Janez Janša: SDS z današnjim kongresom napoveduje neusmiljen boj za izkoreninjenje drugorazrednosti v Sloveniji

Foto: Robert Fojkar

Spoštovane bralke in bralci, vabimo vas, da tekom dneva spremljate 11. kongres SDS na tem spletnem portalu. Članek bomo redno posodabljali, tako da ga kliknite večkrat, da česa ne zamudite. Ob koncu kongresa je jasno – in tudi pričakovano: Janez Janša bo še naprej predsedoval SDS.

Predsednik Mestnega odbora SDS mag. Zvonko Zinrajh je spregovoril kot prvi, ob tem pa poudaril, da je bil Maribor nekoč cvetoče mesto, danes pa nekoliko bolj zaspano, a s prizadevanjem družine SDS “bomo to mesto dvignili, kot se za prestolnico Štajerske tudi spodobi”. 

Med kongresom so se poimensko spomnili tudi vseh, ki so stranko SDS zapustili, ker jih je Bog poklical k sebi.

Delegati na kongresu SDS. Foto: Robert Fojkar

Kongres lahko spremljate tudi v živo na tej povezavi: http://nova24tv.si/tv-v-zivo/

Poslanca SDS Eva Irgl in dr. Anže Logar. Foto: Robert Fojkar

SDS lahko naredi Slovenijo spet veliko
Evropa bo obstala kot dobra in varna le, če bo branila skupne cilje. Spregovorila sta tudi predsednik Centra za evropske študije Wilfried Martens in nekdanji predsednik slovaške vlade Mikulaš Dzurinda, ki je izrazil zadovoljstvo, da je stranka tako močna, še bolj pa je močan in pokončen vodja stranke Janez Janše. Spomnil je tudi na parlamentarne volitve, ker bodo imele velik vpliv ne le na Slovence, ampak na celo Evropo. “Soočamo se z resnimi izzivi, tako od zunaj kot znotraj naše skupnosti, Unije. Potrebujemo novo vizijo in moramo prevzeti akcijo, tako bomo dobili močno Evropo,” je dejal ter dodal, da ne dvomi, da je SDS na pravi poti z novim programom Slovenija v srcu. “Treba je izpeljati reforme, vlagati v izobrazbo, imeti pogum za pogumne korake. Braniti moramo naše vrednote. In SDS ima možnost, da naredi Slovenijo spet veliko!” Janezu Janši in njegovi stranki je zaželel vse najboljše in dodal v slovenščini: “Slovenija zmore več!”

Poslanka v Evropskem parlamentu Romana Tomc. Foto: Robert Fojkar

Preko videokonference je prisotne na kongresu SDS pozdravil vrh Evropske ljudske stranke in predsednik CDU-fundacije Konrad Adenauer ter nekdanji predsednik Evropskega parlamenta Hans Georg Poettering.

Poslanec v Evropskem parlamentu dr. Milan Zver s soprogo dr. Andrejo Valič Zver. Foto: Robert Fojkar

Čas je, da rešimo Slovenijo iz krempljev roparskih elit!
Prišla sta tudi predsednik stranke Glas za otroke in družine Aleš Primc in predsednik SLS, mag. Marko Zidanšek. Primc je poudaril, da je za njimi 16 let uspešnega sodelovanja, trikratna zmaga na družinskem referendumu, “sedaj pa je pred nami nova naloga, da rešimo iz krempljev roparskih elit našo ljubo Slovenijo. Da naši ljubi Sloveniji vrnemo veselje do življenja, upanje in optimizem, boljše življenje!” Zidanšek pa je opozoril, da so pod aktualno vlado leta zamujenih priložnosti, “saj ne črpamo evropskih sredstev, se zadolžujemo in ne spoštujemo naših lokalnih skupnosti, občin. SLS, drugačna in prenovljena, gre v slovenski parlament, zato ker brez SLS ni desnosredinske vlade,” je dejal.

Aleš Primc. Foto: Robert Fojkar

Nabito polna dvorana. Foto: Robert Fojkar

Spregovoril je tudi pesnik Tone Kuntner, ki je spomnil, da je Cankar našo domovino poimenoval nebesa pod Triglavom. “Jaz danes dodajam in veselo potrjujem in trpko ugotavljam: res košček nebes pod Triglavom. Snežne planine, zelene doline, gore, gorice, nebeške vasice, prebivališča za angele.” Spomnil je tudi na ljudi, ki so odšli iz raja pod Triglavom.

Delovno predsedstvo so sprejeli soglasno  predsednik tega predsedstva je Zvone Černač.

Dr. Milan Zver je v poročilu delovanja SDS v mednarodnem merilu izpostavil, da svoj glas v tujini  SDS uveljavlja na različne načine, seveda je najbolj viden predsednik Janez Janša, ki ima mnogo vplivov in vlog. “Dejavni so tudi naši evropski poslanci, v času med kongresoma smo iskali podporo za naša stališča. Tudi poslanci državnega zbora so močno vključeni v mednarodne aktivnosti. Te niso vezane le na formalne ustanove, kot je Evropski parlament, ampak tudi na politične stranke njihove mednarodne asociacije.” Poudaril je, da poslanci v EP svoje delo opravljajo odgovorno, na strokovnih področjih, kjer delujejo, pa so v ospredju, nenehno postavljajo Evropski komisiji zahtevna vprašanja  in ne le v zvezi s Patrio, ampak tudi z drugimi aktualnimi vprašanji. “Imamo pa tudi vedno več prijateljev, ki stojijo za nami,” je prepričan. Stranka SDS živi torej polno življenje tudi izven meja naše domovine.

V dvorani se je prisotnim pridružil predsednik stranke FIDESZ in predsednik madžarske vlade Viktor Orban.

Viktor Orban. Foto: Robert Fojkar Komac

Janez Janša, predsednik SDS, je izpostavil, da se je SDS prek svojih predhodnic rojevala sočasno z nastajanjem slovenske demokracije in slovenske države, zato je od samega začetka neločljiv del najpomembnejših procesov v vsej zgodovini Slovencev. “Skupni imenovalec naših programskih naporov je bila vseskozi želja po svobodni domovini, ki bo povezana z drugimi evropskimi narodi na enakopravni podlagi, ki bo dom pravičnosti in blaginje za vse, ne le za nekatere. Žal tega cilja v celoti še nismo dosegli, treba je pogledati temeljne vzroke, zakaj je temu tako. Mnogi se spomnimo, da so nekateri slovenski državni funkcionarji slovenski osamosvojitvi nasprotovali in trdili, da jim osamosvojitev nikoli ni bila opcija, Slovenijo so tudi izdali. Pomagali so jo razorožiti in kasneje so storili vse, da se ne bi vsaj za silo oborožili. Trdili so, da bomo Slovenci, če se bomo odcepili od Jugoslavije, jedli travo, in potem so se 25 let trudili, da bi bilo temu res tako.”

“Z denarjem, ki ga želijo ukrasti preko pretirane cene, lahko zgradimo preko 300 vrtcev ali športnih dvoran po celi Sloveniji. Aktualna Cerarjeva vlada je le izvrševalska lutka,” je povedal Janša o drugem tiru ter dodal, da se pravica deli selektivno, odvisno od tega, za koga gre. “V totalitarnem režimu so vzdrževali stanje, ko smo imeli preko 600 prikritih morišč in nobenega zločinca. Danes so temu dodali dva ropa državnih bank in nobenih banksterjev ni za zapahi. Kadar jih povprašamo po tem, nas obtožijo, da se preveč ukvarjamo s preteklostjo. Potem pa se oni zberejo v Dražgošah in se posvetijo čisti prihodnosti.”

Mir ni le odsotnost vojne, mir je tudi prisotnost pravičnosti. Janez Janša

O vladavini prava v Sloveniji bomo lahko govorili, ko bo sodstvo ločilo zrna od plev, pravi Janša. “S preteklostjo se ukvarjamo zato, ker smo v to prisiljeni. Ker nam jo mečejo pod noge kot piškave orehe in ker so uspeli potvoriti velik del zgodovinskega spomina.” Vendar pa “resnice ni mogoče ubiti. S preteklostjo se ukvarjamo zato, ker si ne želimo, da bi se tragično obdobje razkola še kdaj ponovilo, oni pa se s tem velikokrat ukvarjajo zato, da bi ta delitev ostala večno, saj koreninijo svojo slo po oblasti. To jim je vodilo za prihodnost in to tudi odkrito propagirajo. Mi želimo narediti prostor za prihodnost. Proti nam so usmerili ogromno sovraštvo, mi smo ga premagovali z našo ljubeznijo do domovine, enotnostjo in vztrajnostjo. Hvala vam za ta pogum.”

“Velikokrat na nas naslavljajo vprašanje, do kdaj bo SDS še vztrajala. Naš odgovor je: dokler bo potrebno! Dokler ne bo Slovenija postala domovina za vse!” pravi Janša. “Dovolj je je bilo delitve na prvo- in drugorazredne.”

Janez Janša s soprogo Urško. Foto: Robert Fojkar

“Prihaja čas polaganja računov in prihaja čas za novo stran v knjigi slovenske zgodovine, ki pa bo popisana v slovenskem jeziku.” Janez Janša

Janša obljublja, da bo ministrstvo za družino ločeno od socialnega resorja. “Družinam bomo omogočili ugoden kredit za ureditev stanovanjskega vprašanja, pri čemer bo glavnica zmanjšana za 20 odstotkov ob rojstvu vsakega otroka.” 

Govor Janeza Janše. Foto: Robert Fojkar

Politika vlaganja v človeka
Janša tudi pravi, da ne bodo pristajali na politiko, ki za ilegalnega migranta troši trikrat več kot znaša minimalna plača slovenskega delavca. Prepričan je tudi, da mora vsak, ki se rodi kjerkoli v Sloveniji, v revni ali v bogati družini, dobiti priložnost, da razvije svoje potenciale. “SDS se bo borila za vsakega, ki se v lastni domovini počuti drugorazrednega.”

Slovenijo, še posebej podjetnike in kmete, je treba razbremeniti birokratizacije
Opozoril je tudi na problem birokratizacije v Sloveniji. “Slovence danes oblast duši z birokracijo. Od nas terja upoštevanje več kot 20.000 vladnih uredb in zakonov,” je dejal in prisotne opomnil, da je SDS za naslednji mandat izdelala konkreten program debirokratizacije Slovenije. “V ospredje družbene pozornosti bodo v naslednjem mandatu prišli vsi tisti, ki delajo dobro in dobro gospodarijo.” 

“V zdravstvu bo SDS naredila red, kajti nered je glavni razlog za takšno stanje. Utrujeni smo od govorjenja o reformi, novih prispevnih stopnjah, nad jamranjem, kako ni denarja … Vse so samo izgovori. Reda ni.” 

Janša napovedal neusmiljeni boj za izkoreninjenje drugorazrednosti v Sloveniji
Janša še zaključuje, da “danes terjamo poštene volitve, po katerih si lahko kandidati različnih strank, zmagovalci in poraženci, sežejo v roke kot del iste celote. Ne kot sovražniki, ki drug drugemu neustavno jemljejo mandate, ampak kot del iste celote in ki delajo za skupno dobro. Takrat bomo lahko rekli, da je v slovenski politični prostor zakorakala normalnost. SDS z današnjim kongresom napoveduje neusmiljeni boj za izkoreninjenje drugorazrednosti v Sloveniji.” Obljublja, da bo Slovenija “z našim bojem postala prostor pravičnosti in blaginje za vse, ki so se zanjo pripravljeni potruditi. K sodelovanju vabimo vse, ki jim pogum ni tuj in ki jim je naš skupen cilj blizu. Tudi stranke, civilna združenja in posameznike. Vse, ki jim gre za stvar in ki imajo Slovenijo v srcu. Svoboda Sloveniji! Bog živi Slovenijo!”

Orban SDS zagotovil osebno podporo v boju, ki je pred njo
Spregovoril pa je tudi domoljub, antikomunist, oče petih otrok, predsednik madžarske vlade in sestrske stranke Fidesz Viktor Orban. “V čast mi je in v čast Madžarske, da ste me povabili na vaš kongres. Do sedaj sem mislil, da najbolj direktno in odkrito govorijo Madžari, danes pa vidim, da moram biti zadovoljen s srebrno medaljo, ker vaš predsednik Janša govori bolj jasno in glasno kot Madžari, saj je zelo jasno naštel dileme, ki nas pestijo v Evropi. Prva stvar, zakaj sem tukaj, je, da vam zagotovim, da lahko računate na madžarske krščanske demokrate, Fidesz, in mojo osebno podporo v boju, ki je pred vami.”

Orban je izpostavil, da brez močnih voditeljev stranke ne morejo biti uspešne. Ob tem je čestital Janši, ki svoje poslanstvo opravlja več kot odlično. “Vaš voditelj ni le neizprosen demokrat, ampak je tudi borec za svobodo, ki je že videl zelo veliko v svetu in ve, da senca sistema, kot je bil komunizem, sega daleč.”

Orban je bil jasen, da izbire ni: migranti ali naše lastne družine. “Ilegalne migracije so velik problem za Evropo, vsak narod naj sam odloči, s kom želi živeti. O tem ne more odločati nihče drug kot narod, ki se ga to vprašanje dotika.”

Cukjati opozoril na cilj tistih, ki hočejo oslabiti Janšo
Po Orbanovem govoru je spregovoril dr. France Cukjati, ki je opozoril, da hočejo Janšo sedaj še razlastniniti, ker se ne morejo začuditi, da svojih plač in honorarjev od knjig ni kar zapil. “Cilj stalnega pregona našega predsednika je oslabitev SDS in tistih političnih sil, ki želijo Slovenijo dokončno osvoboditi omrežja, ki Slovenijo še vedno izčrpava.” Vendar SDS ni muha enodnevnica, pa tudi njena politična usmeritev je jasna in otipljiva, kar velja za najbolj odlične lastnosti politične stranke.

Jože Tanko je izpostavil, da se je SDS vedno odzivala na aktualne probleme gospodarstva, na togo delovanje javnih služb, na probleme državljanov, da so se borili proti nalepkam, proti pretiravanjem z birokratizacijo, dragim projektom, kot je TEŠ 6 in drugi tir. “Uspešen referendum je zadnja možnost, da prihranimo vsaj pol milijarde evrov.”

Novo: predsednika SDS bodo volili neposredno
Kongres voli tudi predsednika stranke, izvršilni in nadzorni odbor za obdobje 2017–2021, delegati pa odločajo tudi o spremembi statuta stranke, saj je statutarna komisija na podlagi razprave pripravila več zanimivih dopolnil. Mag. Branko Grims je povedal, da se prvi sklop sprememb nanaša na člane in podpornike, drugi sklop pa se nanaša na volitve predsednika SDS, ki ga bodo od naslednjih volitev naprej volili neposredno pred samim kongresom, kongres pa bo to odločitev nato samo potrdil. Naslednji sklop sprememb se nanaša na odločanje in sodelovanje članov SDS, Grims pa je govoril tudi o tem, da spremembe začnejo veljati takoj, ko kongres te sprejme. Predlagane spremembe statuta so bile sprejete soglasno.

Soglasno so sprejeli tudi nosilno resolucijo Slovenija v srcu.

Na koncu je sledila še razglasitev volilnih rezultatov – predsednik volilne komisije Dušan Strnad je razglasil novoizvoljene člane nadzornega odbora in izvršilnega odbora – v slednjem je največ glasov dobil Aleš Hojs. Pričakovano so člani SDS zaupanje izkazali Janezu Janši, ki tako ostaja predsednik SDS še naprej. Janša je ob tem povedal, da so SDS namenili potisk na samo obrobje slovenskega političnega odbora. Ob tem se je zahvalil predsednikom odborov, še posebej za čas, ko ga 6 mesecev ni bilo, zahvalil pa se je vsem, ki so imeli kakršno koli funkcijo v tem preteklem mandatu “in ste verjeli v tisto, za kar so vam vsi govorili, da je praktično nemogoče”. Poudaril, da se bodo slovenski demokrati borili, dokler bo treba, saj “vemo, kdo smo in kaj hočemo. Vemo, kam gremo. Imamo program in imamo ekipe, da popišemo naslednjo stran knjige s slovensko pisavo, da zavarujemo slovensko domovino in ustvarimo čas blaginje za Slovenijo in vse, ki v njej živimo, brez delitve na prvo- in drugorazredne. SDS gre po današnjem kongresu naprej, bistra kot burja, močna kot val.”

Marjanca Scheicher

 

 • sale

  Haha kot s Koreji

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Cefur, ce zmaga prava desnica, bos ti pakiral kufre!

   • sale

    Ja maš prof ha ha če

    • sumljivislon

     Damjan Ahačič · Zaposlen pri Retired
     ˝Na obisk kongresa stranke z največjim številom članov prihaja trenutno najrazsodnejši evropski predsednik. ……..Miro Cerar ga največkrat razume šele čez leto ali dve. Srečal se bo s politikom, ki ima edini izkušnje z vodenjem EU. Za levičarje je pa še vedno višek politike in diplomacije Drnovškovo nakladanje v Davosu. Tam so ga nekateri celo poslušali ˝…..copy paste -komentar – Reporter ! :)

  • garfi

   haha troll

 • KIKI

  Kako lepo je gledat čedne, normalne ljudi!
  Skoraj vsak dan moram “buljit” v Kučana, histeričnega Cerarja, hinavskega Brgleza in
  kopico čudakov, kvazi revolucionarjev, propadlih in odpadlih politikov, ki jim je rok
  uporabe potekel že leta 1990!
  Čestitke vsem našim članom in somišljenikom SDS-a !

 • črnaovca

  Sloveniji bo Janez nardil veliko, ja se že prilizuje Hrvatom ampak oni nam bodo kaj vzeli a nič dali

 • sale

  Jajao ne cmihaj boš šu pa na cecin koncert

 • Goran Hvala

  Kdo je zdej uletu na to proslavo…poleg odsluzenih politikov..1000pomembnezev…sej je se huje pol kot na pogrebu tita…;-)..se tam ne vem ce jih je blo 1000…po moje ne ker ne vem ce je 1000 drzav na svetu…;-)…al je to misleno sam iz sds stranke..

  • KIKI

   Kdo vse manjka na kongresu SDS

   Manifico manjka, pa Predin, pa Makarovička, , pa Hribarca, pa, da ne pozabim
   tovariše in tovarišice iz Murgelj, pa pol doma zastonjčkov doma za onemogle
   oziroma članov ZZZB, z brkotom v plenicah na čelu, pa pravne dostojanstvenike
   ala Ude, pa rdeča drhal iz ZL oziroma Venezuele…..”ima ih puno”, a njedee? !!!
   -pa praporji iz 2,.sv. rata, pa rdeča zvezda, vam domača!!!

   • Slovenec 33

    Izgleda, da si kompas izgubil.
    Na kongresu SDS so Slovenci in povabljeni gostje.
    Slovenceljnev ni in ni vsak državljan RS Slovenec ali Slovenka.
    Slovenceljni so namreč osebki, ki bi na vsak način radi bili Slovenci, pa nikoli ne bodo, ker ne doumejo slovenske duše.
    Tudi zagovornikov in izvajalcev okupacije slovenskih dežel in izdaje slovenskega naroda ni v dvorani.
    Morda je še kakšen krt, ki pa ga bo slovenski organizem stranke še izvrgel.

   • Goran Hvala

    Sam pol vas je pa res mal…jst sm pricakoval 1000 veljakov iz sveta pardon evrope..ne pa iz stranke sds…vsaj naslov popravite…ne se tolk smesit no…

  • pajot

   Ti si bogi človek. Pa še nepismen povrhu.

   • Goran Hvala

    Ja dej mi nastej tiste veljake iz evrope…bogi pa sm ja…to drzi…

 • neny
 • šmentanamuha

  Pravkar je prispel Orban.

  • garfi

   poglej si prispevke Zlovenca
   še dvomiš, da je troll ?

 • garfi

  nedvomno, zato jih vedno podpiram in volim

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   He he hinavski plačani mucek. muci muci

   • garfi

    kr en kreten
    hinavci ste levuharji
    trolli ste plačani
    jaz sem donator in podpornik
    mijau mijau

 • Rožle

  JJ edini ,ki ga slovenski narod priznava za svojega voditelja…
  je svoje življenje posvetil borbi za rešitev naroda pred balkansko samooklicano komunistično hohštaplerijo…

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Slovenski narod se piše z veliko začetnico ustaš usran ! Pa samo 13 procentov zblojenih Slovencev ga ima za svojega voditelja, za ostale je šiptarsko-ustaški lopov. Kapiš ?

   • Rožle

    Ab rad srau pa letu …šipac

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Ustaši in ljubitelji šiptarjev nimajo kaj iskati na SVETI SLOVENSKI ZEMLJI ! TU JE SLOVENIJA !

     • radames

      Ti nisi levičar, ampak skrajni (ekstremistični) desničar!

     • Rožle

      On ni nič od nič ..pa še to ima preveč ..

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      Ne,jz sm ta prav Slovenski domoljub, ki ne bi nikdar tako kot vi nastavil danke nemcem, tujemu kapitalu, ustašem in šiptarju !!!

   • radames

    A, bejž no! Da se piše slovenski narod z veliko začetnico? A takole za primer: Francoski Narod?

   • pajot

    Se vidi,da nisi hodil v nobeno šolo. Slovenski se piše z malo začetnico. Majmun

  • Ana Job

   Točno,Rožle! :-))

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, gnes bojo okoliški kmetje lahko s trosilci prišli po gnoj v Maribor !!!… Tudi madžarski gnoj bo poceni.

  • Rožle

   Ti še za med nevarne odpadke nisi za ponucat….

 • Fogglof Tunnek

  Janez Janša: “Spoštovane bralke in bralci, vabimo vas, da tekom dneva spremljate 11. kongres SDS na mojem spletnem portalu. Članek bomo redno posodabljali, tako da ga kliknite večkrat, da česa ne zamudite. Vi ste moje ofce in jas vas vodim, bolj boste klikali glasnejši bomo… beeeeeeeee baaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaanšaaaaaaaaa…”

  • KIKI

   IDIOT zadnja stopnja!

  • garfi

   Fogglof Tunnek > • 3 minute nazaj
   Jih čistimo…še bo prostora…

 • šmentanamuha

  Janša ima odličen govor. Tunek posluši, da ne boš pol reku, da nisi vedu.

 • vsemojebabe

  Tako se dela, ne pa pobira trenirkarje po Ljubljan.

 • Rožle

  Levaki bi tudi vreme prepovedal, če bi bil JJ vremenski napovedovalec …

  • Slovenec

   Neki se ponavlaš …

   • Rožle

    Teb je treba še narisat ne pa sam ponavljat ….

    • Slovenec

     Neki se ponavlaš …

     • garfi

      neki se ponavljaš

 • Slovenec 33

  Današnji dan mi je pokazal, da obstaja upanje za slovenske dežele, da se rešijo okupacije in veleizdaje, ki se nadaljujeta že od leta konca 1918.
  Tudi v svetu je Slovenka pokazala, da se zaradi zahtev agresivne, krvave, histerične in pedofilske religije ne pokriva las v arabskem svetu, kot so to počele Počivavškove dame in EU ministrica za transport.
  Tudi tu se vidi, kaj so to topoumni produkti usmerjenega izobraževanja in kakšni so njihovi nivoji..

  • Igor Kavalar

   Sem pogledal na CNN, Melanija se ni zavila v nobeno ruto, kot evropske prodane duše.

   A gledaš v živo?

   A si slišal koliko je km železnice po Evropi 5 miljonov, v zahtevnih predelih 18 miljonov, pri nas pa nam 50 miljonov hočejo zakasirat, sam zato, da spet odtečejo miljoni na račune elite.

   Dobro se mi zdi tud ideja o kreditu za družine, da si rešijo stanovanjsko problematiko in z vsakim otrokom, ki ga Slovenci naredimo, plačamo 20% manj od glavnice.

   Končno pameten ukrep za zvišanje natalitete. Zdej je samo vprašanje kakšen kredit glede na nizke plače in zahteve bank(zaradi preživetja), koliko lahko dobimo, glede na cene stanovanj, ki se gibljejo po 1-3k na m2 na trgu. Ker nebi bilo fino z 5 otroci živeti v garsonjeri ;).

   To me zanima kako bodo to naredil, da dobiš vsaj normaln plac, da lahko večja družina živi.

   • Goran Hvala

    A pol se prav ce mas cel kup frocov bo vse zastonj.?..bodo pa pac uni ki frocov nimajo placeval za tiste ki jih imajo…kmalu bi bli kot filipini…se cerkev vkljuci v politikopa imas deluxe edition…;-)

    • Igor Kavalar

     Namesto da bo šel kredit 126 miljonov evrov za 1500 arabcev in za afričane, za katere danes vsi plačujemo, ali za tajkunske in bančne luknje v vrednosti 34 miljard, za katere vsi plačujemo, bo šu pač za Slovence.

     In bomo pač podvojil al pa potrojil nataliteto Slovencev, in ne bo problemov za penzije in multikulturnih konfliktov ne bo.

     Win win situacija.

     • RATATA

      Pravi vsestranski Borec Si!
      Za resnico in pravico!
      +++

     • Igor Kavalar

      Hvala, enako. ;)

     • Ana Job

      Enkraten si! :-))

     • Igor Kavalar

      Zdej mi je pa že mal nerodno. ;)
      Hvala, še enkrat. Tud ti si prekrasna.

     • Ana Job

      :-)). Zelo dobre komentarje pišeš in z veliko podatki postrežeš. Lep pozdrav.

     • Goran Hvala

      Kje bodo pa delal?…sploh pa men je vseeno komu moram denar dat..ko ga enkrat dam ga nimam vec…to je vsa racunica..

     • Igor Kavalar

      A kje v Sloveniji. Sam morajo najprej znižat davke za podjetja pa razliko med bruto in neto moraš znižat in birokracijo, da ne čakaš po 5 let, da sploh začneš. Sam primer ti bom dal, kako privabiš kapital da odpirajo fabrke po državi. Kitajci pa še marsikdo drug da podjetju, samo da pride tja da odpre firmo, zaposli njihov folk 0% davek za toliko in toliko let. S tem zaposlijo ljudi, ki potroši plačo vsak mesec in država dobi od tega več kot da je folk na sociali, drugič prvlečejo z sabo tehnologijo, ki jo z slabim šolskim sistemom ne znamo sami ustvarit in se od tega lahko tud kej naučimo.

     • neny

      ja potem pa imaš cele trase kitajske robe, ki je nihče ne kupuje, Kitajcev pa kot mušic.

     • Igor Kavalar

      V našem primeru bi imeli, več made in Slovenija robe doma in za izvoz v tujino(države z višjim standardom). Ampak, mi moramo zvišat kupno moč Slovencev, ker smo preveč izvozno odvisni od Nemcev. Država se obnaša lahko tudi bolj protekcionistično do svojih proizvajalcev z določenimi omejitvami, namesto odprtih vrat globalizma, ki te poplavi in uniči celo gospodarstvo, nato pa ti navije ceno ali ustvari monopol.

      Kaj ne kupujejo, kitajske robe? Itak da jo kupujejo. Kupujejo jo Kitajci in cel svet. Mi njim zaradi št. populacije ne moremo konkurirat z izdelki nizke dodane vrednosti. Na specifičnih izdelkih pa lahko preživimo in povečamo standard z lahkoto. Slovenija je eno manjše predmestje tako da je oblast nesposobna, v primerjavi z Kitajci, ki morajo 1 miljardo ljudi zaposlit, in jim ponudit ostale storitve.

     • neny

      Si bil kdaj že v kaki ulici v tujini kjer so sami Kitajci? Tja not malo kdo zavije, v te njhove pajzle d.o.o….to sem imela v mislih, ne pa moda Hoffer, Lild, Leclerk itd..

    • tramal

     Ja seveda vi komunajzerji bi raje otroke uvažali kot pa svojim nudili dostojno življenje.Tujec nas neizmerno več stane kot domačin če še ne veš bedak.

     • Goran Hvala

      Aja..za tujca je struca kruha 100e za slovenca pa 2e…ok se strinjam…slovenci so bolj pocen…pa zakaj sem bedak ce sem ti napisal da men je vseenu zarad koga moram dajati denar..al je slovenc, al crnc, al bosanc al korejc itd..al pa ce ga v reko vrzem..jst denarja nimam vec ce sem ga dal…to je to…eni pa verjamem de predalckate vse po vrsti…

     • tramal

      Hočem ti samo povedati koliko ceneje bi bilo vzgajati lastne otroke,kot pa da jih uvažamo.Kot vidiš SDS dela na tem.

 • RATATA

  Videti so pristni Slovenski Ljudje na teh fotografijah, ki ima voljo in dober namen.
  Že davno je tega, ko sem poskrbel, da sem komunočefurbuzerantsko golazen,
  ki tule nekaj pisuni, označil z “This user is blocked”.
  Tako ostaja samo vsebina.
  Pa lepo pozdravljeni na dan ponovnega utrjevanja Slovenije.

 • Govekar

  Bo Orban pomagal odrešit Slovenije Magne Styer in jo s pomočjo SDS preselit na Madžarsko?

 • FeriSS.H

  Ker je kolega Rožle napisal – “ki ga slovenski narod priznava … ” – bi vse ki uporabljajo pojem “slovenski narod” opozoril da na žalost to ne obstaja. Namreč narod je ENOTEN pojem, kar pa za to kar DANES živi v Sloveniji tega ne moremo reči, in to je razvidno tudi na tem forumu. Mislim da enako velja tudi za ostale Narode v Evropi. Prej bi se dalo reči da v Multinacionalni Evropi obstajata samo dva Euro-MultiNaroda – Tradicionalni Desni ter Multikulturalno “progresivni” Levi.

  Še tradicionalnega Cigana raje vidim kot pa kakšnega “progresivnega” Levuharja. Bližji so mi vsi Tradicionalni Evropejci kot pa tile Slovenski Levuharji. Evropa je danes kot potencialno bojišče kjer se bosta zelo verjetno, prej ali slej, spopadle dve sovražne strani – Tradicionalna Evropa versus Levuharsko “progresivno” Multikulturalno. Multi-Nacionalna Euro-Tradicionalna Evropa je edina PRAVA Evropa. Levuharsko kugo bo pa za obravnavati tako kot se je počelo z vsemi kužnimi epidemijami ki so pustošile ta naš Kontinent.

  • neny

   Usred noći budi Fata Muju:- Mujo, Mujo, probudi se, nisi popio tabletu za spavanje!!

  • rubec

   Unulo. + 10

 • Slovenec

  Prenos V ŽIVO lahko gledate na spodnji povezavi!

  https://www.youtube.com/watch?v=QcE5aDTszrY

 • Slovenec

  Na 11. kongresu SDS-a v Mariboru bo okoli 750 delegatov volilo predsednika stranke, Janez Janša je edini kandidat. Še nacisti in komunisti za časa Stalina so imeli več kandidatov na izbiro, LOL.

  • garfi

   Zlovenec
   levuharji ne boste kadrirali v SDS

   • Slovenec

    Levuhar vam je šef. LOL

    • garfi

     samo da ni Zlovenec
     sem se že ustrašil

  • janez55

   Takrat še niso vedeli, kaj je demokracija in so si upali.

   • Slovenec

    Kdo ni vedel? Nacisti? Hitler je zmagal na demokratičnih volitvah. Pojma nimaš, ovca.

    • garfi

     zakaj zmerjaš samega sebe

  • if

   Butli so imeli na izbiro več butlov.

