Vidni levičarji postajajo vse bolj sovražni

Svetlana Slapšak (Foto: STA)

Saj ni res pa je. Leva politična srenja je že na okopih, pri tem pa so v pomoč tudi levosučni mediji, ki naj bi bili neodvisni. A take sovražnosti, kot si jo je privoščila Svetlana Slapšak, pa že dolgo ne!

Svetlana Slapšak, za katero bi težko rekli, da je neodvisna kolumnistka Večera, na stara leta verjetno nima kaj pametnega za početi, kot pisati nebuloze, za mariborski Večer, ki v bistvu ni več mariborski, ampak hudo levičarski. Slapšakove kolumne so že od nekdaj bolj “pljuvalna” akcija po vladi in predsedniku vlade, kot kaj drugega. A na večeru jih kaj takega očitno ne gane. Važno je da se piše, da se bere in da se, nekoč ugleden časnik, svinja z nebulozami.

Levičarji ne priznavajo političnega pluralizma
Izginotje desnice iz političnega življenja je osnovni pogoj za preživetje,” je zapisala Svetlana Slapšak v kolumni “drdr” v Večeru. Kjer je med drugim pljuvala po vsem, kar diši po desnem. In v sami kolumni je Slapšakova tudi povedala, da v Sloveniji desnice ne potrebujemo, ker preprosto ni storila ničesar, da bi bilo življenje za večino boljše. Kot je zapisala: “V času umiranja brez potrebe, siromašenja brez razloga ter vtepanja v glavo brez pismenosti in kulture je izginotje desnice iz političnega življenja osnovni pogoj za preživetje.

Svetlana Slapšak s svojimi kolumnami spravlja v zadrego šefe na Večeru. 

Svetlana očitno še ni dojela, da smo se rešili komunizma že 30 let nazaj in da je osnovni temelj samostojne države – demokracija in ne izključevanje. Mogoče je Slapšakova prespala, ali pe se tega v “Kumrovški” šoli niso učili, da se je v Sloveniji znižala brezposelnost, država je pomagala ljudem v času najhujše krize (tudi Slapšakova je zato dobila kak evro več), vlada je poskrbela za najbolj ranljive, upokojence, povečala se je gospodarska rast, Tudi britanski The Economist je Slovenijo postavil kar na drugo mesto med zmagovalkami epidemije. Slovenija, pa od drugih držav izstopa predvsem glede na rast prihodkov gospodinjstev in rast vrednosti podjetij. A to za Slapšakovo ni pomembno. Važno je le pljuvanje po vsem kar je lepše od nje.

e-maribor