Tako bodo migranti uživali v letovišču Debeli Rtič: Ob morju in v idiličnih hiškah bodo na vaše stroške jedli ekološko pridelano hrano v vrednosti 1,4 milijona evrov!

Foto: Policija

Da je vlada v odhodu za nastanitev migrantov potencialno aktivirala letovišče MNZ-ja na Debelem Rtiču, dokazujeta nedavno objavljeni razpis za “varovanje objektov, ljudi in premoženja” ter razpis za “čiščenje objektov v uporabi naročnika”. Samo za prehrano migrantov je bil javno objavljen razpis v vrednosti 3 milijone evrov, za ekološko prehrano pa v vrednosti 1,4 milijona evrov, medtem ko so tu še dodatni stroški za varovanje in preskrbo.

Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, ki lahko sprejme kar 320 migrantov. Počitniški dom je sicer sameval od leta 2016, ko je zaradi vladnega kontingentnega načrta za slovenske družine postal nedostopen. V zadnjih mesecih pa se vlada v odhodu pospešeno pripravlja na njegovo morebitno aktivacijo za sprejem migrantov.

Lokalno prebivalstvo migrantskemu letovišču nasprotuje
Aprila je bil za isto lokacijo tako objavljen razpis za oskrbo migrantov s hrano v vrednosti prek tri milijone evrov, junija je sledil še razpis za “živila, predelana na ekološki način”, izključno za Debeli rtič, v vrednosti 1,4 milijona evrov, zadnji razpisi pa dodatno dokazujejo, da vlada za azilni dom na Debelem rtiču že išče varnostno in čistilno osebje. “Debeli rtič leži na sončni strani miljskih hribov tik ob morju. V kampu počitniškega doma v gosti senci borovcev lahko dejavno preživite počitniške dni,” je bil pred masovno invazijo migrantov v Slovenijo v letošnjem letu opis počitniškega kampa na spletnih straneh slovenske policije.

Prostori, v katere namerava vlada naseliti migrante na Debelem rtiču. (Vir: Facebook)

Kljub nasprotovanju lokalnega prebivalstva, ki v zadnjem času postaja vse glasnejše na morebitnih dodatnih lokacijah azilnih domov po Sloveniji, pa si za izreko dobrodošlice novih prebivalcev občine Ankaran lahko v spomin prikličemo prispevek odgovornega urednika Mladine Grege Repovža izpred dveh let, ko je Slovenijo prečkalo skoraj pol milijona ilegalnih migrantov.

Dobrodošli, novi sodržavljani!

Učimo se torej o Siriji in Afganistanu, Eritreji in Iraku … Od tam prihajajo naši bodoči prijatelji, sošolci naših otrok, žene in možje, svaki in zeti, prva generacija bo še močno zaznamovana, druga pa bo predvsem skrbela, da čim manj »njihovega« utone v pozabo. Prihaja raznolikost, prihaja učenje za nas in zanje, skupni prazniki, enkrat njihovi, enkrat naši. A vseeno. Prihajajo nova hrana in čudovite restavracije pa literatura, glasba in seveda kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi. Kar predstavljajte si, kako bodo debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer kurente.

Gregor Repovž, Mladina, 23. 10. 2015

Migranti bodo večno na državnih stroških, ki jih preko davkov financiramo državljani
Izrečena dobrodošlica novim sodržavljanom, ki so na poti do Slovenije prečkali vrsto varnih, a socialno šibkejših držav, pa bo slovenske davkoplačevalce močno udarila po žepih. Poleg treh milijonov evrov za navadno in 1.423.500 evrov za ekološke predelano prehrano in 73.200 evrov za čiščenje azilnega doma bodo lokacijo azilnega doma na Debelem rtiču varovali kar trije varnostniki v vsaki izmeni 24 ur na dan. Sredstva, namenjena za to varovanje, niso del razpisa, bomo pa o finančni sliki razpisa poročali takoj, ko bo na voljo več informacij.

Aktualne novice o Civilni iniciativi proti azilnemu centru na Debelem rtiču najdete na Facebook strani, in sicer s klikom na to povezavo.

Primorska24

 • Jan Ocean

  Katastrofa…..to je razlog da se gre na ulice. Ajde Nova24tv in ostali fanatiki, organizirajte, sigurno pridem.

  • Lustrator

   Dokler domoljube zmerjaš s fanatiki samo zato ker nam ni (za razliko od velike večine sodržavljanov) POPOLNOMA vseeno za našo domovino, kar pozabi na kakršnokoli skupno akcijo. Sicer pa: imeli smo volitve (od osamosvojitve že vsaj 10 njih), tam bi lahko te scenarije najučinkoviteje preprečil. Najprej torej povej koga si volil, da sploh vem ali naj protestiram S tabo ali PROTI tebi?

   • Jan Ocean

    Če se ne strinjam s tvojimi fanatičnimi vzgibi, še ne pomeni da se moram strinjat glede debelega rtiča za migrante, medtem, ko polno naših otrok nima za jest, torej o ekološki hrani ne bi izgubljal besed. Zato prosim, da me ne posiljuješ s svojimi fašističnimi prijemi. Je jasno. In da te ni sram, da me sprašuješ za koga sem volil. Malo se umiri!!!!
    Nimaš minimalne kulture, vse v stilu velikega vodje…, in ne spoštuješ da so volitve osebna stvar vsakega posameznika.
    Belogardistični potuhnjeni prijemi.
    Ti boš men o domoljubju, ki bi Slovenijo etično očistil po lastnih bolnih vzgibih.
    Ti pa domoljubje, sta že dolgo nazaj izgubila drug drugega. Hitler je tud mislu, da je domoljub…pa še marsikdo…polno je power drive domoljubov… ki bi v imenu domoljubja ubijali in izdajali lastne sestre in brate.

    • Lustrator

     1. Izvoli, izpostavi moj “fanatični vzgib”, ko že tako veselo opletaš s to besedo.
     2. Fašistični prijemi? Izvoli, pokaži mi primer.
     3. Naj bo MENE sram, da te vprašam koga si volil? zakaj že? Tebe je sram povedati in zato naj bo mene sram?
     4. Volitve so hkrati stvar posameznika kakor tudi DRUŽBE – prav temu so sploh namenjene, si kdaj pomislil na to “malenkost”? Glede na to, da tvoj glas odloča tudi o MOJI prihodnosti, je to vprašanje nekaj najbolj osnovnega kar te lahko vprašam.
     5. Belogardistični? Si me kdaj videl kako se v okviru uradne carjeve ruske vojske borim proti boljševiškim zverinam?
     6. “Ti boš men o domoljubju, ki bi Slovenijo etično očistil po lastnih bolnih vzgibih.” Ne sodi po sebi, genocid nad Slovenci so in še danes izvajajo le komunisti, ki so diametralno nasprotje mojemu svetovnemu nazoru.
     7. “polno je power drive domoljubov… ki bi v imenu domoljubja ubijali in izdajali lastne sestre in brate.” Na primer partizanov, ki so v imenu sovjetske komunistične revolucije v času največje državne ogroženosti pričeli izvajati politicid nad vsemi potencialnimi nasprotniki totalitarnega režima?

     Zabavno, kako mi nekdo ki me zmerja s fašistom, fanatikom, etničnim čistilcem s tremi klicaji poziva k miru. Ni kaj, če ne drugega, si konsistenten v protislovnosti lastnih besed. Zaključujem debato.

     • Jan Ocean

      Ste mi zbrisali komentar.
      To samo kaže in potrjuje fašistoidno mentaliteto.
      Vem, resnica boli… boljš izbrisat.

 • zokispoki

  V tem primeru pa bi zares morale leteti kocke, da jim .ebem .ater !

  • rubec

   Ti pošljem eno mojo staro tastaturo? j in m sta še vedno gor.:))

 • totex39

  Narod, ki vzdržuje tako bedasto vlado je treba j*ebat na tak način.

  • Franc Šink

   Vidiš to je to !

  • karlina

   Očitno res

 • Franc Šink

  Gremo stavit da bo ta lokacija čet eno leto popolnoma razrušena če ne požgana.
  Ali se temu Repovžu res ne more zapreti svinjskega rilca.Fuj!!

  • Svele

   Hitro vam razkosavajo kuro od Slovenije hahhahahha

  • karlina

   Prej, kot v enem letu, boš videl, ta del SLOVENSKE OBALE, je zelo, zelo lep, kolikokrat smo hodili z otrokoma tja, ko sta bila še majhna.

 • Antonius

  Boga ni več, zapustil nas je! Poln kufer je imel slovenske potrpežljivosti.
  Romunom pa klobuk z glave, ker imajo plafon, voljo in korajžo.

  • Še en tak primer za vzgled Slovencem, kaj nam je za storiti. Tokrat iz Mehike.
   https://www.youtube.com/watch?v=h_GGCgFij3s

  • Steiermark

   Ja, Romuni so tudi pravočasno oz. takoj, opravili s komunistično pošastjo, čaušeskom in njegovo babo, tega česar mi v Sloveniji nismo bili sposobni narediti, ker smo “mislili”, da smo bolj “civilizirani” in da se ne smemo držati tiste: oko za oko, zob za zob…..zato so nas pa tisti, katerim bi morali zdreti oko, ponovno zasužnjili in narod, v strahu za svojo riti, je vse to “pogoltnil” in potisnil glavo v pesek, kjer “nič ne vidi, nič ne sliši in nič ne govori” – zagovedni strahopetci, ki klonejo pod tujim, jugosrbsko komunističnim uničevalskim škornjem, ki nam ravno zaradi takšnih, še vedno vladda…..

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   TOČNO, na zalost je vse to res. Dobro veš, da tam, kjer so komunisti, BOGA NI !!!!!!

 • lado

  NAJPREJ JE TREBA UPRAVO POLICIJE RAZBIT ; KER DELAJO PO KOMANDI POLITIČNIH KOMUNISTOV , KI JIM NIKOLI NI SLOVENIJA POMENILA NIČ !!!!POTEM PA V MURGLE IN V PARLAMENT TER DOOBESEDNO DO KONCA POTOLČT TE PROTISLOVENSKE AMEBE IN ZAŽGAT !!!!!! DA PA JE TAKO , STE PA KRIVI VOLILCI !!! AAAA NEEEE?????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!- ZOKI !!! JAN !! TUDI JAZ PRIDEM Z LESENIM ŠTRUDLNOM , UPAM DA ČIMPREJ , KER JE ŽE SKORAJ POZNO !!! KJE JE KAKŠEN ORGANIZATOR ???!!!, NAJ SE JAVI IN POVE KJE BO ZBOR PATRIOTOV !!!!!!!!!!!!

  • Svele

   Vabljeni na otvoritev razstave javnega WC nad hudo jamo hahhaha a ste vi tud not padli

  • karlina

   Kdo si bo to upal, te resno sprašujem, Cmerko ni kupil nov vodni top za več, kot milijon evrov, za migrante, kot vidiš, pač pa za nas-drugorazredne drzavljane, če bi se uprli in tudi nastavili so svojega direktorja policije.

 • Soave

  VLADNIKI ???
  Imam dober predlog. Naselite jih na Brdo, v svoj protokolarni objekt.

  • Goran Hvala

   problem je ker nam ze od nekdaj vladajo razni dedki in babice… se zdej bi glih dedki in babice radi imeli najvec besede… za prihodnost….:-)

   • Novakec1

    Če ste pa “otroc” še pri štiridesetih nedorasli

   • Soave

    Ti, bimbo, mene pa kar ven izpusti !! Jaz sem res samo babica, ki skrbi za svoje potomce. Saj danes na starih svet stoji.

    Ko bi bila politik, bi pa vse frčalo !

 • totex39

  Mesečnik je že najavo nove premoženjske davke, seveda smrkavec potrebno bo narod cuzat, da boste se lahko vzdrževali in vaše migrantske podrepnike.

  • Kdaj bomo Slovenci zmožnni narediti kaj takšnega?
   https://www.youtube.com/watch?v=h_GGCgFij3s

   • totex39

    Potrebno bo imeti vodjo, ki bo sprožil tak protest in da se taka vlada vrže iz oblasti.

    • karlina

     Zato pa so tako vpili vsi levičarji, skupaj z levimi strankami, proti Janši in govorili, da Janša laze o tem, da bomo postali migrantski zep in vse te mesece, ze od januarja dalje spustili v drzavo tisoče in tisoče teh zveri.

    • Artur

     Jaz sem Janšo pričakoval na treh protestih proti invaziji te drhali pred dvemi, tremi leti pa ni bilo ne duha ne sluha o njemu kaj šele, da bi jih sprožil kar bi bilo logično za pričakovati, sedaj glede teh svinjarij z vsiljevanjem migrantskih centrov pa tudi niti muuuu kaj šele kaj drugega ….živi obup od(kontrolirane) opozicije .

     • Lustrator

      Kakšnih protestih, lepo te prosim? Blesav narod je izvolil Cmerarja in kompanijo in ti so si pač vzeli kar jim je bilo ponujeno. Če bi bila večina Slovencev PROTI leftardski mentaliteti odpiranja vrat invaziji, bi leta 2014 SDS dobil 75% glasov, na letošnjih pa 90%, a temu žal ni bilo tako. Predlagaš torej, da še edina obstoječa demokratična stranka v državi organizira državni udar in tako pokaže komijem, kaj pomeni demokracija? Poleg tega bi bilo hujskanje Janše k udeležbi na takih protestih enako političnemu samomoru (kar ti kot prikrit komi očitno hočeš), ker živimo v časih, ko mainstream mediji že vsak “neprimeren” KOMENTAR na to temo obsodijo kot najhujšo stopnjo kršenja človekovih pravic in fašizem. Si “pozabil” medijske odzive in odzive javnosti po tistem protestnem shodu proti migrantskim centrom, kjer je bilo le PRISOTNIH nekaj ljudi iz SDS-a?

