Vlada intenzivno obiskuje regije – tokrat se se mudi na Gorenjskem

Datum:

“Predsednik vlade Janez Janša bo v petek, 10. decembra 2021, na delovnem obisku v Gorenjski regiji. Regijo sestavljajo občine Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas – Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri in Žirovnica,” sporoča Vlada RS. Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri (Sokolski dom Gorenja vas – Poljane, Poljanska cesta 87, Gorenja vas), sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov. V okviru obiska se bodo predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji.

Predsednik vlade Janez Janša bo po jutranjem delovnem posvetu obiskal Šolski center Škofja Loka, kjer si bo ogledal delavnice z dijaki in se sestal z vodstvom Šolskega centra ter ravnatelji Srednje šole za strojništvo, Srednje šole za lesarstvo, Višje strokovne šole ter vodstvom Medpodjetniškega izobraževalnega centra. Po sestanku bo sledilo delovno kosilo predsednika Vlade Republike Slovenije z župani Mestne občine Kranj, občine Radovljica in občine Jesenice ter direktorjem Splošne bolnišnice Jesenice.

Image

Po delovnem kosilu bo predsednik vlade v Šenčurju obiskal podjetje NiceLabel / Euro Plus d.o.o., kjer se bo srečal z vodstvom podjetja. Predsednik vlade bo regijski obisk zaključil na javni tribuni o razvoju Gorenjske regije. Javna tribuna se bo pričela ob 18. uri in bo potekala v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika (Trg Davorina Jenka 13, Cerklje na Gorenjskem). Zaključno srečanje bo odprto za medije. Prenos zaključnega srečanja bo mogoče spremljati v neposrednem prenosu na spletnem mestu  in na vladnih družbenih omrežjih Facebook in Twitter.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...