[Video] Razvpiti šef Udbe Zemljarič v likvidaciji, z Ropom gre v nov nepremičninski posel!

Anton Rop in Janez Zemljarič (Foto: STA)

Finance so v petek objavile, da sta bivši predsednik vlade Anton Rop in bivši šef Udbe Janez Zemljarič skupaj krenila v nov nepremičninski posel.

Zemljarič, ki je bil sicer konec lanskega decembra star 90 let, je v nepremičninskih poslih pravi luzer. Leta 2016 mu je sodišče po skrajšanem postopku ugasnilo podjetje Projekt Obala Izola, ki ga je ustanovil leta 2010, da bi na območju izolske ladjedelnice gradil nepremičninski projekt. Kljub obiskom pri ministru za gospodarstvo Zdravku Počivalšku je ideja propadla.

Leta blokad
Zemljarič je podjetje Projekt Obala Izola ustanovil prek svojega podjetja za poslovno svetovanje Eti-par, katerega polovična lastnika sta (bila) Zemljarič in Irenka Erjavec, ki je bila tudi direktorica. Na skupščini 15. novembra lani sta sklenila, da podjetje pošljeta v likvidacijo.

Eti-par je imel sicer neverjetnih 777 dni blokiran račun pri NLB. Skupaj je imelo podjetje 997 dni blokado.

Podjetje Eti-par je zadnja leta zaključevalo v rdečih številkah, čeprav ni imelo zaposlenih, je bilo iz leta v leto bolj zadolženo.

Rop od Jankovića do Zemljariča
Novo upanje za nepremičninski uspeh je Zemljarič očitno našel v bivšem predsedniku vlade Antonu Ropu, politiku, ki je na vrh Mercatorja nastavil Zorana Jankovića in mu to pred kamero komercialne televizije tudi povedal: “Jaz sem te nastavil, politika te je nastavila, politično si bil nastavljen.”

Rop in Zemljarič sta nepremičninsko družbo Carantanium ustanovila skupaj s podjetjem Esquilino investicije s sedežem na Tavčarjevi 4 v Ljubljani, kjer je tudi sedež novega podjetja. Edini lastnik Esquilino investicij je Marko Kosmač, direktorja pa sta Roman Kosmač iz Spodnje Idrije in Aleš Grobovšek iz Ljubljane. Isti trije se na enakih funkcijah na naslovu Tavčarjeva 4 Ljubljana pojavljajo tudi pri podjetju Quirinale nepremičnine, registriranim za posredništvo v prometu z nepremičninami.

 

Notarski zapis Mira Košaka razkriva, da so se Rop, Zemljarič in Grobovšek kot zastopnik Esquilino investicij v pisarni notarja na TR3 zglasili 6. marca 2019 ob 8. uri in v potrditev predložili družbeno pogodbo o ustanovitvi novega d.o.o. Iz te pa izhaja, da sta Rop in Zemljarič ustanovila podjetje, ki se bo ukvarjala s Korotanskim naseljem v Ljubljani.

In tu se bosta Rop in Zemljarič spet srečala z Jankovićem.

Zemljarič in Janković sta si bila 2017 tako blizu. (Foto: arhiv Demokracije)

Projekt je leta 2015 nasedel, ko takratni investitor Westbrook Estate ni dobil gradbenega dovoljenja, zaradi česar je od Mestne občine Ljubljana terjal 2,85 milijona evrov odškodnine. Zemljišče so prodali družbi Gradnja nepremičnin, ki je bila tudi neuspešna pri pridobivanju gradbenega dovoljenja za načrt, po katerem bi zgradili 260 stanovanj in športno igrišče. Prostorski načrt iz leta 2009 sicer dovoljuje gradnjo 800 stanovanj.

