[Video] Poglejte opitega ministra Klemenčiča in njegove pijanske izpade – od modnega guruja do poliglota

Minister Goran Klemenčič je očitno spoznal, da trezen v tej vladi ne more biti. Tako je pred petkovo sejo Državnega zbora RS več kot očitno zvrnil kar nekaj kozarčkov preveč, na to pa so opozorili tudi tviti o tem, da minister že na daleč zaudarja po alkoholu. “Vladni zakoni ne pijejo vode. Minister Klemenčič očitno tudi ne,” je tvit, ki povzame Klemenčičevo petkovo grotesko.

Že ministrov pozdrav navzočim, ko je z zamudo prišel v dvorano, je dal vedeti, v kakšnem stanju je. Sprva jih je lepo pozdravil, vmes pa krilil z rokami in se brez kakršnega koli vzroka smehljal, skratka, tudi navzven je dal jasno vedeti, da je vase zlil kaj močnejšega kot le sok.

V začetku svojega govora je ugotovil, da je v državnem zboru več poslank kot poslancev in nato dodal v srbščini: “Svaka vam čast.” In: “Jaz imam tudi dve hčerki doma, tako da … super.”

Namesto, da bi se v trenutku, ko je stopil v dvorano Državnega zbora RS streznil, se je v govoru, polnem jecljanja, zatikanja pri govorjenju, kriljenja z rokami in čudnih mimik smejal, nasmihal in bil nadvse dobre volje. Minister je v vsem svojem bednem stanju v smeh spravil tudi poslanko SDS Anjo Bah Žibert, kar pa je opazil tudi opiti Klemenčič: “To je pa prvič, da se Anja Bah Žibert smeji na mojo intervencijo. Petek je!”

Ob vseh teh izpadih pa je bil zgovoren obraz državne sekretarke na Klemenčičevi desni, ki je bila ves čas v strahu, kakšno bo pihnil minister. Ta je vmes sicer dodal, da je “pisal osnutek zahvalnega pisma različnim sodelavcem”. Mi pa se sprašujemo, zakaj je pisal zahvalno pismo svojim sodelavcem? Daje odpoved?

Nadvse zgovoren o Klemenčičevem petkovem stanju je priloženi videoposnetek. “Je passe, je passe, ne me zafrkavat,” – to je besedni zaklad ministra Klemenčiča, ko je ‘vesel’.

Razprava pa se je nadaljevala na zelo osebni ravni, ko ministru ni bila všeč oprava poslanca SDS dr. Vinka Gorenaka. “Ma danes nov telovnik pa rdečo kravato pa rdeč računalnik. Bi mu lahko kaj rekel glede tega?”

Še koalicijski poslanci niso mogli biti tiho ob Klemenčičevih izpadih
Klemenčičevih izbruhov je imel dovolj ves državni zbor, komentiral ga je celo Jan Škoberne iz SD, ki je ministra opozoril: “Se mi tudi ne zdi, spoštovani gospod minister, v številnih razpravah, ki ste jih imeli, pravzaprav niti potrebno niti dostojno, da na tak način razpravljamo o tem zakonu. Specifika današnjega dne je bila, da smo se pogovarjali o resnih temah, jaz ocenjujem, relativno zgledno. Da pa zadnjo uro spremljamo en cirkus, ki ga ta državni zbor ne potrebuje.”

 

Klemenčičevo grotesko je končal podpredsednik državnega zbora Matjaž Nemec, ki je poslanko SMC Jasno Murgel previdno vprašal: “Jasna Murgel, prosim vas, peljite nas na prava pota. Vam lahko dam besedo?”

Marjanca Scheicher

 • To je odraz vseh ljudi, ki delajo in prejemajo bajne plače v drzavni upravi, za bruhat res.

  • alojz

   Na kurah trdijo, da ni bilo uradno dokazano, da je pijan.
   Če vidiš nekoga ležati, glava pa meter stran tudi ni uradno mrtev. Dokler oglednik ne ugotovi smrti in napiše pismeno.

  • alojz

   Ni dokazano, da je bil pijan. Če vidiš človeka ležati, glava pa meter stran. Človek ni mrtev dokler oglednik tega ne ugotovi uradno in napiše.

 • Rabbit

  Mislim,da je tip večkrat nažgan kot aksa. Saj trezen ne more taka skropucala pisat.

 • Olga

  “Našim” je vse dovoljeno! Do kdaj?!

 • gušto

  No, Nova zdej mi pa še povejte, kej je povedu, ker jaz ga ne zastopim…. a, ma neč.

 • Viktorhić

  wow še enkrat isti članek, NOVA propadate klaverno :p

 • ZA PIJANDURE …
 • orgle

  Klemenčiča doma čaka huda pridiga. Nina se bo razpištoljila. Njena babica je bila namreč glavna sestra v neki psihiatrični bolnišnici.

 • A je zvedel, da je minilo točno 1000 dni od takrat ko mu je IJJ tresel ženo v njeni pisarni (vir:mitjakunsteljmikstone)

 • Viktorh

  Spoštovano uredništvo,
  spoštovani delničarji, spoštovani vsi tisti, ki se ne odzivate na klice, pisma, pošto.

  Zgodila se Vam je »ULICA«, in to tista, ki ste jo sami napeljali na to, da se norčuje iz VAS IN NAS, ki smo Vas podpirali od začetka in Vas na to opozarjali, Vas prosili in rotili, da napravite nekaj, kar bo preprečilo to, kar se je zgodilo.
  Osebno sem iz oči v oči na to opozoril g. Mira Petka, Boža Predaliča mag. Aleša Hojsa.

  Toda, gospodje, a se res ne zavedate posledic?