      Ne delaj se neumnega, ker dvomim, da si. Prej imaš za bregom nekaj drugega…

     • METULJ

      Zate rodetov pizdoliznež je znano, da boš podpiral komuniste in migrante, saj vemo stališča vatikana in njegove pedofilske sodrge. Rešitev je izključno v protestih.

     • Lustrator

      Svetujem ti, da se raje umiriš, če že brat ne znaš.

     • Ana Job

      Bravo, Artur! Ti imaš jajca za razliko nekaterih širokoustnežev, ki za hrbtom podpirajo Va*tikan, ki je znani hinavec – podpornik migrantov.

    • Lustrator

     Samo komunisti s protesti (državnimi udari) rušijo vlade, demokrati verjamemo v volitve. In če je narod preveč nor, da bi ločil dobro od slabega, naj pač poje, kar si je zakuhal. S takšnim razmišljanjem o “metanju vlade iz oblasti” preko protestov, en pa volitev, si nevarno blizu svetovnemu nazoru povprečnega komija, si kdaj pomilil na to?

     • totex39

      Še vedno mislim, da ravno protesti omogočijo, da vlada odstopi in na tak način pridemo lahko do ponovnih volitev, v kolikor ni protestov, vlada ne bo odstopila in tudi volitev ne bo.

     • Ana Job

      Točno tako! Narod ima do protesta pravico!

     • Lustrator

      Heheheh, resno? V Sloveniji smo imeli doslej 13 parlamentarnih volitev (zadnje 2 meseca nazaj!) in prav na vseh so komunisti dobili vsaj 2/3 večino. Medtem se že leta odvija islamska invazija v Evropo skozi Slovenijo, pere se terorističen, denar, po Sloveniji se sprehajajo neidentificirani ljudje iz svetovnih terorističnih prestolnic, medtem ko se v naši gradi džamija – o tem poročajo vsi nerežimski mediji, opozarja SDS in vsa kritična javnost, organizirani so bili tudi protesti, pa je kaj pomagalo? Popolnoma nič – komiji so na volitvah SPET dobili 2/3 večino – tokrat celo vključno z najbolj radikalno marksistično linijo.

      Dokler narod ne spregleda, mu enostavno ni pomoči – boš ljudi PRISILIL naj pridejo na volitve in jim prepovedal voliti partijske stranke? Boš ljudi prisilil iz stanovanj naj gredo na ulice protestirat proti rdečim vladam? Ne razumem kaj mi želiš povedati.

     • Jan Ocean

      Bog ne daj, da imajo v rokah oblast tebi podobni. Ti ne da bi ljudi silil na “ulico”, ti bi jim na “ulici” pregledoval volilne listke ali so volili tvojega velikega vodjo. Če ga ne bi, jim ne bi dovolil na “ulico”, da izrazijo mogoče isto mnenje, kot bi bilo mogoče tvoje oz. bi jih lustriral če bi imel to moč.
      Zato, kakor koli so levaki čudni, so svetlobno leto boljša opcija, kot opcija za katero stojiš ti. Včeraj si mi to “razsvetlil” v Vsemogočni obliki…Bog ti pomagi.
      Ti in tebi podobni ste razlog, da smo zopet spregledali, zakaj ne na oblast vaša opcija. Ni slabše opcije. Pa smo pomalem že stiskali pesti za “vas”….zaradi situacije, ki se je in se dogaja okrog teh volitev…vendar ne hvala! Kar se mene osebno tiče, je prevagalo mnenje v to smer, po dveh debatah prav s teboj tu gor. Zadnje včeraj, ko si v svojem temačnem stilu, z nekim mračnjaško razvitim intelektom, spet želel moriti moje mnenje, ko sem sicer izrazil svoje nasprotovanje trenutni migrantski politiki v Sloveniji. Napisal si mi, naj ti raje povem najprej za koga sem volil na zadnjih volitvah, preden se nekako izrazim s komentarjem, ki kaže, da smo podobnega mnenja okrog tega. Ker, da če nisem volil pravega zate, si apriori proti meni. Kot sem ti včeraj povedal, v mojih očeh fanatično, pokroviteljsko in fašistoidno. Slovenski You tube Domobranec.
      Moj komentar pod to temo včeraj je bil prvi. Ko sem ti na tvojo provokacijo odgovoril in si res vzel čas, ker si mi postavljal oz. diktiral naj ti odgovorim na 7 zateženih točk, si seveda potem poskrbel, da je bil moj komentar oz. odgovor izbrisan, ker nimaš obraza, da bi to sprejel in si vedel da pišem resnico. Je bilo preveč. Spet te je bilo strah….bogi. Bog ti naj pomaga..res. Kljub temu, da si se zopet ti spotaknil ob moje povsem korektno mnenje
      To se tu ni zgodilo prvič…da se tu briše konstruktivne odgovore na vaše žaljivke in nizke udarce.
      Vi in vaša pot, energija, usmeritev v Sloveniji ne sme zavladati nikoli. To mi je jasno, kljub temu, da je leva scena trenutno v podnu. Vendar vaše laganje kako ste povezovalni in združevalni je za tiste, ki imajo spomin muhe enodnevnice.
      S tem sporočilom se nekako tudi umikam iz tega portala, polnega sovraštva, teme in negativnosti. Kljub temu sem tole sporočilo še prej za vsak slučaj kopiral. Kljub temu, da sem v marsikateri temi pritrdil nečemu o čemer se je pisalo…a vedno se je našel nek lepo rečeno fanatik, kot naprimer ti, ki te je želel posekat ne glede kako razmišljaš. Da vseh najnižje primitivnih žalitev niti ne omenjam…na nobenem portalu v Sloveniji ni toliko umazanega in žaljivega napisanega drugače mislečim, ali celo podobno mislečim… Žalost ste za slovensko prihodnost.
      SLovenci , ki smi pravi domoljubi, želimo svojo domovino svobodno, čisto in svetlo. Ne želimo si pa temačne prihodnosti, zavite v sovraštvo, delitve in neskončne zamere in prikrite agresije.
      Tvoja slika profila verjetno predstavlja ‘princa teme’???

     • Lustrator

      Sicer hvala, ker si si vzel čas in energijo za ta dolg izbruh sovraštva – iz spoštovanja do njega, sem ga tudi do konca prebral, bi pa cenil, če bi se potrudil in vsaj z enim samim stavkom argumentiral oziroma z dokazi podkrepil vso to “sovraštvo”, “mračnjaštvo”, “fašistoidnost”, “fanatizem”, ki mi jih v frustraciji podrikaš in celo navajaš kot razlog za umik iz portala. Slika, ki si si jo naredil o meni, je popolnoma tvoja lastna, ko si manko lastnih argumentov zapolnjuješ z negativnimi konotacijami in podtikanji o meni. Dokler ne boš razumel, da je v Sloveniji refugees welcome politika le povsem logična POSLEDICA vlad, ki jih vsakič znova izvolite, boš še velikokrat razočaran in prosil “desnico” za skupen marš za branjenje meje, ampak ponavljam: komiji ste VZROK da so vrata v Evropo odprta – tudi če stopimo skupaj in kratkoročno ustavimo uničenje, se bo to nadaljevalo vse dokler bodo na oblasti komiji, ki ste jim SAMI S SVOJIMI GLASOVI dali mandat, da delajo kar hočejo. Večjo večino kot bodo imeli v parlamentu, dlje bodo šli. Islamizacija Slovenije je ob vsej slovensko uničevalni politiki NOB “osvoboditeljev” od leta 45 še najmanjši problem – že prej ste namreč narodu vzeli IDENTITETO (jezik, vero, ponos, kulturo, intelekt, suverenost) in le te nam ne bo vrnila niti zaščitena južna meja. Notranji sovražnik je v primeru Slovenije neprimerljivo bolj uničujoč od zunanjega.

      Pa srečno na portalih enoumja.

     • METULJ

      Enkrat boš rodetu zlezel do konca v rit, se zakalal in ven ne boš mogel. Izdajalec slovenskega naroda!

  • karlina

   ITAK, povej, po zdravi kmečki logiki, kje za vraga bodo jemali, da bodo njim dajali, od nas, kajti ze sedaj je drzava revna, bolj, kot cerkvena miš, da ne govorim o tem, kako smo zadolzeni, za več rodov naprej.

 • Claudio Moro

  IDILICNE??? A so za slovenske standade ti kontejnerji idilicne hise??

 • Goran Hvala

  a da bodo vecno na sociali sklepate po 1/3 slovencev in raznih mamic samohranilk ki nikol se noben ni delal.? ..zdej pa vas jezi ker bo se kdo drug sisal….

  • Novakec1

   Povečini so ti “zlovenci” pritepenci iz bivše Yuge, jim gre dobro od rok cuzanje sociale.

   • Svele

    Mi cuzamo socialo vi venčki pa pedofilijo hajajjaja

  • Svele

   Ne jezijo se ker jim uničujejo slovensko tradicijo pedofilije hahhahahh

 • Poštenje velja

  Zato Slovenci odhajajo iz proklete podapske komunajzerske vukojenine.

  • karlina

   TOČNO, SAJ TO je tudu NAMEN TEH KOMUNAJZERSKIH POTOMCEV !!!!

 • Domoljub

  KATERI STARŠ BO ŠE UPAL POSLATI SVOJE OTROKE NA DEBELI RTIČ NA LETOVANJE KO BOJO TAM MIGRANNTI, KI SI DOVOLIJO V SE OD NADLEGOVANJA POSILSTEV IN TRDIJO, DA JE POSILSTVO OTROK V ISLAMU NORMALNO

  • Svele

   Tako je m slvencici imamo tradicionalno pedofilijo.to je normalno.posilstvo fuj

  • karlina

   Pa saj to si tudi verjetno zelijo, če vprašaš mene.

 • Domoljub

  TE KONTEJNERJE, KI SO MOBILNI NA PRESTAVIJO V MUREGLE POTEM PA ŠE CELO KOMUNAJZARSKO NASELJE OBDAJO Z REZILNO ŽICO.

 • Domoljub

  TO JE ŽRTVOVANJE OTROK V DOBROBIT OKUPACIJE MIGRANTOV , KI SE BODO CELE DNEVE IZLEŽAVALI DROGIRALI PILI IN NADLEGOVALI TURISTE IN OTROKE V LETOVISČU ZA NJIMI BO PA ČISTILI DRUGI NA NAŠ RAČUN.

  • Svele

   Tako je zbiramo zamaške za žrtvovanje otroke hahhahahah A otroke gre hahajhahah

  • karlina

   A mogoče misliš, da bo še prišel na to plazo kakšen domačin, ali turist, pa niti slučajno, niti slučajno, bi šel ti, jaz sigurno ne. Bolj me skrbi, da je čisto zraven pa res letovišče za otroke !!!!!!Te zveri se bodo lahko svobodno sprehajale, kjerkoli si bodo zelele, če vprašaš mene. Kje so domačini, to me bolj bega, da se ne uprejo.

 • TOML

  Upokojenci pa solato in kruh za kosilo.
  Slovenci, to so levičarji, raje drugemu, kot svojemu narodu.
  Vedno je bilo tako.

  • Aron

   Solata je zdrava. Je v Begunjah nimate za kosilo?

   • TOML

    Ajde vazelin pa v garažo, tam te čakajo prijatelji pedri iz Levice.

  • antimur

   Sosedovi otroci še niso bili na morju, pa bodo kmalu v najstniških letih. Iz srca rad bi jim pomagal, toda tudi moji nimajo kar bi morali imeti v teh letih, vse to si pa lahko privoščijo kučanisti, Turnškova drhal, muslimanska golazen. Torej, zadnji čas, da odjebemo to golazen v tri 3,14zde materne, vse, ki nas ropajo in neupravičeno živijo na naš račun,. Še enkrat povem, zadnji čas, da jih odjebemo.

   • Svele

    Ne bodo nikoli videli morja bogi venčki bogi bogi mali stvor jahhaha

   • Svele

    Slovenska golazen nima za solato in morje hahhahhah

   • karlina

    podpis

  • karlina

   TOČNO, pa krompir na sto in en način bomo zrli.

 • garfi

  POZIV MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM… za nove volitve !!!
  NAMESTO VAM GREDO STOTINE MILIJONOV € ISLAMISTOM ZA UNIČENJE SLOVENIJE !!!
  rešitev je enostavna:
  VEDNO POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  BEGUNCEV V SLOVENIJI NI !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  protiSlovenske stranke šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   Saj smo šli na volitve, saj je zmagala SDS, PA BOMO DOBILI ČISTO RADIKALNO LEVO VLADO !!!! POTREBNO JE TAKOJ RAZPISATI REFERENDUM, ZA NOV ZAKON O VOLITVAH, ŠELE NATO PA RAZPISATI NOVE VOLITVE, KAJTI , ČE NE BO NOVEGA ZAKONA, NE BO NIČ BOLJE!!!!!!!

