[Video] Laži in zavajanja Mojce Pašek Šetinc

Nekdanji predsednik države Milan Kučan, generalni direktor RTVS Marko Filli in novinarka Mojca Šetinc Pašek. Foto: sta

Mojca Pašek Šetinc je v soboto pripravila oddajo Utrip, v kateri je predstavila notranjepolitično dogajanje preteklega tedna. Že takoj na začetku je bilo jasno, da ne gre za pregled dogajanj, ampak za obračun z opozicijo in hvalospeve Marjanu Šarcu.

“Veliko jih je bilo prepričanih, da mu zaradi neizkušenosti, še zlasti pa zaradi neobičajne karierne poti, ki jo kot mejnik določa komični lik Serpentinška, ne bo uspelo ukaniti preizkušenih tekmecev. Toda ne. Prvokategornike slovenske politike, tudi zmagovalca letošnjih volitev, je v kozji rog ugnal župan Kamnika,” smo slišali Šetinc Paškovo.

Po njenih besedah je župan Kamnika ugnal v kozji rok zmagovalko volitev. Kot bi šlo za otroško igro in ne za prihodnost naše države.

Očitno pristransko in zlonamerno
Nadaljevala je z norčevanjem iz utemeljenih očitkov opozicije, ki trdi, da je Levica koalicijska stranka, celo nadkoalicijska stranka, kar izhaja iz podpisanega sporazuma. Ni navedla argumentov, ki jih navaja opozicija, ampak zgolj vključila izjavo Luke Mesca. Očitno pristransko in zlonamerno. “Pa o Venezueli in o levem nadkoordinatorju,” je napovedala sledečo izjavo Mesca: “Iz Noriškega kraljestva prihajajo vesti, da sem že zdaj nekakšen koordinator vlade. Kdor pač v tem vidi nek venezuelski scenarij, enostavno blodi.” 

Šarca je le nežno okrcala
Kljub novi vladi brez vizije in odgovorov na ključna razvojna vprašanja se ne ukvarja z novo vladno ekipo, ampak zgolj napada SDS. Šarca le zelo nežno okrca: “Toda med kratko predstavitvijo ministrske ekipe, kjer smo sicer od predsednika vlade pričakovali več vsebinske razčlenitve vladnih ciljev oziroma ciljev ministrskih resorjev, premier ni dal odgovora na eno ključnih dilem, ki je še pred nastopom vlade dvignila največ prahu. To je, v katero smer bo šel z novo gospodarsko in fiskalno politiko.”

Ob očitkih, da je nova vlada zgolj reciklirana prejšnja vlada, si izmisli nov termin: “Pri etiketiranju nasprotnikov pa so v SDS-u znova pozabili na enako upravičeno poimenovanje reciklirana opozicija.” Izraz reciklirana opozicija je seveda popolnoma deplasiran in ima zgolj namen opravičevati vladajoči šesterček, ki je sestavljen iz propadle Cerarjeve vlade.

Brez enega samega konkretnega primera
Šetinc Paškova pa je nadaljevala z obračunom z Janezom Janšo: “Enako, kot jim je opešal spomin na lastna pretekla dejanja, zaradi katerih si je njihov voditelj sam zapravil zaupanje potencialnih partnerjev in v največji meri soprispeval k lastnemu uspehu.” Kot mnogi levičarji tudi ona očita namišljena pretekla dejanja predsednika zmagovalne stranke na volitvah, pri tem pa ni sposobna navesti niti enega konkretnega primera. Ponoven poskus zamegljevanja in prikrivanja izključevanja levičarskega šesterčka.

Ne more mimo napihnjene afere Šiško in očitno zlonamerno pokaže fotografije s strelišča, na katerem so člani SDS popolnoma legalno streljali na tarče. Gre za športno streljanje, ki nima popolnoma nobene zveze s ustanavljanjem paravojaških enot. “In če je Šiško s svojimi prijatelji tekal po Pohorju, kot pravi zdaj, zgolj z replikami orožja, so se, kot je razvidno iz fotografij, ki jih v arhivu hrani tednik Mladina, s pravim orožjem leta 2015 zabavali prvak SDS-a, vidni člani njegove stranke in nekateri člani veteranske organizacije VSO.”