  • Johan

   Tale tip mi diši po Čušu fušu

 • Rožle
 • Prle

  Takole na prvo žogo mi delujeta Urška in Ivan kot Jovanka in Tito. Baje je Ivan odločen, da bo podrl vse rekorde velikega državnika Tita. Mu bo ratalo?

  • garfi

   Zlovenec
   levuharji ne boste kadrirali v SDS

  • tramal

   A si si kdaj prebral še enkrat kakšne bedarije pišeš.A si še v vrtcu.

 • garfi

  Janša je trn v peti kurćanu in ostalim udbomafijcem zato ga stalno odstavljajo in upokojujejo in preganjajo
  – mafijci hočejo 50 milijonov za kilometer proge
  – Janša bo izsušil rdeče močvirje in rdečuhe je potrebno obrniti na glavo, da izpljunejo ukradene milijarde
  – nsi izdajalci niso imeli vstopa
  pravilno

 • janez55

  Tale šov v Mariboru pa malo spominja na praznovanje Titove štafete.

  • garfi

   Zlovenec
   levuharji ne boste kadrirali v SDS

  • Prle

   Samo da je štafeto spremljalo več ljudi.

   • tramal

    Ja veliko več norcev je nosilo tisto palico po celi jugi.Ti si sigurno eden med njimi.Predlagam da vzameš en kol in letaš okrog hiše in tuliš da še vedno nosiš kol v spomin na zločinca tita .

  • radames

   U, mater, si ti blesav. Se ti vidi, da sploh ne poznaš partijskih jugoslovanskih kongresov. Tam šele se je videlo ničevost, dolgočasni referati, odločitve pa so se sprejemale v ozadju.
   titova štafeta??? Blesavost na kvadrat!!!!
   In še: praznovanje (titove štefete). Praznovanje???? Ti si pravi levuhar, ki pojma nima o ničemer. In se celo upaš pisati??!!

  • macon

   Manjkajo zvezde in rdeče zastave, za to bo treba v Cankarjev dom na kako proslavo, kjer v prvi vrsti sedijo Borat, Kalimiro in kučan.

 • Slovenec

  “Med kongresom so se poimensko spomnili tudi vseh, ki so stranko SDS zapustili, ker jih je Bog poklical k sebi.”

  Če naštejemo nekaj ključnih politikov, ki so SDS zapustili v preteklih letih, oz. katere je “Bog poklical k sebi.”: Andrej, Čuš, nekdanji šolski minister Žiga Turk, nekdanji zunanji minister Dimitrij Rupel, Sonja Ramšak, Gregor Virant, Miha Brejc, Pavle Rupar, Angelca Likovič in Ivo Hvalica. Romana Jordan in Zvonko Lah pa sta tik pred tem, da zapustita stranko. Večina od omenjenih se je od stranke oddaljila predvsem zaradi nesoglasij s svojevoljno politiko predsednika SDS Janeza Janša.

  • garfi

   Zlovenec
   levuharji ne boste kadrirali v SDS

  • tramal

   Pa ti si sigurno član SDS ko vse veš o tej stranki,ali pa si prvovrsten vohun oz. voluhar

   • Johan

    Andrej Čuš, je zelo aktiven za pisanje oslarij, sedaj ga že po stavkih prepoznaš !

  • macon

   Glede na to, da ima stranka več deset tisoč članov in obstaja kakih 25 let, so našteti res majhen delček oziroma stranka stoji trdno kot monolit.

   Da ne omenjam prominentnih levičarjev, ki so zamenjali po pet strank in jih že skoraj ducat razsuli, med drugimi tudi LDS, ki je vladala več kot desetletje in jo je volilo skoraj 30% volilnega telesa.

  • Johan

   Ti so delali zgago v stranki, od njih koristi NI BILO !

 • garfi

  imamo napad murgelskih trollov

 • totex39

  Levičarji poslušajte: BREZ STRANKE SDS SI SLOVENIJE NE MOREMO ZAMISLITI IN ZAPOMNITE SI TO ZA VEČNO.

  • Johan

   Brez SDS, bi bili Slovenci tlačani, kot Severno Korejci in Kubanci.
   SDS in JANEZ IVAN JANŠA, JE PRIORITETA ZA PRIHODNOST !
   Danes bodo abortirali levičarji !

 • Slovenec

  Zakaj pa “volitve”, če je EDINI kandidat? Verjetno bo dobil 120 % glasov. Mislim ….. ovce na kvadrat.

  • garfi

   zasluži si mnogo več

  • Rožle

   Duhica te bo vesela je spet vaša …
   hmm…al tvoja ?

  • garfi

   kandidiraj bebo levuharski

  • Janez

   Ah – daj no !
   Povej raje !
   Kdaj se boste ex KP, ZK – končno odrekli !
   tem vašim
   “poklicnim KP, ZK polit morilcem” :
   – JOSHUI AMBROS- MEYERJU – po domače – J. Brozu ?
   Pa ?
   SLO KPS STALINSKIM POLIT MORICEM :

   KARDELJU, KIDRIČU, MAČKU, M. RIBIČIČU & COMP ? To – nas zanima ! L.R. JANEZ KOMENDA

  • tramal

   Morilec tito je navadno zmagal z dvesto procenti.

  • macon

   To je njihov interni problem ali zadeva. Ne tiče te se, če nisi njihov član.

  • if

   Slovenec: “… ovce na kvadrat ..”

   Slovenec, obstaja tudi višji eksponent.
   To vam sporočam ovca!

 • garfi

  Slovenci ne čakajmo
  Veliko je dobrih razlogov, da postaneš član SDS
  podpiraš temeljne vrednote SDS, njeno zaupanje v ljudi in odgovornost
  želiš, da SDS zmaga na lokalni in državni ravni
  želiš hitre in točne informacije o strankini politiki in njenih stališčih do aktualnih političnih vprašanj
  podpiraš SDS v njenih prizadevanjih za uveljavitev svobodne in odgovorne družbe
  s pristopom k SDS prispevaš svoj delež k bolj pravični in odgovorni družbi
  sodeluješ pri delu lokalnega odbora
  sodeluješ pri oblikovanju politik in programa stranke.

  https://www.sds.si/sodelovanje/postani-clan
  Slovenci pomagajmo

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Veliko je dobrih razlogov, da postaneš član SDS, in to so: da ti sestrična plačuje položnice, da lahko žališ Slovenke z prostitutkami, da ti čefurček svetuje kako utajati davke v bosni, da si lahko simpatizer ustašev ki so klali Slovence in jemali Slovensko zemljo, da bo šiptar predsednik SLOVENIJE in še in še, res mucek meni tudi ni jasno zakaj večina Slovencev tega noče, a veš ? :)

   • tramal

    Fašist.Sem sigurn da je najbolj zabit severnokorejc bolj pameten kot bilo kateri slovenski komunist.Muslime in črnce sprejemate z poljubi,Janšana pa ki je priboril svobodno slovenijo pa zmirjate z vsem mogočim.IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA.

   • macon

    Slovence so klali komunisti in hrvaški so okoli deset let po koncu vojne vzeli slovensko zemljo: Savudrijo in Medmurje. Ustaši nam niso vzeli zemlje, hrvaški komunisti pa so za stalno premaknili mejo v našo škodo.

    Tvoje kvasanje je ob pet milijardni bančni kraji LEVICE kot pljunek v morje, ampak si tako zabit, da nisi sposoben niti razločiti velikostnih razredov.

   • garfi

    vrnite 100 ukradenih milijard in zrihtajte 1000 evrov pokojnine
    potem bluzi kar hočeš

 • Prle

  Po izjavi od prisotnega na kongresu ima Evica v torbici pištolo Magnum, sicer ni vedel povedati katerega kalibra, ampak, če bo kdo kaj govoril čez Ivana, bo Eva stvar potegnila iz torbice. Sosed Anže se že drži za tiča za primer, da Evi pade torbica na njegovega tiča, dobro da ima dve roki.

  • tramal

   Ja spet si se usral in to pred eni lepi pametni SDSovki.Menjaj si plenico.

   • Prle

    Zanima me samo od kod ji Magnum, pa ji ga ja ni zrihtal Ivan Janša zvani Janez nedolžni.

    • Olga

     Spet prozorno… Beda! Iš v Srbijo!

     • Prle

      Ti nisi povabljena na zbor mračnjakov?

    • tramal

     Vsak ki je pošten lahko ima legalno orožje in glih tebi tupako bo kdo pravil kje je kupil orožje.Pojdi na you tube pa boš lahko videl kako enostavno si je narediti pištolo ali puško nelegalno in seveda razstrelivno telo.

  • garfi

   Eva je ta prava Ženska in še lepa
   vi imate pijane ostrostrelce

 • Prle

  Kdaj boste objavili prelestno Romano, kako drži lento Slovenske mis v kopalkah? Bilo bi zelo zaželjeno, no ja, ali pa zgoraj brez.

  • tohuvabohu

   Vse, kar zmore rdečkar, je norčevanje iz ljudi. Za narod in državo mu dol visi.

   • Prle

    A so tebi bolj všeč osli in fantje?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte!Komaj čakam, da zmaga Janša in da lahko začnem še po svojih levakih pljuvat.Kapish!!!

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR POZOR… Kmetje, gnes pridite s trosilci gnoja fMaribor…gnoja kolko čete…zastojn…Tudi madžarski… Kojnski, kravji, svinski in ofčji…ni kaj ni !!!

  • Johan

   Tunnek smrdiš ko kojot, si posran, Udba te išče za firerja

  • garfi

   edini gnoj si ti in tebi podobni

 • Iza Demos

  Če pa na prihodnjih volitvah SDS ob vsej tej podpori ne zmaga in dobi mandata za sestavo vlade, je pa stranka s članicami . člani in dosmrtnim predsednikom vred ena velika LUZERKA.
  Zakaj nas SDS skoz “fila” s tem, da smo drugorazredni. A zato, ker ima dosmrtnega prvorazrednega predsednika, ki je sposoben s pisanjem knjig in državniškimi posli zaslužit milijone. Pa to ni nič posebnega, posebno je to, da mu je uspelo tako malo zapraviti za plačilo davkov ter preživljanje sebe in družine. Meni to žal ni uspelo oz. mi je če seštejem vse moje prihodke zadnjih 35 let, a kaj, ko mi ni nič priletelo v gotovini in sem morala plačevati davke in prispevke, ja priznam pa tudi kak kozarček penine smo spili pa vsako leto smo šli na morje, pa smučat . Ampak s helikopterjem pa se nismo vozili in vse izlete smo morali sami plačati.

  • Olga

   Draga moja! Odločajo Slovenski volilci!
   Vidim, da ste prvorazredna, verjetno še s privilegiji!
   Tisti, ki imajo 400 evrov ali manj dohodka in takih je v Sloveniji ogromno, mladi brez dela, tisti, ki jih država želi razlastniniti za potrebe kapitala in tisti, ki jih neusmiljeno ropa preko davkov (dnevni migranti,zadnji primer z vojsko…) vam bodo povedali, kako se počutijo!!!! Izkoriščano in drugorazredno! Kako mislite, da se počutijo otroci v šoli, ko jim starši ne morejo sami plačevati prehrane, kakšnega izleta??? Drugorazredno!!
   Poslovanje z lastno gotovino vam ne more nihče preprečiti, ker je zakonito! Vidim, da klevetate brez osnove, ker imate oprano glavo!

   • Iza Demos

    Ja, sem sposobna in odlična podjetnica, žena, mati in državljanka, ki redno plačujem davke in prispevke ter samostojno razpolagam z lastno gotovino kot fizična oseba. Kot podjetnica pa izvajam gotovinska vplačila in izplačila skladno z zakonskimi določili, še posebej z zakonom o preprečevanju pranja denarja. Moja gotovina postane “LASTNA” šele po plačilu davkov in prispevkov. In ko to naredim, ni nič narobe, če jo nesem ponovno na bančni šalter (čeprav bi bilo to v mojem primeru butasto) ali pa kupim z njo avto.

    Glede privilegijev pa:
    -nikoli dobila družbeno stanovanje ali kredit iz SSP,
    – dobila bančni kredit v višini 10% vrednosti stanovanja, ki sem ga morala zavarovati s hipoteko in depozitom od odprodaje deviz ( čez 10 let za moj depozit t.j. moje nemške marke, ki sem jih morala ob prejemu kredita odprodati banki, ni zadostoval niti za nakup sladoledne kupe – sva se oba z bančnim referentom smejala, jaz bolj skozi zobe)
    – nikoli kupila stanovanje po Jazbinškovem zakonu
    – sem pa doštudirala na državne stroške,
    – imela zaposlitev kjer sem se naučila, da vodilni veliko govorijo in malo naredijo (tako kot danes) kar me je spodbudilo, da sem postala samozaposlena.

    Nam ni pomoči, če imamo materialno šibke za drugorazredne, za manj kakovostne, za manj vredne. To namreč izraz “drugorazreden” pomeni v slovenskem jeziku:
    ” drúgorazréden -dna -o prid. (ū-ẹ̑) ki je po kakovosti, pomembnosti na drugem mestu: drugorazredno sadje // ekspr. slabši, manjvreden: predvajajo same drugorazredne filme; drugorazreden pisatelj / redko drugorazreden pomen stranski, postranski ♪
    drugoréden -dna -o prid. (ẹ̑) redko drugorazreden: drugoredno umetniško delo ♪
    drúgovŕsten -tna -o prid. (ū-ȓ) ki je po kakovosti, pomembnosti na drugem mestu; drugorazreden: drugovrstna moka // ekspr. slabši, manjvreden: poplava drugovrstne literature / drugovrstna vloga stranska, postranska ♪”

    S tem, ko si dovolite, da vas označujejo za drugorazredne in se potem zaradi 100000X ponovljenega tudi imate za DRUGORAZREDNE, si dovolite PREVEČ. Prosim ne v mojem imenu in na moj račun.

    • Karmen

     Tudi jaz sem podjetnica, mati in državljanka. Tudi jaz plačujem davke, pa ne malo. Nimam šol, tako kot vi. Brez kreditov in z manj dohodka pa imam tako veliko premoženje kot Janša. Če sem zmogla jaz, je on še lažje, saj je njegova plača trikrat večja kot moja.

     • Iza Demos

      Čestitam!

 • Fogglof Tunnek

  Marjanca Scheicher, a boš gnes uporabljala madžarkega dildota?… So mogoče bolj dugi in debeli?…Samo fprašam?

  • Fogglof Tunnek

   Čuj ti kurbež rudeči Tumpasti,ne seri i vozi iz mog portala buš bit kak Kristus!!!RAUSSS!!!

   • garfi

    liter šmarnice in že zmerjaš sam sebe

  • Olga

   Resnica: Janez Janša je obdan s sposobnimi in odličnimi ljudi! Bravo Orban!

  • garfi

   Koza ti spet ni dala

 • Fogglof Tunnek

  Prebivalci Maribora opozarjajo, da se po mestu širi smrad….kot neka kanalizacija… samo ni !!!

  • Rožle

   Usta že zapri … takoj se bo dalo zadihat ..!

  • Johan

   Prihaja pa iz Ptuja

  • garfi

   očitno si v Mariboru

 • Anton

  v murgljskem admiralštabu se pravkar sestankujejo vsi najvišji organi foruma 21 z admiralom murgljskim škratom-atom štrumfom, s katerim načrtujejo nove načrte kako diskreditirati Janeza Janšo.

  sarkazem press

 • macon

  Levičarji, pomislite, če si upate tako kot tule izražati v javnosti in realnem življenju. Ne mislim več normalnih, kot je Jovo Jamnica ali Luckyss, z njimi se da pogovarjati. Očitno ste eni tole vzeli za nekako igro ali ste celo plačani za trolanje, ampak, če vas bo zaneslo in boste tole tukaj prenesli ven…

  Samo dobronamerno vas opozarjam, da ne boste rekli, da niste vedeli.

  • MEFISTO

   Zakaj govoriš o levičarjih v množini.

   Kolikor sem lahko ugotovil, nastopa na tem portalu v glavnem le ena rdečkarska reva pod množico imen.

   Jovo Jamnica, Luckys, Togglof Tunnek, Prle, tarantela, speči janez cepec, dr, Janez Sveti in množica drugih likov so samo različna imena iste prej omenjene rdeče reve.

   • Gru

    Mene si pozabu ;)

 • Demonkrat
 • Olga

  Čestitke SDS! Čestitke Janez Janša! Čestitke vsem, ki želijo Sloveniji dobro! Srečno!

 • luckyss

  “SDS lahko naredi Slovenijo spet veliko”…….”Naredite mi to deželo spet nemško”…Naredimo Ameriko spet veliko”…
  Trije avtorji, trije populizmi..Ista miselnost in pristop..

  • garfi

   in isti bedak, to si ti
   in to si iz svoje usrane riti potegnil pesjanski levuhar

   • luckyss

    Ni treba žalit, če le navajam dejstva..pač ti tiči iste sorte niso najbolj originalni pri svojih puhlicah…

    • garfi

     bedak nimaš dejstev
     drugače pa dokaze prosim

     • luckyss

      Ja, dejstvo je da se uporablja enak besednjak za zbiranje ovc..

     • garfi

      izgledam kot ovca ?
      nabavi si očala in nagobčnik

     • luckyss

      Ti si “nadovca” ker si v funkciji hujskača..

    • MEFISTO

     To ni žalitev, če ti pošteno in na način, ki ga ti edino razumeš, pove, kdo in kaj si.

     • luckyss

      Hvala za kompliment..

  • if

   Tega JJ ni rekel. To pravite vi, luckyss!
   JJ je govoril o sovobodni Sloveniji! Tako je zaključil svoj govor.

   • luckyss

    Sem le kopiral podnaslov iz članka..sedaj pa se zmenite kdo je kriv ;)

    • if

     Velika Slovenija je svobodna Slovenija.
     Še ni svobodna, ker jo obvladuje know-how nesvobodnega tipa. Vi ste del tega dejstva.

     • luckyss

      Vsi mi smo del dejstva, da smo bili od političnih lopovov na najrazličnejše načine oropani…Od VSEH..levih, desnih sredinskih…

     • if

      Ne ločite dejstev, zato jih ne razumete in posledično ne dojemate.

     • macon

      95% kriminala je levega, levica seveda kriči o 5% desnega in molči o svojih velelopovih.

     • luckyss

      Ja, desnica nori ker so manj na vladi in so posledično manj pri koritu…

     • macon

      Ti brkljaš prioritete. Miselni delikt oziroma kaj bi nekdo počel, če bi lahko, ni enako kot dejanska kriminalna dejanja, ki so se izvedla. Posledično so za vas vsi glih, levica pa krade naprej kot je navajena oziroma čedalje več.

     • luckyss

      Ja in desnica bi jih rada potisnila od korita, da bi lahko sami pokradli več…očitno je brezplačnih bančnih posojil že zmanjkalo :))

     • macon

      Desnica se je izkazala v mandatu 2004-2008 kot najboljši upravljalec in mali človek je imel nekaj od njihovega upravljanja. Brezplačnih bančnih posojil ni bilo za levico. Ne moreš krasti, če nimaš zaslombe v medijih in sodstvu in desnica te zaslombe nima.

      Ne vem ali si zabit ali se delaš.

     • luckyss

      Največ “slabih posojil” je bilo ravno v času, ki ga omenjaš..Samo v NLB več kot tri milijarde :))

     • macon

      Delili so jih levi bančniki pod “nadzorom” levih v Banki Slovenije. Od kdaj pa se voljena izvršna oblast vtika v banke? Če bi se, bi bil to socializem z udba kontrolorjem in poročevalcem oziroma noben si ne želi take izvršne oblasti s tako nelegalno močjo. Socializem je potopila, ker je z dekreti upravljala ekonomijo.

      Tvoja projekcija je povsem zgrešena, to kar pripisuješ Janši je vedno počela levica: vtikala se v za kar ni imela formalne pristojnosti. Delaš se, da te je strah in nasprotuješ “avtokraciji” Janše, hkrati toleriraš ravno to od levice, ker je tako pač od nekdaj in so tako navajeni.

      A si mogoče shizofrenik?

     • Karmen

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • macon

      Eno je korito in seveda lepi položaji in plače in to je celo legalno ampak to ni nič proti milijardni kraji, ki našo družbo hromi in zavira. To je izvedla levica.

     • luckyss

      Ja, tudi levica..;)

  • Rožle

   Steklina ni hec ..!!!

   • luckyss

    Ja, če jo širijo politiki se zgodovina rada ponovi…

 • Rožle

  Še kako se Murgle zavedajo, da SDS preprečljivo zmaga na predčasnih volitvah in se poslužuje že vsemogočih umazanih prijemov
  …PANIKA !!! PA TO…zatorej …
  ..NAJPREJ DISKREDITACIJA, POTEM IZOLACIJA !!! …

 • tramal

  Če bi imeli SDS na oblasti vsaj deset let bi bili danes razviti kot švica,z komunajzerji na čelu pa smo danes venezuela.

  • garfi

   nedvomno bi mnogo bolje živeli in to od znanja in dela

 • komar marko

  iz BELE HIŠE so mi pravkar sporočili, da je TUMPKO potrdil obisk SLO takoj, ko bo JJ PRECIDENTE. Sam zamislite si MELANI in lepo Urško in njuni ELEGANCI. Pravp nasprotje z odvetniško stažistko ali pa s kuharico čaja!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, gnes bi lahko v Maribori en marš do Jajca vžgali … pa zapel tisto: Uz Maršala Janša junačkoga sina…..

  • garfi

   levi fašist Foglof Tunek | sreda, 04. november 2015, ob 08:12:12
   Spomnim se še , kako je tovariš Kučan med osamosvojitveno vojno odšel v Zagreb, v Celovec , na Brione ….. Veliki vodja se je pa skrival v drugi kleti CD !
   ozna sve dozna press
   in resnica
   Kurćan se je zelo trudil proti osamosvojitvi in sedaj proti osvoboditvi IN JE VELEIZDAJALEC

  • Rožle

   Kako, če si pa priliman na postlo ..?
   A jo maš na kolesih ..

 • MEFISTO

  Sicer pa levakarji, ne samo mož tisočerih kretenskih nickov, ki je s vojimi nicki v večini, zelo budno spremljajo kongres SDS in umirajo od zavisti, kaj zmorejo pametni in pošteni Slovenci.

  • Gru

   A ti z kretenskim nickom , mislis da boste zmagal na volitvah?

   • garfi

    ne, vemo

   • if

    Prav je reči “s kretenskim”

    • MEFISTO

     IF, Gru je nick moža tisočerih nicov, ki ima kronične težave z uporabo predlogov s in z.

     • rrrrr

      ..pa tudi z ostalimi 23 črkami abecede

   • Anton

    5…..

 • komar marko

  no ja, rdečkoti so prepričani da so najboljši v jemanju pufov in lagodnega življenja na račun delavčkov. Včeraj sem gledal TAREČO. Prisotni so se norćevali in ministra za gospodarstvo To so novi obrazi vladajočih!

 • MEFISTO

  V počastitev kongresa SDS si pozorno preberite komentarje nickov moža tisočerih nickov, pa boste ugotovili, da tako kot zblojeni Togglof Tunek, ponavljajo le svoje že stokrat prežvečene neumnosti in poceni partijske in udbaške štose.

 • luckyss

  Spodaj omenjate ponos in si vse vprek čestitate….
  V resnici ne vem zakaj…jamranje v opoziciji in hujskanje ljudstva normalnemu državljanu ne more biti v ponos…volitve bodo to potrdile..

  • Gru

   Psss ne jim tega govorit, oni so prepricani v veliko zmago ;)

   • luckyss

    Velja za vse zgoraj…Bojite se resnice “kot hudič križa” :))

  • garfi

   hujskanje je boljše kot tvoje brezvezno lajanje
   očitno se nas bojiš

  • MEFISTO

   Kar sem napisal ravnokar, velja tudi za Luckyssa, ki sem ga zavohal že krog vogala in ugotovil, kdo in kaj je.

   • Prle

    A imaš svinjski ali goveji smrček?

    • sprehajalec

     Prle, so te mobilizirali danes, sile kontinuitete in progresa? Danes je strankarski kongres. Vse sile je treba vreči v boj, kot 09.05.45 leta na Švabota…

     • Prle

      Tako je, danes me je vpoklicala država.

     • sprehajalec

      Telefon zjutraj “Ajmo Prle, na juriš”?

  • macon

   Kriminal in korupcija sta dejstvo in sta leva. Udbomafija je dejstvo, vsak teden je nov škandal, ki to potrdi. Od sodstva, zdravstva, subvencij, vulgarnih levih politikov, od vsepovsod prihaja potrditev.

   Kaj pa misliš, da je drugi tir kot spet en dokaz? Vi se pa delajte, da je to naravni pojav oziroma mali zeleni z Marsa in se nič ne more in ne sme. Levičarji kradejo, levičarji.

  • sprehajalec

   Lahko se spravljate na očitke, da se ne sodeluje, pa da se hujska. Problem je v bistveni točki, in ga vi ne spregledate.

   Razvojno so si bila področja današnje Slovenije in južnega dela Avstrije blizu, šli so skozi iste tegobe, med obema vojnama ekstremnih razlik v razvoju ni bilo, prej v avstro ogrski postavljene tovarne so delale naprej na obeh straneh, bila so ekstremno revna področja na obeh straneh, vasice po Turskih alpah, Tirolskem odrezane od sveta, tako kot pri nas.

   Druga vojna je enako kot pri nas odnesla mnogo življenj, v Avstriji procentualno še več kot v Sloveniji skoraj 8% prebivalstva je umrlo, V današnji Sloveniji 6%. Gospodarska škoda je bila zaradi frontalnih bojev vsaj v vzhodnem delu Avstrije večja kot pri nas. Vsaj v zadnjih desetletjih so v Avstriji na oblasti tudi levičarske vlade.

   Pa vendar takšna razlika med obema deželama. Tako v standardu, kot v mednarodnem pomenu.

   Na eni strani urejenost in pravna država, na drugi strani lopovščina in kaos.

   Eni so magnet za vse migrante tega sveta in veliki zaposlovalci, od drugih bežijo še migrantje, kaj šele lastni državljani.

   Pri enih tradicija in spoštovanje svoje kulture, čeprav se tudi posmehujejo iz papistov, na drugi skoraj histerično sovraštvo do vsega, kar je tradicionalno in povezano s slovensko zgodovino pred letom 1945.

   Eni so ločili preteklost od sedanjosti, veterani in združenja njihovih vojn so le združenja s svojimi proslavami. Na drugi strani Veteranska organizacija ki to ni veteranska brez prestanka vsiljuje svojo resnico in ima kontrolo nad pravovernostjo tukajšnje družbe. in ima močne naveze v politiki in na določene načine usmerja politiko ter medije. Ter preprečuje prekop pobitih žrtev iz brezen in rudnikov.

   Eni so odprti za inovacije, spodbujajo podjetništvo, investicije in so med industrijskimi liderji sveta, drugi lupijo privatnika in je privatnik še vedno razredni sovražnik. Z neskončnim birokratiziranjem, demagogijo odženejo vsakega tujca, potencialnega vlagatelja. Svojo vizijo vidijo v državni lastnini produkcijskih sredstev in vsi zaposleni na državnem/javnem plačo bi pa radi imeli avstrijsko.

   Pa tako naprej. Izgleda je nekaj v glavah tukaj, v načinu razmišljanja, ki povzroči, da toliko zaostajaš za sosedom, čeprav sta malone štartala iz istih štartnih pozicij.

   In kar je največja tragedija, da levičarji tukaj še vedno vidijo rešitev v načinih in metodah ter praksah, ki so nas pahnile v takšen zaostanek za sosedi v 70 letih. To pa je tragedija.

   • luckyss

    Se strinjam s komentarjem…Ampak tudi desnica ni storila ničesar, da bi Avstrijo dohiteli…Eno je lajanje iz opozicije, drugo pa državotvorna dejanja..

    • sprehajalec

     Spomnim se, da leta 2005, 2006 in ta leta ni bil problem s službami, ni bilo izseljevanja, leta 2008 je bilo v Avstriji 3000 delavcev migrantov, danes krepko čez 15.000.

     Spomnim se, da so se nekatere stvari urejale, da se je poskušalo urediti plače, da ni tistih 10 pozicij na en in isti račun pri obračunu, da ni bilo tega cviljenja kot danes. Spomnim se tudi, da je Ivan janez za las izgubil volitve proti Pahorju, kljub mobilizaciji vseh sil progresa in kontinuitete takrat.

     Ni bilo slabo, se še vse spomnim. Potem so strm padec vsega povezali s svetovno krizo, ampak ker imam osebni stik s svetom vem, da nihče več čez pol leta nikjer ni več vedel za krizo. Razen Pahorja tukaj. Upravičeno trdim, da se je državni rop in potop začel z leti 2009/10. In še kar traja. Do takrat je politika kontrolirala lobije, po tem letu pa lobiji kontrolirajo politiko.

     • luckyss

      Pozabljaš da so to bila leta “debelih krav” in je bilo vsega na pretek….Takrat so banke podelile za težke milijarde kreditov samo “na lepe oči”, ki seveda nikoli niso bili vrnjeni..Kasneje smo se zaradi tega morali krepko zadolžiti, da in malo je manjkalo da bi odšli po “grški” poti…Res hvala desnici za takšno popotnico ;)

     • sprehajalec

      Takrat je bilo moderno Investirati, cela Ljubljana je gobcala o naložbah, banke so silile s krediti, ponujale so jih ugodno, gradili so se naložbeni portfoliji, utrujali so s tem gobcanjem.
      kdor takrat ni kupoval nepremičnine in zidal nepremičnine je bil bedak, so govorili.

      čez dve leti so šli nekateri potem na štrik, poznam primere. Vendar so imeli vsaj vest in čast v sebi, da so to storili.

      Poslušaj Todorić ni osamljen primer, pa Zokane-mercator pa Stožice. To je nekaj bolnega v glavi da razmišljaš na način “lako ćemo” pa gradiš neke Group na puf, pa investiraš. če imaš pa še odprto politično linijo do Banke si pa sploh zmagal. In tako je bilo, takšen je tudi Tuš, ki se lahko podre vsak hip.

      Nič ni bilo debelih krav, to je mit. Z gobcanjem se je ustvarilo debele krave, to pa je vse. pri jemanju kreditov je pa tako, da si goljuf, če veš, da jih ne boš vrnil, in pa hkrati si goljuf, če jih daješ, pa veš da je visok riziko. In tega je balkan poln, vse od Braća Karić Banke naprej.

      Pa sedem let se sedaj ve, da je bila pizdarija, dostikrat v veliki meri posledica diletantizma in naivnosti, pa nič. Edino kar je builo, da so levičarko Šiviljo postavili, da je pufe najela pa zaprla te luknje v Bankah.

      To nas loči od Avstrije, tam je hypo afera, pa sedijo zaradi tega. pri nas pa levičarji svojega nikoli ne bodo dali pod ključ. Zaostajamo na vsakem področju.

   • Karmen

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Iza Demos

    Eni imajo že dolgo svojo državo, eni šele 26 +let. Politiki ene države se obnašajo državotvorno in spoštujejo svojo državo ne glede na to katera stranka je trenutno na oblasti, politiki druge države kričijo in blatijo drug drugega.
    Privatniki v eni državi so svoje bogastvo gradili iz roda v rod s poštenim delom in plačevanjem davščin. Privatniki v drugi državi želijo obogateti čez noč, goljufanje države po zgledu Martina Krpana pa jim je nacionalni šport
    Državljanke in državljani ene države vedo, da so prvorazredni . Državljanke in državljane druge države politiki prepričujejo, da so drugorazredni.
    Resnica je: Državljanke in državljani druge države nismo sposobni voditi svoje države saj smo za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni.
    Zato ni čudno, da je danes razlika med obema državama vedno večja in da se lopovščina in kaos v naši državi povečujeta na račun reda. Še več, v urejenosti in poslovnem uspehu nas prehitevajo države, ki so bile pred 26 leti manj uspešne, manj “urejene” od naše.
    Takle mamo! Prav nam je.

