opozicijski, opredeljuje za sovražni govor. Kot človek ima pravico, da podaja takšne vrednostne ocene. Kot premier pa gre predaleč, če s takšno izjavo pavšalno sugerira splošni obstoj sovražnega govora kot kaznivega dejanja v teh medijih,” so zapisali in dodali, da sovražna nastrojenost še ni sovražni govor. Med drugim so opozorili tudi na politično nelegitimen in pravno nesprejemljiv Šarčev pritisk na podjetja, na katera ima država neposreden vpliv, če je v celoti, pretežno ali delno vključena kot lastnik ali nadzornik.

C. Š.

 • Aron

  Predstavljajte si, kako bi bil drugačen svet, če bi Hitlerja kdo pospravil, ko je še širil sovraštvo, pa je na ves glas vpil Svoboda govora! Naj bo to lekcija, da je treba sovraštvo zatreti v kali.

  • Andrej

   Kolikor razumem Šarca, on vpije: proti svobodi govora.

  • večni srb

   Nič ne bi bilo drugače, buržuazija društva Thule, ki je organizirala ves nacistični cirkus, bi izkoristila atentat za obračun z nasprotniki in nastavila novega firerja.
   Hitler še svoje oficirje ni imel pod kontrolo, kaj šele vse osebne stražarje in najbližje, to je vse plačevala okultna mistična loža, kateri je bil prepuščen na milost in nemilost, saj bi ga lahko ubili v vsakem trenutku.

  • macon

   Hitler je vpil, da bo pobil Jude in duševne bolnike ter manjvredne narode kot so bili zanj slovanski.

   Proti komu na tak način vpije slovenska desnica?

   • Aron

    Sej to, treba zatreti v kali, da ne pride do teh ekscesov. Štih že poziva na vojno…

    • macon

     O čem pišeš? Kako vojno? Desnica je pisala in pozivala, naj se spoštujejo zakoni in naj gredo lopovi pred sodnike.

     • večni srb

      Prejudicirajo, lopovi bi lahko postali šele po obsodbi, pa še to se ne reče lopovi temveč storilci velike tatvine.
      Saj vem, da je brez veze, ampak tako si levičarska diktatura predstavlja preciznost izražanja v javnem prostoru. Besede ubijajo.

     • Aron

      Štih piše o tem, da bo treba še enkrat na okope…

   • večni srb

    Pardon, Hitler se ni samo drl, on je točno to tudi storil.

    • macon

     V tem je presenetil vse, ki so mislili, da se samo dere. Ampak najprej se je leta drl.

     • večni srb

      Je rekel, da jih bo, in jih je.

  • Ryuk

   Hitler je bil tisti, ki je omejeval svobodo govora. Tako kot to počne ta vlada. Omejevanje svobode govora je že širjenje sovraštva samo po sebi!

   • večni srb

    Ampak ne v medijih, način razmišljanja so nacisti oblikovali že takoj ,ko se je rodil otrok, tudi če bi lahko, ne bi znali napisati nič proti rajhu in firerju, ker sploh niso vedeli, da je lahko kaj slabo.

    • Capi

     Ne v medijih, kar na uradni spletni strani vlade RS, kar je še huje!

   • Aron

    Hitler je pred nastopom oblasti očital, da mu kratijo svobodo govora.

   • pajot

    Ne samo Hitler…tudi njihov idol enonogi. Ta je bil celo hujši.

    • večni srb

     Pod Hitlerjem, bi vstajali sredi noči kot gasilci in do jutra spraznili cel blok poln židov, ne da bi kdo v soseski opazil kam so izginili.

     • Aton

      Na jugu mesta heroja so izginili cigani, pa ni nihče opazil,

  • šrauf

   Predstavljaj si ,da ne bi bilo Luksa in bi ….

 • Andrej

  Druži jih sovraštvo. Ni pomembno ne kdo ne kaj, nič, samo da je proti Janši. Ampak, v bistvu gre proti narodu. Ni Janša narod, ampak moteče je njegovo delovanje za narod.

 • Ryuk

  571 “novinarjev” je tako zahinavilo, vključno z šarcem. Njihov obstoj je en sam velik fake news.

 • david23

  Kot človek ima pravico, da podaja takšne vrednostne ocene. Kot
  premier pa gre predaleč, če s takšno izjavo pavšalno sugerira splošni
  obstoj sovražnega govora kot kaznivega dejanja v teh medijih,”
  Ja, tukaj so zadeli eno izmed bistev, ampak ko je g. Šarec rekel, da ima kot državljan in predsednik Vlade RS pravico govoriti o tem – da ima prav, toda to sta dva povsem različna nivoja in iz njiju izhajajo, ko se javno podajo izjave o tej vsebini, ki jo je podal tudi premier, povsem različne (pravne) posledice. Nisem prepričan, da je premier o tem zelo dobro razmislil, preden je podal javno izjavo o teh vsebinah (njegova izjava, ki se nahaja na spletni strani Vlade RS (mislim, da z dne 23. 11. 2018).

 • Beli Medo

  Pa kdo je tu nor, ti novinarji zbrani v F 571 so leta nazaj cvilili kako jim Janša tepta pravice…

  • večni srb

   Saj so imeli prav, pod Janševo vlado se je zaseglo ogromno računalnikov, zaradi objav na internetu.
   Prej se pa itak še ni dalo komentirat, še ni bilo tehnike.

 • plavi-mil

  A to združenje je tolpa 571-tih režimskih presstitutov?

  • Capi

   Aha…..

 • večni srb

  Cenzura ni sprejemljiva že zaradi idiotske besedne zloženke, sovraštvo in ljubezen izhajata iz istega možganskega mehanizma, možgani proizvedejo obe enaki čusti, racionalni ego pa potem loči emocionalne subjekte na take, ki jih ne mara in take, ki jih ljubi. Sovražni govor bi lahko prevedli tudi kot govor, ki ni preveč ljubeč, pa bi se slišalo enako smiselno.

  Lahko bi rešili problem na dva načina, ukinimo vse komentarje pod novicami v medijih ali dovolimo ves govor v medijih, kjer lahko vsakdo komentira vsebine. Potem bi se celotna odgovornost prestavila na novinarje, ki so za novice tudi edini plačani in odgovorni, če jim ne bi pustili pisati dejstev, bi pač lagali.

 • Duhec

  Jebat vas je treba. To je to.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Vse to je zapisano v Marakeški deklaraciji Šarec jo je začel izvrševati še pred podpisom.

 • večni srb

  Recimo primer problema cenzure, na katere možne načine lahko opišemo očitno;

  • večni srb

   Ta hip je zunaj tema, ker je polnoč.

   • večni srb

    Kreten, ja vidiš, da je zunaj svetlo, take idiote bi morali zmetati v jaške.

    • večni srb

     Smo vas že leta 1945, ampak premalo, zdaj vas bomo pa še enkrat!

     • gabi

      Rdečuh,če računaš na Ruse,si se za…..

   • večni srb

    Ne bom več komentiral, ker vse pobrišejo.

    • bednick

     Ta je tabolša.

  • večni srb

   Ta hip je zunaj dan, ker je opoldne.

   • večni srb

    Saj nisem rekel, da je noč, temno je, zaradi oblačnosti zgleda kot bi bil že večer. Mater, si zabit.

    • večni srb

     Ti si iz begn ponegnu, zaradi takih trolov se ne moremo nič zmenit, goni se na svoj fašistični portal.

  • večni srb

   Vi ste vsi fukjeni.

 • FORT WORTH

  571 sprenevedalcev naj prvo pomete pred lastnim smrdljivim pragom.
  Kaj pa so bile izobesene lutke v MB s strani levice nahujskanih vstajnikov ??
  Kdo je skoval in izobesil napise smrt jansizmu na javni RTV ???

