V Titovem Velenju so se pojavili plakati, ki poveličujejo nacizem, novinarka RTV Špela Kožar pa je brez dokazov in v nasprotju z novinarskimi standardi oblatila kar stranko SDS!

Foto: Twitter/Facebook

V nekdanjem socialističnem čudežu Velenju, kjer se na vsakem koraku pojavljajo rdeče zvezde, ne manjka pa niti največji kip diktatorja Josipa Broza Tita na svetu, so se pojavili plakati s sovražno vsebino, ki poveličujejo nacistične simbole in ideologijo. Glede na to, da je Slovenija država, ki je preživela grozote vseh treh totalitarizmov, nacizma, fašizma in komunizma, je takšno ravnanje povsem nedopustno. Očitno pa se nekateri na vsak način ne morejo sprijazniti s tem, da so Slovenci zmago na državnozborskih volitvah namenili stranki SDS, zato jo želijo oblatiti in povezati z omenjeno zadevo. Nobenega presenečenja seveda ni, da  ta ideja prihaja iz kroga RTV SLO.

Gre za novinarko RTV Špelo Kožar, ki je na družabnem omrežju Facebook pod podobo sovražnega plakata z napisom “Za družino, za državo, za raso” zapisala: “Tole je viselo po (mojem) Velenju. Plakati so odstranjeni in prijava podana. No, fino. Komaj čakam, da bo Pahor spet poudaril, kako mora relativni zmagovalec (13 % vs. 87 %!!) sestaviti vlado. In komaj čakam, da jeseni nekateri someščani spet obkljukajo skrajno Janševo politiko, tisti drugi pa ne gredo volit. #iFEARslovenia.”

Kožarjeva je ob tem še v komentarjih med drugim zapisala, da “le ena stranka nenehno širi tako propagando, na svoji Novi24 govori ne le o deratizaciji, Janša je za kulturni praznik govoril tudi o preštevanju – in spomin na ure zgodovine glede naci propagande mi je ostal v glavi. Nehajmo se sprenevedat no, da Janša ni nevaren in zakaj je temu tako. Hvala”. Prvak Slovenske demokratske stranke Janez Janša se je na Twitterju že odzval na zapis Kožarjeve in zapisal, da se sprašuje, če bo vodstvo RTV Slovenija reklo kako na sovražni govor novinarke ali se molče strinja?

Sicer 159. člen Kazenskega zakonika (KZ1) glede obrekovanja odreja:
(1) Kdor o kom trdi ali raznaša kaj neresničnega, kar lahko škoduje njegovi časti ali dobremu imenu, čeprav ve, da je to, kar trdi ali raznaša, neresnično, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.
(2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s tiskom, po radiu, televiziji ali z drugim sredstvom javnega obveščanja ali na javnem shodu, se storilec kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
(3) Če je tisto, kar se neresnično trdi ali raznaša, take narave, da ima hude posledice za oškodovanca, se storilec kaznuje z zaporom do dveh let.
V Velenju je zmagala SDS
Zagotovo se nekateri nikakor ne morejo sprijazniti s podatki Državne volilne komisije, ki so razkrili, da je tako v volilnem okraju Velenje I (24,36 odstotka) kot tudi Velenje II (32,94 odstotka) zmagala stranka SDS, ki sta nekdaj veljala za rdečo trdnjavo. Kje tiči zajec za sovražni govor, pa so prepoznali tudi številni uporabniki Twitterja. Ena izmed njih je sovražni govor Kožarjeve označila z negativnim hujskaštvom proti SDS. “Verjetno boli, da se narod prebuja.” Drugi pa je zapisal: “Meša se jim, ker je tudi v Velenju na volitvah zmagala . Zato zdaj z udbovsko akcijo plakate podtikajo . #ni nepomembno, da je lažnivka Špela Kožar iz Velenja.”

Vir: mojvideo.com

Ob vsem tem pa je seveda potrebno pripomniti, da je zanimivo, kako skoraj nihče ne opazi ali ne želi opaziti, da je Velenje polno totalitarnih simbolov, vključno z masovnim kipom Tita, ki častijo in obujajo spomin na komunizem. Glede na to, da je komunizem ravno tako totalitaren sistem, kot sta nacizem in fašizem, se človek vpraša, kako je mogoče, da pa to nikogar ne zmoti? Tega se za razliko od nas dobro zavedajo v Evropski uniji, kjer je Evropski parlament oblikoval resolucijo o evropski zavesti in totalitarizmu, ki poziva k spominu na žrtve vseh totalitarizmov in k njihovi obsodbi. Bo evropskemu zgledu kmalu sledila tudi Slovenija ali se bomo še naprej sprenevedali o preteklosti?

N. Ž.

 • karlina

  https://www.casnik.si/po-solah-strasijo-pred-desnicarji-v-podobi-neonacistov/ Je mogoče ta film tudi snemal kdo iz DESNICE, se je mogoče tudi kdo lani spraševal in obsojal, kar se tiče levičarjev-NE, NITI SLUČAJNO, še nagrajen je bil, pohvaljen, nihče ni obsojal tistega, ki je to svinjarijo posnel. Ta film so vrteli srednješolcem !!!!!!

 • sunday

  po tem se vidi, da komiji revolucije še niso zaključili!!!

 • Miro Jereb

  Tale špela pa je model. Sigurno je svetovno izobražena in pozna ves svet… vse od velenja do šoštanja. Bog daj revežem denar…norcem pa pamet. Amen.

 • Krtača 20

  Glede na tale portal, ste sđsovci takih plakatov čist sposobn.

  • if

   Vi ste avtor ideje o vsebini in namenu plakatov.
   Razkrili ste se po črki đ, ki jo uporabljate.

 • FORT WORTH

  Levaki se zvijajo, kot obglavljen 5 glavi zmaj, glave pa bruhajo ogenj sovrastva in panike.
  Tokrat so pritlehno MONTIRALI, kar nacisticne plakate.
  Afera patria ne vzge vec !
  150 montiranih procesov ne vzge vec…
  Kaj jim bo sploh se vzgalo ??

  • sodnikisozločinci

   Slama v glavi, vžgala jo bo iskrica razuma.

 • ljubinica

  Se en neumen naslov na Novi ….
  Titovo Velenje so preplavili plakati ….
  Bilo jih je pa 5 ali 6 …. ki jih ni nihce videl, razen par komunistov.
  Malo bolj izbirajte besede.
  Bombasticni naslovi so znacilnost rumenega tiska.

  • SIMON ROZIC

   In sošolka mi je rekla, da Titovega Velenja ni več; je samo
   še Velenje s Kontićem na čelu! ..kar je enako !

 • Mare

  Ja itak da so bili sdsovci, noben drug nima tako skrajnih stališč.

  • Olga2345

   To so bili Židanovi in polmesečevi, nihče drug nima tako skrajnih stališč…

  • pajot

   Skrajna stališča. Če prav razumem,naj bi bila skrajna stališča predvsem pobijanje svojih nasprotnikov. Razjasni mi Mare,koliko so jih pobili SDS-ovci in koliko Komunistična partija Slovenije? Bo šlo?

 • Ales

  Vi boste pisali o obrekovanju??? Sram vas je lahko, da tukaj pišete in blatite vse kar ni za plešastega. Če (ko) se narod prebudi, tudi na vas verjetno ne bodo pozabili. Spela ni lažnivka, lažnivci ste tukaj, ki se pod svoje članke se podpisati ne upate, ker se zavedate kaj počnete, ste prodane duše.

  • Olga2345

   Resnica boli…ste Carlova?

  • Tomi

   Če ni lažnivka je pa zabita. Zdaj se pa odloči. Sem pa slišal, da je še marsikaj drugega.

  • ljubinica

   Spela ni laznivka.
   Kako ti to ves?
   Je navedla kake dokaze?
   Ni. Torej je Spela Kozar lazniva obrekljivka. Ki pocne podlosti za interese “nasih”. Ki za svoje podlosti pricakuje nagrado od “nasih” ….

  • SIMON ROZIC

   A Tito pa ni bil plešast? saj res, si je dal “velne” naflancat , a ne?
   Kar se pa Špele tiče, je pa le cenena sirota, ki dela po naročilu v enem
   ubogem napol Albanskem Velenju!

  • karlina

   A bejz no bejz

 • janko

  En mulc si je namislil šalo s plakati. To bo.
  Ampak – kaj pa mogočen kip Tita – in promenada v izgradnji ob kipu Tita?? TO JE SPORNO!! TO JE ŽALJIVO! KIP JE ZA RAZSTRELIT IN ENIH PAR RUNKLOV ZA OKREGAT, TO!!
  Regija je premala, vse se izve kar kdo reče, politična stranka je samo ena SD in je v vseh porah! Samo zato, samo zaradi tega se nihče ne upa nič rečt!

 • elh.

  Kakšen naslov?! Od kdaj je pa Velenje spet Titovo Velenje?

  • Olga2345

   Od kar imajo komunističnega župana Kontića…

   • elh.

    So ga mar spremenili? Sem čist iz drugega konca Slovenije.

  • sodnikisozločinci

   Ker niso nikoli odstranili komunističnih simbolov in poveličujejo množičnega morilca Tita enakega Hitlerju s kipom sredi mesta, so vseskozi Titovo Velenje.

   • elh.

    To je sicer res vendar ni higienično uporabljati tako ime.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   Od vekomaj, pa dokler bodo imeli ogromen kip največjega klavca v Evropi !!!!!!!!

 • ljubinica

  S Spelo Kozar se je takoj strinjala in jo podprla Eugenija Carl.
  Pogledala sem se Facebook Eugenije.
  Polno primitivnega sovrastva do Janse, SDS in Trumpa pa vojna s solatarji ..
  Podpirajo jo pa enakomisleci bebci.
  IQ pod 100.
  S Kozarjevo pa ni dosti bolje.

 • Krtača 20

  Že sam s tem člankom tale 159. Člen velja za tale portal, odgovornega urednika in pisuna tega skrpucala. Kje ste našli Titovo Velenje? Sramota noratv fake news.

 • Valter BraniSlav

  Ko vas tako opazujem iz daljnih združenih držav amerike se sprašujem kako je možno da slovenci tako strastno sovražijo drug drugega?
  Mogoče nimate skupnih interesov da bi se zaradin njih združili proti ne slovencem?
  zakaj večina američanov misli da so američani najboljši večina slovencev pa ne spoštuje drugega slovenca?

  • Štalmajster

   Ker eni skrbijo za hujskanje s ta “leve” in s “ta desne”. Isti backgraund kot v Ameriki !

   • Valter BraniSlav

    Ze ze ampak v ZDA je prerekanje med levimi in desnimi samo za show. Ameri so zelo sebicni in delajo le to kar koristi njim.
    Slovenci, narod hlapcev, pa sam sebi skodi ko rine tujcem v rit.

  • Olga2345

   Edini, ki sovražijo slovenskim narod in ga ze 73 delijo, so komunisti! To je zdaj že slepcem jasno!
   Američani imajo pa tudi veliko problemov, ker niso nadzirali migracij in imajo v državah komunistične titoljubce …

   • Valter BraniSlav

    Npr mene, ha ha

 • ljubinica

  To komunisticno (?) “akcijo” zdaj razsirjajo, napihujejo in problematizirajo po vseh medijih …
  Ko 1. plakat ni nic tako GROZNEGA. A je zavzemati se za druzino, svoj narod in “raso” kriminal?
  2. Totalitarni simboli pa v tej drzavi tudi niso prepovedani.
  Vceraj sem poslusala intervju s Pahorjem na R1. Novinarka Staric (ki blati Janso v tujih medijih) je seveda Pahorja sprasevala tudi o tem groznem izbruhu neonacizma v Velenju.

  • Olga2345

   En totalitarni simbol povzdiguje jo, drugega se pa sramujejo, saj jih spominja na zavezništvo z nacisti…

 • Olga2345

  Kdo živi v preteklosti in deli narod? Komunisti, prebarvani v levičarje! Ker jim je na volitvah spodletelo, se želijo zateči k svoji msntri! Vendar smo jih spregledali in jih imamo dovolj!
  Komunisti so bili zavezniki nacistov in Hitlerja!
  Nacisti so se učili od komunistov in pobili 40 MILJONOV ljudi! Komunisti pa 200 MILJONOV!
  1. maja so 1941 so v rdecih (komunističnih) revirjih Trbovljah skupaj praznovali praznik dela, kar naj si pogledajo slike iz tistega časa, tudi na tviterju ….
  Danes bi se radi skrili za “antifašizem”, Kučanova Antifa je prava nacistična stranka in jo v tujini že obravnavajo kot teroristično stranko!
  Komunist Kučan z nacistom Sorosom uničuje demokratično ureditev!
  Da se vse dogaja v komunističnem Velenju, sploh ni noben čudež! Komunizem=nacizem! Komunizem je zločinski totalitarni režim! Vse ostalo je odveč!
  Za klevete in blatenje pa je treba ovaditi presstitutko in murglsko kloako!

  • Goran Hvala

   kolkr nakladas bi lohk bla janseva svetovalka. ..tista v ozjem krogu.. zdej mu pa pihn na dusco naj vam vlado sestavi.. al se zna sam prisiljeno nasmihat..se mi udi da je ta vas jajo le do korita hotu prlest..no sej tam je ze bil…je dobr vedu zakaj bi se on osamosvajal..sam jezi ga ker ni bil dolgo pri koritu…ceprav tud v casu ko ni bil je prejemal fino placo dalec od minimalca.. sami garaci ti politiki.. al je jansa zdej zadnjih 20let tolk peharil doma da se nam je bdp dvignil. . tip je car…:-)…

   • Olga2345

    Komunizem=nacizem! To pove vse!

 • ljubinica

  Res me zanima, kdo je nalepil te plakate.
  Ce storilcev ne bodo odkrili, pomeni, da so storilci levaki ….

  • Goran Hvala

   jansa je bil….ce so plakati nalimani pomeni da je bil jansa…ne se jezit. . sam tvojo logiko sem povzel. :-)

  • Olga2345

   Udbaši…Zato so pa “pustili” (nastavili) nek spletni naslov…

 • Goran Hvala

  jajo naj najprej o svojem portalcku spregovori.. glede sovraznega govora…:-)..razni fanatiki tipa cosmosjasnovidec predstavijo jansevike v najlepsi luci…:-)

  • Olga2345

   Mislite levičarje, z Židanom.in protest “proti” (za) sovraznemu govoru (splavimo cerkev…)..narod naš dokaze hrani!