    • sprehajalec

     Eni imajo že dolgo svojo državo, eni šele 26 +let.

     Drugače se bolj ali manj strinjam, moti me le ta apatičnost, češ “takle mamo”, ki ga vedno slišim ko je kaj narobe. Nobene želje kaj narediti tako kot se zagre, pri krajah se vedno najde opravičilo, češ saj vsi kradejo.

     mene osebno vse skupaj napeljuje na misel, da je slovenec takšen individualist po miselnosti, da ni sposoben urediti svojega okolja dlje od svojih vrat doma. rešitev za to je torej samo ena, slovenec je očitno mahnjen na privat lastnino in mu edina nekaj pomeni. zato je treba vse imeti privat. Do skupnega nima razvitega odnosa.

     Prvi tvoj stavek. Ta portal pri nekaterih komentatorjih je poln prepričevanja kako fino državo smo prej imeli.

     • Iza Demos

      Ni bilo fino, a kaj ko tudi sedaj v lastni državi Slovenk in Slovencev ni bolje.
      Prav imaš, Slovenke in Slovenci spoštujemo le SVOJO privat lastnino. Za lastnino drugih in še posebej države pa se nam fučka. Samo poglejmo roparske pohode po gozdovih (gobe, kostanj, borovnice, brusnice…), da o gospodarstvu ne govorim.
      Osebno menim, da je rešitev v uvedbi UTD in privatizaciji vsega. Ampak res vsega od parkov preko izobraževanja in kulture do zdravstva. Vsako storitev najprej plačaš potem pa se, če se, preko sistema dogovorimo kako in v kašni višini in pod kakšnimi pogoji se ti del sredstev povrne. Ne bi bilo ne čakalnih vrst, ne izšolanega ne zaposljivega kadra, ne propadlih firm ne revežev. (vsaj ne po krivdi države/vladajočih strank).

     • sprehajalec

      Evo Iza, strinjam vse.

 • Rožle

  Ko preneha uporabnik Slovenec s komentiranjem, takoj po njem prileti še Tunnek in obratno …
  HMM…Tako je še en Tunnekov klon ..

  • karpelec

   Ne vidim koordinatorke, pa so rahlo zmrdeni.

 • Fogglof Tunnek

  Če čelavi grosupeljčan dobi manj kot 110% glasof, je posredi čista korupcija !!!… Na koncu bo tožu volilce, da mu kršjo človekove pravice do premierskega stolčka … hahahahahahahahahahaha …prekproklete budale desničarske !!!

  • Rožle

   Hmm….Grosuplje ??? se ti je čas ustavil?

   • Fogglof Tunnek

    Ka je zaj to z Grosuplje?…Je čelavi iz Grosuplja ali ni?

    • Rožle

     Ne …več

     • Fogglof Tunnek

      Tam se je šolal in rodil ????… Joj Rožle, maš praf…on se je rodil v Prištini.!!!… Hvala da si me spomnil !!!

     • Rožle

      Pol si pa ti tut Busanc …
      Tam si se šolal in rodil…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, a desnica na Balkanu mora bit obvezno profašistično usmerjena??? FSrbiji desnica časti četnike, na hrvačkem so ustaši pod HDZ zakon, v SLO se desni (frakcija SDS) hudo trudijo rehabilitirati domobrance. Zame je desno popolnoma nekaj drugega kot gojiti stare zamere in spreobračati zgodovino!?!?… Potrebno je gledati naprej in se na napakah iz preteklosti kaj naučiti ne pa do onemoglosti širiti slabo energijo in razdor. Ah Janez Ivan ti itak po duši nisi desni, praf tako ne tvoja SDS. Fsi fkup ste ena navadna extremna zablojena združba navadnih ex-komunistof !!!

  • MEFISTO

   Tunnek, lahko me kušneš na rit, vendar ne tako kot zadnjikrat, brez zlorabe z jezikom!

   • Prle

    A se šparaš za Janeza, da te bo z jezikom? Pravilna odločitev.

    • Fogglof Tunnek

     MEFISTO can’t handle the truth…

  • Olga

   Resnica: edino slovenski komunisti hodijo obiskovat mafijoza na Dedinje! Vsi ostali narodi so opravili s komunizmom! Slovenija je zadnja kloaka! Sem so se nasrali okoli Kučana razni izdajalci Slovenije in agresorji z Udbo! Uporabljajo deset komunističnih zapovedi, ker drugega tako nimajo, da bi oblatili opzicijo in njenega vodjo! Vendar ne pali! Resnica prihaja na dan! Ključi v Nemčiji za Kučana že rožljajo!

 • Prle

  A ni bil gumb zaščitni znak skupine Bijelo Dugme, zdaj so si ga pa prilastili sds-ovce. Ali ni to kraja?

  • tohuvabohu

   Rdečkarji na čelu s Kučanforumom ste Slovenijo opetnajstili za 75 milijard (direktno, da o posredni škodi ne govorim, to so vrtoglave številke), ti se pa mečeš ob tla za en knof? Buaaaaaaahahaha, kakšen idiot zarukan. Sploh pa knofov niso izumili Bosanci, kakor vemo.

   • Prle

    Ampak Bosanci so ga ponesli v svet. Pa ja niso Bosanci zgled sds ovcam?

    • Anton

     Zaničljiv odnos do bosancev?

     • Prle

      Končno sds ne marajo tujcev, razen Madžarov.

     • Anton

      Če bi bil pa ti povabljen bi imeli pa celo Evropo radi?

 • Olga

  Volimo slovensko desnico! Tudi za predsednika države!

  • Fogglof Tunnek

   … hahahahahahahahahahahahahahahahaha …

   • Olga

    Resnica: od strahu sem se podelal v hlače! Konec bo privilegijev!

 • Fogglof Tunnek

  Demokrati se ponavadi zamenjajo na ene 8 let… komunistična partija SDS in Janez Janša sta večna !!!

  • garfi

   Foglof Tunek | sreda, 04. november 2015, ob 08:12:12
   Spomnim se še , kako je TOVARIŠ Kučan med osamosvojitveno vojno……………….

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Ena pametna iz mmcja:

  “Same obskurne figure, ki so jim tuje vrednote demokratičnosti,
  enakopravnosti, spoštovanja žensk (vulgarnež Rupar), državotvornosti,
  sociale, prava in pravne države, boja zoper totalitarizme (zanikanje holokavsta, poveličevanje kolaboracije) in navsezadnje tudi za slovenstvo (nedavna odkrita podpora ustaštvu).

  Avtokrat J. Janša, spreobrnjeni komunist, ksenofob, trgovec z orožjem in z ozemeljsko celovitostjo Slovenije ni bil, ni in NIKOLI ne bo garant za normalnost, enakopravnost, sodelovanje in poštenje”

  • Fogglof Tunnek

   Podpišem…

   • Rožle

    Tale klon ti pa ravno ne uspeva …čist tako za info ..

    • Fogglof Tunnek

     Jas nimam klonof… Tunek je eden in edini…unikaten !!!… Kapish?

   • Anton

    Praf! Od danes naprej si butast.

  • Prle

   Pozabil si omeniti.; Večni luzer,ha,ha.

   • Olga

    Bolje kot zločinec in izdajalec, ter tat Kućan!

    • Prle

     To si mu ti nalepila in tvoji strahopetni somišljeniki.

     • macon

      Izročanje orožja TO je bila veleizdaja in vsaj sto milijonska škoda. Moral bi dobiti proces in najstrožjo kazen, ker je bilo posledično v napadu JLA več deset mrtvih.

      Poleg tega je prejemal neobdavčena “darila”, kar je najmanj za davčno obravnavo.

      kučan je najhujši kriminalec Slovenie zadnjih 50 let, s tolpo F21 je ukradel in uničil več deset milijard. Je glavni koordinator udbomafije, ker je star področja predaja naslednikom, vendar bo izstopil šele, ko se bo stegnil.

     • Karmen

      PRAVILNO. Zato so pa za časa Drnovška ukinili SDK, ker sta revizorka in sodelavka SDH-ja odkrili način kraje denarja in poti tega denarja v tujino. Sta odkrili RABOTE levih.

     • Olga

      Vprašajte nemške sodnike, ki delajo na udbaških zločinih na svojem ozemlju! Kučan je bil zadnji šef partije in Udbe! Dokumentirano! Komunizem je zločinski sistem! Pristaši so zločinci! Propagiranje je kaznivo v EU!

     • Anton

      4…..

  • Olga

   Pravilno: nič mu ne moremo! Je res odličen in sposoben, zato deset komunističnih zapovedi, ki jih vodi laž! Prozorno!

  • macon

   Pozabil si omeniti kliniko v Avstraliji, pretepena Urško in Črta, neznano obljubo koristi z neznanim komunikacijskim sredstvom ob neznanem času od neznane osebe. Drugače pa priden.

   Trgovec z ozemeljsko celovitostjo? A tudi to se da obesiti Janši? Priden, k nogi, na piškotek.

  • garfi

   TUDI TRUMP NE BO NIKOLI PREDSEDNIK
   IN ISTI MAFIJEC SOROS VAS PLAČUJE

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    ma ti si zmešan muc, kdo te plačuje madžari al albanska mafija, ali kar oboji ? Si sramota za SLOVENIJO !

    • garfi

     TUDI TRUMP NE BO NIKOLI PREDSEDNIK
     IN ISTI MAFIJEC SOROS VAS PLAČUJE

     • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

      A ti tud klavce Slovenskega naroda ustaše podpiraš ?

     • garfi

      ne vas ne podobnih klavcev
      600 grobišč za jugokomunajzarsko osvoboditvijo pove vse

 • Fogglof Tunnek

  Baje je gospod Orban izročil ljubljenemu vodji darilni bon, za dve osebi za letovanje v Siofoku na Balatonu za sedem dni… Samo ne vem kdo bo čuval Črtomirja in Jakoba… ROFL

  • Rožle

   Samo brez levaške foušije bi prosil …

  • Olga

   Putin pa Kučanu obljublja Sibirijo…Gulage…

  • Anton

   Treba bo preverit vse varuške tam okrog da ni kakšna komunist al pa s tabo v žlaht…

  • garfi

   levi fašist se spravljaš na otroke
   enako smo videli pri Trumpu

 • Olga

  Pošten in sposoben človek ima veliko prijateljev!

  • Fogglof Tunnek

   Res je… Tita je cenil celi svet !!!

   • Spartan

    Tito? Kaj je to?

    • macon

     Tito Puente, kralj latinske glasbe, žal že pokojni. Za Josipa “TI boš delal TO” Broza pa je škoda, da se je sploh rodil oziroma ga je človeštvu za kazen poslal vrag.

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Ma to je tisto kar hoče biti vaš šiptaše.

     • Spartan

      A ni to nekaj slabega? Da bi on postal tito? Ne.Tega si res ne želim!

     • Iza Demos

      Pa saj bo TwITO.

   • Olga

    Sodite po pogrebu, ko so se prišli prepričat, da je škripnil?

    • Karmen

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Fogglof Tunnek

  Eni desnosučni pravijo, tudi če je Janezek bil nekoč komunist, je spregledal in se izločil iz lažne politike… Pozabit pa, da so komunisti Janšo izključili iz ZK. Torej ni Janša spregledal, temveč so komunisti spregledali Janšo…Bobu bob !!!

  • Anton

   A ti je koza krepala zdaj pa nas jebeš?

  • garfi

   komunisti in ti ste nacisti

  • Karmen

   Ni bil edini, ki so ga izključili. Izključili pa so tiste, ki so jih kritizirali, oz. se niso strinjali z njihovo politiko.

  • Iza Demos

   In g. Janša se je na odločitev ZK celo pritožil.

 • Anton

  A res ni enega da bi tega ENEGA komentatorja v 100 nickih zbrisal…?

  • Fogglof Tunnek

   Kerega te?

   • Anton

    1…..

  • Rožle

   Lahko ga damo njegovim Metelkovcem prefukat, ker jim je peteršilj prodajal ….namesto Ganđe

  • Olga

   Zakaj vas moti en bedak? Saj s svojimi “variacijami” kaže svojo nemoč!

   • Krtača17

    Zakaj nemoč? Saj vladamo.

    • Anton

     3…..

    • macon

     Vladate? Hahahahahaha… vseeno, če bi vladal petletni mulc ali napihnjena krota v hermelinu in na podstavku ali pa gumijasta račka. Rezultate imate prav enake.

     Formalno ste na položajih, vlada pa vam vsaka sapica, ki vas zanaša.

     • Nata

      + + + + + + + krota v hermelinu !!!! ona iz Murgel ?

    • garfi

     ne, kradete

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   A vi resno mislite, da vas samo ena oseba pod stotimi nicki tukaj upravičeno kritizira ? Ja ,pa sej ste še bolj glupi, kot sem si mislil……

 • Fogglof Tunnek

  HALOZE EXPRESS: Na kongres je v imenu NSi-ja prišel tudi član izvršilnega odbora te stranke Janez Pogorelec, a so ga na vhodu zavrnili. Pogorelec, ki ga je precednica NSi-ja Ljudmila Novak pooblastila za udeležbo na kongresu, je pojasnil, da so ga zavrnili z argumentom, da so se prepozno akreditirali in ker ni precednik NSi-ja. Po njegovih besedah je Novakova sicer v tujini. Pogorelec je v izjavi novinarjem pred kongresom pofdaril, da so v stranki do Janše še vedno kritični. Kot je dejal, bo NSi “v fsakem primeru jeziček na tehtnici”, saj brez nje desne koalicije ne bo.

  • Olga

   Haha! Tonin se v nemoči sprašuje, kaj naj naredijo, da bo še kdo verjel NSI!??? Dokumentirano!

   • albusa aquilae

    so se prodali levo fašistični komunistični mafiji, zdej pa imajo…prodane duše…

    • karpelec

     Sami so tako hoteli, sedaj žanjejo rezultate.

  • garfi

   ne, brez nje leve koalicije ne bo
   DAJMO PRIMC

 • albusa aquilae

  .,

  • Fogglof Tunnek

   Bogat komentar :)

 • Olga

  Bravo Janša! Naprej Slovenija!

 • Fogglof Tunnek

  Janša edini kandidat??? Še vidi da je bifši komunist…fse ostale je že prej pospravil…Ne rabimo čakat do zvečer, čestitke že zdaj Janezu… Hvala ker si ljubljeni vodja…. beeeeeeeee baaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaanšaaaaaaaaaaa

  • Anton

   Ko nabijaš kozo ni treba misliti na Janšo. Edino če ti drugače ne stoji.

  • Fireblade

   daj naj te že odpeljejo v vrsto za Ceco

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  he he to morate videti. :) Takole zgledate :)
  https://www.youtube.com/watch?v=z-Zx6TGB6Ok

  • Fogglof Tunnek

   …he he :)

   • garfi

    tudi ti

  • Anton

   2…..

   • Fogglof Tunnek

    3…..

  • garfi

   kr en psiho

 • Demonkrat

  Vse kaže, da je praktično izvajanje socializma možno le ob krepki podpori
  kapitalizma.

  • garfi

   brez vračanja kreditov

 • albusa aquilae

  ne pozabit na javno hišo, presstitutke in watch dogice…pa na anal a in ptičko 24 kjur

 • Fogglof Tunnek

  S koliko odstotki podpore bo ljubljeni vodja izvoljen?… Baje, če bo samo en glas proti, baje potem odstopa s precedniške funkcije…. Baje!!!… Jas mu sicer ne verjamem !!!

  • Krtača17

   Jaz bi se raje spraševal s koliko odstotki bo janša obsojen….

   • Fogglof Tunnek

    Žal ima rumeno-kravatno ustavno sodišče na svoji strani…

    • Rožle

     Ha..tole ti pa tvoji rdečo kravatarji že ne bodo potrdili ..

    • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

     Ja, zrihtal mu jih je pa izdajalec pahor.

   • garfi

    gnoj izgini
    očitno ga nameravate še preganjati z lažmi

   • Olga

    Raje se vprašajte, če ne boste končali tam, kjer vam je kot udbašu mesto! V zaporu!

  • Fireblade

   ti se raje ukvarjaj kaj boš brez interneta ko ti odrežemo nevplačan penzion

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   ma dobiti mora vsaj 110 procentov, drgače boje spet murgle krive. :)

 • Fogglof Tunnek

  4…

 • Beli Sneg

  Danes sem prav vesel da je bilo oblačno in deževno in sem lahko spremljal dogajanje kongresa v Mariboru. Vredno je ogleda in hvala Novi24 za direkten prenos. JJ je v govoru direkten, odkrit brez dlake na jeziku. Ima ideje in kot je že dokazal jih zna tudi spreljati. Torej volimo SDS s čimvišjo podporo, da bo JJ z največjo in najboljšo stranko lahko uresničil drugi del osamosvojitve. Pa ne pozabite na upravno enoto dati glas proti dvojni ceni za 2. tir. Če bo vsak pristavil en kamenčen k mozaik, nas čaka lepša bodočnost.

  • garfi

   res je in vsakdo lahko kaj pomaga

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Pazi da te SDSov podmladek ne po snifa, a veš ? :)

   • Beli Sneg

    Če se že vtikaš v moje ime naj ti povem da noben levičar, tudi kar en, ni in ne more biti domoljub. Je samo samoljub, ker kaj več kot imeti radi sami sebi ne zmorejo.

    • rrrrr

     Tako je. Levičarji so pasma, ki so lahko kratkodlaki, dolgorepi, zmerno garjavi, pretežno ušivi, popadljivi, ne prav bistri, ampak nikoli ne domoljubni. Poglavitna prednost te pasme pa je, da se jih da hitro zdresirati…..

     • Luka Švent

      Hahahahahahahahahaha

      kakšna užaljenost joj joj
      s kakšnimi otroki moramo deliti zrak…in taki ljudje imajo pravico glasovanja, da vas ni sram

     • rrrrr

      Hvala za potrditev moje kinološke ekspertize. Pošteno in samokritično!

   • Karmen

    Pri ta levih pa vsi. Preverjeno. So na kokainu.

  • Karmen

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • garfi

  RDEČE KRIMINALCE V ZAPOR
  SVOBODA SLOVENIJI
  nujno na volitvah in drugače podpirati SDS

 • Olga

  Udbaši! Tika taka…. Milana zaporček v družbi s Perkovićem in Mustaćem čaka….

 • luckyss

  Na pohorskem smučišču se je baje pojavil velik bel napis ..”NAŠ TWITO”…

  • Prle

   Pravkar si mu določil nov nadimek Ivan Janez Janša TwITO.

  • macon

   Hahahahaha… dobra.

  • Fireblade

   yugo prdec

   • luckyss

    Ne žali velikega vodje !!

  • KIKI

   Saj kalibri vaše sorte ( ala opankar) ne razumejo kaj bi to naj bilo!!!!

 • Olga

  Udbaška nemoč na delu! Tika taka….

  • luckyss

   Nimate smisla za humor ;))

 • Olga

  Naprej za svobodno Slovenijo!

  • Prle

   Z Janšo v pogubo.

  • luckyss

   Za domovino s Twitom naprej…

   • Iza Demos

    Ful dober!

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Da, ampak brez šiptarjev, ustašev, sestričen, žaljenja Slovenk z prostitutkami, časarja in pokvarjenih akumulaterjev !!! ZA SLOVENIJO !

   • KIKI

    Če pa začnem naštevati vaše mafijoze iz F21, pa vse njihove pravljičarje
    in pravljičarke, kot produkte partijskih, sindikalnih in borčevskih druženj in
    izletov po poteh “revolucije”, pa še tiste zapite podkupljive kurbice
    iz raznih forumov in agencij za pridobivanje pasjih in mušjih drekcev,
    pa plačancev iz vrst mladih brezposličarjev in večnih študentov, si morate
    levičarji vzeti dolg dopust , da “delo” ne bo trpelo!…

    • Karmen

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • MEFISTO

  Tunnek danes ne je in pije, spati pa zardi peze let tudi ne more, tako je s svojimi bratskimi nicki zaseden s kongresom in SDS.

  Kavsa pa itak že dolgo ne več.

 • sprehajalec

  Orban je prišel, bravo.

  Čas je za novo srednjeeuropsko politično zvezo domoljubov, ki jih povezuje 1000 letna skupna zgodovina in kultura pod Habsburžani. Kot je Prešeren zapisal, levičarji pa vse zdrkali in nas skregali z vsemi sosedi. “Ne vrag, le sosed bo mejak”….

  • Janez

   Se strinjam. Absolutno. L.r. Janez KOMENDA

 • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  Haloze za glavno mesto Slovenije in Tunneka za predsednika !!! JE vsaj pošten Slovenc za razliko od vašega sladoledjarja.

 • MEFISTO

  Danes ste se lahko prepričali, kako lepe in simpatične punce imajo pri SDS.

  Ko bodo imeli svoje kongrese SMC, SD in DESUS, bomo pa preklinjali presvitlo cesarico Marijo Terezijo, da je prehitro prepovedala kurjenje s čarovnicami.

  • tohuvabohu

   Kaj pa manjka Marijani Poropat, pa Murgelci, hahaha?

   • Vera

    Pamet .

  • Vera

   :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

  • Slovenka

   Sodnicam, s katerimi je imel do sedaj opravka Janša, manjkajo samo metle, izprijenost, duševna in tudi telesna grdota pa so že tam.

 • tarantela

  Vse lepo in prav, obstaja pa samo en majhen, čisto micen problem. Za vladanje potrebuješ večino…Novakova je bila povabljena, se ni udeležila tega kongresa, poslala je namestnika, ampak njemu so pred nosom zaprli vrata, češ, da ima vstop samo predsednica stranke.

  • MEFISTO

   Utemeljeno se sklepa, da bo Novakova ostala pred vrati parlamenta, ker bodo njeni volivci ušli k SDS in Glasu za družino in otroke.

   • tarantela

    Sanjala je (SDS), da bo miss sveta…

    • Olga

     Ne bo Miss sveta, bo pa “veteranom” v plenicah NOB zaprla pipico! Zato pa jeza, a ne Tarantela….?! Nič več zdravilišč, vozovnic, klobasic… na naše stroške! Pa srečno!

   • Slovenka

    To.

  • Olga

   Ste bil-a zraven? Tako kot pri aferi berglja, kjer se je izkazalo, da ste širila laži, ker je bil “ubogi klošar” nasilnež in NE žrtev! Po tem sodeč, moramo vašo “resnico” obrniti!

 • Anton

  jah , javni sektor bo treba malo izsušiti, vsaj za 20% , pa z njimi na Zavod za zaposlovanje, kraj kjer se končajo sanje, da bodo malo vidli kako je preživeti s cca 250 evri/mesec.

  https://www.youtube.com/watch?v=IhbjCDCs9OQ

  sarkazem press

 • Iza Demos

  “…. Obljublja, da bo Slovenija “z našim bojem postala prostor pravičnosti in blaginje za vse, ki so se zanjo pripravljeni potruditi….”
  http://siol.net/slavni/jansa-z-druzino-uzival-v-toplih-krajih-431208

  Moraš bit pripravljen pa je. Pa naš.

  • Anton

   a take fore ljudje več na palijo, si bo treba kaj drugega zmislit. preveč ste nas nategoval vsa ta leta,

   sarkazem press

   • Iza Demos

    Šmmmmmmmrk, jaz pa še. Družinski posnetki z otročički so mi vedno ljubki in si želim, da bi bilo vsem otrokom sveta tako lepo in to vedno. Pa ne kaj dosti slabše, ko odrastejo.

    • tohuvabohu

     A si ti odslužena miss Slovenije?

     • Iza Demos

      Šmmmmmmmmmmmmmmmmrk tud to mi ni uspel.

 • Sonja

  Škoda samo da so prepovedali Tompsona, ker bi potem lahko videli Janšo in Orbana kako prepevata Ustaške pesmi.

  • Anton

   jah sej vem podgane ste začutile svoj kraj

   sarkazem press

  • Olga

   Edino, kar je res, je to, da so v Stožicah cela vlada, sodstvo in predsednik države peli zločinske komunistične pesmi! V EU je komunizem izenačen z nacizmom in fašizmom! Dokumentirano!
   To o ustaštvu Tompsona, ki je hrvaški domoljub, je zraslo samo v udbaških glavah in se uspešno prijelo v vaši! Hrvaške nikoli niso marali v VELIKOSRBSKI politiki, ker jim je kvarila špil! Slovenski klovni so pa mirno dopustili, da so nam zaradi Srbov ukradli tujci velik del etničnega ozemlja! Nazadnje so zaradi partizanskih hord, ki so v Trstu ubile 6000 ljudi, zavezniki dali še Trst Italijanom!
   Kar se pa Tompsonovega koncerta in prepovedi tiče, gre samo za kršenje svobode govora! Mogoče bo jutri tudi vas to prizadelo?!

   • Prle

    Reva ta teden si prvič slišala, da obstaja nek Thompson, pa boš kar nekaj tja v en dan kritizirala.

 • učko

  Mah, jest pa prav’m, da ma JaJo veliko srečo, da je plešast. Če’b meu, glede na njegovo nizko čelo, sam 3 cm las, ki bi padal naravnost dol, bi on n’č ne vidu in bi bil še bolj “zaslepljen” s svojim prau !!! Nizkočelniki so itak večni problem v tej državi !!!!

  • Anton

   jah sej vem podgane ste začutile svoj kraj, se bo treba sprijaznit, da je vsega lepega enkrat konec

   sarkazem press

 • Beli Sneg

  Zadovoljen sem. Pravkar sem elektronsko oddal vlogo za podporo referendumu “Proti dvojni ceni za enojni tir.” Šlo je brez problemov. Povabljeni in zberimo čimveč podpisov.

  • Rožle

   Ne pozabit, da je bilo tudi mesto Ljubljana zgrajeno za “duplo” ceno pod komado velikega papučarja ….
   No, in sedaj ga levaki še hvalijo le kako mu je uspelo zgraditi najlepše ups najdražje mesto v Evropi ..

   • rrrrr

    Ljubljana je drugo najlepše srbsko mesto. Takoj za Beogradom. Ampak ne bo več dolgo!

  • luckyss

   Naj ga naredijo Kitajci in potem pobirajo “železnino”;)
   Tako naši ne bodo imeli možnosti kraje…

   • učko

    Eh, hebali te tvoji Kitajci. Če ne “naši” komunjari, pol pa Kitajci al pa Rusi. penauret !!!!!

    • luckyss

     Oni bodo verjetno najcenejši…
     Jo bodo morda zgradili svečkarji za sok in sendvič?!

     • učko

      Pa ne mor’š it iz ene v drugo skrajnost. Nej košta normalno !!! Sicer pa 2.tira ne rabimo. 31 km enotirna proga je nekajkrat bolj pretočna od vseh potreb v bližnji prihodnosti. Promet bi se spuščal 2 do 3 ure v eno smer, potem se smer obrne. Na vsaki strani pa zgraditi sodobno in zmogljivo ranžirno postajo, torej dve, ki bi stali največ 200 milijonov !!!!! Tut Kitajci ne morjo bit cenejši od zdrave kmečke pameti !!!!!!!!!!

     • luckyss

      Nisem strokovnjak na tem področju…baje, da drugi tir rabimo, če ga ne, potem pač ostanimo na tem kar nam je zgradila Marija Terezija…
      Če pa ga rabimo, potem naj ga gradijo tujci, drugače bodo kradli vaši ali naši, najverjetneje pa oboji.

     • Iza Demos

      +++++++++++++++++++++++++++++++++
      in še: tir rabi Luka Koper pod nujno (seveda, če ostanemo pomorska država), a se ni pripravljena odreč delu dobička, zato je proti. Se bo raje prometu in posledično delovnim mestom. Prav privoščim nam, da bo na referendumu tir padel. A tu naš strošek ne bo le izvedba referenduma kot pri referendum o delovnem času v trgovinah (še podaljšal se je) in pokojninski reformi, temveč tudi izpad prihodka od luke, saj se bo promet preusmeril v italijanske in hrvaške luke.
      Kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima.

 • Jovo Jamnica

  Zver pravi: Avstrija, ječa narodov.

 • Vojteh Dovč

  SDS stranka je zahtevala pojasnila zakaj je prepovedan koncert ustaša v Mariboru, hkrati pa sama prepove vstop nekomu na svoj kongres… :)

  • tohuvabohu

   Kakšna butasta primerjava, hahaha, odkod si se pa ti vzel?

   • MEFISTO

    S Petrovčevega kupa gnoja.

 • janez.pokoncni

  Ne vem če veste. Na kongres je bila povabljena predsednica NSi ampak je kot nadomestek poslala Janeza Pogorelca. Pozor. Dobil je nogo že na vratih, ker ni bil povabljen!!

  Kdorkoli se je to odločil in “prevzel odgovornost” : TO !!!! 1x je potrebno preiti iz besed na dejanja in pokazati odločnost.

  *Dodajam. Kdor se sprašuje kdo je ta nadomestek Ljudmile?
  http://www.delo.si/novice/politika/nahrbtnik-janeza-janse-je-pretezak-za-desnico.html

  • Slovenka

   V članku na to temu sem na dolgo in široko občudovala modrost tega ukrepa. Pripadniki NSL ne sodijo na Sds-ovske prireditve, ker tam zavestno delajo škodo. Kučanovi plačanci.

 • Vojteh Dovč

  Naj nekdo pove Orbanu, da je ravno SDS proti madžarskemu vlaganju v drugi tir!

  • if

   Normalnemu človeku je logično, da vsaka država deluje s pozicije suverenosti. Vam to ni logično?

 • Vojteh Dovč

  Pa tolk majo zapovedati proti komunistom.Mal me spomonja na ena drzava en narod en voditelj.

  • janez.pokoncni

   A se ti Vojteh delaš bumbarja? Če se, potem si izjemen igralec, ker ti odlično “ratuje”!

   • MEFISTO

    Vojteh se ne dela, da je bumbar.

    On je bumbar.

    • luckyss

     Saj ima Vojteh kar prav….začne se z “ena stranka, ene ovce en pastir…potem gre to na državni nivo..

     • MEFISTO

      Tebi se tudi ni treba delati, da si bumbar.

 • Olga

  Mladi, za vsakega otroka boste imeli 20% nižji kredit!! Plače in penzije bodo boljše, saj bo ostal denar od Zemljarića in Kućanovega foruma 21 ter njihovih hobotnic! Miljarde!!!!!!

  • luckyss

   in minimalna plača bo 1500 in pokojnina 1000 evrov in vsi bodo imeli delo…
   Osel gre enkrat na led, slovenska ovca pa vsakokrat..

   • if

    luckyss in Erjavec (DeSUS) sidrata na “pokojnine bodo 1000 evrov”.

   • Goran Hvala

    To tud men ni jasno…sej govoril je same fine stvari…sam kaj ko to vsi pocnejo..ko majo enkrat krmilo v rokah pa sam za svojo rit in svoje najblizje..drgac pa kako naj bi ta matematika zgledala?..en ki ima 5 frocov bi mel vse zastonj(to je te danes skor isto saj majo druzine ki se naokrog prevazajo s kombijem cel kup dodatkov..nekdo ki ima sam enga nima nic..po vecini)..se pravi bi ostali ki otrok nimajo prezivljal tiste ki jih imajo..isto je glede vode..zakaj bi placeval slovenskemu tajkunu ce lahko enemu tujemu tajkunu..ok..se strinjam..zakaj vas potem tolk boli dajat kes za tujce migrante in bi raje slovenskim slovencem nakazovali…pa kje je razlika…ko enkrat denar das od sebe ga nimas vec..to je vse..

