fbpx

[VIDEO] Nov incident; domačini med koruzo v Jurki vasi posneli policijski lov na ilegalca, ki je ukradel kolo in z nožem grozil policistki

Slika je simbolična. (Foto: epa)

Na socialnem omrežju Facebook je danes popoldne zaokrožil nenavaden videoposnetek, na katerem se vidi policiste v akciji. Neuradno smo izvedeli, da naj bi šlo za lov za migrantom po poljih v Jurki vasi pri Novem mestu. Migrant naj bi z nožem grozil policistki. Portal Moja Dolenjska navaja Alenko Drenik iz Policijske uprave Novo mesto, ki naj bi povedala, da sta policista okoli 17.30 na območju Jurke vasi ustavila kolesarja in med postopkom ugotovila, da gre najverjetneje za tujca, ki je nezakonito prestopil državno mejo. Med postopkom je tujec odrinil policistko in peš pobegnil. Policisti so državljana Alžirije nato izsledili in mu odvzeli prostost.

VIDEO: LOV ZA MIGRANTOM PO POLJIH V JURKI VASI, KI NAJ BI ODRINIL POLICISTKO IN POBEGNIL, PO DVEH URAH SO GA PRIJELI

Gepostet von Dolenjskanews am Sonntag, 21. Juli 2019

Spletni portal Moja Dolenjska sicer še navaja, da so jim iz Policijske uprave Koper sporočili, da v soboto pobeglih okoli 80 ilegalnih migrantov, ki so se razbežali po gozdu proti Ribnici, še vedno niso našli, zato je mogoče pričakovati, da bo takšnih incidentov v prihodnje še več.

povzeto po Demokracija.si