  • slosin

   a imaš ti seznam ‘janševikov’ al pa vsakega, ki napiše kakšno grdobijo, avtomatično popredalčkaš v SDS…?

 • Nšo-či

  Evgenija pa Špela..pa Jelena pa težko spijo zadnje čase. Njihov čas, ko so ljudi uspešno strašile pred J.J. jem namreč mineva. Njihova prihodnost je na trhlih nogah. Le kaj si bodo še izmislile, da bi obdržale svoje novinarske privilegije?

  • Mojca pokraculja

   Hja, kaj si bodo izmislile? Tisti, ki kreirajo dogodke in ustvarjanje situacij, da se demonizira tista stran, ki ogroza njihovo oblast, se ucijo pri vzornikih. Plakati, rumene zvezde…. Itd.
   Na primer tudi “pozig Reichstaga” se lahko spretno instalira v danasnjo situacijo. Le pravi trenutek mora napociti. Kakorkoli ze, zavedajo se da so kompletno zavozili.

   • Janko Gedlička

    Sumim, da so te letake sestavili agentje načete kleptomanske velenjske rdeče oblasti, ker ljudje uvidevajo, da je SDS alternativa na boljše in jo zato skušajo oblatiti na način a la Goebbels, ali UDBA.

    • Mojca pokraculja

     Sploh ni pomembno koga kdo sumi. Namen je levi desne.
     Vse to govori o nečem drugem. Prepričana sem, da zelo dobro vedo da so zavozili in gre vse k hudiču.Zato je pričakovati še več takih dogodkov , ker to vnaša zmedo, strah, negotovost. Policija ne bo odkrila ničesar zato, da se bo polje špekulacij in sovraštva krepilo. V glavnem strah jih je. Ne vedo kako naprej.

     • Janko Gedlička

      Vendar jih strah še ne odvrača od grabežljivosti. Zato pa takšni scenariji, odvračanja pozornosti, da bi jim le še uspevalo na veliko voziti v gosti megli po raznoraznih “drugih tirih” samo v eno smer. Še vedno so dokaj trdno na teh vlakih brez voznega reda. Doslej zadnje volitve še niso nič spremenile.

     • Mojca pokraculja

      V toliko se je premaknilo, da vedo, da že drvijo v prepad. Niso pričakovali vsega tega. To pa je že znak, da ne morejo obdržati statusa quo. In seveda ni več pogrebnega miru, ko izvajajo svoje plenjenje.

     • Janko Gedlička

      To je pa res. Zastori se odgrinjajo

     • Stane

      Narod je apaticen,v strahu. Marsikoga sem povprasal za mnenje o volitvah. Dobil sem odgovor: kaj me briga. Volis ali ne je za nas preproste ljudi vedno tezko. Kaj je narobe? Volilni sistem je napacen. Morali bi uvesti vecinski sistem,ki bi bil pravicen za vse. Tega si komunisti ne zelijo,kakor tudi ne lustracije.

  • FORT WORTH

   Tudi lazi jim je zmanjkalo…
   Izpele so se !!

 • učko

  Spet rdečkarski fašisti podtikajo svoje podlosti drugim, kot s tistimi kljukastimi križi, za katere se je izkazalo, da so avtorji SD podmladek !

 • učko

  Rdečuharji kurijo ognje, da jih potem herojsko gasijo !!!!!

 • sodnikisozločinci

  Nekateri ljudje so pa res neverjetni. Iz glave jim pride večje sranje kot iz riti. Kriva je okužba z rdečo zvezdo, najbrž je tako.

 • althar

  Pa dobro, že vrabci čivkajo, da zadnih par desetletij rišejo haklkrojce samo še socialisti za svoje propagandne namene. Očitno gre udbomafiji po teh volitvah res zelo za nohte z marionetno vlado, da morajo pokat take abotnosti.

  Pravzaprav nič nenavadnega ob onem polpismenem kamniškem komedijantu, ki so si ga izbrali za taglavnega.

 • Olga2345

  Iz zanesljivih virov vem, da so plakate obesili naši mladinci iz stranke SDS! Tako se to dela!

  • WISKY 1000

   Prava si kukavica komunajzarska,tudi ti prideš na vrsto.

  • janko

   Ti zlobna fake Olga, takoj spremeni nick!!

  • Olga2345

   [email protected], 312 (!) Upvotes! Spet goljufija in zavajanje! Account name ni pravi!

   • ljubinica

    Ta fake Olga je eden od starih onesnazevalcev tega foruma.
    Kako vem? Pri meni je blokiran, ceprav Olge nisem nikoli blokirala …..

 • Caetano

  To so naredili levicarji sami ali pa morda kdo, ki je hotel tako izzvati tiste Velenjcane, ki castijo diktatorja Tita in komunizem.

 • antimur

  Ta Kožarka je navadna komunajzerska prasica, za povrh še zelo neinteligentna in nerazgledana in takšna kuzla govori o SDS, ki je ena redkih domoljubnih strank in mu enostavno prilepi to plakatorsko afero. Takšni novinarji se preživljajo iz našega denarja, sramota, saj nobeden pizdun na RTV ne poroča več o dogodkih, ampak jih lahko že vsaka smrdljiva pička komentira, seveda čez svojo pokvarjeno kučanistično prizmo. Mimogrede, kje imaš domoljubje Kožarka, da vnašaš takšno sovraštvo med ljudi, ali samo ščitiš pritepence, pedre, kriminalce, kar počno te tvoje levo fašistične stranke. Si na nivoju zanemarjenega Štrajna, ki edino kar počne napada vse kar je proti multi-kulti drhali, balkanskim pritepencem, ropanju, neomajno pa zagovarja podanike zločinca Kučana. Bo prišla ura računa, ne imejte skrbi, da boste pozabljeni!!!!!

  • zokispoki

   Sedaj si pa predstavljajmo sledeci scenarij. Plakat ostane popolnoma enak, zamenja se samo svastika z rdeco zvezdo, in Dolfetova glava s Titovo. Levajzarji bi orgazmirali, nicesar ne bi bilo spornega, rekli bi, da je to avantgardno in revolucionarno ! Prva stan v Delu in Dnevniku bi bila zagotovljena, da ne govorimo, kako bi ponorel od navdusenja ostareli hipi, ali pa ofucani panker, v ponedeljek zvecer, na Hanzi TV !

   • Sweet Sue

    To seveda drži. V resnici ni nobene razlike.

  • Open mind

   Preberite kaj ste zapisali. To je zelo neprimerno.

   • joza joza13

    Pojdi na hanzija…
    Zakaj smradiš tu?

   • antimur

    Morda moj besednjak res ni primeren za normalne ljudi, toda za kučaniste, ki uničujete domovino in slovenstvo, je še preveč nežen, sploh pa resničen, kar za twit Kožarke ne moremo dejati. Sicer ste pa nam napovedali dobesedno vojno, s poveličevanjem rdeče zvezde, z zombijevskimi proslavami, z lažmi, z ropanjem, s kučanističnim sodstvom, z mediji, z razbitjem klasične družine na račun pedrov in lezbijk, z nenormalnim ščitenjem kriminalca Jankovića in podobne golazni, z glorificiranjem antiosamosvojitelja Kučana in še ogromno teh direktnih napadov na slovenstvo in Slovenijo. Kaj po vsem tem pričakuješ, da vas bomo ujčkali, minili so tisti časi, zdaj se gre za preživetje domovine Slovenije in Slovencev.

    • karlina

     +10

    • Open mind

     Na žalost, si zgoraj vsi manejo roke, z izkoriščanjem, tako kučan kot janša. Samo nekaterin volivci ne upajo spregledati. Sploh se pa ne gre za ujčkanje, saj če kdo reče kaj čez sds in janšo je pa vse narobe in krivično. Na žalost je tudi tukaj komunistična mentaliteta.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +10

 • sprehajalec

  To so zopet antifa levičarji. Slovenija organizirane ultradesnice nima, pred leti so jo iskali, Sova pa novinarji RTV. Na misiji iskanja radikalnih gibanj. Iskali so tako kot se za Slovenijo spodobi samo po desni. Ker imajo vprogramirano, da kar je Levo ni radikalno in je progresivno. Nič niso našli na svoje veliko razočaranje. To je izpod rok tistih, ki so kracali poStolnici “Vulve ven” ali nekaj takšnega, pa Alaha so kracali po kapelici na Šmarni gori. Pa Hoferja so kracali s kristjanom sovražnimi gesli. Zopet organi pregona niso nič našli, kljub pokritosti Hoferja z nadzornimi kamerami. Vsaj za široko občinstvo niso nič našli. Če pa so, našli, so pa molčali.

  Antifa Ultralevica želi ustvariti skrajno desnico, da bo končno imela sovražnike. nekaj takšnega je že naredila med drugo vojno in po njej, ko je ogromno Slovencev proglasila za sovražnike naroda in fašiste . Iste korenine so to Kominternovske…..

 • soc

  Javna hiša je ključna strateška inštitucija Levice, od nastavitve Kučanovega pudlja Kadunca za “madame” toliko bolj. Odtenek manj TV, zelo izrazito pa MMC (z ves čas prisotnimi enotami aktivistov tudi na forumu) in radio.

  Pa še: zakaj lahko dostopam do teksta le preko iPhonea, ne pa preko PC in iPada? Prevečkrat imate IT težave !

 • Gr Enze

  Špelca kje imaš pamet ?

  • joza joza13

   Nima je več, ali pa od nekdaj bolj švoh…
   Zdi se mi, da je ona v tem primeru zgolj prva linija režije iz zaledja. S čim jo držijo v šahu, pa ve le ona sama. Morda pa nemerava s to aktivnostjo zgolj obdržati đob, morda spremeniti status (potreba po kreditu), morda napredovati…
   O tem lahko presodi tisti, ki jo bližje pozna.

 • Delta

  V civilizirani državi bi politično opredeljena novinarka (kar je Špela Kožar s svojimi komentarji nedvoumno dokazala) že iskala službo izven nacionalnega medija. Če pa nacionalka tudi uradno ni več neodvisen medij, naj nas odrešijo naročnine in naj jo plačujejo samo pro-komunistično usmerjeni gledalci.

  • ljubinica

   Mene politicna opredeljenost niti ne moti. Vsak odrasel clovek je tako ali drugace opredeljen. Tudi politicno, politicno opredeljenost izkazujemo na volitvah.
   Pri Kozarjevi je nesprejemljiva njena laznivost, manipulativnost.
   Glede politicne opredeljenosti pa bi morala biti na javni RTV (financirani od vseh) uveljavljena uravnotezenost.
   Polovica novinarjev in urednikov desno in polovica levo usmerjenih. Porocanje in komentiranje pa cimbolj profesionalno.
   Ce imajo levi Studio city s Stefancicem, bi morali imeti se desnega z npr. Brscicem …
   Brala sem pa nek zmazek od S. Kozar, v katerem trdi, da je najpomembnejsa funkcija javne RTV “vzgojna” ….
   To mi je pa dvignilo pritisk!
   Kdo je neka Spela Kozar, da bo mene vzgajala!?

   • Delta

    Se strinjam z uravnoteženo politično opredeljeno shemo za nacionalko, a se bojim, da bi za resnično doseganje tega cilja morali najprej novinarje spraviti skozi drug faks…

    • ljubinica

     Mogoce rabimo se en konservativno usmerjen FDV. To bi bila resitev.

   • Sweet Sue

    Politična opredeljenost na javni rtv, ki jo plačujejo vsi državljani mora biti vsaj uravnotežena. Če že ne zmore profesionalni novinar biti objektiven ne glede na svojo vero. Zavod v trenutnem stanju ni vreden piškavega oreha.

    • ljubinica

     “Ce ze ne zmore profesionalni novinar biti objektiven ne glede na svojo vero.”
     Biti “objektiven” cloveku ni mogoce. Tudi v tujini so mediji opredeljeni: konservativni ali levicarski/liberalni.
     Clovek ni Bog, da bi lahko na ljudi in dogodke gledal s pticje perspektive, z distance, objektivno …. Vsi opazujemo stvari z dolocenega zornega kota, zato se je potrebno boriti za uravnotezenost ne objektivnost na javni RTV.
     Seveda pa to ne pomeni, da je sprejemljivo laganje.

   • antimur

    Ne samo, da mora nacionalni RTV biti politično uravnotežen, ta levaška novinarska golazen nima nobene pravice pri vsaki vesti dodati svoj komentar. Eno so poročanja, dogodki, pogled na te se prepusti gledalcu, drugo pa so komentiranja na dogodke, ne pa, da novinarka na soočenjih nasprotuje in vsiljuje svoje levaško mnenje sobesedniku.

    • ljubinica

     Imas prav.
     To levi novinarji redno pocno.
     Kako nesramno je npr. Staricka vceraj vsiljevala svoje levicarske poglede v intervjuju s Pahorjem.
     Prakticno ves program: informativni, kulturni, izobrazevalni, zabavni … na radiu in TV je levicarsko usmerjen ….
     Salehar je npr. v zadnji oddaji (Val 202, Toplovod) vrgel poslusalcem novo kost: da bi bilo treba ukiniti nacionalne drzave ….

   • Stane

    Ta Spelca se ze obnasa tako kot komunisti in islamisti migranti. Saj se mocno podpirajo v zasuznjevanju slovenskega oz.EU NARODA.

 • Open mind

  Če bi veljal zgornji zakonik, bi vsa Nova24tv že sedela za zapahi.

  • Sweet Sue

   Brezvezna trditev. Nisi navedel nobene izjave, članka niti avtorja, na podlagi česar bi te jemali resno. Je to že preveč zahtevno za tvoje zmogljivosti? Podobno kot Špelca. Zaradi mene bi ona sama lahko izobesila te plakate in podtikala odgovornost drugim. Ni namreč navedla niti besedice o tem, na podlagi česa je plakate povezala s SDS ali katero koli parlamentarno stranko.

   • Cucurbita Pepo

    Ktirično preberite članke o muslimanih, homosexualcih, ostalih političnih strankah,…

    • Sweet Sue

     Zakaj? Prosim za konkreten odgovor. Navedite članek. Vsaj enega. Ga z veseljem kritično preberem in podam mnenje samo za vas.

