fbpx

[Video] Dekadenca na področju odnosov: Zmenek s seksbotom kmalu tudi na slovenskem trgu

Seksbot Mary s kaaterim organizatorji nagradne igre nagrajencu obljubljajo "zmenek" (printscreen: Youtube)

Nedavno smo pisali o vedno večji normalizaciji spolnih odnosov s tako imenovanimi seksboti. Zdaj ta fenomen prihaja tudi v Slovenijo. Na slovenski trg vstopa podjetje TPredrzno, ki preko organizacije Dobra družba nudi sodelujočim v “nagradni igri”, ki je zgolj marketinška raziskava trga, možnost za zmenek z robotom. Ob tem opozarjajo, da mora nagrajenec z robotom ravnati v skladu z navodili strokovnjaka in da za kakršnokoli nastalo škodo odgovarja sam.

“Predrzni zmenek z Mary”, se glasi ime nagradne igre, ki jo za delniško družbo TPredrzno v Sloveniji organizira organizacija Dobra družba. Nagrada? “Zmenek” z robotom, poimenovanem Mary.

K sodelovanju pa na spletni strani Dobre družbe vabijo z vprašanjem: “Ste morda vi ali vaš prijatelj nespretni pri osvajanju? Ali bi želeli narediti tehnološki preskok pri svojem obredu ‘šibanja’?”

To je ciljno občinstvo za robote; moški, ki si ne upajo vzpostaviti stika z normalno žensko, in perverzneži. “Srečnež” bo nagrajen z zmenkom s seksbotom v vnaprej določenih prostorih, “kjer mu bo podarjen intimni zmenek s spolno lutko Mary”, na točno določen dan.

“Izžrebanec se zaveže, da bo na zmenku z lutko Mary deloval v skladu z vnaprej določenimi navodili, in sam odgovarja za nastalo škodo ob neupoštevanju vnaprej določenih navodil, podanih s strani strokovnega upravitelja lutk,” so opozorili pri Dobri družbi.

Glave seksbotov (printscreen: YouTube)

Ob tem se res lahko vprašamo, kam rinemo kot družba, ko postane raba seksbotov splošno sprejemljiv način za izživljanje takšnih ali drugačnih spolnih fantazij oziroma iskanje intime. Včasih smo se smejali Japoncem, ki so se poročali s svojimi konzolami, zdaj smo prišli do točke, kjer se sami soočamo z vedno večjimi bizarnostmi.

Ivan Šokić