Udba že skoraj v vsakem kotičku slovenske politike: Levica polni svoje vrste z ostanki LDS-a

Aleš Gulič in Katarina Kresal (foto: STA)

Pred nekaj dnevi je kot zadnja med parlamentarnimi strankami pred junijskimi predčasnimi parlamentarnimi volitvami predstavila kandidatno listo tudi stranka Levica. S svojo listo verjame v podvojitev števila poslanskih mest, tako so poleg že aktualne Violete Tomić in čudežnega dečka Mesca pobrali še ostanke iz LDS, njihovega bivšega poslanca Aleša Guliča in aktivistko LGBT Natašo Sukič.

Na junijskih parlamentarnih volitvah bo tako nastopilo 85 kandidatov Levice, ki bodo kandidirali v vseh 88 okrajih v Sloveniji. Vodja poslanske skupine Luka Mesec je dejal, da “gremo na volitve z okrepljeno ekipo, prepričani, da smo zmožni udejanjiti naš cilj, ki je podvojitev trenutnega števila poslanskih mest”.

Napovedal, da bo pomagal LDS potegniti iz smetišča, a si je očitno premislil
Očitno se v Sloveniji na teh volitvah obeta nekakšna reinkarnacija propadle stranke LDS, ne le skozi Listo Marjana Šarca, ampak tudi preko stranke Levica, ki jo vodi Luka Mesec. Tako se resnično izpolnjuje balkanski rek “Bilo kuda, Udba svuda”. Spomnimo, da je bil Gulič član LDS od leta 2005, v tistem mandatu je bil tudi član komisije po zakonu o preprečevanju korupcije. Pahorjeva vlada ga je pozneje imenovala za direktorja Urada za verske skupnosti RS. Leta 2014 je skušal še enkrat kandidirati za poslanca, vendar je bil pri tem neuspešen. V začetku letošnjega leta pa se je pridružil starim kolegom in napovedal, da ostaja član stranke LDS in da jo bo predsedniku Antonu Anderliču pomagal potegniti iz smetišča zgodovine, a si je očitno premislil.

Aleš Gulič (Foto: STA)

V času, ko je bila predsednica LDS in ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal, je bil Gulič predsednik sveta LDS in je z vsemi svojimi močmi branil Kresalovo, ki jo je njen zasebni partner, ljubljanski odvetnik Miro Senica, ustoličil na čelu LDS, da bi lahko prevzel ter vodil del globoke države in osebno bogatel. Zdaj pa se taisti Gulič pojavlja kot politik Levice, kjer z dvignjenimi rokami in stisnjenimi pestmi zagovarjajo vrnitev v socializem.

Foto: Twitter

Gulič, kot je poročal Požareport, se je kot nekdanji zvesti politični sopotnik Katarine Kresal na politično sceno “po naključju” vrnil hkrati z neverjetnim reševanjem Mira Senice med sodnim procesom v primeru Delamarisa in Vegrada, kjer se Senico očitno rešuje podobno kot pred časom ljubljanskega župana Zorana Jankoviča, torej z izločanjem ključnih dokazov, pridobljenih med kriminalistično hišno preiskavo.

V svojih vrstah pa Levici ne manjka tudi podpornikov gejev in lezbijk, saj imajo kandidatko Natašo Sukič, ki se je aktivno ukvarjala v feminističnem in lezbičnem gibanju, in se zavzemala za pravice marginalizirane LGBT-skupnosti. Sedaj bi pa o tem nagovarjala tudi širšo publiko v okrilju Luke Meseca.

A. G.

 • Valter BraniSlav

  Je bil tudi Jansa vcasih udbas?
  Vem da je bil komunist in rinil v udbo ni mi pa znano ce mu je uspelo takrat tudi postati udbas.
  Pomagajte.

  • večni srb

   Janša je bil bolj KOS, ki je bila vojaška tajna služba, Sova spada pod policijo, če se ne motim, je imel na Udba.net status preiskovanca. Za udbaše smo lahko videli seznam agentov, za vojaško proti obveščevalno službo pa ne, do danes se ne ve kdo je bil in kdo ne, ker so se poslovili skupaj z JNA. Potem smo par let živeli v vakumu, ko je obstajala samo policijska Sova, medtem ko so vojaške službe za nadzor policije in drugih internih dejavnosti nastale šele z ustanovitvijo nove slovenske vojske, par let po osamosvojitvi in zdaj samo predsednik države ve kdo so in kaj delajo, verjetno niti on ne.
   Pahor ni le zadnji predsednik komunistov temveč je tudi udbaš, ker ima vojska trenutno ista pooblastila kot policija, na ta način trenutno kontrolira vse oborožene sile v državi. Ne ve se več kdo pije in kdo plača, če se ne motim, je celo Grims povedal, da komisija za nadzor naših špijunov ne dobi vseh zahtevanih podatkov.