Edini namen oddaje je diskreditacija Janeza Janše in stranke SDS. To je za javno RTV popolnoma nesprejemljivo. Gre za inštitucijo, ki jo financiramo državljani in bi morala biti zaveza k objektivnemu poročanju. Seveda pa od Mojce Pašek Šetinc kaj drugega ni za pričakovati. Če ne prej, je vso kredibilnost izgubila v trenutku, ko se je postavila ob transparent “Smrt janšizmu”. To je nekaj, kar je v osnovi skregano z novinarsko etiko.

Foto: Twitter

Za konec pa se obregne ob našo televizijo, ki jo imenuje medijski imperij največje opozicijske stranke. Ta izraz za Nova24TV so uporabljali predsedniki ponovno koalicijskih strank v predvolilnih soočenjih. “Pa čeprav so bili posnetki vojaškega urjenja po zaslugi vidnega funkcionarja podmladka SDS-a, ki je osumljen sodelovanja pri nastanku gozdne čete, najprej predstavljeni prav v medijskem imperiju največje opozicijske stranke.” Pri tem se je nesramno zlagala. Dejstvo je, da zgodbe o Šiško nismo začeli mi. Še več. Nova24TV je edina televizija, ki Andreju Šišku ni dala medijskega prostora, da bi javno razglašal svoje neumnosti.

Ne pričakujemo, da se bodo odzvali programski svet, uredniki ali direktor RTV in obsodili neprofesionalnost in zlonamernost. Zagotovo ne, ker so vsi na isti sovražni liniji do SDS. Za razliko od obsojanja Jožeta Možine, ki so ga vsi napadli  zgolj zato, ker je naredil korekten intervju z Jožetom Dežmanom. Ampak Jože Možina seveda ni na liniji.

B. T., M. S.

 • montyamp

  HANZA KURBENHAUS — CENZURA IN LAŽI NA POLOŽNICE

 • Andrej

  Za Ščetince je škoda zgubljati besede. Kdor ne ve, kam pes taco moli, mu ni pomoči.

  • Olga2345

   Samo naj to delajo za svoj denar, ne naš!

 • Lea Pralines

  Diskreditiral ni nihče janšo,to si je sam naredil,oz.delal leta in leta.Ni težko ugotoviti kakšen človek je in kakšen politik.Samo življenje ga je postavilo prav na tisto mesto kamor spada,izločili so ga vsi voditelji strank in 80% slovencev.Vsak mu privošči da je tam kjer je kjer si je zaslužil.Škoda je njegove stranke,katero je s svojimi dejanji in obnašanjem spravil v podn.Janša nima več šanse v politiki,tako pravijo vsi,stranka sds pa bo rabila kar nekaj časa ….seveda bo poleg janše moralo zapustiti stranko še par pokvarjenjakov,pol pa pravijo bo….solavala na površje v normalne vode..

  • Andrej

   Kot razumem predlagaš, da se bo s SDS dalo sodelovat šele potem, ko bodo iz nje pometali vse tiste, ki jih v Murgelštabu ne marajo in ko bodo šli ostali na prevzgojo. To ti je višek demokracije.

   • Olga2345

    Sploh, ko ti udbaši napakirajo vse laži in s pomočjo skorumpiranega sodstva, pred volitvami, se zaprejo!

    • Krtača 20

     Baba usekana

  • Olga2345

   Vi ste klavec iz kočevskega roga!

  • Mojca pokraculja

   Le kakšna norost in utvara vodi ljudi v namišljeno preobrazbo da si nadenejo tako ime in priimek. Je to Armanijeva kreacija ali kaj bolj sofisticiranega ? Kaj ne bi bilo bolje kar Nora von Acaridemija !