 • dob

  Nihče v tej herojski državi, ki jo obvladujejo malikovalci herojev, z glavnim mestom, ki je tudi samo mesto heroj – si ne upa biti heroj!

  • večni srb

   Bodečo žico naj napeljejo, pa bo tokokrog spet sklenjen.

 • BARBARA RAKUN

  Podpiram pravnike! To so mladi ljudje, tako kot jaz, ki bi radi živeli v svobodni družbi, ki imajo ideje, ki imajo hrbtenico, vest in vedo, kako veliko truda je treba vložiti v vsako stvar da uspe. Predvsem so pa delovni in spoštljivi, ter se zavedajo svojih korenin.

  • večni srb

   Ne pozabi ,da oni bodo imeli lepo penzijo, ker so profesionalci, ti boš pa na socialni do smrti.

   • david23

    Vsakomur po njegovem doprinosu in ne po njegovih potrebah, ne? Ali morebiti drugače?

  • Djuro Sumar

   In zaradi vsega tega morajo zmerjati vse ostale, ki ne mislijo tako kot oni. Ne bo držalo, vsi moramo biti spoštljivi do drugih, pa naj bodo Slovenci, Američani ali pa Afričani.

 • soc

  Neumno sprenevedanje v naslovu. Kdo normalen pa ne ve, da gre pri DNS za združbo zvestih režimskih valptov, ki so novinarji zgolj po nazivu? In ti naj bi negodovali nad režimskimi potezami, ki jim še uničujejo že tako skromno konkurenco?

  Rdeče podgane od 2008 dalje prevzemajo nazaj vse niti nebogljene država, najprej počasi, zdaj vedno hitreje. Orwella niti pod razno ne dojamejo kot politično satiro, za njih sta 1984 in Živalska farma politična manifesta. Za tiste, ki so ju sploh kdaj prebrali.

  • VERRZIFIKATOR

   Ko se vsevprek samo terorizira
   in kakor beli dan ljudem je jasno,
   povedati je treba končno glasno,
   je čas, da dom se naš deratizira.

   Ko mati se stegnila bo podganja,
   bo zarod pokončal se samodejno,
   tako telesno kakor pač idejno,
   edino v tem je žal rešitev stanja.

   • soc

    Kako bi bil vesel, če (prepozna) smrt matere podganje zaključi nam domače sranje…

 • RATATA

  Naš narod si bo novinarje izbiral sam!

 • Franjo Trojner

  Ne samo, da je šel čez vse meje dobrega okusa, predsednik leve vlade Šarec, je s to svojo izrazito ideološko izjavo dobesedno knokavtiral demokracijo in vladavino prava v Sloveniji.
  Danes lahko stranka Nsi sama vidi kako jo je levi Šarec hotel okol prinesti. Ta narcis in kolerik je poguba za našo državo, kar bomo kmalu občutili prav vsi, tudi na lastni koži.

 • bednick

  Iz zgodovine:
  vsaka oblast do sedaj, si je slej ko prej začela zabijat žeblje v lastno koleno.

  • Rožle

   .. i rather be a hammer than a nail …

   • bednick

    to je pa en star komad?
    A si ti dežuren tukaj?

   • večni srb

    Trpi edino bukova deska.

 • zvone gabrijan

  Drugega ni bilo moč pričakovati. Zadnji šef partije pozval družbeno politične delavce. Vsi migajo z repki, ker bodo dobili rdeči pasji piškotek.

 • tarantela

  Kdo vam pa brani svobodo govora? Vsak ima pravico izraziti svoje mnenje. Ampak podtikanje laži , zmerjanje in ščuvanje proti drugačnim pa pač ni nobena svoboda, ampak skrajna nesramnost in kot taka naj bo kazniva.

  • Aron

   Točno to. Prav nič me ne moti udrihanje po levih politikih, tudi levih aktivistih. Kar pa res zbode, so pa laži, neresnice, ščuvanje in hujskanje proti tem politikom ali čisto navadnim civilom.

   • gabi

    Največje sovraštvo med narodom seje levičarski skrajnež kučan.Ko bo prišev čas sodbe,ga je treba pazit,da ne pobegne.

 • Djuro Sumar

  Šarec ne vrši nobenih pritiskov, temveč je le povedal svoje mnenje in ni omenil prav nobenega medija. Več očitno pa v tem primeru velja pregovor: če stopiš mačku na rep, zacvili. Cvilijo pa samo tisti mediji, ki vedo, da širijo sovražni govor.

  • večni srb

   Kje si ti prebral sovražni govor, beri naprej, vse jim takoj dol potolčemo. Edino v članku mogoče, ampak poglej komentarje, nas ne morejo navijati okoli prsta.

   • Djuro Sumar

    Seveda, članki so tisti, ki širijo sovraštvo med nami, predvsem pa po mojem mišljenju pisarijo oslarije.

    • večni srb

     Točno tako, ampak kaj ti nuca, če ne veš zakaj nekaj ni res, kar misliš, da ni res in ne znaš opisati niti zakaj nekaj ni res, za kar si od nekdaj popolnoma prepričan, da ni res, ne me zajebavat. Kaj je pa potem res?

    • macon

     Sovraštvo proti vsem, ki vam ne kimajo, širite totalitarno pohabljeni levičarji, ki zahtevate popolni primat nad vsem družbenim in javnim.

     Argumentov nimate, sposobnosti vodenja majhne, korupcijo ste dvignili na sistemski nivo, torej vam ostane le oblastni nastop iz pozicije moči in konstantno laganje. Brez laganja bi vas bilo hitro konec in nasedajo vam bedaki.

     • rabbit

      Točno ko levičar nima argumentov začne zmerjati z domobranci, belčki, kreten, klerofašist,če si ženska ti manjka seks in podobno. En tak je Djuro.

   • Zora

    Daj poišči si službo.

  • Vince Blake

   Tudi JJ je samo povedal svoje mnenje o Carlovi, pa je bil zato obsojen. Me pa zanima kakšen bi bil odziv DNS, če bi JJ sestavljal vlado in “dal v razmislek” podjetjem v državni lasti, če je smiselno oglaševati npr. v Mladini, češ da spodbuja nestrpnost in širi sovražni govor. Gre za nevaren precedens.

   Plus tega pa ne gre samo za osebno mnenje, pač pa za očiten zakulisni pritisk, saj je GEN podlegel tem pritiskom.

   • večni srb

    A ko reče Trump, pred celim planetom, da je nekdo kurba, pa ni problema?

    • večni srb

     Kurba je rekla pa, da se je do nje obnašal kot peder.

    • Vince Blake

     A ti enačiš označevanje nekoga s kurbo s pritiski na oglaševalce?
     Ne, ni šlo samo za osebno mnenje Šarca, pač pa za pritisk oblasti na podjetja. Mi ne vemo kaj se dogaj v zakulisju, ampak očitno se nekaj dogaja, ker so ti pritiski pri nekaterih obrodili sadove. še enkrat: A če bi JJ pozval (in tudi zakulisno deloval) podjetja, da naj ne oglašujejo v določenih medijih, bi bilo OK?

     • večni srb

      Ne vem, ti mi povej: – https://youtu.be/ZTlL3zl0LBQ

      Sem že prej komentiral fenomen Googlongoligije, se mi ne ljubi še enkrat.

     • Vince Blake

      Seveda, Stephen Colbert je pa res ta prava referenca za linkat, hahaha.

     • večni srb

      Je rekel kurbin sin ali ni rekel?
      pazi, ta posnetek na Youtube ni na noben način reguliran, vsak si ga lahko pogleda, saj vice o holokavstu tudi.