   • garfi

    Vztrajnost kot je tudi JAnez JAnša
    najprej potrebujemo Slovensko Vlado
    mafija je proti spremembam

 • rubec

  Ko bo napaljeni eritrejec s svojim debelim rtičem zamahnil po tej hiški bo od naselja ostal samo še kup fršolnge.

  • karlina

   ITAK

  • Ivan

   Ne se bati.Bodo prostovoljke, iz raznih “inštitutov” in strank, poskrbele,da jim ne bo treba mahati po hiškah.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Medtem večina penzionistov in delavec v trgovini gledajo izdelke na policah in študirajo če si lahko vzamejo iz police, da bo imel na koncu meseca za položnice. Veliko sadja, bio izdelkov, oreščki, ribe odpadejo ker je predrago. To da ti ilegalci ki so prečkali nešteto varnih držav dobijo vse na pladnju je bolano iz večih vidikov. V članku manjkajo še bolani, gnusni obrazi politikov ki so vse to omogočili.

 • soc

  Za eno leto bi bilo treba v isrednjo hiško pod istimi pogoji prisilno in brez izhoda vseliti Kučana, Cerarja, Fajonovo in Meseca. Naj uživajo med čudovitimi ljudmi.

  • karlina

   Če mislite, da bo to za eno leto, se zelo, zelo motite, to bo za vedno, oz. več let.

 • Artur

  Kdaj bo zaroštal vox populi po celi državi proti narodno izdajalski komunistični politikantski bandi in tem migrantskim primitivnim parazitskim žoharjem ? Vprašanje za milijon eurov.

 • branči

  prispevek k slovenskemu turizmu! zasedenost čez celo leto, ka je še lepšega za tega turističnega delavca!

 • karlina

  BANDA , PREKLETA BANDA, ŠE TISTO MALO MORJA, KI GA IMAMO, BODO UNIČILI, DA SE NE BO MOGEL HODITI TJA VEČ NIHČE KOPATI, ŠE POSEBEJ DOMAČINI, SRAMOTAAA, DA NE GOVORIM O TEM, KOLIKO BO TO STALO-MOJEGA, TVOJEGA, NAŠEGA DENARJA. ZA DOVOLJENJE NAS NI VPRAŠAL NIHČE-EKOLOŠKO PRIDELANO HALAL HRANO, VERJETNO, PA TO VEČ NI NIČ RES, NI RES. SEVEDA, LEVIČARSKA SVOJAT HODI NA POČITNICE V ODDALJENE LETOVIŠKE KRAJE, KJER NITI SLUČAJNO NI MUSLIMANOV, ZATO PA SE JIM KREPKO J….E, za nas-drugorazredne drzavljane. Tudi zdravstvo so uničili, ker se hodijo zdraviti v tujino, BRAVOOO-SEDAJ PA BO ŠE ČISTO LEVA-LEVA VLADA, KI BO V DRZAVO NAMENOMA SPUSTILA ŠE VEČ DESET TISOČ TEH ZVERI, KAJTI DRUGAČE SE NE BI GOVORILO ŠE O NAJMANJ TREH MIGRANTSKIH CENTRIH. BOMO DRUGORAZREDNI, PREDSVSEM SLOVENSKI DRZAVLJANI RES VSE TO MIRNO GLEDALI IN POZRLI, ALI BOMO KAJ UKRENILI. NE MISLITI, DA SE ZE JUTRI NE MORE V VAŠEM MESTU ZGODITI MIGRANTSKI CENTER, BREZ VPRAŠANJ.

 • Olga2345

  Nujno nagnati vse levičarske župane, ki proti volji ljudi naseljejejo divjake! Prav tako ne bodpirajmo evičarskega RK, ki želi namestiti otroke iz revnih družin v bližino divjakov! To je ZLOČIN in ZLORABA otrok, ki bi jih morali varovati!!!

 • branči

  predlagam množičen vpis v lovsko družino!

  • Lovci vedno prav pridejo.

   • branči

    pozabil sem ti povedati, da ob vpisu dobiš pijačo zastonj, moraš pa sam odločit, kdaj se jo nabolj splača porabit!

 • Domoljub

  KDO BO PA PLAČAL VAROVANJE OTROK V ZDRAVILISČU PRED PODIVJANIMI PEDOFILI EDINI, KI SO USPOSOBLJENI ZA TO SO BLACKWATER.

 • rabbit

  Za barabe, lene vse, za porodnišnico nič, je moral Bauhaus, firma v kapitalističnih rokah darovati klime.

  • Domoljub

   LUKA PA MIHA PRAVTA, DA JE KOKA DRAGA PA PAČ ZA OTROKE NI.

 • Tweety Bird

  Temu prispevku ne smete verjeti… je čista laž !!!

  • macon

   Čista laž si ti, od tega za kar se predstavljaš do vsega kar pišeš.

  • Get2 Business

   kako si naiven.

  • Soave

   Takole piše na strani MNZ – ja
   1.1 Debeli rtič (do nadaljnjega objektov na Debelem rtiču ni mogoče uporabljati)
   Kaj praviš, le zakaj ?

  • Slovenec

   Zakaj laž? Če se

  • Olga2345

   Ste Pirc Musarjeva? Lažete tako kot ona?

 • Domoljub

  DEBELI RTIČ BO POTREBNO ZAVAROVAT, DRUGAČE BO ZA VEDNO IZGUBLJENO ALI UNIČENO.

  • karlina

   S čim in KDO

 • učko

  Jah, ta rdeči fašisti bojo trošli vaš denar tako kot so do sedaj, zase in za tiste, ki so za njih, to pa niso zavedni Slovenci, ki jih režim naganja ven iz države, uvaža pa “svojo raso” idiotov in primitivcev, kakršen je neo-komunistično-Kučanistični režim sam !!!!!

  • Slovenec

   Drži kot pribito.

 • učko

  Tako je to, ko vas JaJo nategne in gre u senco ležat, njegovi nekdanji, mogoče pa tudi sedanji, partijski šefovi in njihovi vnuki pa vam takole zapravlja davkoplačevalski denar. Vi se pa čudite, da v zdravstvu ni denarja, še tisto kar ga je, pa ta rdeči pokradejo tudi tam. In slovenski zdravniki odhajajo, prijajo pa tujci, o katerih ne bom spet izgubljal besed.

 • karlina

  Dragi domoljubi, z vso pravico , BI SE MORALI UPRETI PROTI TEMU, ali ni mogoče SLOVENSKO MORJE in OBALA, namenjena VSEM SLOVENCEM, predvsem tistim, ki si ne morejo-moremo privoščiti enodnevnega kopalnega izleta na Hrvaško, haloooo, treba se je UPRETI, ne vem, kaj čakajo domačini. Kajti, če bi oni organizirali protest, ze včeraj, ne jutri, verjamem, da bi se jim pridruzili domoljubi iz CELE SLOVENIJE !!!!! Če bomo to dopustili, bo naslednje migrantsko letovišče v Fiesi, vemo, kako je tudi Fiesa priljubljena med Slovenci.

  • Slovenec

   Tako je.

  • Get Smart

   Kolikor je znano, domačini na Primorskem V FOJBAH čakajo na spodoben pokop.
   Večino domačinov (tistih, ki niso IZSELILI italijanski SOCIALISTI = FAŠISTI
   in NEMŠKI SOCIALISTI = NSDAP = Nacional SOCIALISTIŠE Dojč Arbeit Partei = stranka = predsednik stranke je lutka Adolfina Hitler = transić =
   iz deklice so naredili pi-ar lutko)
   so MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kaviarŽIDO KOMUNJARE =
   v glavnem serbusni = srbo rvacko crnogorski itd. koljaći
   zaklali in zmetali v fojbe, velik del pa skurili v cementarni.

   Nato so na “osvobojeno ozemlje” = beri “očiščeno domačinov”
   naselili uvožene koljače in pa tudi uvožene kao poštene radnike,
   saj za kaviarŽIDO KOMUNJARE mora nekdo delati nje.
   Gotovo je tam še kaka peščica domačinov, ki pa v glavnem ne ve, kaj se dogaja, saj imamo v celi državi le eno človeško televizijo, eno revijo, en časopis in morda nekaj več spletnih strani, ki pa jih med tonami smeti ni lahko najti.

   Zato je dejansko naloga vsakega, ki je spregledal, da obvešča ljudi,
   saj se lahko le obveščeni (informirani nje) ljudje osvobodimo kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE okupacije.

 • Terminator

  Porušite to takoj.

 • Domoljub

  NAPOLNIMO TRG REPUBLIKE V LJUBLJANI ŽE JUTRI OB 17 URI.

  • karlina

   Sem takoj ZA !!!!!!! Ampak, veš kaj je pa najbolj čudno, ali je res obala cela juzna, da se nihče od domačinov ne zgane in to prepreči, res me zanima.

  • Ana Job

   Točno tako!!!!

 • Anton

  ne m’oublie pas Dieu, parce que je vis dans un tel pays!

  sarkazem press

 • branči

  zdej pa poglejte, kako prefinjeno so vse to planirali za čas po volitvah! če bi med predvolilnimi aktivnostmi to zagovarjli, kje mislite bi bili danes – pred vrati parlamenta. golazen komunistčna, kako jim vsakokrat uspe nategniti poštene domojube!

  • Republic Commando

   Mene ni noben nategnu, jim nikoli nisem verjel.

  • karlina

   TOČNO, zato pa so skupaj z levimi mediji vpili, da Janša laze, da je rasist in še kaj drugega, ko je opozarjal, da bo Slovenija postala migrantski zep. Pa še to-Fajonka in njena mafija, je dobila od satana Sorosa ze toliko denarja, da morajo za to nekaj narediti in sedaj se je začelo. Denar ne smrdi, čeprav je krvav in izdajalski, verjemi.Po pravici povem, da naša druzina resno razmišlja za selitev na Madzarsko, ker si niti slučajno ne upam pomisliti, kaj se nam bo še dogajalo v tej drzavi. Pa tudi to-ze tako je v druzini denarja bore malo za prezivetje in še od tega BOMO MORALI DAJATI ZA TE ZVERI, DA BODO ONI ZIVELI SUPER DOBRO, MI PA CRKNILI-KOT PRAVI PESEM-HVALA, NE NE !!!!!

 • milanček

  zavedni Slovenci, oborožite se!

  • karlina

   In kaj nam bo pomagalo orozje, takoj, ko bi se mi branili in samo ranili kakšno to zver, bi šli MI SEDET , verjemi, ker bi naša levičarska golazen dejala, da smo kršili njihove človeške pravice. Ko te zveri po celi EVROPI-posiljujejo , morijo, pa levičarji pravijo, da niso vedeli, da tega ne smejo početi, halooo

 • sprehajalec

  samo tole pa res ne razumem. Že tako nimamo nič morja, pa namesto se uredi nek dober kamp za turiste, (se da v najem, odkup ali karkoli) se bo pa vanj navleklo migrante.

  pa kdo je tukaj nor?

  • Slovenec

   Vlada ni nora. Točno ve kaj mora narediti, da bo dobila nove volivce.

   • karlina

    To oni mislijo, kakšne nove volivce, nove morilce in posiljevalce, to pa res !!!!!

  • karlina

   Kakšne turiste, nisi prebral, da je stranka LEVICA-PROTI TURIZMU, kajti turisti uničujejo naravo, haloooo-potem pa naselijo na najlepši košček obale-migrante, same mlade moške, ki bodo v enem tednu uničili vse, kar se uničiti da-Kdo je tukaj nor

 • Duhec

  Bojo hiške vsaj zasedene…

  • Tweety Bird

   Tudi jaz hočem biti migrantka :)

   • Duhec

    Naslednje leto. Letos si že bla na dopustu.

    • Tweety Bird

     Res je. Na Rabu :)

   • Domoljub

    BOJDI V BOSNO NANEŠČENA BOŠ SREDI MINSKEGA POLJA.

    • Tweety Bird

     Odojek…tiho. Nehaj krulit :)

   • Rožle

    migrant … Tunnek ne še svojim levakom lagat da si bejba :)

 • Get Smart

  NI težko razumeti, le neumestnih splošnosti se morate ljudje odvaditi.
  NORMALNOST (norma) je odvisna od SKUPNOSTI,
  ni neke univerzalne norme=NORMALNOSTI,
  je pa univerzalna ČLOVEŠKA NORMALNOST
  in je
  univerzalna kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA normalnost.
  .
  NOROST je odklon od normale. Normala je NORMA neke družbe.
  NORMA KOMINTERNE oz. MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE =
  = kultura smrti =
  LAŽ rop UMOR pedofilija pedrofilija pasjejebstvo uničevanje …
  =
  torej po kriteriju/NORMI/normali kaviarŽIDO KOMINTERNE oz.
  MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je NORMALNO, je skladno z
  NORMO kaviarŽIDO KOMINTERNE naseljevati kamenodobne muslićkulti divjake
  med otroke, ker taka je pač agenda KOMINTERNE.
  .
  .
  Pomagajte si z besedami Jezusa Kristusa, ki je stopal po poteh
  SLOVENSKE KULTURE ŽIVLJENJA.

  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila«

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko = SLOVENSKA NORMA = NORMALA,
   ki je postala vsečloveška NORMA, normala.

