fbpx

[Video] Romana Tomc: Za višje plače, boljše pokojnine in razvoj podjetništva bomo na volitvah obkrožili stranko SDS

Evropska poslanka Romana Tomc (Foto: Romana Tomc)

Podpredsednica Slovenske demokratske stranke Romana Tomc je svoj glas na volitvah za državni zbor 2022 oddala na predčasnem glasovanju, hkrati pa pozvala državljane in državljanke, naj za svobodno in razvito Slovenijo oddajo svoj glas Slovenski demokratski stranki.

Romana Tomc, podpredsednica Slovenske demokratske stranke, je svoj glas na volitvah za državni zbor 2022 oddala na predčasnem glasovanju, pri čemer je poudarila tudi pomembnost glasovanja in zaradi boljše prihodnosti pozvala vse na volitve.

Po glasovanju je dejala, da v kolikor želimo odločati o naši prihodnosti, moramo nujno oditi na volitve. “Seveda bomo na volitvah obkrožili Slovensko demokratsko stranko.” je dejala. Predčasno glasovanje poteka na posebnih voliščih na sedežih okrajnih volilnih komisij (na sedežu upravne enote, kjer imate prijavljeno stalno prebivališče) od torka, 19. aprila, do vključno četrtka, 21. aprila 2022, med 7. in 19. uro. Za predčasno glasovanje ni potrebna predhodna najava. S seboj je potrebno imeti osebni dokument, s katerim se lahko identificirate (npr. osebna izkaznica, potni list, vozniško dovoljenje), po možnosti pa tudi obvestilo okrajne volilne komisije o volitvah.

“Če želimo višje plače, boljše pokojnine in razvoj podjetništva, če želimo svobodno in razvito Slovenijo, potem je Slovenska demokratska stranka res najboljša izbira,” je še poudarila podpredsednica Slovenske demokratske stranke in evropska poslanka Romana Tomc.