     • Cucurbita Pepo

      http://nova24tv.si/svet/znanstvena-odkritja-razkrivajo-lazi-lgbtq-lobija-homoseksualni-miti-padajo-kot-domine/ ,… same znanstvene laži, neizobraženega Donka. Če se zakon nanaša na konkretno osebo, pa si preberite kak članek o Kučanu ali Jankoviču.

     • Sweet Sue

      Jah… se ne strinjam, da je istospolna usmerjenost bolezen. Tudi pedofilija ni. Se pa strinjam, da je v tej skupini ogromno samomorov in prenosljivih bolezni, kar je nesporno empirično dokazljivo. Tudi o razvrednotenju družine, zalona in poseganja v svobodo drugih ljudi ( izsiljevanja za službe in razne tožbe…) ni izmišljeno. Da je nova 24 objavila ravno ta članek, pa je, po moje, čisti kiks. Ob dejstvu, da je na voljo malo morje boljših na to temo.

   • Open mind

    Dejstvo je, da se tu širi nestrpnost do vsakega, ki ima drugačne mnenje. Kdor pa tega ne opazi mu pa jaz ne morem pomagati (tudi zaradi tega, ker je izredno očitno).

    • Sweet Sue

     Res bi pričakovala od ljudi, ki verjamejo v Boga,moralo, družino, otroke in demokratični sistem v katerem vlada pravica, drugačno izrazoslovje. Dostojanstvo in mirna argumentacija s poudarkom na realnosti in resnici, brez uporabe škandaloznih izrazov tipa: ‘…poglejte, kaj je…!’ bi bilo veliko bolj primerno. Ne moreš zase trditi, da si liberalen konzervativec, ali pa desni liberalec. To je paradoksalni nesmisel. Toliko o člankih.
     Kar se pa tiče komentarjev, pa mislim, da je vse možno. Nenazadnje tudi to, da tukaj lahko piše kdorkoli in provocira pod krinko enega ali drugega skrajneža, z namenom da oblati katerokoli zastopano stran že.

     • stane

      BRANIM RESNICO IN PRAVICO PRED NAPADI TISTIH,KI SKODUJEJO DRZAVI SLO IN DRZAVLJANOM SLO. KAJ SE PA DOGAJA NA ZELO GROB NACIN(SAMOMORILSKI) VIDITE TUDI SAMI. Z UNICEVALCI LASTNEGA NARODA NE MORES DELATI V BELIH ROKAVICAH,KER SO NAGNJENI K NASILJU.

     • Sweet Sue

      Nagnjeni so k nasilju iz preprostega razloga: ker niti sami ne vedo kaj verjamejo. Končno se postmodernistična miselnost trndovsko spreminja. Danes verjamejo nečemu kar jutri postane zmota… Grozno je tako živeti. Meni se smilijo. Predstavljajte si ta STRAH popolne negotovosti. Zato vpijejo. Ni treba nazaj. Česa se pa vi bojite?

     • ljubinica

      Zelo dobro opazanje.
      Postmodernisticne norosti bomo premagali, ce bomo pokazali, da njihov life style in njihova fluidna “prepricanja” niso nekaj lepega in osrecujocega.
      Nasprotno. Poglejte si zadnjo “parado ponosa” …. To niso srecni ljudje ….

     • karlina

      hvala Bogu, da te lahko brišem

    • stane

     Do unicevalcev lastnega naroda ne mores biti strpen. Mislim,da je to jasno!!

   • stane

    Prav imas!!!!!!!!!

  • Cucurbita Pepo

   Hinavec Janez Janša

   • stane

    Kaj se pa ti oglasas opica debilna,nerazgledana!!! Bolje,da si tiho!!!

    • Cucurbita Pepo

     Zveniš kot Tito

     • stane

      Ga se nisi pozabil zlocinca? Saj ga ne mores,ker si v njegovi rdeci bandi!

  • stane

   Si mislil na vas komunisticne levake slaboumne izdajalce slovenskega naroda. Boli vas resnica!! Se bolj vas bo!!

  • pajot

   Mokre zelje,majmun.

 • stroke

  Tako, kot je Nova v nasprotju z novinarskimi standardi obtožila leve, da so podirali plakate tiste SDS kandidatke?

  • Open mind

   Dvojna morala

  • pajot

   Sami so jih sli podirat,ke kretino!

  • stane

   Spomni se kako je Jankovic in ostali pristasi grozil J.J in SDS! MISLIS,DA JE SDS SAM SEBI DELAL SKODO S PODIRANJEM PLAKATOV?To neverjetno zgodbico za otroke si lahko izmisli samo bolni um komunajzarski. Logika vas muci, podgane rdece!!!!!!!

   • stroke

    Aha, če prav razumem, so levaki podrli plakate SDS poslanke IN polepili te nacistične po Velenju.
    To ni propagandna akcija za mobilizacijo maloumnih kretenov (npr. tebe), ampak samo bolni um levakov. Ok, vse jasno.

    • stane

     Podtikanje vam ne gre ravno v korist. Smo vas opice debilne ze pogruntali.
     Skrijte se v misje luknje!!!!!

     • stroke

      Ti nisi sposoben pogruntat kako se skuha hrenovka, bacil retardirani.

   • pajot

    Iz zgodovine je znano s cim so si boljseviki in nacisti pomagali,da so prisli na oblast. Zacensi s hitlerjevim fake napadom na obmejno radijsko postajo na meji s Poljsko. Pobili so lastne ljudi,da so lahko opravicili napad na Poljake.in to pocnejo satanovi vojscaki se dandanes. Bije se namrec zadnja bitka med dobrim in zlim.

    • stroke

     Kaj ti pa je, SDS pa že ni tak. SDS je steber morale.

     • pajot

      Pusti ti SDS pri miru. Posveti se raje tvojim morilcem,komunistični partiji Slovenije,ki še kako živi in deluje pod vodstvom pol madžarskega bastarda. neverjetno kakšno ljubezen čutite roparji in morilci do mešancev. Tudi vaš Broz je bil zmene,za katerega se še zdaj ne ve,iz katere maternice se je skotil.

    • stane

     Ja komunisti so to poceli z lastnim narodom. To pocnejo se danes. Dobro vemo kdo je na oblasti,kdo je pospravil Krambergerja. Se je nekaj takih primerov.
     Vidmo kdo vlaci migrante v SLO in jim daje pravo raskosje na racun domacega avtohtonega prebivalstva. Ti prisleki iz Afrike in Arabije bodo delali z nami isto kot po Svedski,Angliji,Nemciji,Spaniji,pa se kje. Jaz temu recem zlocin nad lastnim narodom. Kdo to dela pa vemo. Lp vsem DOMOLJUBOM!!!!!

 • Krtača 20

  Zgleda da se je janši dokončno odpeljalo (zadn cajt). Na svojem tviter profilu zmerja, žali in jeba mater vsem po vrsti.

  • učko

   Levuharji ste v ofenzivi laži !

   • Krtača 20

    Aja? Kje? Dokaži.

  • BeeMax

   Jebeš mater verjetno sam
   sebi. Če te sploh še spisti blizu.

 • jovan jovan

  In kje je povezala sekto s plakati? Kar se tiče nestrpnosti, teh je ta portal poln! In kdaj boste tu obsodili domosransko kolaboracijo in nacifašizem?!

  • Hun

   oni majo vso pravico se brant ker so nadrasni sektaski domoljubi…kurc k se ne zavedajo da sami napadajo..k dobiko po buč pa jok in stok

   • sprehajalec

    75 let so levičarji napadali in likvidirali Hun. Sedaj je prišel čas to povedati.

    • Hun

     …se mi pa zdi, da se zgodovina hitr loh ponovi..v dokaj podobnem scenariju al se hujsem

     • sprehajalec

      Ja, ker zadeva izpred 70 let ni bila nikoli končana.

     • Hun

      za bolnike teb podobnim in tiste k majo koristi od oblasti se res ni koncal…polnenje jam in polnenje zepov

     • sprehajalec

      Tudi srebrenica še ni končana….

     • Hun

      tud ne…z nacionalizmom ni nc narobe dokler ne pride ponovno na oblast kak psihopat

     • sprehajalec

      Konec 80tih so učili RTVjevci, da je nacionalizem majhnih narodov zaželjen in pozitiven.

     • Hun

      nc niso narobe povedal….dokler zavednim ne opere mozga psiho ala Milosevic, Seselj, Tuđman…

     • slosin

      kako pa? Nimate več Titeka, Stalina, Kominterne….Putinu se fučka za vas… z Madurom boste pa bolj klavrno izvajal revolucijo…

     • Hun

      novih hitlerckov je dost v vasih vrstah…

  • sprehajalec

   domosransko kolaboracijo in nacifašizem?!

   In kdaj boš ti obsodil Partijski spin, ko je Državljansko vojno zakrinkala v NOB, revolucijo v Boj proti Fašizmu in poboj razrednih sovražnikov in revolucionarni teror v obračun z izdajalci in kolaboranti?

   še danes živiš v tem spinu. Ali pa imaš koristi od tega Jovane….

   • jovan jovan

    ZZB se je pokesala za povojne poboje. Kdaj se boste vi za izdajo domovine?

    • sprehajalec

     ZZB se je pokesala na način, da je nekdo na govoru Vstale primorske pred leti izrekel; res pa je, da so se po vojni dogajale tudi nekatere svinjarije. Ampak….

     Hebeš takšno opravičilo, pri kateri ni sočutja.

     definiraj Domovino. katera domovina je bila takrat?

    • BeeMax

     Res. Kje si pa to prebral? Idiot levosučni. ZZB nikoli
     ni priznala, da so karkoli nezakonitega in nemorlanega storili
     med in po vojni. Za povojne poboje nedolžnih otrok, ženska,
     sovražnikov v razmišljanju, ni pa nihče odgovarjal. Ali obsodil. Vsaj med vami
     levaki
     nihče. Če pa je kdo
     to slučajno
     naredil so ga pa naredili v razrednega sobražnika.

     Odgovarjali so samo partijski krvniki, ki so se po vojni zapili in sami ubili. Ali pa pred smrtjo
     malo
     spregovorili o tem kar so
     počeli. Levosučnim z rdečim
     virusom v glavi pa res ni pomoči.

 • učko

  Kožarca je bla že prej, k’ je bla še pr prascu dolgolascu Štefanćiću pušikura ultra pušikura ! Tako si je potem “prislužila” službo v informativnem programu in redno zaposlitev na RTV.

 • Štalmajster

  Ne vem, kaj je tu narobe ?
  Za družino,
  Za državo,
  Za narod,
  Pa spet hujskanje ……… ??? levo-desno, rdeči-beli,……..Tito-Hitler,……. Kučan-Janša…. pa plakat gor, pa plakat dol……..
  Immer die gleiche ……….. Kriegshetzer :-(

  Za koga pa bi ???
  Za LGBT, feminizem, uvoz tujih otrok ?
  Za Izrael, NWO,… ?
  Za tujce ?

  Aaaaaaa ………. svastika vas moti???
  Malo se pozanimajte o izvoru in o pomenu https://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
  (mar imajo Nemci avtorske pravice za njo, zaradi kratkotrajne uporabe) in ……………. pod čigavimi simboli je bilo poklanih največ ljudi, po recepturi rabinovega sina Karla Marxa in njegovega holokavsta nad manjvrednimi rasami,……….
  Po toliko letih bi pa lahko nehali s to lažno demonizacijo Nemcev in Hitlerja in vpletat to v našo politiko.
  https://youtu.be/YZL26a7i4LA?t=216

  • sprehajalec

   Svojo svastiko je pokojni delavec in socialist Adolf obrnil narobe. Tista je sporna, hindujska ni sporna. je za srečo.

  • šmentanamuha

   Ta plakat je delo SD aktivistov.

   • Vojteh Dovč

    bravo.. na policijo in prijavi

    • sprehajalec

     kako pa, če je komandir fotr od porednega sinkota levičarja, ki tole popa po Velenju. Še prijavitelja bi nagonil….

    • šmentanamuha

     Saj so vendar v njihovi službi, komu naj po tvoje prijavim?

    • stane

     Policija nima casa za take neumnosti. Ma bolj pametnga dela z migranti(nasimi jutrisnjimi gospodarji).

  • stane

   Ja,svastiko so ze imeli Makedonci za casa Aleksandra makedonskega. Pomeni pa ZMAGO. Narod, ki zmaguje.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Laž, nesmrtna duša komunizma. Prekleti komunisti. Pokvarjenost ne pozna meja. Ta klinčev RTV pa takoj ukiniti. Pod nujno.

 • Mihilus

  No jaz se sicer ne strinjam niti z formulacijo “za raso” niti s kljukastim križem pa tudi marsikaterega aspekta nacizma ne maram. Je pa precej težko rečt, da gre pri tem plakatu za poveličevanje nacizma.

  Kar se nacizma tiče bo enostavno treba sprejet, da je to del Evropske preteklosti. Njegovo demoniziranje ne koristi ničemur in nikomur. Vse kar storimo s tem je, da gre ideja v podzemlje kjer pa ne umre ampak se razvija dalje in čaka na svojo priložnost.

  Nacizem vsekakor ni bil samo slabo in kar je počel Hitler ni počel s slabimi nameni. Počel je to, kar je verjel, da je dobro za Nemški narod. Med pozitivnimi stvarmi lahko navedem, da Nemčijo potegnil ven iz globoke gospodarske krize in socialne krize. Iz Nemčije je naredil gospodarsko velesilo, spodbudil tehnološke inovacije, ki so danes nekaj povsem normalnega v zahodnem svetu. Opravil je z razvratom. Za upravljanje družbe na prvo mesto postavil znanost česar ni še nikoli prej nihče poskusil in nihče poskusil od takrat dalje. Bil je velika osebnost kar si že samo po sebi zasluži priznanje.

  Imel je seveda tudi svoje napake. Rešitev za naravni prirast nemškega naroda je videl v ekspanziji ozemlja, začel je nepotrebno zasedbo Poljske, v naglici je nepripravljen napravil invazijo v Rusijo, istočasno je napovedal vojno ZDA in Rusiji misleč, da se lahko sam bori proti celemu svetu.

