To pa je ego na kubik! Zoran Janković si je rojstnodnevno čestitko naročil kar na zabavi, ki smo jo plačali davkoplačevalci!

Foto: STA

Župan Ljubljane Zoran Janković je znan po prepotentnem obnašanju in dajanju izjav v stilu “kaj mi pa morete”. No, da ima ego na kubik, je dokazal tudi na včerajšnji novoletni zabavi v središču Ljubljane, ko si je 30 sekund pred novim letom “naročil” kar rojstnodnevno čestitko!

Množica, ki se je zbrala v Ljubljani na praznovanju novega leta, je 30 sekund pred koncem starega leta ostala brez besed: na odru so namreč ljubljanskemu županu Zoranu Jankoviću le pol minute pred polnočjo zapeli Vse najboljše, ker Janković praznuje rojstni dan pač 1. januarja. Očitno je, da do tega ni prišlo spontano, saj če bi ljudje tako čutili, bi zapela množica izpod odra, tako pa so prvi s tem začeli nastopajoči.

To pa je ego na kubik, da si na zabavi, ki jo plačujemo davkoplačevalci, naročiš voščilo za rojstni dan. To je dovoljeno le prvorazrednim, ki nimajo nobene vesti, predvsem pa jim je vseeno za ljudstvo, ki se zabave niso udeležili zaradi Jankovićevega rojstnega dne, temveč da bi skupaj, kot enoten slovenski narod, vstopili v leto 2018. Presenetljivo je le to, da danes režimski mediji ne poročajo, kako je Jankovićev rojstni dan proslavila več tisočglava množica. Sicer pa, dneva še ni konec …

Zoran Janković se je sicer rodil 1. januarja 1953 v vasi Saraorci pri Smederevu, kar pomeni, da je danes star že 65 let. Namesto, da bi užival v pokoju, pa oblasti, tako kot številni levičarji, noče spustiti iz rok. Seveda, ko pa se v Sloveniji počuti “kot doma” …

M. S.