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili
   svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
    detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
    sviranje kurtzu, prodajanje magle
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem,
    feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
    globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

 • Frank Novak

  NAROD HLAPCEV, PAC… kaj drugega kot samomor lahko pricakujemo od naroda ki ne ceni samega sebe?
  Na katerem planetu pa zivi tovaris Repovz? Koliko migrantov on prezivlja doma na lastne stroske?
  Tovari Repovz, pozabite na pravljice (Prihaja raznolikost, prihaja učenje za nas in zanje, skupni prazniki, enkrat njihovi, enkrat naši. A vseeno.)….
  Za muslimane so taki kot ste vi predvsem neverniki ki jih je treba uniciti. Oni se niti slucajno ne bodo nicesar pripravljeni uciti od vas…

  Tako se bodo vedli kot drugod po Evropi. Si zelite da Ljubljana postane nov Pariz, London ali Briselj z rednimi teroristicnimi napadi ?

  • totex39

   Očitno delajo tako, zato pa jih počasi naseljuje na različne kraje po Sloveniji.

 • Slovenec

  Noro. Mar bi tam nastanili otroke iz socialno ogroženih slovenskih druzin.

  • Frank Novak

   Slovenec je najmanj vreden v Sloveniji. Ko sem se pred 41 leti izselil v ZDA sem to obcutil na lastni kozi.

  • karlina

   Levičarji sigurno-s tem so nam jasno dokazali in dali vedeti, da jim drugorazredni SLOVENSKI DRZAVLJANI ne pomenimo-NIČ, NIČ, NIČ, manj, kot kamen na cesti, me prav zanima, katera drzava na svetu bi za te zveri zrtvovala najlepši del obale, s tem, da imamo ze tako malo morja. Bo mogoče naslednja Fiesa, pri teh levičarjih nikoli ne veš. Itak oni vsi hodijo na dopust na Hrvaško, kjer imajo njihovi komunistični predniki ze od leta 1950 dalje svoje hiše in vile. Ogromno pa je tudi levičarjev, ki hodijo na dopust v oddaljene drzave, na otoke, kjer niti slučajno ni muslimanov, tudi tam ze kupujejo nepremičnine.

 • Ne morem vrjet, da bodo migrantje imeli zastonj letovanje na morju in to na odlični lokaciji. Jaz pa delam celo leto in šparam, da sem lahko 14 dni na dopustu. Nekateri so še na slabšem kot sem jaz, pa sploh ne morejo pršparat….in so doma. Tejli migrantje naj tudi doma ostanejo.

  • Frank Novak

   Oprosti Pika Polonica ampak ti kot Slovenka v Sloveniji ne stejes NIC…

   • totex39

    Tako kot se sedaj vršijo dogodki, bomo kmalu vsi brez nje, če bomo seveda dopustili, da nam jo izdajalci zavzamejo.

  • karlina

   Veš, da si tudi mi več ne moremo privoščiti letovanja na morju, na Hrvaškem, veseli smo , če si lahko privoščimo samo nekaj dni na Gorenjskem, pa še to jeseni. Če se bo pa še kaj takšnega zgodilo recimo tudi na Gorenjskem, potem pa adijo-pamet. Se pa bojim, da drugo leto več nobeden pravi SLOVENEC, ki zivi z mizerno plačo in pokojnino, ne bo mogel iti nikamor, kajti na račun teh zveri, se bo drazilo čisto vse, od hrane naprej, verjemi. Mimgorede, lani smo se ravno tukaj kopali oktobra, ko je imel moz pregled v Valdoltri, čudovito je bilo, ampak nikoli več, očitno. Tudi zdravljenje in pregledi v Valdoltri se bodo poznali za nas drzavljane, kajti v Valdoltri bodo takoj zdravili tudi te, ki bodo nastanjeni na Debelem rtiču, verjetno jim gre levičarjem tudi to na roko.

 • Frank Novak

  INTEGRACIJA MUSLIMANOV V SEKULARNO EVROPO:
  http://www.delo.si/svet/evropa/tolerantnost-do-drugih-se-ni-pomenila-razumevanja.html

  Mednarodno priznani japonski strokovnjak za migracije in Bližnji vzhod, ki poučuje na ugledni kjotski univerzi Doshisa, o izvoru evropskih težav s populizmom razmišlja skozi prizmo integracije muslimanskih priseljencev. Spodaj odlomki iz njegovega intervjuja marca 2017.

  Zelo zanimivo pa je, da je za muslimanske priseljence rezultat vedno enak: druga, tretja in četrta generacija priseljencev so postale bistveno bolj pobožne. Pri prvih generacijah tega ni bilo opaziti. Njihov razlog za selitev v Evropo je bil denar. Pri vseh, ki so sledile, je nastal zelo resen problem identitete. V Nemčiji so imeli težave, ker niso bili del prevladujoče religije, v Franciji zaradi naglavnih rut. Muslimanom ni bilo jasno, zakaj lahko naglavne rute nosijo le znotraj lastnih domov, če pa so te namenjene za zunaj. Takšni nesporazumi so samo poglobili razpoke znotraj evropske družbe.

  Je mogoče vedeti, kakšno vlogo bo islam odigral v življenju teh muslimanov, ki v Evropo prihajajo zdaj?

  Odigral bo pomembno vlogo. Religija je v primerjavi z etničnostjo veliko bolj normativna. Bog pravi: to lahko storite in tega ne smete. To je še posebno značilno za islam. Muslimani dogodke v svojem življenju pripisujejo božji volji. Ker so ti v rokah boga, se zanje ne čutijo odgovorne. Na Japonskem si ne moremo predstavljati, da bi sledili istim principom; za svoje napake krivimo sami sebe, zato imamo tudi tako visoko stopnjo samomorilnosti. V muslimanskem svetu tega ni, saj za dogajanjem vedno stoji Alah. To tudi spodbuja pobožnost muslimanskih priseljencev v Evropi, s tem ohranjajo svojo distanco do gostujoče družbe. To jim pomaga ohranjati pozitiven pogled, Evropejci se jim na neki način smilijo, ker nimajo takšnega boga kot oni. Izraz inšalah, ki ga pogosto uporabljajo, nazorno opiše njihov pogled. Dobesedno pomeni »če je taka božja volja«.

 • Broni

  Ta počitniški center je bil plačan z vsakoletnim 10% deležem regresa miličarjev v jugi. Kasneje so ga pokradli šefi, policaji pa so lahko le še plačevali za prenove. Sedaj bodo sadove minulega dela uživali pač bratje levakov. Slovenci, ne levaki. Samo Slovenci pa kakor bizgeci še enkrat v klavnico ….pa kdo je butelj…

 • branči

  a kdo ve, če tale urad za tujce sprejema kakšne prispevke? bodo nujno rabili bazen z ogrevano vodo, ko se zaradi hladnega morja ne bodo mogli namakat! mam v srce parajoče pomisleke, kaj se s temi reveži dogaja!

  • karlina

   Ja ,bogi , bogi mladi moški, pa tudi pozimi ne vem, kako se bodo greli, kajti kolikor je meni znano, so ti bungalovi namenjeni samo poletju. Mimogrede, ravnokar sem poslušala na radiu Ognjišče, da je letos bilo odobreno polovico manj zdravljenj v zdraviliščih, pa še ta , ki so bila, jih odobri neka komisiji-kvazi komisija-verjetno samo za naše. ZZZS pravi, da ni denarja, itak, da ga ni, od kar so v Sloveniji migranti, ki imajo vse zastonj-zdravljenje, takšno in drugačno, zobozdravnika, zdravila, skratka-MI-DRZAVLJANI VSE TO PLAČUJEMO IN ŠE BOMO, GLEDE NA TO, DA DOBIVAMO IN BOMO DOBILI V DRZAVO ŠE VEČ TISOČ TEH ZVERI !!!!! Sigruna sem, da se bo zopet v kratkem podrazilo dopolnilno zd. zavarovanje, bojim pa se tudi, da bomo kmalu MORALI PLAČEVATI VSA ZDRAVILA. Kje bodo jemali, da bodo tem zverem dajali-OD DAVKOPLAČEVALCEV. V zdravstvu več ne bo nobenih vrst, ampak bodo pa vrste pred Menino in pred mrliškimi vezicami, za nas-drugorazredne.

 • skorpijon93

  sterat vse muslimane nazaj ! kaj se to pravi, bomo na svojo pest !!!

  • karlina

   KDO, ljudi je strah.

 • Artur

  Domoljubi kdaj bomo razbili levo narodno izdajalsko bando, ki nam planirano fila takšno gamad ?
  Janšisti a bo kaj “bobnanja” ,da se vam narod pridruži ali pa se nas bo moralo zbrati spet samo po 500 na vsakih protestih do zdaj.
  Migranti napali devojčicu u Somboru
  https://www.youtube.com/watch?v=zwDUkHM-110

 • Get Smart

  SERBUS = hlapec = sluga = posluga nje.

  Hlapčevstvo ni kakorkoli povezano narodnostjo pripadnostjo, ampaj je stanje duha in telesa v odnosu do gazde.

  SERBUSIZEM je nastavljanje dupeta gazdi, kjer je gazda=kaviarŽIDO KOMINTERNA oz. tu njen oddelek MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
  lastnik “duha i tela” = SERBUS ni svog tela gospodar nje,
  za razliko
  od SVOBODOLJUBNEGA ČLOVEKA = SLOVENCA, ki je svetu podaril KULTURO ŽIVLJENJA.

  Repovž ni Slovenec, ampak je SERBUSNI bastard Mije i Lucuja, dveh SERBUSNIH kreatur MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE,
  je kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI SERBUS, za serbusa rojen, biča vajen in željan.
  Je JUGOSLOVAN, je MURGLSLOVAN, je kaviarŽIDO KOMINTERNACIONALAC
  je skratka serbus, za serbusa rojen serbus, ki za piškotek nastvalja dupe gazdi.

  .

  Floskula o “narodu hlapcev” je POTURANCIJA, je kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI agitrop prijem

  za “ubijanje duha” v ČLOVEKU.

  Kdor ponavlja take JUGOKOMUNISTIČNE poturancije, ki velja samo in le za SERBUSE tekovina revolucije, je član kaviarŽIDO KOMINTERNE
  ali pa totalno opran bebec, ki pač ponavlja poturjene mu floskule.

  Pamet v glavo.

 • Artur
 • Osti jarej

  ..seveda….nanje zujf nima vpliva

 • Artur

  Levi debili in ostali pohlevni Slovenclji, ki ste izvolili leve visoko pozicionirane narodno izdajalske barabe pričakujte izsiljevanje te drhali na Debelem rtiču z zavračanjem hrane, če ne boste za njihove “sotrpine” na široko brez vsakih možnih ovir odprli meje .
  “Zahtev za vas , da što pre otvorite granice da naši Beogradski alahovi “mučeniki” navale v za nas na muhte komfortno Slovenijo .
  https://www.youtube.com/watch?v=DNpTYEU5Lwk

 • Krtača 20

  Mahničič bo moral bojkotirat tudi to.

  • Olga2345

   Kučana bomo zaprli, pa bo! Ukinili bomo še norce, pa bo denarja dovolj!

   • karlina

    Kako, povej kako, draga Olga, če pa so nas levičarji v Sloveniji prevladali, sedaj pa še te zveri iz Vzhoda in Afrike.

 • Olga2345

  Vsi na volitve! Nogo v rit levicarskim islamoljubcem v županskih vrstah! Še je čas!

  • karlina

   Olga, saj smo šli, nove volitve niti slučajno, niti pod razno ne bodo pomagale, nikoli več !!!! POTREBNO JE POD NUJNO, RAZPISATI REFERENDUM O NOVEM VOLILNEM ZAKONU !!!!!!

  • totex39

   Volitve v Sloveniji ne pomagajo nič več, dokler imamo tak volilni zakon. Sedaj pa imamo na vladi same socialiste, ki pa tega ne bodo nikoli spremenili, ker jim je tak sistem pisan na kožo.

 • karlina

  Si predstavljate, da bi nekdo v hrvaški vladi samo predlagal kaj takšnega, po moje bi visel sredi Zagreba, Hrvati, ki imajo tolikooo morja, ne dajo niti milimeter nikomur !!!!!

  • totex39

   Res je, to so Hrvati že dokazali in naši politiki pa tudi, saj se jim j*ebe za naš košček morja, pa naj še tega osnažijo afriški in arabski migranti, lažje se bodo še temu odrekli.

  • slaipowi

   Zate se čas izteka, ampak tvoja bolna pamet tega enostavno ne dojame.

 • Artur

  Koliko je tega pri nas a da nam je to s strani režimskih medijev namerno zamolčano ?
  SU: Migranti pokušali da siluju devojčicu
  https://www.youtube.com/watch?v=wscUxODc6Xs

 • Cicada 3301

  A kontejnerji so idilične hiške?!
  A vi živite v gnojnih jamah, da je tole za vas “idilična hiška”?!
  Pa kaj je z vami?! A ste res totalno prfuknjeni?
  Govna smrdljiva usrana.

  • branči

   gnojnica prfuknjena! a znaš povedat, koliko je kvadratni meter plaže pri morju? zgleda, da prfuknjenium komunistomvse zastonj priplava oni samo predalčkajo, kaj je luksuz in kaj ne! imbecil, ki se ga še lastna mati lahko sramuje!