  Vendar pod črto če primerjamo nacizem s sistemom, ki ga imamo danes lahko mirno brez obotavljanja zatrdim, da je bil nacizem manjše zlo. Prav tako kot nacisti si tudi globalisti prizadevajo za uničenje Slovenskega naroda. Vendar pa za razliko od Nacijev, ki so vendarle imeli neko vizijo kako bodo naprej peljali razvoj človeštva, globalisti peljejo celotno človeštvo proti totalnemu uničenju.

  • Krtača 20

   Lej če bi dolfi ostal v svojih mejah. Tko pa kako ti nej primitivcu razložim….hmmmm….lej če bo tvoja žena rabla kak dober servis, sam povej. Bo zmonterana da bo še tri dni vriskala. Da bo enkrat u življenju vidla kva je to seks. Ampak svoje ti pa ne dam. Vidiš, jaz bi bil boljši gospodar, žena zadovoljna, ti na super srečen ker sem vse porihtal.

 • domovina mili dom

  Komunisti pravijo pozabimo zgodovino, samo sedanjost in prihodnost jih zanima. A bejšte, no.
  Kar naenkrat pa kličete na pomoč Dolfeta. Kaj se vam je zalomilo v velenjski Vukojebini. Niste več prvi, zdaj pa Hitler na pomoč. Hitro porušite spomenik terorista in ga zamenjajte z drugim teroristom.

  • stane

   Kuckanom

 • Osti jarej

  …pravijo……so izdali krivce za dovoz “oplemenitenega” peska,ki so ga vgradili v jez…zato je treba “skreniti pažnjo”…..pravijo….

 • Krtača 20

  Domobrančki pa res nimate sreče. Vaši bivši prjatli vas za nacistične križe tlačjo v zapore, pa še doma vas noben normalen ne mara. Žalostna je usoda izdajalčkov. Klik: https://govori.se/zanimivosti/avstrijec-zaradi-nacisticnih-tetovaz-za-30-mesecev-v-zapor/

  • sprehajalec

   Izdajalcev komunizma in revolucije?

   To so antikomunisti, kot so se sami imenovali, vsekakor bili. In še danes zato veljajo za izdajalce “naše stvari”.

   • Krtača 20

    Zvezdica gre lahko po celem svetu. Hklkrojc pa do najbližjega aresta. Pravilno.

    • sprehajalec

     Misliš heinekenova, ki so jo komunisti ukradli cehu srednjeveških pivovarjev?

     Če ni na heinekenu, pa takole konča.

     http://babalublog.com/wpr/wp-content/uploads/2010/07/Dead-CHE.jpg

     • Krtača 20

      Katerakol zvezdica. A samo en križec ne sme. Pravilno.

     • sprehajalec

      če se boš na ameriški carini pojavil z rdečo zvezdo na kapi, te bo slovenski zet trump za jajca. In prav je tako.

 • bisabre

  Pustimo levičarskim politkomisarkam, da tvezijo neumnosti in praznijo lastne frustracije. Mislim, da le še povsem politično nerazgledani ljudje verjamejo, da so plakate lepili desničarji, oz. desni ekstremisti. Rdeča golazen bo ostala golazen.

 • šmentanamuha

  Po drugem kanalu mi je uspelo prebrati članek in priti do komentarjev.
  Velenje, nekoč Titovo Velenje, je bilo trdo jedro komunistov in je to še danes. Plakate s kljukastimi križi so napravili SD aktivisti. Socialni dmokrati, ki vladajo v tem mestu od nekdaj so kot nasledniki nekdanje Komunistične partije paravan globoke države še danes.

  Vsebina plakata preprosto pomeni: kdor je Za družino z očetom in mamo in Za državo Slovenijo, ta je hitlerjanski nacist – rasist. Scenaristi in režiserji te mazaške akcije so isti ljudje, ki so napravili pred dvema letoma na RTV “protestniško sceno” z napisom SMRT JANŠI in se je ta napis potem svaljkal po straneh RTV ena dva tedna.

  Ti režiserji, torej, računajo na omejenost ljudi (Kučan: “Ljudje so butasti”), ki ne bodo prepoznali trika. Če prvi dve paroli (ZA družino, ZA Slovenijo) še gresta skozi, so se izdali s tretjo parolo: ZA raso, ki so jo podkrepili s kljukastim križem. Slovenski domoljub bi vedno napisal: ZA narod in nikoli ne bi risal zraven kljukastega križa, temveč kvečjemu črnega panterja, kot simbol Karantanije, nekdanje samostojne Slovenske države.

  • Krtača 20

   Evo še eno lažnivko in čist evidentno. Kaj vam je ljudje? Na plakatu je pisalo SMRT JANŠIZMU.

   • šmentanamuha

    Ne, dragi, pisalo je SMRT JANŠI, ker se je fotograf tako “potrudil”.

    • Krtača 20

     Smrt janšizmu je pisalo ne zavajaj.

     • šmentanamuha

      Sem ti povedala, kako je bilo objavljeno na portalu. Kar je pisalo v nadaljevanju, se ni videlo – namenoma. To pa je zdaj tista slamica, na katero se ti oklepaš. Takrat sem vas prečitala. To je bil moj “Aha!” trenutek. Če tega ne moreš uvideti, potem si samo navadna ovca brez pameti ali eden njihovih.

     • Krtača 20

      Mal več očala si kup da boš vidla da ti je janšizem že čist scvrl mozeg.

     • šmentanamuha

      Slab argument.

     • Krtača 20

      Druzga vredna nis ker lažeš. Lahko ti jih ovci nalimam sto pa se boš delala tupo i glupo.

     • šmentanamuha

      Laži samemu sebi, meni ne moreš več.

     • stane

      Ce bi ti imel mozgane ne bi pisal take,ki so plod slaboumnosti zlocinskih komunistov.

     • karlina
     • stane

      Lazes.Smentanamuha ima prav.

     • stane

      Ce bi pisalo tako kot ti trdis bi bilo se slabse. Pomenilo bi :SMRT SIRSEGA KROGA PRISTASEV JANSEVE POLITIKE!

   • macon

    Pisalo je smrt janšizmu, Janši pa je grozil namestnik komandirja policijske postaje, ki je izgubil službo in jo pod naslednjo levo vlado dobil nazaj. Okoli 2008 ali tam nekje.

    • stane

     Saj LEVAKI so poznati,da legalizirajo kriminal in kriminalce(sebe). Ja,tako se scitijo.

   • šmentanamuha

    Na plakatu je pisalo SMRT JANŠIZMU, na fotografiji, ki so jo nalepili na MMC portal, pa SMRT JANŠI, ker je fotograf tako pofotkal, da je bil del napisa zakrit s glavami Ljerke Bizilj in glavo predsednika sveta.

  • karlina

   VELENJE JE ŠE VEDNO TITOVO VELENJE, DOKLER BODO IMELI KIP NAJVEČJEGA KLAVCA V EVROPI !!!!!

 • Krtača 20

  Pa še nekaj. Zdaj bo na tem noratv portalu, da boste dokazoval da ne hujskate naroda, da ne objavljate laži, da ne širite propagande – vse to po nareku vašega janška. Vam pa povem, da bo zlo težko, ker nikdar nimate dokazov.

  • BeeMax

   Rdečerepi dokazov ne bi opazili, če bi vas direktno v omejeno
   glavo zadeli. Raje uživaj na straneh vaših pravosučnih medijev. Tam se šele fake novice producirajo. Od 45-tega naprej. Ajd.

  • stane

   Sami dokazujete kdo ste in kaj ste.
   Vase svinjarije povedo vse o vas.Dosegla vas bo roka pravice. Islamisti radikalci,ki jh tako obozujete vas bodo pogubili. Preberte si koran in kaj je to dzihad in sheriat.Opice slaboumne komunisticne

   • karlina

    PODPIS +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Osti jarej

  …uboga je država in nje državljani,kjer se politikanti igrajo partizane pa tabele

 • Osti jarej

  Evropska komisija je danes na spletnih družbenih omrežjih objavila čestitke Sloveniji in Hrvaški ob njunem prazniku, dnevu državnosti. Sloveniji je med drugim namenila sporočilo skupnega prizadevanja za “vladavino prava”, Hrvaško pa je ocenila za “navdih za to, kar naj bi unija postala v prihodnosti”.
  ***************************************************************************************************

  ……..evropi se gladko sladko yebe za drugo švico……..še bankrotirani grški gre boljše….koliko že ,imajo grki penzije

 • UDBA

  Edini medij “Imperij Nova24TV” ima na naslovnicah vedno politiko in članke, kateri govorijo o temu, da SDS-u vsi podtikajo afere, laži,… Nič o športu, nič o vremenu, svetu,… S tem samo dokazujete, da ste trobilo SDS-a in njene svojati. Edini namen Nove24TV je pranje možganov. :)

  PS: Špela ima prav. Poglejte si vsebino Nove24TV, pa boste spoznali, kdo je postavil te plakate. :)

  • montyamp

   HANZA KURBENHAUS lahko po agitpropovsko manipulira z javnim mnenjem , saj ste financirani tudi na čuden način .
   Še pa nisem videl prostitucije na položnice in to z zakonom izsiljeno plačevanje .
   Se pravi , da so udbovske kurbe boljše od navadnih , ali kak je zaj to ???

   • UDBA

    Trenutno se odvija SP v nogometu. Nisem zasledil niti enega članka o SP v Rusiji. :)

    PS: Mislim, da jih ne objavljate, zato ker verjamete, da so Rusi “komunisti”. :)

    • montyamp

     Ni denarja za drugorazredne teme .

     • UDBA

      “Drugo-razredne teme”. Kaj pri vas so “prvo-razredne teme” komunisti, izdajalski domobranci in leto 1943. :)

      PS: Živeti v preteklosti pomeni živeti v bedi in žalosti. :)

     • montyamp

      Veš kaj , v Nemčiji so morilce polovili .
      V Sloveniji pa ti je udbovec Zemljarić uničil zdravstvo .
      Fejst boli če si cerebralno retardiran ???
      Morilci ti preko marionet vodijo državo , sedanjost je pa 30 tisoč dnevnih migrantov v Avstrijo .

     • stane

      Nimas prav. Pokvarjeni zlocinski komunisti so se vedno zal sedanjost.
      Ker izgubljajo/te, tla pod nogami posstajajo/te bolj in bolj sovrazno napadalni. Jankovic je izjavil,da bo naredil vse da ne bo J.J zmagal na volitvah. Kaj je to? groznja najbolj pritlehne in zavrzene retorike,cloveka,ki je samo za v zapor. Da ne govorim kolko je bilo pokradenega denarja iz strani pokvarjenih komunistov. NA TAKE MONSTRUME OPOZARJA NOVA24TV. JE TO PREPOVEDANO? DA SE NE POZABI!!

     • sprehajalec

      Izdajalski, ker so izdali Komunistično Revolucijo?

     • slosin

      gotovo imaš v mislih bivšo yugo….

    • slosin

     mišek, ta desnim se fučka za fuzbal. Mi se ukvarjamo z resnim temam. Dokler ni bilo pritepencev z juga, se o njem ni kaj dosti govorilo. ….

  • plamen100

   No in cez 5 mesecev, kdo je postavil plakate za katere si takrat obdolzeval SDS jaz pa sem ze takrat pisal o tem, da niti pod razno ne izgledajo tako kot bi jih izdajala neka stranka najmanj SDS. A sedaj ko je ugotovljeno da ni SDS spet po starem naprej do naslednje obdolzitve. In prav na taksen nacin funkcionira levica od. 1945 leta do danes!

 • Ryuk

  Meni se zdi, da je to bolj v korist mirovnemu inštitutu. Po grožnjah o prenehanju financiranja NVO, tudi omenjenega mirovnega inštituta, je treba nekako opravičiti stroške. Pa je bilo teba pokazati, koliko sovražnega govora naj bi še vedno bilo, in kako nevarno je to. Na hanzi tv so že imeli intervju z njihovo predstavnico. Za denar gre in oblast.

  • ljubinica

   Ja, to je mozno .
   Tudi z uvozom Arabcev si NGO rihtajo zaposlitve za svoje …
   Vec muslimanov, vec “nestrpnosti in sovraznega govora” , vec potrebe po mirovnih institutih ….

   • šmentanamuha

    Tudi to.

 • šmentanamuha

  Tale mazaška akcija SD aktivistov v režiji SD metuzalemov (globoke države) je v funkciji poskusa okronanja rešitelja Šarca, ki bi naj odrešil Slovence pred Janšo in SDS.

  • sprehajalec

   Ja, nekako v tem smislu. Gre za staro navado slovenskega levičarja, ki če nima sovražnika, si ga pa ustvari. Kot pred 70 leti, ko je sosed podtal izdajalec pa sovražnik, ker si je levičar zaželel njegovega imetja….

   • šmentanamuha

    Mislim, da ne gre toliko za slovenskega levičarja, ampak za tipično komunistično agendo, v kateri sodelujejo tudi slovenski levičarji, ki po defoltu niso najbolj brihtni, so pa zato toliko bolj agresivni.

    • montyamp

     Hijene razmišljajo tako .
     Rojeni v znamenju hijene :
     Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka…………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati .

    • sprehajalec

     žal slovenska levica ne pozna drugega kot skrajno levico. Takšne oblike, ki sedi po zaporih na Zahodu ali pa je marginalna. Vleče pa seveda korenine v partijo. Vendar pa so se iz te Partije izvalili v 80tih letih še bolj radikalni levičarji kot sami Partijci, ki so začeli imeti radi udobje in so se prelevili v salonske komuniste.

     Ti skrajni levičarji Che Guevara tipa “ZSMS Poredni Mladinci” so kritizirali partijo, da je premalo leva in radikalna. V naslednjih desteletjih pa so zasedli vse segmente slovenske družbe. V navezi s samoupravnimi penzionerji, ki so pomešali sedanjost in preteklost, včeraj in danes….Ampak obkrožiti volilni listek pa še znajo na pogojni refleks vgrajen v letih indoktrinacije v šolah.

  • stane

   Ne more, nima ne pameti ne strokovnjakov. Lahko se slika

   • šmentanamuha

    Vodil itak ne bi on. Bil bi pajac, še večji kot cerar, v ozadju pa bi niti vlekli drugi.

    • tohuvabohu

     Prej ali slej bi itak ugotovili, da je tečen in svojeglav mulec, in bi se ga znebili po hitrem postopku. Ne bi bilo prvič, hahaha. Tako so naredili že v primeru Pahorja, Brajduškove in Cmerota.