   Ni jasno niti kako resni so bili Lajovičevi seznami, če so bili sploh verodostojni ali pa jih je skopiral nek študent, ki je pomagal digitalizirati arhive in so jih lahko potem poljubno popravljali, nekaj kartic so menda celo izločili iz javno objavljenih seznamov in jih je potem posebej objavil na svoji strani OPS, kjer lahko vidimo, da je bil tudi Peterle udbaš in sicer poverjenik za dejavnosti rimokatoliške cerkve na Slovenskem, kar je menda sam zanikal.
   So pa udbaši še vedno tesno povezani, to je razvidno takoj, ko koga od njih kaj vprašaš, ker si pač videl njegovo ime na tistih seznamih in si ga celo življenje poznal, pa nisi vedel, da je ves čas delal za policijo. Kar nekaj se sprenevedajo, da to ni tako pomembno in je že zdavnaj mimo,oni so že v penziji,če ima kdo kakšne probleme, pa se lahko obrne naravnost na policijo. Problem je v tem, da se še vedno vsi obnašajo isto, čeprav zdaj seveda vemo kdo so in tudi tisto od prej nekako ni več isto kot se nam je vtisnilo takrat v spomine.

   • Valter BraniSlav

    Najlepsa hvala.
    Mene ni ze od leta 1977, preziviva pa z zeno 6 tednov dopusta skoraj vsako leto v SLO.
    Moja zena je iz Venezuele in Slovenijo obozuje. Zna tudi Slovensko. Nagovarja me naj grem v penzijo in naj skupaj odideva v Slovenijo. Financno firmo bi pa prevzel starejsi sin.
    Ogromno sem zasluzil v ZDA in UK. Dovolj imam vsega. Mogoce je cas povratka. Slovenski vladi, levi ali desni, bi lahko pomagal ustanoviti penzijske fonde ki bi sloneli na vlaganju v delniske trge. To kar imate trenutno v SLO je en sam nateg.
    Kaj mislis?

    • antimur

     S takšnim razmišljanjem kot ga imaš ti, je še tistih šest tednov preživetih v Sloveniji preveč, sicer pa takšnih antislovencev imamo v Sloveniji že tako preveč.

     • tohuvabohu

      Če je človek v žlahti s Kradeljem in se s tem še hvali, z njim gotovo ni vse v redu. Če pa je hkrati v sorodstvu še s klavcem Mačkom, je kreten na kvadrat.

     • Valter BraniSlav

      In kdo je dober Slovenec?
      Tisti ki razmislja kot HLAPEC? Jaz tak nisem. Nikoli nisem bil. Zato sem odsel v ZDA kjer so ljudje drugacni.

    • FUCK COMMUNISM

     Ko clovek bere tvoje samohvalne in samopasne komentarje mu gre lahko samo na bruhanje. Nisi samo ti (bil) v tujini in nisi samo ti veliko zasluzil. O nekem bogastvu pise lahko samo en zakompleksanc. Pa da ne bo pomote, tudi kompleks vecvrednosti je kompleks.

     • Korenjak

      Resno: Valter Pedroslav ZDA samo sanja ob pelinkovcu in pri teh sanjarijah mu pomaga tipkovnica. Kreten si res misli, da morda kdo celo naseda na tako primitiven izmišljen lik, ki se hvali z veliko družino in podobnim, v resnici pa ga že pol leta opazujem, kako 24h dnevno masturbira na nova24….

     • Valter BraniSlav

      Narobe. Tako dolgo sem zunaj SLO da sem izgubil znacaj hlapcka
      Moj hrbet ni vec bica vajen bica zeljan….

  • wert

   Imaš probleme ?

  • antimur

   Odpizdi v tvojo Ameriko pa pod varstvo Sorosa in Clintonke, nas pa pusti, da bomo sami reševali probleme. Si kot največji čefurski kriminalec v Sloveniji Janković, ki se je k nam pritepel iz svoje primitivne čefurlandije, zdaj nam pa soli pamet in vsiljuje svoj primitivizem, čeprav bi še zdaj sral v čučalico, če bi ostal tam, kamor spada.

   • Valter BraniSlav

    Kako naj odpizdim, saj sem ze dolgo v Miamiju. Pa se Trumpa sem volil.

