Hrvaško in Italijo preplavljajo migranti, vse poti pa vodijo skozi Slovenijo!

Fotografija je simbolična (Foto: STA)

Prebivalci hrvaškega mesta Nuštar so razburjeni, saj naj bi po mestu mrgolelo migrantov. Videvajo jih kar pred svojimi hišami. O tem redno obveščajo oblasti, a te ne storijo ničesar. Policija zatrjuje, da ima vse pod nadzorom, pa prav tako nič ne ukrene. Prav tako o povečani koncentraciji migrantov poročajo v krajih ob slovensko-italijanski meji. 

“Niti občina ne poskrbi za varnost,” navajajo občani nekaterih hrvaških krajev, kjer migranti prosto tavajo in povzročajo strah. Bojijo se migrantov in novega vala zajedljivih priseljencev. Glede na stanje je vsem jasno, da je migrantov več, kot poročajo oblasti. Vsak dan jih videvajo pred svojimi hišami in za vsakim vogalom, zato so prepričani, da odgovorni molčijo o dejanskem številu migrantov, ki jih spuščajo v državo, poroča HRT. Krajani zatrjujejo, da jih vsak dan videvajo, kako se potikajo v okolici njihovih hiš.

Dva sta se skrivala v travi. Prestrašila sta se me, jaz pa sem se prestrašil njiju. Začela sta bežati. Odšel sem v hišo po baterijsko svetilko in ko sem z njo posvetil okolico svojega zemljišča, sem videl, da se med koprivami skriva še eden. Poklical sem svaka in skupaj sva po telefonu poklicala policijo,” je za 24sata.hr povedal eden izmed zgroženih meščanov. ”Vsak večer pohajkujejo mimo nas. Približujejo se našim hišam, nas pa je strah. V okolici so gozdovi, polni migrantov, v katerih se skrivajo. Država pa to zanika,” se mnogi pritožujejo.

Odgovorni iz občine zatrjujejo, da nadzirajo dogajanje in da med njimi ter občani ni jasnega dialoga. Pred kamero policija ni želela stopiti, v izjavi pa po njihovih besedah ni razloga za skrb. ”Trenutno ni govora o novem migrantskem valu. Po podatkih, ki jih imamo, naj bi trend prihajanja nezakonitih priseljencev po balkanski poti upadal,” poročajo z ministrstva za notranje zadeve Republike Hrvaške.

Mostiček čez Sotlo, po katerem migranti prečkajo slovensko-hrvaško mejo. (Foto: STAfoto)

Iz Hrvaške nadaljujejo pot v BiH
Na železniškem mostu čez reko Savo so bosanski mejni policisti pred tremi dnevi aretirali štiri tuje državljane. Po poročanju naj bi migranti poskušali preko mosta iz Republike Hrvaške stopiti v Bosno in Hercegovino. Dejali so, da so iz Pakistana, dokumentov pa niso imeli. Policija jih je za nadaljnjo obravnavo predala službi za zunanje zadeve.

Migranti prav tako prosto tavajo po Italiji, očitno pa slepo prečkajo tudi našo Slovenijo
Na družbenih omrežjih pa se čedalje več govori o novi migrantski poti iz Italije, kar dokazuje tudi slika, ki prikazuje migrante na italijansko-slovenski meji, ki lagodno posedajo, oblasti pa si zatiskajo oči. Kaj to pomeni za Slovenijo? Jasno je, da je najbolj priljubljena migrantska pot čez Italijo. Če ti uspešno in brez zapletov lahko pridejo do meje s Slovenijo, gredo tudi čeznjo. Seveda se Italijani že dolgo pritožujejo nad ogromnim številom migrantov, a zdaj so se razburili še na Hrvaškem. Ugotovili so, da jim oblasti lažejo. Kdaj bomo to ugotovili pri nas? Kje so naši, slovenski podatki o očitno naraščajočem številu migrantov? Če so ti iz Italije preko Slovenije potovali na Hrvaško, bi tudi slovenska javnost o tem morala biti obveščena.

Migranti na italijansko-slovenski meji (Foto: Twitter)

A. L.

 • Furzen Veboten

  Nacionalne stranke v Avstriji, Franciji in na Nizozemskem, ki so gradile svoj politični “program” na beguncih, so izgubile volitve. V Nemčiji in Sloveniji pa še bodo.

  Zakaj? Zato, ker ljudje niso ravno navdušeni nad begunci, nad neonacisti pa še manj.

 • rubec

  V italijanski Gorici je tunel kjer so včasih vozili avtomobili. Kasneje se je skozi tunel lahko samo hodilo. Zdaj se tam leži.

 • Italija ni več tisto kar je bila. V Benetkah čutiš neko napetost…umazano…javni wc-ji svinjski.

  • bednick

   …………….in iz beneških kanalov smrdi.

   • Cel poln avtobusa ta zakritih je šlo v wc…vse zakrito, sam oči si videl. Blo me je strah, ne veš kdo je pod tisto coto. Kaj če je moški, kaj če ma orožje…jst sem bla pa v oblekci, nimam kaj skrivat. No in poj si roke umivam, ona si je dala ta zgornji del dol, okol glave je imela cunjo v obliki štunfa, to dol vzela, splaknila in dala nazaj na glavo,mokre prešvicane, wc poscan. Noro…beneški kanali so še dobri.

    • karlina

     Hvala enako, sem prvo nindzo videla lani v Lescah, v Hoferjevi trgovini, nisem bila pozorna in kar naenkrat se obrnem, zagledam-samo tiste oči, ki so predirljivo zrle vame, ti povem, da sem se tako ustrašila, da je šel srh po meni, šla sem iz trgovine , nič kupila, ko sem prišla do moza , me je vprašal, če sem videla duha, ker sem bila bleda, kot smrt in sem mu povedala, da je bilo huje, kot duh, skratka, s takšno opravo v Evropi res zbujajo samo strah in srh, kaj se skriva pod to rjuho, ali je moški ,ali je zenska in kdaj bo potegnil -a ven noz. Če kdo misli, da so zenske drugačne, kot moški ,se zelo, zelo moti-kdo pa vzgaja otroke od majhnega , da smo vsi ,ki nismo njihove vere, zanje samo sovrazniki, ki jih je treba pobiti

  • paradajz

   V Gorici,Trstu,Vidmu (Udine),Pordenonu jih je dejansko več kot Italijanov. Žal čutim strah,nelagodje in velik odpor. Policajev in vojakov pa nikjer. Čakajo prvi pokol,potem pa znan protokol: sveče,cvetje,sožalje in poostrena varnost. Prepozno dragi politiki,prepozno. Samo bedaki jim še verjamejo.