  Kar nekaj strokovnjakov se je tu, JAVNO ponudilo za strokovno pomoč , toda, ne odzivate se na …

  S spoštovanjem
  Viktor Hajsinger

  • Sem večkrat opazila tvoja vse pohvale vredna prizadevanja. Nerazumljivo vse skupaj. Še najbolj verjetno se mi zdi, da so na Novi24tv zašli v hude finančne težave, kar pa ne bi smel biti razlog, da se jim njihovi večmesečni bralci in spremljevalci ne zdimo vredni odgovora in pojasnil. Lepa beseda, prijazen odgovor, to nič ne stane in je boljša popotnica za bodočnost v vsakem primeru, ne glede na to, kako se bo ta zasukala.
   Lahko je rtv slo, ki se napaja iz mesečnih obveznih dajatev domala vsakega gospodinjstva. Za pop TV in kanal A smo brali, da so poslovali z izgubo, nakar so si njihovi lastniki omislili posebno plačevanje preko kabelskih in satelitskih operaterjev. Pravzaprav ne vem s katerimi sredstvi, iz katerih virov se je Novi24TV doslej uspelo ohranjati. Škoda je, če bo propadla.

   • orgle (radames)

    Tudi sam sem na začetku opozarjal. Prevelik zalogaj je internetni portal, radio in televizija. Prvo dvoje še gre, televizija pa absoluttno ne. Televizijski medij dobro poznam in vem, kako kompleksen je ta medij. Treba je veliko denarja, dobro organizacijo, veliko znanja in zdrave ideje. Ravno zaradi tega poznavanja nisem kupil vaših delnic, ker sem slutil, da ne bo šlo.
    Vseeno pa – vztrajajte. Z dobro voljo se da marsikaj rešiti in narediti.
    LP

  • Anonimno

   +++++++++++++++++

 • xtc

  Kaj vse to dokazuje’
  Da vlada razsulo in ,da je treba uvesti alkotest pred nastopi v skupščini za vse od poslancev do ministrov,kdor je nažgan,mu mandat preneha takoj-kajti opravilno nesposobni ne morejo voditi države.

 • Nagovor “Spoštovani minister” je neustrezen glede na odnos, ki ga ta oseba izraža s svojim minulim nedemokratičnim delom in javnim nastopm, ki ga je mogoče razumeti kot posledico preveč zaužite OH skupine.

 • Kot se za levaka spodobi!!!!

 • Iva

  No, POP-tv Slak je poklical v studio celo desničarja (NSi prijatelja) Steinbucha, da je relativiziral obnašanje Klemenčiča. In seveda niso prikazali Klemenčičevega primitivnega obnašanja, ko je repliciral Gorenaku in govoril o Janši in njegovem bratu. Je mislil, da je za šankom, kjer se opravlja in natolcuje? Vsekakor so bile posredi določene substance.
  Aparatčik Nemec se je pred kamero sprenevedal in zavajal s svojo fake izjavo.
  Kaj nam pa morete ponavljajo prvorazredni in slaki jim držijo štango!

 • karlina

  Grozljivo, na bruhanje mi gre in kaj se bo zgodilo, absolutno nič, kajti ogromno poslancev hodi v parlament pijanih in zadrogiranih, v to sem trdno prepričana, glede na to, kaj govorijo in kako se obnašajo, res škoda vsake besede.

 • Beli Sneg

  Glej, glej zdaj pa ko je prišlo do POP TV-ja pa rdečkarji že lažejo, kako se je sicer Klemenčič drugače obnašal, seveda pa so prepričani, da ni bil pod vplivom alkohola. Nemec, zapozneli maturant, je že izgubil čut za vonj in zgleda tudi sluh, pameti pa itak nikoli ni imel. Laž nesmrtna duša komunistov.

  • pajot

   Če potegneš eno ali dve črtici, dosežeš popolnoma isti učinek.

  • FORT WORTH

   Zapozneli maturant Nemec…lahko napises kaj vec ?

   • Beli Sneg

    Rojen 1980, maturiral leta 2007 na CDI Univerzum, V hiši znanja in novih priložnosti , pri 27-tih letih, potem se je pa vpisal na dvoletno Mednarodno poslovno šolo IBS, ki je bila ustanovljena leta 2008. Na portalu ne vidim več podatka kdaj je bila ustanovljena je pa ena “huda” mednarodna. Me zanima kateri jezik obvlada Nemec???.

 • Rožle

  Pa res …

  • Vrhovni sodnik

   izdajalc, a so se opravičili

 • baldeagle

  Ta kreatura je nažgana kot aksa že celo svoje življenje.
  Sramota, kake kreature odločajo o usodi teha naroda in države.

  • rrrrr

   Klemenčiča moram tokrat vzeti v bran, ker mu prvič v svojem mandatu kot pravosodnemu ministru ni in ni uspelo spet kršiti Ustave. Ker v njej ni člena, ki pravosodnemu ministru v Republiki Sloveniji pri nastopih pred parlamentom nalaga ničelno toleranco do alkohola, se je gospodu ministru storilo inako in se ga je od nemoči pač malo nažokal.
   Bodimo uvidevni: že jutri, ko se strezni, bo spet vestno in marljivo kršil vse člene naše Ustave. Tudi tiste, ki še niso napisani.

 • Shalalabayzer

  Pr’bit k’ cvek :)

  Menim, da je ugotovil, da volitev še lep čas ne bo

  • Anton

   Nabutan k jeklenka…

 • janez zorman

  Nažgan ko axa, Ha, ha, ha,….ta je ta nar ta bul !

 • pajot

  Pa kako umetelno je tlesknil s prsti. tega ne zna vsak. Zagotovo je vadil doma pred ogledalom.

 • Fogglof Tunnek

  A je res spet mogoče komentirati na “verodostojni” Nova24TV, ali so to le mokre sanje desnosučnih? No, bomo vidli…so slepi rekli !!!

  • učko

   Pa si ti spet prišel na svoj račun, ne? A n’kjer ne delaš? Kaj pa otroc’, al te ne morjo več poslušat ?!