Predsednik Četrtne skupnosti Šiška je leta 2007 v javnost poslal zapis, v katerem so nasprotovali gradnji Korotanskega naselja: “V četrtni skupnosti (ČŠ) Šiška smo že na lanski prostorski konferenci, ki jo je pripravila Mestna občina Ljubljana, poudarili, da zemljišče pred obrtno cono Stegne (poimenovano Korotansko naselje) ni primerno za veliko blokovsko naselje. Investitor Keek International nas je na prostorski konferenci seznanil, da bi želel na omenjeni lokaciji zgraditi tisoč novih stanovanj. V ČS Šiška smo takim nameram že ob seznanitvi nasprotovali, saj menimo, da prostor ni primeren za tako pozidavo. Čez celotno parcelo poteka visokonapetostni vod, cesti, Korotanska in Kovinarska ulica, ki vodita do omenjenega zemljišča, pa sta ob prometnih konicah neprevozni. Menimo, da je treba omenjeno zemljišče uporabiti za gradnjo individualnih hiš, ter tako končati pozidavo v enotnem stilu enodružinskih hiš. V območju visokonapetostnih vodov pričakujemo ureditev zelenega pasu. Zemljišče ni primerno za otroško igrišče, saj je tik ob severni obvoznici in pod visokonapetostnimi vodi. V ČS Šiška si že leta prizadevamo za ureditev tega dela naše ČS, z novo Litostrojsko cesto, ki bo omogočala razvoj in ureditev prometa ter varno povezavo med Šiško in Bežigradom. Naše zahteve po ureditvi prometnih in prostorskih zadev utemeljujemo z novimi gradnjami na tem področju, kamor sodijo nova poslovna cona Litostroj z desetimi poslovnimi objekti in poslovno stolpnico, prek 800 stanovanj na področju Avtomontaže, novi poslovni objekti v industrijski coni Stegne, novi študentski dom na Litostrojski. Ureditev Korotanskega naselja mora biti v sozvočju vseh dejavnikov na tem območju, od najbližjih sosedov do industrije v Stegnah in Litostroju. Nova ureditev celotnega območja mora prinesti občanom in vsem zaposlenim višjo kakovost bivanja in možnost razvoja na tem tako pomembnem industrijskem območju.

Škandal24

 • Vera

  Uboga Slovenija,kjer imajo niti v rokah propadli premier Rop in 90 letni udbovec “Müstačof Hanza.”

  • Vera

   Še to sem pozabila napisati, da je tov.Rop, ko je bil premier, dal ukiniti SDK ( službo družbenega knjigovodstva) , zato je bi “rop” odprt na stežaj .

   • Harigast

    To je bil pa kar Drnovšek.

   • Tone

    Pa na desnici so bili zelo zadovoljni, da je ukinil to komunistično ustanovo. Nihče ni bil proti!

    • šrauf

     Lažeš kot pes teče!!! Kdo je že bila Romana Logar???

     • Tone

      Romana Loga je bila visoka uradnica, nikoli pa ni predstavljala nobene stranke. Katera stranka je bila proti ukinitvi SDK?

   • SIMON ROZIC

    In zakoni napisani in podpisani in- Rop se je lahko
    nemudoma začel! In se je!
    Boljšega priimka kot ga ima Tone za kraje, nima nihče!
    Zemljarič pa je UDBOVSI Bog, prav taka svinja kot Soros
    in Kučan skupaj!

 • milanček

  Preljubi zavedni, ponavljam, zavedni Slovenci, kdaj se bomo končno rešili te kriminalne družbe ala zemljarić, janković, kućan in odtala mafija in omogočili našim zanamcem boljše in bolj kulturno življenje

  • šmentanamuha

   Za ljudi je večji napor razmišljanje kot pa tekanje na maratonu.

   • janezxy

    Že to je velika sramota tekanje v Dražgoše in sramotit njihove krajane.

  • KAPIBARA

   Nad takimi je še Matilda obupal.. bodo še njej vse pokradli..

   • milanček

    ne in ne, mi imamo odgovornost in vse to moramo urediti, pospraviti! kaj nam bo kućan solil pamet, da morajo politiki kot prvo skrbeti za svojo državo, on sam, izdajalec, pa še danes govori , poudarja, da mu samostojna Slovenija ni prioriteta! sprevrženost do konca, seveda saj je komunistični gnoj! kućan, za dobro Slovencev čim hitreje crkni!

    • Luiggi

     Poslus kaj ti pravi KAPIBARA,se Matilda ga ne mara!

   • SIMON ROZIC

    Koso so ji že vzeli; prišla bo pa s srpom in kladivom! Tudi to velja, samo
    naj pride!

 • Anton

  ok luzer dol ali gor, mene zanima samo ali on te rdeče številke sam poravna iz svojega žepa ali mu jih poravnamo mi davkoplačevalci, ker potem se lahko kaj hitro vidi kdo je dejansko luzer

  sarkazem press

  • Igor Ivančič

   Kdo pokriva njihove rdeče številke se pa ja ve!
   “ONI” se za to že niso borili.