   • karlina

    TOČNO, se mi zdi, da si tudi pri nas prav zelijo enega masakra, da se bodo lahko ven metali, kot v skoraj vseh EU DRZAVAH

 • bednick

  Nova24, s fotografijami pa znate manpulirati.
  Se učim.

 • spet-sam-jest

  A sm jest tale člank prou zastopu, de zdej migranti rinejo iz Italije skoz Slovenijo u Hrvaško, pa pol naprej u Bosno? Ja sej to je pa ja fajn, so se zgleda naveličal Europe in grejo počas nazaj prot domu, al se vam je pa mrbit mal kompas u glavah zrolu, pa ste začel pisat kr ene bedarije, sam de lohk pišete o migrantih?

  • Stajerka

   VSE poti vodijo na sever……proti novi svetovni Meki – nič več Rim, kot so govorili naši predniki…….

  • karlina

   No, tebe prav nihče nič ne razume,ker pišeš, kot govoriš, izdajaš s tem svoje poreklo

 • RealRevolution

  Nova24 korektno poroca o migrantih medtem,ko rezimski medij zavaja in pop tv,ki jim je bolj pomembno tema o “legalizaciji” istospolnih.Ja saj je pomembno ampak ne,da bi imeli diskusije,ce ja ali ne,temvec mora biti 100% prepovedano.Ko bo v Sloveniji moseja zacela z delovanjem bodo sami problemi,levicarji pa jih bodo podpirali kot vedno.Ko bo zamlelo bodo levicarji prvi cakali na meji s kufri polno denarja(ampak cigavega?!),domoljubi pa vecinoma ostali in branili domovino ter standard drzave,ki ga je treba zelo izboljsati.Tu je Slovenija!

  • karlina

   TOČNO, saj zato pa grabijo in kradejo denar, dokler se še da, da bodo samo zbezali na kakšne oddaljene otoke, to je dejstvo, zato pa delajo tako in si mislijo s figo v zepu, kar naj bodo migranti , nas itak v Sloveniji ne bo več dolgo

 • Stajerka

  iz dneva v dan jih je več……ne moreš jih zgrešit, so v skupinah, zelo glasni in moški poprečne starosti 20-25 let……družine so vidne že na daleč – premikajoča vreča blaga v naši kulturi pač izstopa……predvidevam, da so med njimi tudi družine, ki so povsem neopazne……..
  sicer pa se je to dogajalo celo leto…..čez noč ni bilo več problemov, migracij in kriminala – zanimivo kako hitro so se sposobni, po mnenju zahodnih novinarjev, nekateri socializirat in dojet da to pač ne gre…..
  nekateri smo na zadeve, ki so točno v današnjem zaporedju dogajajo na Slovenskih tleh, napovedali že v začetku svinjarije svetovnega kova (nereagiranje levakov, pritisk migracij iz zahoda in vzhoda, zaprtje meja na severu – manjka samo še uresničitev masovnega vračila migrantov iz severa nazaj proti jugu)……..samo počakajte, da bodo v Nemčiji mimo volitve in če jih bo ponovno dobila Merklova, potem na evropskih tleh evropskim narodom sledi genocid……ne takoj, v roku par let pa definitivno!!!

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!!!

 • dr Janez Sveti

  Kako vas ni sram, objavljat izmišljotine, ki jih niste podkrepili niti z enim dokazom. Ubogi tisti, ki vam verjamejo, saj že vidijo na dvorišču Turke s konji!
  DR Janez Sveti ogorčeni

  • Darth Vader

   dr janez sveti retardirani in slepi, lažno humanitarni, idiotsko komentattorski…….

   • dr Janez Sveti

    A lahko razložiš, zakaj imaš takšno mnenje ali si samo neumen in ti je lepo pisat žaljivke, ki mene nasmejijo?
    KO preberem tvoje komentarje sklepam , da si retardiran in umsko zaostal . Sem lepo razložil svoj komentar?
    DRE Janez Sveti geniuj

    • Anton

     Janez resnično že deluješ tu gor malce burleskno s s svojim namišljenim “genijem”

     sarkazem press

     • dr Janez Sveti

      Žal te moram razočarat. Res sem genij. Naj te ne moti, da ti nisi, saj svoje genialnosti ne izkoriščam zato, da bi škodil manj inteligentnim.
      DR Janez Sveti dobrotnik

     • centurion

      Kateri si z leve sedeči na fotki zgoraj?

     • dr Janez Sveti

      A to je vse kar premoreš? To imenuješ komentar ali samo slab poskus humorja? Sem proti nekontroliranemu uvozu emigrantov. Trdim pa, da Nova24tv zavaja in si izmišlja, saj je razvidno iz samega prispevka, da ni nikjer nobenega podatka, temveč samo stare fotografije in zgodbica.
      DR Janez Sveti genij

     • centurion

      Posluš Sveti, posluš.
      Pred mesecem sem bil v Trstu na železniški postaji ker
      smo šli na izlet v Benetk. ( z vlakom Trst-Benetke-Trst).
      Parkirali v bližini postaje zjutraj okrog 6.30 in čakali na vlak,
      ki je startal nekaj po 7.uri . Gnoja prepečenega kolikor hočeš in
      zelo neprijeten občutek.
      Pri vrnitvi po 22.00 uri pa nas ni bilo volja popiti niti obveznega tržaškega kapučina…
      Še pred 10 leti je bilo še nekaj mittleurope v zraku, kljub Kitajcem sedaj je pa podn
      podna s temi islamci.
      Če želiš kaj več v živo, kar ti ne ponuja Nova24Tv pojdi na kavico v Trst.
      po možnosti, ko pade mrak.
      Ti bo padel mrak na oči tudi tebi kar boš videl.
      Pa vseeno-
      lep dan želim,
      centurion.

     • tarantela

      Če so zate in za mnoge na tem portalu migranti gnoj, zakaj potem SDS podpira gradnjo džamije v Ljubljani?
      Lepo prosim za pojasnilo!
      Hvala!