   • Fogglof Tunnek

    Čuj voluhar, začele so se zimske počitnice…mam fraj…Kapish???

 • von Rhein

  V radiusu 30 metrov (po moje še kakšen meter več) zaudarja zaradi procesa notranjega gnitja.

  • Fogglof Tunnek

   Čuj moj prijatelj, Šinkof Tinek, mi je reko, da je oni dan šo po Trstenjakovi po Lublani in je smrdelo, smrdelo in smrdelo…pa ne po alkoholu, po svežem hlefskem gnoju… Epicenter je baje bil na številki 8 !!!

 • Fogglof Tunnek

  Zaj pa k temi članka… To je čista zlepljenka SDS-ove Nove24TV…vidi se od daleč !!!…Fse videno, fse slišano… Pa od Ivana Janeza tvit tudi nič ni novega…nesramen, ponižujoč in diskriminatoren…kot vedno!!!

 • učko

  Minister Kretenčić se je zopet izkazal v vsej svoji intelektualni veličini. Kot cmerkotov minister in kot doktor marksistično komunističnih kvazi-pravniških budalaštin !!!!!!!!!

 • francelj3

  Ni šanse, da bi taki pijani odurneži smeli govoriti v parlamentu, če bi imeli večinski volilni sistem. Tako, kot je, so pa itak bolj ali manj vsi enaki, tako člani parlamenta kot člani enkratno najnesposobnejše vlade. Trenutno mi pride na misel en sam poslanec, ki vsaj vzbuja vtis intelektualca, a je žal levičar, kar pomeni, da niti on ni intelektualec. Vsi ostali so pa en sam KLP – Kučanov lumpenproletarci!

 • učko

  Ne, minister Kretenčić ni bil zafiksan ali pijan!!! On tak enostavno je !!!! Kretenčić !!!!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, eno fprašanje tak mimogrede… A je boljše meti fparlamentu človeka ki pride pač malo nažgan, in je naslednji dan spet trezen…ali pravnomočno obsojenega človeka ki hodi iz zaporniške celice na Dobu fparlament in zvečer nazaj v celico???… Čujte, to ni retorično fprašanje !!!

  • učko

   Tisti, ki je hodil iz zapora na svojo službeno dolžnost je bil mučenik in žrtev zlorabe pravosodja s strani zločinskega komunistično-fašističnega režima, poleg Romunskega še edino živečega v EU !!!!!!

   • Fogglof Tunnek

    Ha ha ha ha ha ha ha ha ha …. ste rekli klero-fašisti…samo vas fSloveniji nihče več resno ne jemlje…niti člane lastne stranke !!!

  • Borut Stari

   Posluš pizdek, kaj če bi si šel ponovmo prati možgane. Imaš že zelo usrane. Smrdijo.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, glede na to, da je moral na seji prenašati poslance stranke SDS, ga čisto razumem, da je moral rukniti tri ta kratke… prenašati poslance SDS, je enako mučenju…dolgemu in počasnemu. Še vedno pa to ni nič v primerjavi z kokainom, ki ga snifajo v SDS-u !!!… Bobu bob !!!

 • Hun

  Jansa je provokator…

  • Fogglof Tunnek

   Točno tako !!!

  • Ruggedplant

   Ker govori in piše resnico? Bolje je o vseh umazanijah molčati, pa te nima nihče za grdega, tako izgleda demokracija pod komunistično prizmo, kajne? Ne pomnem enega samega vodilnega rdečega politika, ki bi znal reči bobu bob in ne zgolj trositi populizme ter spuščati brezpomensko retorično meglo. Zato so za vas vsi, ki v družbi vzbujajo občutek pluralnosti glavni državni sovražniki, zdraharji, provokatorji,… ker je različnost mnenj glavni nasprotnik enoumja, brez tega pa ni absolutne komunistične oblasti. In trenutno smo – sodeč po sestavi parlamenta (da o ostalih družbenih funkcijah niti ne govorim) zelo blizu tega, a za vas ravno dovolj daleč, da boste naredili prav vse, da preko diskreditacije ugasnete še zadnjo stranko, ki je nimate pod oblastjo.

   • Hun

    ne razburjaj se pristranski vitez templar, ki brani vladarje moral bi pa reveze in nemocne…
    Resnico? kaj mu je dal za pihat je alkotest pokazal promile opitosti…
    zdj mi je jasno zakaj je Jansa pogosto na sodiscu…ker javno zali nic drugega…

   • baldeagle

    Ex prisoner ni sposoben dojemanja vsebine, ki jo navajaš v svojem komentarju. Če bi bil, nebi spodaj odgovoril na tako neumen način.

 • VERZIFIKATOR

  Klemen Gorenčič

  ALKOHOLNI POGON

  Horor filmi so posebne vrste,
  treba je efektov efektivnih,
  kiksov prav nobenih primitivnih,
  gleda strogo maski se pod prste.

  Ko odkrije se kak spodrsljaj,
  žal grozljivki več se ne verjame,
  v horor-filmih slab se trik ujame,
  ni popravkov, več poti nazaj.

  Če si Golum ali Nosferatu,
  Drakulo če v filmu ponazarjaš,
  ali zgolj z roboti se ukvarjaš,
  glej, da boš podoben aparatu.

  Da ne boš spominjal na človeka,
  skril da boš človeško vso naravo,
  in pokazal vso grozljivost pravo,
  da boš strašen, ne pa kot pokveka.

  Tak igralec, glej, se nam predstavlja,
  ki v naštetih vlogah prav uživa,
  toda kaj ko hkrati se razkriva,
  da od igre se vse bolj poslavlja.

  Zdaj se komajda še kdaj maskira,
  ni za masko skoraj več sposoben,
  lik postaja en sam nespodoben,
  lik pijančka, ki halucinira.

