fbpx

[Video] Neprimerno: Jonas se je tako žaljivo spravil nad državnega sekretarja za državno varnost Žana Mahniča!

Jonas Žnidaršič (Zajem slike Planet TV)

Znan televizijski obraz Jonas Žnidaršič je v Kvizu Piramida sreče na Planet TV prevzel vlogo voditelja. Kljub temu, da je očitno, da gre za oddajo, ki je zabavne narave, se je Žnidaršič odločil, da vanjo povsem brez kakršnekoli potrebe vplete politiko in se na žaljiv način spravi nad državnega sekretarja za državno varnost Žana Mahniča. 

Planet TV očitno nima srečna roke pri izbiri voditeljev, ali pa mu “levi” kader dela nemalo problemov. Ostareli in negledljivi Slavko Bobovnik, ki se v kvizovski oddaji Milijonar ni najbolje znašel, je bil uspešno zamenjan z bolj sprejemljivim Juretom Godlerjem. Marsikdo se povpraša, če morda glede na videno ista usoda čaka tudi Jonasa, ki se “trudi” v podobni kvizovski oddaji Piramida sreče?

Jonas zagotovo velja za prekaljenega TV voditelj, a glede na videno se zdi, da je daleč od tega, kar je nekoč bil. V novi kvizovski oddaji Piramida sreče je bil namreč popolnoma spremenjen. Tresel se mu glas, pri besedah se mu je zatikalo, besede je izgovarjal nepovezano ipd. A, kot da to ni dovolj je v kvizovski oddaji, ki naj bi bila razvedrilna ukrepe vlade zoper koronavirus, ki so namenjeni zajezitvi epidemije, označil za “koronsko sranje”.

Gledalce je sodeč po odzivih najbolj zbodlo v oči, da je v svoje namere, ki s s samim kvizom nimajo nobene veze vpletel tudi državnega sekretarja pri predsedniku vlade in nekdanjega poslanca SDS Žana Mahniča. Tekmovalki je Jonas razlagal pravila igre in ji zabičal, da mora biti ob odgovorih na vprašanja tiho, ker drugače bo diskvalificirana in bo za kazen morala nepremično gledati sliko Žana Mahniča. Tudi tekmovalka je posmehljivo rekla, raje ne in da bo ostala tiho.

Tako norčevanje iz državnega sekretarja vlade v kvizovski oddaji je nedopustno in žaljivo še posebej zato, ker to z zabavno oddajo nima nobene veze.  Jonas je bil včasih res šaljiv in zabaven, danes pa s takimi vložki res ni prav nič od tega.

E-Maribor