  • Tomzi

   Če prav razumem, je po tvoje bolje za politika, da samo kima tako imenovanim levim voditeljem.

  • antimur

   Priplazi se že enkrat iz smrdljive Kučanove zadnjice, da ne boš zmrznil, kolikor vem, je ta baraba še vedno zamrznjen, to pa ni dobro za zdravje, če čepiš v takšni luknji.

   • Mojca pokraculja

    Tale osebek v resnici obstaja pod tem imenom. Gre za neko modno stilistko, ki poučuje o bontonu in oblačenju. Angažirana je na Upravni Akademiji.

    • rabbit

     Samo v vednost tisto je LEA PISANI in je tržaška Slovenka mislim, da nima veze s tem decom, ki se skriva pod tem nadikom.

     • Mojca pokraculja

      Hvala za tvoje opozorilo. Imaš prav.Tisti prispevek na Novi 24- Šarčeva vlada… v kateri je govora in so skeni nekih mejlov, sem pobrkala. Se zgodi , sorči !

     • rabbit

      Nič hudega se zgodi, Zato pa ima ta komunistek tak nadimek, ker vsak pogleda na hitro in se hitro zgodi.

  • Anton

   pojdi “žgančke jest”,mene bi bilo sram take bedarije pisat, ki so še za dedaka nedostojne, skrajno ponižujoče,s prevrženo. Te ni nič sram, ne daš nič na svoje dostojanstvo, na svoj imidž? Najbrž da tvoj bolani, izprinjeni um temu onemogoča.

   sarkazem press

   • Vera

    Blokiraj jo, jaz sem jo takoj, ko se je pojavila gor s sovražnimi komentarji čez drugače misleče .

  • KAPIBARA

   80% slovencev..’
   Si 100% v zmoti..!!

  • goldhorn

   Tvojega Mesca je izločilo 90% Slovencev.

  • macon

   Kako pa milijardna kraja levih lopovov? Se na policiji in v pravosodju nič ne dogaja? Se mi je zdelo.

   Važno je, da vam je Janša vsega kriv, bebčki. Le tumbajte o trgovini z orožjem in 150.000 poplačanega kredita. Smilite se mi, ker ste tako nesramno debilni, levčki levičarčki.

   • Lea Pralines

    jANŠO VPRAŠAJ ZAKAJ JE CEKUTA V ZAPORU,IN ZAKAJ JE NJEMU…VPRAŠAJ GA KAJ O PATRIJI,PA ŠE PA ŠE PA ŠE…SI RES NEDONOŠENČEK BEBAVI

    • Fosa Stefan

     bravo slovenčki. postal sem svetovalec vlade za pokojnine in plače

     podal sem predlog, da se tako uspešnim politikom, kot so kučan, pahor, cmerar,
     židan, erjavec,…. luka Mesec, kordiš,.. poviša plače tako, da s ejim doda od zadaj še eno nulo. vam
     slovenčki pa je treba plače in pokojnine znižati tako, da se prepolovi sedanji
     znesek TOREJ, TOREJ, za vaš doprinos je čisto zadosti 250 €, več si ne
     zaslužite in več tudi ne rabite. če vam to ne bo zadostovalo za hrano, pa lahko
     jeste travo, če pa ne bo trave, PA KAJ DRUGEGA, kakor v venezueli (kjer ni ne
     jajc ne trave)

     KORDIŠ in MESEC sta za povišanje plač poslancem, nista več za minimalce
     tako, da bo predlog kot zakon sprejet

     levičar je dpbil 700 glasov, pa je prišel v parlament, član sds pa je dobil
     11756 glasov pa ni, TO JE PRAVIČEN VOLILNI SISTEM

  • Fosa Stefan

   vili
   kovačič

   PRIŠLI SMO TAKO DALEČ da se
   ZA OPOZORILA NIHČE VEČ NE ZMENI. Predobro nam je – SAMO OD HUDEGA POSTANEŠ
   PAMETEN. Ali pa celo to NE, če pameti ni kje vzeti !