 • Unikatna

  Če nam takšni pišejo zakone in nam vladajo, potem nam res gorje! Podpredsednik DZ bi ga moral odpeljati na odvzem krvi!

  • KIKI

   Kkemenčič je rojeni vampir, sicer pa se njegova kri počasi spreminja v alkohol,
   njegova rdeča duša pa v p…dim (pardon !, , v cigaretni dim) – lapsus lingue!

 • dež

  Bi mu moral dati Brglez pihati. Pa si najbrž ni upal, ker bi napihala oba. Pa še Drägerja bi bilo potrebno na novo umeriti.

  • Fogglof Tunnek

   Janši in ostali v SDS falangi pa test za kokain.

   • dež

    Saj Janša je to že 2x predlagal v parlamentu. Pa so (skoraj) vsi, razen SDS, proti.

   • falijaja

    ne vem se mi zdijo pretumpasti za koke…tole s pomladkom zdaj sicer kaže drgač, ampak kaj veš, mogoče so vlekli moko :)

 • črnaovca

  Ja v parlamentarnem bifeju ga veselo točijo in pri čakanju pred sejo je hitro kak kozarček preveč. Povejte v katgerem podjetju si ga lahko delavci privoščijo kozarček med delom oziroma si med delom vzamejo pavzo kadar hočejo kot si jo jemljejo poslanci ko ce jim ne ljubi poslušati. Še pivo v poletni vročini ni dovoljeno in alkotest ima vsak delovodja. To je demokracija po balkansko

 • Hribouc

  UDBOKUČANISTAN TODAY PRESS:
  -1-
  Minister “Zakona in reda” –
  pijana opica pred očmi naroda, vsak normalnež na videu vidi, da je pribit ko afna. Frajer nemarni-zanika!
  Zakaj Janša ni poklical varnostnika, ne bom ugibal. Zdaj se bo zgodilo, da bo Klemenčič celo grozil
  ali ovajal zaradi krive obtožbe, kali?

  Predlog janezu janši:
  Pridi pribit ko kanta in ponovi Klemenčičev debilni pijanski show !
  Vse naslovnice, vsi dnevniki podo polni tvojih slik !
  Tekle bodo oddaje še en teden o pijanem Janezu s psihologi, pravniki, dušebrižniki.
  Na magistratu bi pekli vola in trubači iz Guče bi bobneli po Ljubljani!
  Janševe kariere bi bilo konec v dveh dneh!

  Lepotec Klemenčič pa bluzi in laže dalje !

  -2-
  Top management banana rdečega Udbokučanistana zaseda v oštariji:

  Golobič, Jauševec, Urbanija in Butara pa strateško mešetarijo v stilu tovarišijskega drečega turbokapitalizma za še bolj skorumpiran Slovenistan !

  -3-
  EKONOMSKA SVOBODA SLOVENISTANA kot Zimbabve in Uganda skupaj !

  KUČAN, TO SI DELAŠ SPOMENIKE ZA ZGODOVINO PROPADA KOMUNIZMA NA SLOVENSKEM!
  Usral si ga, ko si se zamrznu, tudi postopek odtajanja je bil popolnoma zgrešen- zajebou na celi črti.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, fsekakor je Klemenčič prišel malo pozno, ker se je prva točka končala malo pred časom, bil morda nervozen, saj so se nekateri poslanci hihitali (najbolj SDS)… Hotel je fse obrniti malo na hec in malo zares. Nastal pa je govor “malo po domače”. Ni pa nikogar žalil, kot znajo to predfsem in samo poslanci SDS-a! Tako na to stvar gledam jas… Foglof Tunek !!!… Tak, zaj pa grem fklet na dva deci šmarnice…juhuhu počitnice so tu…šluk šluk šluk… NA ZDRAVJE !!!

  • Fogglof Tunnek

   Se ga pa morejo SDS-ovi verniki res močno bati, da so se na tak način spravili na našega Gorana. Glede na Janševe tvite, bi lahko sklepali, da je Ivan Janez pod fplivom močnih substanc fseskozi !?!?… Morda kokain?

   • Vera

    Ti ” šmarničar ” ne laži in ne zavajaj , ker je minister bil pod vplivom neke v DZ-u prepovedane substance ! Še otroci so se smejali, ko so ga videli kriliti z rokami , da o nespodobnih besedah niti ne pišem .

    • Primoz Papez

     Poglejte si cel govor ,ne pa samo tisto zmontirano minuto od nove.
     Tako bi lahko zmontiral tudi govor od kakšnega Sds-ovca pa bi zgledalo isto…

     • Ruggedplant

      Da pogledaš cel govor, ga moraš pa še sam prej pošteno rukniti, da ga sploh prebaviš. Je v tem tvoja skrivnost?

     • rrrrr

      Cel govor do konca, praviš? Da je model pri odhodo padel najprej čez levo sekretarko rignil v desno in to še preden je pokozlal že zdavnaj izključeni mikrofon? Ti nisi resen.

     • falijaja

      ne vem, men je definitivno zgledal precej nažgan

   • hermannn

    Foggl, le tako naprej. Udba/Partija nikoli ne pozabi na svoje zveste podanike.

 • Olga

  Klemenčič je dokaz, da od “junaka” do bedaka ni daleč!