     • centurion

      ker mora imet gnoj svojo greznico
      zadovoljna?
      zadovoljena pa že dooolgo ne….hik hik

     • karlina

      SDS NE PODPIRA IN NI NIKOLI PODPIRAL GRADNJO DZAMIJE, TO JE LAZ, KAR SI TI NAPISALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mimogrede, tisti, ki bezijo in so res migranti iz Sirije, ki jih pri nas ni-niso gnoj, tisti, ki pa koljejo in posiljujejo, napadajo evropejce pa so še kaj hujšega, kot GNOJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • dr Janez Sveti

      Ne vem zakaj bi z vlakom hodil po Trstu, nad katerim so še fašisti obupali. Trst je bil in bo greznica malomeščanstva, prostitutk in kramarjev.
      DR Janez Sveti Genij

    • Darth Vader

     moje mnenje o tebi je že dolgo tako, le iz dneva v dan vidim, da imam prav glede tebe……imaš duševno motnjo, katera se imenuje “Ostrich parasite syndrome” skupaj z močnim stockholmskim sindromom, hkrati pa imaš podzavest programirano v obratni rasizem…….verjamem, da si toliko svetega genija, da boš znal na googlu alpa duckgogoju poiskat ustrezne znanstvene razlage in verjamem, da toliko angleščine razumeš, ker si genij…..in to samooklican

     • dr Janez Sveti

      Google razlag, ki si jih našel, tako mimogrede in pravzaprav niso povezane med seboj, so znak, da si žele biti pameten in si ponovno žal pokazal, da ti ne gre in ne gre. Kakšno zvezo imajo omenjeni sindromi med seboj lahko samo ugibamo. Jaz vem, da nimajo prav nobene zveze. Zapomni si, da s poskusi žaljenja, samo dokazuješ svojo kratko pamet.
      DR Janez Sveti analitik

     • Darth Vader

      na klele imaš, k vidim da si polpismen……nekdo se je celo potrudil in za take, kot si ti izdelal slovenske podnapise…. https://ambasador21.wordpress.com/2017/06/03/zakaj-se-levica-podredi-nasilju/

     • dr Janez Sveti

      Ponovno si dokazal svojo kratko pamet. Nisem bil nikoli levičar in nikoli ne bom. Ne verjamem v njihove cilje. Pravtako pa ne maram desnih ekstremistov, ki povsod vidijo sovražnike in zarote. Oboji so za mene enako škodljivi za družbo, vendar nisem za prepoved. Menim namreč, da ima vsakdo pravico, da pove kaj misli in čuti.
      Jaz bom vedno tukaj napisal svoje mnenje in se ne priklanjam nobenemu taboru, kakor vi reveži, ki se počutite izgubljeno, če vam kdo ne pokaže, kako morate mislit.
      DR Janez Sveti genij

     • Darth Vader

      reveži a? :) dej debil razlož mi ti potem, kako se lahko naučiš osnove programiranja, brez da ti nekdo razloži najprej osnove na katerih lahko začneš? dr sveti genij vsega sam naučil vsegliharstva?

     • dr Janez Sveti

      Zakaj naj bi se jaz učil programiranja? Kako si sploh prišel na to idejo? Popolnoma si zgrešil rdečo nit komentarjev. Ubogi zmedeni fante!
      DR Janez Sveti genij

     • Darth Vader

      ti res nimaš kognitivnih procesov na mestu, če ne razumeš preproste metafore….. dr sveti v my ass

     • dr Janez Sveti

      A si homo, da rad omenjaš tvojo rit?
      DR Janez Sveti resen

     • Darth Vader

      metaforična komunikacija je znak inteligence…..in to tebi ne gre….že 2x v 30min…..

     • dr Janez Sveti

      Kaj je v slovenskem jeziku ta metaforika? Po tvojem?
      DR janez Sveti genij

     • Darth Vader

      v prvem primeru glede programiranja se metafora nanaša na tvoje duševne motnje….torej če ti strokovnjak ne pojasni kaj to je v strokovnem jeziku, kako boš vedel osnovno definicijo in jo prepoznal, če ti ne bo nekdo prevedel v slovenščino osnovnih definicij, katere podajajo mednarodno uveljavljeni strokovnjaki…….v drugem primeru, kjer smo ugotovili, da ti inteligentna metaforična komunikacija že povzroča resne težave zaradi manjka kognitivnih procesov predvsem na področu abstrakcije, se metafora “dr sveti v my ass” nanaša na to, da si pač interna vsebina moje riti, z ne-znanstvenimi besedami povedano – drek&smrdljivi veter oziroma po doktorsko – prdec. Besedna zveza “my ass” se uporablja kot pogovorna metafora v angleščini in naglasuje glasno nestrinjanje oziroma naglasuje slikovito nestrinjanje s stališči, katere predstavlja druga stranka v bilateralnem pogovoru. zdaj smo pa tudi z empiričnim poizkusom ugovotili, da nimaš za “3 bureke v glavi” <—- balkanizirani sinonim za "dr sveti v my ass"…….

     • dr Janez Sveti

      No, pa sem dosegel svoje. Dobil sem dokaz, kako se eni s tujkami kitijo, ker imajo občutek, da je zaradi tega njihovo govorjenje (beri nakladanje), pomembno in učeno. Napaka. Tujke uporabljajo sleparji, ki večinoma sploh ne vedo, kaj tujke pomenijo in se sami sebi zdijo zaradi njih pametni. Običajno tudi sami sebe imenujejo “intelektualec” oziroma “strokovnjak” :) Za tri bureke v glavi sicer prvič slišim, čeprav odlično govorim srpski jezik. Verjetno ta izraz uporabljajo “intelektualci” tvoje nivoja. Nivo izražanja v katerem se uporabljajo besede, ki govorijo o človeških odpadkih,pove vse o “strokovnjaku” za tujke, oziroma po naše DREKAČU.
      DR Janez Sveti genij

     • Darth Vader

      kolikor vidim ti sebe kitiš z dr janezom svetim genijem – strokovnjakom in intelektualcem……sedaj smo pa izvedeli še da si srbine majstore :)

     • dr Janez Sveti

      Takoj bi se pohvalil, da sem Srb. Zakaj pa ne. No, vendar nisem. Sem kar SLOVENEC. Ponosen veteran vojne za Slovenijo , velik davkoplačevalec, ter strpen človek. No, to, da sem lep genij je pa dejstvo od Boga dano.
      DR Janez Sveti lep genij

     • Darth Vader

      kako smo že ugotovil zate zadnjič? :) lastna hvala cena mala…..samooklicani intelektualec, kot lepo pišeš ene 2-3 objave nazaj :) no zdej smo še ugotovili, da drkaš na srbe bolj kot drkaš na slovence :) sej veš, pri tej silni intelektualni sposobnosti, katero imaš, kako se takim pacjentom, kateri drkajo na drug narod namesto na svoj narod že reče……in zanimivo, da se obe besedi, tako srbska kot slovenska začneta z isto črko ….. torej i…..

