fbpx

Švedska na vrhu Evrope glede na število novih okužb s koronavirusom! Potrč se je pred nekaj urami vrnil domov

Foto: Facebook

Švedska, ki je zaslovela s svojim mehkim pristopom v boju proti pandemiji covid-19, se v zadnjih dneh spopada z najhujšimi posledicami koronavirusa od začetka epidemije. Švedski model, jim je pretekli teden prinesel več novih primerov okužbe s koronavirusom kot katerakoli druga država v Evropi, poroča The Guardian.

Pred 15-urami je Marko Potrč na facebooku zapisal: “Doma smo! Za marljive, ki imajo radi svoje delo, ni ovir. So le izzivi. Ti izzivi rodijo nova prijateljstva, hkrati pa krepijo stara. Nove poslovne poti, sodelovanja in projekti na Švedskem so v polnem zagonu. Priznam, ni bilo enostavno vse to postaviti in pognati zgolj v šestih mesecih. A z novimi poznanstvi, ki so kmalu postala prijateljstva, nato pa še partnerstva, je to posebna, zelo lepa izkušnja. In šele prav začelo se je!”

Potrč je poudaril, da prav ta pozitiven odnos do dela, pravzaprav do življenja nasploh, je v teh časih, ko se postavlja veliko ovir, po njegovem mnenju edina prava pot. “Zelo se veselim novih projektov, izzivov. In medtem, ko smo enega teh danes načrtovali z Medijski guruji – na kreativni strani! in Marcos Tavares MT9, se v deželi cca 1.700 km severno odvijajo projekti, ki smo jih oživeli tam.”

Vir: Družabna omrežja

Naključje ali ne, presodite sami …

Sara Kovač