  • janez cepec

   poznam še enga tacga, biu je junak, pred četrt stoletja, tle ni debate, zaslužen, poj je pa u pareh letih use kredite ponucu in postav bedak. kuga bedak, en navadn Bunksl

 • KIKI

  Dragi moji, žal mi je, da tovariša ne razumete….on je svoje poslanstvo že
  zdavnaj izpolnil ! Uresničil je ukaz z “vrha”, da je potrebno sf,,,ati JJ, Iz hvaležnosti
  so mu poklonili ministrski stolček, kjer lahko svoje neznanje in slab zadah po
  korupciji prodaja pod okriljem vlade od “jutra do sutra” !
  Njegova trenutna naloga je, da drži prostor pri koritu svoji ženščini, ureja ji državne
  “posle” in polni denarnico z velikimi davkoplačevalskimi denarci!
  Kadar pije, pije od sreče, saj mu v tej “vukojebini” lepo rata!…

  • Ruggedplant

   Svoje piškotke so pokasirali prav vsi višji vpleteni v ta umazan politbirojevski škandal, nazadnje Florjančič, še prej Praprotnik. Ljudje, ki bi morali zaradi soodgovornosti pri najhujšem krivosodnem škandalu v zgodovini RS (in enormno politično-gospodarsko škodo za celotno državo) sedeti za rešetkami, danes zasedajo vodilna mesta na najbolj vplivnih državnih in paradržavnih (državna podjetja/banke) položajih.

 • neny

  Še Cestno podjetje z nekvalificirano delovno silo bi ga odpustilo, ker si s takim pijančkom ne bi mogli nič pomagati.

  • Fogglof Tunnek

   Težje je biti pijanček v cestnem podjetju kot v parlamentu…samo poglej poslance SDS-a… fsi zadeti od kokaina !!!

   • neny

    ti si pa prišel na ogled, kot je bilo videt na posnetku. haha prišel si na sniv, sicer so to otročarije, ki se niso dogajale med delovnim časom.

 • MEFISTO

  Jaz pa ne vidim nobene razlike med stanjem, ko je Klemenčič pod paro in med stanem, ko Klemenčič za trenutek ni pod paro.

  • Fogglof Tunnek

   Kot pri Janši…

   • zokispoki

    Fogel obnemogel, le od kje jemlješ nebzuloze.
    Izgleda, da ti je ponovno uspelo pobegniti iz zaprtega oddelka.

   • Peter

    Oho, nič se ni spremenilo, vidim, še vedno sanjaš Janšo. Ker me tvoje sanje in blodnje ne zanimajo, saj veš Luzer iz blokd, hihi, no.

 • Iva

  POP-tv Slak se je sinoči skušal pokazati kot “enako kritičen do vseh”. Dejansko pa je skušal zadevo relativizirati(!) s povabilom “NSi desnega” Steinbucha. Seveda je bila potrebna razlaga za publiko-volivce. In, saj ni res pa je, Steinbuch je celo iskal izgovor v morebitnem Klemenčičevem prepiru z ženo. Halooo? Je to bilo namenjeno funkcionalno nepismenim gledalcem POP – tv?

  Seveda o primitivnem gostilniškem opravljanju, žaljenju in lažeh V PARLAMENTU(!) Slak ni spregovoril npr.
  “Ima (Gorenak) danes nov telovnik, pa rdečo kravato, pa rdeč računalnik … na nivoju komentatorjev na MMC, da ne omenim govorjenja o JJ in njegovem bratu (na nivoju udba Mladine).

 • karpelec

  Klemenčiču se ja na glavi posvetila lučka, ki daje znak za trenutek nesmrtne slave. Tak trenutek je treba izkoristiti, da s tem podaljša trenutek nesmrtnosti. Eni take trenutke izkoristijo v svoj prid in v tistem trenutku uživajo, ker se ne rabijo sprenevedat.

 • totex39

  Res sramotno, da pijančka Klemenčiča zagovarjajo na tak način, namesto, da bi uvedli postopek proti njemu.

 • von Rhein

  Steinbuch že ve zakaj mora iz dreka vleči Kretenčiča.Če že govori,da bi bilo bolj pomembno razpravljati o načinu reševanja gospodarskih težav, bi moral povedati še kako težave reševati s pijančki v vladi in tistimi,ki težave povzročajo,da lahko zaradi njih živijo lagodno. Ker tega ne ve ga lahko uvrstimo med pudlje z napako.
  Slak? Slak novinar? Revščina pur.

 • marker

  JJ je tvitnil o vinjenem ministru v petek. Če bi se hotel minister braniti in dokazovati svojo nedolžnost, bi to moral storiti takoj v petek, ne pa šele v ponedeljek, ko morebitnih dokazov ni več. V neodvisnih medijih te novice sploh ni bilo za zaznati. Pač ne grizejo roke, ki jih hrani.

 • Peter

  Tumpek, sem slišal, da si prevzel tale portal, pa nekaj ljudje niso bili zadovoljni z njim v času tvojega vladanja. Sem mislil, da si najboljši, vsaj tako se sam hvališ, hihihi, no.

 • Peter

  Ampak kar je res, z Barbiko ga pa noben ne zmerja. Niti s Kenom, hihihi, no.

 • vzet tajkunom

  Mogoče je imel rojstni dan??’

 • janez cepec

  Janša mu je za pjačo dau, bolj hitr se ga prime, poj pša pizdarije deva. kva čmo, takle mamo. sicer mu pa ni za zamert, jebat ga, Žeravc je

 • Hun

  nikol ne bi pricakoval da je ravno podmladek SDS nasvasan…prej bi rekel za leiberarne strankarske mladce….sramota za SDS…pa taki kristjani in konzervativci

  • janez cepec

   ja kuga j’ s tabo, a kristjanarji pa konzervativci pa niso žejni?

  • baldeagle

   Malo razmišljaj, preden stresaš neumnosti. Če gre za dva ali tri posameznike, to ne pomeni, da cel podmladek šmrka coke. Ločiti pa je potrebno zasvojenost s coke od experimenta.
   Namesto da svoj nos vtikaš v nepomembne posameznike podmladka SDS, raje s prstom pokaži na politično mafijo, ki jo ti podpiraš in na volitvah zanjo voliš. Si tudi na Kresalko tako ponosno kazal s prstom, ko so jo zaradi overdose s coke vozili na urgenco?
   Si tako ponosno kazal s prstom na akterje v aferi Baričevič, ko so tvoji ljubi idoli nasnifani s coke spolno zlorabljali uboge pse? Le kaj si takrat pisaril, se sprašujem ali samo tiho ždel v svoji zatohli luknji na Dobu?