   • karlina

    Itak, on ima ze od leta 50 na Hrvaškem vilo svojih komunističnih prednikov, za katero so morali dajati denar naši predniki, saj vemo, da ni bilo v času največjega komunizma v Sloveniji dobiti gradbeni material. Se pa ti levičarji še vedno na Hrvaškem obnašajo, kot , da je vse njihovo, kot, da zivijo še vedno v skupni jugi in ne, da so sedaj na Hrvaškem tudi oni tujci. O tem sem se pred leti pogovarjala z domačini na Hrvaškem, ko smo šli na enodnevno kopanje. Ni čudno, da nas potem Hrvatje sovrazijo, ni čudno. Pa tudi ni čudno, da so arbitrazo dobili Hrvatje, kajti levičarji, oz. potomci komunistov ne bodo spustili iz roka svojih nepremičnin na Hrvaškem, samo za to se gre.

  • sprehajalec

   Ćićadić, marsikateri Slovenec bi dal marsikaj za takole nastanitev za teden, dva, polni penzion pa nima te sreče, da se ga kdo usmili.

   ker slovenskemu levičarju je pomebnejši mohamedanec, s katerim bo trpal denar v svoj žep. Prebivalce Ankarana in Hrvatinov ter okolice pa izpostavljal veliki nevarnosti.

   Sram vas bodi levičarji.

   • karlina

    On niti slučajno ne ve, kako izgleda na Debelem rtiču, ker ne pozna krajev v Sloveniji, pozna edino in samo po moje Hrvaško, kjer ima svojo vilo. Zato se gre, ker ti komunistični potomci nikoli in nikdar niso hodili na dopust v Slovenijo in se jim kratko malo j….e, za SLOVENSKO OBALO, briga jih, da smo hodili na enodnevno plavanje prav sem mnogi drugorazredni SLOVENCI, vsaj v naši druzini smo šli večkrat, še lani. Tudi še pred petimi leti, je lahko tam letoval, kdor je zelel, ne samo usluzbenci MNZ. Sedaj pa so levičarji za krvav-satanistični Sorosov denar, izdali lastne drzavljane, na račun teh zveri !!!!!!

    • večni srb

     Hm, malo ljudi poznam, ki bi šli na dopust skupaj s policisti.

  • Artur

   Kaj bi pa ti rad za to leno. parazitsko, primitivno drhal ? Luksuzne apartmaje zato, ker si tam doli pri njih niso bili sposobni ustvariti za življenje primerno bivanje in za dostojno življenje primeren standard pa bi radi parazitirali na tuji grbi in to na muhte komfortno – bolano do amena ! Koliko si jih ti vzel k sebi na svoje stroške vsaj v svojo garažo, če ne že v kaj več dokumentiraj, objavi ali pa nehaj srati .

  • Mojca pokraculja

   Daj svoj naslov da bodo vedeli kam naj naslednjo rundo dostavijo!

  • karlina

   ŠE DOBRO ,DA TE LAHKO BRIŠEM , TI GOVNO-SAJ SE NE GRE SAMO ZA HIŠKE, KI SO ZA TISTE SLOVENCE, KI BI LAHKO TUKAJ LETOVALI-IDILIČNE !!!!! GRE SE TUDI ZA SAMO OBALO, KAMOR NE BO VEČ ŠEL NIHČE, ŠE POSEBEJ NE ENODNEVNI TURISTI IN DOMAČINI, BEDAK NEUMNI !!!!!

   • večni srb

    Dejstvo, edino mi smo jih nažokali v najbolj turistične kraje, to so pravi idioti.

  • Republic Commando

   Za te migrante so kontejnerji kot vile! Ti si pa še kar bedak, pod že stotim nickom. GOVNO SMRDLJIVO KOMUNAJZARSKO RETARDIRANO

  • večni srb

   Proti povprečnem standardu naših deložiranih brezdomcev, so to razkošne vile.

 • komar marko

  JA rdečuhi pa morajo nekaj narediti za svojo volilno bazo. namreč če bi jih nastanili v centru SLo bi jo vsi migrani UCVRLI, čim bi zavohali naše RDEČKOTE. namreč glas rdečkotov daleč seže. kapiš TUMPKO spodaj pod mano.

  • karlina

   Itak, navlačiti čim več teh zveri v drzavo, jih nastaniti v migrantske centre, ampak Bog ne daj v blizino ali celo v prestolnico, to pa ne. Kar na morje z njimi, saj oni ne hodijo tja na dopust, pa v Črnomelj, Metliko, na Primorsko-v vasi, čim dlje od njih stran, ker oni jih bodo zagovarjali, ne pa gledal in z njimi ziveli, oz. vsak dan trepetali za svojo varnost pred njimi.

   • večni srb

    V Piransko uvalo jih ne morejo več nažokati, kar tja so poselili že hrvate.

 • totex39

  Pa še nekaj, za vso to gol*azen bodo potrebovali dodatni denar, zato že na veliko trobentajo kako bodo zvišali davke in uvedli še nove. To bo potrebno preprečiti in na vsako njihovo izrečeno besedo v parlamentu bo potrebno ukrepati z protesti, ne pa da smo tiho in prenašamo vse, kar je njim prav za njihov žep, za ljudi, ki jih vzdržujejo pa jim je malo mar.

  • karlina

   TOČNO, ravno danes sem na radiu Ognjišče poslušala, kako je letos za polovico manj zdravljenj v zdraviliščih, ki jih predpišejo zdravniki, ker ZZZS nima denarja. Čudno, kajne, ko pa je za te zveri zastonj čisto vse in še na vrsti so takoj, itak da se bo dvignilo vse-od zavarovanja, prehrane, zivljenje v naši drzavi, vsi stroški, elektrika, voda , bencin, skratka vse-kje bo vzela drzava, ki je ze sedaj bolj revna, kot cerkvena miš in zapufana za več rodov naprej, Jemala bo od nas-drzavljanov, ki ze itak nimamo nič, ze sedaj večina drugorazrednih diha na škrge, skratka zelo, zelo , zelo slabo se nam piše, zelooo. Ampak, samo da bo tem zverem super dobro v naši drzavi, da bodo oni imeli vse-in to nadvpovprečno kvalitetno, pa še kar jih bodo sprejemali , saj bodo oni seznanjeni, da je v Sloveniji zanje dobro poskrbljeno, oz. nadvpovprečno dobro. Ni čudno, da si ne zelijo ostati v Bosni, ali Hrvaški, ker tam NISO DOBRODOŠLI !!!!!!!

 • Mojca pokraculja

  Dokler se ne bodo ljudje zaposleni v teh migrantskih centrih uprli in rekli raje sem brez sluzbe, kot da pomagam ljudem, ki niso potrebni nobene pomoci, se bo spil nadaljeval.

  • karlina

   No, ko bo nekdo resno zbolel od njih ,dobil bolezen, ki smo jo v Evropi ze zdavnaj izkoreninili, mogoče takrat, pa še tega ne bomo izvedeli, dokler ne bo epidemija.

  • večni srb

   Kdo jih res rabi, a se slučajno počutiš tako slabo, da si sama ne moreš več pomagati?

   • Mojca pokraculja

    Ne razumem, kaj si hotel povedati. Ali je to res odgovor namenjen meni..

 • učko

  Tam se bo golazen razmnoževala, delal itak ne bojo nikol, ker jih tud ne bi hotel nihče zaposlit, divjake nesposobne. Kot pri nas cigani. V zadnjih 20 letih so se namnožil neverjetno, ampak nihče nič ne dela, to pa ne !!!! Dobro živijo na “njihov način”. Migranti pa bojo še 100 x hujša zadeva, boste vidl !!!!

  • Govekar

   Kako se bodo samski moški med sabo razmnoževal?

  • večni srb

   Jaz vidim dva problema, zakaj pri nas sploh mora nekdo živeti kot cigan in če že, odkod jim volja v takem stanju štancat otroke?

   • učko

    Od števila otrok je odvisno kolk denarja bo priteklo od države v družino, tudi in predvsem cigansko. Za Cigane pa naša država od EU dobiva še dodatna sredstva tako, da je celo Slovenija na “profitu”, ker daje ciganom samo del tistega denarja, ki ga dobi od EU !

    • večni srb

     Ne bi rekel, da se socialna sredstva delijo samo po glavi, otroci nenazadnje tisti drobiž tudi porabijo, ker rastejo in so občutljivi.
     Zakaj dovolimo, da pri nas živi cela skupnost kot v kameni dobi, to je potem ja valilnica samih spolnih sužnjev in plačancev.
     Nihče ne sme tako živeti, ker pravice niso zgolj osebne ampak so kolektivne, kar velja za cigane, velja tudi za vse Slovence in obratno.
     Kakšni cigani so sploh to, saj niso potomci pakistancev, naši ljudje so, ki jih je fašistična oblast kriminalizirala, deložirala in porinila čez rob, tosov resnici državljani tretjega razreda, pod posebno zaščito države, ne pa rojeni arabci.

     • učko

      Jah, oni imajo svoj način življenja in država jim to dopušča in tudi omogoča. Noben cigan, ki se je kdaj zaposlil, ni dolgo zdržal v službi. Jest se večkrat z biciklom peljem mimo njihovega naselja in lahko ti rečem, da so carji. Imajo avtomobile, kičaste hišice in kolibe, mlade ciganke so pa tako zrihtane in luštne, da ne moreš verjet. Živijo veliko bolje kot velika večina ljudi v tej državi.

 • totex39

  Sedaj se bo morala tudi opozicija odzvati, kajti to ne gre več v nedogled. V vseh državah bi se sigurno, pri nas pa vse tiho je bilo.

  • karlina

   TOČNO-TO JE NAJBOLJ ZASKRBLUJOČE IN NEVARNO ,očitno so nas-drugorazreden ze tako prestrašili, da smo kar tiho, ali kaj.

   • totex39

    Vse je lahko samo policije ali vojske ne smejo imeti na svoji strani, pol bodo frčali in se poskrili v luknje, kjer jih lahko tudi drugorazredni dobimo v svoje roke in prevzame oblast ljudstvo. To bi bil dober scenarij, nadaljnja pot je znana.

   • Nekateri sicer (še) nismo prestrašeni, ampak dokler se ne začno dogajati stvarne posledice (nasilje, kraje, posilstva,…) migrantov v neposredni soseščini, ne vidim smisla, da se odzivam. Moji sosedje, znanci, žlahta nočejo niti pomisliti, da bi/bo prišlo do česa podobnega kot je Švedska/Nemčija/Belgija/… in me imajo za paničarja in nekoga, ki zamori njihov ‘božji mir’ … :-)

    • večni srb

     Koliko hrvatov, bosancev in albancev si že prijavil?

 • Govekar

  Meni te idilične hiške zgledajo kot zanikrni bivalni kontejnerji, ki bi jih država morala čim prej odstranit iz slovenskega primorja. Sedaj lahko nastane afriški slum.

 • večni srb

  Lepi bungalovi, ampak to ni naše, če pa piše, da so od policije.

  • Govekar

   Ne vem no, takih “bungalovov” je po gradbiščih vse polno. Čudne lepotne standarde imate Srbi.

   • večni srb

    Res je, debeli rtič si nisem nikoli predstavlja kot gradbišče.
    A dve leti je pa sameval, zgleda ni pri nas nobenih deložiranih revežev, saj jih tudi ne more biti, ker bi ljudska policija pravočasno preprečila državni teror. In so res,ampak samo za svojega pripadnika, ki je migriral v Slovenijo bog vedi kdaj.
    Res smo srbi čudni , ne znamo razmišljat zgleda, saj zato ste pa vi z nami.

    • Govekar

     To je zaradi tega, ker v teh kontejnerjih še ščurki ne bi prebival, zato bodo notri naselili migrante. Najbolje bi seveda bilo, če bi vse skupaj odstranili in prodali kakemu investitorju, ki bi dragoceni lokaciji dal manj nagnusno vsebino od gradbiščnih kontejnerjev ali migrantov.

     • večni srb

      Lani je bilo v medijih vse polno člankov v stilu, slovenski brezdomci zasedli obalo.
      Dolgo itak ne morejo zdržati, na obali ne raste nobena hrana, pa tudi sicer hitro fašejo išijas od ležanja ponoči na golem betonu.

     • branči

      k sebi domov ga vzem, pa pantakan od vlade, da ti kakšnih ščurkov sabo ne prinese!

     • večni srb

      V glavnem, pri nas bodo morali ostali tako ali drugače, če jih vlada noče, jih bodo pa državljani namestili pri sebi.

     • branči

      malo morgen! so dollgi na gobcu, dokler ne gre za njihovo eksistenco, pol se pa vsa solidarnost neha!

     • večni srb

      Ne poznaš jih še, to je trmast folk, kdorkoli jih namesti, to pomeni, da so ostali pri nas.

  • učko

   Mah, to so navadni “bivalni kontejnerji” od firme REM, obdani z leseno verando. To je vse “portabilno”. Vem, ker sem včasih konstruiral kontejnerske zloženke .

 • Zelo zelo priporočam ogled:
  https://www.youtube.com/watch?v=tkXhx9wIbio
  Tudi vse ostalo od tega možakarja.

  BTW: Mogoče kdo ve, kje bi dobil enega levičarja/levičarko in ga toliko časa ‘mučim’ s tem videom da ga bo znal na pamet in obnovil povedano s avojimi besedami. Res me zanima en tak sociološki eksperiment :-))

 • večni srb

  S spomin sem si priklical dejstvo, da razen migrantov iz Hrvaške, bosne in Albanije, nihče od pol milijona arabcev ni ostal pri nas. Hrvati imajo pa dovolj takih hišc tudi doma, saj so jih zarubili slovenskim podjetjem in si jih ne delimo kot recimo nuklearko.