     • dr Janez Sveti

      Tvoji razumsko in kvalitetno spisani komentarji so popolnoma vredni tvoje inteligence. Ker ti tuje besede, pobrane iz spleta niso pomagale, si se pač vrnil na svoje ustaljeno komuniciranje.
      DR Janez Sveti lep genij

     • Darth Vader

      vidimo te ja :) ti si edini klelegor, kateri v pri vrsti govori o sebi non stop :) ti to, ti ono, ti tretje…..najbrž je razgradnja vrednostnih sistemov slovencev edina stvar, katera ti poleg srbije še dvigne kurac :) in zdej smo ugotovil že kar nekaj stvari o tebi :) namreč, da doktor nisi, intelekt ti je španska vas, katerega zanikaš v enem ali dveh stavkih takoimenovane svete preproščine, drkaš na srbe ter si vseglihar, brez sposobnosti racionalne presoje nečesar, kar je izven tvoje ideološke opredeljenosti :) morm rečt, da imaš vrednostni sistem vreden pravega pravcatega levega trola……kako že pravi enostavčna modrost…..le čevlje sodi naj kopitar :) možno da bi se na 24ur.com počutil bolj doma, kajti tukaj tvoji komentarji odstopajo od normalnosti :) al so te tam tudi zbrisali in si zdej pravzaprav uporabna budala, katera s svojim objavam in klikanjem pomaga pohod nove24tv med top5 obiskanimi spletnimi stranmi v sloveniji? k zdej je nova24tv.si v top 13 najbolj obiskanih spletnih strani v sloveniji….pred delo.si in pred dnevnik.si :)

     • dr Janez Sveti

      Pa ne da je tole blebetanje znak tvojega cepetanja in jeze?Ubogi. Poglej in preberi svoj besednjak! Si opazil, kako si vulgaren in nepismen? Torej, si tudi v življenju neuspešen, družiš se z neuspešnimi, za kakšnega kriminalca pa nimaš dovolj “jajc”, zato si eden tistih šank politikov. Poskusi malo prebrat kaj o psihologiji in ko boš odkril svojo motnjo, jo boš mogoče znal tudi ublažit. Do takrat pa naj ti Bog pomaga v tem trpljenju.
      DR Janez Sveti lep genij in bogataš

     • Darth Vader

      verjamem, da je prva reakcija na katero pomisliš, ko naletiš na nestrinjanje jeza in bes, ampak mi demokrati in domoljubi pač nismo tako plehki kot ste pač vi :) trpljenja na rodni zemlji tudi ne občutimo, prej sočutje s teboj, ker ti je forum nova24tv dal eksistenčni razlog in je najbrž tvoj življenjski ciklus (cirkus) bolj vezan na to, da po navodilih šefov delaš to kar ti je naročeno…..psihologija o kateri ti govoriš kratkomalo popredalčka podobne tiče, kot si ti, in tja kamor take tiče, kot si ti popredalčka, je zajebano, kajti s prejšnjim komentarjem ti je IQ padel za -1, vsem tistim, kateri berejo tele tvoje svete objave pa jim je zrasel za +1 :)

     • dr Janez Sveti

      Ocenjevanje IQ je neumnost, če pa se v njo spustijo primitivci tvojega tipa je komedija. Takole. Nimam šefa, ker verjetno po sebi sklepaš, da ga imajo vsi. O psihologiji vem veliko, ker si ti moj poskusni zajček in te prav lepo peljem kakor lutkico. O demokraciji bi lahko debatiral, pa ne s tabo,ker ti si demokrat tipa Stalin. Domoljub , da si? Domoljubi ne sovražijo nikogar od svojih bratov, tudi, če se z njimi ne strinjajo. Torej si ponovno bolj stalinističen tip demokrata.
      Glede Nove24tv, je res, da nam dovoli pisat komentarje po lastni vesti in zato “kapo dol”. Dami pa veliko vsebin smrdi po rumenem tisku in hujskaštvu, pa odkrito napišem. Nimam nobenih težav povedat direktno kaj mislim. Ti si tudi mislit ne upaš izven svojega tropa.
      DR Janez Sveti lep, bogat in genij

     • Darth Vader

      s tole izjavo tvoj IQ -2 vsi ostali +2 :)

     • dr Janez Sveti

      Hvala za potrditev, mojih ugotovitev.
      DR janez Sveti genij

     • Darth Vader

      dr janez sveti = prosrbski antislovenski socialno inženirski levi nova24tv trol

     • dr Janez Sveti

      Tvoji izrazito poučni komentarji razveseljujejo bralce.
      DR Janez Sveti genij

     • Darth Vader

      res je, če bi vsi tko zavzeto klikali pride nova24tv.si med top5 obiskanih spletnih strani v sloveniji …. odkar ugotavljaš, kaj boš napisal se je iz 13 povzpela že na 12 mesto :) https://www.alexa.com/topsites/countries/SI ….. pred vsemi gov.si domenami, pred zurnal24, pred instagram.com, pred twitter.com, pred delo.si, pred dnevnik.si pred ebay.com :)

     • dr Janez Sveti

      A si v navijaški skupini in tekmuješ?
      DR Janez Sveti genij

     • Darth Vader

      ne, temu inteligentni ljudje pravijo SEO = Search engine optimisation ;) in je odličen način, da relevantne informacije skozi virtualni prostor spraviš v državo mimo levičarske cenzure medijev in tabu-tem :)

     • dr Janez Sveti

      Pa menda ne misliš, da veliko ljudi resno jemlje Mladino, Svet24, Nova24tv, Delo…? Teh nekaj primitivcev, ki to berete in se celo okoli tem ki jih objavljajo tile “novinarji” kregate, ap res ni večina. Večini Slovencev je malo mar za te laži in sprenevedanja.
      DR Janez Sveti zabaven

     • Darth Vader

      nova24tv je malce drugačna od ostalih sorosevih trobil…. dr janez sveti v zmoti :D

     • dr Janez Sveti

      Nič drugačna ni Svet24tv, samo gospodarja ima drugega.
      DR janez Sveti vsiglih