   • Hun

    vidm da si me pogresal.. . ne morm ti pomagat ce si zagrenjen starec v penziji ki ne more lovit mladenk…ko si pa lahko kj tazga pocel pa si bil sramezljivec in si nisi nic upal v zivlenju….

    • baldeagle

     Ne sklepaj po sebi. Jasno je, da si v zaporu stradal tistega, česar smo mi na svobodi imeli in še imamo na pretek.
     Nisem jaz kriv, če ti je v zaporu pogosto padalo milo na tla. Sam si si to skuhal s svojimi nemoralnimi in kriminalnimi dejanji. Si si pač zavozil življenje in sedaj ves frustriran in poln sovraštva do Slovencev teptaš in smetiš slovensko zemljo.

     • Hun

      z lahkito ti najdem sibko tocko in te razkurim…tvoji predniki namesto da bi branili Slo zemljo so zbezali…strahopetnst si podedoval v slabem genskem zapisu

     • baldeagle

      Ni to šibka točka, če nekomu jasno našteješ nekatera dejstva.

  • Nata

   ko ima mularija denar……….je prav vseeno, katere barve je .

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, fsekakor je Klemenčič prišel malo pozno, ker se je prva točka končala malo pred časom, bil morda nervozen, saj so se nekateri poslanci hihitali (najbolj SDS)… Hotel je fse obrniti malo na hec in malo zares. Nastal pa je govor “malo po domače”. Ni pa nikogar žalil, kot znajo to predfsem in samo poslanci SDS-a! Tako na to stvar gledam jas… Foglof Tunek !!!… Tak, zaj pa grem fklet na dva deci šmarnice…juhuhu počitnice so tu…šluk šluk šluk… NA ZDRAVJE !!!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, boljše biti pijan kot pa nor….ah, toti naši sektaši radi snifajo, pol pa pišejo bolane, o prividih, belih miškah…in ta desnica z SDS-om na čelu bi rada vladala… Ne bo vam uspelo, ker vam enostavno ne sme.

  • Fogglof Tunnek

   Da sploh ne govorimo o letečih slončkih…pa to…

   • Nata

    ma…..kakšni slončki?? Ti si en leteči, pojoči bumbar !!
    Oni vsaj lepo brenči. Pa ti ? Kot muzik kdaj kaj zapoješ ?
    Kdor poje zlo ne misli.

  • Rožle

   Tis kar oboje pijan in nor…. kaj se pritožuješ …

  • Hribouc

   Ploskoglavi, lahko blebetaš kolkr češ, veš, da je konec blizu.
   Ko se bo Kučanov Udbokomunajzarski parnik TITONIC zaril dost globoko v rdečekrvavi mulj, je ne bo sile peklenske, ki bi vas še kdaj dvignila na površje, na čisti zrak.
   Ostali boste zdolaj, za vekomaj zakleti, vsi, ki ste držali žaklje za gospodarjeve krvave pomije od rdeče koritarske mize !

 • Aton

  Alkohol je lepa slovenska tradicija. V vodki združeni proletarci s polnimi žepi tujega denarja.

 • Peter

  Invazija levih trotov? Ste pogrešali desni portal, vidim, levosučni tovariši, no…

 • dr Janez Sveti

  Parlament-Norhaus!
  Dr Janez Sveti Inkvizicija

 • Franc Šink

  Tega se jaz še v bifeju sebi ne dovolim.Vsekakor iskrena zahvala G. Ministru da nam je pokazal;kakšni ljudje nam vladajo.

 • radames

  Babica Klemenčičeve žene je bila glavna medicinska sestra v neki psihiatrični bolnišnici, kjer seveda zdravijo tudi alkoholike.

 • piko8

  Pri klemenćiću je še Boga zapustila estetika !!!!!!!

  • Nata

   Jojmene……….saj je grdo od mene. Ampak je menda res !!

 • radames

  Ona med rjuhami vedno ugasne luč.

 • Hribouc

  Izkušenjski alkotest:
  Imam 92 kil, dobro prenašam dobro pivo Union, kvalitetno Modro Frankinjo, naravni Encijan.
  Prenesem in ostanem pri pameti, vem kaj govorim in kontroliram ude brez težav pri 8pivih ali pri 2,5 litrih Frankinje ali 5dl Encijana.
  De bi se takole odpulu, kot deluje na videu vzor kerlc lepote, Klemenčič, bi moral spiti 30% več, kot navajam.Pa sklepajmo, takole za štos:
  Smo jako različni, ampak Klemenčič je za dve glavi višji od mene, ga nese še malo več, torej, kje, hudiča, se ga je nabutal pred šihtom, da tako zmahano opleta z jezikom in prav butastopijano mahedra z celim telesom? Kje ste antropologi, sociologi, dušebrižniki, psihiologi in specialisti bolnice v Idriji, da poveste kaj ste videli ?
  Kje si Cerar, maš kej jajc u gatah, de nardiš, kar mora dec nardit u svoji bajti !?

  A pravite, da ga je lokal v šihtu, aja ? Minister za pravico, red in mir v državi !
  In nima šefa nad seboj. Nad njim samo nebo !
  Katera država že? Slovenistan. Kučanov zgodovinski Slovenistan. Nj.remek stvaritev.
  Za Domovino, ki joče in za rodove za nami, ki jim bomo zapustili razdejanje, osat, ljulko in hudičev sad!

  BLAGOR NAM ! In blagor rodovom , ki prihajajo.

  • radames

   Mislim, da je babica njegove žene iz Idrije še živa. Nekaj postov nižje je detalneje obrazloženo.
   En specialist iz Idrije pa si je pred mojimi očmi že ogledal njegovo opletanje v parlamentu. Sprva ni verjel.