 • totex39

  Lopovi vedno združijo svoje moči in to zaradi tega,ker jim koroptivna država vse to omogoča in nimajo problemov.

 • Amerikanc

  Jata roparic, se pod to vlado, brezskrbno zbira pod nebom.

 • xtc

  Očitno bo udbo mafiji uspelo to kar drugim ni dovoljeno pa še denar od države bodoi dobilui.
  Zemljariča bi veljalo povpraššati koliko mrtvih ima na puklu za časa pobijanja Albancev na Kosovu,ko je bil na mestu sekretarja na notranjem ministrstvu tam v osemdesetih.

 • Marijan

  Na vidnih slikah samo en velik kup gnoja….

  • Tone

   A poznaš tisti vic, kjer je cigan na vseh slikah videl pičko?

   • Luiggi

    Ti pa tica,ker si toplovodar!

    • Tone

     Gej se reče po novem. Besedo toplovodar uporabljajo samo še tazadnji zarukanci.
     Pa, to sploh ni več zmerljivka, če si mislil zmerjati.

 • samsara

  Kako, kaj veletovariš in “vplivni lobist” (neregistriran sicer, a komu to mar), nekdanji šef zločinske in teroristične organizacije Udba, ni progresivno dementen…?
  Ko je bila pred par leti aktualna opcija sojenja udbovskim zločincem in teroristom za likvidacije civilov v Nemčini in Avstriji, je bilo kar nekaj ‘namigov’ na to temo in za podkrepitev je dotični menda za nakaj časa preventivno vedril v neki specializirani ustanovi. Potem pa so se oblaki umaknili in zdravstveno stanje je spet zelo dobro, človek poln elana in načrtov za svetlo prihodnost.
  Lepo je v naši domovini biti bivši udbovec!

  • janezxy

   To je možno samo v komunističnem raju pod Alpami.

   • samsara

    Udbokomunističnem raju.

    • janezxy

     Kjer zločinci še danes se ne imenujejo zločinci ampak narodni heroji,kjer zločinski prasci še danes dobivajo privigirane pokojnine,,kjer je lahko trapasti Šarec PREDSEDNIK VLADE,,—-KJER—-KJER—-KJERODMEVE VODI OPRANO MOŽGANI bergant in dela na družini reklamo za post juuuuuuuuuuu—-ja u————————–država

     • Tone

      A ti je med tipkanjem popustila tableta?

     • Luiggi

      Toncek,tebi pa cela pest tablet nikoli ne prime,zato ti ne more popustit!

   • Tone

    Ne, pač pa v kapitalističnih rajih, kjerkoli. V komunističnih rajih se take reči redko dogajajo.

    • Luiggi

     Ja madona Tone,al se ti je cist sfrkljalo (bi rekla moja najdrazja)pa jaz tudi?!

     • Tone

      Bolj verjetno je, da sem na tem portalu edini, ki trezno misli.

     • Aresnica

      Ti si res OVČKA, ki trezno misli.
      ______________
      Lep pozdrav

  • samotoje

   Celo udbovci na koncu pristanejo v zakopanah. Definitivno.

 • janezxy

  Temu se pravi prašičji shod.Velika vloga rdeča javna greznica.

 • tohuvabohu

  So ptičice zbrane …

  • zokispoki

   Likvidacija, to je beseda, ki jo zakrknjeni komunajzarski kriminalci sila radi uporabljajo, tako, ali drugace, kenede !

   • Tone

    V kapitalizmu se podjetja ustanavljalo in likvidirajo vsakodnevno.

    • Luiggi

     Taako majhen narod pa tako veliko stevilo podjetij,saj jih boste imeli kmalu vec,kot je ljudi,ce niste vsi skup mal prfuknjeni,sem jaz papez!

     • Tone

      Ne poznam statistike, ampak tisti, ki se na to spoznajo, pravijo, da smo Slovenci, kar se tiče ustanavljanja podjetij, preveč bojazljivi. torej jih imajo drugod neprimerno več.

    • zokispoki

     V komunizmu so se pa ljudje likvidirali vsakodnevno, in s tem ima stari merjasec zelo dobre izkusnje, kenede !

 • Peter

  Škoda, da ni udba v likvidaciji, no.

  • Tone

   Udba stanuje samo v tvoji glavi.