 • Miža

  Potem, ko jim v petek ni uspelo vriniti Brgleza za vodjo državnega zbora, jih je pograbila panika ob možnosti, da koalicija morda ne bo takšna kot jo hočejo in treba je bilo nadaljevati z zmerjaštvom proti desnici, ki so ga pred volitvami izvajali verbalno, tokrat pa so še likovno upodobili svoje blatenje slovenske desnice.
  Na mmc so v soboto sproti brisali vse komentarje, ki so ob tej novici izražali dvom, da so te plakate lepili desničarji za katere je značilno prav obratno: poudarjanje slovenstva in slovenskih simbolov.
  Mislim, da bi ob takšnem poročanju kot si ga je dovolila ta Kožarjeva, res bilo treba sprožiti pravne postopke.

  • Krtača 20

   Oh ja…..ko vam je par plakatkov ki so bli itak na prepovedanih mestih podrl veter so bile za dejanje krive stare sile in levičarji. Kolk ste vsi skup nepristranski.

   • sprehajalec

    Če bi v Sloveniji obstajala organizirana skrajna desnica, bi jo Sova leta 2015, ko so se zapodili v njeno iskanje zagotovo našla. Našli niso ničesar. Pod “skrajno” seveda levica ne šteje.

    Gre za željo slovenskega Antifa šista po boju proti fašizmu. In če je vse sovražnike že likvidiral v preteklosti, jih sedaj želi na novo ustvariti.

    Gre za sindrom Piromančka.

   • BeeMax

    Stare sile in levičarji so edino kar nas držijo stran od normalnosti. Pa še vse imajo v oblasti. Od 45-tega. Ubogi občudovalci in plačanci tega pač ne vidite in nikoli ne boste. Raje modro tableto vzemi. Ti bo vsaj stal. Pa rdeča ne
    bo.

 • rubec

  “Nehajmo se sprenevedat no, da Janša ni nevaren in zakaj je temu tako. Hvala”

  Prosim.

  • slosin

   se strinjam! Janša je nevaren …….histeričnim levičarskim smrduhom…

 • Iva

  Že v preteklosti so mainstrem novinarji masovno diskreditirali in stigmatizirali notranjega sovražnika, ko so se dogajali “prelomni dogodki” – možna sprememba na oblasti. Paradržava je ob razpadanju Drnovškove koalicije leta 2000 poleg družbenopolitičnih delavcev novinarjev aktivirala tudi intelektualce – družbenopolitične aktiviste S. Hribar&Co. (podobno tudi 2008 – F571).
  Na pisanje A. Beblerja v SP Dela marca 2000 (Ostajamo na nemirnem terenu) se je oglasil pokojni Mladen A. Švarc in v Pismih jasno nakazal način delovanja t. i. levice:

  “Nekateri na politični levici (ali kontinuiteti) si neskončno prizadevajo (iz)najti fašizem v Sloveniji, da bi tako lahko še naprej po ustaljenem modelu delovanja razsojali o usodi naše države …Iznajdba fašizma pri nas je v zadnjem desetletju eden boljših dosežkov tistih, ki zamegljujejo slovenski politični prostor …”

  Po 20 letih se vprašajmo: KDO in ZAKAJ se boji Janeza Janše alias sprememb v državi ?!

  • sprehajalec

   #Nekateri na politični levici (ali kontinuiteti) si neskončno prizadevajo
   (iz)najti fašizem v Sloveniji, da bi tako lahko še naprej po ustaljenem
   modelu delovanja razsojali o usodi naše države …#

   Bravo. Točno tako.

 • if

  Velenje priprada območju, kjer so slovenski komunusti skupaj z nacisti 1. maja 1941 praznovali praznik dela.

  To je bilo 24 dni po napadu nacistov na KJU in le štiri dni po tvorbi PIF (27. aprila 1941).

  Kljub temu desjtvu, slovenski neokomunusiti vsakega 27. aprila praznujejo dan upora proti okupatorju. 27. aprila 1941 so bili del okupatorske sprege z nacisti, ki je razbijala Evropo, tudi KJU!

  Prazvovanje praznika dela so slovenski komunisti izvajali po zgledu Stalina, zaveznika Hitlerja, šefa Kominterne, nadrejenega Titu in Kardelju, članoma Kominiterne!

  1. maj 1941, komunisti Kominterne s šefom Stalinom na čelu gostijo naciste na Rdečem trgu v Moskvi.
  https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8

  • Krtača 20

   ….pa tvoja tetka je piškotke pekla tam….

   • sprehajalec

    Tvoj dedi, ki je Aprila 45 potegnil v gmajno, je pa Marke trpal v žep….

 • rubec

  Tej bunki že od sedme ure pišem odprto pismo. Je prilično obsežno in ker se mi mudi k zobozdravniku bom tukaj objavil samo kratek odlomek. Špela Kožar PUŠI KURAC.

 • UDBA

  Upam, da bo “Imperij Nova24TV” objavil pozdrave, katere so mu poslali Janševi privrženci Šačiri in Đaka. :)

  PS: Razpihujete sovraštvo proti Islamu, podpirate pa Kosovo, katero je leglo terorizma in ekstremistov. :)

  • montyamp

   Ti si srbska UDBA ???
   Kramberger vam je bil na poti ???

  • sprehajalec

   Tisti orli od šačirija pa Đake pa vas skelijo, tako kot goli. Povedal je Đaka zakaj. Ker je njegov fotr 3 leta sedel v celici pa pendrike je dobival po hrbtu. Potem pa šut čez mejo.

   Se spominjam tekme pred leti, ko je cel stadion v Beogradu hrumel, Ubi ubi Šiptara….Takrat pa nisi protestirala.

   • UDBA

    Govoriš o provokaciji “šiptar_ev”, z “zastavo velike albanije” in dronom. Zaslužili so, da se jim vse kosti v telesu polomijo. Glede nato kako živijo v svoji “albaniji” in “kosovu” → kot podgane, se mi kar malo smilijo, zato ker niso vsi albanci pokvarjeni. :)

    PS: Se opravičujem zaradi vulgarnosti. :)

    • sprehajalec

     vulgarna si v svojem bistvu in se ti ni treba opravičevati. Takšna pač si in takšno te je treba jemati. tako kot ves svet jemlje Balkan.

  • Pesjan

   Po tvoji sliki sodeč si bila nekoč davno pred par desetletij komunistična cipa……

   • UDBA

    Po vašem izražanju pa lahko sklepam, da si eden od SDS-ovske svojati. :)

    PS: Vam ne zamerim. Verjetno niste izobraženi. :)

  • Olga2345

   Ste Srb? Hahaha

 • rubec

  Kožar tisti plastik ki je tebe popravljal je slabo opravil svoje delo. Še sedaj se ti vidi da si nekoč bil Žarko.

 • macon

  Ženska bi morala takoj dobiti nogo v službi, ker v medijskem prostoru širi sovraštvo. Zakaj že so JJ in SDS skrajneži, ker govorijo, da bi morali milijardni kriminalci, ki so vsi levi, za zapahe?

 • montyamp

  Sledi burleska:
  RDEČI PRASCI IN HIJENE MED SEBOJ .
  A je zmanjkalo atentatov ???
  So na vrsti plakati ???

 • žogica

  Jaz samo prosim, da najdejo te hijene pokvarjene, pa bomo videli čigavi so!

 • šmentanamuha

  Komunjare, NI VAM USPELO! Prekleta zalega demonska, potegnili vas bomo na svetlo.

 • macon

  Problem levih zblojencev je, da za prihodnost in razvoj ne ponujajo nič, hočejo pa za vsako ceno oblast. Razni medijski, kulturni in akademski družbenopolitični delavci in stotine kvazi inštitucij na državni podpori se bojijo za svoj obstoj, če bi tukaj res zavladal kapitalizem in pravna država ter se gredo levičarstvo že iz oportunizma, tisti bolj zabiti pa iz ideološkega prepričanja, ki so ga osvojili na komunajzarskih fakultetah kot je FDV.

  Služb in plač ne bodo dajale partizanske proslave in divje mahanje z rdečo zastavo in rdečo zvezdo. Slovenska levica nima nič: ponuja pokvarjene skorumpirane profesorje- teoretične laprdatorje, ki so opravilno nesposobni, menedžerje kot Janković, ki so ušli iz najbolj grozljive zgodnje faze predatorskega Dickensovskega kapitalizma in lahko funkcionirajo samo z mobingom in teroriziranjem podrejenih, ker so nesposobni ustvarjati novo vrednost in za povrh še grebatorski primitivni bedaki. Potem pa še udbofosile kot kučan in ruralne idiote kot Polmesec, ki nimajo treh čistih o ničemer na tem planetu, za kar je dokaz to, da smo jih že dostikrat poslušali, ko so odprli usta in pregnali vsak dvom. Te kreature iz zblojene grozljivke naj bi vodile Slovenijo v napredek in razvoj? Vi to resno?

  EU je vedno pripravljena poučiti iztirjence za kaj gre. Zgled je Grčija in penzije znižane na tretjino tistih pred grškimi “vstajami” ljudstva (beri levičarskih prikoritnikov).

  • sprehajalec

   Točno tako je. Pozabljajo tudi, da je Grški povprečnež kljub troiki še vedno 20% manj obdavčen kot slovenski. Oni bi pa izsesali razrednega sovražnika privatnika dokler še kaj ima. Za lastno preživetje na javnem.

   To je ves njihov program.

  • rubec

   Od levih zblojencev je edini ki nam kaj ponuja v Titovem Velesu rojeni doktor z disertacijo Fichtejanskega subjekta Darko Štrajn in sicer kako zgleda nekdo kjer je evolucija ubrala obratno pot razvoja, iz majmuna v pramajmuna.

 • Osti jarej

  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/06/25/svjetska-neprofitna-organizacija/

  na žalost se bomo morali po zelo hitrem postopku spet navaditi na fašizem….v mafijastanu ga izvaja politična elita,elita tapravih in taplavih in kakor nevladne organizacije,ki kakopak s politiko nimajo nobene povezave…bruhahaha…….bojda je večine njih slogan;klečeplazi pred sorošem,pa se ti bo dobro godilo

  • slosin

   no, pa nabijanje čez SDS in Janšo je tud še vedno ‘in’…kdo je že rekel ‘dokler sem proti Janši, se mi ni treba ničesar bati’…?

 • Osti jarej
 • Amerikanc

  Ja, ja, še Hrvatje so bili sposobni podpisati resolucijo o “evropski zavesti in totalitarizmih” , kar lahko preberete celo na veliki tabli na Golem otoku.
  Naši “levi kao intelektualci” pa se proti tej resoluciji, z vsemi štirimi upirajo že skoraj 10 let. To jih bo prej ko slej pokopalo.

  • Janko Gedlička

   Da bi se tvoje besede ureşičile.

 • mginko

  Tako delujejo geni v podmladku udbomafije.

 • Osti jarej

  …razdeljen folk je treba še bolj skregat….v ozadju pa poteka borba za oblast in zadnjih 12 milijard našega premoženja….70-90 so nam jih že pokradli

  • sprehajalec

   Popapcali, ne pokradli. Draga majhna državica z veliko javnega in socialega….

   Našli so pa Zavca reveža z nekaj denarja v Panami. pa tri novinarske ekipe so se zapodile za imeni. Sedaj ali so ta imena tako zveneča, ali pa slovenija tolče izgubo že vsa desetletja…

   • Osti jarej

    …jah…ako bi ustvarjali pogoje za razvoj gospodarstva in ne zgolj prirasli na politične stolčke…številni vse od osamosvojitve…..tako so pa so krivi za uničenje nešteto podjetij,ki so jih ,prav tako politični izbranci, za male pare sprivatizirali,se zapufali,pokasirali milijone,narod pa njihove dolgove in dokapitalizacijo bank,ki so te pufe na lepe oči podarjale…to so zakrivili z zakonodajo,ki je in še ,to omogoča sprejemali so in jih še…škodljive zakone za narod,z luknjami za barabe….skratka…državo so spravili na kant,državljane na socialno in minimalce,ki bi se jih še kakšna afriška država ne sramovala…..država z veliko javnega??…to pa to.. s polovico preobsežnim državnim aparatom…to pa ja…..mafijci in ostale barabe se pa svobodno sprehajajo po glavnom gradu in se sončijo na floridi,havajih in še kje….brez skrbi

    • sprehajalec

     zgodba je kompleksnejša kot si napisala.

     • Osti jarej

      …seveda je,pa saj to vsi vemo…to so zgolj expres podana dejstva,ki jih nihče ne more zanikati…na kratko;politika za narod in državo ni naredila nič dobrega….slabega pa tu mač

     • sprehajalec

      V ozadju in glavni krivec za propad gospodarstva v 90tih so levičarji in njihovo geslo; “naša srebrnina in žulji v naših rokah”.

      če bi TAM takrat šenkal Audiju ali pa BMWju, bi danes tam stali lepi in znani obrati. Pa da jim ne bi postavljal socialističnih pogojev in “naših” pijavk prisesal. Enako je še z veliko drugimi obrati.

      geslo 90tega bi moralo bii, “Sami ne znamo, poiščimo torej pomoč”

     • Osti jarej

      …leva roka desno umije,obe pa obraz…ki pa ga politika nima….vsaj poštenega ne….nobena

 • Anton

  “Ivana Serpetinška” sem danes vidu v Murgljah kako je ves paničen hitel k hišni števiki 23, očitno le ni tako vse tip top, kot režimski mediji skušajo prikazati. Napoveduje se nadaljevanje serije Janković 2.0. leta 2011, tokrat pod taktirko Šarca

  sarkazem press

  • Joško

   Po 6. popravcim mu bo morda uspelo, če ne bodo prej nove volitve.

 • Joško

  Najbrž so imeli levaki akcijo polepšati Titovo Velenje pred slovenskim praznikom in še dodatno okrasiti že tako rdeče mesto.

 • xtc

  Lažnivi totalno nori levaki,seveda so plakate razobesili oni z namenom hujskaštva in netenja sovraštva,sedaj pa še podtikajo tisto kar počno sami.