    • if

     Goran Hvala: “… se pravi bi ostali ki otrok nimajo prezivljal tiste ki jih imajo …”
     ____________________________
     Prav je tako! Če otrok ni, družba/človeštvo propade, oziroma, družba/človeštvo je pogoj, da lahko tisti, ki nimajo otrok smiselno proizvajajo, ker imajo komu prodajati!

     Ravnotežje je torej izpostavljeno!
     Kdor nima otrok v zameno za proizvajanje tržnih dobrin, je dolžan vlagati v razvoj človeških virov družbe, da bo imel komu prodajati in na stara leta vir preživetja.

     • KIKI

      V Nemčiji je obstojal (ne vem, če je še), davek na samsko življenje.
      Ni slabo zamišljeno! Živeti sam in samo za svojo rit skrbet je
      pravo razkošje tudi danes!
      Pri nas je pač tako, da rabiš 2 krepki plači za preživetje ene osebe, oziroma z eno plačo (delavsko) ne moreš plačati stroškov normalnega življenja!

     • Goran Hvala

      Kaj imate potem proti otrokom tujcev?..sej je isto…otrok je otrok…eni jih majo 10…a sam ce jih ima slovenc 10 je kul in napredek…vse to je ze danes…jaz nisem nobenmu nic dolzan…placujem davke in vse kar me upajo obrat..komu gre tist denar mi je vseeno..a gre za slovenca al pa enga prisleka..jaz ga ne vidim vec…zdej vas pumpajo da stepajte froce cez par let biste pa jokal ko bo vsak 2 mulo po ulici letal in prosjacil…al bodo zarad frocov kar fabrke zrasle kot gobice po dezju…

   • sprehajalec

    zato je bolje 400 Eur….

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   He he, a naj mladi zato kar pozabijo na sestrično, nakokiran sds podmladek in vaše lizanje z ustaštvom ? Pa še lažete, to so samo predvolilne floskule. Gremo sdofce: Beeeee beeee beeee

   • Janez

    No!
    Da vidimo !
    Kaj ti veš o maršalu Titu !
    A?
    Ne veš,
    da je prvi človek, ki ga je ubil- umoril bil Josip Broz iz Kumrovca !? L.r. Janez KOMENDA

   • Janez

    Ustaši ?
    Kakšni ustaši ?
    Saj ni nobenega ustaša več živega.
    So bili pobiti – ali pa so umrli v tujini kot emigranti. Kje je kak ustaš? L.r. Janez KOMENDA

   • Janez

    A?
    Ne veš, da Josipa Broza iz Kumrovca !
    niso ubili – ustaši . Že 1913. leta ga je zastrupil naš maršal TITO.
    Temu
    MARŠALU TITU – je bilo 1913. leta ime JOSHUA AMBROS-MEYER !
    Šele, ko je naš
    – maršal TITO – UMORIL 1913. LETA
    – Josipa Broza iz KUMROVCA ! Je maršal Tito postal – Josip BROZ-TITO !L.r.Janez KOMENDA
    P.S.
    A ?
    Ti sploh razumeš – kaj sem ti napisal ?

  • učko

   Če’b biu Janez sposoben kej tacga nardit, bi že naredu. Še vedno so njegovi bivši partijski šefi nad njim in n’č jim ne bo odtegnu !! Ga bojo prej za ušesa odvlek’l na Dob. Če pa bo presenetu in se bo postavu brezkompromisno proti vladajočemu režimu, grem jest takoj v prve bojne vrste, pa makar za kanon futr !!!!!!!!!!!!!!!!!

   • rrrrr

    Ti se najprej pogumno prebijdosvoje kahle!

  • Prle

   Ha, ha, ha 20%, da dol padeš,ha,ha,ha. Vic leta 2017 je prišel iz vrst sds.

 • Olga

  Ubogi komunisti! Spet se jim meša! “Bilo kuda, Janša svuda!” Živel Janez Janša! Živel Aleš Primc! Živela gospa Metka Zevnik! Živela Slovenija!

  • učko

   Jah, prou, če ti to tolk pomaga, ti bom dau pluska! Sam ne si delat preveč utvar, no !

  • Prle

   Sem mislil, da je Metka transvestit, ali je on ona ali obratno.

 • Olga

  Ga je UDBA pritisnila?

  • Jovo Jamnica

   Koga? Voduška al Klinara??

   • Olga

    Oba!

    • Jovo Jamnica

     Ok, za Voduška bi šlo skozi, anpak za Klinara??? Sploh veš, kdo je Klinar?

     • tohuvabohu

      Tisti klošar, imenovan Fidel?

     • sprehajalec

      Ne vem, če Hrvaška predsednica poje Thomsona, pa še lep napev je, pa župnik je zraven in odpira usta, potem ne morem mimo misli, da so vsi ti nezaželjeni pri nas?

      https://www.youtube.com/watch?v=7fbMHr4mDmA

      Predsednica Hrvaške, Župnik?

 • Olga

  Srečno! Resnica vedno pride na plano!

  • učko

   Največkrat ne !! Upanje ne pomaga, edino borba in zmaga! Gorje poražencem, tut če niso n’č krivi !!

 • Janez

  Maršal
  TITO – se je najprej pisal Joshua AMBROS-MEYER !
  Šele !
  Ko je maršal TITO 1913. leta umoril Josipa BROZA IZ KUMROVCA !
  Je
  Joshua Ambros-Meyer – postal JOSIP BROZ ! Samo Josipa Broza iz Kumrovca – ni bilo več živega.
  A?
  Razumete ? Če ne razumete ?
  – si oglejte na Googlu
  BGD dokumentarec ” TITOV TAJNI IDENTITET” Nikole KOSANOVIĆA. L.R. Janez KOMENDA

  • Prle

   Jusuf Janšari je prišel iz rodne Prištine v Grosuplje, ko je videl, da s tem imenom in priimkom ne bo uspel se je kmalu preimenoval v Janeza Janšo. Lahko si tudi ogledate dokumentarec; Trnova pot od Janšarija do Janše.

   • karpelec

    Vidim, da pri enih domišljija nima meja.

 • aaaa

  Janša,Ti boš še titoja prekašal…..Samo tako naprej,dobra šola in nisi zastonj po kolenih hodil v Kumrovec!

  • Olga

   Kolikor vidim, so šli v cerkev!
   V Kumrovac so hodili samo brezbožci! Lažnivci, morilci in uporabniki deset komunističnih zapovedi!

  • janez zorman

   Ti mešaš jajca, kumare,…samo da si zadovoljen.

  • if

   JJ je Kumrovec in njegove derivate poslal v en curk! To je povedano demokratično.

   Hočete še gostilniško izvedbo pod vplivom OH skupine?
   JJ je Kumrovec in njegove derivate poslal v en kurc!
   Oprostite!

  • Janez

   To !
   PA NIMAŠ PRAV !
   Ex
   YU MARŠALA PA NI MOGOČE – PRESEČI ! cca 5 žena, več zakonskih in do cca 20
   izvenzakonskih otrok itd.
   NA PODROJU POLIT MORJENJA – JE PA J. BROZ – NEDOSEGLJIV.

   1. najprej, 1913. leta je nam znani J. BROZ – šolan avstrijski diverzant –
   Joshua AMBROS- MEYER. = NAM ZNANI J. BROZ –
   lastnoročno umoril pravega Josipa BROZA iz Kumrovca, ki ga mi nismo poznali.

   2. Nato je med . 1. vojno J. BROZ moril – srbske civile po vaseh Mačve itd.

   3. Nato se je dal ujeti Rusom in bil v dodatnih Stalinovih in v še kakšnih NKVD šolah.

   4. V 1930. letih je bil likvidator svojih KPJ KOLEGOV v Moskvi in v ex YU, KER JE VSEKAKOR
   HOTEL POSTATI ? Šef KPJ.
   5. V Španiji 1936-1939 je bil NKVD likvidator trockistov.

   6. Med vojno 1941-1945 enako – vojaški in polit morilec četnikov, ustašev – ter ostalih.

   7. Med 9.5. In 12.5. JE PPOLK OZNE JEFTU ŠAŠIĆU UKAZAL POBITI – VSE UJETNIKE ID.

   KAJ JE POČEL KPJ, ZKJ J. BROZ PO VOJNI – VEMO: Goli otok, likvidacije v tujini itd.

   Torej !
   Preds. SDS J. JANŠA – nima šans, da bi – “dosegel” EX KPJ, ZKJ J. BROZA. L.r. Janez KOMENDA
   P..S.
   Se pravi JOSHUO AMBROS-MEYER – ja = J. BROZ TITA.

 • T16

  Napisala na MMC živel Janša, pa mi je komi falanga nabutala 113 minusov. Za posrat.

  • Prle

   He , he, he, tukaj boš dobila 10 plusov. Celih.

  • Jovo Jamnica

   Če bi bili tukaj mogoči “minusi”, bi jih kasiral jaz 20. To pa zato, ker tukaj ni več komentatorov, ki jim moje eskapade niso všeč. LOL

   • Olga

    Še preveč cenite! Tu take največkrat IGNIRIRAMO!

    • Jovo Jamnica

     To pa je zadnja stvar, ki bi me ne pustila ravnodušnega.

  • Olga

   Mogoče so pa že na referendumu za drugi tir in glasujejo proti?

  • if

   Komi falanga je danes precej zmrznjena, zato pri nizkih temperaturah najlažje napiše črtico-uravnilovko. To je njih standard, uravnilovka.

  • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

   MMC je režimski podn od podna, ki ga moramo še plačevati.

  • Iza Demos

   Boš pa tu dobila več pluskov, ne jokat!

  • Nata

   + + + + + + + + Uh, dobro si jih razkurila !! Tooooooooo

 • Caetano

  Današnja drugorazrednost je posledica udbovske diktature, propade lahko samo z odstranitvijo udbomafije od oblasti!

 • Demonkrat

  1. Veruj le v enega boga – Josipa Broza Tita, povsod naj bodo slike Maršala z ikonami v čast Jugoslaviji in nepremagljivi JLA
  2. Ne skruni božjega Titovega imena, ne govori in ne kaži grobišč, kosti po vojni pobitih in obvezno zapri oči, ko se te polasti skušnjava resnice. Nikoli se ne spomni na žrtve komunističnih pokolov! Spomin na leto 1990 izbriši in poslušaj župana prestolnice, ki še vedno duhovno živi v SFRJ;
  3. Posvečuj Dan mladosti in slavno slovensko mater, ki je dete Josipa rodila v Kumrovcu in imenuj vse ulice po njegovem nepozabnem imenu, hiše in stanovanja lahko razločiš samo po letnicah streznjevanja naroda
  4. Spoštuj mater Slovenko in Josipa Hrvata, ki rešujeta slovensko morje, da boš dolgo po njem plul z Galebom skupaj s Hrvati in da boš še dolgo lahko klatil in delal neumnosti v politiki
  5. Ne ubijaj, ne hodi na Goli otok in ne posnemaj svojega očeta Josipa!
  6. Ne nečistuj z več ženskami, bodi zvest samo svoji ženi in eni politični stranki!
  7. Na kradi! Kar je božjega daj naslednikom Josipa, kar je cesarjevega pa naj tajkuni vzamejo za svoje potrebe, ti pa ostani skromen, kot cerkvena miš in potrpi! Prišel bo za neoliberalizmom morda nazaj boljševizem in ti bo še huje!

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Na MMC se itak zbirajo samo feministke podn od podna.

 • Fireblade

  yugo levakom se meša, ko vidijo edino demokratično stranko v državi v sestavi. Levičarski poscani pleničarji pa jih nategujejo skozi davke, da se mastijo v znob, ps, smc, desus, lds, zares, zl, in ostalih derivatih UDBE s podporo SRBSKIH petokolonašev .

 • totex39

  Na koncu kongresa SDS stranke pa še lep zaključek s pesmijo Zbudi se Slovenija.

 • David Lokatos

  CESTITKE JANEZU JANSI!!! jANSA JE SE EDINI ZIVECI SLOVENSKI HEROJ!!!!!! SLOVENCI TE LJUBIMO|

  • tohuvabohu

   Goni se nekam, ščene garjavo provokatorsko.

  • Janez

   No !
   Jih je še kar nekaj. V osnovi imaš pa prav.
   Vsekakor ex KP, ZK ljudi ni med “heroji” osamosvojitve. L.r. Janez KOMENDA

  • Rožle

   Tis pa tut še živ ..???

 • Ana Job

  KAKO IZJEMNO!!! Želimo si globoko zajeti naš slovenski zrak in končno svobodno zadihati. 75 let okov je preveč. Odprimo srca in napnimo vse sile, da vzamemo Slovenijo mrhovinarjem, ki jih spremlja veter z juga. SLOVENIJA VSTANI IN POGUMNO NAPREJ!! ! Janez Janša s tabo smo v dobrem in slabem. VEDNO!!!

  • Luka Švent

   Najmlajši član Partije v Grosuplju, Titov štipendist, predsednik
   občinske organizacije ZSMS, član občinskih komitejev SZDL in Zveze
   komunistov, član republiških in zveznih organov ZSM in SZDL ter
   politični komisar mladinske pohodne brigade po poteh slovenskih
   odposlancev na drugo zasedanje Avnoja v Jajcu? Pri 17 letih obiskal
   režimsko valilnico kadrov: politično šolo v Kumrovcu. Predsednik SDS
   brez ograničenja trajanja mandata.

 • tarantela

  Nekaj v slogu: Mi smo Titovi, Tito je naš…
  Vstani mladina in stoj kakor hrast!

  • realnost

   levaške glave s tako omejene, vsebina gre gladko mimo njih.. Saj bo hehe

   • tarantela

    Veš kaj se mi zdi čudno? Pravite, da ste demokrati, obenem pa zmerjate drugače misleče. Demokracija za crknt!

    • realnost

     Kdo te zmerja? Ne bit cmera.. hehe

     • tarantela

      Nisem cmera, povej svoje mnenje brez zajebancije!

     • realnost

      Hvala bogu da imamo SDS ki bo poskrbela za boljšo Slovenijo. Tvoji nas vlečejo v ….

     • Tetka iz ozadja

      Hvala bogu da imamo JJ. Brez njega ne bi levica nikoli zmagala vsakih volitev. Slava mu

     • Rožle

      Pri nas ste levaki prišli na vrh Z goljufijo…

     • realnost

      Res samo zapret ste ga moral, pa podaljšat volilni čas, pa lagat s vsemi režimskimi mediji,…
      No tokrat vam nebo uspelo…

      Gremo SDS, go go Janez Janša slovenski junak!

     • Tetka iz ozadja

      Prej bo Sava iz Brežic proti Ljubljani tekla

  • Nata

   Ko bi vsaj tarantela. . . . . . ko bi vsaj mladina bila pokončna in močna kot hrast. Navzlic temu, da jim sedaj ni lepo.Da bi zaupali v boljše čase.

   • tarantela

    Oh, Nata, mladina je sita tem, ki jih stari furt na furt vlačijo iz preteklosti. Leva stran se krepi prav zaradi tega.

    • Nata

     levaki že vedo, kako je treba. Ampak vsi ti mladi magistri in doktorji bi pa že lahko bili toliko pametni, da brez zgodovine narod ne more naprej.Žal.

     • tarantela

      Zato pa grejo v tujino, ker od slovenske pretekle zgodovine ne morejo živeti. A veš, da jih imam poln kufer! Prej smo kar naprej poslušali o “tekovinah revolucije”, zdaj pa o skoraj božanskih osamosvojiteljih, čeprav so za samostojnost delali skoraj vsi Slovenci. Tudi jaz. Ampak če bi vedeli, kaj se bo izcimilo, bi z mano vred še mnogi glasovali proti. Samo sovraštvo in špetir in delitev. Kot da imamo spet Rožmana in Rupnika.

     • Nata

      Oprosti, oni ne morejo živeti, ker so večinoma levaki vse pokradli.
      Ja, pa kdo pa dela špetir, za vraga?
      Kaj misliš. da moramo kar naprej držati levo lice za klofute ??
      Z njimi se ne da prav nič zmeniti. To, da eden kar naprej popušča, ni nič!
      Pa o Rožmanu In Rupmiku je bilo pa tudi že veliko napisanega.
      Pišuka. . . . . upam, da bom doživela visoko starost in zdravo pamet . . . . . ko bomo zares izvedeli, kako je bilo.

     • slosin

      Res je, ja! Krvavordeči v vladnih strankah se orng nažirajo!
      Za tebe bi bilo res najbolje, da bi ostala v yugi…

 • tarantela

  Prav zanima me, kje bi bil danes Janša, če bi obveljala želja škofa Rožmana in generala Rupnika , ko Slovenije sploh ne bi bilo.

  • komar marko

   čudno. KOROŠČI se vedno živijo, čeprav se jim je SLOVENSTVO pomagalo ohranjati tudi z raztrelivom.

   • tarantela

    Vprašala sem ,kje bi bil danes Janša, menda ne predsednik Italije?

    • komar marko

     lažje vprašanje. Kje bi bila ti? V kakem VOH VOH in ŠNJOF ŠNJOF društvu?

     • tarantela

      Sem bolj butaste sorte, bi malo bolj tako razčlenil in pojasnil? Iskrena hvala!

     • komar marko

      hja, včasih je to delalal UDBA, pa SECURITATE pa tako naprej!

     • tarantela

      Se mi ne ljubi.

     • komar marko

      bolje!

  • sprehajalec

   So ti levičarji službo obljubili za vnuka v neki pisarnici na občini, da neumnosti pišeš tukaj?

   • tarantela

    A, če bom navijala za Janšo, bo dobil pa službo v Bruslju, tako kot njegov sin, ki je prej tankal strankam na bencinski?

    • sprehajalec

     Za bruselj moraš že biti malo inteligenten. ker se inteligenca deduje bolj ali manj, pa čitam tebe, potem tudi vnukov domet ne more seči kaj dlje kot do občinske pisarnice, zrihtane….

     • Tetka iz ozadja

      Sin mu je pa jako intelegenten, bil je bencin kelnar naslednji dan pa v pisarni v Bruslju, ker pač stranka ne premore bolj izobraženega človeka

     • komar marko

      čudno, kelnarju, ki je v parlamentu, sicer bolj MAHALCU z rokami pa nič!

     • Tetka iz ozadja

      Ampak on je bil izvoljen

     • komar marko

      s 700 glasovi. Saj me bo še kap. In zamenjal je 7 strank. Ni čudno, da ima nadimek IZDAJALEC. Enkrat izdajalec vedno izdajalec. Samo poglej na kaj ste pripravljeni, samo zaradi KRUHA!

     • sprehajalec

      Pravi desničar in demokrat se ne sramuje nobenega dela, če je treba opravlja vsa, ponosen je na to.

      Samo levičarji si kopirajo diplome, pa delajo večerne tečaje pa univerze, da ga potem njegovi spravijo v pisarne, da ne bo treba delati.

     • Tetka iz ozadja

      Toda kako šolo pa je potrebno videti tudi znotraj

     • sprehajalec

      Očitno ne, kakor kaže primer levičarja Cerarja, je avtentičnost diplomskega dela neko prekletstvo, s katerim se otepajo. Pa še kar nekaj levičarjev poznam, ki so vzeli dopust, pa se vrnili iz juga z diplomami po enem tednu.

    • komar marko

     kako si zaplankana. Kaj praviš, kdo v mojem podjetju bo dobil službo, če to ne bo moj SIN? In zakaj ne porećeš na turčina in ostalo zalego ki si tala službice.

     • tarantela

      He-he, od kdaj je pa Bruselj Janševa firma? Nekam visoko letijo ptiči, da jih ne bo kdo sestrelil ali pa kak jastreb uplenil.

     • Tetka iz ozadja

      Oprost nisem vedel da stranka prpada njemu ne pa članstvu.

     • komar marko

      in zakaj to ne poveš rdečuhom. Poglej mesečnike kako so se na kongresu stepli in imeli dopisni kongrews in ti popolnoma TIHO!

     • Tetka iz ozadja

      Ali je bil res JJ izvoljen?

     • komar marko

      nisem kriv, če si tako ………………

  • Rožle

   Dej pejt še mal bolj u rikverc …tja nekam u srednji vek …

 • Rožle

  Orban je že dal svojim levakom po P….Janša jim bo dal pa našim ..

 • Tetka iz ozadja

  Desničarji in kaj boste po volitvah. Kakega kolektivnega samoumora kljub fanatični pripadnosti velikem vodji, ne pričakujem. In boste zopet zmerjali okoli 88 do 92 % Slovencev kakšni bedaki so, ker niso glasovali za velikega vodjo, sebe pa smatrali za cvet Slovenske intelegence? Ali boste spet sklonjenih glav hodili po svetu in cepetali z nogami v nemoči.
  Da JJ ne bo nikoli premier tudi najbolj optimistični desničarji (če taki sploh obstajajo) dobro vedo. Pa navsezadnje si verjetno tega tudi ne želi. Ustvaril si je določen odstotek zvestih pripadnikov, ki mu omaogoča da on in peščica izbrancev dobi dobro plačane službice, a stranko pa itak financira članstvo. Tudi če ti izbranci ne hodijo v službo, a vlečejo celo plačo, se zavedajo da to lahko počnejo saj bodo zaradi fanatične pripadnosti stranki zopet izvoljeni.

  • Rožle

   Tetec ti pa ne nakladej …

  • sprehajalec

   Bo pač tako, ker plafon bede v Sloveniji še ni dosežen in bodo Slovenci volili pač kakor bodo volili. Niso še dovolj pokradeni, zato bodo volili “nov obraz” ki jim ga bodo nastavile sile kontinuitete in progresa.

   Ko bo dovolj penzionerjev s po 400-500 Eur, ko bo plača na realnem na minimalcu, ko mladih ne bo več tukaj, takrat bo čas za upor proti zatiralcem slovenskega naroda. In čas za desnico.

  • komar marko

   Rdečokoti trdite da ste demokrati. Za kaj se tako bojite drugih strank?Zakaj organizirate vstaje, da se dokopljete oblasti? Zakaj so potrebni montirani procesi? Zakaj zločince proti človeštvu ne obsodite. Zakaj je vam RESNICA iz zgodovine TABU TEMA?

   • Tetka iz ozadja

    Ker gremo naprej ne nazaj.

    • komar marko

     a zato ste zgradili TEŠ 6. Svet ne kuri premoga ali se pač spet potrebna kaka masovna kurjenja. Gremo v drugi tir z dvakratno ceno. Gremo z LAKIRNICO na rodovitno zemljo. Ja to je VAŠ NAPREJ!

     • Tetka iz ozadja

      To je naš napredek, vi pa pojdite raziskovat kdo je bil na pravi strani v času Napoleonovih vojn.

     • komar marko

      ha, ha. Pravilno VAŠ NAPREDEK. Malha, marmelada in dolgi prsti. VSE ZA VAŠ NAPREDEK!

     • Nata

      tisto že vemo. Delamo pa na tem, da res vsi Slovenci-nke zvedo, na kateri strani so bili in so še vedno tvoji ljubljeni

    • sprehajalec

     Ker nočete, da kdo gleda, kaj ste počeli….

     Ko je Ivan Janez odprl arhive, ste jih najprej nazaj zaklenili. Revanšizem pa to….

    • slosin

     Vi še s hoste niste pršli, kaj šele, da bi šli naprej….

    • Nata

     preko trupel !

 • Nata

  Mir ni le odsotnost vojne, mir je tudi prisotnost pravičnosti.

  Tale stavek J. J. se mi je zelo vtisnil v spomin, Pravičnost ljudje Božji, no !!
  Za vse nas Slovence-nke. Za male in velike.
  Da bodo zanamci ponosni na nas.Da ne bodo zamahovali z roko, češ
  ” pustimo tiste kosti pri miru “.

 • komar marko

  spomnim se ideologa LeVICE nekega znanega FDV strokovnjaka, kako je pred leti trild da je SDS tik pred razpadom. No tega ideologa ne povohajo več, samo na FDV še vedno zastruplja svoje produkte!

 • Rožle

  To je odločen Predsednik vlade …ne pa mencavi, mečkavi Cmero, ki mu na konc še baba uide ..

 • Fogglof Tunnek

  Ka si nor… Janez Janša je ZMAGAL !!!… Kako je to mogoče?… Kim Džong Un in Janez Janša sta unikatna in edina…samo mislim, da bo Janez Janša prehitel Kim-a po staležu… Oba komunista…oba večna !!!

  • Tetka iz ozadja

   Ne tumpaj. Kaj pa Miloševič, ki je zmagal 103% JJ janša pa le z 101%

   • Fogglof Tunnek

    Jas sn ču da z 110%….

    • Tetka iz ozadja

     Ne širi laži samo 101% je bil.

  • sprehajalec

   Murgl’c ima daljši staž generalnega sekretarja Centralnega Komiteja Zveze Komunistov Slovenije. Še kar mu teče….

 • realnost

  Levaki ne premorejo niti enega tipa ki bi bil zmožen voditi vlado. Same cmere, cincarji, še seštevat ne znajo kaj šele upravljat pralni stroj.. hehe

  • Tetka iz ozadja

   Toda zmeraj smo vladajoči in ti ne moreš popolnoma nič

   • realnost

    narod vam bo izstavil račun, kmalu.. hehe nč bat

    • Tetka iz ozadja

     Ne narod smo mi

     • Nata

      prekleto slab narod. Tujci s Slovenskim državljanstvom ! To ni narod!

     • Tetka iz ozadja

      Pa nas je kljub vsemu 88-92 %

     • Nata

      tujcev s slovenskim državljanstvom

    • Nata

     takrat se bodo naredili neumne! A mi ? A mi, da smo vladali ? Kje pa !!

   • Janez

    A?
    S tem se hvališ !?
    Z 40 mrd€ dolga, ki ste ga naredili ?
    TEBE BI JAZ DAL NA 250€ – ČE DOBIŠ KAJ VEČ – DOBIŠ PREVEČ.
    Nimajo?
    Tam – odkoder nam tebe pošiljajo nikogar ?
    Z vsaj malo več sposobnosti.
    OZ. MALO MANJ NESPOSOBNEGA KOT SI TI ? Prosi za zamenjavo. L.r. Janez KOMENDA

   • Anton

    Ti si št. 5

 • Nata

  Ravnokar mi je mož . ves ogorčen povedal, kako ” poročajo ” na Pop.
  Orban – diktator. Melanija – nazadnjaško oblečena. . . . . itn.
  Vidite, to pa je vzgled poročanja !! Novinarji, ja !!

  • Tetka iz ozadja

   Saj vi gledate samo eno resnicoljubno TV, kako to?

   • Nata

    oooooooooo, mi vse gledamo. . . . .vse beremo. . . . . .vse vemo.
    Pazi se !

  • komar marko

   no TUMPKO je potrdil, da bo obiskal SLO čim bo JJ precidente. Samo zamisli si lepoto URŠKE in melani, po rdeči preprogi. Le kaj bodo rdečuhi naredili s svojimi……………..

   • tarantela

    Dej no, se mi je zaletelo od smeha!

    • komar marko

     bolj hudima bo, ko ti bo od zavisti SRČEK poivjal! Bodi previdna, saj veš, pritisk, zavist, hudobija, foušija…………,

    • xtc

     Nehaj se prenažirati pa se ti ne bo:

     • tarantela

      Kako, če mi pa komunisti dajejo toliko, da…ni, da bi govoril.

     • komar marko

      ja PRVA DOGMA MARKSA. Vzameš kolikor rabiš!

     • tarantela

      Drži se tega in boš dolgo živel in Ti bo dobro na zemlji. po smrti pa nebesa. Je govoril en katehist na Ognjišču, da so nebesa na 12 štukov, tisti, ki so najbolj zaslužni, so na dvanajstem štuku, nosijo krone in se lahko vsak dan preoblečejo. Kako po smrdi v pritličju nebes, ko se preoblačijo na 12 dni, pa ne vem…

     • komar marko

      ja se mož pa žena srečata v nebesih in se žena vsa vesela privije možu. On pa hladno odvrne: Draga, sem podpisal do takrat, dokler naju smrt ne loči.

     • tarantela

      Dober!

     • Nata

      aha ??? drgač pa sam stokaš!

     • xtc

      Ne cvili ko ga mavrični roštiljajo na štangah:

     • xtc

      Ja to če ti dajojo kaj pod križ o zadaj(vem da ti paše) ampak to je ogabno in nagravžno_vemo pa kaj si no sicer pa so debeli radi take sorte patroni:

     • tarantela

      Ti imaš ogabno domišljijo, kaže, da samo o tem razmišljaš, kako bi bilo, če bi kaj od zadaj v rit dobil, sicer česa takega ne bi napisal.

     • xtc

      Spominjašđ me na onega iz filma v katerem je igral tudiBurt Reynolds;ko so hribovci natepavali mestnega debeluha na vseh štirih in je cvilil kot gujdek:

     • tarantela

      Ti si pa u vrsti čakal in nisi mogel potrpeti do konca si si ga pa z desanko šakič.

     • xtc

      Nekako me spominjaš na cvilečega očitno to počneš s sosedi:

     • tarantela

      Vidim, da se v vaši stranki sami izjemni ljudje! Le tako naprej, ste čast in slava!

     • janez cepec

      kakršn pastir, take ovce

     • xtc

      Ja Kaučan je res vzor;klečeplazenja in izdajalstva:

     • xtc

      Vidim da si butl;sploh nisem član bebo:Vidim pa da sem zadel tvojo izprijenos ;nagnjena in kar te rajca a fejst cviliš ;ko te “šponajo” na vseh štirih?

    • Nata

     malo vode, pa bo

   • xtc

    Prpelal bodo štefo inVioleto vsi bodo pobegnil od strahu vrane pa znosile nazaj pridelek še izpret dvajsetih let:

    • komar marko

     ha, ha, ha. Pozabil si na drugorazredno temo. Bodo kompletni! Pa šerifa!

     • xtc

      Prvi bo vse poslinil;pred drugim pa bodo morali denarnice ašiti v žrpe;

     • komar marko

      ha, ha, ha

   • Nata

    skrili jih bodo, no !!

 • komar marko

  Predlagam, da ŠTAB RDEČKOTOV pošlje na ta portal kake IZOBRAŽENCE, če jih seveda premorejo in ne BRALCE PRAVLJIC!

  • tarantela

   Ja, tukaj proizvajate pravljice…

   • komar marko

    no zapiši eno NERESNICO! Samo eno! Bo šlo?

    • tarantela

     Tule trobite, kot so včasih komunisti, za prmej, da ste isti!

  • sprehajalec

   Ja res jih inteligenca baše. Očitno je to domet, ki ga premorejo.

 • Fogglof Tunnek

  Janša ostaja na čelu SDS, podprlo ga je 666 delegatof !!! …Glede na zadnjo svetopisemsko knjigo je 666 število oziroma ime zveri s sedmimi glavami in desetimi rogovi, ki se dviga iz morja. Ta zver predstavlja svetovni politični sistem, ki vlada fsakemu rodu, ljudstvu, jeziku in narodu. Ime 666 se nanaša na politični sistem, ki tudi v Božjih očeh velja za pravo polomijo!!!… hahahahahahahahahahahahahaha …

  • tarantela

   A ni to neka satanistična številka?