  • Spengler

   A bejž no bejž.

 • Olga2345

  Šetinčeva le žlahta komunisticnega zločinca in prestitutka, ki ji je treba dati nogo in jo nagnati iz javnega medija, ki ga plačujemo vsi drzavljani!
  Ovaditi jo je treba zaradi širjenja lazi, sovraštva, izkljucevanja in korupcije! Naj jo zaposli in plača njen nalogodajalec iz Murgl!

  • Andrej

   Evo ti iste ladje. Murgeljčan jo je zaposlil, na naš račun.

   • Olga2345

    Oba za rešetke!

 • antimur

  Šetinčeva je spizdnjena levaška podrepnica, ki je užaljena, ker nekdo imenuje te kučanistične krave na RTVju presistutke (očitno nima dovolj možganskih zmogljivosti, da bi kapirala smisel te skovanke, prav tako butasto in pokvarjeno je tudi rdeče sodstvo), oziroma so morda užaljene, ker niso bile imenovane s pravo slovensko besedo, iz slovenskega knjižnega jezika, kurbe.

 • domovina mili dom

  Laž je nesmrtna duša komunistov.

 • zvone gabrijan

  Zmeraj huje bo, na žalost, ta novinarska pisunka pač počne kar ji naročijo, kurja pamet razume samo kadar opazi deževnika.

 • Boco

  RTV Slovenija oziroma Javno hiso, kot si pravijo sami, je treba zapreti. Tu ni pomoci! Zapreti in novinarje odpustiti. To bi bil pomemben korak k ordresitvi in osvoboditvi nase domovine Slovenije.

 • marta

  Celo mladi Mesec govori o noriškem kraljestvu, kjer ……….. nekdo blodi.
  O mladina, kdo vas je vzgojil v takšno nespoštovanje do modrejših. :(

 • to_mi_delaj

  Kakor si rekel. JAVNA HIŠA

 • tohuvabohu

  Odslužena poceni kurba daje poceni trditve. Drugače ne more biti.

  • Hun

   mamaci ottrok, pa kurba….ti bos o kurbah..kurbin sin pofukan..gobce bi vm blo treba razbit….lajate upate pa nikdar nic…strahopetci

   • tohuvabohu

    A si kaj takega pojedel?

    • Hun

     špinačo

   • Steiermark

    A se ti ne zdi, da kot kurbinem sinu (ko se je skurbala z jugoturškim bebcem ) ne pristoji takšno pljuvanje po drugih, katerim kradeš in jemlješ svobodo in nas navdajaš z obupom, ko smo priče, kaj so nam natepli vse v našo domovino, Slovenijo….

    • Hun

     zate mam recept…doug naus lajala

 • KAPIBARA

  Če mojcinega privzdignjenega repa, ne bi ovohaval šetinc, bi bila čista anonima..

 • Hun

  ko pogledas ljudi na RTv ….novinarke lepe zenske….ko pogledas na nori24 skart genetska slovenska roba

  • Franc Šink

   Lepe kot Evgenija Carl .Ali ti jih še nekaj naštejem ?

   • Hun

    Evgenija z boleznijo lepsa k vse na nori24

 • Krtača 20

  Sej že zdavni vemo da ste na norit24tv prfuknjeni. Zakaj to vsak dan vedno znova ponovno dokazujete? Sej ni potrebe.

 • Vera

  Oddajo ” Utrip ” gledam vsako soboto , če le ne pozabim . Minulo soboto sem gledala , poslušala , toda po glasu je nisem prepoznala , toda v meni je tlela misel, da druga kot Šetinc- Pašek ne more biti, saj je samo hvalisala Šarca ( Serpentinška ) , pa tudi sicer je v tej oddaji govorila o vsem drugem, samo o tistem ne , čemu je namenjena !

  • župnik cefizelj

   kva pa je zdej to vera ban!? te je ivan janša-pesjan že mal urihtal!? spet cepljaš po kolenih kot prava tajnica ck-a komiteja sđs.