 • garfi

  kaj imajo rdeČĆi socialisti proti nacional socialistom
  bili so in še so kameradi
  vse je namenjeno pomoči šarcu

 • črnaovca

  Res ni dokazov je pa zgodovinski spomin prisege Hitlerju

  • garfi

   V tem prvem obdobju okupacije, od 17. aprila 1941 pa do 22. junija 1941, pred nemškim napadom na SZ, še ni bilo slovenskega partizanstva, bili pa so aktivni komunisti v tem obdobju veliki prijatelji, zavezniki Hitlerja, ki je septembra prejšnje leto (1939) skupaj s Sovjeti zasedel ubogo Poljsko
   http://www.zaveza.si/partizani-in-kolaboracija-v-sloveniji/

  • Republic Commando

   Je Janša prisegel dolfetu? Je SDS naslednica domobrancev? VI bedaki rdeči živite še kar v 40ih letih , vojne ni več, domobrancev ni več, vi pa še kar nabijate in nabijate. Ja sej, rdeči nujno rabijo sovražnika za obstoj. :)) In nehite provocirati z temi amaterskimi plakati :))

  • sprehajalec

   Tudi prisega Stalinu še ni pozabljena…

   Jaz, partizan osvobodilne ljudske armade slovenskega naroda, ki se ob boku slavne Delavske-Kmečke-Rdeče Armade Sovjetske Zveze ter vseh ostalih za svobodo borečih se narodov borim za osvoboditev in združitev slovenskega naroda, za bratstvo in mir med narodi in med ljudmi, za srečnejšo bodočnost delovnega ljudstva, prisegam pred svojim narodom in svojimi sobojevniki, da bom oddal vse svoje sile in vse svoje sposobnosti osvobodilni stvari slovenskega naroda, delovnega ljudstva in vsega naprednega človeštva v sveti vojni proti fašističnim tlačiteljem in barbarom pod vodstvom Velikega Stalina.

 • Jan Kovalski

  Zdaj ima Janša priliko, da preko sodišča od novinark dobi nazaj tistih 6000€ (za prostitutke).
  Temu napadu se je pridružila tudi Eugenija Carl. Torej …

  • Caterpiller

   Absolutno če so uvedli termin sovražni govor in ga kazensko sankcionirajo je to tipično sovražno klevetanje in napad na znano osebnost.

 • UDBA

  Mislim, da ni normalno primerjati sliko nacistov in Heroja Josipa Broza Tita. Sramota!

  PS: Vi “ta desni” imate srečo, da Heroj Tito, ni več med nami. :(

  • garfi

   V tem prvem obdobju okupacije, od 17. aprila 1941 pa do 22. junija 1941, pred nemškim napadom na SZ, še ni bilo slovenskega partizanstva, bili pa so aktivni komunisti v tem obdobju veliki prijatelji, zavezniki Hitlerja, ki je septembra prejšnje leto (1939) skupaj s Sovjeti zasedel ubogo Poljsko
   http://www.zaveza.si/partizani-in-kolaboracija-v-sloveniji/

   • UDBA

    Jaz imam tudi eden zgodovinski dogodek za opisati. Domobranci so zaprisegli Hitlerju in njegovi vojski, da bodo ubijali izključno svoj lasten narod.

    PS: SDS, Janša in podporniki imajo domobrance za heroje. :)

    • garfi

     Nedovoljena, izdajalska kolaboracija partizanov z italijanskim in nemškim okupatorjem je bila tako intenzivna, da dokazuje nesporno negacijo vsakega najmanjšega odpora oz. boja zoper okupatorja.[18] Potrjuje pa obstoj revolucije. Zgodovino, ki jo je komunistično zgodovinopisje bajalo v umetno ustvarjenem binomu mitološkega boja med dobrim in zlim – v okviru epohalnega partizanskega »NOB« in negativne izmišljene domobranske kolaboracije – bo treba napisati na novo, od začetka, na podlagi arhivskih dokumentov in dogodkov, ki so resnično tkali zgodovino. Tudi tistih zamolčanih.

    • garfi

     ti si zgodovinski dogodek

    • slosin

     teslo….

   • Štalmajster
  • Štalmajster

   Ti pa mogoče srečo, da …… Heroja Dolfija ni. (vsak ma pač svoje heroje za katere tujci pravijo, da so zločinci, diktatorji, kršitelji človekovih pravic……kot Gadafi, Husein, Asad, Kim, Putin,……..)
   Sicer pa svet “tlačijo” ta isti kot nekoč ! Bankirji, oderuhi, borzni mešetarji & Co ……….

   • UDBA

    Prvič vidim, da se pod mojim komentarjem oglaša “zionist shill – jew”. Ta vaših laži in manipulacij bo enkrat konec. :)

    PS: Zgodil se bo pravi “………”.

    • Štalmajster

     To si pa super napisal ! Hitro si daj enega ……všečka, da boš prvi. ;-))))

     • UDBA

      Govorim o komentarju v katerem sem vas obtožil/a, da ste “zionist shill – jew”. :)

      PS: Zgornje še zmeraj velja. Heroj Tito! :)

     • Štalmajster

      Mene (zaprisežencu Titu, bratstvu i jedinstvu ;-)) ) obtožil,….na osnovi česa ? Omg, s temle ???: https://en.rightpedia.info/w/Zionist_shill
      No meni je bolj znan izraz: crypto jew oz. tudi marrano, ki jih je menda dovolj na levi in na desni, v islamu, katoliški, pravoslavni,……….. (s podobno filozofijo delovanja kot islam, Taqiyya, Tawriya, Kitman, Muruna) ki skrbijo za hujskaštvo z ene in druge strani,….

      Heroj Tito ? Kak za koga. Eni pravijo da je bil lutka za rajo ž dueta Moše Pijade in Edvarda Kardelja in njune svetovne ž naveze?
      Heroj …. ker je znal nekako (navidezno) voziti med Scilo in Karibdo in držati neki red v državi. (če odmislimo povojno NORIJO (kot je oni dan rekel Ljubo Bavcon na TV), ki je zajela celo Evropo: sadistično izživljanje, klanje, posiljevanje, načrtno izstradanje,………)

      Rusi spoznavajo “herojstvo” Lenina, pa Stalina… Menda je Putin tudi že rekel kako na to temo. Ukrajinci, Rusi, ….. so pa tako ali tako doživeli svoj …holokavst .. pod žido-boljševizmom,…..

  • plavi-mil

   Tovarišica si še malo premlada, da bi take ven metala, se še rodila nisi takrat, da bi poznala največjega klavca po 2. svetovni vojni, bodi rajši TIHO.

   • pajot

    Ni tovarišica,to je Jurij Musar,udbovec,ki domuje v Radečah.

  • Igor Kavalar

   Heroji so tisti, ki so padli zoper okupatorja, ne pa tisti, ki so z njimi sodelovali.

   Tito je imel srečo, da se je stegnu predčasno, ker ga je čakala enaka pot kot njegovega dobrega prijatelja Ceausescuja.

 • Jakob Kovač

  Velenje ni Titovo Velenje,ampak je mesto Velenjčanov,ki ga kazi nekaj skrajnežev,pa tudi novinar bi lahko vedel da že dolgo ni Titovo,za kip pa tako tisti ki bi ga radi odstranili naj nam plačajo dva bruto delovna dneva ,potem pa ga naj odstranijo,dokler ne,naj ko gredo mimo njega pogledajo vstran ,če jih moti!

 • Anton

  no glede tega članka, pa anslednje prosim, da nas ne utrujajte preveč z imaginarnimi stvarmi, primarno ta trenutek vsaj akr se mene tiče je bolj važna novica glede vaje na Avstrijsko-slovenski meji. Vse tiho je bilo

  sarkazem press

 • Jakob Kovač

  In še to take ljudi ki tukaj komentitajo ima SDS za svoje volilce,ki bi vse ki niso SDS kar po kratkem postopku-joj ,največ pa so vsi bivši tovariši-hvala lepa za tako stranko!!

  • garfi

   Nedovoljena, izdajalska kolaboracija partizanov z italijanskim in nemškim okupatorjem je bila tako intenzivna, da dokazuje nesporno negacijo vsakega najmanjšega odpora oz. boja zoper okupatorja.[18] Potrjuje pa obstoj revolucije. Zgodovino, ki jo je komunistično zgodovinopisje bajalo v umetno ustvarjenem binomu mitološkega boja med dobrim in zlim – v okviru epohalnega partizanskega »NOB« in negativne izmišljene domobranske kolaboracije – bo treba napisati na novo, od začetka, na podlagi arhivskih dokumentov in dogodkov, ki so resnično tkali zgodovino. Tudi tistih zamolčanih.

  • sprehajalec

   Jakove, tvoja trditev vsebuje “bi”. Zgodovina pa nas uči, da Levičarji pa “so”.

 • Hun

  demokraticno izvoljeni z financno inekcijo iz Mađarske…nc bols niste od SD…sebicno interesna strankarska dejavnost zavita v celofan demokracije

  • garfi

   kaj imate rdeČĆi socialisti proti nacional socialistom
   bili ste in še ste kameradi
   vse je namenjeno pomoči šarcu

   • Hun

    ti si potomec komunjarnacistov

 • garfi

  ZA LEFTARDA črnaovca udba han
  Nedovoljena, izdajalska kolaboracija partizanov z italijanskim in nemškim okupatorjem je bila tako intenzivna, da dokazuje nesporno negacijo vsakega najmanjšega odpora oz. boja zoper okupatorja.[18] Potrjuje pa obstoj revolucije. Zgodovino, ki jo je komunistično zgodovinopisje bajalo v umetno ustvarjenem binomu mitološkega boja med dobrim in zlim – v okviru epohalnega partizanskega »NOB« in negativne izmišljene domobranske kolaboracije – bo treba napisati na novo, od začetka, na podlagi arhivskih dokumentov in dogodkov, ki so resnično tkali zgodovino. Tudi tistih zamolčanih.
  http://www.zaveza.si/partizani-in-kolaboracija-v-sloveniji/

 • Štalmajster

  Ojoooooj haklkrajc sn našo f knigi, kaj bodo L judje rekli ?
  https://www.dlib.si/stream/URN:NBN:SI:doc-1SRN2TDZ/9d2f0919-9721-4705-901a-b414cf6dd813/PDF
  Ma piš me f tri davidove na našem grbi.

 • SIMON ROZIC

  To je pa takole: ko je bilo vojne konec ( 2 sv, vojne) so udbaši in
  njihovi pajdaši podtikali navadnim državljanom, ki niso kazali
  znakov poveličevanja komunizma, razne umazane predmete,
  pisma in plakate, ki so enostavno bremenili in – izgovora ni bilo!
  Vse je bilo do konca sprevrženo in nedolžne glave so letele,
  ne da bi vedele čemu…
  A se ta zgodovina že ponavlja? A so te grozote že na našem pragu?
  Levica & je zelo prepotentna v svojih primitivnih akcijah in ji take
  negativizme z lahkoto pripisujem; naročilo in tiskanje pa so
  izvedeni za vrati tiskarne ZZZB !

  • pajot

   Tokrat jih bo doletela pravična kazen.

 • UDBA

  Lucija Ušaj podprla plakate v Velenju. Na twiterju je napisala “Sicer pa, kaj je narobe, če si za družino, za državo in za raso?”___In potem, da taki vodijo državo?

  PS: Nikoli ne boste vodili države. :)

  • SIMON ROZIC

   ..a je mogoče napisasla tudi, da je kljukasti križ primeren? Ni!

  • sprehajalec

   Nikoli pa država ne bo preživela, če jo boste vodili vi. Ne da bi bankrotirala….

   • UDBA

    Vaš edini recept, da država preživi je hranjenje ljudi z nacistično ideologijo, nacionalizmom,… :)

    PS: Poglejte si zgodovino. Vsi so slabo končali. :)

    • sprehajalec

     Misliš na delavske socialiste? Oni so bili vaši frakcionisti, levičarji. pa tudi kot se spomnim levičarske ideologije pri nas je kovala v nebo Jugoslovana, socialističbega človeka kot najlepšega in najboljšega na svetu.

     Zatorej gre za stare levičarske recepte.

    • Lustrator

     Domoljubje nima nikakršne zveze z nacistično ideologijo, ne mešaj jabolk in slonov.

     Sicer pa smo si pogledali zgodovino – brez izjeme so prav vse najrazvitejše države sveta znane po svojem domoljubju, prosti trgovini in demokraciji – torej svetovnim nazorom, ki jih komiji strastno sovražite (in so zato vaše države posledično na dnu vseh svetovnih lestvic).

    • Igor Kavalar

     Hm, mene nekaj zanima, a ste imeli v času izmišljene države Jugoslavije in izmišljenega naroda Jugoslovana Jugoslavijo radi in ste se počutili patriotsko, domoljubno do te države? Ali ste bili zaradi tega nacionalist? Ali ste bili zaradi tega nacional socialist?

    • šmentanamuha

     Kaj je usranec čefurski, deluješ proti Slovenskemu narodu in državi, pol se pa cmeriš, ko ti nekdo par krepkih napiše.

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • plavi-mil

   Udba, samo vase se ozri, pa si lahko čisto tiho, svastiko imaš na svoji fotografiji, tako mlada, pa tako opranoglava, a si mogoče na borčevski penziji, da visiš tukaj non stop, nimaš nobenega bolj pametnega dela, pa se bojiš, da ko pride SDS na oblast, da ostaneš brez nje, veš še preden kaj napišeš, ti povem, da sem jaz svoje oddelal pošteno.

   • UDBA

    Seveda, da imam borčevsko pokojnino. Mi jo je Krković “zrihtal” tako kot svojemu 12-letnemu sinu. :)

    PS: Večinoma, pa me financira NLB in moja desna roka Kučan. :)

  • centurion

   Vi, levičarji, ste pa za buzerante, migrante,
   za pedofile in pesojebe stvore.
   Skratka- izmečki narave, napake narave.

   • zaton

    Na paradi ponosa so ponosno korakali člani Levice: Hanžek, Mesec, pa tudi član SMC: Brglez. Zdaj vidite koga levičarji podpirajo.

    • centurion

     Za drek mešat so vsi levaki , tako ali drugače.
     Najraje v garažah.

  • Lustrator

   Izvoli, UDBA, boš odgovorila? Kaj je narobe, če si za družino, za državo in za raso?