     • Vince Blake

      1.) A ti sploh veš, koga je označil za “son of a bitch”?
      2.) V angl. govoru fraza “son of a bitch” pomeni nekako isto, kot če bi pri nas nekdo rekel: “pizda, sem se včeri nažrl fižola.” Ne”son of a bitch”, ne “pizda” ne gre jemati dobesedno.

      3.) in za božjo voljo … kakšno vezo ima tole vse skupaj s Šarčevim pritiskom na oglaševalce?

     • večni srb

      1. to je tisti del, ki sem ga že komentiral drugje. Saj ni bilo prvič, bitch pomeni kurba, pa ti to kombiniraj kakor hočeš.

      2. Ne rečem, da nimaš prav, ampak tudi kontekst se da vzeti iz konteksta, ker medij lahko potuje v času in simulira alternativne dimenzije, zato samo tisti odlomek. Saj se vse beleži in indeksira, rečejo kakšne asociacije bi radi in umetna nespamet takoj najde arhivske posnetke.
      3. Jaz proces vidim kot trkanje na kolektivno nezavedno javno sfero, ki je v bistvu domena Googlontologije, saj marketinške trande oblikujejo globalne korporacije in medijske hiše, ki nas bombardirajo z dezinformacijami iz vesolja. Pritisk glede na kaj, na globalno popularno sfero verjetno, sicer oni pritiskajo na nas.

     • Vince Blake

      Ne vem, če te prav razumem….popravi me, če se motim….a nas hočeš prepričati, da so bile Šarčeve besede vzete iz konteksta?

      Ker namreč GEN-I jih je vzel zelo dobesedno. In še enkrat: A bi bilo tudi JJ-ju dovoljeno “dati v razmislek” podjetjem kje naj oglašujejo in kje ne?
      Upam, da se vsaj tu strinjava, da gre za nevaren precedens, ki si lahko, če bo to postala ustaljena praksa, kdaj v bodočnosti ponovi tudi “na drugi strani”.

   • rabbit

    Zanima me kaj bi se zgodilo, če bi Janša rekel od sedaj noben del javnega sektorja ne bo kupoval Dela, Dnevnika, Mladine koliko hitro misliš bi se zgodile t.i. vse slovenske vstaje.

  • macon

   Cvilijo vsi iz opozicije, ker vedo, kako je levičarska oblast sposobna ravnati z opozicijo.

   Sovražni govor širi levica z oblastiželjnim zaničevanjem opozicije.

   • večni srb

    Opozicija se pa brani z restavracijo nacizma in označevanjem ljudi za komuniste, ker pri nas ni nobene aktivne komunistične partije.

    • macon

     Kak nacizem? To si iz nečesa tako razbral, hkrati pa nisi razbral komunistov, ker se odkrito ne deklarirajo za komuniste.

  • von Rhein

   Kako poniglavo sprenevedanje.Ne muči nas,prosim s takimi mnenji. Lahko te uvrstim med zagovornike rdeče fašistične cenzure.

   • Djuro Sumar

    Tudi ti samo cviliš.

    • von Rhein

     Fuck you!

 • if

  Napad v obliki afere Patria je en najhujših napadov države na svobodo govora, mišljenja in gibanja.
  Izvedel je isti know-how, ki je obravnavan v članku!

  • večni srb

   Najhujša teorija zarot je teorija osamosvojitve, ki je popolnoma zlagana in zgolj produkt sovražne vojaške propagande.

  • Get Smart

   Država si ti, jaz … sam se gotovo nisi napadel in jaz te gotovo nisem.

   Ko blatiš pojem država, goniš vodo na kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI mlin = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
   .
   Država ne dela, država samo je,
   je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
   transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi,
   obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi (ali pa kaviaržido kominternističnih in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
   skupnih poslih.

   Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
   MORATE povedati, katera!

   =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
   =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
   =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

   MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

   ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno, resnicoljubno …
   .
   Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
   JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
   predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI”, “psi čuvaji tekovina revolucije.

   Pamet v glavo.

 • večni srb

  Ni simetrije, v tem je problem.

  Najprej je treba ločiti resnična dejstva od neresničnih.

  Potem je treba ločiti resnična dejstva, ki so napisna lepo in tudi lektorirana, od prostih spisov, polnih ostrih besed ter drugih sočnih opazk.
  Naposled pa je treba še regulirati odziv javnosti, če ta lahko sodeluje pri procesu distribucije vsebin.
  Največji problem pa so seveda logični paradoksi, ki izhajajo iz narave same. Na koliko načinov lahko opišemo nek dogodek, ki se dogaja pred našimi očmi in kaj lahko piše novinar v primeru ideoloških nejasnosti,ko nihče ne ve kaj je bilo res in prav, ne more vendar vsakič vprašati vlade, če sme ali ne sme nekaj poročati na določen način.

  Največja nevarnost za ozaveščenost družbenega prostora pa je hekanje možganov. Verjemite mi na besedo, lahko postavijo kakršne koli omejitve hočejo, inteligenten posameznik bo VEDNO našel način, da jih zaobide, če je samo prepoved problem. Potem bomo priča dogodkom, ko bo država odpeljala ubogega reveža, ker je uporabil ponesrečen izraz, nagrajevala bo pa najhujše psihopate, ki bodo iz popolnoma nedolžnega in moralnega človeka naredili manj kot žival ter ga ponižali na stopnjo enocelične amebe, ne da bi enkrat samkrat uporabili žaljivo besedo ali opisali sovražni koncept, pa si ne bo mogel čisto nič pomagati. Vi se boste pa smejali do solz, ker se vam bo zdelo samoumevno, sicer ne bi zvenelo tako zabavno in logično.

  Znanost je hudobna!

 • Antonius

  Veleizdajalec je demokracijo že zdavnaj nazaj, svobodo govora pa nedavno, najprej javno diskvalificiral, zdaj jo poizkuša pa s pomočjo izvoljene vlade in izdajalske novinarske vojske še likvidirati.
  V znak protesta, slovenski domoljubi ne bi smeli kupiti nobenega tiskanega medija najmanj en mesec, da bi horda 571-ih spoznala, da naše pozornosti sploh niso vredni.
  Tudi proti obvezni televizijščini bi se morali upreti. Na RTVS plačujemo novinarske kurbe iz spiska 571-ih, ki po veleizdajalčevih navodilih zganjajo pogrom nad konkurenčno in neodvisno Novo 24TV in svobodo obveščanja.
  Veleizdajalski zahrbtnež očitno še danes ni požrl povabila na Novo 24TV, kjer bi se soočil z Janezom Janšo.

 • večni srb

  Zakaj podtikamo Šarcu besede v usta, če se mu zdi, da je nekaj sovražni govor, pa naj twitne, saj to Trump kristus neprestano počne in odlično deluje. Naj se sam brani, predsedniku vlade bomo pa menda ja verjeli. lahko bi za začetek razjasnil primer kurb v javni hiši, naj razloži državljanom v par stavkih kaj je prav in kaj ne. Pa brez uporabe represije, pove naj, mi bomo pa razmislili.

  Samo, da je inteligenten.

 • Franc Šink

  Slovenski novinarji ne širijo sovražnega govora, ampak lažnega. Pod motom, tudi laž je lahko novica.