   • milanček

    ja nimaš kaj, namesto, da bi žival, ki je oplodila tvojo mater stresel mami na popek, je prišlo do svinjarije, to si ti, golazen!

   • Steiermark

    tebe še , očitno, noben rdei pesjan, ne uspe “urihtat”, še vedno lajaš po pasjejeb……sko, s polnim gobcem ……

    • župnik cefizelj

     kva je desnakar!? si se spet u hlače poscal kot vaš vrli vodja ivan janša? sta te župnikov floki pa reksi spet vzela od zadaj? ata župnik so pa vse snemali?

     • Steiermark

      pedofilsa titova podgana, spelj se…..

    • Vera

     Blokiraj ga , saj je sigurno meni repleciral , toda takšnih se po hitrem postopku znebim .

   • sanguis sacrum

    Delete

 • Steiermark

  Kaj pa naj pričakujemo drugega, kot laži in obrekovanja neke “javne delavke”, !sorodstveno povezane z zločincem iz prejšnjega sistema – pač nadaljuje titovo pot v k…….. in ne jajce

 • Franc Šink

  Slovenija je že preveč zastrupljena z komunizmom, da bi bilo kmalu kaj boljše.

  • zokispoki

   Hudic bo vzel salo, ko bodo bankomati usahnili, tako kot v Grciji !

 • Antonius

  Triperesna deteljica na zgornji sliki. Prdec, smrdec in veleizdajalec.

  • Hun

   ustski prdec ti izdaja domovino

  • zokispoki

   Govno, drek in driska !

  • samotoje

   Vrstni red je pravi.

 • bubamara

  Vojščakinja revolucije. Smrtna sovražnica svobodne Slovenije. Po moje se križajo Slovenci, ki so odšli s trebuhom za kruhom po svetu, ko berejo ali gledajo prispevke elitnih novinark in novinarjev v SLO medijih.

  • Hun

   prever kok hrvatarjev migrira vsako leto vec…pa je desnicarsko kvazi domovinska vlada

   • bubamara

    Če bi se Hrvati zapufali tako kot kaviar komunisti, tudi ne bi iskali delo v Nemčiji.

    • Hun

     ddj kot da je mesta za dipolomirance za vse ko koncajo fakulteto…tisti keri se cutjo sposobne bodo zmer v tujin

     • bubamara

      V tujini je treba delat. V SLO delajo samo bedaki.

     • Hun

      Dokler bo narodu dovol komaj 1000€ z vikendi, malco in prevozom vred..zadost, upokijencem komaj 400€, bodo gospodarji uhka na svojih jadrnicah uzival celo poletje

     • Hun

      aja pa davki bodo zmer visji

   • macon

    Ekonomija jih jebe pa korupcija, ki vlada vsem kvazi bivšim socialističnim državam. Komunisti so se pač transformirali v mafije.

    Nas bo tudi jebala ekonomija, komunistični režim v vseh sistemskih porah je zato garancija. Preveč kradejo, eni so pa še ideološko nori, veliko imajo tudi popolnih bedakov na položajih.

    Upali smo, da se bomo izognili bedi, edina varianta je pravni red, ki ščiti plačevanje po pogodbi in davki kot pri sosedih, ne bo pa niti enega niti drugega. Hvala slovenski levici za to.

    Zaradi mene si ti lahko levičar, samo pustite nas živeti. O ne, to pa ne, več kot pol ustvarjenega pobrat pa zaničevat na vsakem koraku. Mi obojega ne sprejemamo, če bi ne bi bili ljudje.

    • Hun

     vsi so taki sj poslusam Bulcevo, Zvera…vsak za svoj obstoj strankarstva…narod pa ko ga jebe…

     jansisti ste pa najvecji fansticni butli..taki da se vm cela Slovenija smeji

     • samotoje

      Kar groza me strese ob misli, da bi bil ti, nepismen kot si, cela Slovenija.