 • večni srb

  Super ideja, najprej so v karanteno zaprli okužene migrante, naslednje leto bodo pa tja spet naselili kake naše revne otroke.
  Me res zanima kdo je genij, ki se mu zdi posrečeno mešati policijske kapacitete s civilnimi.

  • učko

   Revni otroci bojo še bolj revni, pa še več jih bo. Tak je cilj vladajočega režima pri nas, ne glede katera vlada bo “vladala”.

   • večni srb

    Ampak samo za državljane tretjega razreda, pod posebno zaščito države in drugorazredne, ki jim prekličejo polno državljanstvo, ker niso ubogali.

 • večni srb

  Kaj je to “posebna hrana”, pokažite nam slike, da lahko vidimo kaj pri nas zraste tako posebnega.
  Slovenski kmetavzarji pridelajo mogoče 25% vse hrane, ki jo pojemo čez leto, ostalo uvažamo od čobanov.

  • učko

   Kurac od čobanov, čobani zase nimajo. Dobimo jo iz Nemčije, ki je ena največjih pridelovalk hrane na svetu ! Samo v Lidel ali Hofer pejt pa ti bo jasno !

   • večni srb

    Nemški čobani pač, nisem prepričan edino, da tam rastejo tudi kava, kakav in kiki riki.

 • Radof Mitler

  Jebem jim mater migrante ko in družino in àmbasadorje iz roga in vse leve pederske.

 • Frank Novak

  V danasnjem Delu tovarisica Violeta Tomic pravi takole:

  …”To nas uči že zgodovina, prav revni so bili namreč najbolj goreči podporniki Adolfa Hitlerja,« razlaga njegova strankarska kolegica Violeta Tomič.”

  Tovarisica Tomic, prav revni neizobrazeni ljudje so bili VEDNO najbolj goreci podporniki katerekoli radikalne ideologije. Med njimi so bili podporniki Hitlerja, Stalina, srednjeveske inkvizicije, radikalnega Islama…

  Neizobrazeni ljudje ne znajo analiticno razmisljati, pac pa se vedno zanasajo na custva. Analiticno misljenje terja doloceno znanje in miselno disciplino, custva ne terjajo nicesar. Za analiticno misljenje clovek uporablja mozganski korteks, za custva pa le hrbtenjaco. Zato neizobrazeni ljudje vedno nasedajo mesijanskim karizmaticnim voditeljem (ki jim obljubljajo nemogoce – blaginja za vse) in ostajajo revni.

  Tako kot Hitlerju, tudi Luki Mesecu analiticno misljenje ne lezi, sicer bi namesto politologije studiral ekonomijo. Tisti neizobrazeni ljudje ki bodo sledili Levici in njenim utopijam bodo se naprej ostajali revni. Tako kot so danes v Venezueli, drzavi z neizmernimi zalogami nafte, od koder izhaja moja zena. Velikokrat sem bil v Venezueli in tisto kar imajo danes je popoln kaos.

  Kako to da nasi “humani” levicarji ki k nam vabijo kulturno nekompatibilne muslimane k nam ne vabijo Venezuelskih Slovencev?

  Levi tocno vedo da bodo v zacetku muslimanski migranti njihovi volilci, Slovenci iz Venezuele – vajeni socialisticnih utopij – pa NIKOLI… Ne gre za “humanizem” pac pa za kalkulacijo kako do oblasti.

  https://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A

  • večni srb

   Si imel pa res srečo, da si svojo mlado ženo našel v Venezueli, tam so bili ja že prej sami reveži.

   • Frank Novak

    Venezuela je bila od nekdaj korumpirana, vendar nikoli ni bilo tako slabo kot je to danes.
    Zena je priensla k mizi lepoto in skrb za druzino, jaz pa denar. Sicer pa tudi zena ni bila revna, njen ded je bil tale:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Vicente_G%C3%B3mez

    • večni srb

     Verjamem, tudi rodbina moje žlahte ni bila revna, njena prababica je bila menda tale, ker je lepo risala: – http://www.slovenska-biografija.si/oseba/sbi1001010/

     Haha… včasih so vsi hlapci mislili, da so nezakonski otroci gospodarjev in jih bodo nekega dne prepoznali ter prišli rešit nazaj v dvorec. Odpeljali so jih večkrat res, ampak v glavnem za kurbe in gladiatorje.

     • Frank Novak

      Juan Vicente Gomez je imel skoraj 100 nezakonskih otrok… nikoli ni bil porocen…

  • učko

   Ej stari, kako ti dobiš ke u Ameriko časopis Delo v enem dnevu ? Nekej ne štima, pa ne se sekirat !

  • učko

   Ja, zdej bojo vsega doberga preobžrti ta rdeči fašisti začel pluvat in obtoževat svoje žrtve, torej revne, da se grejo “fašizem”. Sama Tomička je namreč izbranka režima, vsega dobrega preobžrta prdula, vozi se z motorjem, celo poletje si jo lufta po Jadranskih otokih.

  • macon

   Dober komentar, bravo. Še malo pa ti bom odpustil titofilijo, ker vsega tudi ne morem imet, kam bi pa potem prišel. :)

   • Frank Novak

    Tito je spomin na moje otrostvo in mladost. Leta 1977 sem pri 23. letih odsel v ZDA. . . tu delam na financnih trgih.
    Sem mesanica komunisticne familije in kapitalisticnega zivljenja.
    BTW, moja mati ni marala strickov Ivana in Edota… oce pa tako tako…

 • večni srb

  Debeli rtič je Sloveniji omogočal širok obalni mejni pas, ki je vključeval tudi prost dostopna odprta morja, kar je bilo bistveno že zaradi delitve pristanišč v Trstu in Kopru, ki so prej spadala pod enotno slovensko upravo in bi po odcepitvi cone A, naši strani zaprli vitalne trgovske poti. Hrvaška takrat še ni obstajala oziroma ni bila prisotna v istri.
  Meni se zdijo ti arabci podobni italijanom.

  • večni srb

   Trst je naš!

 • piko8

  Vasakemu levaku po ene par musličov, fajonki in tomički pa po štri!!
  Po potrebi večkrat musliče zamenjat, da bosta potešeni!!

  • večni srb

   Ampak to pomeni, da bi ostali pri nas, nihče jih ne bi smel sprejemati ali pač niso tak problem.

   • Rožle

    Ti boš use komentarje danes med nočno obrnu …

    • večni srb

     Eh, če je pa dolgčas, rad pomagam ljudem razmišljat.

 • Darth Vader

  vsaj ne bodo imeli daleč do mladih rekrutov – otrok….. Nov biser religije miru, tokrat v New Mexico, ZDA: “”Močno oborožen islamski ekstremist aretiran v New Mexico; uril 11 otrok za izvajanje strelskih obračunov po šolah. Oblasti, ki so iskale pogrešanega 4-letnega dečka iz Georgie, trdijo, da sta njegov oče in še en moški, urila skoraj ducat otrok na odročnem delu New Mexica z namenom, da bi otroci izvajali strelske obračune po šolah z avtomatskim orožjem, poroča AP.” več na tej povezavi https://ambasador21.wordpress.com/2018/08/11/mocno-oborozen-islamski-ekstremist-aretiran-v-new-mexico-uril-11-otrok-za-izvajanje-strelskih-obracunov-po-solah/

 • pajac debeli

  Bodo imeli blizu za fukat osnovnošolske otroke v zdravilišču. Najbolše, da smo tolerantni, in jih ne obsojamo, ker je pedofilija del njihove kulture, Mohamedovske.

 • Janez Kranjski

  Le to molim k BOG-u da razparajo kako vidno levičarko ali njeno hči

 • bubamara

  Glede na bližino Italije, bo to res turistično območje. Dopust za par dni.

  • karlina

   To tudi mene zanima, kako si naši bedaki dovolijo postaviti migrantski center čisto blizu meje.

 • Poštenje velja

  To bo drugi Rog.
  Svinjarija kriminal……

  Samo komunisti ste se slabsi.

  • večni srb

   Ne bo, ker itak nihče noče ostati pri nas.

 • karlina

  https://www.delo.si/sobotna-priloga/politik-ki-bo-moral-operativno-sposobnost-se-pokazati-77921.html

  TO SI OBVEZNO PREBERITE, KAJ PIŠE DELO, DA BRUHAŠ,AMPAK RES SAMO BRUHAŠ !!!!!!

  • bubamara

   Jep. Nazaj v socializem, ko smo jedli segedin. Oziroma nekateri meso, večinoma pa zelje. Ovce je treba znat strič.

  • macon

   Ja, Levica se bojda bori za revne, čeprav se v resnici bori, da bi bilo revnih čimveč.

   Valter Branislav je dobro komentiral pod bednim hlavospevom levim skrajnežem.

  • KP

   Ti imaš še srečo. Mene je ob branju tistega prijelo še srat. Nimam pa naročenega dela,da bi si z njim lahko obrisal rit.

   • karlina

    Tudi jaz nimam naročenega dela, oz. nobenega časopisa, itak imaš vse na internetu, kar zeliš brati, oz. nočeš prebrati.

    • KP

     Ah,daj,saj vem,da ga z užitkom bereš na skrivaj. Ja,no,tudi pomislil nisem,da ga imaš naročenega,ha ha. Resno,ag a kdo sploh ima?? Po moje ga toliko pač natisnejo,potem ga pa vsako noč zmeljejo,pa spet na novo…Od države pa itak dobijo neke subvencije,menda ker pišejo v dobrobit Slovenije…Bruhhhhh….

     • Tone

      Butelj! Delo je v privatnem lastništvu. V privatnem lastništvu je pa zato, jer prinaša dobiček.

     • KP

      Budala,vem točno za lastnike. Subvencije so dobil,da so sploh preživeli in da lahko trosijo laži,za vas,levuharje in opankarje!

     • Tone

      Dobro, samo da ti ne nasedeš.

      Pa vzemiva Dnevnik, ki je v tujih rokah. A ima tu tukaj udba prste vmes?

 • VERRZIFIKATOR

  Fata Morgan

  LEPA VIDA ZA DANAŠNJI ČAS

  Lepa Vida je ob vodi stala,
  ni očem nevernim več verjela,
  ali res privide je imela,
  Fatima je tam rjuhe prala.

  Rjuhe prala, z njih umazanijo,
  vsa se v vodo z njimi potopila,
  da je Vida skoraj smrt storila,
  ko uzrla to je grdobijo.

  Se zazrla zdaj je na obzorje,
  ali tam obeta se rešitev,
  v svet normalen morda povrnitev,
  zrla tja je na globoko morje.

  Črn zamorc po morju v čolnu pride,
  lepi Vidi naglo misel šine,
  Fatimo k zamorcu v čoln porine,
  ni ju več, še preden mesec vzide.

 • stajerc5

  Pejte v rit! Kaj vsi tako jamrate, jaz odpiram v ponedeljek Prvi slovenski RENT-a- plavutke na obali debelega k…ops, rdecega .tica!!! Plavutke so zelo poceni,ker imajo nastavljen GPS v prvo makaronarsko pristanisce!
  Narode navali,ima samo jos pa peraja….

 • FRANC3

  Me zanima, v kakšnem stanju bodo ti objekti čez 1, leto.
  Z ženo imava hišo staro 35 let, pa jo naju ni sram pokazati, ker je dobro ohranjena.
  Poznam kar nekaj blokov, ki so bili zgrajeni veliko let kasneje kot najina hiša, pa so v precej slabšem stanju. Težava je v lastnikih in lastništvu.

  • večni srb

   Poglej dobro, to niso hiše ampak pločevinasti bivalni kontejnerji, ki so jim ogradili leseno verando.

  • karlina

   No, Franc, tudi mi, ki zivimo v blokih, dajemo vsak mesec na stran denar, ki ga nato porabimo za obnove našega doma, večina blokov po celi Sloveniji je dobro ohranjena in obnovljena. Pa tudi večina slovenskih hiš, tudi hiša mojih staršev je stara ze čez 40 let, pa lepo ohranjena, tudi hiše, ki so ze stare čez sto let, so prave umetnine. Vse je odvisno od tega, kako človek spoštuje svojo lastnino-pravim svojo, kajti tudi stanovanja v blokih so večina last-nas stanovalec. Ti ljudje, ki sedaj bezijo iz Vzhoda in Afrike, pa so najmanj 100 let, oz. še več , kot sto let, za nami, za razvitim svetom in itak, da nimajo nobenega spoštovanja , še posebej ,ker ni njihova last. Ze leta 2015, smo videli, kako so v Brezicah z velikim veseljem, itak-za zahvalo in dobroto Slovencev, zazigali šotore, tako, da bodo tudi to uničili, brez skrbi. Naša levičarska banda je dala tudi stanovanja-čisto prenovljena, z najnovejšimi aparaturami v last tem ljudem, pa sem 10000% prepričana, da ne znajo z njimi ravnati in bodo tudi vse uničili.

 • METULJ

  JA, PODPIRAM PREDLOG, DA SE MI PROTESTNIKI PROTI BEDNOTAJNI NASELITVI ILEGALNIH MIGRANTOV V LETOVIŠČU DEBELI RTTIČ, KATERO ŽELI IZVESTI LUZERSKA SLOVENSKA VLADA V ODHAJANJU!!