   • Anton

    1 in 3 s skupnimi močmi

    • tarantela

     Si u karte pogledu?

     • Anton

      Ne oštevilčil sem vas…

   • Fogglof Tunnek

    Saj pravim, zver s sedmimi glavami in desetimi rogovi… To je čisti hudič!!!

    • Anton

     V bistvu ti zdele natepavaš juliko , seveda pijan od šmarnice , in to pišeš kar vidiš.

  • Rožle

   Le kaj bi ti brez domišljija …
   https://www.youtube.com/watch?v=4j64PFkz6vE

   • janez cepec

    kam pa pridema brez domišlija?
    bi pa desnakarji uhka mel mau več domišlija, pa b’ si kešnga druzga luzerja za predsednika zbral. Janša 4 ever, mi deluje že mau nehigijenično, predvsem pa spominja na njegovga vzornika, večnega predsednika TITEJA

    • Rožle

     Pazi..da se ti nou jezik zavozlal

     • janez cepec

      terb sej zavezlau u glau

     • Rožle

      Pa u tipkovnico raj glej …

    • Anton

     Ja vi pa molite za crkjenim diktatorjem kot Severnokorejci. S tem da so oni prisiljeni vi ste pa prostovoljno zabiti.

     • janez cepec

      s kerga norn hausa s’ pa ti spizdu, ke tko prfuknenga, te ne bi pustl, de se prosto sprehajaš ke okol?

     • Anton

      Boliiii

    • komar marko

     a zdej bodo pa že smrkavci pridigali o TITEKU?

     • Anton

      To so 17 let stari borci za jugoslavijo

     • janez cepec

      od kdaj pa maš Janšo za smrkavca?

     • komar marko

      nisem čul, da je JJ kaj o njemu pridigal. Imaš ti težave z miškami?

     • janez cepec

      nism reku, de je pridgu, nego, de se obnaša tko kot on, misli kot on, govori kot on, skratka, rad bi biu on

     • komar marko

      jaz sem pa rekel da mi smrkavci ne bodo razlagali kako je bil UN!

     • janez cepec

      ma ne seri

     • komar marko

      ne pravkar sem večerjal.

 • komar marko

  no TETKA je odšla spat in je prišel NORČEK. Vsaka podrobnost je slučajna!

  • sprehajalec

   Nočna izmena…

   • komar marko

    no TETKA se je kuj spet pojvila, tako kot sem pravilno OCENIL. Namreč moj PC ima poseben program za stopnjo norosti. In pri Norčku in pri TETKI mi pokaže enako vrednost!

 • Tetka iz ozadja

  Desničarji in kaj boste po volitvah. Kakega kolektivnega samoumora kljub
  fanatični pripadnosti velikem vodji, ne pričakujem. In boste zopet
  zmerjali okoli 88 do 92 % Slovencev kakšni bedaki so, ker niso glasovali
  za velikega vodjo, sebe pa smatrali za cvet Slovenske intelegence? Ali
  boste spet sklonjenih glav hodili po svetu in cepetali z nogami v
  nemoči.
  Da JJ ne bo nikoli premier tudi najbolj optimistični
  desničarji (če taki sploh obstajajo) dobro vedo. Pa navsezadnje si
  verjetno tega tudi ne želi. Ustvaril si je določen odstotek zvestih
  pripadnikov, ki mu omaogoča da on in peščica izbrancev dobi dobro
  plačane službice, a stranko pa itak financira članstvo. Tudi če ti
  izbranci ne hodijo v službo, a vlečejo celo plačo, se zavedajo da to
  lahko počnejo saj bodo zaradi fanatične pripadnosti stranki zopet
  izvoljeni.

  • Rožle

   bla bla bla … sam na ignor pa to

   • Tetka iz ozadja

    Toda kljub vsemu grenka resnica

    • Rožle

     Kaj to ? veš kaj je to preskočiti komentar ?

  • sprehajalec

   Moja teza je, da je prav, da levičartji dokončajo začeto delo v 26 letih na 45 podlage. To je spraviti Slovenijo v bankrot in samo deželo na rep Europe.

   Potem pride čas za desnico.

   • Tetka iz ozadja

    In še naslednjih 70 bomo. In ti to dobro veš.

    • sprehajalec

     Ne bo šlo, ne bodo več pufov dajali. Če se Slovenija zapufava z 2 milijardi na leto, višina se bo pa še povečela, zaradi spirale obresti na 40 milijard obstoječega pufa, potem bo to zelo kmalu.

     Kreditni plafon bo dosežen, pri katerem bo še kakšen kreditodajalec še dal puf. Da ne govorim o zmožnosti odplačevanja teh pufov.

     Če ni več pufov, potem tudi ni več levičarjev.

     • Tetka iz ozadja

      Če nam 70 let ratuje nam bo pa še sto

     • sprehajalec

      In kdo ti bo dal Puf? Putin? Kitajci?

      Ga ne bo junaka.

     • Tetka iz ozadja

      Poglej naslednje volitve SDS zopet ne bo zmagala.

     • sprehajalec

      Pravim, moj glas gre Mesecu&Violeti. Naj levičarji dokončajo začeto delo, uničenja Slovenije in slovenskega naroda.

    • sprehajalec

     Močno dvomim ob 2 milijardnem zapufavanju na leto in spirali obresti, ki se že vrti. V 70 letih to nanese 140 milijard Eur pufa na obstoječeih 40 milijard. Daleč presega slovensko zmožnost odplačevanja. pa nobeden ne bo dal pufa.

     Ta leta kar znižaj. Ker ko zmanjka pufov, tudi levičarjev ni več.

    • xtc

     Žal ne odhajate:

  • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

   88-92% Slovencev? V Sloveniji je 500 000 priseljencev. Torej je slovencev samo 75%

 • xtc

  Samo pozivi in volitve ipd;glede na zgodovinske okoliščine z levaki nebodo dovolj_verjetno bo treba razmisliti o konkretnejših zadevah in dejanjih:

 • komar marko

  VOLITVE bodo to JESEN!

  • Tetka iz ozadja

   Da. In to predsedniške po večinskem volilnem sistemu katere bo stranka SDS zopet izgubila.

   • komar marko

    oboje in za parlament! Je reku TUMPKO!

    • Tetka iz ozadja

     In se je poten zbudil.

     • komar marko

      si bom shranil ta zapis in te spomnil. Prav, upam, da me boš častil s kosilom ali večerjo, lokacijo pa izberem JAZ! Prav. 14 HODNI meni!

     • Tetka iz ozadja

      Velja. Lahko pripelješ vso družino.

     • komar marko

      imam 8 otrok in tri žene. Bo šlo?

     • Tetka iz ozadja

      Dogovorjeno

     • komar marko

      sam so grde ko hudič!

     • tarantela

      Kam boš pa stlaču?

     • komar marko

      ne boj se, iz restavracije bom odšel lačen, po 8 urah!

 • Fogglof Tunnek

  Za Janeza Janšo je volilo 666 delegatof… V Svetem pismu piše, da ljudje dobijo “znamenje zveri” zato, ker grejo za zverjo z občudovanjem, torej jo častijo…. A razumete, točno to se dogaja. Ofce grejo za zverjo iz grosupljega… To delajo tako, da častijo svojo stranko SDS, njene simbole oziroma njenega “volka” !!!

  • Fögglof Tünnek

   Še eni dokaz več, da ste rdečaki tvoje sorte ofce. Čuj, ka ni bil mureljponi, ravno v Moskvi, ko tumasta ofca pri svojem prestolniki, da dobije navodila? Da smo desni o hudiča je itak jasno. Če ti še ni ti pa kmalu bo. Tedaj boš po ofčje usran.

 • janez cepec

  je pa zanimiu, de na kongresu, kot gostov, ni blo komunajzarjou, razn Janeza Janše

  • Janez

   Janez C.
   Gledam “TITOV TAJNI IDENTITET ” od Nikole Kosanovića iz Bgd – pa nič ne razumem !
   Ta Nikola K. pravi :
   ” maršal
   Tito je zastrupil Josipa Broza iz Kumrovca” IN MU UKRADEL IME ! Grozno ! L.r. Janez KOMENDA

   • janez cepec

    ma ti si tok fuknen, de ne zastopš osnovnih stvari, koko boš poj kej tacga zastopu? pej nazaj u Begne, reč stričku u beli hali nej te ubriše s kolom po glau, pa moš pomirjen za ene par urc. poj pa ponovi vajo

  • xtc

   Glej butl zarukan tud Pučnik in Orban sta bila v partiji a sta sprevidela levo zblojenost in degradacijo in destrukcijo:

   • janez cepec

    ja ta dva sta sprevidla, Janša pa še ni, pa nkol ne bo, posluš ga, pa glej koko se obnaša, pa ti bo jasn, Bunksl

    • xtc

     Ti si bebo očitno ne razumš Orban je pijatelj zJJ NI PA Z LEVIMI:

     • janez cepec

      ma kašn prjatu, Bebo, us to j’ politka, jebe se Orbanu za Janšo, pa obratn tud

     • xtc

      nI VIDET;SICER PA LEVI ITQ VIDITW VSE LEVO ZATO PROPAdate po celem svetu zVenezuelo vred:

 • Fogglof Tunnek

  Mater bi še zdaj koncert Thompsona pasal zraven takega uspeha !!!

  • Tetka iz ozadja

   Vrjetno ne ker so na Mdžarskem prepovedali njegov koncert.

   • Anton

    1 in 5 v akciji

  • Janez

   Ah !
   Jaz se bolj zabavam ob gledanju filma “TITOV TAJNI IDENTITET” od Nikole Kosanovića iz BGD.
   NIKOLA
   KOSANOVIĆ PRAVI- GROZNO:
   MARŠAL TITO JE ZASTRUPIL Josipa Broza iz Kumrovca. In mu ukradel ime. Grozno !
   Tunnek?
   A ti to razumeš?
   Nikola K. pravi,
   da je bil MARŠAL TITO neki JOSHUA AMBROS-MEYER. Grozno ! L.r. Janez KOMENDA

  • Fögglof Tünnek

   Te bi bila prava štajerska veselica. Te bi bil še ti dobrodošel. Nekoga je treba na taki veselici sprašit.

 • komar marko

  svetovni državniki v SLO, pa jih sprejema OPOZICIJA. Kaj to pomeni za vladajoče?

  • Tetka iz ozadja

   Kateri?

   • Rožle

    Ti jih lohka zbiraš …

   • xtc

    Orban nekaj pomeni;Kučan inCerar pa klečeplazita:

  • realnost

   da niso vredni nič.. enako kot njihovo delo

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Janša je izjavil, da v primeru njegove zmage, bojo urejeni stanovanjski krediti, pri katerem bojo mlade družine oproščene vračanja glavnice kredita v višini 20% za fsakega novorojenca!? Spet prodajanje megle…razen če se ni odločil, da bo ves denar od prodaje orožja podkupnin v aferi Patria ipd, namenil za poplačilo teh kreditof.

  • komar marko

   ne. Ukinil bo dotacije v TEŠ 6 in pocenil bo za POLOVICO izgradnjo drugega tira in je OBLJUBA NA KONJU. Aja, pa še ZASLUŽNE bo nabrcal. Žal prekasno!

   • tarantela

    Tukaj se pa motiš! Ravno Janša je dal garancijo za 400 jurjev za TEŠ 6!!!

    • komar marko

     no malo se umiri ker spet pišeš NOROSTI. Ja dal je garancijo na LAŽI, katere so spohali in podpisali rdečkoti. Sedaj pa TOŽILCI in policija molčijo!

     • tarantela

      Ja, še sama sem se čudila, da je podpisal ko je pa tam bil Kontič župan. In veš kaj sem si mislila? Na zunaj se pričkajo med sabo si pa štengo držijo! In to je res, zato pa nikomur ne verjamem. Vsi imajo prste v marmeladi.

     • komar marko

      nimajo VSI, imajo jih samo 10% , tisti s tradicijo pa 90%. Tu je POINT!

    • tohuvabohu

     Zakaj se ukvarjaš s stvarmi, ki jih ne razumeš, teatralna? Garancijo je dal parlament na predlog vlade, ker bi v nasprotnem primeru stran zabrisali milijardo že pokurjenih evrčkov.

  • Rožle

   Danes bi imeli že vsi osnovnošolci tablične računalnike …samo vi levaki ste bili spet proti… ccc

  • Olga

   Vedno izpolni svoje obljube!

  • Fögglof Tünnek

   Ka ti ne bi svoga piceka rinil kozi Juliki f rit, tej bi ti tudi dobio žegen za fsakega kršnenga froca. Sn toji pasjejebci in kozjejebci nenedejo žegna k krediti, ker ni rezultatof. Kapish

 • Nata

  Joj, saj je poživljajoča ta debata spodaj. Ampak, jaz ne morem več, Grem gledat kriminalko.
  Tarantela, kje je kaj dobrega ?

 • Beli Sneg

  Kako Hanzi spet laže. Dejali so da JJ ni odkrito agitiral proti 2. tiru zaradi Orbana. Nasprotno JJ je odkrito dejal, da je treba norost 2. tira ustaviti, ker pri nas kilometer stane 50 milijonov, primerljive gradnje pa 8 mio, zahtevna gradnja predorov pa 18 mio. Kakšne laži trosijo presstitutke na javni TV, ki jo moramo vsi plačevat.

 • Smrt Janšizmu in Janšistom

  Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo vidim, da si je “nivonarka” Petra Janša že opomogla po “napadu, da lahka poroča. Se pravi, da se je njena rokca že pozdravla. Kolk časa je potekalo zdravljenje?

  • Anton

   Št. 6

  • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

   Te peče a, ker bo Janša zmagal 2018? Kar naj te hehehe

  • sprehajalec

   Levičar maksimalno izkoristi bolniško. “Marodira”, kot so samoupravljalci radi rekli.

   petra ni takšna, niti je bolniško dobila, ker ni levičarka, pa še dolžnost kliče.

  • Rožle

   Važno, da bo njena denarnica polna …po tožbi

  • Janez

   Smo Te že skopirali.
   Pa tvoj – i p – tudi. Kar kliči smrt, upamo, da se te kmalu. USMILI ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • tarantela

  OOOOjej! Bl počas, ne sfolgam prebrat!

  • komar marko

   nabavi si BILOBIL!

   • tarantela

    Drek, to nima nič s spominom, samo kr naprej moram klikat, predem zgoraj preberem, je že spodaj cel kup, jest bom bremzala. No, a vidiš, medtem, kosem tole tipkala, je zgoraj že 10 komentarjev, sej se vam je zmešal!!!

    • komar marko

     ha, ha, ha

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, po številki sodeč (666) je to res hudičeva stranka, he,he… saj sn vedel, da JJ in njegova tolpa nimajo nič skupnega s krščanstvom oziroma z nebesami… še sam fsemogočni se jim je odpovedal!!! Ta spodnji v prostorih kjer ogenj večni gori, pa tudi še razmišlja ali bojo deležni njegovega povabila, ker tudi on Hudič vrli mora tudi paziti na svoj ugled… hahahahahahahahahahahahahahahaha …

  • Rožle

   Le pazi se ti Antikrist ..Antikrista ….!!!

   • Fogglof Tunnek

    Janez in 666. Ka bo jutri far pri maši povedal o tem naključju ?

    • komar marko

     ne boš verjel. HUDIČA lahko premaga le HUJŠI HUDIČ. Sam se bojim, da ti s tradicijo so ta najhujši.

 • Demonkrat

  Ce se bomo zgledovali po očetih, bodo še pravnuki naših vnukov vračali
  njihove dolgove.

  • komar marko

   kje imap pa strice, ti so najbolj požrešni z dolgimi prsti. Marmelado zelo ljubijo!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, pa ima Ivanček veliko smolo, ker ne morajo voliti Madžari in Kosovarji… hahahahahahahaha…

 • Demonkrat

  Od svetle prihodnosti imamo samo svetilke ob belih vilah rdečih
  tovarišev.

 • Rožle

  Fogl kaj si počel v Mariboru …?
  Zdej že številke na glavo obračaš … 999

  • Fogglof Tunnek

   Ne ne… Janezek je dobo 666… hahahahahahahahaha…

   • gogopram

    777 je dobil. A ne znaš niti seštevat ?

 • Olga

  Čestitke Janez Janša za ponovno izvolitev! Ljudmila in Milan sta že padla v depresijo! Tudi Brglez in ptice iz njegove jate!

 • MEFISTO

  Nova delovna zmaga moža tisočerih nickov Petrovca.

  Preko svojh fantazijskih imen, vzdevkov in nickov je prispeval več kot polovico vseh komentarjev, ki vsebujejo popolne kretenizme.

  • tarantela

   Čak mal, ne se jezit, to so kliki za NOVO!!!

   • komar marko

    a si ti direktno v ŠTABU, iz prve roke?

    • tarantela

     Ja, mam klele kup tajnic.

 • komar marko

  Ja rdečkoti so imeli TA ČRNO SKRINJICO, pa jih ni bilo nikoli sram. Sedaj špa če naš Janezek dobi večino, se pa tak MILO ZJOKAJO, da se mi kar srce trga. ŠMRK, ŠMRK

  • tarantela

   A rabiš facoučk?

   • komar marko

    , mi moja briše solzice, pa nekam čudno se drgne ob mene. Ali to kaj pomeni?

    • tarantela

     Moraš njo uprašat, mogoče se po hrbtu ne more popraskat, pa se ob Tebe drgne. Jest stopm pred banger in podrgnem s hrbtom, če me pleča srbijo. Eni majo eno krtačo na dolgem štilu, ampak jest bi jo zagotov založila, zato je ne kupim.

     • komar marko

      sam ona so ob mene ne drgne s hrbtom!!!!!!!!!!!

     • tarantela

      Pol pa nimam pojma! Kojk časa jo pa že maš, de ne več kaj bi rada, si pa tud en buksl, oprost, ampak to bi pa že mogu vedit!

     • gogopram

      seveda da ne, ker ni črna vdova.

 • Fogglof Tunnek

  Jas hočem samo resnico…zato gledam Novo24tv… hahahahahahahahahahaha …

 • komar marko

  pravkar je TUMPKO sporočil, da našim rdečkotom svetuje BUTN SKALA. Ajde da vidimo norčka in rezultat!!

 • Fogglof Tunnek

  Ivan, Majer, Kaplar, Dobski, Jajo, Jajčevec, Jaševec, Jašar, Kalimero, Gargamel, Puščavnik, Kriminalec, Orožar, Puklasti, Plešasti, Čelavi, Trentar, Twiteraš, Šlptar, Klopotec, Zgagar, Cincibilus, Noriški, Svetilnik, Prištinski doktor, Ivani Janshaj, Princ teme, Vladar sence, Ivan Grozni, Crazy Ivan, Gologlavi jastreb, Črni vran… je dobil tri šestice…666… Hudič se tudi veseli !!!

  • Jovo Jamnica

   general glanckof… :-)

   • Fogglof Tunnek

    piz… mat… totega pa sn pozabo… Hvala Jovo…

  • Rožle

   preko 600 prikritih morišč….. preko 600 glasov

  • Fögglof Tünnek

   Moja žena je difja, če nekdo šinfle prejk, 3 šestice! Ona ma 3 šestice! Kapish! Pravi, da ko bo hin, bo hudič pakiro. Bi jo rad spoznal?

 • komar marko

  in rezultat BUTN SKALE našga norčka. SKALA JE FUČ, Ni je več, samo še drobir za zimsko službo!

 • Tetka iz ozadja

  Tako zgleda partijski kongres bivših komunistov

  • Fogglof Tunnek

   Lahko gre Janez iz komunizma, a komunizem ne more iz Janeza…..

   • Fögglof Tünnek

    Te bi ga tvoji hlapčeki radi imejli! Tak ga pa nemrejo! Mit Perwoll gewaschen!

  • Rožle

   Pokaž kako ..?

   • xtc

    ČUJ NIMAM ŽELODCA ;DA MI KAŽE KAKO TO POČNEJO LEVAKI inLGTBQ jevci imej malo usmiljenjsa do naših želodcev prosim:

   • Tetka iz ozadja

    Čisto vsi so bivši komunisti

    • dvanajstzvezdic

     Kaj to pomeni? A v ostalih strankah so pa sami nekomunisti?

     • gogopram

      da je janez cepec res, cepljen cepec.

    • janez cepec

     ne, ne, ni res, na kongresu SDS je biu edini komunajzar Janez Janša

 • xtc

  tEŽAVA LEVIH JE V TEM ;DA jj NEKAJ POMENI ;kUČAN INcERAR PA LAHKO LE HLAPČUJETA IN HODITA PO KOLENIH_SICER PA TO JE ŽE ZNANO IZ DRUGE VOJNE;KOMUNISTI IZDAJALCI;KLABORANTI INPOMAGAČI KOMUNISTIČNORUSKEMU OKUPASTORJU:

 • Janez

  Tunnek !
  Se pa joka – a ne bo poroka !
  Je še večja groza !
  Ga je zapustila – koza !
  Nadaljevanje sledi Tunnek ? A ti je pesmica všeč.
  IN?
  A JE BILO MARŠALU TITU RES IME – JOSHUA AMBROS-MEYER. L.r. Janez KOMENDA

  • komar marko

   kolikor vem smo jo MI REŠILI in jo dali v VARNO ŠTALO!

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Janez… fsakršna podobnost Ivana s Kim Jong Unom je zgolj naključna…..

   • Janez

    Pa ?
    Dobro – pustiva Janšo. Čisto ok familiaren možakar je !
    Ampak !
    To ,
    DA JE MARŠAL TITO
    OZ.
    NEKI SIN OD GROFICE IN ENEGA ŽIDA JOSHUA AMBROS-MEYER ZASTRUPIL UBOGEGA JOSIPA BROZA IZ KUMROVCA !
    o !
    Mi pa ne gre v glavo. A ti veš.
    Se zastrupiš, umreš.
    Oživiš in nisi več šlosar – ampak MARŠAL JOSIP BROZ. Čudno – je tole.? L.r. JANEZ KOMENDA

   • Fögglof Tünnek

    Čuj, tunnek, podobnost med tabo in in našim, haloškim pujčekom je tudi zgolj naklučna! Ferkel na koli, je prav krotki! Ne maramo mi splužekov, s picekom. Ded ima batino, ali pa ni ded!

  • janez cepec

   a nisi tabletke u obliki kola, ke okol kepe, dubu? se vid, de ter orng jebe

   • gogopram

    Zakaj pa bi jo dobil, saj Janez ni Cepec ?

    • janez cepec

     zato, k jo nuca, ti pa zgleda tud

 • Demonkrat

  Sedaj se bo projekt drugi tir pocenil za 80% ?

 • Fogglof Tunnek

  V glavnem …Janez se počuti kod petelin na kupu gnoja…

  • Fögglof Tünnek

   Kak je na gnoju, se boš kmalu ti počutil in to na Haloškem. Kapish?! Publec ne jebli, jenjaj, dok je še možnost!

 • Tetka iz ozadja

  In iz okolišnjih zgradb bodo izginili bakreni žlebovi

  • Rožle

   Dej si že kakšn drug šiht najdi ..

   • Tetka iz ozadja

    Zakaj? To je dobro plačano.

    • Rožle

     Itaq …kar ni tvoje je vedno boljše ..

  • Krtača17

   Najbolj da 230 voltov čez potegnete. Bo dvojno dobr. Žlebovi bojo ostal pa še zjutri boste k muhe okol bajte pobiral mrtve janšiste. Šc šc šc…

 • Anton
 • Krtača17

  Tko, zdej pa počas zaključit uraden program. Burek pa bakljava sta v preddverju, sljadoljed tu. Pa črtice v vcju. Thimpson pa žal odpade. Tko da se bo plesal na kako staro ustaško kaseto iz leta 93….

 • Tetka iz ozadja

  A iz Prištinske univerze so tudi prišli.

  • Krtača17

   To ja. So prnesl jetrca pa ledvičke.

  • Janez

   A?
   Še jamraš tukaj ?
   Kako pa kaj leta? Si blizu stotke. Upam da si na 250 socialke? Upam. L.r. Janez KOMENA
   P.S.
   NEKATERI NA STAROST POSTANEJO ZLOBNI. SI IZ TEGA “ŠTOSA”

   • Tetka iz ozadja

    Zloba je moje drugo ime. Kar se pa tiče zasluška jaz zaslužim v 15-tih dneh več kot ti v celem letu. In rad se hvalim s tem

    • sprehajalec

     Pomisli, kako bi bil ponosen nase, če bi lahko dejal, da je pamet tvoje drugo ime, namesto zlobe.

     Pa je žal tako kot si dejal… pa še s krajo se hvališ. Korito SDH?

 • Hribouc

  Sprašujem Sunčićevo Majo, če se dobro spominja kaj je kako pisala o programu SDS v prejšnjem Reporterju?
  Prosim jo tudi, naj dobro pripravi svojo naslednjo kolumno.
  Pike in vejice pa naj ji dobro pregleda tudi Urednik-vsaj dobro bi bilo tako.

 • Rožle

  Čist kratek bom….
  Janša bo dal levakom še vetra..!

 • Slovenec

  To niso drugorazredni občani – to so prvorazredne ovce.

 • Janez

  Pa?
  Od kod tem našim – ex KP, ZK PROVOKATORJEM – TOLIKO STRAHU – P
  RED. ? U S T A Š I !
  Saj !
  Ni nikjer več nobenega živega ustaša ! Morda kak cca 100 let star v Avstraliji ?
  Ta?
  Thompson je iz domovinske HR vojne v 1990. letih.
  Tiste pesmi niso od ustašev iz 2. sv. vojne.
  ZAKAJ SE TAAKO BOJIJO THOMPSONA, SAJ NI USTAŠ, CCA 50 LET IMA. L.R. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  ena lepa stara slovenska iz časov turških ropanj.

  https://www.google.si/search?q=slovenska+gruda+ranjeni+junak&oq=slovenska+gruda+ranjeni+junak&aqs=chrome..69i57j33.34039j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Slovenec

  Domobranci imajo starega/novega Velikega Vodjo. Volitve pa večja farsa kot v S. Koreji …..LOL

  • garfi

   Zlovenec še smetiš ?

   • Rožle

    Šeytan je tale …Original

  • dvanajstzvezdic

   Kdo je danes domobranec? A če nekdo obsoja vso pred vojno in po vojno revolucijo in vse pošastne povojne morije, a je ta potem domobranec

 • Krtača17

  Kar se Janezek nauči, to Janez zna. In Veliki Janez se je učil v Jajcu.

  • garfi

   ti si iz levega jajca padu

  • Janez

   Stara plošča !
   A ?
   TO KDO VE ?
   E. KARDELJ IN Milovan Dilas sta praktično
   – osebno !
   DALA V KRALJEVU 1941 LIKVIDIRATI NEKEGA AVTORJA KNJIGE !
   O
   – STALINOVIH ČISTKAH IN GULAGIH.
   Knjigo je izdal 1940 v BGD. Kardelj in Dilas – pa? Kar pred puške – z njim. Lr. JANEZ KOMENDA

 • Slovenec

  17. septembra 1958 je bil v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine rojen Ivani Jansha, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj. Ko je bil Ivani še otrok, sta ga biološka starša dala v posvojitev domobranskima rejnikoma iz Grosuplja. Ob prihodu v Slovenijo je bil kršcen in pri krstu dobil ime Janez. Albanski priimek in ime Ivani Jansha so poslovenili, tako da je bil od tedaj znan kot Ivan Janez Janša. Janša se je celotno življenje zavedal svojih albanskih korenin, a jih je pred javnostjo uspešno skrival, dokler niso raziskovalni novinarji izbrskali zgodbo o njegovem pravem poreklu. Kot otrok je bil v okupiranem Kosovu velikokrat deležen zanicevanja Srbskih oblasti, kar ga je tako travmatiziralo, da ima še danes patološki odpor proti Srbom in vsem priimkom na ic… Ko je bil še mladinec, so sovašcani v Grosupljem veckrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna morfologija ni namigovala na slovensko poreklo, pac pa je bila bolj podobna ljudem iz zahodnega balkana, bolj natancno Albanije. Ko je Janša zasedel visoka mesta v državi so te govorice potihnile, saj so se vašcani Grosupelj bali sankcij, saj se je Janša izkazal kot zelo avtoritativna osebnost. Kot mladinec je bil v Jugoslaviji zaprisežen komunist, saj je bil mnenja, da lahko po Titovi smrti prevzame njegovo mesto kot avtoritativni vodja države. Ko je bil zaradi radikalnih militantnih pogledov izkljucen iz komunisticne partije je postal zaprisežen antikomunist. Leta 1991 je kot poveljnik teritorialne obrambe dobil priložnost, da se mašcuje komunistom in Srbom za travme iz otroštva in mladosti. Njegovo poveljevanje je bilo osnovano na agresiji, zato je bila Slovenija v veliki nevarnosti popolne ofenzive in unicenja s strani JNA. K sreci je bil glas razuma predsednik predsedstva Milan Kucan, ki je spor rešil po diplomatski poti in omogocil našo osamosvojitev hitro in brez veliko prelite krvi. Ker je Kucan onemogocil Janši krvno mašcevanje nad Srbi, ga je Janša na smrt zasovražil. Obtožil ga je zarote in sodelovanja z agresorjem, zasovražil je levico in ves preostanek življenja je imel paranoidne vizije, da ga levica hoce uniciti. Ko je zasedel visoke položaje kot državni funkcionar je do izraza prišla njegova albanska kri. Prodajal je orožje, prejemal podkupnine in želel postati absolutni vodja s taktiko deljenja države. Veckrat je bil obtožen korupcije in kriminalnih dejanj, med drugimi tudi afera Vic Holmec, afera Depala Vas, rop v Celovcu… Janša se je uspel izogniti vsem obtožbam, po zaslugi generalne državne tožilke Barbare Brezigar, ki je poskrbela, da so primeri zastarali. Vendar se je po odhodu Brezigarjeve s funkcije vse spremenilo. Po zaslugi Avstrijskih in Finskih preiskovalcev so prišli na sled Janši v primeru podkupovanja pri nakupu oklepnikov 8×8, znano kot afera Patria. Ko je bil Janša, tokrat brez pristranskega tožilstva, obsojen na 2 leti, so se spet pojavile njegove paranoidne blodnje, ki so posledice travm iz otroštva. Za obsodbo je krivil Srbe, komuniste in Kucana. Vse, ki so mu tekom njegovega življenja povzrocali travme in onemogocali oblikovanje kulta osebnosti. Janša se bo v zgodovino zapisal kot eden najpomembnejših akterjev slovenske politike, saj je iz enotne mlade države z velikim potencialom ustvaril popolnoma razdeljeno, zadolženo državo polno sovraštva…

  • xtc

   ZZZZZZZZZZZZZZZeh udbovske fore ;ki jim nasedajo leve ovčice med tem ko jih patirjiKučan;Zemljarič;Rigelnik in ostali udbovci strižejo: z raznimiTeš i;Tiri;Avtocestami;Magnami;Avtokomerci;iSKRAMIITD:

  • dvanajstzvezdic

   Od kje ti ta informacija

  • garfi

   VAŠ milan kućan JE VELEIZDAJALEC IN POVABIL JE JNA DA NAS NAPADE
   IN GLAVNI KRIVEC ZA VOJNO
   Knjiga z naslovom Veleizdaja Slovenije in podnaslovom Razorožitev Teritorialne obrambe RS maja 1990 je zbornik dokumentov in pričevanju o materi vseh afer z orožjem (pa tudi o njihovih očetih).

