fbpx

[Video] Sedaj napadajo že v Škofji Loki! Kranjski svetnik na Facebooku objavil posnetek aretacije sirskih migrantov, ki so napadli obiskovalce prireditve!

Foto: Fb

Trije migranti so brez kakršnegakoli razloga napadli obiskovalce prireditve in nekaj vpili v arabščini. Varnostniki so enega obvladali in vklenili, dva sta zbežala pred prihodom policije. To je na svojem Facebook profilu zapisal Zoran Stevanović, mestni svetnik MO Kranj in objavil video posnetek, ki pa ga je Facebook kmalu umaknil.

Zoran Stevanović je napisal, da očitno mediji ne smejo poročati, da se napadi migrantov dogajajo tudi v Sloveniji. “Ni potrebe, da jih gledamo po televiziji, saj smo jih lahko v živo gledali 24. 6. na prireditvi na škofjeloškem gradu. Trije migranti so brez kakršnega koli razloga napadli obiskovalce na prireditvi, pri čemer so vpili v arabščini. Varnostniki so enega obvladali in vklenili, dva sta zbežala pred prihodom policije,” je zapisal Stevanović in objavil posnetek ter fotografijo slovenskega dokumenta, iz katerega izhaja, da je sirski državljan, s statusom begunca, ki ima prost dostop do trga dela.

Zoran Stevanović, kranjski mestni svetnik in strokovnjak za varnost, je imel torej prav, ko je že leta 2015 opozarjal: “Ne samo, da Sloveniji ni treba nositi nobene odgovornosti za migrante, ker ni povzročila teh migrantskih valov, dejstvo je, da ni mogoče zagotavljati varovanja ljudi in premoženja, v kolikor se bomo soočili z večjo skupino jeznih migrantov…”

 

Demokracija