 • Janez

  NO, OB DVEH PONOČI
  V SLOVENIJI
  SONCE NE SIJE,
  OB DVEH POPOLDNE
  PA V SLOVENIJI – NI TEMA, RAZEN ČE NI SLUČAJNO – POPLNI MRK !?
  TO VEMO VSI !
  IN TUDI: “MANJ TEMNA NOČ JE V ČRNE ZEMLJE KRILU,
  KOT SO POD SVETLIM SONCEM – SUŽNI DNEVI !
  Ali niso Prešerrna
  tudi precej – cenzurirali, npr. Zdravljico !
  Danes
  ZA IMENA PREŠERNOVIH CENZORJEV – NE VE NIHČE VEČ,
  ker so bili le služeči birokratki !
  Za Prešerna – seveda – vemo vsi !
  Torej ?!
  LMŠ VLADA IN TA DNS IMATA TEŽAVE – – S SVETLIM SONCEM,
  ki pokaže – RESNICO !
  Jaz npr. SAMO VZTRAJNO ZAHTEVAM
  NAJ
  SE NAŠA R. SSLOVENIJA USMERI – PO ZGLEDU SOSEDNJE NAM, USPEŠNE R. AVSTRIJE !
  Gled
  KOREKTNE PRAVNO-SODNE UREDITVE NEREŠENIH POSLEDIC 2. SV. VOJNE
  IN
  VKP/b, KPS, KPJ STALIN-TITOISTIČNEGA NESODNO POLIT MORILSKEGA TERORJA 1941-1980
  PA
  SE ZGLEDUJMO PO R. SRBIJI.: del Srbov je na izjemni pravni in moralno etični višini.
  LETA 2015
  SO V R. SRBIJI, URADNO, SODNO “REHABILITIRALI DRŽO MIHAJLOVIĆ, POLIT UBITEGA 1946.
  ALI JE TO – KAR SEM ZDAJLE NAPISAL – S O V R A Ž N I. GOVOR?!
  VSI VEMO, DA SO URADNIĐO, SODNO NEOBSOJENI “KRIVCI” NAJBOLJ – “PARANOIČNI”
  Povsod vidijo – “sovražnike”. Ki jih z ničimer obremenjeni ljudje – sploh – ne vidimo!
  Pa, menda ja ne ?
  Mi pa že nismo tako “kratkovidni”,
  da bi tega “strahu,, pravno neobravnavanih, nekaznovanih” – ne videliL.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.s.
  Več o teh temah na mojem osebnem, zasebno podjetniškem e- portalu “SLOVENIANA”
  NA: sloveniabđns.si

  https://www.google.si/search?q=sloveniana&oq=sloveniana&aqs=chrome..69i57j69i60j69i59j69i60.9085j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  Dodajam še avtentično pesem
  REALNEGA MORILCA (A. CRESSERI, AVTOR TE PESMI JE BIL OD PRIJTELJA SODNIKA OPROŠČEN – REALEN – MORILEC) SODNA OPROSTITEV GA “KRIVDE UMORA” NI RAZBREMENILA.
  “La LOPEZ PEREYRA ” Lopez Pereyra je bil sodnik, ki je “oprostil” prijatelja- morilca.
  Poje, argentinski ljudski pevec Jorge CAFRUNE.

  https://www.google.si/search?q=la+lopez+peereyra+jorge+cafrune+version+2&oq=la+lopez+peereyra+jorge+cafrune+version+2&aqs=chrome..69i57.39698j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • večni srb

  Nična toleranca do sovražnega, kdor ne misli nič slabega, se nima česa bati.

  • Anton

   odvisno kaj “uni pezdetje na vladi” pojmujejo vse pod sovražni govor, gre za očitno, eklatanto manipuliranje le teh, če ti poveš nekaj, podkrepljeno z argumenti to ni sovražni govor, temveč tvoje stalčišče,pa če je kermu bedaku to všeč ali ne, ap četudi nekomu rečem bedak oz ga žališ to ni sovražni govor, al pa kurc vse skupaj pa dejmo veselo vse skupaj metat v en in ist koš jabolka in hruške, kadar se komu zdi zato primeren čas in kraj.
   problem so manipulantje katerih v tej vladi ni malo, kar kajpak seda nisme presenečen, au cotraire, to sem tudi pričakoval, upoštevajoč, shemo te koalicije,.

   sicer pa vam vse nazorno lepo piše kaj je sovražni govor oz kaj spada pod sovražni govor, če pa niste funkcionalno pismeni poj pa vam žal nemorem pomagat.Več o tem je govoril oz pisal tudi pravnik Teršak in dam mu popolnoma PRAV!

   sarkazem press

   • večni srb

    Tvoj komentar mi je povzročil pet kil nevzdržnih občutkov strahu in 2 litra tesnobe.

    • Anton

     strah je napumpan kot balon,notri je NIČ, stvar manipuliranja, precej podobno kot kriptovalute, ki temeljijo zgolj na špekulacijah, manipulacijah. Moja teorija kriptovalut, je teorija balončkov;);)

     sarkazem press

     • večni srb

      Pravzaprav je bolj zanimivo kot si večina misli, dejansko sem prebral raziskave, ki kažejo, da pri ljubezni in sovraštvu delujejo isti predeli možganov, celo signali tečejo po istih poteh. Čustvo je isto, počutimo se enako, racionalni ego potem loči oziroma ustvari celo mentalno famo zakaj postane nekaj objekt našega oboževanja, drugo pa bi utopili v žlici vode, če bi lahko. Ampak POČUTIMO se podobno, to je zanimivo, v smislu, če gledamo samo čustven odziv, ne pa tudi vsebino misli.

     • Anton

      jasno tako pri ljubezni kot sovraštvu gre za podrejanje čustvom. kadar je “srce ” vodilo nas se to navzven kaže kot motnja imenovana impulzivnost, kjer razum nima mesta oz je v podrejenem položaju.

      sarkazem press

     • večni srb

      Ni jasno, kaj bi se zgodilo, če bi pozabili govoriti, verjetno ne bi bilo več ne sovraštva in ne ljubezni, samo še nagoni. In volja do življenja.

  • Anton

   ničelne tolerance ni in nikoli ne bo, moramo pa vzpostaviti okolje, težiti knjej.. Problem je da tisti ki o tem veliko razpredajo po dolgem in počez, so pravilo ma tisti, ki v svojem življenju niso tlerantni do drugače mislečih, pa bodisi tako v politčnem, ekonosmkem, verskem prepričanju. Tisti ki govorijo o nekom da so fašisti, nestrpni kakorkoli že termine uporabljajo za poskus diskriminacije, so dejansko praviloma se izkaže da so volkovi preoblečeni v rdečo kapico, ljudje božji dajte prosim že enkrat upoštevat svoje male sive celice in ne zgolj za področje kjer delujete.Malce več kritične samorefleksije prosim, vam ne bo škodilo.

   sarkazem press

   • večni srb

    Samorefleksija je kurba.

    • Anton

     res je ses trinjam, ker današnje okolje ne sprejema ljudi ki imajo dobro razvito kritično samorefleksijo oz jo tudi prakticirajo.Današnji časi so časi kjer ovčke beeee uspevajo, zato pa je tudi toliko razširjena negativna selekcija outputi pa so več kot očitno dobro znani, outlier-se pa porežejo iz družbenega dogajanja.poj pa maš tu še režimske psihiatre, ki ti hitro najdejo neko psihično motjo, preganjavico, že kaj,zgolj s ciljem ti onemogočiti aktivno udeleževanje v družbenem procesu.

     sarkazem press

   • Zgornji

    NEZMOREJO, KER SO MRTVE DUŠE POSTALI …

  • Zgornji

   KDO PA BO DOLOČIL KAJ JE SLABO IN KAJ NE ???
   ČE JAZ PRAVIM , DA JE TREBA SPOLNE IZTIRJENCE NA ZDRAVLJENJE POSLATI , JIH ZARADI TEGA ŠE NE SOVRAŽIM, ČE PA ONI ZARADI TE IZJAVE ZAČENJAJO MENE SOVRAŽITI, JE PA TO SAMO ZARADI NJIHOVEGA NESPREJEMANJA RESNICE !!! ! !!! KDO JE POTEM TU DVOJNO BOLAN IN NUJEN ZA POSLATI NA OZDRAVITVENI TEČAJ V SIBIRIJI ?