  • MEFISTO

   Najbrž ste že pozabili, da je ta mož s pametjo deteta, ki je napisal zgornji sestavek, rdeča prodana duša, stara 70 let.

  • učko

   Bravo, ti si gotovo kučanov zgodovinar božo repe ?!!

  • Olga

   A je sindrom beograjskega pašaluka udaril v vašo srbsko betico?

 • V komentarjih je videti veliko večino samo sovražnikov SDS in seveda tudi Slovenstva.

  • Ana Job

   Res je, veliko je levičarjev, ki širijo sovražni govor.

 • dvanajstzvezdic

  Število komentarjev (tudi v mainstream medijih) pove veliko zanimanje (predvsem levih “komentatorjev”) za kongres. Očitno je kongres dosegel svoj namen. Posebno zanimivo je, da ogromna večina razume bistvo kongresa in se z njim strinja. Komunizem in vsi njegovi derivati so slabi. Janšo kot bivšega komunista večina levičarjev ne mara, ker je bil komunist. Paradoksalno , ampak tako je. Zanimivo, da levica ne mara komunistov ali bivših komunistov, samo vedno so pa izvoljeni ravno ex – komunisti.

  • garfi

   MANIPULIRAŠ

   • dvanajstzvezdic

    Garfi jaZ nimam nič proti bivšim poudarjam bivšim komunistom. Problem je samo v značaju ljudi. Sistem ni takrat omogočal drugega. In verjemi mi da ni problem v pravih komunistih. Problem je v opurtunistih, bolševikih titoistih in podobni nesnagi

    • garfi

     si bil lahko v jugoslaviji kaj drugega brez hudih posledic
     pomembnih je zadnjih 25 let
     vladajo nam lažni levičarji lažni humanitarci in lažni slovenci

  • rrrrr

   Zelo dober komentar. JJ je bil v bivši Jugi res član KP, ker je kot naivni mladenič upal, da se lahko demokratične spremembe lahko zgodijo le od znotraj enopartijskega sistema. In tako je tudi deloval ( spomnimo: ,,izdaja” vojaških tajnosti afera JBTZ, njegova odločilna vloga pri porazu jugo in partaj okupatorja, pa prizadevanje za demokracijo v legalni SDS do danes, itd) . Zato pa je hitro trčil na nasprotovanje geronto-udbo srbskih generalov v Titovi paravojski in komunistični civilni upravi, pa ,,,mlado ter staro Turkom” znotraj slovenskih komunistov. Da celo na ,,zdrave” evropske ,,zaveznice” slovenske osamosvojitve: socialistične Avstrije ( Joška Fišer), Italije (de Mikelis), demokratske Amerike ( Cimerman), Anglije itd .
   Ampak vsaka mafijska kamarila in komunistična ni nikakršna izjema, najbolj sovraži svoje odpadnike in se jim eksemplarično maščuje. Stalin Broz, Nol Pot, Castro, Maduro, Mao, Hitler s kroglo v zatilje, v demokraturah z medijskimi umoru, na koncu s sodnimi postopki in zaporom.

   In danes g. J.J.vodi največjo in najuglednejšo stranko, ki je , enako kot mi, drugorazredni, preživela pravzaprav vse, razen fizičnih pobojev. Z dneva v dan postaja še močnejša, z jasno domoljubno agendo, realnim gospodarskim in organizacijskim programom ter z zavezniki iz Višegrajske skupine kot najplemenitejši in vnajbolj vitalen ostanek evropskosti, prostora in ljudi.

   Ali si predstavljate, če bi še SDS pokleknila pred Gospodarji zla v svetu (Soros), v EU (odtujena kameltrajbarofilna birokracija Merkl-Juncker-Macron), v Sloveniji (močvirske podgane in cela prehranjevalna veriga od uši do slonov), v medlem Vatikanu ( z zmedenim Frančiškom) ter z nerazumno pasivno slovensko Cerkvijo ( vsaj en njen del z Zoretom in nekaj prismuknjenimi frančiškani vred). Kdo bi se poslej še upiral porajajoči se rdeči fašistični diktaturi?
   Potem bi v tujino skupaj z mladimi bežali tudi starejši. Z mano vred in vsemi rrrrr potomci, rojenimi in še nerojenimi vred!

   • dvanajstzvezdic

    Zadel si bistvo. Sicer javno povem, da se z Janševim načinom v marsičem (lahko rečem v večini)ne strinjam. Ne moremo vsi misliti enako. Ampak natolcevanja na njegov račun s strani levičarjev se mi pa gnusijo. ‘

    • rrrrr

     Zelo narobe bi bilo, če bi se vsi razmišljajoči ljudje o vsem strinjali. Tudi midva se ne povsem. Ampak si eden redkih, ki svoje mnenje odkrito in pošteno zagovarjaš, glede na tvoj gornji komentar pa stvari tudi razumeš. Zato, mmoje spoštovanje.

 • sprehajalec

  Orban + Janša, znak nekih novih časov v Europi. Začetek nečesa, kar so se generacije levičarjev delale norca iz tega, to je tradicije, izročila, navad in posebnosti srednjeeuropskega načina življenja.

  Propad multikulti jim je propadel z kriminalom migrantov in predvsem njihovim vdorom v Europo odprtih vrat. Njihove navade, so se pa pokazale daleč od nivoja europskih, kar se žensk tiče, reda, čistoče. Levičar preprosto nima več kaj pokazati.

  • Bozz

   Janša, Orban, nima veze, na koncu je šef še vedno v Vatikanu in njega morajo poslušati tako levi kot desni.

   • dvanajstzvezdic

    Budalo!

    • Bozz

     Argumentiraj. Pojma nimaš o teh stvareh.

     • dvanajstzvezdic

      Ti to svojo izmišljotino imenuješ argument. Sinko , premlad si za take stvari

     • Bozz

      Kdo je tule sinko presodi sam po ogledu te slike:

      http://www.rtvslo.si/slike/photo/257099/

     • sprehajalec

      Vidim levičarje, brgleza pa cerarja. Pri maši, verjetno je nekdo umrl ali pa je polnočnica. Aha, po tem sklepaš, da jim vlada Frančišek.

      Potem je tudi Putin v rokah patriarha?

      http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/00656/news-graphics-2008-_656933a.jpg

     • Bozz

      Eh, nima smisla. Pač vas bodo imeli za bedake vse do konca, kot je prerokovano v knjigi Razodetja:

      Razodetje 13
      3 Ena od njenih glav je bila videti ranjena na smrt, a njena smrtna rana se je pozdravila. Vsa zemlja je šla polna začudenja za zverjo.

     • dvanajstzvezdic

      Jao, reci mami, da ti zamenja plenice

     • Bozz

      Kot sem rekel, pojma nimaš.

    • rubec

     Če bi bil samo budalo bi bilo še v redu. On je zraven tega še buzo.

     • Bozz

      Slovenski preprosteži, umski domet ni ravno visoko.

   • sprehajalec

    Ti torej misliš, da madžarom in Slovencem vlada papež Frančišek?

    Fantastična teza Bozo. Samo fantastičen um jo lahko sestavi skupaj.

    • Bozz

     Ne se smešit. Sami pametnjakoviči, v resnici pa pojma nimate. Izvoli, še tebi na ogled tole sliko, da boš malo bolje dojel:

     http://www.rtvslo.si/slike/photo/257099/

     Kaj delajo zagrizeni komunisti, ki jih tako sovražite zaradi povojnih pobojev, pri katoliški maši?

     Ne samo Madžarom in Slovencem, celemu svetu.

     • sprehajalec

      Bozzo, si sebi všeč takšen kot si? Se zdiš sebi umen in odprte pameti?

      Še nekrat se zamisli nad samim seboj, pa sestavi zgodbo od začetka. Pa pamet v roke.

     • Bozz

      Sigurno bolj odprte pameti kot ti. Sicer pa tvoja subjektivna manipulacija o mojem karakterju z objektivnimi dokazi nima nobene veze.

     • sprehajalec

      Vidim te kakršnega se kažeš in to kar kažeš res ni hvale vredno.

      Pokomentiraj Putina pa Patriarha v objemu, pa vtkanost ruske pravoslavne cerkve v oblast v Rusiji. Si pomešal tradicijo in filozofske temelje neke družbe s teorijami zarot tipa Soroš, pa judovski bankirji?

     • Bozz

      Ne vidiš pa sebe in svoj poniževalni in posmehljivi ton s katerim si začel: “Bozzo” in “fantastični um”.

      Rek pravi, kdor je en korak pred drugimi je genij, kdor pa dva je norec. Večina ljudi ne more dojeti resnice Svetega pisma. Dva tisoč let nazaj je bodoči Kralj zemlje, ki je razkril takratne religijske in politične šarlatane, doživel isti tretma:

      Mark 3
      21 Ko so njegovi prijatelji to izvedeli, so odšli, da bi ga na silo odvedli, kajti govorili so, da ni priseben.

     • sprehajalec

      ne rabijo dojeti Bozzo kakšne resnice. Zakaj bi jo in kaj jim to prinese v vsakdanjem življenju? zadovoljni so, da je Božič pa s tem povezani dogodki, pa da nesejo k žegnu za veliko noč, pa da se znajo pokrižati, ko je na pogrebu maša. To je to. kaj bi kaj več rabili od Svetega pisma.

      Tradicija in navade so to Bozzo, katerih se držijo. In jim očitno paše, drugače se jih ne bi držali.

      Glede mojega tona, tukaj pač smo, da polemiziramo in se tudi žalimo. Zakaj pa ne? Drugače bi v faco debatirali, in se verjetno ne bi žalili. Če je to sploh žaljenje.

     • Bozz

      Skratka zadovoljni so, da ne vedo nič. Potem se pa sprašujete zakaj gre vse samo na slabše

      Mimogrede, če bi odprli, brali in verovali Sveto pismo, bi videli, da Božič sploh ni krščanski praznik, ampak poganski praznik oblečen v krščansko retoriko. Jezus Kristus se je namreč rodil jeseni na šotorski praznik, jasno opisano v Svetem pismu in Jezus Kristus je tudi nekaj govoril o mlačnosti Laodiceje in tako dalje. Torej je še kako važno, da veš resnico.

     • sprehajalec

      Tako je Bozzo, tudi ti boš nekoč, če bo Bog dal, če boš imel fine dohodke, fino babo (oziroma katerekoli oblike že iz naslova družinskega zakona), pa fine otroke. Pa da ti bo fino šlo.

      Bolil te bo koko za vpliv papeža, katerikoli bo že takrat, na predsednika parlamenta, kdorkoli bo že takrat.

      In če jim boš ti razkril resnico, da so sedanji krščanski prazniki po nalogu rimske kurije vtkani v nekdanje, da je Mitra postala Marija, da je trimužjat postal troedinstvo Boga očeta in sina in svetega duha, si bodo ob grozi spoznanja in svoje nevednosti pognali šus v glavo? Ti boš pa zadovoljen, ker so odkrili resnico?

      Bozzo, pojdi ven, olajšaj hormone, najdi mladinko, energijo usmeri v te stvari, pomlad je. Pusti probleme sveta in resnice in spoznanja….

     • Bozz

      Kot je rekel Jezus Kristus:

      Matej 11
      15 Kdor ima ušesa za poslušanje, naj sliši.

      Vsi ne boste hoteli poslušati, to je jasno. Smo v času lakote in suše poslušanja Božje besede in z njo povezano situacijo v Sloveniji in po vsem svetu.

     • sprehajalec

      Povej Bozzo, samo naj bo pametna beseda, ne citati iz googla.

     • Bozz

      Saj sem ti že na začetku povedal in ti dal link do slike od nekoga, ki se mu je že posvetilo, ki je prvotno objavil to sliko kot dokaz. Ko boš dojel kaj delata Masleša in Brglez (kot zagrizena komunista in predstavnika potomcev režima in ideologije povojnih pobojev) in vsi ostali levičarji (Cerar, Pahor,…) pri katoliški maši na Brezjah pri posvetitvi vplivnega Jezuita, se ti bo posvetilo. Ali pa si boš vsaj prišel gor, da tukaj nekaj ne štima.

     • sprehajalec

      Gredo zaradi lepšega, mislim da so bili tudi na Avsenikovem pogrebu v Begunjah. Vsi eu politiki to počnejo, ne gre za nikakršno prepričanje ampak čisto golo tradicijo, nekaj, kar so tukajšnji ljudje počeli 1500 let.

     • Bozz

      Saj bi se raje pogovarjal kako rožice rasejo po travnikih in kako se čebelice pasejo, ampak se dogajajo preresne stvari v svetu, da bi se pogovarjal samo o tem, še posebej ko se gre za striženje ovc na dan volitev in vseh 365 dni v letu.

     • sprehajalec

      verjertno imaš samo eno sorto ovac v mislih za striženje.

      naj te potolažim, ta skrb in zgroženost za usodo sveta minejo z leti, ko se boš lotil dela, pa želim ti, da ga najdeš. Potem se bolj začneš brigati zase in za svojo usodo.

     • Bozz

      Od dela me boli križ in vse telo že kar nekaj dni zaradi dela, ki je značilno pri meni za ta čas. Včeraj in danes sem na roke večinoma sam oplel približno 15 arov zemlje (ena malo večja in ena malo manjša njiva, da vrta in tople grede v kateri sem iz lesa skupaj zbil 20 visokih gred ne omenjam). Nekaj tednov nazaj sem posadil krompir, nekaj dni nazaj pa na roke postavil okoli 130 kolov za fižol in posejal fižol, posadil 121 sadik paprike, okoli 280 sadik rdeče pese, šalotko, česen, čebulo, veliko raznovrstnih buč, paradižnik, in tako dalje. Naslednji teden pa me čaka spravilo (žaganje,…) okoli 15 kubikov bukovega lesa (juhuhu). Tako da delo mi ni tuje. Če pa misliš delo v fabrikah, tisto mi je pa precej duhamorno. Pogrešam preproste pred-industrijske čase, ko je človek bil v naravi kmetoval in ni bil odvisen od duhamornega dela v fabrikah za minimalca s katerim si potem lahko kupi rakotvorno hrano v trgovinah. Saj s tehnologijo ni nič narobe, samo so nas zadušili z davki na čisto vsako malenkost, pa še zasvinjali okolje kot smo doživeli pred kratkim, čemur pravijo že kar Slovenski Černobil.

      Kje so časi, ko so recimo vzeli ČISTO PITNO vodo iz vodnjaka kar pri hiši in ni bilo nobenemu potrebno plačati davka…

     • Bozz

      Mimogrede, če se ti brigaš samo zase in za svojo usodo, zakaj potem bereš ta portal, navijaš za prostozidarja Janšo ali pa prostozidarja Kučana, odvisno od strani na kateri si, in hodiš na volitve (ki v resnici ne spremenijo nič)?

     • sprehajalec

      Mimogrede, če se ti brigaš samo zase in za svojo usodo, zakaj potem bereš ta portal,

      Ker me skrbi moja usoda….

 • Slovenec

  Janšizem se je razvil koncem 20. stoletja iz že prej nastalih političnih gibanj, kot so fašizem, komunizem, nacionalizem in idiotizem. Iz starih -izmov je janšizem prevzel predvsem diktatorski in avtokratski način vladanja, čaščenje kulta osebnosti, množična, dobro načrtovana in organizirana zborovanja s strankarsko ikonografijo ter zavračanje vseh ostalih političnih opcij – s tem pa tudi same demokracije. Ustanovitelj gibanja je Ivan Janez Janša, sin domobranskega očeta (domobranci so med vojno sodelovali s fašističnim in nacističnim okupatorjem). Tako se je Ivan že v mladih letih imel priliko seznaniti z različnimi vrstami totalitarizma. Ivan se je po zmagi komunizma nad fašizmom v 2. svetovni vojni, priključil komunistični stranki Jugoslavije, iz katere pa je bil pozneje izključen zaradi svojega ekstremizma. Ivan je namreč diplomiral iz vojaške doktrine komunizma, kar da slutiti, da mu je militarizem (še en –izem) že od nekdaj bil pri srcu. Ko so se konec prejšnjega tisočletja začeli demokratični premiki v deželah vzhodne Evrope (tudi v njegovi rodni Jugoslaviji) in ko je razpadla komunistična stranka ter njen podmladek (kateremu je nekaj časa sam predsedoval), se je Ivan odločil, da bo ustanovil (prevzel) stranko, v kateri bi lahko združil vse elemente zgoraj naštetih ideologij, ki so mu bile vedno blizu. Sprva je stranko hotel poimenovati levo-fašistična stranka Slovenije, ker pa mu je naziv deloval preveč »obrabljeno«, se je odločil za kratico SDS – Slovenska domobranska stranka, čeprav je kasneje še večkrat uporabljal izraz “levi-fašisti”. Pozdrav starorimskih imperatorjev (AVE) so janšisti vzeli za svojega, ustanovitelja Ivana pa povzdignili v carja (kar je prav tako izpeljanka iz rimskega »cesar«). Čas nastajanja nove države ter stranke je Janša podrobno in nepristransko opisal v svojem knjižnem prvencu Premiki. Knjiga je bila prevedena v vec tujih jezikov (na nemško govorečem področju jo najdemo pod naslovom Mein Kampf), izšla pa je tudi v Argentini, kjer ima janšizem dosti privržencev še iz časov 2. svetovne vojne. Po koncu svoje politične kariere (ko so ga stranke tako njegove pozicije, kakor tudi opozicije odstranile z oblasti), se je Janša posvetil širjenju janšizma po svetu, kjer je na mnogih svetovnih univerzah (med drugim tudi na University of Rowte) predaval teorijo janšizma . Vodja stranke pa je ostal vse do svoje smrti.

  • dvanajstzvezdic

   Janšizem si je izmislila levica za ustrahovanje. To tvoje pisuarjenje je navaden bulshit.

  • rubec

   Poznamo primere ko se padalcem padalo ni popolnoma odprlo, preživeli so padec in dogodek ter izkušnjo opisali na način, kot bi razen hudega spomina zaradi tega ne imeli nobenih drugih posledic. Me zanima iz kakšne višine si ti padel.

 • Bozz

  Kdaj boste Slovenci večinsko spregledali, da so vsi naši politiki (vključno z vašim Janšo) prostozidarji, in da ni važno koga volite, ker kontrolirajo obe strani? Nikoli. Janša pa je bil še komunist in veliko članov SDS prav tako. Kdo vam garantira, da so se res “spreobrnili” in da niso samo kontrolirana opozicija, TAKO KOT JE UČIL LENIN?

  Sem volil Janšo do 2009, takrat enkrat pa sem spregledal. V Sloveniji ni prave desnice, Janša jo uničuje. A ni že Pučnik to izjavil? Se ni Pučnik slabo razumel z Janšo? Osvežite mi spomin prosim. Tako je pač Lenin učil, da mora kontrolirana opozicija delati. Na MMC pa sem pred leti od enega uporabnika tudi videl prilepljeno sliko na kateri se Janša smeji in liže sladoled in pije kavico v tistem zloglasnem srbskem priporu oz. zaporu. Verjetno se smeji vam bedakom, ki ga še volite.

  V Sloveniji kot desni nimam koga volit. Prostozidarje ne bom volil nikoli.

  Potem pa še ta članek na MMC:

  http://www.rtvslo.si/slovenija/foto-jansa-znova-izvoljen-za-predsednika-sds-a/422844

  Na 11. kongresu SDS-a v Mariboru je 666 delegatov za predsednika
  stranke znova izvolilo Janeza Janšo. Pet jih je bilo proti. V govoru je
  napovedal boj za Slovenijo, v kateri se bo vsak počutil enakopravnega
  in sprejetega.

  …666… jasen prostozidarski signal.

  • Krtača17

   11 tudi. Jaz pa sporočam 7.

  • Janez

   Zidati !
   Ne smeš “na prosto” ! Z vaservago, metrom… sicer vse visi? Tja v tri dni.
   Daj, daj.
   Prostozidarji? Še enega živega – v Sloveniji? Nisem videl. Le lopove. L.r. Janez KOMENDA

   • Krtača17

    Vinkl pa šestilo pa g?

    • tarantela

     Prostozidarji so nekaj šarili po Vatikanu za protiutež so pa “pojavili” Marijo v Fatimi pred sto leti. Tudi slovenska cerkev verjame v magično število 666, o tem je govoril eden duhovnikov na mariborskem Exodus-u TV. Imel je kar dolgo predavanje na tem kanalu, prikazali so tudi nekatere simbole prostozidarjev, nekatere pa še sami iščejo tam, kjer jih ni, se pravi ob vsakem liku, ki pomeni v resnici čisto nekaj drugega ali pa sploh nič..

   • Jovo Jamnica

    Janez, to niso Marsovci. Odpri si link.

    http://www.prostozidarstvo.si/

  • Demonkrat

   Renault pa Citroen sta bila prostozidarja

  • Olga

   Vseglihar, lahko noč!

   • Bozz

    Dejstvo je, da so vsi vodilni politiki na obeh straneh, prostozidarji in vas vodijo za nos, pa če ti je to dejstvo všeč ali ne.

   • Bozz

    Če pa smo že pri vseglihanju, kakšna je razlika med Jasenovcem in povojnimi poboji komunistov pri nas? Razlika je samo v številu žrtev, grozote so pa iste. In potem Janša opravičuje pevca, ki uporablja ustaško geslo, ki predstavlja kaj so Hrvati zagrešili v Jasenovcu? Pravi desničar ne bi dajal podpore takemu pevcu. Ampak to prostozidarji počnejo, prilivajo olja na ogenj in hujskajo obe strani, drugo proti drugi. DELI IN VLADAJ.

  • Nada

   Kaj to pomeni, da je bilo tistih pet, ki so bili proti, podkupljenih od prostozidarjev? Namerna provokacija?

   • Bozz

    Vse se da zmenit, lahko pa je v ozadju tudi nevidna roka, Efežanom 6:12.

 • garfi

  ŠEF TROLOV POTREBUJE REŠILCA
  “K sreci je bil glas razuma predsednik predsedstva Milan Kucan, ki je spor rešil po diplomatski poti in omogocil našo osamosvojitev hitro in brez veliko prelite krvi. Ker je Kucan onemogocil Janši krvno mašcevanje nad Srbi, ga je Janša na smrt zasovražil.”

 • Slovenec

  Polovica jih je prišlo iz Argentine, šef iz Kosova pa se imajo za edine “Slovence” …….. LOL

  • garfi

   ti si prišel iz murgel, pa se imaš za Slovenca LOL

  • dvanajstzvezdic

   Ma dej mi že enkrat povej od kod tebi informacija da je Janša Albanec. Nekako si kot pošteni Slovenec – tako se deklariraš- dolžan pojasniti.

   • realnost

    Mislim da zastonj pričakuješ pojasnilo. Levaki so tu da trosijo laži kot jim nalaga njihova nrav. Pa tudi dvomim da je Slovenec, ta nebi lagal takole na suho.

    • dvanajstzvezdic

     Ja , vidim. Ko postaviš pravo vprašanje, potem ni odgovora. Dovolj zgovorno. In potem ti takile pridigajo o poštenju.

   • sprehajalec

    Gre za Murglprop mašino, kot je dejal njihov učitelj Lenin je treba nasprotnika diskreditirati z vsem, tudi lažmi. Pred leti je bilo to lansirano in se je med levičarji prijelo.

   • Olga

    Prevod: Janša je pravi Slovenec, zaveden in pošten! Odličnjak!

  • xtc

   Asi s Kosova?Kja deluješ nekam tako:

   • Slovenec

    A te je Janša učil slovenščino? Se pozna ….

 • garfi

  Predstavitev knjige: Veleizdaja Slovenije
  http://www.politikis.si/?p=25542
  mk press

 • garfi

  “Prišel bo čas, ko bo Milan Kučan moral pojasniti, zakaj je štiri dni, ko je bilo na preizkušnji tisto, kar je ključno za državo, molčal o razoroževanju,” je na tiskovni konferenci ob predstavitvi zbornika z naslovom Veleizdaja Slovenije – razorožitev Teritorialne obrambe RS maja 1990 dejal takratni notranji minister Igor Bavčar.

 • PikaPolonica

  Bravo. Najbolj všečen v stranki SDS mi je Anže Logar, ker raziskuje bančni kriminal in ga tudi vidim kot bodočega liderja stranke.

 • garfi

  [email protected]: Mir ni le odsotnost vojne, mir je tudi prisotnost pravičnosti.

 • sprehajalec

  Taktika levičarjev, katerih naloga je jurišanje po tem portalu in štepanje posta za postom, enega na drugega, da se izgubi sled debate in polemiziranja v žaljivkah, ki jih sproti producirajo bi bila morda še uspešna, če bi bili inteligentnejši.

  Tako pa razkrivajo vso intelektualno bedo slovenske levice.

 • Slovenec

  Janša ostal predsednik SDS-a. Še ena zmaga levičarjev!

  • xtc

   Jep zmagujete;kot v Venezueli:

   • Slovenec

    Kot na Kitajskem. Še malce, pa bo svet naš.

  • garfi

   takšne levičarje imam rad
   VI STE LAŽNI LEVIČARJI IN SLOVENCI

  • Janez

   Pa ?
   Kakšna ” zmaga” levičarjev
   KJE PA V SLOVENIJI SO KAKI PRAVI DELAVSKI LEVIČARJI ?
   Tile ?
   SD, SMC, DESUS , ZL – to so? “Gnila kremšnita” “kaviar-levičarji”
   Hm?
   Ampak !
   CELO STALIN PARTIZANE – SMO PREMAGALI ! A veste kako? L.r. JANEZ KOMENDA

 • garfi

  veliki vodja, naredite mi to deželo spet nemško, Janša je komunist, prostozidar itd so levaška propaganda
  za ustvarjanje dvomov in “resnica” ki jo vidijo samo oni
  in s takšnimi argumenti kot je njihova svinjarija patrija, torej brez dokazov

 • Janez

  TUNNEK !
  Se pa joka – a ne bo poroka !
  Je
  Še hujša – groza !
  Zapustila ga je – koza.
  Zdaj
  Pa Tunnek joka, stoka !
  Koza – me je zapustila – pametna – si – koza bila. Sama groza. Tunnek, koza. Janez KOMENDA

 • garfi

  levičarske podgane so zasedle cel svet
  tako kot Janšo nenehno grizejo tudi Trumpa in Orbana
  potrebujemo deratizacijo

 • Olga

  Komunizem je zločinski sistem, ki je v EU prepovedan! Slovenski levičarji se nikoli niso distancirali od povojne morije in udbaških zločinov, zato so zločinci, ker zagovarjajo genocid nad Slovenci! Z nastopanjem v Stožicah in petjem komunističnih pesmi to najbolj dokazujejo!
  Na volitve! Postavimo jih na smetišče zgodovine! Izvajalce zločinov pa v zapor!

 • xtc

  Zanimivo je kaj je o koncertu Thomsona povesal Jeretič_bivšiSD;V BISTVU JE POVEDAL RESNICO:kO JE jj napovedal udeležbo na koncertu(kar tudi osebno ima pravico) so levaki začeli propagandno vojno z koncertom;Pliberkom in še čim:Jeretič je pravilno opzoril na nevarnost skrahjne desnice ampak je v bistvu zanemarljiva v primerjavi bevarnosti razrasta levega fašizma in ekstremizma:Vbistvo jelevi ekstremizem bistveno nevarnejši in močnejši:

  • sprehajalec

   Levi je od države požegnan. Isto ideološko gnezdo, FDV, FF, RTV, pa Kardeljeva zbrana dela. Kracajo po fasadah sovražna gesla, odkrito grozijo vsem s terorizmom, pripravljajo napad na koncert…

   Včasih v socializmu so jim dejali “Poredni mladinci” potem so zrastli in prevzeli oblast, sedaj tako oni sami gledajo na svoje naslednike. Zato tudi ni kakšne akcije pregona teh ekstremističnih gibanj.

   Ker jih imajo intimno za “napredna” in s tem jim je dovoljen tudi terorizem. Kot Hillary, ki je bila nekoč hipijevka, sedaj pa dobrohotno gleda na mladinke ki histerično vreščijo, ko Trump zmaga.

   • xtc

    Demokracija je sicer zelo lepa reč;tudi izražanje različnih stališč zame ni težava;vendar pa ko nekdo skuša uveljaviti ekstremna stališča z ulico in terorizmom in obračunavati z neenako mislečimi s silo;je treba proti temu nastopiti še z večjo silo in take estreme zatreti:Eno je mirno izražanje mnenj drugo pa je nasilje in priprepeečenu takih zadev pač ne smeš izbirati sredstev ;da jih izkoreniniš oz: preprečiš ponovitev:
    Kanadčani so ob zasedanju G lepo pokazali kako se s takimi v primeru nasilja obračuna in uredi ;da ni več ponovitve:

   • dvanajstzvezdic

    RTV Slo bi bilo potrebno privatizirati ali pa naj se napajajo z reklamami in podobno. FDV pa bilo potrebno dodobra prevetrit ker taka kot je proizvaja samo kretene, neuporabne za družbo

 • piko8

  Janez Janša pokončni sin Slovenskega naroda!

 • Krtača17

  Vidim da 27 desnih klika po rtv straneh. A mate v sds spet izdajalce? A niste rekl da rtv ne obiskujete in jo je treba ukint? Spet ste se zlagal.

  • xtc

   Previrjajo kako lažete in zavajate:

  • sprehajalec

   Rtv je levičarski medij, davek pa plačujemo vsi. Na njem je 1000+ levičarskih komentatorje, pa 27 desničarskih. Bilo bi jih več, če jih ne bi brisali…

 • Olga

  Polpismeni udbaši iz bivše Juge! Tika..taka…!

 • tarantela

  Za Janšo je glasovalo 666 članov, 5 jih je bilo proti, sicer je to malenkost, ampak o tem niso tukaj nič zapisali.

  • Olga

   Ste bila spet v komisiji kot pri aferi berglja?

   • tarantela

    Ni me treba vikat, tega tu ne počnemo, če pa že vikaš, potem uporabi : ste bili in ne ste bila. To je namreč pravilno slovensko. Kar se pa bergel tiče, nisem imela nič opraviti z njimi, se ne pretepam.

    • sprehajalec

     Olga ni levičarka. Med desnico je bilo vikanje in celo onikanje zelo v uporabi.

     Hlapci pa dekle so se pa tikali, to pa je res, ker so pljunili na buržuazno meščanske navade. Pa tudi njihovi potomci.

     Pa “ste bila” je pravilno, ker se domneva, da gre pri tebi za ženski spol. Lahko pa da se z Olgo motiva in gre za nek srednji spol.

  • Krtača17

   To pa ni dobr. Že vidim naslovnico jutri na novi:Ali SDS razpada? Al pa mogoče tale: hud razkol med desnimi fašisti.

   Kater naslov bi bil bolj primeren?

   • sprehajalec

    Nekdo, ki je v zadnjih 25 letih zamenjal že toliko strank, kot Melita Župevc strank in hlačk, se nima kaj zmrdovati na stabilnostjo in kontinuiteto neke stranke.

    Konec koncev tvoja prva stranka obstaja že 80 let in nič ne kaže, da se bo razpustila.

  • hle

   Boš prebral ko jih bodo začeli vlačit po zobeh in bodo zapustili stranko

 • Janez

  Garfi !
  A veš – kako se tiste prave – podgane – edino da uničiti !
  Po srednji šoli sem delal pri KOMBINATU: zemlja, farme !
  IN NA FARMAH – VELIKO PRAVIH PODGAN !
  Podgane so bistre: na zastrupljeno hrano – se ne ujamejo.