     • Hun

      tvoj stavek je malce nesmisln…mal ga poprav, da v celot dokazes tvojo nadpismenost

    • Hun

     pedigre socialistov krade…kradejo vsi keri niso sposobni zasluzt..

     so tvoji potomci pravniki, doktorji, inzenirji…

 • Franc Šink

  Na sliki zgoraj stoji Kučan spet eno ali dve stopnice višje da bi izpadel kot orjak.

 • sanguis sacrum

  Mala watch p(s) icka…

 • B.V.

  Zadnjič sem videl v gozdu Kučana, ki je nabiral borivnice z lojter.

  • Vera

   Sezona borovnic je mimo, zdaj so aktualne gobe :) .

  • sanguis sacrum

   Tok je že zrastu, cosa nostra nr. 1.. Hudiča, kaj bo, ko bo velik…

 • marta

  V peticiji proti izbiri dr. Črnčeca za sekretarja v Šarčevi vladi, je podpisal tudi eden od treh provokatorjev, ki so si nadeli imena Janez Janša. Ljudje, ki za to lumparijo ne vedo, normalno,
  da vsepovsod, kjer se ti provokatorji podpisujejo neosveščeni ljudje mislijo, da je to Janez Janša predsednik SDS.
  Da je to špekulativna manipulacija, sprovedena z namenom škoditi Janezu Janši, je to vsakemu normalnemu jasno. So naši levi mediji o tem že kdaj kritično spregovorili ?
  Po moje, je takšna poteza teh “Janezov” kaznivo dejanje, ker je vsakomur jasno, da je to
  napravljeno z ZLIM NAMENOM – ŠKODOVATI JANEZU JANŠI PREDSEDNIKU SDS..

  • sanguis sacrum

   Da mir in ne da mira…

 • Black_hawk

  Men je zanimiv s kom je poročena

 • xtc

  Kako je Posvojenček uspešen,bomo kmalu videli,crkavali od smeha zaradi njegovih blamaž.

 • Black_hawk

  Kar mi je všeč pri njej da je blond, vse ostalo pa….

  • Franc Šink

   Ti maš rad dobre p..ke kaj ?

 • Black_hawk

  Smrt janšizmu na javni RTV, mislim kam smo prišli, servis javnih državljanov, očitno privatni fevd!

 • ljubinica

  Ilinka bo rekla, da novinarji v komentarjih izrazajo svoje subjektivne poglede … In da v komentarjih pac smejo …
  Ne bo pa povedala, da na RTV komentirajo samo skrajni levaki. RTV ni nic drugega kot propagandno trobilo levakov.
  Radio je se hujsi kit TV. Npr. Salehar je v torek zvecer imel spet enega od bolj izrazitih histericno hujskaskih izpadov ….
  250 000 (!!!!) Slovencev je zmerjal z idioti, kreteni, nenormalnimi ….

 • Hun

  Jansa nima kj govort o povezovalnosti in sodelovat v vladi s strankami, ki imajo druzbeno drugacn program oz pogled na razvoj normalne druzbe, tradicija slovenstva, strpnost samo do vere drugih krscanskih ločin ter social kapitalska uridetiv.
  Zato zame ne bo nikol odlocn…odlocn je ko se pomakne v desno glede migracij…ko pa ne dobi dovol glasov za sestavo vlade pa cinca in zavaja svoje volilce s povezovalnostjo s skrajno levico kot sam imenuje svoje nasprotnike…Najbl je se je pa ustrlelu v koleno s pluvanjem Cerarja, na skrajn nacn, kot da so bili njegovi starsi komunisticni likvidatorji domobrancev…v ponizevanju ste SDSovci res postal skrajno nesramni..SMC je vsaj dokaj normalna sredinska stranka, ki bi z SDS dobr sodelovala…
  Slo pa itak ocitno potrebuje na politicnem parterju dve mocne nasprotujoci si stranki….katolisko domoljunne in liberal domoljubne..pa vsaka vladat kako obdobje..da druzba prevec ne tone v konzervativnost ali v naprednost bolane druzbe