   • večni srb

    Vse velike črke so že eden od pokazateljev, na primer.

    • Zgornji

     Pokazateljev česa ? Mar misliš da jaz vpijem ? Mar meniš da ti kaj vsiljujem ? Nič od tega , temveč Samo malo bolj Povdarjam. Ampak, žal enim mrtvim dušam niti Velike črke ne pomagajo več da bi vsaj malo razumeli Bistvo …

 • Get Smart

  Tovarišica Adolfina Hitler je bila kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA lutka (transić), ki lahko karkoli vpila, seveda pa ni odločala o čemerkoli – vsaka podobnost z lokalno BARBIE POHARKO ali Marjanko ŠARAC ali Zoranko Janković je zgolj namerna.

  Slediš, MACO bre? Pa saj ne moreš pobrati in glodati vsake kosti, ki ti jo vržejo MURGL JUGOKOMI pudlice, no!

  Hitlerka je bila nastopljena za predsednico “novega obraza” KOMUNISTIČNE PARTIJE NEMČIJE = NSDAP =
  =
  NACIONAL SOCIALISTIŠE Dojč Arbeit Partei nje =
  SOCIALISTIČKA RADNIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
  kasneje preimenovana v KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
  danes = SD = SOCIALNI DEMOKRATI.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   »Že na t. i. ustanovitvenem kongresu od 20. do 23. aprila 1919 je 27 članov ljubljanske sekcije Jugoslovanske SOCIALDEMOKRATSKE stranke (JSDS) izstopilo iz članstva le-te ter utemeljilo t. i. Slovensko SOCIALISTIČKO stranko, ki je sprejela VERO v politiko tavariša Vładimira Iljiča Lenjina, zavzemajoč se za nasilno BOLJŠEVISTIČNO REVOLUCIJO in
   nasprotovanje parlamentarni demokraciji. Ko je bila v Beogradu ustanovljena SOCIALISTIČNA delavska stranka JUGOSLAVIJE = SRPJ =
   SOCIALISTIČKA RADNIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE
   (vsaka podobnost z Nacional-SOCIALISTIŠE—DOJČ—ARBEIT—PARTEI je zgol namerna — kasneje preimenovana v
   KOMUNISTIČKO PARTIJO JUGOSLAVIJE),
   se je t. i. Slovenska SOCIALISTIČKA STRANKA vanjo vključila ter prenehala z lastnim obstojem.
   KOMUNISTE na Slovenskem (SRBO RVACKE KAVIAR ŽIDO KOMUNISTE v Sloveniji) sta vodila glavna
   tajnika KPJ Filip Filipović in Sima Marković.«

 • antimur

  Kako ne bi DNS podprla tega antislovenskega norca, če so ga prav oni pomagali ustvariti s svojimi lažnivim in spletkarskim gobcanjem, saj so v tem društvu predvsem qrbetine kot so presistutke ter ostala kučanistična lažniva in gobelskova drhal.

 • večni srb

  Primer politično korektne novice, po UMT standardu:

  Ljubljana 33T E: 461768.49 N: 5100493.4, ob 13.20 uri UMT.

  • večni srb

   Tako se opiše dogodek, ne da bi lagali in koga kaj užalili, zgodil se je pač in samo to je dolžnost novinarja poročati. Kaj, kje in kdaj, mogoče tudi kdo, če njegov uradni naziv ni dovolj.

 • Artur

  Sramota za slovenski narod je, da sploh še trpi to podlo komunjzalsko narodno izdajalsko zalego. Peščica psihopatov “je.e narod v mozeg”, blentav narod pa nič samo jamra in jadikuje.
  https://www.youtube.com/watch?v=zMMz61hK0aw

 • Antonius

  Jebemtiga!
  Zdaj se pa s svojim *znanstvenim* sprenevedanjem po portalu razmetava neandertalec, zdaj *večni srb* kot, da je veleizdajalčevo početje zanj sprejemljivo.
  Ne spuščajte se njim v polemiko, ker iz njegovih bedarij nikakor ni mogoče potegniti kaj pametnega.
  Filozofarsko podučuje in pametuje v bistvu pa zagovarja Kučana.

  • karpelec

   Že nekaj časa mi je kot goba z opozorilom, zato mi je neprebavljiv in se ga ne dotikam.

   • tohuvabohu

    Nikoli ni bil gladek, a se mi zdi, da se mu stanje poslabšuje.

  • Janez

   Bravo! ++++++++++
   CENJENI G.. ANTONIUS !
   ” VZTRAJNIKI” KAR – VZTRAJAJMO.
   Tile LMŠ, SD, SMC, SAB , DESUS – pokomunisti – so že zelo šibki !
   Meni se – CENZURA – zdi kot – marela – pred soncem – le malo ščiti.
   “SONCA RESNICE – PA NE – ZAKRIJE!
   V
   ozadju teh želja po cenzuri – so pač
   PRAVNO NEOBRAVNAVANE, TUDI NEKAZNOVANE “NEČEDNOSTI”
   EX KP STALIN, TITO STALIN KOMUNIZMA
   IN
   TUDI NOVEJŠEGA. POKOMUNIZMA PO 1991.
   VENDAR !?
   SONCU,, RESNICI – SE NE DA UBEŽATI !
   To
   NAJLEPŠE PONAZORI SPODNJA SAMOZPOVEDNA PESEM REALNEGA MORILCA,
   GLASBENIKA A. CRESSERIJA, KI GA JE PRIJATELJ-SODNIK
   LOPEZ PEREYRA
   OPROSTIL ZA UMOR PARTNERKE, ČEŠ DA JE BIL “NEPRIŠTEVEN”
   NIČ ZAPORA, OPROSTITEV KAZNI
   – MORILCA A. CRESSERIJA – NI ODREŠILA: rad bi a – ni mogel pozabiti – oči ženske, ki jo je umoril, umorjene same, svoje krivde itd.
   Skratka:
   naši ” cenzorji” s cenzuro – resnice, ki je kot sonce – ne bodo – pregnali !
   Oproščene krivde – se ne da odgnati,
   kot senca ves čas hodi – za krivcem. Se zdi ! Lepe pozdrave. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
   P.S.
   PESEM REALNEGA MORILCA – “LA LOPEZ PEREYRA”

   https://www.google.si/search?q=la+lopez+peereyra+jorge+cafrune+version+2&oq=la+lopez+peereyra+jorge+cafrune+version+2&aqs=chrome..69i57.39698j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
   NAJDETE JO PREVEDENO V MOJI REVIJI, MESEČNIKU”SLOVENIANA” na mojem e- portalu “SLOVENIANA” NA: sloveniana.si