   • Nata

    Saj je res težko za verjet, no ?
    Bil je kar zabaven. Hm…….in vino veritas ??

  • janez cepec

   tkole je, zameni Union za Laško, Frankinjo za Refošk, encijan pa za domač Šnopc, sicer ne gorenjski, pa če nisi že totaln preplozan, poj bi se ti mogl poznat že pr bistveno manjš količin

 • Peter

  Proletraci vseh dežel, v alkoholu ni rešitve.
  Magna Purga

 • Kekec.Mali

  Twita od Janše in Zlate prinašalke zmagata. :)

  • falijaja

   jajo ma dober nos :)

 • MEFISTO

  Vse tisto pio je popil, ki ga je oni dan Čuš prinesel v državni zbor, da je potem revež (Čuš) za svoje potrebe moral nabaviti še nekaj palet piva.

 • MEFISTO

  Fogglof Tunnek , povej svojim zvestim bralcem tvojih intelektualnih presežkov, katere prvotne nicke si nadomestil s tem svojim novim nicko?

  janeza cepca, kot vidimo, si obdržal pri življenju.

  Še več, celo nad rugih portalih ga promoviraš.

  • janez cepec

   teb pa ni pomoči, tud če pit začneš, če še nist, boš isti paranoik in isti Bunksl. poznam še enga tacga, je tud obremenjen že četrt stoletja, glede na njegove izjave in ponašanje, mora, de je tud na nekih čudnik substancah. sam on sebe ne vid, pa ne kritizira, rajš se na druge spravla, pa čeprou so njegovi bivši člani. (čuš)

   • tomo

    Na kratko…. CEPEC. PIKA.

    • janez cepec

     BUNKSL in Pika

     • Palma Palma

      Vprašajmo se če je v našem parlamentu sploh še kakšen trezen. Glede dela in njihovih odločitev pravgotovo nihče. Tisti ki pa bi morali sedeti za rešetkami pa stegujejo jezik.

 • MEFISTO

  Po pozornem ogledu posnetka sem prišel do zaključka, da Klemenčič ni prvič nastopa nalit v državnem zboru.

  Že večkrat sem opazil njegovo opičje gestikuliranje in zapletanje jezika.

 • črnaovca

  Ena črtica in kak šnopček pa dobite cirkuško predstavo klovna v cirkusu SMC

 • Hribouc

  Pijan’c.
  Ukrep 1: Tovariša razbremeniti službenih preobremenitev. Dati mu eno drugo, ne stresno delo!
  Pomagajte človeku, dežurni dušebrižniki, sociologi, politologi, etičniki, dajmo, plat zvona,
  Klemenčič izgoreva, je pregoren!

  Ukrep 2: “Brušenje v Idriji”. Tam znajo. V dveh-treh mesecih te zbrusijo, da si kot šus.

  Ukrep 3: Da ne bo ukrep štev. 2 prestresen, na govorniški oder poleg mikrofona, ne vode, liter
  Encijana. Ima lepo, eko-natur-bio etiketo s slikco lepe gorske rožce, kar zelo eko urbano
  vpliva na poslušalstvo.. Expresno požene alkoholno prebavo, spuca čreva, pojača prdenje in
  omogoča žretje nove količine alkohola, tako, da zagotovi usklajene upočasnjene gibe udov,
  ustnic , ličnic , trepalnic in hrbtenice.

  Razumete, don’s je use zamegljeno in je pase! Je passsseeee.

  Klemenčič ni pase, ni na brušenju v Idriji, ni v obravnavi pri predsedatelju vlade in ni v obravnavi mrtvo molčečega Udbokučanističnega sluzavega Agitpropa 571!
  Sfukal se je , pa ni passsseeee !

 • sodnikisozločinci

  Pa ljudje, bodimo uvidevni, minister se je malo zgubil – “zalutalo mu srce”. Namesto k pravobranilcem je šel med flašobranilce.

 • Rožle

  Ko Tunneka pustiš samega, cmera kot majhen otročiček .. ha

  https://s28.postimg.org/3vtyo39m5/Tunnek_cmera.jpg

 • Anton

  Mislim da ni bil pijan, taki so pač z pravim obrazom Žirovci…

 • realnost

  Takoj uvesti kontrolo in preprečiti vstop v parlament posrancem, ki so pijani, drogirani in zakajeni!

 • Maja Novak

  kva pa je zdej to!? v sds se sam kokirajo, v smc se ga šluka, trezen pa noben. država pa k vragu. korel erjavc se pa s formaldehidom ruka. ivan jajčko je pa tabletkar, to mu jih uršika zala rihta. zato se je pa v slovenj grac preselu. v zdravstvenem domu je baje primankljaj 8735 tablet prozaka in dexedrina. jajčko jih papca kr v kornfleksu že zjutri.

  • učko

   Jebat ga, vsak ma svoj gušt, mi pa sexamo non stop. Najbolj poceni pa najbolj lušten hehehe, pa še zdravo !!!!

 • mona lisa

  Takoj bi ga morali za zmeraj odstranit. Očitno se ti politiki norčujejo iz nas za kar jih bogato nagrajujemo. Kako dolgo še?

  • dež

   Bi zadostovala nalepka čez ksiht, kot na škatlici cigaret.

 • simplya

  Res ste žleht..ni bil pijan, samo ponoči je po dolgem času dobil….od tukaj taka zagnanost in veselje,zafrkancije itd….Res pa ne vem kako tukaj paše zapletanje jezika pri govoru…Mogoče zadeva na vsakega deluje drugače ?

 • Rožle

  Minister Klemenčič… : “Jah, petek je hi hi hi hi hik ”
  ….ja seveda in to za metek …

  • Nata

   Joj, Rožle…….ne, ne. Klemenčič je sladkosneden, pa je nekje pojedel eno domačo čokolado, no !
   Tako, kot moja boljša polovica. Prav vse pretakne, kje je kaj dobrega za živčke. Pa, ko bi vsaj vprašal, saj sem vedela, kaj imajo fantje v hladilniku…….
   In je naletel na mino. Saj se grdo sliši, a jaz sem se nasmejala do solz.