  • Dostmamrecesije

   Sej vemo in sej veš, da si usekan komunist.

   • Valter BraniSlav

    Jaz sem kapitalist. Strica pa sta bila komunista.

 • večni srb

  Vsaka stranka, ki želi uzakoniti perverzijo in hedonizem, je obsojena na propad.
  Saj mladi niso tako butasti, da ne bi ločili lule od riti, lepo vas prosim, saj sploh ne rabiš možgane za kaj takega. Homoseksualci niso problem, teorija spola je huda neumnost, LGBT teroristi pa so celo zelo nevarni norci, ki so se preko izrojene politike dokopali do neke moči ter imunosti pred zakoni. In to zgolj zato, ker ga rinejo v napačni spol, takih privilegijev niso imeli niti sodelavci in ovaduhi Udbe oziroma Sove, ki so morali najprej uničiti kar precej prijateljev in nedolžnih revežev, tudi družinskih članov, preden so si prislužili odpustke. Danes pa si ga fantje samo vtaknejo v ritke, punce si jo poližejo in so takoj zraven. Potem so seveda diskriminirani, ker se ne znajo več normalno obnašati, isto kot včasih narkomanom, se jim zdi, da so naenkrat itak vsi skriti buzeranti, če pa se cela družba ne more nehat meniti o njih, ki so menda prihodnost.
  Začelo se je pa z naskokom republikancev na Ameriški kongres, patetični levici ni preostalo drugega kot, da rekrutira homoseksualce, narkomane, duševno bolne in sataniste, s katerimi so hitro zapolnili manjkajoče vrste. Ampak kot že rečeno, ljudje nismo nori, v prihodnosti bo prav levica tista, ki bo spet marginalizirala uboge reveže, ki se seveda ne bodo mogli večno oklepati svoje paralelne dimenzije. Že zaradi Aidsa ter drugih infekcij ne, kaj šele zaradi splošne zblojenosti in kronične nesposobnosti,ta populacija enostavno niso ljudje, ki bodo v prihodnosti ustvarili in odkrili kakšne velike stvari ali dokazali vsaj, da je homoseksualnost prirojena oziroma je maternica stvar osebnega izbora in demokratične odločitve posameznika.
  LDS je pokopala prav Kresalova, z nekaj pomoči svojih prijateljev iz policije in pravosodja, ki so posredno pokopali tudi Pahorja, le da se ta še ne zaveda, da je politično že mrtev. Vendar udbaši zato še ne mislijo narediti skupinski hara-kiri, samo mešali se ne bodo zraven, ko se uresničuje Drnovškova prerokba, ker morajo skrbeti že za otroke od svojih otrok. Danes so itak Sova, pa tudi sicer se bolj splača delat za tujce, za Evropo pač nismo zanimivi, ker smo premajhni in nismo kot narod omembe vredni.

 • VERRZIFIKATOR

  Aleks Pulič

  OGULJEN

  Plašč oguljen, mesto čevljev coklji,
  kaj se vendar spet na sceni guli,
  v čudnem dialektu hrope, tuli,
  kot da perje skubili bi koklji?

  Ves oguljen, dolga siva brada
  in lasje kot griva kromanjonca,
  kje sem srečal tegale, madonca,
  vsakega ima za kamerada.

  Le od kod se zopet je prigulil,
  ki spominja me na pračloveka,
  ki se vse hitreje mu izteka,
  zdaj pa spet se nekam je prištulil?

  Malce zdi podoba se mi znana,
  je civilizacijo razdiral,
  verstva primitivna zgolj podpiral,
  ko se šel je njega dni šamana.

  Kakor tiste dni zdaj nafrfuljen
  se na sceni zopet je pojavil,
  novo le gorjačo je nabavil,
  kol drži v levici ves oguljen.

  Kdo je ta, ki se nenehno guli?
  Ah, saj ni pomembno, saj ni vredno,
  bitje zanemarjeno, nečedno,
  zadnje čase v poln mesec tuli.

 • antimur

  To bo dokončni polom levih fašistov, sploh pa antislovenskih degenerirancev, drogerašev, pedrov in lezbijk, sovražnih in kriminalnih jugovičev kot je Janković, multi-kulti ljubiteljev, norenja na zombi proslavah, čaščenja rdeče zvezde kot privrženci najbolj primitivnih kultov iz davnine,, ki je že zdavnaj upravičeno znana kot simbol zločinov in terorja ter končno sovražnikov vsega, kar je slovenskega. Takšna smrdljiva združba, kjer se zbira ves slovenski gnoj, ne more preživeti po nobenem verjetnostnem izračunu.