   • xtc

    A zato taKO ČATITE TRENUTNO PRVEGA v SLO Plavega?

    • Tone

     Tega pa moj šifrant ne zna dešifrirat.

     • xtc

      Jep.
      Nizek IQ je pačhudič.

   • janezxy

    Res si budala na potenco in to visoko.Ti si pravi to-ne.,bivol.

    • Tone

     Lepo si se opisal.
     Ali morda poznaš kak drug naslov udbe?

 • Olga101

  Udbaši (Kucan, Zemljarič….) in skorumpirani politiki tipa Rop, Fajon…sodijo za rešetke! Kje so organi pregona?

 • bubamara

  Nekako je treba vrniti pokraden denar v Butale. Če hočejo gradit, pa naj gradijo. Narodu se itak ebe za pokraden denar.

 • Nej vsi vedo

  Sodišča bi sodila v imenu ljudstva, samo kaj ko je ljudstvo neumno…volijo Šarca, Cerarja…
  Se še spomnite elektro monopola katerega je sfukal s tožbo tisti Pezdir? To je bilo v imenu ljudstva.

 • Tone

  O kriminalu in pokradenem denarju pa nič. A se je udba poboljšala?

 • Peter

  Kateri blokd luzer spet smeti tukaj vmes?
  Kija ali hjundaj?
  Će se mene upraša, je Kija, no.

  • Luiggi

   Al si mislu Hunyadija?

   • Peter

    Lujđi, a ti tudi nimaš đ na tipkovnici?

 • rubec

  Slovenci pa še kar postavljamo tisto butasto vprašanje, češ, a bo s sabo nesu. Zemljarič dokazuje da se da.

  • janko

   S sabo nesemo, ja, seveda! Pa ne evre in bajte.
   S sabo odnesemo SVOJA DELA! Dobra in slaba! Samo to!
   Kaj naj še rečem? Z največjo vnemo se trudimo za dobro – kajti večno trpljenje je realnost in je nekaj nepredstavljivo strašnega!

 • Janez Kepic-Kern

  Bog Vam, nam daj dober dan – vsem skupaj.
  V
  198o. letih, ko se je zdaj 90 letni J.Z.
  povzpel na vrh tedanjega seveda IZVRŠNEGA SVETA – pod nadzoromCKZK
  nisem bil jaz
  politično nič aktiven – SKRBNO SEM KOT OK KNJIŽNIČAR IZPOSOJAL KNJIGE
  NAVADNIM LJUDEM
  V OKOLIŠU LJUBLJANA. Spomnim se, da je
  ENA OK STROKOVNO NAJVIŠJA BIBLIOTEKARKA V NAŠI KNJIŽNICI
  JE TEDAJ REKLA:
  “A zdaj nam bo pa ta – policaj . vladal? A res nimajo kakega normal strokovnjaka?”
  KAKO
  JE TEDAJ J.Z. VLADAL – SE NISEM NIČ ZANIMAL.
  Čutilo se je, da bo ex KP, ZK YU ŠLA – V FRANŽE. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  MORAM REČI, DA JE BILA TISTA OK
  PRECEJ NENAVADNA OK BIBLIOTEKARKA – PRIMORKA
  PRECEJ ŠPASNA OSEBA: MIRNO JE HODILA V RKC K MAŠAM,
  ZBIJALA ŠTOSE NA RAČUN CK ZK= ČEŠ – KOZI “CEKA” IN “ZEKA”
  IN IMELA V PISARNI SLIKO J.B.TITA.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se
  kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka
  demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

  • Get Smart

   PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

   LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna
   naslednica
   SKOJ-a – Savez komunističke omladine
   Jugoslavije).
   SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ
   (Ujedinjeni
   savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
   se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
   jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
   se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
   traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
   socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
   demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
   ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
   Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
   stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
   imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo
   v
   t. i. “Združeno levico” itd.
   lahko še vedno opazujete:
   LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
   Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
   vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
   MURGLSKA KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

   • Get Smart

    Država ne ukinja … država ne dela, država samo je,
    je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMI JUGA = združenje zločinskih kastratov =
    transićev nje = pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi,
    obstaja kot formalni okvir, je družben dogovor ljudi (ali pa kaviaržido kominternističnih
    in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kreatur = transićev) o
    skupnih poslih.

    Če pa že (pogojno), če prav morate, želite uporabljati pojem država,
    MORATE povedati, katera!