 • Get Smart

  NISO “novinarski ceh” in zato NISO sramota za novinarski ceh, ampak so pridni MURGL JUGOKOMUNISTIČNI “WATCHDOGI” – kot si sami pravijo,
  ki do zadnje piikice izpolnjujejo direktive CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE = delajo po navodilih nadrejenih = NE MORE jih BITI sram.
  .
  So MURGL SRBO RVACKO JUGOKOMUNISTIČNI kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI
  oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI serbusi-hlapci, watchdogovi,
  za serbuse rojeni serbusi, biča željni in vajeni serbusi.
  .
  Igrajo za MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO, so celo
  SAMOIMENOVANI “WATCHDOGOVI” (pa jebo vas jezik = PSI ČUVAJI
  tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČKE REVOLUCIJE = vojaki revolucije =
  = kot jim pravi tudi njihov uradno nadrejeni tovariš MILAN KUćAN,
  v zavetju gruče in teme vedno govorijo resnico o sebi, ki postane laž, ko jo poturijo
  ljudem).
  VPRAŠAŠ se, ali njihovo SAMOIMENOVANJE morda sovpada z RESNICO.
  Ali MURGL JUGOKOMUNISTIČKI samoimenovani “watchdogovi” opravljajo dela in naloge PSA ČUVAJA tekovina MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE?
  Ja.
  Ko gazda (CENTRALNI KOMITE MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE) zažvižga, se ti stekli psički
  takoj odzovejo in lajajo na ljudi, bevskajo na ljudi, blatijo ljudi, se zaletavajo v
  ljudi, skačejo v ljudi, grizejo ljudi, trgajo ljudi …
  vsakega, ki GAZDO = MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO
  samo grdo pogleda, napadejo z vsemi štirimi itd.
  Sledimo?
  Kaj vsa ta DEJSTVA POMENIJO? Pomenijo, da jih skladno s pomeni in skladno z RESNICO (saj smo “V SLUŽBI RESNICE” nje)
  lahko imenujemo WATCHDOGIćI, kot si sami pravijo, saj SO
  DEJANSKO “WATCHDOGIĆI” in dejansko opravljajo dela “WATCHDOGOVA”.
  .
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spozanli boste RESNICO in RESNICA vas bo OSVOBODILA.«

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • pajot

  Kva je zdej,babe? A ga bo kakšen na gobec?

  • Zgornji

   A si mislil kakšna ?

 • Slehernik

  Najhujša cenzura je samocenzura in naši provladni mediji so v tem postali eksperti.

 • Zgornji

  JAAA, TUDI Z VEČINO DANAŠNJIH NOVINARJEV JE ŽAL KONEC – ŠE POSEBEJ PA V KAKIH TAKIH “DRUŠTVIH” … !!! ! !!!

  • Frank Novak

   Si ze oplodil kaksno zensko?

   • O’Brien

    Pa kaj spet nadleguješ moške?

   • Zgornji

    Čakaj malo, … Kaaaj pa ima zdaj novinarsko društvo veze z oplojevanjem žensk ???

 • večni srb

  11 minut trupanja, iz katere bi lahko naredili definicijo sovražnega govora: – https://youtu.be/kAIfU5RBBso

  Trump je zame isti kot kristus, ne verjamem, da so imeli američani kdaj več človekovih pravic kot prav danes in je v medijih manj sovražnega govora kot kdajkoli prej, ameriške ženske so vzor za cel planet. Zaradi dialektike, ljudje govorijo kar itak mislijo, Trump naredi štalo, potem se pa kregajo kje so etične meje in se postopoma vsi prilagodijo demokratičnim občutkom.

  Pravi sovražni govor zgleda pa takole,
  Bush 911: – https://youtu.be/Rg5NvKpJfKE
  Clinton napade Jugoslavijo: – https://youtu.be/WrcOWkGCbas
  Obama umori Bin Ladena: – https://youtu.be/1WdMGyZnK8Y

 • rabbit

  Poznam gospo, ki je delala v obeh največjih slovenskih medijskih hišah Delo in Dnevnik. Rekla je njene besede , da so tam zaposleni novinarji navadni arogantni pezdetje, ki niti slovenske slovnice ne obvladajo. Primer takega osebka je navedla Aleksandra Lucuja Luca in Roka Praprotnika.

 • xla

  Nehajte širit sovražni govor pa bo ok. Svoboda govora NI neomejena!

  • večni srb

   Svoboda…, omejena? WTF?!?

  • if

   V RS je omejena z definicijo levičarjev. Ta definicija sodi v nabor definicij totalitarnega sisitema!

 • Duhec

  Šarec bo na desnici naredil red. Z občutkom, počasi.

  • večni srb

   Aha… izredna seja kabineta vlade bo zgledala pa takole: – https://youtu.be/f59fkWLwYzE

  • Cmerko

   In tako boste zavladali z gopodarstvom tipa venezuela
   Do blagostanja ki vlada v drzava z levico na oblasti.

 • večni srb

  Za vsako dejanje, je najprej potreba misel, vsaka misel pa se začne v nezavednih vzgibih.

 • Boco

  >V Društvu novinarjev Slovenije (DNS) so pokazali pravi obraz in dokazali, da so le podaljšek oblasti:
  DNS ni podaljsek oblasti. Je drustvo pod komando levakov. Tako da o tem nima smisla zgubljati besed.
  Bolj zaskrbljujoce je kam to vodi. Naslednja blaznost bo, zahteva odpustititvi vseh pristasev desne opcije iz drzavnih sluzb. Na kaj bolj blaznega si niti ne upam pomisliti.

  • večni srb

   Lahko bi odpustili vse javne uslužbence, ki verjamejo v Boga.

 • večni srb

  Koliko je ura?

  Čez deset minut, bo dvajset minut čez dve, ampak ne moreš vedeti, če bo res.

  Kaj je zdaj?

  Ja, kaj je bilo pa prej?

  https://youtu.be/tUrlokkO8Sc

  • večni srb

   Kakšna je razlika med Šarcem in Donaldom Kristusom?

   On se je zajebaval in delal pizdarije takrat, ko je bil še komik, Donald Kristus se šali pa zdaj, ko je predsednik sveta.

 • Olga2345

  To ni društvo novinarjev, ampak je talibansko združenje pisunov 571, s “sedežem” v Murglah!

  • večni srb

   Nič se bat, če bodo sprejeli hujši zakon od globalnega, ki ga krojijo američani, se bodo cel svet norca iz nas delali, da smo severna Koreja.

 • ZatonMesecnikov

  #Sramota za novinarski ceh! Društvo novinarjev Slovenije podprlo Šarčeve nedopustne pritiske na oglaševanje v medijih#

  seveda se je režimski agitprop zganil, Slovenski kao “svobodni” novinarji se pač ravnajo po znanem načelu: ne grizi roke, ki te hrani….

  • večni srb

   Prvič nekdo kritizira njihove kritike in jih izpostavlja kot avtorje.

 • Silos

  Saj se šarkelj tega ni sam spomnil,to so mu sugerirali tisti njegovi ,ki so ga spravili
  v sedlo,on pa mora za zahvalo ubogati, drugače bo moral razjahati konja saj je
  že pripravljen drugi jahač Slovenije-Slovencev

  • večni srb

   Kdo je že obljubljal brutalne reforme ter nično toleranco do sovraštva in nasilja? Ne obupa, in ne obupa, ne glede kolikokrat in kdo mu skuša dopovedati, da to ni njegova Platonova proto fašistična Republika, ker tudi on ni noben Sokrat.

 • večni srb

  Edino upokojenci so zadovoljni, Erjavec se zaveda, da ima vojska ista pooblastila kot policija in je trenutno najmočnejši človek v državi. Njegova kolegica ima pa čez pravosodje.

  • Silos

   On je pa itak unikum v svetovnem merilu.Na vseh področjih vedno največji strokovnjak.

   • večni srb

    Gre za argument sile, običajno zmaga tisti, ki si na tank namontira večji top.

 • Janez

  “La Lopez Pereyra”
  PESEM NEOBSOJENEGA MORILCA

  “RAD BI POZABIL,
  PA JE TO – NEMOGOČE,
  TVOJA PODOBA ME – PREGANJA ITD.