   Meni se prej postavlja vprašanje kaj hudirja je narobe z našo državo, da imajo pri nas domovinsko pravico ljudje, ki na najosnovnejše gradnike svoje identitete NISO ponosni in jih celo zaničujejo ter povezujejo s protislovenskim nacizmom. Pri meni več kot polovica takoimenovanih slovencljev (ki iz srca sovražite Slovenijo, demokracijo in kapitalizem, čeprav smo leta 90 soglasno podprli to smer razvoja) v trenutku izgubi državljanstvo, zapleni pa se jim vse premoženje, ki so ga v tem času ustvarili v državi, ki jo sovražijo.

  • Olga2345

   Tudi vi ne, kar vas bodo “gostje” s streh pometali…

  • šmentanamuha

   Če lahko črnci navijajo za temno raso, zakaj ne bi Evropejci za belo raso. Ti si en kurčev bednik, ki sploh ne veš, ne od kod si, ne zakaj, ne kateremu narodu pripadaš niti katerega spola si. Zguba ena, edino, kjer se prepoznaš, je pripadnost Udbi, zločinski organizaciji, ki še danes deluje v senci.

 • Krtača 20

  Kako naj človek zaupa fake mediju nora24tv ki se že v prvi besedi in naslovu članka že takoj zlaže? A ma smisel brat naprej?

 • centurion

  Kaj pa od rdeče krave, ki sliši na ime kožar špela lahko pričakujete?
  Plakat (letak) ima morda eno napako.
  Namesto svastike bi morala biti rdeča zvezda.
  Ideologija je tako in drugače-ENAKA.

  • domovina mili dom

   To so hotli prekriti, izvor avtorja.

 • Krtača 20

  Očeš kuglu ili avtomat….je rekel šiptar ko je janši v Velenju stregel Titov sljadoljed…..

  • Osti jarej

   ..reče se veleje….

 • centurion

  Tako izgleda prava svastika.
  Na letaku ni nemška ali “naša” svastika.

  https://www.mladina.si/media/www/slike/2018/13/__610/tema-7.jpg

 • milanček

  kožarca, ne preveč bistra ženska, pojdi raje kavsat z migranti, novinarstvo pa pusti sposobnejšim in seveda realnim novinarjem!

 • Peter

  Meni bi bila pa tov kožarec prav simpatična, če bi odstranila strehico, no.

  • domovina mili dom

   Problem bi nastal, če bi ti rekla, da hoče biti napolnjena.

   • Peter

    Hihi, ja.

 • Lustrator

  Tovarišica je resda izrazila gnev, ker se v Njenem komunističnem Velenju ob enoumnem komunizmu pojavlja še propaganda drugega, bratskega socializma, ni pa pravzaprav specificirala kaj KONKRETNO jo moti na tistem plakatu. Če jo motijo zločinski totalitarni simboli 21. stoletja, potem najbrž že desetletja pisari pritožbe mestni upravi glede komunističnega poimenovanja ulic in kipov rodnega mesta, kar je edino pravilno. Je pa MOČNO PROBLEMATIČNO, če tovarišico živečo v Sloveniji, s slovenskim državljanstvom in napajano iz davkoplačevalskega računa motita vrednoti kot sta: družina in država. Dokler na javni hiši delajo protislovenski, protidružinski, protievropski, preotidemokratični pisunčki njenega kova, ne vidim enega samega razloga, da bi jih s svojim denarjem celo financiral. A žal živimo v totalitarni culukafriji v kateri se lahko komunistična partija odloči katere banke, podjetja in medije bo imela v 100% lasti in v kakšni meri bomo vsiljeno vsebino plačevali davkoplačevalci, pa če nam je to prav ali ne

 • Lustrator

  Ne glede na to, da gre skoraj zagotovo za podtaknjeno propagando s strani radikalnih komijev, ki že desetletja javkajo o porasti neonacizma v Sloveniji (o njem pa ni nikjer v državi ne duha ne sluha kar jim konkretno zbija kredibilnost in sploh razlog za obstoj), mi je všeč, da je prišlo do tega. Zakaj? Zato, ker se bo v mestu, ki je bilo od svoje umetne stvaritve dalje namenjeno izključno propagandi zločinskega totalitarnega režima, končno začelo polemizirati o primernosti in neprimernosti javnih izpostavitev totalitarne socialistične propagande – seveda pod pogojem, da bodo v polemiko vključeni tudi tisti, ki rdeče zvezde NE poljubijo vsak večer predno gredo spat.V trenutku, ko bodo rdeči zavpili, da hočejo iz Velenja odstraniti vse sledi nacionalsocializma, bodo morali dosledno odstraniti tudi vse sledi intern-nacionalsocializma. Beri: na eni strani bodo morali potrgati en plakatek in premazati kakšen grafit, na drugi strani pa bodo morali kratkomalo celotno mesto zgraditi iz nule na netotalitarni osnovi. Pa srečno!

 • Janko Gedlička

  Če specialne presstitutke ne bi vestno zadovoljevale svojih strank iz oblastne tajkunske demokratsko pollitično prešminkane udbomafije, bi jim ne preostalo drugega, kot da postanejo običajne prostitutke.

 • Igor Kavalar

  Eh spet te nacional socialistično fašistično komunajzerske taktike iz 20 stoletja.

  Ko boste enkrat presegli to zgrešeno ideologijo boste osvobojeni, do takrat vam pa pošiljam lep demokratičen pozdrav!

  • Osti jarej

   ….kje pa ti živiš?….demokracija je guznila,še preden je zaživela…povsod po svetu

   • Lustrator

    Ne sodi demokracije po državah, ki nismo od demokracije videli niti še d-ja. Za delovanje demokracije je pač premalo zgolj preimenovanje družbene ureditve, tako kot se lustracija ne naredi tako, da zgolj KPS preimenuješ v ZLSD, Desus, LDS.

 • luckyss

  Se še spomnite grafita v Ljubljani…”»Kristjani – klali smo vas 1945 – klali vas bomo 2013«.?!
  Takrat sem podvomil, da bi to bilo delo levičarjev in se mi je zdel bolj “false flag”….
  Takrat ste na teh straneh skoraj brez sline ostali, tako ste pljuvali po meni…
  No, sedaj je situacija obrnjena in sami vehementno trdite, da je to provokacija “levakov”….
  Sam ne vem, kdo je kriv za to bedarijo, vem in vidim pa kako ste dvolični, očitno genetska napaka, ki se vleče že od kolaboracije dalje..

  • Lustrator

   Čakaj malo – partizanstvo je bilo ustanovljeno z namenom izvedbe komunistične revolucije, torej klanja kristjanov, intelektualcev, bogatih kmetov, meščanov, industrialcev,… in kdor dandanes še slavi to sovjetsko teroristično celico, logično podpira tudi klanje kristjanov in vseh zgoraj naštetih,mar ne? Zakaj bi torej bil tisto false flag, ko pa dejansko predstavlja svetovni nazor več kot polovice slovencljev, ki jih poveličevanje NOB zločincev nič ne moti oziroma ga celo odobravajo.

   Po drugi strani boš v Sloveniji zelo zelo težko našel nekoga, ki iskreno slavi nacizem, kaj šele takega, ki bi ob tem protislovno zagovarjal vrednoto slovenstva (!) in družine (?!). Če pa boš že našel takšno shizofreno osebo, bo dejansko ena in edina taka, nikakor pa ne gibanje oziroma celoten politični pol.

   Ko primerjaš, primerjaj konkretno, ne kar na prvo žogo.

   • luckyss

    Primerjam le to, da v primeru žaljivih grafitov npr. po cerkvah ne dopuščate možnosti, da gre za “false flag”, medtem ko v Velenjskem primeru zatrjujete, da gre ravno za to…
    Torej ste dvolični in nerealni….samo to trdim nič drugega…
    Vendar kot običajno spet ne boste razumeli…

    • Lustrator

     Še enkrat: na “false flag” se sumi kadar gre za način, simboliko, retoriko, dejanja, ki sicer določeni opciji niso blizu v njihovi vsakodnevni komunikaciji. In zato gre v tem primeru za klasičen primerek podtikanja – ne poznam enega samega desničarja ali demokrata, ki bi se identificiral ali celo slavil nemško svastiko.

     Na drugi strani ne poznam enega samega komija, ki ne bi sovražil Cerkve in kristjanov, zelo redki pa so taki, ki povojne poboje obsojajo do te mere, da bi bili pripravljeni pred sodiščem pričati o krivdi svojih ideoloških “soborcev”. Zakj bi bilo torej nekaj “nenavadnega”, da bi rdečko na stavbo napisal identične stvari, ki jh sicer javno kriči bodisi na svojih shodih, protestih, “kulturnih izražanjih”, gostilnah ali pa spletnih forumih in družabnih omrežjih? Če med SDS-ovci in Nsi-jevci najdeš ENEGA takega, ki bo navdušeno risal svastike, potem mi ga kar predstavi, v nasprotnem primeru mi prihrani nadaljnjo diskusijo tule.

     • luckyss

      Jebi ga…spet se boste morali zbrati najmanj trije, da boste razumeli poanto..
      To postaja naporno…kdo se bo z vami še sploh ukvarjal razen ustrezne ustanove ?!

     • karlina

      https://www.casnik.si/po-solah-strasijo-pred-desnicarji-v-podobi-neonacistov/

      to pa ni nobenega motilo, nasprotno, pa je čisto isto, če mene vprašaš

     • Lustrator

      Nikakor ni isto – tile kvazinacistični plakati so 99,9% delo komunističnih provokatorjev, katerih celotna politična agenda stoji na iluziji, da sta Slovenija in svet že desetletja v grobem primežu nacizma, kjer torej potrebujemo “antifašiste”, ki nas bodo s svojim hrabrim bojem za “svobodo” odrešili pred okupatorskim terorjem. Ker v resničnem življenju neonacizma praktično nikjer po svetu ni v omembe vrednih razsežnostih, v Sloveniji pa je POPOLNOMA ODSOTEN, mora pač nekdo te notorične neonaciste “uprizoriti”.

      V primeru filma, ki ga omenjaš pa gre pravzaprav za propagandno delo komunista, ki želi (tako kot tisti podtaknjeni plakati) Slovencem naslikati neko umetno realnost po kateri smo ksenofoben, nacističen, sovražen narod pred čemer nas lahko reši le strpnost in toleranca do komunistične ideologije in njenih nosilcev.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ + 10

 • Tweety Bird

  “Špela Kožar pa je brez dokazov in v nasprotju z novinarskimi standardi oblatila kar stranko SDS!”

  Nova24tv, pozni ste. Jaz sem že prvi dan napisala, da ste to naredili desničarji…skrajni desničarji. In kje pa so skrajni desničarji… JA V SDS-U MADONA :)

  • garfi

   ZA LEFTARDA twety črnaovca udba han
   Nedovoljena, izdajalska kolaboracija partizanov z italijanskim in nemškim okupatorjem je bila tako intenzivna, da dokazuje nesporno negacijo vsakega najmanjšega odpora oz. boja zoper okupatorja.[18] Potrjuje pa obstoj revolucije. Zgodovino, ki jo je komunistično zgodovinopisje bajalo v umetno ustvarjenem binomu mitološkega boja med dobrim in zlim – v okviru epohalnega partizanskega »NOB« in negativne izmišljene domobranske kolaboracije – bo treba napisati na novo, od začetka, na podlagi arhivskih dokumentov in dogodkov, ki so resnično tkali zgodovino. Tudi tistih zamolčanih.
   http://www.zaveza.si/partizani-in-kolaboracija-v-sloveniji/

  • slosin

   brdek, a niso vsi desničarji skrajni….malo si zmeden…

  • šmentanamuha

   No, js pa sem drugi dan napisala, da je to delo komunajzarjev iz SD-ja. Preveč ste očitni.

 • Tweety Bird

  Tweety Bird 2 dni nazaj
  (EKSKLUZIVNO)

  V Velenju so se pojavili plakati, ki vsebujejo nacistično ideologijo in simbole. Vsaj šest jih je bilo izobešenih na avtobusni postaji in na mostu, pravi policija.

  Ajd desnosučni SDS-ovi guruji komentiranja, javite se in priznajte. Se vam bo kazen za polovico zmanjšala:)

  • Tweety Bird

   Tweety Bird Tweety Bird 2 dni nazaj
   Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)

   • Tweety Bird

    Tweety Bird Tweety Bird 2 dni nazaj
    Precej ironično, glede na to, da gre za nemško ideologijo, v sklopu katere smo Slovani uvrščeni med “podljudi”… Sigurno so bili neodomobranci…ki jih aktualizirata Janša in cerkev.

   • janko

    Za nesramnega ptiča, ki trosi bolhe po internetu, pa je kazen populiti mu perje!

   • garfi

    LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
    Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)

   • Olga2345

    Ker javno širite laži in sovraštvo, se sama oglasite na policiji!

  • garfi

   kaj imate rdeČĆi socialisti proti nacional socialistom
   bili ste in še ste kameradi
   vse je režirano namenjeno pomoči šarcu

  • šmentanamuha

   Si jih ti lepil ali pisal?

 • diktator

  Mene pa zanima, kje so mediji, ki so prvi objavili to novico, plakat
  sploh dobili? Ali je bil že nalepljen, ali takoj izpod printerja, mogoče
  so ga dobili še kar v cdr ali pdf formatu po elektronski pošti??!!

 • zaton

  Mene na tem plakatu nekaj zmoti- črka z- zapisana kot cirilica.