     • Darth Vader

      dr janez sveti v temi……če bi ble vse glih, zakaj potem komentiraš na nova24tv? se ti bolj dopade kot ostale spletne novice? :) +2 mesta na googlu po teh klikih……

     • dr Janez Sveti

      Všeč so mi takšni kot si ti, ker jih lahko …zafrkavam do onemoglosti. Takšnih ne najdeš povsod.
      DR Janez Sveti genij

     • Darth Vader

      to pa ni nič sveto genijsko, zdej si iz intelektualne debate na forumu nove24tv prišel že na zafrkavanje :) dr janez sveti bluzi nebluzi buzi :)

     • dr Janez Sveti

      A ni lepo, da ti krajšam čas. Itak nič pametnega ne znaš delat.
      DR Janez Sveti Razvedilo

     • Darth Vader

      dr janez sveti v temi brca spet……kaj pa ti kaj pametnega tako počneš, ko ne komentiraš po cele dneve na nova24tv disqus forumu? organiziraš antifa športni dan na metelkovi? baje bo zabavno…..vsa golazen na enem kupu……idealna priložnost…..

     • dr Janez Sveti

      A misliš, da sem pristaš tistih pajacev Antifa? Jaz sem macho in ne pajac pod kapuco.
      DR Janez Sveti gorila

  • Bogdan Šalamun

   Ja, saj ti tudi nimaš dokazov, da imaš možgane!

   • dr Janez Sveti

    Imam dokaz. Moji komentarji so tehtni in argumentirani. Dokaz je , da si noben od vas, ki niste inteligentni ni znal napisat enega pametnega komentarja, ki nebi vseboval žaljivk. Žaljivke so namreč način izražanja manj inteligentnih in neizobraženih primitivcev.
    DR Janez Sveti genij

    • Steiermark

     To pa res, prav ti potrjuješ, z vsakim komentarjem ……svojo “inteligenco”!!!!!

     • dr Janez Sveti

      Vem. Ti je všeč, da sem genij a ne! Škoda da nisi ti niti blizu , ker bi lahko kakšno pametno rekla.
      DR Janez SVeti genij

    • karlina

     Čakaj, čakaj , kje ti vidiš zaljivke-jaz berem samo to, kaj se nam ze dogaja in kaj se nam bo še zgodilo, jaz berem samo to, da se nam dogaja islamizacija

     • dr Janez Sveti

      Mogoče se VAM dogaja.Meni se ne dogaja nobena islamizacija.
      DR Janez SVeti genij

  • Steiermark

   Mi imamo neke take “turke na konjih” kar v vladi – parlamentu, zato ni čudno , če jih kdo vidi tudi na svojem dvorišču!

   • dr Janez Sveti

    “Čuvajte se unutarnjih neprijatelja!” (komunistična modrost)
    DR Janez Sveti junak

  • karlina

   Oprosti, izmišljotine so samo za vas levičarje, ki ne vidite naprej od svojega nosa, resnica je to, da imamo v Sloveniji ze sigurno najmanj tisoč nemigrantov in čez nekaj let, to pomnozi z najmnj 4x

   • dr Janez Sveti

    “Mogoče”, “sigurno”, “menda”, “sem slišala” niso nobeni argumenti. Sicer pa tisoč ljudi, ki so zašli v Slovenijo ni nič. Kakšne reve ste!
    Pa ne piši neumnosti. Nisem bil in ne bom nikoli levičar. Seveda pa nisem na strani prestrašenih skrajnih desničarjev, zabitih in ksenofobnih. Sem desničar, ki se ne boji komunistov in islamistov.
    DR Janez Sveti genij

 • Darth Vader

  cilj te migrantske norosti je zanetiti državljansko vojno v zahodni evropi……morda bo to pljusknilo tudi v slovenijo in bomo imeli priložnost mimogrede očistiti še našo zemljo

 • Božo

  Bolj kot migranti mi gredo na jetra fari ker tako zvonijo da so me ravno zbudili.

  • AlojzZ

   Si spet grešil in svoje seme poslal v kanalizacijo?

  • karlina

   A bejz, no potem boš pa drugo leto lahko z velikim veseljem poslušal alahove melodije, ob odprtju dzamije, ki , kot kaze, sigurno ne bo edina v Sloveniji

 • Anton

  ni nam druge pomoči, kot nabaviti strelno orožje za samoobrambo. Na policiste se je toliko zanašati kot na lanski dež.

  sarkazem press

  • centurion

   Nič sarkazma Press.
   Žal RESS.
   Med Trstom in Gorico jih je kot uši.
   Ko pade mrak,mi je povedal prijatelj, Italijan iz zamejstva pri
   Monfalconu, domačini nimajo želje po sprehodih.
   Drhal ne dela, postopa okrog, ogovarja in ovohava.
   Skratka psi, hijene.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • plamen100

   Lanski??? Pred, pred lanski je bolj siguren!

   • Anton

    blo blo glih tok da sem vidu kake barve je sneg je pa res, da je bil glih takrat ko so jablane cvetele,da je vse pozebl:(