 • Vladimir

  Slovenci zbudite se

 • olaf

  Vec navlake boste navlekli v svoje vrste, manj moznosti je za vas! Hvala! Privoscim vam kresalke, lunatike, jankovice, trcence, privoscim vam poraz, kajti je skrajni cas za Slovenca in postenega drzavljana. Skrajni cas za bodocnost in boljsi jutri za vse! Dajmo, Sarec, dajmo Mesec, navlecite si gamad za vrat. Golobicu se samo smeji…, nam pa tudi, ker bo zmagala pamet volivcev! Golobic, nikoli vec! Kljub hlapcevskim medijem, kljub kupljenim medijem, nikoli vec, ti slovenski Stalin!

  • večni srb

   Žižek sam zase pravi, da se včasih počuti kot slovenski Stalin. Mogoče jih pa on trenira.

 • von Rhein

  Vsak objekt ima greznico.Hudič je,če se odvod zamaši in vsebina udari na svetlo.

 • althar

  Kolikor vem (a se lahko motim), Gulič ni bil nikoli povezan z udbo. Res pa je, da bo Meščevi strančici odvzel kak glas, kar jo zna stati uvrstitve v parlament.

  • Mojca pokraculja

   Udba je mafija. Kdo je pa mafija pa menda vemo.

   • večni srb

    Mafija ne dela za državo, taki teroristi so samo fašisti.

    • Mojca pokraculja

     Keri teroristi ? Argumentiraj !

 • šmentanamuha

  Za Slovence naj bi bila značilna nagnjenost k samomoru. Kdor bo volil tele Mesečeve luzerje, ima očitno te simptome. Upam, da jih ni veliko takih.

 • karpelec

  Vsi vidijo priložnost, ki jo ponuja parlament, da z nič dela kasiraš dobro plačo in hočejo izloristit priložnost.

  • komar marko

   Za parlamet bi morali kandidirati ljudje, ki so v življenju kaj pokazali. Taki bi morali imeti plače vsaj 10.000 EUR, tako pa smo razvrednotili to funkcijo,ker so se v njega tlačili ala afera na dveh nogah, razni MODELI, šerifi in njim podobna KLIKA!

 • komar marko

  Uf MESEČNIKI.O BOG, kuge, lakote vojne,mesečnikov in rdečkotov, reši nas o BOG!

 • Olga_10

  Glas za levico je glas za propad Slovenije! Udbaši, tatovi identitete, pralci teroristicnega denarja, uničevalci gospodarstva, uničevalci slovenske vojske, uničevalci družin….
  Pošljimo jih na smetišče za vedno!

  • župnik cefizelj

   vaška tgercialka olgica, ki zaradi splava v rani mladosti (opravila ga je župnikova kuharica rozalija, kar z otepačem) in posledičnega občutka krivde fanatično brani in malikuje ivana janeza janšo edinega pravega komunista v sloveniji. udri olgica na veke vekov!

 • sprehajalec

  Kaj se vlači po javnem in upravnem….

  cel filo Faks pa Dolančev Faks letnik 70. Študija mislim.Včeraj je bila oddaja o študentskih demonstracijah 1968. Ko so ultralevičarski študentje v Parizu hoteli reforme.

  Pri nas so pa Ultralevičarski študentje hoteli reformo Partije. Levičar bo reformiral levičarja. Ker Levo = Dobro, Desno = Slabo. Percepcija sveta, ki jo je zakoreninila Kominterna v 30tih letih prejšnjega stoletja.

  Leta 91 pa prišli na oblast, sedaj se pa valjajo po Uradih in Agencijah.

 • lado

  SLOVENCI !!! po 70 letih komunizma in udbe ,je ČAS ZA PAMET V “ROKE ” !!!!!Gremo pa 25 maja z “sladicami ” pogostit zvezdo !!!! ampak ,res zmo komunistična “država”!SRAM VAS BODI !!!!! v parlamentu morilski znak !!!!!! SVET ne more verjet !!!! bo treba ,če desnica ne zmaga ,enega po enega rdečega zločinca pospravit !!!! SEM POTEM ZA TAK UKREP !!!

 • xtc

  Z taki kandidati,kot je Gulič,Šrec,Židan in še kdo z Leve,kaže na nizek OQ slovenskih volilcev ,ki volijo to druščino.

 • zokispoki

  Udbo hipac in Kokaina, kenede…

 • Dilinger

  ha,ha,ha,klošarija frdamana

 • Metka

  Aha če nekdo pripada levici je že avtomatično udbovec. A potem je vsk desničar tudi nacist? Vi niste normalni.