  EDINI NAČIN ZA UNIČITI PDGANE JE TO !
  Ujameš 5, 10 podgan

  v sod od nafte
  v katerem je – hrana.
  Jih
  ka pustiš, hrane tem petim, desetim podganam — hitro – zmsnka !
  Ker so lačne – začnejo gristi druga drugo.
  Najmočnejša podgana
  – požre – vse druge ! POSTANE ? KANIBALSKA PRAV VELIKA – PODGANA !
  To!
  Kanibalsko podgano – spustiš ! IN KANIBALSKA PODGANA ? Prav grozno, a resnic

  ŽIVI LE OD MORJENJA IN ŽRTJA DRUGIH PODGAN ! Grozno – a deluje. Podgan je veliko manj !
  Kako?
  Bi se ta “recept” obnesel pri naših ex KP, ZK?

  Težko rečem, včasih se? Kar nekaj? Glodajo drug drugega ? Morda? L.r. Janez KOMENDA

 • Olga

  Čestitke Janez Janša! Levica ima spet kost, da jo gloda!

 • xtc

  V bistvu levaki norijo sds je težava;seveda se ve ;da je za vzpon SDS ZASLUŽEN RAVNOjj in ;da realno SDS pooseblja ravno JJ S KARIZM:pUČNIK JE BIL IDEALIST IN NE VELIK POLITIK IMEL JE VIZIJO A NEKARIZME;BIL JE NAIVEN MISLEČ ;DA SO SE NJEGOVI NEKDANJI RABLJI IN JEČARJI;KA SPREMENILI NE NISO SE ŠE BOLJ POKVARJENI SO POSTALI IN TO GA JE STRLO:

  • Olga

   Nič ga ni strlo! Malo morgen! Janša je obdan z družino, s prijatelji in člani svoje stranke, ki ga spoštujejo in podpirajo! Prav tako ga spoštujemo in podpiramo tudi zavedni Slovenci! Če bo treba, bomo šli tudi na ulice!
   Janša ni podkupljiv! Lahko bi imel odlično mednarodno kariero, vendar živi za Slovenijo! To bi morali ceniti vsi, ki nam je Slovenija v srcu in nagnati te stare pokvarjene prdce, ki so že z eno nogo v grobu, pa uničujejo našo domovino!

   • xtc

    Govorim Pučniku:

 • Jovo Jamnica

  Zorica pozdravila Boro, ki ga je čuvala kot otroka

  Boro je na odru pozdravila tudi ženska, ki ga je kot otroka pri petih letih čuvala. Zorica iz Doma Danice Vogrinec je na oder prišla kar s torbico v roki in v spremstvu zaposlenih v domu ter Boro pobarala naj jo vendarle pride kaj obiskat. Pevec skupine Riblja Čorba ji je v svojem slogu odgovoril, naj ne skrbi, saj je tudi sam na dobri poti v ta dom.
  —————————
  https://mariborinfo.com/novica/lokalno/foto-in-video-tako-so-babice-in-dedki-zapeli-skupaj-z-ribljo-corbo/135727

  • xtc

   GLEJ ČEFO;MENE POJOČI veliko Srbi ne zanimajo_so eden izmed razlogov ;da smo dvakrat spušili Koroško zaradi njih:

   • Jovo Jamnica

    Veliki uporno zezaju male,

    za ideale ginu budale,

    fabrike truju okolinu,

    kreteni dizu bune i ginu.

    https://www.youtube.com/watch?v=EQISd28xaPk

    • xtc

     gLEJ vELIKOSRBSKI ČEFO ZAME SO VELIKOSRBI ISTI KOT VELIKO ALBANCI ISTA DRHAL:

    • sprehajalec

     Na Čorbo si pa šel Jovice. Boš šel tudi na Ceco?

     Če bom kakšen koncert zasledil Šerifa Konjevića pa kaj podobnega, te obvestim.

     • Jovo Jamnica

      Ne eno, ne drugo. Sem pa Čorbo poslušal v času, ko so bili v Jugi popularni. In ti verzi zgoraj so iz tistega časa. Ceca pa je balkanski “turbo folk” in ni po mojem okusu.

     • sprehajalec

      Po tvojem ne, po okusu Ljubljančanov pa turbo folk očitno je. ne paše jim pa AC/DC melos Thomsona. Imajo raje narodnjake, balkanske mislim.

     • Jovo Jamnica

      Tudi sam sem si postavil vprašanje, zakaj “izmenično/enosmerni” Thompson ni nastopil v Lublani. Zakaj Maribor??? Potem pa sem pri Vodušku prebral namig, kako je bil ves cirkus tempiran in načrtovan s strani eksplicitne politične stranke.

     • dvanajstzvezdic

      SDS ?

     • Bozz

      Da preusmerijo pozornost od Magne Štajer?

     • Jovo Jamnica

      Mogoče. Orban?? Magna ima rezervno lokacijo na Madžarskem.

     • Bozz

      Sem slišal, ja. Mogoče bo Slovenski Černobil pripomogel k temu, da se narod spametuje. Ni vse v delovnih mestih. Kaj ti hasne delovno mesto, če pa v trgovini za minimalca potem dobiš onesnažen šrot, ki ti ga po možnošti še prodajo kmetje z onesnaženega področja oz. tudi iz drugih koncev onesnažene Evrope. Tako kot Japonski ribiči, ki ribe iz Fukušime, itd. prodajajo v Evropo in Afriko. Kar naj ima Orban Avstrijsko onesnaževanje, če ga hoče. Se še spomnim pred leti, kako se jim je tista strupena oranžna brozga razlila po bližnji vasi oz. mestu, ko je popustil jez…

      Ljudje v Vrhniki in drugje bodo pa trpeli zdravstvene tegobe, da gasilcev, ki so gazili po tistem in vdihavali, ne omenjam.

     • sprehajalec

      ZAAB Alenke Bratušek?

     • Jovo Jamnica

      Nikoli je nisem videl, nasmejane v družbi novodobnih ustašev.

     • sprehajalec

      Seveda Jovice pod termin “novodobni ustaši” lahko stlačiš vse, ki ti ne pašejo. Še svojo taščo, če je nisi maral.

      termin je raztegljiv kot čigumi. Uvožen s Hrvaške, kjer se Hrvatje sami drkajo okoli Thomnsona.

      Imam teorijo, da se prepovedi njegovega nastopa po Europi pojavljajo od izročitve udbaša Perkovića Nemčiji naprej. Če bo nastop Kombinatk v celovcu, bo morda tudi od tukaj zazvonil telefon na sedež stranke svobodnjakov, FPÖ.

      To bi bilo cviljenja tukaj bentenja pizhdenja, kaj bi dal za tak scenarij….

     • Jovo Jamnica

      Neposredno uoči ulaska u Europsku uniju, čime je automatski i za Hrvatsku počeo vrijediti Europski uhidbeni nalog, tadašnja hrvatska vlada pod vodstvom Zorana Milanovića (SDP) je promijenila zakon koji je onemogućio izručenje osumnjičenih, ali je taj zakon na pritisak Europske komisije krajem 2013., promijenjen, što je omogućilo Perkovićevo i Mustačevo izručenje Njemačkoj u prvoj polovici 2014.
      ————————
      27.11.2007, von Karl-Peter Schwarz

      Der Hass-Sänger

      Er wirkt wie eine Kreuzung aus Heino und Bruce Springsteen, und er wird verehrt wie eine Lichtgestalt. Doch Marko Perkovic, Star des kroatischen Turbo-Folks, leiht einem trüben Nationalismus seine Stimme.
      ———————
      link = spam
      ———————
      28. September 2009 23:10; Akt: 28.09.2009 22:41

      Das Bundesamt für Migration (BfM) hat eine Einreisesperre gegen den umstrittenen kroatischen Sänger verhängt. Marko Perkovic alias Thompson gilt als Neofaschist. Laut dem BfM dienen Einreisesperren dem Schutz der öffentlichen Ordnung.
      ——————
      link = spam

     • sprehajalec

      Poznam zgodbo. Razmere na Hrvaškem so copy paste naših oziroma obratno. Stalna borba med rdečimi in črnimi.

      Zato, kjer ne tam ne pri nas zgodba iz 45 leta ni bila pošteno zaključena. To hromi obe državi.

      Brez zunanje pomoči ne bo šlo, ne tam ne tukaj…

     • Jovo Jamnica
 • Zan Marega

  mene samo zanima koliko protikandidatov je imel jj

  • sprehajalec

   Nihče se pač ni prijavil. Ne vem zakaj si ti čakal s prijavo?

   • Zan Marega

    zakaj se pa nihče ne prijavi? a samo jj je sposoben v sds-u zadnjih 25 let? če je tako potem hebeš tako stranko kjer je samo eden sposoben v 25 letih

    • sprehajalec

     Ja, ima to karizmo. Veliki liderji so dolgo na sceni, Churchill, Janša, Bismarck.

     male plejerčke pa menjajo vsake dve do tri leta, cerarja, Bratuškovo, Kresalko, Ropa, Pahorja, Zokija (se sploh zavihtel ni v sedlo, prekratke noge), itd. itd…

     • xtc

      Heh;ZOKI ON JE ZMOŽEN LE ŽEPARJENJA;KAJ VEČ NE PAŠE TO ;ČE MU DOVOLI ŽLAHTNIK

     • Zan Marega

      budala…kaj ma jj skupnega z čerčilom al bizmarkom??? ti si res idiot…zakaj ne bi jj primerjal kar z cezarjem ali pa z jezusom….

     • sprehajalec

      Te lahko vprašam po izobrazbi? Ker tvoj pravopis izdaja zelo nizko stopnjo izobrazbe.

      Zakaj potem komentiraš teme, ki jim nisi dorasel?

 • Krtača17

  Zdej pa sam še dis jusr is blokd vidm.

 • Vrhovni sodnik

  Čas je, da rešimo Slovenijo iz krempljev roparskih elit!

 • Vrhovni sodnik

  Lewaki potolažite se, Soroš vam je nakazal za novo sodelovanja, to vas pa tud edino zanima denar, za domovino vam je vseeno.

 • Vrhovni sodnik

  Tole z 20 % manj glavnice po otroku, lahko ponudi samo pravi domoljub in patriot, se pravi družina s 5 otroki izplača kredit, še enkrat bravo J.J., naj pa LGBT plačuje kredite.

 • Vrhovni sodnik

  Lewaki, sprijaznit se bo treba, vaš čas je minil, dost je bilo 72 let kraje in terorja.

 • Vrhovni sodnik

  Bravo J.J., naredi Slovenijo zopet veliko, kot je bila za časa Venetov in Velike Karantanije.

 • Prle

  Ivan Janša zvani Janez bo danes slabo spal saj ni bil deležen 100% podpore. Le kdo ga ni podprl?

 • Vrhovni sodnik

  SDS edina stranka, ki se bori za SLO državljane, lewaki se za emigrante 1996 EUR pa to

  • Bozz

   Misliš, da če bo Janez Janša spet na oblasti, da bo kako drugače? Nimaš občutka, da bo uklonil hrbet Bruslju in nadaljeval iste stvari, samo bolj počasi? Kvote in to? Ne verjamem, da bo tako kot Slovaki zavrnil čisto vsakega islamskega migranta za ceno sankcij. Vsaj po sedanji retoriki sodeč ne. Poleg tega smo koliko, 60-80 milijard v minusu in takoj nas lahko izsiljujejo. Samo rečejo, da ne dobimo več posojila, in bo pokleknil…

 • Vrhovni sodnik

  Potolažte se lewaki, ko boste imel vi kongres, bo KIM IL UN ziher pršov, ker drugje ga na sprejmejo.

 • Vrhovni sodnik

  Vse čestitke k ponovni izvolitvi Janez.

 • Prle

  Da ne pozabimo: Ivan je danes dobil lep nov vzdevek TwITO.

  • tohuvabohu

   Ti si pa naš Fido.

 • xtc

  Za domovinozlevaki v smetišni kanti na smetišče zgodovine napreje:

 • neny
 • Bozz

  Bla bla bla bla…na tisoče komentarjev…kdo bo to bral…karavana gre dalje. Volitev 2018 tako ali tako ne bo. Vsaj po svetovnih dogodkih sodeč ne. Samo CNN glejte, masovno ustvarjajo histerijo proti Rusom in tlakujejo tla za novo vojno.

 • ostrovrhar

  Sem malo ‘poškilil’ na MMC portal. Ni, da ni. Tekmovanje kdo bo bolj ‘duhovit’ in kdo se bo bolj norčeval iz (pazi zdaj!) njihovega tovariša Tita, ki ga primerjajo z njihovim smrtnim sovražnikom Janšo. Bedaki enostavno ne razumejo, da se norčujejo sami iz sebe.

  • Vrhovni sodnik

   Pust HANZI portal, mal na kure poglej

   • ostrovrhar

    Ne bojo se hvalil z mojim klikom! :)))

 • Vrhovni sodnik

  Volim samo tisto stranko, ki na 1 mesto postavi nas, državljane SLO in pol še 100 x nas, šele potem so ostali, če kaj ostane in to je SDS.

  • Bozz

   Se nikoli ne bo zgodilo. Zadolžen narod je suženjski narod in se ga zlahka izsiljuje. Janša pa je tako ali tako za kvote. Alternativa so sankcije in verjetno grožnja, da ne dobimo novih milijard posojil. Kaj misliš, kaj bi storil lačen nesamozadosten narod (ki večinoma voli ene in iste)? In tako se bo islamizacija nadaljevala…

 • Rožle

  Je že nekaj fino hudičevo narobe v naši državici, da je naneslo ravno 666 glasov ..
  Opozorilo je jasno …LEVAKI MORAJO PASTI !!!

  • Bozz

   666 delegatov ne glasov… Ja, SDS salutira Antikristu.

   • Anthon

    Brcaš v temo, gre za glasove, ker je bilo delegatov več. In šestice so nevarne le vernikom in zanikovalcem tega padlega angela, nevarne so torej levici. Se nič ne bojiš?

    • Bozz

     Nič ni naključno v tem svetu. Šestica kot število ni nevarna nikomur, niti 666 kot število. Če kdo misli, da so mu nevarna števila, kot recimo 13, itd. ni veren, ampak vraževeren. Dejstvo pa je, da to število nekaj predstavlja. 666 predstavlja oz. je število moškega, ki trenutno vlada svetu do njegovega prihoda, tako pravi Jezus Kristus. Drugače pa:

     1 Janez
     4 Otroci, vi ste od Boga in ste jih premagali, ker je tisti, ki je v vas, večji od onega, ki je v svetu.

     • Anthon

      Ne igraj se s Svetim pismom. Zgoraj si napisal, da je bilo 666 delegatov, kar ni res. Si zgolj skladal svoja satanistična namigovanja. Si ti s tisto gospo pošiljal pozdrave kongresu iz neke tujine?! Takšna spretnost v izdelavi konstruktov ni naključna!

     • Bozz

      Kakšna satanistična namigovanja bedak? O tem je prerokoval in svaril Jezus Kristus po svojem angelu apostolu Janezu:

      Razodetje 13
      18 Tu je modrost. Kdor ima um, naj izračuna število zveri: je namreč število moškega. To število pa je šeststo šestinšestdeset.

      Očitno ti ne premoreš te modrosti. Papež v Vatikanu je ta Antikrist. Vicarius filli dei = 666. SDS ima zastavo rumeno bele barve, kot Vatikan, torej so v službi Vatikana. Vsi vodilni politiki so prostozidarji kontrolirani od Jezuitov. In s tem številom prostozidarji, ki vodijo SDS salutirajo Antikristu in signalizirajo ostalim prostozidarjem kdo v resnici vodi SDS. Vas, preproste naivne volivce, pa vedno znova in znova vodijo za nos. Kontrolirajo tako levo kot desno stran, zgledujejo se po Leninu, ki je učil, da mora opozicija biti kontrolirana in pri nas vsekakor je. Že Pučnik se ni dobro razumel z Janšo. Je že imel dober razlog za to.

      Drugače pa je že glavni Vatikanski eksorcist Amort izjavil, da v Vatikanu vlada Satan.

    • Bozz

     Prostozidarji so vraževerni mimogrede. Odtod njihova načrtna uporaba določenih števil na določenih dogodkih.

 • Demonkrat
 • Zan Marega

  nč mi ni jasn….sm bil mulc v vojski so me jebal zarad janše…sem živel odraslo življenje in spet je bil janša povsod…sem dobil sina pa je janša bil še vedno tukaj…danes sem dedek pa je janša še vedno tukaj in predcednik sds….jebemti janša pa ti si nesmrten…cele generacije slovencev bojo šle v grob ampak ti si pa še vedno v politiki…ni čudn da je slovenija najbolj razvita v vsem širnem vesolju…..

  • Anthon

   Kaj ima Janša s tvojim bednim lajfom?

   • Zan Marega

    moj lajf je super…zgrešil si poanto…tri moje generacije pa jj še vedno živi na račun davkov moje družine…rezultat?

    • macon

     Tri generacije bo držalo za kučana, ki dreka nekje od sedemdesetih, tako da se malo zberi, globoko vdihni in premisli, kaj klanfaš.

    • Bozz

     če smo pošteni, ne samo jj, tudi vsi “danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan” mešalci megle in uničevalci Slovenije.

    • Anthon

     Tvoj socialistični izračun cene življenja naj ti vsaj tov. Mencinger ustrezno popravi, da ne boš izpadel čudno.

     Sicer so pa vsa socialistična nakladanja na teh forumih popolnoma neproduktivna. Vem, da se vam zazdeva, da provocirate, a v resnici kažete le svoje šibke točke, in mnogi se vam samo smejemo. Kot rad napišem, malo tipkanja ob takšnih komentarjih za razmig prstov – to je vsa “škoda”, ki nam jo domnevno povzročate.

     • Jovo Jamnica

      25 so mnogi… ???

     • Anthon

      Ti bi bil rad bolj premeten od tistega maminega sinka?

     • Zan Marega

      lej bebec…mencingerja si vtakni v rit…potem pa še kučana…pa socializem… pa še janšo … a bo šlo?vsi sami socialistični lopovi na čelu z tvojim janezkom….

     • Anthon

      A se z mami še zmeraj učita zmerjati ljudi, ki jim nista dorasla? To ni lepo.

     • Anthon

      Predlogov ne znaš pisati, imaš šenkano osnovno šolo.

     • Zan Marega

      imam zasluženo diplomo elektofakultete….kmet

     • Anthon

      …..in si nepismen.

  • sprehajalec

   Eno stalnico vidim v tvojem življenja vidim, da si bil celo življenje glup. od rojstva do smrti.

 • Janez

  Tole !
  Kakšno stvar iz malo slavne zgodovine naših ex KP, ZK !
  Zapišem tu – tudi zato !
  Ket je več kot očitno –
  da bo treba kar precej ljudi, ki zdaj še podpirajo SD, SMC, DESUS IN ZL POKOMUNISTE !
  Odvrniti
  jih bo treba pač – od še nadaljne podpore !
  – zlaganih levičarjev – slo SD, SMC, DESUS, ZL pokomunistov !

  Kako ?
  Pa jih – odvrniti? Ja : S PRIKAZOM EX KP, ZK KOMUNISTOV – TAKIH – KOT SO RES BILI !
  Nič !
  ALI LE
  – MALO ŠOLANI : vodilni KPS POLIT KRVNIK Ivan Grozni MAČEK – je imel le 4. razrede OŠ.
  – REALNO NEDELOVNI: Kardelj je končal učiteljišče – a ni kot učitelj – nikoli delal, poučeval.

  – BREZ ZADREG SO BILI “PLAČANCI” – od VKP B STALIN KOMINTERNE – to je znano !

  – BREZ VELIKIH ZADREG – SO SE POSLUŽEVALI NASILJA IN POLIT
  – LIKVIDACIJ – POGOSTE, TUDI ZELO BRUTALNE LIKVIDACIJE
  – UMORI POLITIČNIH NASPROTNIKOV !
  So
  ZAGOTOVO NAJSLABŠA, KLJUB POZNANOSTI !
  Prebivalstvu Slovenije – še premalo poznana plat – slo ex KP, ZK – jev. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  – ŠE PREMALO POZNANE SO NEGATIVNE PLATI KOMUNIZMA – STALINIZMA.

  • Rožle

   A TUNNEK JE ŽE DOL PADU ? …

   • Janez

    Zgleda ja !
    Mogoče so ga pa le zbegala !
    MOJA ČISTO RESNA OPOZORILA !
    NA – FILM –
    ” TITOV T A J N I IDENTITET ” mladega NIKOLE KOSANOVIĆA iz BGD.
    Linka
    se ne da urediti,
    z vnosom v Google okence : “titov tajni identitet” nikola kosanović – pa film dobimo.

    TOREJ ! Kljub težavam z dokazovanjem tako oddaljenih dogajanj !
    Nam
    Poznani Josip BROZ. – 40 LET NA ČELU KP IN EX YU !
    – NIKAKOR NI MOGEL BITI TISTI
    – Josip Broz, sin Marije Javeršek iz Kumrovca:
    preveč osebnih veščin, dobro igranje na klavir, solidno znanje jezikov itd.
    To
    Vse je preveč znanj in veščin za nekoga z nekaj podeželske šole, kovinarskega vajenca itd.
    Film
    “TITOV TAJNI IDENTITET” – poda dosti verjetno teorijo ?
    O REALNI IDENTITETI ČLOVEKA
    – VSEM NAM POZNANEGA KOT – MARŠAL TITO ! Vredno ogleda ! L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    PODATKI IZ MLADOSTI – JOSHUE AMBROSA-MEYERJA – SO DOVOLJ PREVELJIVI !
    Kakšna uradna strokvna ekipa – določena v Palamentu – bo to zmogla – preveriti.

   • Fögglof Tünnek

    Po moje je! Haložani se že zbiramo, da to hlapčevsko, plačano, gamat, ki žali naše dobro ime, dobimo v roke. Kaj potem? S kozjo vprego, privezanega za njegovega piceka, bomo vlekli po brajdah, dobro politega s šmarnico, potem pa še malo pozabili na sonci, da dobi lekcijo od mrčesa. Nebo toto skrapucalo žalil in zlorabljal naših koz. Sicer pa, publec ni Haložan! Mi smo naše vrste že prešteli!

  • Zan Marega

   nehi nakladat…teli tvoji posti so čista šizofrenija.nihče ne bere tega tvojega sranja…

   • Rožle

    Sej ga sam bereš …kva ga zdej serješ

    • Zan Marega

     moj odgovor je bil janezu šizofreniku

     • Rožle

      Odgovor ..? Pa sej te sploh ni nič vprašal …

     • Zan Marega

      nepismen?pijan?

     • Rožle

      Koko naj jest to zate vem .? .najbrš si zadrogiran …

     • Zan Marega

      droga je domena sds …saj veš…

     • Rožle

      Itaq..napad je najbolša obramba …

     • Zan Marega

      borat, kresalka, kučan, janša …sami levaki….sami prašiči ki se grebejo pri koritu

     • Rožle

      Jest tebe čist nč ne štekam kaj hočeš pravzaprav povedat …

     • Zan Marega

      seveda ne štekaš ker si plačan….

     • tohuvabohu

      Hoče povedati, da se mu je zagravžal cel svet, in misli, da bo kaj rešil z zmerjanjem in pljuvanjem. No, saj kratkoročno res komu pomaga …

     • macon

      Borat? Kresalka? Tale tvoja roba je pa zgleda kar močna, da te tako zadane.

    • Janez

     Na živce mu grem !
     Ker pač – malo bolj argumentirano napišem. Ni treba, da je vsem všeč. J.KOMENDA

   • sprehajalec

    Če bereš tvoje, jih še za shizofrenijo ne moreš označiti.

    So preveč primitivni.

 • Bozz

  Res ne morem verjeti, da Slovenska desnica ne premore nekoga drugega kot Janeza Janšo. Itak bi pa nastavili novega prostozidarja.

  Saj če bi nekdo vladal, ki je pravičen in pošten in mu je mar za Slovenski narod, lahko ima zaradi mene tudi dosmrtni mandat. Zakaj bi poštenega voditelja menjal po štirih ali osmih letih za kakšnega koruptivneža? Samo takšnega v Sloveniji ni, niti drugje po svetu. Imamo samo varijanto “izberi manjše zlo”. Zlo pa je še vedno zlo.

  • sprehajalec

   Bozzo, vladati se človek uči, tako kot se mora naučiti pravilno pometati. Pri nas je pa paradoks, snažilka ima pripravniško, predsednik vlade pa minsitri se pa takoj zavihtijo na stolček, brez da bi se naučili vladati pa opravljati svoj posel. Zato se pa pol mandata vlade samo menjajo, ko se ugotavljajo skopirane diplome, pa pizdarije od prej. Ne zahrteva se nikakršnega znaja vodenja od njih, znanja public relations managementa, asortivnosti, znanja teamskega dela. Nič se ne zahteva.

   Zato tudi ničesar ne vedo, kdo je glavni za to pa to, na papirju je eden, vendar je treba tako kot povsod vprašati drugega (če boš šel k mehaniku, te bo prevzel vajenec, vendar bo šef povedal kako pa kaj). pri nas je pa navada, da vajenec rata šef majstru, ko prevzame ministrstvo. seveda ga potem ne jebejo, čisto človeško.

   Ivan Janez ve kaj in kje se zadeve lotiti. To je neprecenljivo znanje. Kaj bo novi storil? Nič, za cerarja ga bodo imeli….

 • Vrhovni sodnik

  Volim samo tisto stranko, ki na 1 mesto postavi nas, državljane SLO in pol še 100 x nas, šele potem so ostali, če kaj ostane in to je SDS.

 • Vrhovni sodnik

  Ankete so porazne za lewake.

  • Jovo Jamnica

   Kakšne ankete? Vzorec na 500-700 državljanov, kateri dvignejo telefonsko slušalko stacionarnega telefona?

 • Aresnica

  Na MMCju – nisem pljuval po g.Janeza Janšo – zato mi komentarja niso objavili.- Očitno je Nova24TV ogromno LET pred MMCjem oziroma SLOtajkuknskodominantnimi mediji.
  ___________
  Lep pozdrav

  P.s. Sfukat bo potrebno-sfukat SLO mafijskotajkunsko omrežje – tipa forum 21 -_-f571………………………………..

 • Zan Marega

  se pravi to je bil še en socialistični kongres kjer so zopet izabrali druga tita pardon janeza…in sedaj bo pa posijalo sonce….hahaha …debili neumni….janez=milan….kdaj bo to vam jasno

  • sprehajalec

   Takole je Castro začel svojo pustolovščino Žan, pa se je potem slabo končalo za vse…

   Vsi zanič, samo jaz dober…

   • Zan Marega

    Vsi zanič, samo jaz dober…ja to je pa dober opis janezka…

    • sprehajalec

     Dokaži se, da si boljši? Kot bi mišek natepaval slonico,.

  • Janez

   Daj, daj !
   Ti nehaj pametovati.
   Ali pa dokaži, kar trdiš ! Tvojih zapisov – pa res nihče ne vzame resno. L.r. Janez KOMENDA

   • Zan Marega

    ja janez šizofrenični…tvoje zapise pa vsi jemljemo resno…L.r.bedak. Komenda….kreten samovšečen

  • Rožle

   Tis pa nažgan k opica …

 • David Lokatos

  Ne vem ce je lepsi Jansa ali Urska!?

  • Zan Marega

   če ti je janša lep pol se pa včlani v LGTB

   • sprehajalec

    Očitno se nikoli še v špegu nisi pogledal.

  • ostrovrhar

   Tebi, pedru, zagotovo Janez.

 • ostrovrhar

  Evo, pa sem dobil eno ‘hudo kajlo’ na MMC.

  Vprašanje: Katera stranka še, poleg SDS, lahko pripelje na svoj kongres tako eminentnega politika kot je premier Orban?

  Odgovor: Združena levica lahko pripelje predsednika Madura! :)))))))

  • Zan Marega

   kaj pa majo slovenci od tega kongresa?

   • sprehajalec

    Misliš v kombinaciji z Venezuelcem Madurom?

    • Zan Marega

     slovenci ne živimo v venezueli…a ti je to jasno al bo treba v osnovno šolo ponovit zemljepis …..budala zagamana idiotska neizobražena …..

     • sprehajalec

      preklinjaš kot star borc. Poln si sovraštva. V roke ga vzemi pa zdrkaj, da ti bo lažje. naj sovraštvo špricne čez tvojo tastaturo.

  • Rožle

   Na MMC isto radirajo k na Kurah …sam jih že testeru …
   samo ban ti malo kasneje stisnejo ..

 • Rožle

  Skratka. ko zmaga SDS….bo potrebno orng rokave zavihat….
  in odpravit nastalo škodo še od prejšne začasne vlade in trenutne žal že tudi začasne…Pot bo težka ..

 • Zan Marega

  kolk plačate da nakladam v korist janezka ?

  • Rožle

   Bod rajš srečen, da lahko zastonj nabijaš ke u 3 dni …

   • Zan Marega

    rožle tebe nabijam u tri dni kadar čem….

    • Vrhovni sodnik

     Ohladi mladič, bo pokov ejga

     • Rožle

      Zgleda da je mulo tut narobe navit …

  • sprehajalec

   Ne bo vredno nobenega denarja. Manjka inteligenca.

   • Rožle

    Lahko, lahko …samo naj plača …

  • črnaovca

   Eno dnevnico kot onim pred sodiščem ti bomo že stisnili

  • Borut Stari

   Brez veze. Itak mu zastonj delate reklamo. Toliko prahu se lahko dviga le za celo ergelo. Ne le za enim konjem.

 • Zan Marega

  mene tale sds kongres zelo spominja na islam…popolna podrejenost alahu in nobene reformacije…islam je popoln…mohamed je popoln, alah je popoln…

  • tohuvabohu

   Ti si tudi popoln. Popoln bedak!

   • Zan Marega

    jj je popoln…pa si sam dopln…

    • sprehajalec

     Samo pljuvaš Žan, nič ne ponudiš v zameno?

  • Rožle

   Še enkrat …droga ni hec…lej kake samp butaš ?

   • Janez

    Rožle !
    Eno mini prošnjo imam zate !
    Gre !
    Za dokumentarni film “TITOV TAJNI IDENTITET” sr skega avtorja Nikole Kosanovića !
    Meni !
    Tega filma ne uspe spraviti – na LINK – h kakemu mojemu zapisu !
    Ti !
    Ali tvoji kolegi ste spretni v LINKANJU – PA ČE POGLEDATE ?
    ALI?
    SE FILMČEK “TITOV TAJNI IDENTITET” –
    – DA KAM PRIPETI – ALI NE ? Hvala. Pa, če me obvestiš. L.r. Janez KOMENDA

 • Janez

  Zan Marenga !
  Se je nekaj pritoževal nad mojimi zapisi !
  Ampak !
  Popolna brezbrižnost za življenja drugih !
  Ki so jo dokazano imeli, kazali ex KP, ZK LJUDJE,
  KO SO SE VZPENJALI NA OBLAST !
  IN – KO SO NA OBLASTI – ŽE BILI
  Zlasti pa do življenj – nesomišljenikov !
  Ta ?
  Nestrpnost in zapadanje v nasilen,
  tudi v nesodno morilski odnos, dejanja !
  – napram – nesomišljenikom : ME ŠE VEDNO PRESENEČA !
  Npr.
  – znani HR kvaliteten klasik, pisatelj

  – MIROSLAV KRLEŽA – je ves vojni čas preživel skrit v pshiatrični bolnici v ZG.