    sarkazem press

   • karlina

    TOČNO

 • plamen100

  Nasim se niti pod razno ne sanja kaj se jim dogaja na meji z Italijo, normalno pa je da Italijani ne bodo zadrzevali migrantov na svojem ozemlju, dejansko komaj cakajo da izginejo neznano kam pa ce tudi v Slovenijo. Kaj pa si mislite za te Pakistance, Afganistance, ki so se bolj revni pa tudi primitivni od Sirijcev, njim je cisto vseeno kje so samo da dobijo nekaj za pojesti in mali prostor za razplod in sirenje islama. Samo spomnite se teh verskih primitivnih fanatikov, kako so demonstrirali po teh od boga pozabljenih drzavah, ko je kdo na zahodu narisal kaksno karikaturo o njihovem pedofilskem Mohamedu, ki je zapel zeno ze pri 6 letih?? In zedaj to nagnusno pedofilsko religijo po kateri se razplojujejo ze v tretjem kolenu, torej z bratranci in sestricnami izvajajo in nas posiljujejo tudi po Evropi. Italija pa je z njimi tako poplavljena, da se tega niti ne morete predstav,jati dokler to sami ne vidite, kako se bo to koncalo pa sam bog ve. Podobno je s Slovenijo, ko je na zadnji novinarski konferenci Cmero izdavil, da je v Sloveniji 800 migrantov ki so zaprosili za azil predvsem iz Afrike (od kdaj pa iz Afrike lahko zaprosijo za azil?) In so vstopili iz Italije. Normalno italijanska levica podprta z Mogerinijovo, ki mesa strene tudi po balkanu, kot nekdanja pripadnica italijanskega komuniisticnega gibanja, sedaj podlpira Sorosovim denarjem priliv migrantov iz Afrike v Italijo, ki se nato razkropijo po celi evropi kot misi. najvec v smeri Francije in Anglije. In potem imamo tukaj se naravnost zmesano in noro politiko Merklove, ki sama vec ne ve kaj hoce saj po eni strani te migrante vabi po drugi strani pa zahteva. da se se naprej kontrolira meja z Avstrijo in obljublja izgon najman polovico migrantov iz Nemcije. Seveda pa so tudi Avstrijci, v strahu da ne bi postali nekaksen zep poln migrantov, ko so videli, da se da prosto prehajati iz Italije in Slovenije v Avstrijo, vse strozje zaceli varovati svoje meje. Kaj pa mi?? Severnih mej sploh ne varujemo in se policiji niti sanja ne kaj pride v drzavp, gre skozi njo oz se porazgubi po drzavi kjer potem kar rojevajo po gostilnah kot je bil tisti primer na Gorenjskem ali pa se znajdejo na lepem v Ljubljani kjer zahtevajo na racun izkoriscanja slovenskih naivnih upokojencev, da se za njih poskrbi v skladu z mednarodnimi konvencijami. Mi pa nismo v stanju zascititi nasih juznih mej a da o severnih mejah, kjer je levi fasizem na mejah podrl vse objekte medtem ko avstrijci niso podrli niti enega, podobno tudi Italijani, nitj ne razmisljamo da bi jih zavarovali pa ceprav migrantje drejo v Slovenijo preko severnih mej ne pa juznih. Samo kaj ko bo moralo minitj spet leto dni, da bo aktuana poitika odregirala, ko bo ze davno prepozno!

  • karlina

   VELIK PODPIS, mimogrede, samo spomnite se, kako se je Cmerko pred meseci zlagal, kot znajo vsi levičarji, da ne bo dovolil vstopiti čez mejo nobenemu migrantu-ha ha ha ha, saj jim ni treba, oni pridejo v Slovenijo ilegalno in zahtevajo azil, seveda ga tudi z velikim odobravanjem naših levičarjev dobijo, skratka, smo res na zelo, zelo tankem ledu

 • karpelec

  Turke s konji ne vidimo, vidimo pa krepke moške s polnimi modi ejakulata, ki komaj čaka, da se usidra v evropski dom in s tem izpolni Mohammedov sen.

 • centurion

  Sirote s fotografije… Kako se mi smilijo.Srce se mi para.
  Sami nedolžni otročki, tudi v plenicah in izmozgane matere ter
  izmučene stare ženičke.
  Le kje imate srce in jih ne sprejemate v vaše tople domove….

  • karlina

   Itak, zgornji so vsi stari komaj 12 let in manj, pa ze kadijo, kot turki

 • Božo

  Ja glih v sloveniji hočejo ostati. Četudi pridejo do nas jim je treba omogočiti pot v dojčland kjer jim mama Merkel željno pričakuje.

 • Jovo Jamnica

  Hrvacko mesto Nuštar?????

  • Anton

   A je jugoslovansko?

   • Jovo Jamnica

    Ki te je toto mesto, pametnjaković???

    • Anton

     Ne vem zatotetoe vprešam. Mi zmeraj rečemo … bejžmo Hrvatje so že v Zagrebu…. Drugega ne poznam.
     Lepo nedeljo ti želim.

    • FUCK COMMUNISM

     Med Vinkovci in Vukovarjem, pametnjakovic!!!

     • Jovo Jamnica

      Met Vinkofci pa Vukovarom ni dobenga mesta…

     • komar marko

      a ti resno tako zgodaj????????

     • Jovo Jamnica

      Ja. Sn na dopusti f Crna Gora, pa je švoh vreme…

    • centurion

     Nuštar- Hrvatska
     Poglej si latinica- hrvaško ozemlje
     cirilica srbsko ne rusko pa tut ne CG ali makedonsko
     pokazna vaja na karti, bre

     https://www.google.si/maps/place/Nu%C5%A1tar,+Hrva%C5%A1ka/@45.2171172,18.5302867,10z/data=!4m5!3m4!1s0x475c8c8373ff15f1:0xcb6ea646f206dea9!8m2!3d45.3325281!4d18.8414916

     • Jovo Jamnica

      Mesto bre, čovjeće.. Ne kojekakva naselbina od pet kuča te jedno pseto, koje laje na zalutalog migrantu…

     • centurion

      Migranti so v gozdovih, kot leta 1944 levi banditi….
      Pločevinke ali steklenice Nikšičkega?
      Si preštel kuk tulcev okrog tebe po sinočnjih bojih?

     • Jovo Jamnica

      Pijem Nikšićko v flaši… 0.90 Euro…

     • centurion

      V Sparu tut nekaj malega čez €.
      No tu si poznavalec..
      V flaši in pika.
      Iz pločevink je kot scavnca…
      Pa na zdravje, jaz mlatim črno espresso brez cukra.
      Mi ga na forumu dvignejo levaki…

     • bednick

      Ustekleničeno v flaši.

  • Nata

   Općina Nuštar nalazi se u Vukovarsko-srijemskoj županiji između gradova
   Vinkovci i Vukovar. Općina Nuštar sastoji se od naselja Nuštar, Cerić i Marinci.

   • Jovo Jamnica

    Mesto…mesto, mesto…

    • Nata

     Veš kaj, Jovo ? Lepo napiši, v več stavkih, kar veš. In te moti. Če drugi lahko zmerjajo , boš pa menda ja, ti lahko lepo napisal.
     Nova. . . . . .spet imate velike očke ? Nuštar ni mesto, samo zaselek . Vas. Torej ne morejo biti prav na vsakem vogalu migranti.
     Pa samo pripomba. . . . . . a opazili jih bomo šele takrat, ko bo vse črno ?
     Veš, še nekaj je. Ljudje se v zadnjih časih prav nič ne brigamo za sočloveka. Ne pogledamo, ne opazimo, hodimo mimo s svojimi skrbmi. Torej ? Malo bolj pozorni smo pa lahko, ali ne ?
     Bolje narediti iz muhe slona, kot pa tisto muho opaziti šele takrat, ko pride oblak muh – ali pa raje kobilic.