  • slosin

   drži samo prva trditev..

  • Mojca pokraculja

   Ne Metka, vsak levičar je komunist, alzo fašist in nacist. Vse te diktature so med seboj izenačene. Zato pa nismo podpisali resolucije EU o obsodbi diktatur. Če levičarji ne bi bili komunisti bi to naredili. Vidis kako preprosto so se pofockali za fašiste in naciste.

  • Mare Kranjc

   Poglej v register UDBA.net in potem obtožuj! Gulić je bil zvest in reden sodelavec Udbe!

  • miro52

   P saj sploh ne vedo kaj je to Udba …..so nekje slisali in se jim zdi kar dobra psovka. Pa saj ne mores verjet.

 • FUCK COMMUNISM

  Hov, hov… mastifi… Kresalka je ze mokra!

 • Amerikanc

  Že pred pol leta bi lahko napovedali, da se bojo toti zapiti tiupčki nalepili na (PS)Šarca in na LDS.

 • SmashFascism

  Pa kaj, saj smo navajeni.

 • župnik cefizelj

  policijski zapisnik 1.5.2018 ob 2:47

  po klicu o zmedenem človeku, ki se na mislinjskem polju dere o zvezdi, udbi in kučano smo naredili intervencijo. ob prihodu na kraj smo ugotovili, da je oseba ivan janez janša oblečena zgolj v tosama plenice od katerih se cedi rjav žmoht po desnem stegnu. oseba je bila očitno zmedena saj je v nedogled ponavljala medseboj nepovezane besede. na prizorišču se je pojavil tudi klicatelj oseba uršika, sicer žena nevrotika. dežurni je poklical reševalno vozilo, v tistem trenutku se je pripetilo sledeče. i.j.j. je slekel plenico tosama in začel besno hlastati po odurni vsebini. rjav okoli ust je povzročil, da sta policista m.n. in s.l. od šokantnega prizora pričela bruhati. še najbolj prisebna je bila uršika, ki je osebo i.j.j. s policijskim pendrekom udarila po glavi da je obležal. povedala je, da se to vse bolj pogosto dogaja, ko se bližajo volitve. več sledi……

  • Iva

   Saj ni res, pa je,koliko grdega si povedal o SEBI!

  • tohuvabohu

   Čestitam, drugo leto ti ne uide Prešernova nagrada za tvoj vrhunski komunajzarski opus. Kučan in ostali mafijski botri so zanesljivo ponosni na tvoje dosežke.

  • FUCK COMMUNISM

   Pizda, kako si brezmejno zabit in pokvarjen!

  • Dostmamrecesije

   Majkemi budalo.

 • Janez

  Hecno je kako je desnica čisto blokirana. Še NoraTV nima kaj poročati o njej, zato dela samo reklamo za levico.

 • Vera

  Kdor bo volil levico , ni pri zdravi pameti, pa tudi zaveden Slovenec ni .

  • tohuvabohu

   Obvlada pa računico, hehehe.

  • Gavnar

   Pa tudi Domobranec ni.

 • Dostmamrecesije

  UDBA za levico dobra je ponudba. MRŠ K TITU IN PUTINU V NAROČJE.

 • milanček

  vse bolj in bolj sem odločen, sedaj bom šel, bomo šli cela družina, saj do sedaj nismo hodili in bomo volili SDS, torej g. Janšo! Pozivam vse zavedne Slovence naj mi sledijo, saj je skrajni čas, da se slovenski narod osvobodi, osvobodi vse te kućanove-komunajzarske mafije in kar je še najbolj zaskrblujoče, da imajo jugoviči glavno besedo v moji-vaši DOMOVINI!

  • večni srb

   To niso jugoviči ampak migranti iz Hrvaške, bosne in Albanije. Južni del Slovenije sta Bela krajina in primorska.

   • miro52

    Pravzaprav bi te rad samo dopolnil. Konec 60.ih in v 70. tih letih so potekale ekonomske migracije predvsem in skoraj samo iz BIH. Iz Srbije migracij nikoli in nikdar ni bilo!!! Priseljevali so se: Katoliki (beri Hrvatje), Pravoslavci(beri Srbi) in muslimani (beri poturice)

 • domovina mili dom

  Kako okarakterizirati umskega posiljevalca, ki izkorišča počasne na možganih, da počno neumnosti na volitvah in volijo morilce, tatove, roparje…

  • MižekFiga

   To so Balkanci ponavadi iz Srbije torej brez karakterja, ali najkrajše murglski “politični kriminalci”. Kaj bi z njimi, volit njih je veleizdaja.