 • Rožle

  Haloški Tunnek ga v nalivanju prekaša 100 na uro….
  Njemu so celo že vse bele miške pobegnile od prenažiranja … ….

  • bolimeđoko

   A, ni to dolenjski in ne haloški potunek ?

   • Rožle

    Pa naj mu bo tako kot sam sebe kliče …da nou zameru :)

 • Olga

  Zaradi takih in podobnih scen grozi Hanzi Novi? Pa zaradi resnice o delu vlade in opozicije? Resnica boli Hanzi? Je Murgleone živčen?

 • učko

  Fake minister Kretenčić puši fake cigarete na elektriko in smrdi ko “fake svinja”, sam smrdi pa ni užitna!

 • VERZIFIKATOR

  Klemen Gorjanc

  PIJANSTVO IN BOLEZEN

  Zrli vsi so znanega gorjanca,
  kleme se mu čisto je prežgalo,
  moč akumulatorju je dalo,
  v zraku plaval je zadah pijanca.

  So držali vsi se za nosove,
  ko se zvijal je kot krivo veslo
  in lovil besede kakor teslo,
  grabil se z rokami za plotove.

  Tisti, ki se strah jih je polotil,
  gledali so skoraj shizoidno,
  strahovali, kdaj se bo morbidno
  brez kontrole spet gorjanec zmotil.

  Govor bil je kajpak čisto prazen,
  ni ujel ne repa in ne glave,
  kot da bi preveč pokuril trave,
  njega delovala je prikazen.

  Jeli so ga opravičevati,
  češ da vedel se je nikotinsko,
  pa v resnici je le pobalinsko
  treba ta izpad njegov jemati.

  Da bolezen se ga je lotila,
  kmalu pojasnilo bo uradno,
  zdelo se bo malo nenavadno,
  ko prizna, da je jemal mamila.

  V sili dober bo prav vsak izgovor,
  tudi, da gorjanec je pod stresom,
  ko v resnici je samo pod kresom
  in pijan izvaja samogovor.

  Bo potem še najbolj oportuno,
  reči kriv da je metabolizem,
  ki spominja na alkoholizem,
  vendar le pred vsako polno luno.

  Vsako bedasto opravičilo
  našla za gorjanca bi občila,
  po nareku čisto vse storila,
  da bi pod preprogo stvar se skrilo.

  Enega le skriti ni mogoče
  da je nalezljiva ta bolezen,
  namreč biti nor že, ko si trezen,
  česar prav nobeden zase noče.

  In da je bolezen progresivna,
  lajšanje simptomov neuspešno,
  na gorjancu čisto nič ni smešno,
  vsa dejanja so zgolj primitivna.

  Ko bo treba, to pač razglasijo,
  kdo tedaj se za gorjanca zmeni,
  naj se še tako jezi in peni,
  bolnega na cesti ga pustijo.

 • realnost

  Bravo Novatv, da prenašate seje državnega zbora in večkrat pokažete kakšni bedaki vodijo našo ubogo državo. Hanzi tv ne more več po svoje prikrajat novice in to jih boli…

 • sunday

  klemenčič je največji as on je pravi ded, on ima jajca, on pride lahko v službo in v dz pijan, tako se to dela če si opremljen s pravim ozadjem, nima ti kdo kaj, lahko delaš glih kar želiš – tako se gre novim delovnim zmagam naproti – kaj nam pa morejo morejo morejo……!!!

 • Rožle

  Policaj Klemenčiču:
  “Gospod boste pihal ” ..

  Klemenčič :
  “ne bruhal ” ….

 • Aresnica

  Res je beden ta pijani egoistični človek – pa še v glavi ima polno levih etiket. –

  Klemenčič se še namreč vedno
  ne more sprijazniti, da je (del) javnost zvedela, koliko je zaslužila
  njegova žena, odvetnica Nina Zidar Klemenčič, ko je delala za tajkunsko Factor banko. To so bili
  namreč zares astronomski zneski, saj je prejela kar neverjetnih 887.971,28
  evrov, ko je zastopala Factor banko…

  Ja take imamo.

  _______________
  Lep pozdrav

 • BananaNjam

  Pa dobro no. A ste postali fake news?

  • Rožle

   Pa kje bo pijandura …pijanduro pogruntu …

  • Hribouc

   Člouk, ki laže sam sebi v najboljši veri, da ne laže, ko debelo laže in še rine kot svinja v trde buče, je, ali vreden pomilovanja in pomoči – in , ker je običajno niti slučajno ne sprejme-je vreden globokega PREZIRA, je lažnivec.
   Napaka je, da ustrojenim pivcem te dežele dopoveduješ, da grdi kozel sploh ni bil nabit, je svinjsko skrotovičena in bebasta kurčeva laž!

   Hočeš mi povedati, da za šankom že desetletja gledam, poslušam trezne in pridne lčjudi!
   Odjebi.
   Ker me delaš bedaka, ti vračam, da si turbo idiot.

  • orsa

   Ali ti delaš bedaka iz sebe, ali iz vseh nas ostalih. Deset letni otrok bi ministrov nastop ocenil za neprimernega. Da je bil pijan, pa nam je bilo jasno vsem normalno ljudem, pri tem ni potrebe, ali si usmerjen desno ali levo, dejstvo je, da bi vsak normalni človek na taki funkciji po takem neprofesionalnem nastopu v ” hiši demokracije ” nemudoma odstopil. Seveda pa kaj takega od Klemenčiča ne moremo pričakovati, ker ni normalen.

  • Miro Jereb

   A si slep in gluh ? Al pa alkoholik in se ti zdi to normalno.

   • BananaNjam

    Toliko trezen kot je raztresen.