fbpx

[VIDEO] Po Trohinih stopinjah: Levičarski aktivisti znotraj javne RTV ponovno uzurpirali studio

Ponovni vdor v studio. (Vir: Zajem zaslona, Twitter)

Levičarski aktivisti so ponovno uzurpirali studio javne RTV. Tokrat so se pojavili za hrbtom Igorja E. Berganta in Jasmine Jamnik, kjer naj bi izražali solidarnost z novinarji, na katerimi naj bi se izvajal “pritisk”. Slednji sicer še niti v enem primeru niso pojasnili kdo izvaja pritisk in na koga se pritiska, zaradi česar so pri kritični javnosti že davno izgubili vso kredibilnost. Izguba le te pa jih očitno ne gane, morda zato, ker je nikoli v resnici niso imeli. 

Po naših informacijah pa naj bi tokratni studijski “blitzkrieg” organizirala Miša Molk. Kar je nenavadno, saj je slednja zaposlena v informativnem program RTV, le da je tam kot inventar, brez posebnih delovnih nalog. Po domače povedano, služi lep denar za malo ali nič dela. Prav tako bi ji kot dolgoletni voditeljici moralo biti jasno, da se med snemanjem oddaje v živo ne sme vstopati v studio, kot so to storili zaposleni.

Ansambel, ki je zasedel studio pa prav nič ne preseneča. V prvi vrsti je videti žive legende pristranskega poročanja, namrščeno Eugenijo Carl in Eriko Žnidaršič, pa še Borisa Vaseva in druge, ki bi očitno radi postali učbeniški primerki pristranskega poročanja. Vprašanje je le, če jim bo uspelo, saj je tudi pri dilentantizmu potrebna inovativnost – ki je nimajo. Vdor v studio je namreč že lani v epidemičnih razmer “patentiral” pojoči major Ladislav Troha, ki so si ga radikalni levičarji na RTV več kot očitno vzeli za idola in vzornika.

“Patetiki levičarski”
Video bizarnega izpada je na spletu delil Jure Poglajen, levičarski spletni aktivist, a je njegova javna objava posnetka bržčas izzvala odzive, ki mu najverjetneje niso po godu. Pod njegovo objavo sta se tako zvrstila dva komentarja, “Solidarnost z mafijskim kartelom” je napisal en uporabnik, drug pa je preprosto zaključil “patetiki levičarski”. Pod objavo Društva novinarjev Slovenije pa se je razpisal uporabnik Franc Zoro (alias): “Vsi tukaj zbrani v studiu ste hlapci in ujetniki neke preživele in zavržene ideje, komunizma, ki ga skrivate za idejo socialne in pravične družbe. V resnici zgolj ščitite interese rdečih elit, ki so to postale z ukradenimi žulji tistih, ki bi Slovenijo pripeljali v blagostanje.” 

Andrej Žitnik