   • večni srb

    Ampak okupirali so nas hrvati, ne srbi.

   • domovina mili dom

    Amen.

  • večni srb

   Pahor je komplicirana osebnost, navadna duševna motnja tega obnašanja ne more pojasniti.

   • domovina mili dom

    Če gre pahor na živce balkanoljubom, potem je pahor manjša kolaterarna škoda zla, od zla.

   • miro52

    Ja ima zelo razvito narcisoidno osebnostno motnjo.

  • Damjan Renko

   No jaz prodajalca smrti in njegovih oprod nikoli ne bi volil.

   • tramal

    Dobro si opisal kučana.

 • Dostmamrecesije

  Vsi levaki so naredili “Levca”. Znanje na nivoju 6 letnika.

 • RATATA

  Med Slovenci imamo toliko golazni, kot bi bili sto miljonski narod.

  • MižekFiga

   “Rozenkraut” enkratno varuje pred golaznijo, tudi pred rdečimi klopi!. Odlično diši, povsem demokrfatično evropsko.

   • RATATA

    Kak kaliber pa?

    • MižekFiga

     Bom probal sestavit kot Rozenkraut karbid!

 • MižekFiga

  Ni izgovora za neudeležbo na junijskih volitvah. Če ne bo klobase je to murglska šlampaža in zanesljiv znak, da srpska klobasica v Sloveniji ni zaželjena.

 • Damjan Renko

  Res ste Kekci na novi24tv, ker UDBA je krepnila ze daljnjega 1966 ob odstranitvi Rankovica. Ocitni imate problem z reinterpretacijo zgodovine. Napisite ostanki SDV in dr. Brejc vam bo hvalezen saj jo je on razmontiral po nalogu Velikega shizofrenega vodje.

  • večni srb

   Kaj smo pa imeli, ko nič udbe, mogoče je ljudska milica organizirala kakšne tajne fašistične enote.

   • Damjan Renko

    Ker si nepoucen…….imeli smo sluzbo drzavne varnosti do 1990, koo se je transformirala v. Varnostno informativno sluzbo pod taktirko dr. Brejca.

    • radames

     Res si precej neelastičen Preimenovanja so pač preimenovanja, namen “službe” pa je isti. Udba je le ponarodelo ime za jugoslovansko čeko ali NKVD. Vsem je bližje poimenovanje z udbo.
     Si pač neelastičen. Taki so vsi ljubitelji komunistov.

     • Damjan Renko

      Z amaterskimi ljubitelji Velikega vodje je res tezko debatirati, ce so spricali zgodovino. Uzivajte v svoji demokraticni nevednosti.

     • macon

      On verjame kučanu, ko reče, da je od zdaj demokrat in da udbe ni več, ker je izhlapela v zrak.

      Priden Titov pionirček.

 • Ivan Tomaslavic

  financiranje in naložbe

  Pozdravljeni, jaz sem poslovnež slovenskega porekla, a prebivam v Burkini Faso. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% letno in s trajanjem od 1 do 30 let se obrnite na mene po: mail: [email protected]
  viber: +22995608568
  whatsapp: +33756850359

  • Sarkazem

   Ne nori, le kdo ti bo nasedel!?

 • Ivan Tomaslavic

  Private Finance
  Hello everyone. I can help you get financing,
  If you are interested please answer for more details.
  please contact me by: mail: [email protected]
  whatsapp: +33756850359
  viber: +22995608568

  • Valter BraniSlav

   This is a scam! Do not

 • Miro Jereb

  Pedri, lesbe, komunisti…lepa drušćina…

  • Tweety Bird

   Ti si peder…kapish?

   • Miro Jereb

    Prnes vazelin…

   • tramal

    Lezbača saj ni tebi rekel da si peder.

  • Sarkazem

   Samo dodal bi: pedri, lesbe, komunisti, udbovci in musliči…. lepa druščina!

   • Valter BraniSlav

    In PEDOFILI RKC, IN SPREOBRNJENI KOMUNISTI JANSA IN VASLE.

  • Valter BraniSlav

   Se sebe si pozabil

  • Gavnar

   Norina blogerja Vinkota ?
   Kdo pa Lezbača ?

  • tramal

   Begunce si pozabu.

 • Tweety Bird

  Neodomobranci že skoraj v vsakem kotičku slovenske politike: SDS polni svoje vrste z ostanki izdajalskega ološa.

  • tramal

   Začni bežati v hosto,čene boš prepozna.