    =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
    =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
    =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

    MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo državo MURGL KOMI JUGO =
    VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
    MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido
    KOMINTERNISTIČNIH transićev in njihovih serbusov=hlapcev= psov čuvajev=watchdogov. VSI.

    ČLOVEK pa dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
    resnicoljubno …
    .
    Torej, tega in onega ne dela neka država (država to, država ono, država je grda … VSE TO
    JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL
    JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – “vojaki revolucije”, kot jim pravi tovariš MILAN KUćAN,ki je
    predsednik predsedstva Centralnega komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
    sami pa si med drugim pravijo še “WATCHDOGI”, “psi čuvaji tekovina revolucije.

    • Get Smart

     MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI,
     RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji.
     Magarac u Lipicama ni LIPICANAC nje. Boste otročički odprli učke in vklopili možgančke?

     Marjanka ŠARAC ni slovenski premier,
     ampak je
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kao premier v Sloveniji =
     vse kreature in njihovi SERBUSI=hlapci
     so lahko in so:

     –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI leviči-stvor v Sloveniji
     –SRBO JUGOKOMUNISTIČNI leviči-stvor v Sloveniji
     –RVACKO JUGOKOMUNISTIČNI levićiji-stvor v Sloveniji
     –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI levičiji-stvor v Sloveniji*
     –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI leviči-stvor v Sloveniji

     –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI levičiji-stvor v Sloveniji
     –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI leviči-stvor v Sloveniji*

     i tako dalje do tokija.

     * = babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … =
     = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

     Pamet v glavo.

 • Get Smart

  T. i. “Levica” = uradno = IDS + TRS + radnici violete tomić.
  IDS je “nov obraz”, ki ga je v hotelu UNION ustanovil MILAN KUćAN,
  TRS = “nov-obraz” KUćANOVEGA zeta in kaviarŽIDO pussića Kermaunerja, bolj znanega kot
  Hanžeka nje, violeta pa je odcepek od DeSUS-a, DeSUS pa je “nov–obraz” oz. odcepek od SD =
  Socialni demokrati, ti pa so “star–obraz” oz.
  le preimenovanje
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

  –––––––
  IDS = INICIATIVA za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = ZDRUŽENA LEVICA =
  = LEVICA =
  =
  ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
  = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
  IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
  prvo nastopljeni predsednik = Luka Mesec

  • Get Smart

   Uradni začetek Lučkine zvezde oziroma pol-meseca je oznanil sam tovariš
   MILAN KUćAN,
   predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   in sicer leta 2013 v hotelu Union:

   “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
   tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
   uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
   komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
   formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
   in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
   predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
   INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.”

   —–
   * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s

   TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in delavsko stranko štabnih
   babilonskih delavk Violete TOMIć,
   nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v “ZDRUŽENO LEVICO”,
   nato pa v “LEVICO”.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje
   kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   =
   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s
   hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in
   do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske in otroke

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL-JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM =KOMUNIZEM =
    =KAPITALIZEM = FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM =
     SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem
     = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU
     ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas
     boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

     • Get Smart

      Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku
      IZROPALA
      220 MILIJONOV € za projekt,
      ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
      40 milijonov €

      in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
      MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
      ampak jih
      je nagnal domov BREZ PLAČILA.

      Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
      Kaj odmeva v Stoščah?

      – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
      – ZA koga? Za PARTIJU?
      – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
      – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
      – “Evviva communismo!”
      – “Bandiera rossa la triumfera!”

      Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo
      osvobodila.

 • Janez Kepic-Kern

  Get Smart !
  Hvala Ti za trud okrog priprave in objave
  vseh
  SPODNJIH POMEMBNIH INFORMACIJ.
  Kar dostikraz – jih še ponovi ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  PA?
  Kaj je to?
  So bivši vodilni ttrdi komunisti – postali – KAPITALISTI? “KOMUNISTIČNI KAPITALISTI”. Ali kaj?
  TAK
  VTIS IMAM JAZ?
  A se motim? Te ex tovariše – zelo slabo poznam. LR. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • RATATA

  Rekar, Rop, Zemljarič, župevc na popu….. so kot hrvati, ki se prav nićesar ne sramujejo!

 • GverilaStyle

  ROP….ROP….ROP….ROP….ROP….ROP…..ROP…..ROP…..ROP…..ROP !!!!!!!!!!!

 • Marija

  Pohlep res nima meja.