  PREDLOG, DA SE MI PROTESTNIKI ZBEREMO JUTRI, V NEDELJO NA TRGU REPUBLIKE V LJUBLJANI!¨, OB 17,00 URI!!

  PA DA VIDIMO, KDO OD VAS MISLI RESNO IN KDO JE SAMO NAKLADAČ, HEE!!

  POTEM SE DOGOVORIMO ZA NAŠ NASLEDNJI PROTEST, KI GA BOMO IZVEDLI KMALU NA OBALI, Z ALI BREZ PODPORE DOMAČINOV!!

  SLOVENCI, DOMOLJUBI, ZDAJ JE ČAS ZA UPOR PROTI TEJ CIGANSKI RDEĆI TIRANIJI!!

  • večni srb

   Nehaj, ker spet ne bo nič pametnega, samo kriminalizirali in pozaprli bodo še več naivnih revežev, ki nasedejo takim foram.

 • Rožle

  … ♪ ♫ ♩♬ ♭ lepo je v naši domovini biti migrant ♪ ♫ ♩♬ ♭ …

  • večni srb

   Nije loše, da ne bi moglo biti bolje.

   • Rožle

    Kako pa ti lahko METULJU in meni naenkrat pišeš oz. pišeš pod komentar …?
    maš še pomočnika?

    • večni srb

     Povsod smo.

     • Zgornji

      Kaj če bi ti večni srb enkrat šel nazaj dol v srbijo , k svojim in ostal dol ? Ali si morda celo tu rojen ?

     • karlina

      Si ne upa, ker bi ga v Srbiji enostavno pospravili, ker je zanje izdajalec. Kolikokrat sem ze slišala od pravih Srbov, ki so ostali v svoji drzavi Srbiji in niso bezali, kot sedaj bezijo ti migranti, sami zdravi deci-da smo v Slovenijo dobili iz Srbije-sam ološ in še kako zelo, zelo imajo prav.

     • Zgornji

      Ja, bi se kar strinjal s teboj, … ampak, … kakih 10 + % smo pa zraven dobili tudi malo Boljše srbske duše . Ostalo pa … je kot da bi iz nekega odpada pobiral zombije … Žaaalll.

  • karlina

   ITAK, samo drugorazredni drzavljan ne, ker te rdeča levica enostavno POHODI , kot mravljo na cesti, oz. BRCNE, kot kamen, drugorazredni zanje ne pomenijo-nič, nič, nič, absolutno NIČ !!!!!!!
   Zakaj-ker nas je večina-PRAVIH IN VERNIH SLOVENCEV !!!!! Pravi in verni SLOVENCI, so bili vedno trn v peti in sovraznik št. 1-rdeči bandi, ze od leta 45 dalje. Potomci komunistov in udbašev, pa so še hujši, mnogo hujši, kajti od prvega dne, ko so se rodili, so jih vzgajali v sovraštvu do vseh, ki so-smo drugačni in drugače razmišljamo, kot oni. Začuda-domači človek je njihov sovraznik, tujec pa njihov prijatelj, ampak ne tujci-turisti, ki v Sloveniji pustijo dovolj , oz. ogromno denarja, pač pa tisti tujci, ki zivijo na naš račun. Skratka-skregano z vsako zdravo kmečko pametjo, ki jo rdeča banda nikoli ni imela, imela je samo pohlep do bogastva in oblasti, preko trupel, nič drugega !!!!!!

 • sunday

  na to lahko rečem samo: pizjimmate….!!! vsem, musli in rdečim podganjim iztrebkom !!!

  • Zgornji

   To nič ne pomaga … Žal.

 • sunday

  repovž – izdajalsko budalo – kurent je kulturni lik nekega časa, ti podganji iztrebki pa so islamistični izrojenci iz 6 tega stoletja z nijimi ni sobivanja nikjer še med sabo ti izrodki ne znajo sobivati in to budalo misli, da bodo spoštovali naše praznike, res je zadet – gre za nasilno islamizacijo slovenskega naroda s pomočjo domačih rdečih izdajalcev!!!

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! DOBRO POVEDANO – RAZLOŽENO !!! ! !!! IN BEDAKI SLOVENSKI SO TISTI KI DOVOLIJO TAKIM IZRODKOM PEKLA KOT JE REPOVŽ DA KVASIJO TAKE NEUMNOSTI NARODU NA BUČE !!! ! !!! RES SO BEDNI – OBOJI – TROJI !!! ! !!! Žaaal.

  • karlina

   TOČNO-TO SI POGLEJTE IN SE BOSTE ZGROZILI-666666-šest strank-SATANISTIČNO ŠTEVILO !!!!

 • šmentanamuha

  » … prav revni so bili namreč najbolj goreči podporniki Adolfa Hitlerja,« razlaga njegova strankarska kolegica Violeta Tomič.

  In prav te najbolj goreče nagovarja prav Levica z utopičnimi obljubami o povišanju plač in socialnih transferjev. Kakopak bodo (upam, da ne bodo) te denarce vzeli iz državne blagajne. Kdo in kako bo ustvaril ta denar, ki ga bodo (upam, da ne bodo) oni velikodušno kot Božički delili 280.000 revnim po Sloveniji, to jih seveda ne zanima in tudi sicer nimajo pojma o tem. To je intelektualni nivo voditeljev Levice Luka meseca, Violete Tomič in onega pedruleka Kordiša. Seveda je to tudi intelektualni nivo njihovih volivcev. Amen.

  • šmentanamuha

   To je komentar na link Delove sobotne priloge, ki jo je pripela Karolina.

  • Goran Hvala

   nekak tak kot janez ko je oblubu vsakemu 1000e vec na leto(900e bolj tocno) pa vsakemu penzjoneru dobrih 40e vec na mesec…od kje bo ze pobiral? no pa smo spet tam. . po volitvah…obljubljal je, zmagal je zdej pa nic. . on caka. . :-)…tak kot ze 30let vsi cakajo…:-)…ne vem zakaj ne sestav vlade ce je tolk sposobn pa se zmagal je na volitvah.. raje neki nabijate o jankovicu kolk je nesposobn…to ze vemo vsi vemo.. sam da je janez isti drek.. zna pa fantasticno in na politicni nacin odvrnit pozornost. . oziroma preusmerit….naprimer na drugouvrscenega sarca…sarec je drugi.. kaj se z njim obremenjuje. . sam naj kaj naredi….

   • KP

    Ne zanimaj se za Janeze,ti drek čefutarski. Če ti kaj ne paše,ti samo spizdi nazaj!

  • karlina

   TOČNO, sem tudi jaz prebrala in sem se zgrozila, ta stranka je najbolj nevarna stranka, oni si zelijo iz SLOVENIJE, narediti drugo Venezuelo. Seveda, sedaj, ko so nesposobnezi , lenuhi, igralci, ki to niso, pijanci, lenuhi, v parlamentu in jim vsak mesec na njihov račun kapne nekaj tisoč evrov, našega denarja, so začeli pljuvati po nas-revnih-drugorazrednih, prekleta banda satanistična. In oni se bodo zavzemali za nas-drugorazredne-NIKOLI IN NIKDAR, skupaj z vsemi petimi levimi strankami. Vsi so isti, samo za svoje bogatenje, na račun nas, davkoplačevalcev jim je mar !!!!!!
   Mimogrede, tudi mi-drugorazredni bi bili veseli, če bi imeli več denarja, pa ga nimamo, ker nas večina GARA v gospodarstvu, za male denarje, ne zivimo od tujega dela, pač pa svojega !!!!!!!
   666666-SATANISTIČNO ŠTEVILO !!!!!

 • šmentanamuha

  Tole, kar se dogaja v zvezi z Debelim Rtičem je več kot očitna in namerna provokacija nas državljanov, ki si jo je privoščil Cerar. On, ki se zmrduje nad slovenskimi državljani, ki se ne strinjajo z njegovim početjem in jih (nas) imenuje “mali ljudje”, bo sedaj velikodušno gostil srednjeveško muslimansko drhal, ki se je pritihotapila v državo. Seveda bo ta A kategorniška all inclusive gostija plačana z našim denarjem, hkrati pa nas bo zmerjal s ksenofobi in rasisti.

  Zakaj, na primer,. za te ilegalne fičfiriče niso dobri recimo navadni samski domovi, v katerih so (ne vem, če še vedno) bivali bosanski delavci, ki so prihajali in še prihajajo k nam na delo, ki je običajno tudi precej garaško (rudarji, gradbinci …). Kako je mogoče, da je neki ilegalec, ki se je vtihotapil v državo, deležen prvovrstne oskrbe in to brez vsakršnega dela? Niti žlice jim ni treba umiti za seboj. Spomnimo se primera Hilde Tovšak, ki svojim najetim gradbenim delavcem nazadnje ni niti plačala opravljenega dela, ampak so jih po poteku delovne vize preprosto izgnali iz Slovenije, živeli pa so natlačeni v nekih kontejnerjih.
  Se še komu zdi to čudno in ne samo meni?

  • Goran Hvala

   ejga kolega. takrat ste pa vsi tulili cez delavce z juga… danes imate drugo skupino za napadat. :-). juznjaki niso vec IN al kako? no sej imaze se danes za povedat velik na racun tujih delavcev. . za vas jansevike sama golazen.. :-). sami pa riti ne premaknete. raje socialo ulect. zdej pa ogenj v strehi ker lahko dobi socialo se kdo drug ne sam slovenski lenuh….pa nevem kolk mamic samohranilk…nobena ne dela tista ki dela je pa 10let na porodniski.. mater tough life.. kaj pa noge steguje narazen ce ni sposobna frocov redit…pol je treba pa prek davkov neki nakazovat za take delavne slovenke in slovence….aja tisto je pa treba..zakaj ze? pa botrstva spilat….pa njihove froce na morje…?zakaj ze? jih bo ze peljala ce jih ima…al se bo slovenka sam redila pa plodila ostali pa placevali. . res to ni za nikamor. se strinjam z vami.

   • KP

    Si prfu..jen??? Ti čifutar hočeš rečt,da mormo dat vsem ,vam čefutarjem,dvakrat žganim,musličem,verjetno pedrom tud še kaj manjka,Slovencem pa ne smemo det nič. So leni. Veš kaj,po em,kar si napisal,si zame en navaden parazit,smet, živi na naše stroške. Upam,da te kmalu doleti čevelj v rit! Če boš imel srečo…

    • karlina

     Blokiraj take smrade, kot jaz, pa je dan lepši, verjemi. Itak, da neslovenci NIKOLI IN NIDKAR NE BODO ISTEGA MNENJA, KOT MI-PRAVI SLOVENCI ,ker jim drzava SLOVENIJA NE POMENI ABSOLUTNO NIČ, NIČ, NIČ, edino dobro zasluzijo v naši drzavi ,ker imajo super dobre sluzbe, denar pa ne zapravijo v Sloveniji, niti ne poznajo drugega kraja, kot edino Ljubljano-ki je drzava v drzavi, zato pa so za tujce, ne nas-drugorazredne drzavljane . Sem se zgrozila v oddaji-hujšanje, kjer je Indira prvič v svojih 30. letih, pa je rojena v Sloveniji-videla Bohinj, to je meni povedalo vse o teh juznjakih.

     • KP

      Nobenega ne blokiram,ker potem bom kmalu samo še sam sebe komentiral….

   • mona lisa

    Ti si totalni idiot.

    • Zgornji

     Mislim da si ga premilo opisala …

   • šmentanamuha

    Takole pa izgleda komentar mentalno podhranjenega volivca levice, ki s težavo artikulira svoje misli. Goran Hvala, vreden si usmiljenja in nič več kot to. Slovenija je za Slovence, ostali ste tu dobrodošli samo, če ste pripravljeni narediti kaj za razvoj in dobrobit te države.

  • karlina

   Ne čudno-GROZLJIVOOOO IN NEDOPUSTNO !!!!! Kot sem ze zgoraj napisala, večina levih , rdečih politikov in njihove druzine, sploh ne vedo in ne poznajo naše drzave SLOVENIJE, kajti SLOVENIJA, jim ni bila nikoli intimna opcija. Oni ne letujejo in ne hodijo na izlete po Sloveniji, itak, da večina le njih sploh ne pozna naše obale, naših mest ob slovenski obali, to je edini odgovor, če mene vprašaš in njihovo mnenje-če mi ne letujemo v Sloveniji, tudi drugorazredni ne bodo, ker nimajo pravice do malce uzitka ,ampak naj bodo kar doma, ker so -DRUGORAZREDNI !!!!!!

 • Domoljub
 • KP

  Saj si bodo sami črnuhi skurili in podrli te objekte. Ne skrbet.

  • Tone

   Še eden s kristalno kuglo ali pa ciganskega porekla.

   • Zgornji

    Še eden ki ne pozna vsa uničevalna dela mohamedanskih zlobnežev .

   • KP

    No,te bom pa prijazno vprašal za tvoje poreklo,zaupaj nam. Aja,no,da ti bo laže,jaz imam vse prednike ,do kolikor je kje zabeleženo pač ,same avtohtone Slovence. No,sedaj pa ti,prosim.

    • Tone

     Moji predniki so še bolj avtohtoni Slovenci, celo tisti, ki se jih nihče več ne spomni.