 • piko8

  Najbol gnila združba, ki jo premore
  zlovenija,pedri, lezbače, komunisti pod vodstvom zločinca milana kuçana!!

  • Gavnar

   Pedri, komunisti pod Vodstvom Kučana, to mi je znano, gre za vodstvo SDS.
   Kdo pa je Lezbača ?
   Irglca ?
   Ali je Katarinca že v SDS ?

   • tramal

    Peder srbski ,a sedaj se žališ ker ni omenil pedrov.

    • Gavnar

     Kaj te tvoj partijski miličnik iz SĐS danes ni obdelal ?

 • marjan ješovnik

  Kreteni vsi po vrsti. VSE JE POTREBNO NAGNAT.

 • Sodni dan

  #GLAS ZA SDS, GLAS ZA SLOVENIJO.

  • Sredina

   Postavil si lepo nasprotje, jaz izberem glas za Slovenijo

  • Gavnar

   Bistveno več kot 80% volivcev NIKOLI ne bo volilo Janše !

   • Schemva Miro

    Saj tudi drugih ne bodo,ker jih ne bo na volitve,gnoj smrdeči.

    • Gavnar

     Nesposobni FDV komunisti jih ne prepričajo ne glede na barvo preobleke v kateremu se prikazujejo.
     Ne tako kot tebe zguba, ki vedno voli le komunajzerje.

   • tramal

    GOVNAR a ti to misliš priseljence kot je srbski kradljivec janković

 • SIMON ROZIC

  Kakšen par. klošar in princesa! ….

  O, Kresalka, ta sinička,
  sedla je na en’ga tička;
  svoje kremplje zasadila
  do krvi ga je ranila…

  Zvest ostaja star udbaš,
  kakor pes je vedno naš,
  v glavi zmeda, v riti strah,
  je to hudičev že zadah?

  Smrad se širi naokrog,
  hudo je zasmrajen brlog,
  a za glas ki gre v ta čas,
  bi nog’ce širila za vas….

  Kaj se prodajaš revica,
  za kos usranega blaga,
  pojdi raje v svoj brlog,
  in plani v zaigrani jok!

 • radames

  In Gulić bo postal direktor urada islamskih verskih skupnosti.

 • montyamp

  Zato so izumili šnelfajerco .
  Samo pri nas so jih dobili izdajalci v roke , zato pa imamu vukojebino namesto države .

 • montyamp

  Liberalci s fašističnimi tendencami , ja kdo drug kot hipokrizije polni prefarbani pripadniki Saveza komunističke omladine Jugoslavije;
  Pripadniki te sekte so skrbeli za naša potovanja v tujino kjer smo lahko kupili kavbojke , banane , pomaranče…., nekateri so morali na goli otok , sami so pa ekstremno uživali po garažah kjer so se odvijale pasjejebske orgije .
  Poškodovane na teh garažnih borbah , so potem šivali v Avstriji , da so lahko spotoma kupili še kafe i banane pa ramo pa to …………….

 • ivan šantl

  Oguljeni Gulič in Katka, na sliki, sta videti kot,da se odpravljata nekam na samo.Namreč ona ga tako “mokro” gleda, da je veselje.

 • Olga_10

  Levajzli (komunajzli) so pa res na koncu….mogoče bodo šli še Edija pa Matijo iskat na ono stran…

 • Jože24

  Danes samo za SDS ni blo podatka o sredstvih za volilno kampanijo na 24ur :), “kukr bo bog dav” al kako ?

 • lili pili

  Sds se je raspasla zato potrebujemo udbo, da jih kontrolira, sds je boji udbe kot hudic kriza..

  • macon

   A ti ob pomisli na klanje, zapore za nič, vsemogočnega diktatorja, vojaške parade, lajajoče komande in junaške pesmi zatrepeta srce?

   Kako ti ne bi, saj si levi fašist, nje.

   • lili pili

    Ja desni vse to mocno pogresate bolj kot levi, zato vam je to potrebno dozirati, v nasprotnem primeru podivjate kot leta 42 do 45 potem pa je na koncu huda siba pela, se pomnite tovarisi…

    Ze ta mesec bo nekaj obletnic ko se je zacelo vracanje in kaznovanje….jej jej jejjjj

    • Soave

     Vi pa pojma nimate v katerem času je kdo podivjal!
     No sej, tale portal prav vse prenese.
     Tabula raza. . .

     • lili pili

      Vemo, spremljmo, evidentiramo, da bomo lazje ukrepali ko bo spet cas za to primeren….hee

     • Soave

      Aja?
      Ja, koliko ste pa stari, da ste enkrat že ukrepali ?
      96 let ?