     • Jovo Jamnica

      Oprosti, pišem na telefon, kar zame ni običajno. Zato sem krajši…

     • Nata

      Ja, ja , vsak izgovor je dober ?
      Je pa na mobi res težko pisati, no . . . .

     • karlina

      Nata, v našem mestu je ze drugo leto, predvsem pa letos, po deseti uri-čista tišina, nikjer nikogar, včasih pa je bil takšen ziv-zav, ljudje so bili v parkih, mislim, da je ljudi postalo enostavno -STRAH

   • karlina

    To je čisto blizu slovenske meje

 • Majda

  Predlagam enostavno resitev: ko preckajo naso mejo , naj jih pocakajo Fajonova, Cerar &eco, Kucan&co, Zemljaric, ..vsi imajo hise, stanovalcev na hiso pa…koliko…dva? tri?, in jih nastanijo pri sebi. Predlagam zato, ker so jih polna usta razumevanja, sama dobrota, ..pa da vidimo, koliko jih bo pri dejanju! Za Slovenijo pa predlagam resitev: VSI na volitve in volimo Slovenijo v srcu.

  • karlina

   TOČNO, ti nimajo samo ene hiše, verjemi ogrooooomno hiš, ki so jih pokradli domoljubom ze po letu 45 in tudi sedaj na drazbah tistim SLOVENCEM, ki so se zakreditirali, ne za veliko, ze za nekaj sto evrov, ti vzamejo nepremičnino-brez pardona, med tem, ko so sami najemali kredite brez kritja in zato ustanovili slabo banko, tuje bankirje pa nagnali, ker so ugotovili sam lumparije, te pufe pa so naprtili nam-drzavljanom, ki nismo nič krivi-nič dolzni, da ne govorim o zunanjem pufu, ki je pa katastrofalen

 • MEFISTO

  Kogar je strah migrantov, bo imel grdo srečanje z Mirovnim institutom z vsemi posledicami.

  Zasramovan bo in izločen iz naše socialistične družbe.

 • Anton

  Posedajo in pohajkujejo naokrog!
  DELO OSVOBAJA JE NEKOČ REKEL MODER MOŽ!

  • samsara

   Ja, ja, morda čas zopet naplavi kaj podobnega, kot posledico vzrokov.

  • karlina

   zato pa v javni in predvsem drzavni upravi-dobijo sluzbo in hodijo v sluzbo, ne na delo-samo naši in v tujini nezaposljivi kadri iz FDV IN EKONOMSKE FAKULTETE, UPRAVNE

 • dob

  Prišleki (zdaj govorim na splošno, ker s prišleki ne mislim le na migrante zdaj) se v Slovenijo niso prišli integrirati, se asimilirati, po domače sprejeti navade kraja – prišli so menjati ustavljene navade! Ustvarili so mentaliteto, kakršna zdaj vlada v Sloveniji.
  In ta je balkanoidna, Jankovićevska! Pomeni pa: ukradi kjer moreš, izsiljuj, ustvari razmere, kjer boš drugim povedal, da si pametnejši od njih, bolj zvit, parazitiraj, snađi se ipd. Sistem ti bo pri tem pomagal in te zaščitil z zakoni, ki bodo podpirali takšno mentaliteto. S tem bo ustvaril neumneže, ki vztrajajo pri tradicionalni postavitvi vrednost, za katere sam verjame, da so značilnost tega okolja ali pa vsaj želja, da bi tako bilo! Poštenje, odgovornost, delavnost, medsosedska in seveda človeška pomoč, potem pa tista, najvažnejša lastnost: ZAUPANJE.

  O vsem tem v sedanji mentaliteti tega okolja ni ne duha ne sluha,. Pri nas, če kdo za nekoga reče ta je pa pošten, je biti pošten sinonim za neumnega človeka. Do tukaj smo prišli.
  S tem nadaljujemo in to celo nadgradimo v vse večje parazitiranje, izrivanje drugih, podjebavanje, cinizem povsod tam, kjer kažemo, da nam ni treba z logiko dokazovati svojega prav. Samo rečemo: kaj boš ti meni govoru, kreten, jaz vem, ti si pa niko i ništa! Pa dokaži da nimam prav!

  Pri tem so njegove vrednote izsiljevanje, posilstvo, nedotakljivost pred zakonom. Pa mu dokaži svoj prav!

  Sistem takšno obnašanje podpira, pospešuje, povzroča tam, kjer ga še ni dovolj, in ga – financira! Financira ga iz žepa tistih, ki še vedno verjamejo, da so poštenost, prizadevnost, zaupanje… lastnosti tega naroda. Ni več naroda! Je samo še nezaupanje.

  Kjer pa vlada splošno nezaupanje, tam ni skupnosti, ni naroda, ki bi zaupanje sploh gradil. V tem primeru smo lahko skupaj le pod prisilo, ne pa po lastni izbiri. Skupaj smo, ker nimamo kam iti. Kdor lahko kam gre – gre.

  Ko prispejo migranti iz drugega dela sveta, in so njihove vrednote bolj podobne domačim parazitom kot tistim našim redkim, ki smo jih s težavo nekateri ohranjali pri sebi (v svojo škodo in v škodo naših otrok!) nam oblast reče: veste, oni se bodo asilimirali!

  Niso se asimilirali prej, zakaj in komu na čast naj bi se začeli asimilirati zdaj?! Ti, ki nam vladajo, so sami paraziti in parazitiranja kot pojava sploh ne opazijo. Tu imajo slepo pego. Oni sovražijo podjetnike, ustvarjalce vrednosti, nabijajo jim drastične dajatve iz čistega sovraštva, ker jih tradicionalno sovražijo že prek komunističnega Manifesta, ki je njihova biblija in jim predstavlja izhodišče razmišljanja.
  Zadolžujejo državo in ne odpirajo novih delovnih mest, razen tistih, ki so parazitska, kot so ogromne investicije ki pomenijo neskončno vrečo za zajemanje denarja za vzdrževanje parazitskega sistema.
  Ne marajo ljudi, ki živijo od svojega dela. Pojem samostojnosti je v njihovem pojmovnem svetu neznanka!