  Tako se začne samoipovedna pesem realnega morilca, ki je bil dovolj dober glasbenik,
  da je to – PESEM REALNEGA MORILCA – rudi napisal.
  Morilec, glasbenik A. Cresseri je kljub temu, da ga je prijatelj – sodnik Lopez Pereyra – oprostil ječe –
  JE VSEENO – PROPADEL.
  REALNA KRIVDA GA JE ŽRLA: prejšnji gospod, učitel, uspešen glasbenik s svojim orkestrom itd. – je postal “obupan”. Preostanek svojega življenja , 40 let je preživotaril v zavetišču .
  ISKRENIH
  SAMOIZPOVEDI KRIVCEV, MORILCEV ITD. NI VELIKO – ZATO TO PESEM OBJAVLJAM.
  Vseeno je,
  KAJ LJUDJE GOVORIJO – PONAREJENO, NEISKRENO:
  resnica je lle v iskreni samoizpovedi. Mar ne?
  VJužni Ameriki z njo svarijo, vzgajajo mlade
  NAŠI “CENZORJI” NAJ ISKRENO POVEDO
  – KAJ JE NJIH PROBLEM.
  SAMOZATAJEVANJE, CENZURA – to ni – rava pot.
  Ne zapadajmo v iracionalnost.
  Nam pove ta pesem.Lepe pozdrave vsem. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KESANJE KRIVCA, REALNEGA MORILCA
  “LA LOPEZ PEREYRA” poje sijajni argentinski
  ljudski pevec Jorge CAFRUNE

  https://www.google.si/search?q=la+lopez+peereyra+jorge+cafrune+version+2&oq=la+lopez+peereyra+jorge+cafrune+version+2&aqs=chrome..69i57.39698j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • večni srb

  Kako lahko novinar objavi katero koli informacijo, ki ni v skladu z dejstvi, za katerimi stoji mednarodna znanstvena skupnost, mar ni to laž že po definiciji, če nasprotuje eksperimentalno preverjenim zakonom narave in preteklosti?

  Verjetno je sovražna vsebina stvar zločinskega uma.

 • maxbernie

  Odločna podpora Šarcu in DNS. Strankarska trobila (ker mediji zagotovo niso) NOra24tv, Demokracija, politikis, 24kul.si, Reporter in zaposratreport naj za denar še naprej žicajo Orbana in balkanske mafijce. Oziroma naj živijo od oglasov, saj so noro dobro brani. Samo državno pipico naj na miru pustijo.

  • večni srb

   Največ sovražnega govora objavi Črna kronika, ki črpa informacije iz uradnih poročil lokalnih policijskih postaj.

   In črna kronika slovenev je, od osamosvojitve naprej, zelo temačna in zlokobna.

  • Lustrator

   Sarkazem ali ideološka deformacija?

  • von Rhein

   Si mislil pod tisti”zaposratreport” POP in SLO?

  • Franc Vidrih

   Vemo, da vas levičerje državne pipce skrbijo in srbijo. Nujno je treba prodati podjetja v državni lasti in bodo vaši napajalniki in pipce hitro presahnili, v državni blagajni bo pa veliko več sredstev. O prodaji se upirate z vsemi sredstvi, ker veste, da bo konec napajanja za privilegirance.

  • O’Brien

   Državna pipca samo za tiste ki pišejo državi = oblasti všečno.
   Dobra!

 • večni srb

  Ljudje se običajno razhudijo ob dveh vrstah neumnih novic:

  – kadar podane informacije ne ustrezajo dejstvom, ki jih opredeli mednarodna znanstvena skupnost,
  – kadar so dejstva v nasprotju z njihovo osebno čustveno inteligenco,

  – kadar se piše o pošastih in duhovih, ki prežijo na nas iz neznanih sfer

 • Nšo-či

  Kaj se je spremenilo v teh dneh, da je predsednik vlade odvzema pristojnost sodiščem? Tovrstna “nagla sodišča” so običajne za vojne razmere.

  • samsara

   Ilova gora!
   Izdan je bil udbopartijski dekret. Tovarišice in tovariši družbenopoolitični delavci, ki gradijo socializem v slovenskem sodstvu in izven, so se ažurno odzvali in brez oklevanja sledijo smernicam velikana socializma, ljubljenega vodje, tovariša milana kučana.
   Mirni smo lahko državljani, delavci in kmetje, ko imamo na oblastnih položajih tako požrtvovalne graditelje socialistične revolucije, ki ne spijo na lovorikah zmage delovnega ljudstva iz sredine preteklega stoletja, ki so jo s požrtvovalnim delom in odrekanjem gloriozno izbojevali njihovi predhodniki, tovariši komunisti.

   Hvaležni smo lahko svojim tovarišicam in tovarišem komunistom, ki dan in noč bedijo, da nas zaščitijo pred zunanjimi sovražniki in notranjimi izdajalci, ki so uperili svojo ost zoper pridobitve socialistične revolucije, revolucije, ki traja.
   Doslej so nas neštetokrat obvarovali pred nevarnostmi turbokapitalistinega sveta, ki propada in bo kmalu mrtev. Tovariš kučan nas je te nevarnosti rešil z njegovo daljnosežno vizijo nacionalnega interesa. Zdaj na vrata naše socialistične domovine trka sovražni govor, katerega širijo reakcionarne sile znotraj naše družbe, podpirajo pa ga zunanji sovražniki, ki se ne morejo sprijazniti z dosežki naše socialistične samoupravne ureditve. Tega je naš ljubljeni vodja v svoji nezmotljivi pronicljivosti zaznal še pravi čas, in nanj opozoril omennene tovarišice in tovariše.

   Nevarnost bo ponovno nevtralizirana, preden bi lahko kakorkoli ogrozila pridobitve naše krvavo izbojevane socialistične revolucije, revolucije ki traja.
   Slava našim družbenopolitičnim delavcem!
   Slava velikanu socializna, tovarišu milanu kučanu!
   Slava komunizmu!!!
   Zdaj pa vsi skupaj,
   “Že se ljudstvo je zbralo, v zadnjo borbo že hiti…”

   • Nšo-či

    Malo me kuha vročina..pa sem se tolk vživela v tvoj komentar, da te vidim kot novinarja črnobelega dnevnika.

    • samsara

     Bilo je nekoč v (udbo)socialistični Jugoslaviji.

     Počivaj kolikor le lahko in daj telesu možnost, da se pozdravi. Pa tudi pomagaš mu lahkos kakšno ‘rcnijo. Uspešno okrevaj ;-)

     • Nšo-či

      Neverjetno, kako so nas vodili za nos. Še bolj neverjetno je, da to počno še danes.

 • Zora

  Kakšen pluralizem, C.Š. in ostali osebki, ki so razvrednotili novinarski poklic. Pod svojimi lažnivimi prispevki se tudi podpisati nočejo, le zakaj ne, ker to kar delajo na nori24 ni novinarstvo. Tako bi vsak znal flancati.

  • O’Brien

   Zora, tudi ti se nisi podpisala.

   • Zora

    Jaz se ne izdajam za novinarko in ne pišem člankov, ki morajo biti narejeni po nekih novinarskih normativih. Jaz samo pišem svoje mnenje.

    • O’Brien

     Jaz pa mislim, da tudi ti pišeš po normativih.

 • Janez

  “ŠE POMNIMO – TOVARIŠI”
  IZ
  “DNS”
  V 1970., V 1980. LETIH
  STE V AVLI STOLPNICE – “DELA”
  IMELI SLIKI DVEH STARCEV – E. KARDELJA IN 9identitetno nejasnega) J.B. TITA.
  Kje
  IMATE ZDAJ SLIKI
  TEH DVEH VKP/b, KPJ, ZKJ – STARCEV NESODNIH POLIT MORILCEV LASTNEGA PREBIVALSTVA?!
  Če
  BI TISTA DVA ČLOVEKA Z VAŠIH SLIK BILA. – ISKRENA,
  BI PRIPOVEDOVALA
  PODOBNE BESEDE – KOT JIH GOVORI ISKRENI, KESAJOČI SE MORILEC V PESMI “LA LOPEZ PEREYRA”
  A?
  E. Kardelj, J. B. Tito – se nista kesala – zaradi njunih nesodnih KP STALINSKIH POLIT MORJEN.