  • xtc

   Glej bebček,SDS in JJ sta pololnoma sredinska člena v politiki EU,preje bližja Social demokratom,kot desnim,sicer pa je takole večina strank v EU bo šla ostro v desno,kar je nujno in normalno.
   Večina strank v SLo ,ki se predstavljajo za sredinske in levo sredinske,so v bistvu levičarske in že ultra leve ZL je le ekstremna levica.Tisto,lkar se pri nas skriva pod liberalnimi strankami,so v bistvu leva anarho stranke tako da se ne naprezat.
   Ralno pa je JJ še nadalje zelo pomemben faktor v SLO politiki in še močnejši bo postal in levi tega ne morete spremeniti,kot ne ostrega zavoja EU v desno ,kot tudi EU parlamenta v novi sestavi.

   • Hun

    noben ne govori da JJ ni mocn faktor sj je edin on zasluzn da je SDS najmocnejsa stranka…treba je nagovort mlajse…z partizani in domobranci mu to ne bo ratal

    • Kosobrin

     … in z nagovarjanjem s prižnic tudi ne.

     • Hun

      hehe

    • WISKY 1000

     SEM MISLIL,DA SE BODO LEVAKI NORMALIZIRALI,KER JE VROČINA POPUSTILA PA VIDIM,DA VAM NI POMOČI.

  • WISKY 1000

   A SI SPET NA DROGI

 • Kosobrin

  Ja, kaj pa mislite, da naj bi veljala svoboda medijev in svoboda izražanja samo za Novo24?! Nam Slovencem pa res ni več pomoči, tako smo razdvojeni! In zelo žalostno je to!

  • WISKY 1000

   Levake nagnat v Venezulo,da bo mir v Sloveniji.

 • Gr Enze

  MOJCA Z LAŽNIVIM GOBCEM ŠTEVILKA PET !! HAHAHA

 • Jaka Sraka

  Kaj čmo, stara partijska aktivistka

 • Ana Job

  Moj ata socialistični kulak – DANES
  Tinček Malek bi v svoj zvezek zapisal:
  “Ko se v Sloveniji ukvarjamo z Vardo, strici v Ljubljani perejo milijardo!”

 • samotoje

  Na radiu in t v je kar nekaj novinarjev, ki so dobri, pošteni novinarji, inteligentni ljudje. Ali jim je vseeno, da so skupaj z ostalimi, ki so novinarskemu cehu v sramoto, oblateni tudi oni? Zakaj ne povzdignejo glasu?
  Strah? Pride čas, ko je treba odločno reči ne podnu, ki je RTV. Tudi za ceno varne vsakdanjosti.

  • WISKY 1000

   ne plačujmo več tv naročnin,to ni naša tv.

   • samotoje

    In potem?

 • Ros

  Milan Kučan je pedofil, ki zlirablja in drogira majhne otroke iz čistega veselja in zla. Žal je to resnica. Vsi ki ga pidpirate ste sostorilci, zličinci in prekleti slabiči.

  • Kosobrin

   Koliko si ga že danes dal na zob?

  • borko

   tako je,kar verjamem

 • WatsonForus

  nič novga , je veliko tega na netu
  naprimer: https://www.youtube.com/watch?v=AOuzhzIQaQw

 • david23

  Edina sreča je, da dandanes se arhivi več ne kurijo in da si človek lahko v trenutku potegne celotno oddajo na svoj računalnik kot dokaz ter si potem vsak lahko ustvari svoje mnenje o kredibilnosti vsakega novinarja, ki nastopa v javnosti, pri čemer slednje velja tudi za go. Pašek Šetinc!
  O sami oddaji pa je škoda besed in nenazadnje članek je tako ali tako poveden! Tisti, ki pa znajo razmišljati pa niti članka niso potrebovali in ne potrebujejo, da bi razumeli vsebino predmetne oddaje.

 • Spengler

  Ukinit RTV.

 • WISKY 1000

  paškovi bi privoščil tega migranta na levi.