  • Olga2345

   Saj so udbaši od dol…

  • Matt von Glanz

   ni cirilica, gotica je

 • Olga2345

  Mogoče je pa to plakat od Svetlane Makarovič….Komunistii z Lukcem so spet proti imperialistom…in se s Kučanom raje povezujejo z nacistom Sorosom….Skupaj bi naredili NWO z enim spolom, enim jezikom, eno ideologijo, eno zmiksamo raso in enim diktatorjem….Kučanom…

  • slosin

   kaj qrci levakarski, a zdej ne bo pa nobel krulu, da je to samo performans, tako kot zažiganje križa….pa marija s podgano…pa njihovi grafiti kako bodo klali kristjane….pa dojenje psa…

 • Verbena

  Tale Špela je pa res ena špela….sicer pa, če bi bilo v njenem mestu vse tako lepo in dobro, potem teh plakatov ne bi bilo…to, da se v to njeno mesto zgrinja čedalje več ljudi, ki ne govorijo, ne znajo slovensko jo pa nič ne moti in da bodo slovenci samo še manjšina tega mesta…v kateri državi lahko obiskuješ javne ustanove in ti strežejo s prevajalci?…eh, nobenega narodnega ponosa, ponosa do slovenskega jezika…

 • garfi

  Sodelovanje partizanov z okupatorjem, 1.del
  Prvi del gradiva iz knjige Sodelovanje partizanov z okupatorjem,
  ki 70 let trajajoče komunistične pravljice o herojskem
  narodno-osvobodilnem boju proti okupatorju postavljajo na laž. Zaradi
  teh laži in etiketiranju nasprotnikov z izdajalci, so komunisti uspeli
  obdržati oblast tudi po osamosvojitvi. Sedaj je čas, da dobro misleči
  ljudje, kateri so nasedli tem lažem, spregledajo.
  http://www.rtvslo.si/blog/likar/sodelovanje-partizanov-z-okupatorjem-1-del/114168
  titovo velene press

  • Gavtroža

   Žal , moram to potrditi-sodelovanje z prijatelji Nemci.Poznam kar nekaj primerov , ko so pili in kvartali do konca vojne.

   • freedomfighter

    Jaz poznam pa se vec domobranskih primerov ko so pili skupaj z nemci…aja saj res domobranci brez nemcev sploh nebi imeli s kom piti

 • garfi

  1. Tweety Bird Tweety Bird 2 dni nazaj
  Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)
  2.
  LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
  Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)

  • slosin

   ne serji ga! Za take ni popusta…

  • freedomfighter

   Drugi komentar je povsem povprecen za novo 24 le da je beseda muslimani zamenjana za besedo SDS

 • Olga2345

  Mogoče je pa plakate postavil Kučan, da bi preusmeril pozornost s cvekarja Šarca, ki drasticno izgublja podporo….

  • Marjann

   pravo ime olge2345 je KIRALY OLGA

   vir: javna anketa

   ahhahahahahahahhaha
   ….

  • domovina mili dom

   To je bilo orkestrirano, kot pri trenirkah.

 • Olga2345

  “Slovenija je varna država” po Cerarju….Avstrijci se na njegovo mnenje požvižgajo in ščitijo svojo mejo!
  Na Hanzi pa nov “izum”: nezakoniti migrant je postal “prebežnik”….. Vdor v državo je PRIBEG?
  V Nemčiji častijo nekega “pribežnika”, ki ima štiri žene in preko dvajset otrok s 350.000 evri letno…. V desetih letih 3,5 milijona evrov…delal ne bo nihče nikoli…Le zakaj bi?

  • Marjann

   pravo ime olge2345 je KIRALY OLGA

   vir: javna anketa

   ahhahahahahahahhaha

   • Olga2345

    Olga Kiraly – IT consultant – SD&C Solutions Development … – Xing
    https://www.xing.com › profile › Olga_K…

    Ja, to sem jaz. Ali nisem pametna, luštna in vesela?!

 • Bozz

  In ti plakati se pojavijo ravno v času, ko Avstrija vadi hermetično zapiranje svoje južne meje oz. naše severne meje. Tako levičarji svojim levim opranoglavim ovcam odvračajo pozornost od realnosti.

 • Babura komunajzarska naj utihne…

 • Za Slo edina alternativa…ven iz EU in se združit z višegrajci…

  • Matt von Glanz

   in to je res samo alternativa, ki bi hkrati pomenila razpad EU-ja, kot ga poznamo.

 • ljubinica

  Proti Speli Kozar je treba podati ovadbo zaradi obrekovanja. Upajmo, da bo SDS to storila.
  Te presstitute iz javne hise je treba ustaviti.
  Saj smo nori, ce dopuscamo, da placani z nasim denarjem ser … po nas.
  Treba jim je dati vedeti, da nic vec ne drzi njihova mantra: Na Slovenskem smo mi gospodar.
  Narod se prebuja. Ljudi ni vec strah.
  Se enkrat sem pogledala njen zapis na Facebooku in komentarje ….
  300 komentarjev in prakticno vsi taki, da bi jih zlahka podpisala tudi sama.

  • Olga2345

   Problem je nedelujoča pravna država…

 • Olga2345

  Na Hanzi so pričakovali od Šarca že “vsebinska” pogajanja…hahahah hahahahahahahah

 • domovina mili dom

  Ko gledam grafiko tega plakata, me spominja na štanc mašine iz stalinovih časov. Isti stil portretaov. Zamenjali so samo simbol. Niso se toliko potrudili. Je pa sigurno to bila usklajena akcija novinarke in murgl.

  • luckyss

   Vem, da nima smisla, pa vendarle….
   Vsaka takšna provokacija, je posledica ljudske nejevolje ali zgolj politične provokacije ali celo gre za “false flag”…v bistvu .pomeni, da je nekaj narobe v tej “dolini šentflorjanski.”.
   Torej…ovce blesave…Ste se kdaj vprašale zakaj ste na “minimalcu” ne glede na to kdo vlada ?!
   Komaj se preživljate, pa debatirate o politiki…
   Stre se ovce kdaj vprašale zakaj nek idiot zasluži 100x več od vas ?!
   Ne ?!
   No vidite–ravno zato ste ovce…tiste klerikalske, ki vas vodi komunist, pa še posebej..;)

   • domovina mili dom

    E tu pa smo sedaj zvedeli, da so komunisti tisti, ki trosijo favšijo.
    Me prav boli kur** če nekdo zasluži 100x več od mene, če mi da pošteno plačo. Za dostojno življenje. Če bi imel sedaj penzijo 2000€, kot jo ima kolega v Avstriji, bi se midva skupaj zapila tovariš luskyss. Ker pa temu ni tako, izkušnje naju ločujejo.
    Kdor se je vprašal čemu nižje plače, penzije, čakalne vrste v zdravstvu, v Jugi, sedaj v Slo, voli desnico.
    Si se vprašal ti, zakaj ima učitelj, in ostali …….višje plače v Avstriji in v ostalem “razvitem kapitalizmu”. Če ne veš?
    Tam niso vladali komunisti.
    Naj živi socializem.

   • Slovenski štor

    Luckyss,hvala ti, preoblečena ovca,da me poimenuješ: klerikalska ovca.Sem pa rajše to,kar sem,kot pa preoblečena “ateistična”ovca,ki na vse strani grize in laja,pri tem pa ne ve zakaj.Ve samo,da mu je tako ukazano.Če bi socialisti poznali ekonomijo,bi ne bili nikoli socialisti.Kdo je že to rekel?Morda se tudi do tega spoznanja dokoplješ,ti preoblečena ovca!

 • Matt von Glanz

  ni mi všeč, da patrioti mislijo, da se je za obrambo naroda treba idejno povezati kar s Hitlerjem. To je glede na ww2 paradoks.
  Do enakega cilja želi priti Generacija identitete, samo brez nacističnega sranja.

  • Slovenski štor

   Matt von Glanz,kje ti vidiš na tem plakatu patriote?Patriot(pravi slovenski) se niti v snu ne bo povezoval s Hitlerjem,ker to ne gre skupaj!Tako preprosto je to!Pravi slovenski patriot se tudi s Titom ne bo povezoval,ne s Kardeljem,ne z Dolancem…..Gotice se Hitler ni izmislil,kot mi je znano je Hitler uporabljal tudi latinico.A to pomeni,da vsi,ki uporabljamo latinico,se povezujemo z zločincem Hitlerjem?In nesrečna svastika.Baje je svastika iz Indije.Hitler jo je zlorabil in prilagodil-desnosučni svastiki je spremenil kot.In kaj zdaj:kaj s pravokotno desnosučno svastiko in kaj z levosučno svastiko?In kaj bomo z RDEČO zvezdo(za mene druge niso sporne)?….Zakaj nas o tem nočejo podučiti tisti,ki imajo moč odločanja v “rokah”?….Patrioti gotovo nimajo nobene zveze s plakatom v Velenju…kdo še ostane?Zarota-intriga-spletka?Prav gotovo-Da!

 • bednick

  Če prav razumem, misli Kožarca prebekslat v politko.
  Tako se začne.

 • barbara rov

  A zdej je moderno, da si proti družini, proti samostojni lastni državi in proti lastni rasi? Naj levičari komentirajo, kokice so tople…

 • Kosobrin

  Sramota!

 • garfi

  OPOZORILO
  NAŠI LEVIČĆARJI SO DEL GLOBALISTIČNE TOTALITARNE MAFIJE
  POČNEJO ISTO KOT NJIHOVI NWO LEWAKI AMERIČANOM
  HOČEJO NAS OZNAČITI ZA NACISTE in zanetiti vojno
  Trump namreč uničuje njihov imperij zla
  ena od razlag Lisa Haven
  Support Trump? Then You Need To See This, EVERYTHING Is NOW At Stake…

  • freedomfighter

   OPOZORILO SKRAJNO DESNA BUDALA

   • garfi

    ALARM !!!
    NAČRTOVAN LEVI GLOBALNI FAŠIZEM-REVOLUCIJA NA POHODU !!!
    leWiČĆarji so od globalistov plačani veleizdajalci in uvozniki islamistične golazni
    komunajzarska rtvZLO SKRAJNEŽE-šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-itd predstavlja kot sredino, pravo sredino SDS pa zmerjajo z radikalci in zanesljivo tudi z nacisti
    nevarni časi so saj so komunajzli del TOTALITARffNIH globalistov in njihov cilj je uničenje svobode, domoljubov, držav, narodov, družine, kristjanov, pravih vrednot
    naci plakati v titovem velenju niso naklučje, gre za isto usklajeno globalno vojno, kar leWaki počno v Ameriki
    NEVARNOST DRŽAVLJANSKE VOJNE V AMERIKI IN PRI NAS PRAVEGA DRŽAVNEGA UDARA
    https://www.infowars.com/
    BREAKING! Trump Prepares Rex 84 Martial Law, Stop Fall Of US – ALEX JONES INFOWARS
    https://www.youtube.com/watch?v=cssfD0KlHxA&t=3059s

    • freedomfighter

     Bedak globalizem in potrošništvo sta ze zdavnaj zmagala in vodita svet tako da globalisticne revolucije ne more biti ker ze zivimo v globalizmu…revolucijo hocejo zanetit porazenci globalizma ki se jim drugace reče tudi luzerji..imas pa prav da med te luzerje spadajo tudi skrajni levicarji in skrajni desnicarji seveda…da se razumeva stranke sds ni med temi luzerji za razliko od nekaterih njihovih podpornikov

     • garfi

      ti si luzer in lažni borec za svobodo
      tako kot vsa lažna levica
      ne razumeš niti o kakšnem globalizmu gre
      imenuje se desetletja načrtovan nwo totalitarni satanizem

 • garfi

  DRŽAVLJANSKA VOJNA V AMERIKI

 • Slovenski štor

  Špela Kožar me ne skrbi,ker je zgubljen primer.Manj se ukvarjati z njo pomeni,da manj “smrdi”.Opozoriti je potrebno na dejstvo,da zmagovalci nikoli ne provocirajo!V Velenju se ve kdo so zmagovalci!Provokacije praviloma sprožajo poraženci.Dogodek v Velenju je provokacija prve vrste.Še Goebbels se je ne bi sramoval.Vprašam:je gotica v Sloveniji prepovedana?Glede svastike:v Indiji jo najdeš kjerkoli-zakaj že?Če je pri nas prepovedana,ker jo je izrabljal eden največjih zločincev dvajsetega stoletja,je tudi prav!Kaj bomo pa z “rdečo zvezdo”,ki so jo zlorabljali, gotovo primerljivo,veliki zločinci (za mnogo ljudi heroji)?Kaj pa levosučna svastika(pod pravim kotom),kaj z njo?Je tudi ona za prepoved?…Tisti,ki je izobesil te plakate,gotovo ni desničar.Razlog:desničarji so pametni ljudje.Pametni ljudje ne potrbujejo takšnih neumnosti.Res pa je,da so v jeseni vsaj še ene volitve.Ergo:kdo potrebuje takšno provokacijo-samo sprašujem?Sem,namreč,slovenski štor!

 • Kataklizma

  Hej, Velenje je samo Velenje, ne vem zakaj na tem portalu s tako nostalgijo uporabljate imena, ki niso več v uporabi … mokre sanje??

  • stajerc5

   Pizdek, to je Veleje, ne Velenje, jasno!?

 • KP

  Ne boste verjeli. V Velenju,ups Titovem velenju se množično pojavlj rdeča zvzda,simbol zločinskega komunističnega režima. Kar je še teže verjet,postavljen imajo spomenik množičnemu morilcu Josipu Brozu. Neverjetno. Upam,da bojo na Erteve rekli,da bi bilo dobro najti odgovorne in krivce za to.

 • stajerc5

  Na plakatu so uporabili mojo sliko iz mladih let! Koga lahko ali moram toziti?

 • garfi

  ALARM !!!
  NAČRTOVAN LEVI GLOBALNI FAŠIZEM-REVOLUCIJA NA POHODU !!!
  leWiČĆarji so od globalistov plačani veleizdajalci in uvozniki islamistične golazni
  komunajzarska rtvZLO SKRAJNEŽE-šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-itd predstavlja kot sredino, pravo sredino SDS pa zmerjajo z radikalci in zanesljivo tudi z nacisti
  nevarni časi so saj so komunajzli del TOTALITARNIH globalistov in njihov cilj je uničenje svobode, domoljubov, držav, narodov, družine, kristjanov, pravih vrednot
  naci plakati v titovem velenju niso naklučje, gre za isto usklajeno globalno vojno, kar leWaki počno v Ameriki
  NEVARNOST DRŽAVLJANSKE VOJNE V AMERIKI IN PRI NAS PRAVEGA DRŽAVNEGA UDARA
  https://www.infowars.com/
  BREAKING! Trump Prepares Rex 84 Martial Law, Stop Fall Of US – ALEX JONES INFOWARS
  https://www.youtube.com/watch?v=cssfD0KlHxA&t=3059s

 • FRANC3

  Sem proti poveličevanju fašizma in nacizma: Oba sta Slovencem povzročila preveč gorja.
  Sem pa odločno tudi proti komunizmu, ki je Slovencem povzročil več gorja kot fašizem in nacizem skupaj (časovno in po številu žrtev).
  S slovenskega ozemlja naj se odstranijo vse sledi vseh treh režimov: Fašizma, nacizma in komunizma!!!