     • KP

      Aja,aja,nihče se jih ne spomni,kako tudi ne. Papak!

     • Tone

      Kakšno naključje! Tudi tvojih se nihče ne spomni.

      A ti še ni kapnilo, kakšna bedarija je, hvaliti se s poreklom tu, kjer smo vsi anonimni.

  • Zgornji

   Ja, samo vseeno je škoda naše lastnine da jo bodo ti izrodki pekla kar tako uničevali … !!! ! !!!

   • karlina

    TOČNO

   • Tone

    A si ti še vedno v socializmu? Danes imajo objekti lastnike, nič ni več naše.

    • Zgornji

     A če ni naše, a je potem je tuje ? No, lepo si pokazal svoje Razdiralskouničevalske misli, za delovanje Proti Enotnosti Naroda , … zlobnež pokvarjen zombijast !!! ! !!! :-P

     • Tone

      Če je kaj NAŠE je DRUŽBENO, butelj samoupravljavsko socialistični. Lastništvo je v kapitalizmu konkretizirano. Celo, če je državno, je last konkretnega ministrstva ali podjetja in ga drugo ministrstvo ali ljudstvo ne more uporabljati ali prodati. Vse ima poimensko navedenega lastnika, nič ni NAŠE.

   • KP

    Mogoče se prej še not poskrijejo..??

  • karlina

   Itak, da bojo, ze takoj prvi mesec.

 • mona lisa

  Kriminal zaradi katerega bi trebalo tiste ki so dali zeleno luč za to dobesedno obest za gnila jajca.

  • Tone

   Za kaj pa obesit ženske, ki so pri tem sodelovale?

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ni kaj dodati + 10 !!!!!

 • Vinti Oto

  Torej bo “vlada na begu” gostila migrante tam, kjer bi morali letovati od dela preutrujeni, preobremenjeni, slabo plačani policisti, ki morajo narod varovati z odsluženo opremo?

  Poden od podna.

  • Aron

   A sedaj so pa policisti ubogi pa premalo placani, ko jim je pa Jansa rezal place in ostala sredstva ste pa ploskali. Bedniki.

  • Zgornji

   JA, TUDI NAŠI POLICISTI SO ŽAL ŽE TAKO DUHOVNO ZMEDENI , DA SPLOH NE VEDO VEČ KOMU MORAJO POMAGATI !!! ! !!!

   • karlina

    Tako jim je naročeno in ukazano, ni čudno, da so za direktorja slovenske policije nastavili svojega.

  • karlina

   TOČNO !! Ta predel morske obale in okolica je zelo, zelo lepa, vedno je bilo tukaj ogromno ljudi, od domačinov, do drzavljanov iz cele Slovenije, ki smo prišli tudi na enodnevno kopanje, pa Italijani, skratka-mišljenje rdečih levičarjev je-če mi ne letujemo tam, ker imamo svoje nepremičnine na Hrvaškem in tudi na oddaljenih otoških drzavah, potem tudi navadni -drugorazredni drzavljani nimajo pravice tja hoditi in se nauziti vsaj malo morja, naj imajo ta čudovit kotiček SLOVENSKE OBALE, kar tujci-zdravi moški, ki so prišli v Slovenijo špilati turiste in to kar na račun vseh davkoplačevalcev, koga briga .

 • Tone

  Novica o tem potencialnem dogodku je že stara in ste jo že prežvekovali. Morda se nikoli ne bo zgodil.

  Kolikor poznam, lokalnega prebivalstva tam ni.

 • Soave

  https://www.casnik.si/upognjen/
  Prilagam dober članek g. Čerina s portala Časnik. Saj, ko sem prebrala tale razpredanja spodaj , nisem bila prepričana, če je moške – očete, pametno zagovarjati.Saj so nekateri komentarji res poden. . . . . .tudi očetje so vmes.

  Ker pa je govora o družinah z otroci – ti pa ne bodo imeli kakšno res poceni možnost letovanja tam na Debelem rtiču, sem se odločila , da še malo čivknem zraven v zagovor ” upognjenim ” očetom. O teh namreč je govora v članku. V marsičem ima avtor prav. Jaz pa mislim, da so očetje danes v kar nezavidljivem položaju. Bili naj bi ” capo di banda “, pa se jim velikokrat zaradi razmer v državi ta naziv vedno bolj umika in oni so pod težo težav, vedno bolj upognjeni.
  Ena težava je že. . . . . kam in kako na počitnice !! Ja, kam neki ? Na Debeli rtič, ki sedaj veselo propada.

  • Tone

   Mogoče je pa oče kaj brskal po telefonu.
   Ravno tako bi lahko hodil za parom, kjer bi oče hodil pokonci, mati pa potrto.
   V največ primerih, sta pa oba razpoložena in sodelujeta z otroci.
   No, kot izhodišče za pridigo je pa v redu.

   • Soave

    No, vsaj nekaj vam je všeč !!

 • plavi-mil

  Podpišite peticijo proti nastanitvi musličev na Debelem rtiči, ljudje uprimo se, jaz sem jo že podpisal.

  • Waltter

   Spletna peticija ki si jo podpisal je prdec ki ne smrdi in nima nobene veljave, lahko podpišeš karkoli, lahko se naredi tudi referendum ki bi po nesrečnem naključju celo uspel pa se spremeni samo za 6 mesecev ali pa tudi to ne. Resnično kar bi pomagalo so demonstracije na te pa so pripravljeni in tam bi padale batine s strani policije, pozaprli bi določeno maso ljudi lagali in jih mrcvarlili po sodiščih – lep primer je bil Maribor – tu je šele čez leta prišlo ven kako so lagali in prisiljevali ljudi da so sklepali sporazume s sodiščem če niso so gnili v priporu.

   • karlina

    TOČNO, zato pa je ze Cmerko nabavil nov vodni top za milijon evrov, ne za migrante, pač pa za nas-drugorazredne drzavljane, v primeru, revolucije.

  • Zgornji

   Kje pa se ta podpiše , da jo še jaz podpišem ???

  • karlina

   KJE

 • Waltter

  Še end dokaz da policija deluje v nasprotju z voljo naroda – najbolj žalostno je da jih uvažajo v azline domove mimo zakona pa se ničesar ne zgodi. Ljudje bi morali biti na ulicah in to preprečiti, če ne gre drugače se pa tile bungalovi odstranijo tako ali drugače.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! POKVARJENA JE POSTALA TUDI POLICIJA, KER NEVE VEČ KOMU POMAGATI : POKVARJENI VLADI ALI NARODU KI PREŽIVLJA POLICIJO !!! ! !!! Zato bi bilo najbolje , da bi narod sam prevzel vajeti . Ampak, ob takelem bednem duhovnem stanju bo to bolj težko izvedljivo …

   • karlina

    Policija, sodstvo, varnostni organi, vse je v rokah levice !!!!!!

 • cploger

  V Grčiji in na Portugalskem pa požari, ki se jih komaj da ukrotiti… Pa še evropska sredstva za obnovo bodo dobili.

 • METULJ

  DANES OB 17,00 URI NA TRGU REPUBLIKE V LJUBLJANI, SE ZBEREMO PROTESTNIKI; ITAK NE BOMO MAPOLNILI TRGA REPUBLIKE; JAZ PRIDEM, “DOMOLJUB” PRIDEŠ TUDI TI?

  DA NE BO PRIŠLO VEČ PROVOKATORJEV, KOT NAS DOMOLJUBOV, HEH!!

  OBVESTILO!!!

  OBVEŠČAM KOMENTATORJE, DA SE JE POJAVIL TU, S SVOJIMI BEDNIMIM PRISPEVKO LAŽNI, LAŽNI “METULJ”, KI MI JE UKRADEL MOJ NICK !!

  TAKO SE OPRAVIČUJEM KOMENTATORJU ” LUSTRATORJU”, KATERERMU ODGOVARJA TA BEDNI UDBOVSKI HLAPEC “LAŽNI METULJ”.

  ITAK SE BANDA RDEĆA POJAVLJA KOT UNIČEVALEC SLOVENIJE, NA VSEH PODROČJIH!!

  SLOVENCI, TO BANDO BOMO ZAČELI PUCATI TO Z REVOLUCIONARNIMI PROTESTI NA SLOVENSKIH ULICAH IN TRGIH ŠIROM SLOVENIJE!!

  ZDAJ JE ČAS ZA PROTESTE PROTI NEZAKONITEM, NEKONTROLIRANEM VDORU MIGRANTOV
  V DRŽAVO SLOVENIJO!!

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Tone

   Nič ne poročaš, kako je bilo kaj na shodu.

 • Artur

  Refugee$ in Slovenia getting vacation homes on the beach
  https://www.youtube.com/watch?v=wqUccljXU5c Bukovi Slovenclji pa : ALELUJA !

 • malibali

  Ma nekaj morajo žreti.Tak so shujšani da med Slovence ne pašejo.

 • Zgornji

  JA, MIGRANTI BODO UŽIVALI , OTROCI REVNIH SLOVENSKIH STARŠEV PA BODO DOMA HIRALI !!! ! !!! IN KDO JE VOLIL TAKE POKVARJENE VODILNE DA NAM TO DELAJO ??? SAMO NAROD SAM , KER JE TAKO POKVARJEN DA SI TO ZASLUŽI !!! ! !!! Žaaal.

  • karlina

   Narod je volil desnico in desnica je na volitvah ZMAGALA, ni kriv narod, pač pa volilni zakon, zaradi tega BI BILO POTREBNO RAZPISATI REFERENDUM O TAKOJŠNJI SPREMEMBI ZAKONA !!!!!
   Ta zakon so si izmislili levičarji, ker jim je pisan na kozo, kajti po takšnem volilnem zakonu, očitno desnica nikoli več ne bo na oblasti.

   • Zgornji

    DOOOBRO POVEDANO !!! ! !!! AMPAK, KATERI IDIOT JE PA SPLOH DOVOLIL TAK BEDEN ZLOBEN ZAKON ??? !!! ???

 • Get Smart

  NI težko razumeti, le neumestnih splošnosti se morate ljudje odvaditi.
  NORMALNOST (norma) je odvisna od SKUPNOSTI,
  ni neke univerzalne norme=NORMALNOSTI,
  je pa univerzalna ČLOVEŠKA NORMALNOST
  in je
  univerzalna kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA normalnost.
  .
  NOROST je odklon od normale. Normala je NORMA neke družbe.
  NORMA KOMINTERNE oz. MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE =
  = kultura smrti =
  LAŽ rop UMOR pedofilija pedrofilija pasjejebstvo uničevanje …
  =
  torej po kriteriju/NORMI/normali kaviarŽIDO KOMINTERNE oz.
  MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je NORMALNO, je skladno z
  NORMO kaviarŽIDO KOMINTERNE naseljevati kamenodobne muslićkulti divjake
  med otroke, ker taka je pač agenda KOMINTERNE.
  .
  .
  Pomagajte si z besedami Jezusa Kristusa, ki je stopal po poteh
  SLOVENSKE KULTURE ŽIVLJENJA.

  Jezus Kristus:
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila«

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili
   svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
    detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
    sviranje kurtzu, prodajanje magle
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem,
    feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
    globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«

   • malibali

    Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

 • Get Smart

  SERBUS = hlapec = sluga = posluga nje.

  Hlapčevstvo ni kakorkoli povezano narodnostjo pripadnostjo, ampaj je stanje duha in telesa v odnosu do gazde.

  SERBUSIZEM je nastavljanje dupeta gazdi, kjer je gazda=kaviarŽIDO KOMINTERNA oz. tu njen oddelek MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
  lastnik “duha i tela” = SERBUS ni svog tela gospodar nje,
  za razliko
  od SVOBODOLJUBNEGA ČLOVEKA = SLOVENCA, ki je svetu podaril KULTURO ŽIVLJENJA.

  Repovž ni Slovenec, ampak je SERBUSNI bastard Mije i Lucuja, dveh SERBUSNIH kreatur MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE,
  je kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI SERBUS, za serbusa rojen, biča vajen in željan.
  Je JUGOSLOVAN, je MURGLSLOVAN, je kaviarŽIDO KOMINTERNACIONALAC
  je skratka serbus, za serbusa rojen serbus, ki za piškotek nastvalja dupe gazdi.
  .
  Floskula o “narodu hlapcev” je POTURANCIJA, je kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI agitrop prijem

  za “ubijanje duha” v ČLOVEKU.

  Kdor ponavlja take JUGOKOMUNISTIČNE poturancije, ki velja samo in le za SERBUSE tekovina revolucije, je član kaviarŽIDO KOMINTERNE
  ali pa totalno opran bebec, ki pač ponavlja poturjene mu floskule.

  Pamet v glavo.

 • šmentanamuha

  Edino opravilo, ki ga ima ilegalna migrantska drhal, je čohanje po jajcih. Cerar pa jim je priskrbel še kondome, ko si bodo fantje zaželeli naskakovati domačinke. Za kaj tako absurdnega sploh ne najdem pravih besed. Mislim celo, da niti oni sami ne razumejo, kako je to mogoče. Zato postajajo vse bolj objestni.

 • Janez Novak

  Cerarjeva vlada je izdajalka slovenskega naroda in slovenske države.

 • Terminator
 • janez

  Šarčeva vlada je izdajalka slo naroda.Vse se ji vrne z obrestmi. GOLAZEN RDEČUHARSKA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!