     • lili pili

      Ja

     • Soave

      Predlog. Zamenjajte fotko.
      Ta je stara najmanj 30 let.

  • plamen100

   SDS se poserje na udbo v obliki Gulica in zombija Zemljarica ki bi ze po zakonih narave moral biti 3x prekopan! Prokleta banda rdeca, tezava bo le v tem da bi SDS rabil 3 mandate da pocisti globoko drzaco ki se je zazrla v vse pore slovenske druzbe. Koncni rezultat udbe lako vidis v crkavanju ljudi v zdravstvenem sistemu. In le boj se sadov udbe tudi sam v primeru da prides temu zdravstvenemu sistemu v kremplje ki po zadnjih navodilih udbe nabavlja uspesna zdravila zoper raka v 700 dneh kljub uredbi EU da jih je potrebno nabaviti v 100 dneh. Pa bos potem lahko na lastni kozi cutil udbaski pregovor o svojih nepotrebnih kadrih, ces kako revolucija zre svoje otroke!

   • lili pili

    Sds ga ze dolgo serje, udba jo bo prezivela, ce pa ne bi bilo sds bi pa udba crknila…

   • Peter

    Bolan u glavi kakor vas vodja JJ kateri je bil med udbasi in zagrizen komunist

   • lili pili

    Ja zakaj pa pol sploh pisete o tej navidezni udbi , samo da strasite prestrasene ljudi , temu se enostavno rece da se lazete, obrekujete, strasite…..

  • tramal

   Ti in udba lahko samo pušita oslo k….

   • lili pili

    Ja zakaj pa pol toliko pisete o udbi, da strasite nsivne ljudi ali ima res vse niti v rokah.

    Potrebno se bo odlociti kaj je res

 • plamen100

  En sam cloveski odpad, iztrebki na kupu. Ocigledno ostareli Gulic&co rabijo kes pa bodo mslo se na tem politicnem podrocju ponovno poikusili, ce bo padel kaksen evro. Pa bolje je na to da levicarji volijo SD kot pa te porabljene tipe, ki so se spet privlekli iz naftelina izkljucno zaradi kasiranja sajndrugace nikoli nikdar ni bilo nicesar razen financne skode od njih!!

 • tramal

  Golazen rdeča ki bi jo na celem svetu zabili v zemljo

 • garfi

  VSTANITE ZA KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s
  Vstanite v luč in blišč odeti,
  ki jarem vas teži zlata.
  Zdaj zvezda rdeČĆa spet nam sveti,
  nas kliče spet krvava sla.
  Sledi pravičnosti razbijmo,
  do tal naj rop jo naš požge;
  do konca z davki jih odrimo,
  vzemimo vse, vzemimo vse!
  Že tajkuni so zbrani,
  v zadnji rop zdaj že hite,
  da z internacionalo
  nov plen si pribore!
  medklic KurČĆan:Bi pa za sebe in za svoje tovariše takratne rekel SPLAČALO SE JE.
  Prav nihče nam nič ne more,
  kakšen zakon, kakšen red;
  Vse kar vidite je naše,
  nam dal je Forum nov zalet.
  Sami pišemo zakone,
  in sodimo kot se nam zdi.
  Ropajte zdaj bratje urno,
  dokler se ljudstvo ne zbudi.
  Mi vse ukrademo na svetu,
  zato vse to je naša last;
  najlažje delavcu in kmetu,
  ker imamo tu pač mi oblast.
  Ko vse dobre in poštene
  uniči naša trda pest
  svobode bodo vse pregnane,
  pokoren rod vasi in mest.
  medklic sindikalistke: Včeraj smo prosili, danes zahtevamo, JUTRI BOMO VZELI!
  JUTRI BOMO VZELI!
  SPET!!!
  delavski razred v ozadju huronsko pozdravlja
  https://www.youtube.com/watch?v=DSISGmbEdBU&t=43s

  • FukProrus

   bolano ,
   korenček, nujno

 • lado

  lili udbaš ,koliko dobiš in tvoji nikovćići !!! ma še malo ,nekaj dni ,pa dobite z smrdljivo bosansko tomićko v ZVEZDO !!!! volite SDS IN DESNE STRANKE !!! ZA OBSTOJ SLOVENCEV IN NAŠIH POTOMCEV GRE !!! kućkina golazen mora odgovarjat pred HITRIM SODIŠČEM !!! kot ima komunistić v receptu !! grem za “IZTERJEVALCA “!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!