  NEKATERI
  NOVINARJI – SE TUDI – SE ZDI – NE KESAJO – ZAGOVARJANJA
  – NESKESANIH IN ŽAL TUDI, URADNO, SODNO ŠE VEDNO -NEOBSOJENIH POLIT MORILCEV !
  V
  DRŽAVI SRBIJI SO TO ŽE UREDILI – LETA 2015 – SO “REHABILITIRALI DRAŽO MIHAJLOVIĆA.
  V
  SLOVENIJI – NA. TEM PODROČJU – ZAOSTAJAMO – ZA R. SRBIJO.
  OČITNO JE DEL Srbov ETIČNO-MORALNO IN PRAVNO – VIŠJE – KOT SO
  NEKATERI PRAVNIKI, NOVINARJI – TU PRI NAS – V R,. SLOVENIJI. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S,.
  PESEM KESAJOČEGA SE NEOBSOJENEGA MORILCA
  La Lopez Pereyra, poje Jorge CAFRUNE
  https://www.google.si/search?q=la+lopez+peereyra+jorge+cafrune+version+2&oq=la+lopez+peereyra+jorge+cafrune+version+2&aqs=chrome..69i57.39698j0j8&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Zora

  Bla, bla, bla. Berem članek in komentarje spodaj. Nihče ni rekel da pisuni ne smejo pisat, neumnosti, laži… samo da če se bodo državna podjetja po premisleku odločila, ne bo več denarja od tam. Kaj je torej problem, če nora24 trdi da je v službi resnice…za resnico se bo pa že našel denar a ne?

  Če se pa ne bo, pač resnice tukaj ni! To je vprašanje integritete.

  • von Rhein

   Državna podjetja se bodo odločala po namigih in potem tudi navodilih,ki ne bodo javna.Če tebi komentarji tukaj niso všeč imaš velik izbor medijev,ki niso nori (nora24) za razliko,da so nekateri komentatorji nori in klobasajo brez ovir.

  • tohuvabohu

   Včeraj si nekaj nakladala o kulturi. Hehehehe, tole je res kultura na zavidljivi ravni. In po tvoji “briljantni” logiki bo uprava Telekoma presojala, kaj je resnica? Indijančki ste res biser vesolja, primojdunaj.

   • Zora

    Lej saj se mi ne da v resnici s tabo pregovarjat, ker imaš že apriori prav a ne, ker si tako zelo pameten…. vsak, ki ima kaj v glavi, ni porebno da je briljanten, vidi način pisanja ki prevladuje pri nori24. Tukaj brez kakršnega koli preverjanja ( ne vedno tudi slepa kura zrno najde) pišejo polpismeni ljudje ki niso novinarji, se podpisujejo z inicijalkami…ne odgovarjajo nikomur. Če ne veš ima vsak ceh neko svojo etiko in presojo kaj je prav in kaj narobe. Ti SDS- ovski mediji ne upoštevajo nobenih vrednot trenutne civilizacije. Sicer bo pa zgodovina pokazala kdo od naju ima prav. Kar je slabo se itak zruši.

    • tohuvabohu

     Rdečkarji ste nesramni do konca. Kar naprej bruhate laži, psovke, lepite etikete, diskvalificirate in likvidirate, če vam kdo oporeka, pa začnete predavati o kulturi, morali in etiki in podobnih neumnostih. Skratka, ste bleferji svetovnega kova. Ubogi slovenski narod, ki vas mora prenašati že 75 let.

 • Get Smart

  Vsi kaviaržido KOMINTERNISTIČNI -izmi

  SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
  FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
  so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
  ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

  =SUŽNJELASTNIŠTVO.

  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21
  =
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
  predsednik je pa MILAN KUćAN,
  ki je tudi predsednik
  PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
  =
  ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
  = uradno preimenovan v LDS =
  DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
  i tako dalje do tokija,
  pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
  MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  NISO “novinarski ceh” in zato NISO sramota za novinarski ceh, ampak so pridni MURGL JUGOKOMUNISTIČNI “WATCHDOGI” – kot si sami pravijo,
  ki do zadnje piikice izpolnjujejo direktive CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE = delajo po navodilih nadrejenih = NE MORE jih BITI sram.
  .
  So MURGL SRBO RVACKO JUGOKOMUNISTIČNI kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI
  oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI serbusi-hlapci, watchdogovi,
  za serbuse rojeni serbusi, biča željni in vajeni serbusi.
  .
  Igrajo za MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO, so celo
  SAMOIMENOVANI “WATCHDOGOVI” (pa jebo vas jezik = PSI ČUVAJI
  tekovina MURGL JUGOKOMUNISTIČKE REVOLUCIJE = vojaki revolucije =
  = kot jim pravi tudi njihov uradno nadrejeni tovariš MILAN KUćAN,
  v zavetju gruče in teme vedno govorijo resnico o sebi, ki postane laž, ko jo poturijo
  ljudem).
  VPRAŠAŠ se, ali njihovo SAMOIMENOVANJE morda sovpada z RESNICO.
  Ali MURGL JUGOKOMUNISTIČKI samoimenovani “watchdogovi” opravljajo dela in naloge PSA ČUVAJA tekovina MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE?
  Ja.
  Ko gazda (CENTRALNI KOMITE MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE) zažvižga, se ti stekli psički
  takoj odzovejo in lajajo na ljudi, bevskajo na ljudi, blatijo ljudi, se zaletavajo v
  ljudi, skačejo v ljudi, grizejo ljudi, trgajo ljudi …
  vsakega, ki GAZDO = MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO
  samo grdo pogleda, napadejo z vsemi štirimi itd.
  Sledimo?
  Kaj vsa ta DEJSTVA POMENIJO? Pomenijo, da jih skladno s pomeni in skladno z RESNICO (saj smo “V SLUŽBI RESNICE” nje)
  lahko imenujemo WATCHDOGIćI, kot si sami pravijo, saj SO
  DEJANSKO “WATCHDOGIĆI” in dejansko opravljajo dela “WATCHDOGOVA”.
  .
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spozanli boste RESNICO in RESNICA vas bo OSVOBODILA.«

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     Kratko:
     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • VERRZIFIKATOR

  Ko mati se stegnila bo podganja,
  bo zarod pokončal se samodejno,
  tako telesno kakor pač idejno,
  le upam, da ne bo potrebe klanja.

 • xla

  Ta članek je primer sovražnega govora

  • Ivan Ivanovič

   Tvoje sovražno mnenje je živ dokaz, da je sovražni govor nič drugerga kot poskus zlorabe oblasti za obračun z opozicijo. Nekaj, za kar smo mislili, da je stvar preteklosti. Očitno je, da se ponovno prebuja levi fašizem, ki je bil ves čas latentno prisoten.

 • Gr Enze

  Rdeči usranci ne pa novinarji !

 • xtc

  Ko bo nsarod Kučana&Co in DNS zmontiral na javne prostore bodo zadeve hitro realnejše,vendar šelre potem ,ko ne oveč bakšiša tega in onega.

 • tohuvabohu

  Šarplaninšek, ali premoreš kaj jajc? Ali premoreš kaj možganov? ŠČUVAL si državna podjetja k DISKRIMINACIJI, zdaj se pa izgovarjaš na pravico do lastnega mnenja. Mnenja o čem? Da je treba desne medije uničiti? A je to lahko stvar mnenja?

 • Inaz

  DNS združuje novinarje, ki nimajo ničesar s profesionalnostjo in demokratičnim nadzorom oblasti. So podaljšana roka trenutne oblasti in jim ni za verjeti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!