  Zakaj ?
  Bal se je,
  Da ga bodo KP STALINSKI KOMUNISTI KAR LIKVIDIRALI !
  Zakaj?
  Ker je tik pred vojno v DIALEKTIČNEM ANTIBARBARUSU ( Pečat 1939 )
  – OČITAL KOMUNISTIČNIM PISCEM NEKVALIT3TNO, PROPAGANDNO PISANJE
  – STALINU PA – njegove čistke, gulage itd.

  Zdravnika, ki je slavnega Krležo skrival na psihiatriji – so KP STALINISTI – NESODNO UMORILI.
  Sam
  Miroslav KRLEŽA –
  PA JE BIL TAKO VSEM POZNAN IN PRIZNAN – DA LIKVIDACIJA ? Ni prišla v poštev.L.r. Janez KOMENDA

 • Zan Marega

  vam še sedaj ni nič jasno…jaz odločam….jaz sem glas na volitvah…kučan je izdajalec slovenije in enako je janezek, ki skrbi samo za svojo rit…slovenija bo napredovala šele ko ne bo vpliva milana in janezka..pa vi lapajte dalje ….

 • črnaovca

  Komunisti so napovedal neusmiljen boj proti okupatorju in kaj se je potem rodilo, revolucija, povojni poboji in tako naprej

  • vzet tajkunom

   JA IZGON –BELE IN USTAŠKE BANDE-

   • Anthon

    Danes se pribitki že derejo v nekaterih lokalih, ti pa očitno ne moreš več ven in se nalivaš doma.

    • vzet tajkunom

     Hmmmm—96°% nas je bilo za osamosvojitv-če ti kaj pomeni–boli me -djoko-za bele in rdeče..prijazen dan ti želim–verjetno ti tudi meni..

 • vzet tajkunom

  KAJ JE DEMOKRACIJA V sds..DA NIMAŠ PROTI KANDIDATA IN DA SI EDINI EDINSTVEN,ZA PONOVNO IZVOLITEV-ZA PREDSEDNIKA–PONAVLJANJE SISTEEMA IZ PREJŠNEGA REŽIMA…UHHHH…TO BO

  • Anthon

   Ne deri se! Pamflet Smeri razvoja sistema socialističnega samoupravljanja ti je toliko stopil v glavo, posredno seveda, preko propagande, saj ni videti, da si preveč brihten – da še danes razrešuješ že stokrat razrešeno najosnovnejšo pravno tematiko po kardeljansko.

   • vzet tajkunom

    Pamet v glavo–jo boš še potreboval-ha ha–vem-da RESNICA BOLI-na žalost tvojo-ali men v veselje–bodi lepo–

    • Anthon

     Ne verjamem, da si v stanju razumeti osnovne principe parlamentarne demokracije, a vseeno:

     Organizacija, ki konkurira na področju prevzema oblasti, se pravi politična stranka, ne potrebuje kakšne posebne interne volilne telovadbe, da postavi v vodstvo sposobne ljudi, oz. ljudi, za katere ve, da so zmožni početi tisto, za kar stranka obstaja, torej da vodi državo (pri nas seveda s sodelovanjem koalicijskih strank). Stranka se sme zato v nekaterih pogledih primerjati z uspešnim podjetjem, ki konkurira na trgu.

     Ker so se ob osamosvojitvi levaki globinsko zavedali, da niso sposobni sestaviti takšne ali takšnih uspešnih strank, so začeli z veliko ihto tlačiti v našo zakonodajo vsesortne samoupravljavske umotvore, da bi drugim zmanjševali, oz. zavirali to “podjetniško” strankarsko zmožnost. Komunisti v vseh izvedbah poudarjajo samo interno “demokratičnost” strank, kar z drugimi besedami pomeni, da stranka postane nekakšno leseno železo. Da boš bolj razumel, si predstavljaj, da je to podobno, kot bi na letalu med vsemi na krovu izvajali “demokratične” volitve, kdo ga bo pilotiral.

     Ker je ustanavljanje političnih strank v naši družbi prevzaprav svobodno in imamo lahko teoretično neskončno število strank, ni prav nobene resne potrebe po tej butasti (in seveda zlonamerni) levičarski zahtevi po neumni interni demokratičnosti v posamezni stranki. Seveda pa je v smislu dotekanja novih, boljših, mlajših kadrov v posamezni stranki, prav in dobro imeti volitve za izvršilni odbor, za nadzorni odbor in podobno. Po takšni demokratični liniji se stranka tudi interno osvežuje.

     Torej, na političnem področju tekmujejo stranke, ki so, ali bi vsaj morale biti visoko usposobljene za prevzem oblasti. Tako kot piloti, ne pa vsi ljudje, nekako “tekmujejo” za pilotiranje letal, če še enkrat uporabim to poenostavljeno primerjavo.

     • vzet tajkunom

      Jaz verjamerm v tisto kar vidim in čutim-to se pravi v svojo pamet in roke nič mi ne fali..povem ti pa .da ne maram zlaganih politikov,na bilo kateri strani..ne rečem-da imajo v sds vse narobe,nikakor..veliko je pametnih predlogov.tko -da se mi zdi ena sredina,najbolj pametna rešitev..

     • Anthon

      No, jaz pa sem ti želel le povedati, da bi zamenjava predsednika v stranki SDS z vidika vodenja, organizacijske sposobnosti in zaradi ogromno drugih razlogov, za stranko bedarija, ki ji ni para. In kdor se pošteno zaveda realnosti življenja in dela, mu na misel ne pride, da v podjetjih menja uspešne menedžerje samo zato, ker bi mu kak levi fdvjevski doktor znanosti povedal, da posamezen menedžer ni dovolj “demokratično” na svoji poziciji.

 • anzek

  Glede na burne odzive forumašev, kar 948 komentarjev pred mano, lahko samo ponovim stari rek: “za dobrim konjem se vedno praši”.

  Levaki so angažirali vse plačane komentatorje, da smradijo po tem forumu. Nivo njihovega komuniciranja je pa na nivoju pomožne šole. S tem pač pokažejo svoj pravi obraz in tudi intelektualni nivo!!

  Nisem član SDS-a ampak po videnem in slišanem v parlamentu kot tudi na kongresu stranke lahko rečem, da intelektualno daleč daleč prekašajo vse levosučne poslance.

  • vzet tajkunom

   Boš pa še član sds-se mi zdi–prijazen dan tudi tebi-

 • Fogglof Tunnek

  A kdo ve, zakaj ni bil povabljen tudi Kim Jong Un? To je velik spodrsljaj organizatorjef… zelo velik !!!

  PS: Pa tudi Erdogana ni bilo… ZAKAJ???

  • Borut Stari

   Kaj tebi ni jasno. Vabijo se le prijatelji in resniceljubni ljudje. Navedena sta tvoja idola. Kar domov ju povabi.

 • EOL

  To, da je na kongresu le EN KANDIDAT je najvišja oblika reda, organizacije in hkrati kar je za pohvalit je velika samokritičnost članov SDS, ki se zavedajo, da je Janša pač najboljši politih nasploh v Sloveniji in še marsikomu v sveti za zgled.

  Če pa takšno samokritiko imeli drugi politi kot so Cerar, Jankovič, Erjavec, Pahor… potem NIKOLI ne bi kandidirali.

  Pustili bo Janši še en mandat po 2008 in danes bi bila Slovenija v svetu za vzor. Živeli bi v blaginji redu in miru…
  Tako pa so nas prehiteli Čehi, Slovaki, Madžari, Poljaki, Latvijci… Zakaj, zato ker so v teh državah uspeli opravili z nazadnjaškimi levičarji, s škodoželjnimi komunisti….
  To so tisti, škodoželjneži – komunisti ki jih vržeš čez vrata, pa se ti prikradejo nazaj skozi okno – to se je zgodilo v Sloveniji. Žal!

  • komar marko

   pa to še ni najhuje, da se ti prikradejo skozi špranjo, problem je ko se prikradejo v BANKE!

 • Fogglof Tunnek

  Na 11. kongresu SDS-a v Mariboru je okoli 750 delegatof volilo precednika stranke…666 a, 5 proti. Janez Janša je bil edini kandidat. Prisotnih je bilo okoli 150 domačih in tujih gostovf, med njimi madžarski premier Viktor Orban…. Najprej potrditef Velikega Vodje, potem pa fsi fkup na proustaški koncert…in se je dan “uspešno” končal… za neodomobrance !!!

  • EOL

   Po tvojih komentarjih sodeč sklepam, da si delomrznež, za delo in ustvarjanje nesposoben, škodoželjnež, ki si v normalni razviti delovni in urejeni sredini ne najde svojega mesta.

   Z rušenjem, s pol pismenostjo, prostaškostjo…., pa si celiš rane kompleksov, ki jih zaradi svoje nesposobnosti imaš.
   Žal imamo v Sloveniji preveč takšnih omejencev kot si ti.

   • Viktorh

    Zadel si v polno.

  • Borut Stari

   Kreten, mi smo za dom pripravljeni. Kje ga imaš ti?

 • komar marko

  pravkar so sporočili iz centrale rdečkotov in podmladka, da imajo danes za ob 10 uri izredne BRIFINGE po centrala. Glavna točka brifingov: korito, način preživetja ob vladi JJ, zagotavljanje majskih hroščev in novega podmladka.

 • komar marko

  iz urada TUMPKOTA pravkar sporočajo, da so bo MELANIJA udeležila proslave ob izvolitvi NOVE VLADE konec letošnjega leta. Tumko za novo vladfo obljublja odpis vseh kreditov.

 • Viktorh

  Koliko žaljivih komentarjev, poizkusov smešenj, norčevanj iz SDS in njenega predsednika.
  A lahko kdo navede kot primer stranko v Sloveniji, ki je bolje organizirana, ki bolje pripravlja svoj kongres, celo ENAJST kongresov. Kdo lahko prikaže, da je katerikoli stara ali enodnevnica razgrnila boljši pogled na prihodnost?

  DeSUS je na volilnem kongresu, na katerem se je zbralo 224 delegatov in s katerim stranka začenja volilno kampanjo za naslednje državnozborske volitve, izvolil predsednika stranke. Kot edini kandidat je bil izvoljen dozdajšnji predsednik, Karl Erjavec.
  Erjavec je strankarsko politično pot začel v zgodnjih 90. letih, ko je vstopil v takratno SKD, ki jo je vodil Lojze Peterle. Po krajšem sodelovanju SKD-ja in SLS-a se je ob razdružitvi odločil za SLS. Leta 2004 je za zelo kratek čas presedlal v LDS, a že jeseni kandidiral za poslanca na listi DeSUS. Vodenje stranke DeSUS je od Antona Rousa prevzel leta 2005, po 12 letih pa še vedno ostaja trdno v sedlu.
  In tega teleta rdeča oblast ZELO ceni, ker je poslušen, prilagodljiv, skratka je tipičen OPORTUNIST, združljiv za vsako koalicijo.

  Vest je objavil tudi ta portal https://nova24tv.si/slovenija/slovenski-super-minister-bo-se-naprej-klovnoval-v-slovenskem-politicnem-prostoru-in-mesal-strene/
  18 komentarjev.

 • Hribouc

  Bravo SDS & Janez Janša!

  Odlične prioritete, inovativno, nujno, skrajno resno in pomembno!

  Prioriteta 1A : IZSUŠITEV TOŽILSKEGA IN SODNEGA MOČVIRJA – 1.bojne linije udbokučanizma

 • Krtača17

  Kaj čmo, en u Sloveniji se je moral javit da bo Janez Janša….

 • mona lisa

  Ob osamosvojitvi so nam obljubljali vse lepo nikakor pa ne drugorazrednosti in celo tretjerazrednosti pa še slabše. Niso nam povedali da bodo lepo živeli samo tisti blizu korita ostali pa umirali na obroke.

 • Fogglof Tunnek

  Mater je veselja na totem portalu…kot da je bil Ivan Janez izvoljen za premiera in precednika države hkrati!?!?… Šlo pa je samo za neo-komunistično glasovanje, da se znova potrdi Veliki Diktator neo-komunistične stranke SDS !!!… Enkrat komunist, vedno komunist…Ne vem zakaj ni blo Kim Jong Una !!!

 • Fogglof Tunnek

  Gorenak: “Jaz sem vedno za to, da volimo nekoga, ki ga poznamo.” !?!?!?

  Ja, poznamo ga fsi in vemo, da je vedno na repu lestvice najbolj priljubljenih politikof…samo klero-desničarske zabite ofce tega ne prepoznajo…Bobu bob !!!

  • Krtača17

   Kolikor vem je izpadel iz lestvice.

   • Fogglof Tunnek

    Celo to?… Ja zakaj pa pol taki halo glede njegove “zmage” v SDS-u ?

 • Caetano

  Janez Janša je prava izbira a spopad z udbomafijo. Na čelu SDS in koalicije podobno usmerjenih strank lahko doseže zmago nad udbomafijo.

  • Jovo Jamnica

   Kje pa je Kangler bil? Je ostal pred vrati???

 • sprehajalec

  Gre za normalno diskreditacijo, ki je v navadi v Sloveniji, norčevanje, poniževanje, spemiranje portala, norčevanje na FB, državnih portalih. Slovenska levica po pravilu svoje nasprotnike demoinizira in zasmehuje. To je normalen način njenega političnega življenja.

  V ozadju je seveda dolga zgodba, pumpanje v glavo malih pionirčkov nekoč, da vse kar je slabo je desnica, vse kar je dobro in napredno je levica. S tem da so tudi slabo levico stlačili v koš desnice. Danes se penzioniran samoupravljalec ne znajde, počuti se kot nek branilec stare pravde, želi iz svojega kompjuterja ščititi Slovenijo pred slabim. Tako so mu zmešali glavo nekoč jezični doktorji laži.

 • Krtača17

  Čist by the way. A je kdo slučajno opazil da so se teroristični napadi v Franciji in Nemčiji nehal, zdaj ko so volitve mimo, desni pa na veliko popušil?

  • Fogglof Tunnek

   Ja, pri nas pa se bojo teroristični napadi začeli če zmaga SDS oz. Janša !!!… Muslimani v naši državi zelo dobro vedo kdo je največji nacionalist in to za našo državo ne bo dobro !!!

   • slosin

    S terorističnimi napadi boste prej začeli ti in tvoji rdeči kompanjoni, tako kot l. ’41…Za SLO ste večja nevarnost kot muslimani…

   • Andrej

    Tega ti ni potrebno napisati , kajti vsi dobro vemo , kaj si želijo
    komunisti , reprizo revolucije , kar je poizkušal že Milošević , s
    pajdaši iz nekdanjih Yugo republik in priletel na glavo skupaj z
    zamrznjenimi partijci ! Čas bo prinesel svoje , božji mlini meljejo
    počasi !

 • Fogglof Tunnek

  Janša je bil edini kandidat za precednika SDS-a!!!… Kao najbolj demokratična stranka v državi in že 20 let brez protikandidata?

  PS: Pa je veliki vodja že pojasnil izvor svojega premoženja? Je spregovoril o tej temi na kongresu ali je to tabu tema?

  • Andrej

   Foggl , začni pripravljati krila , da boš poletel s tatovi in lažnivci v maloro , čas bo prinesel svoje ! Prvi znaki za novo slovensko pomlad so na obzorju , rdeča zarja se vam vztrajno krči ! Mi ne potrebujemo protikandidata , zaupamo Janezu , vse kaže na to , da se je tudi SLS odločil za tesnejše sodelovanje tukaj je še Aleš in naše vrste se bodo strnile , vedno več nas bo , ki bomo pomagali premagati zlo rdeče falange ! Lakota in pomanjkanje bosta kmalu opravila svoje poslanstvo ! Mimogrede , ali si že registriral moped , ne bo dolgo , ko boš moral registrirati tudi čevlje in otroški voziček !

 • Fogglof Tunnek

  Čujte ofce, vete kje je vaš problem?… JJ je največ kar v SDS premorete in to vas bi moralo skrbeti !!!

  • sprehajalec

   Vaš pa je, ker nimate nikogar. Same lopove imate…

  • komar marko

   pa res ste revčki. Če ga z lučjo iščete pri belem dnevu, ne boste našli ENEGA POŠTENEGA. samo enega .

 • Fogglof Tunnek

  Čujte SDS-ofci…a gremo na koncert Thompsona, da si zapojemo in zalijemo zmago Ivana Janeza Janšo?… Jas vam plačam avtobusni prevoz in dam 20 litrof šmarnice če lahko grem zraven. Zanima me kako bo to izgledalo. Namreč pišem smešne članke za Pavliho in potrebujem inspiracijo.

 • Fogglof Tunnek

  Gospod Edini kandidat je obenem tudi EDINI IN PRVI kandidat, ki večjemu delu Slovenije para srce, dušo, poštenje in nacionalni zavedni ponos… Že kar iz prejšnjega tisočletja naprej, kot pravi komunist takrat in pravi antikomunist danes, hodi svojo pot, v soju svojih malverzacij in obdan z zvestimi, čifkajočimi oprodami…ali po domače ofcami !!!

  • slosin

   A tvoje ovce, ki jih natepavaš, tudi obožujejo Janšo…?

 • Fogglof Tunnek

  Glejte ka nas spet čaka če zmaga JJ na volitvah:

  https://www.youtube.com/watch?v=MKrbnPMJ4Dw

 • Johan

  Organizira se stani izlet v Severno Korejo, tja so vabljeni seronje in prdeci, danes se pasejo jih je vse polno, smrdijo ko kafra, samo na izlet jih pa peljemo z enostransko vozovnico. Organizacijo plača Forum 21, izlet vodi Milanko Kučanovič, vabljeni !

 • Slovenka

  To. Upanje se vrača. In ne samo to, skrajni čas je, da se neha tarnati in da se začne delati.

 • Slovenka

  Janša spet predsednik SDS, samo da ne bodo koga peljali v Idrijo ali na Polje.

  • tohuvabohu

   Danes so v Mercatorju bojda razprodali vse štrike.

 • črnaovca

  Ve se kako je treba da postaneš dosmrtni predsednik

  • janez cepec

   še naziv Maršal mu manka, pa bo isti TITO

   • sprehajalec

    Eden ne bo dovolj, tisti je bil 3 kratni….

  • Nata

   Hi. . . hi. . . . pa se res no!! Predvsem pri onem tvojem. Večni senčni predsednik!

 • VERZIFIKATOR

  Janez Novak

  NOVI POGORELEC

  Na Slovenskem so v gosté vabili,
  gostoljubno je bilo kot vedno,
  gostov je prišlo število zgledno,
  zlepa niso koga pozabili.

  Tare se povabljencev stotíne,
  hiša, glej, zdaj vsa po šivih poka,
  zunaj pa kot da nekdo se joka,
  ne poda se, stokanje ne mine.

  Kdo je to, stoji kot osamelec?
  Fant je brez uradnega vabila,
  tja poslala ga je mati mila,
  zatrjuje vsem ta prebledelec.

  Brez papirjev, zdi se kot brezdelec,
  v hišo kajpak tak ne more priti,
  moral ga vratar je zavrniti,
  saj deluje čisti prosti strelec.

  Ni naključje, da je brez vabila,
  da minister bo prav kmalu, pravi,
  to in drugo mu roji po glavi,
  kar sta z mamo se dogovorila.

  In kot naročili so mu bratci,
  mora delovati nepovabljen,
  vtis dajati, da je bil pozabljen,
  da gotovo bo ostal pred vratci.

  Obstoji kot kak okamenelec,
  nad negostoljubjem negoduje,
  tam navzočih da pozornost vzbuja,
  brž postane kritičnosti vrelec.

  Kdo je torej ta odrevenelec?
  Kjer je dim, se tudi ogenj vije,
  le težko vsiljivi fant zakrije,
  da je nov slovenski pogorelec.

 • Hun

  Andreja Valič me je učila v srednji šoli bila je najlepša in najprijaznejša profesorica…Janši tud čestitam za lepo ženo…Dr. Logzi, Evica se kr stiska k njemu…

  • janez cepec

   a s na pomožno šolo hodu, Bunksl?

   • sprehajalec

    Ti si jo zihr naredu, pomožno šolo, pa še to je sekretar občinskega komiteja ZKS klical ravnateljico, na prošnjo tvojega fotra.

  • Prle

   Dobro opazuješ, Anžetu se je dvignil mali Anžetek, ko je govoril Ivan Janez, zato pa z rokami prekriva svojo izboklino. Le dobro poglej sliko.

   • sprehajalec

    Te podrobnosti Prletu ne uidejo, najprej pogleda desca med noge. Čisto obratno, kot je večinoma v navadi.

    Karao bi Prle a?

    • Prle

     Pa jebi ga, nekomu se dvigne na Twitkota, drugemu pa na dobro žensko. Po mojem odgovoru lahko sklepaš, kaj paše meni. Zato bi bila pa Tomčeva zgoraj brez kar o.k za prvo silo.

     • sprehajalec

      Anžetu se je, (če ni to le plod tvojega poželenja) dvignil verjetno na Evo, ki sedi zraven in verjetno tudi lepo diši. Vonj je eden glavnih stimulatorjev in destimulatorjev pri teh zadevah v hetero sferi.

      Kako je kaj v homo sferi Prle, ima vonj tudi kaj vpliva?

     • janez cepec

      kva se zdej tle finga devaš, pa to b’ ti, kot pravovern toplovodar mogu vedet,

     • sprehajalec

      Janez tm u Begnah pa ukolc, pa ti še kakšno ouco natakneš na oneta a? Sm slišou, da je to stara navada tm pr vs.

     • janez cepec

      zato ste pa tam kjer ste, use varjamete, kar vam kešn idijot (vaš ljubljeni vodja) naloži.

     • sprehajalec

      Ti pa niti enga nimaš, da bi mu laht kej verjeu. Zoki a?

     • janez cepec

      ma jebe se men za Srbina

     • sprehajalec

      Rajca te Zokane janez, poglej kako farmacevtke padajo nanj pa majo faks, kako ne boš ti s posebno šolo.

     • janez cepec

      ja, ja, ti že veš

     • Prle

      Kdo ve mogoče mu ga je pa Anžetek že zaupal v roke in usta, zato pa ima nik sprehajalec, ker na sprehodih opreza za mladimi moškimi.

     • sprehajalec

      Sta združila moči a? To bo danes letelo zvečer perje. Ta prava dva sta se našla.

     • Prle

      Torej je res, da se z Anžetkom poznata? Samo vprašam, lej zame nisi nič manj vreden, še vedno se bom s teboj pogovarjal, končno smo vsi samo ljudje.

     • sprehajalec

      Prle, rekel sem ti, da v življenju nisem bil član nobene stranke. S SDS me druži enak način razmišljanja in dojemanja sveta… Delo, delo in še enkrat delo. Ora et labora.

      Vi ste mi tuji z načinom, “lako ćemo”, pa čakanjem, kje se da kaj spizditi, pa lenarjenje, pa življenje na puf.

      Zame je edini dopust in sprostitev delo. Stranka, ki ponuja delo, to bom volil.

     • Prle

      Ko boš našel takšno stranko, kar povej, da se vam pridružim.

     • sprehajalec

      Ivan Janez ponuja delo. preberi si včerajšnje sklepe….

     • Prle

      Ha,ha,ha,ha, tista za kredit za novorojence je pa sploh,ha,ha,ha.

     • janez cepec

      verjetn misle dobri pastir tud doma čredo povečat, pa si bo tko kredit zrihto

     • sprehajalec

      Levičar se bo hitro znašel, pa posvojil črnčke, veliko njih, na vsakega -20%, torej vsaj pet.

      Ivan Janez tole morda ni najbolj modro koncipiral, se strinjam.

     • janez cepec

      pridem, a bomo orožje švercal, bi se še jest mau “omastio”

     • janez cepec

      u SDS vas druži enak način razmišljanja, praveš, to j’ to, de mislete to, kar misle vaš luzer, ups lider, se prav nč ne mislete, sej nimate svoje pamet. Amen

     • sprehajalec

      Nis dobr prebrau janez. S SDS mene druži enak način razmišljanja. Oziroma njih z menoj. Bo procesor v glavi uspel tole predelati janez?

   • Viktorh

    Očitno se je tebi dvignil ku.. ob misli, da še nikoli nisi slišal, da bi murgelčan povedal in napovedal kaj lepega in vzpodbudnega za sodržavljane.
    Res si ogaben, pravi prostak kot tvoji hostarji.
    =bi SE in spelji se beda.

    • Prle

     A se tebi tudi dvigne malček v tvojih hlačah, ko spregovori Ivan Janez TwITO. Če se ti dvigne, potem si na pravi poti in nisi prostak niti ogabnež kot so tvoji domobrani. Drugače pa; Kljuka te fuka.

     • Viktorh

      Govedo, zahojeno.

     • Prle

      Bedak zagoveden,he,he,he.

    • Stane

     Tebi bi se dvignil, pa ti tudi bog ne more pomagati in ne viagra! Kdaj si pa slišal kaj pozitivnega za Slovenijo iz ivanovih ust? Ali prebral pizitiven članek na tem portalu?! Hovedo domosransko!

   • janez55

    Ona zraven je bila pa čisto mokra, zato si jo prekriva s torbico.

  • Prle

   Lahko, da te je učila, samo jo je bilo takrat ravno pol manj, pač sedaj dobro živi, dve super idealni plači, pa gre iz meseca v mesec, kajne.

 • Olga

  Bravo SDS! Levaki so, glede na številčnost komentarjev in po prevodu iz komunističnih navodil, naravnost fascinirani! Ste ponos Sloveniji!

 • Novakec1

  Boste iz drugorazrednih naredl tretjerazredne.

  • Stane

   So že.

   • Novakec1

    Zadnji stadij pa 100% sužnji pokvarjeni eliti.

 • Janez

  Ja !

  NAREDIMO ODLOČEN OBRAT STRAN OD EX KP, ZK-jev.
  In!
  Končajmo !
  s pravljicami o J. Brozu iz Kumrovca. Oglejte si film Nikole Kosanovića. L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  “TITOV TAJNI IDENTITET” avtor Nikola Kosanović.

  https://www.google.si/search?q=titov+tajni+identitet&oq=tit&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3j0j69i59.11369j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Fogglof Tunnek

  Zdaj v roke puške,
  zdaj naj zapoje mitraljez,
  sovrag bo čutil,
  kako gorak je z nami ples.

  Hej tovariši, ni nam žal krvi
  za svobodno Slovenijo.

  SDS RAUS…

  • antimur

   Pojdi pod nujno k psihiatru, kajti tako motene osebe kot si ti, so nevarne sebi in okolici. Tebe bi morali represivni organi preganjati in izločiti iz normalnega okolja že po službeni dolžnosti.

 • Fogglof Tunnek

  Vrag še išče, da bi mlado setev
  s strupom podlosti, laži dušil.
  Nikdar več! In našo zlato žetev
  sami bomo želi s svojih njiv.

  SDS RAUS…

 • Fogglof Tunnek

  Nihče ne da nam odrešenja,
  ne Janez, Ivan in ne bog;
  osvoboditev iz trpljenja
  bo delo naših lastnih rok.

  SDS RAUS…

 • SALZ

  Živimo v tako pokvarjeni družbi da bo imel veliko dela in upam da se bo delalo za ljudi ne za nekaj prijateljev in vračanje kakšnih uslug

 • Stane

  En in edini, ki zmaguje na strankarskih volitvah 123,46%! Le tako naprej! Za domovino z ivanom do kolen v golaž! Samo ne vem, kdo ga bo plačsl.

  • sprehajalec

   Stane, imaš kaj boljšega v žepu? kaj ponujaš, kaj trajnejšega, ne na vsake dve leti, dilerčkov pa vedno več.. Ti imaš rešeno s penzijo, kaj pa mladinci, ki ste jim zafurali državo, že ta drugič?

   • Novakec1

    Tisti ki smo v penziji smo gradil državo, sedanji aktivni jo pa uničujejo, kradejo itd

    • sprehajalec

     Z 20 let delovne dobe je nisi kaj dosti zgradil. Visoka penzija gre pa na račun ta mladih, bo njihova nižja, če kdaj bo.

     • Novakec1

      Po sebi sodiš druge, zblojenec.

     • sprehajalec

      Jaz penzije sploh videl ne bom, za razliko od tvojih 20 let delovne dobe. Delam skoraj od rojstva, delal bom izgleda do smrti. medgeneracijska solidarnost, so se spomnili kako upravičiti tvojih 20 let.

     • Novakec1

      Še ena zguba nesposobna.

     • sprehajalec

      Sposoben si zrihta penzijo po 20 letih ali kaj?

  • Taisia

   Zakaj so imeli v zgodovini vedno vsi diktatorji zraven sebe tepke brez pameti in se kakšno leni rifenstahl zraven? V zgodovini mislim, naši demokrati pa imajo vsi pametne ženske.

 • Slovenka

  Kongres je bil velik uspeh. Imeli so prave goste, razpravljali so o pravih temah in izbrali so pravega predsednika, skratka, vse je potekalo v pravi smeri. Dokaz za to je tudi izjemno število provokatorjev in smetilcev, ki so jih poslale Murgle v boj, kajti govnarji se točno zavedajo, da oni proti viziji, predstavljeni na tem kongresu, ne morejo ponuditi ničesar enakovrednega.

  In njihov ukrep? Inteligentnih protiargumentov ne morejo predstaviti, ker jih pač nimajo, tako pač bralce forumov osrečujejo z utrinki iz svoje kulturne zakladnice.

 • Slovenka

  Glede provokatorjev na Novi 24TV še nekaj.
  Spomnila sem se na star vic.
  Jugoslovanski carinik svojemu avstrijskemu kolegu pošlje svoje iztrebke, Avstrijec pa njemu nazaj čokolado, riž, razne dobrote, pralni prašek, in druge dobrine, ki jih je v Jugi tedaj primanjkovalo, jugoslovanskemu cariniku pa je na vprašanje, od kot ta velikodušnost kljub grdemu darilu, ki ga je prejel, prijazno odgovoril: Vsak ponudi tisto, kar ima.

  Če bi jugoslovanskega carinika nadomestili z levakarjem in avstrijskega carinika z desničarjem, dejavnima na tem forumu, bi dobili primerljivo situacijo: vsak ponudi tisto, kar ima. Upam, da je sedaj vsem jasno, od kod umazanija, ki jo nekateri spuščajo po tem forumu in ki spominja na gnusobo, ki se je v Vrhniki razlila v bližnji potok, ki je od sedaj mrtev. Razmisliti moramo, kako se bomo borili proti nesnagi, s katero hočejo murgelski plačanci uničiti ta portal.

  Predlagam, da začnemo zbirati predloge in se s skupnimi močmi upremo. Nova24Tv si kot ena redkih
  tv-jev, in spletnih portalov, ki si upa objaviti marsikaj, kar nam režimski mediji potuhnjeno prikrivajo, to zasluži.

 • Novakec1

  Važno je da na vsakem koraku poneumljate sloovce z bedastimi reklamami. Tisti ki bo red naredu na tem področju ima moj glas na volitvah.

 • Taisia

  SDS je stranka najbolj zlobnih ljudi na svetu

 • Dado

  Dragi SDS, volitve so še daleč, zaenkrat kaže, da bo zmaga na volitvah, ampak ne še vlada. Kdo z desnega pola bi šel poleg SDS v vlado ?? NSI bo težko prestopila parlamentarni prag, SLS itak ne bo v parlamentu, Primc pa enako… Težka bo.

 • karlina
 • Novakec1

  V Indiji je manjše število kast kot razredov v slolandiji. Lobiji; notarski sodniški, zdravniški, dimnikarski, smetarski itd

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!