  Zdaj se ukvarjamo (pretežno) s problemom migrantov. Mediji ne marajo preveč govoriti o tem, da bi to bil problem. To pa zato, ker sta dva problema zdaj tako prekleto blizu drug drugemu: DOMAČI in TUJI parazitizem!
  Zelo, zelo in preveč blizu sta si! In to, da mediji tega nočejo konfrontirati, je samo način, kako preprečiti kratek stik med dvema pojavoma, ki jima je potreben elektrošok kot preskok energije, ki bi zaspane možgane obudil iz globokega spanja, da bi začeli delovati v okviru zdravega imunskega sistema prav tako zdravega živega organizma, ki brani sebe pred izginotjem in ne gleda butasto neprizadeto, kako mu sosedje izginjajo v tujino.
  Bodo pa namesto njih prišli drugi, ki bodo zadovoljni s tem režimom. Itak si bodo čez nekaj let postavili svojega. Ljubezen je ljubezen. Itak je useglih!

  • rubec

   klap klap klap

  • zaton

   Odlično napisano, bravo.

  • Nata

   DOMAČI in TUJI parazitizem!
   Dob , sijajno !!!!

   • dob

    Morda bi moral napisati uvoženi parazitizem, namesto tuj.
    Kajti, parazitizem je tu postal tako domač, da je naravnost odvratno kako zelo nam je domač.

    • RATATA

     Z geografskim poreklom.

    • karlina

     TOČNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • karlina

   MOJ VELIK, DESETKRAT PODČRTAN PODPIS, BRAVO DOB, ZADEL SI BISTVO, KOT VEDNO !!!!!!!!!

 • FUCK COMMUNISM

  Edino desnicarji znamo poskrbet za lasten narod, za lastno drzavo in njuno varnost. Levuharji niso se nikoli!

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS, ampak nas je PRAVIH DOMOLJUBOV, PRAVIH SLOVENCEV, vedno manj-mladi se izseljujejo, ker ne dobijo sluzb, zaradi priimkov, pa čeprav z diplomo, doktoratom, stari rečejo-eh, teh nekaj let, kolikor bom še na tem svetu, bom ze potrpel-namesto naših otrok-vse več juznjakov, ki imajo v Sloveniji ze svoje sorodstvo, sedaj pa še migranti, ki to niso

 • antimur

  Golazen migrantsko v Sloveniji je potrebno usmeriti proti domovanjem Kogovškove, Hanžeka, Tomićke, Kordiša in ostalih kučanističnih barab, bomo potem videli, kako se bodo obnašali. Ne razumem, kako se nihče ne zoperstavi prekleti Merklci, Junckerju in ostalim zločincem proti evropski civilizaciji, če vemo, da nas nihče ni vprašal, če se strinjamo o tej migrantski masovni okupaciji, ta zločinska svojat pa enostavno določi, brez vprašanja, koliko teh smrdljivcev in požeruhov moramo prevzeti. Torej je bilo včlanjanje posameznih držav samo zahrbtna igra Sorosovih zločinskih evropskih politikov, da lahko potem počnejo, kar želijo, v kolikor bi bila država samostojna, nam ne bi mogli vsiljevati migrantskih kvot.

  • samsara

   Pa v Murglah so eni ful bogati pa vplivni, ki javno izkazujejo naklonjenost invazivnim hordam polpismenih muslijev. Tja je treba usmerjat. En polmesec na tablo pa napis LJ.-Murgle, pa priimke humanistov.

  • karlina

   Odgovor je predvsem in samo-DENAR, ČEPRAV SMRDI IN JE KRVAV !!!!!!!!!

 • tarantela

  Za tiste, ki ste sinoči šli prej spat, sem še enkrat prilimala:
  http://siol.net/novice/slovenija/poslanec-andrej-cus-nad-sds-obupal-tudi-zaradi-dzamije-418186

  • von Rhein
   • tarantela

    Kardelj je že dolgo pokojni, vodilni stranke SDS so pa še tu in še kako dejavni, v glavnem delajo shisofreno. Za folk tako, kot na portalu, v ozadju pa za svoj žep. To je sedanjost, ne zgodovina! Kar se je zgodilo pred desetletji, ne moremo popraviti, kar se dogaja sedaj, bi pa lahko preprečili, ampak po Titu Twito, a ne!?

    • MEFISTO

     Če si ženska, zakaj uporabljaš retoriko svojega stvarnika, moža tisočerih nickov?

     Si morda transseksualka ali pa sramežljiv dedec, ko ga je sram svoje identitete?

     Ni nobene razlike, če pri uriniranju počepneš ali pa se poščiješ po hlačnicah, ker te zdeluje prostata..

     • tarantela

      Kadar nimaš kaj pametnega napisat (trumpast si itak in ni za pričakovat pameti), pol se začneš ukvarjati z nicki. Tvoje obzorje seže do nickov in do “scanja po hlačnicah”. Najbrž iz osebnih izkušenj.

     • Steiermark

      Pa ti, iz katerih izkušenj – no ja , morda si pa qeerseksualec, ki vsake toliko časa spremeni spol, glede na počutje!

    • von Rhein

     Vodilni ostalih strank so tudi živi.PREDVSEM so živi politični potomci kardelja,ki nadaljujejo njegovo izročilo na nekoliko prirejene načine. Torej, realnost na temelju zgodovine.

  • zaton
   • tarantela

    Že,že, levi itak počnejo vse slabo, desni so pa slika i prilika, a ne. Čudno, da leve ozmerjate, desnim pa ploskate ob enakih oslarijah.
    Sploh ne vidite, da delajo enako, samo zavito v celofan “demokracije” z lepo pentljo, vi pa vse kupite. Za prmej, da je to enko kot smo poslušali pred desetletji komuniste, se vidi, kje je vaš taglavni hodil v šolanje.

    • zaton

     Tarantela, lepo bi bilo, ko bi gospod Čuš podal tudi dokaze za dokaže resničnost izjave. Slika iz Kotnikove pa je resnična.

     • Steiermark

      tarantelica nima tega dometa – za razumevanje in sprejemanje …..resnice!

  • MEFISTO

   Stara novica in kompetenten ter cenjen vir.

   • tarantela

    Sej je gor tud stara slika in kompetenten pisec; no slednjih je več, še slačipunca.

    • Nata

     Tole je pravzaprav grdo. Tista punca ima družino se mi zdi.
     Pa slačipunca nikoli ni bila. Saj smo videli in brali. Da je bila v povezavi z La Toyo in drugimi, ima najbrže razlog. Saj je veliko pisala o tej sceni. Knjige, ki jih menda piše pa. . . . . . .
     Taka mnenja so se v današnjem času malo spremenila.
     Kako so že včasih gledali na igralce, pevce, plesalce ??Menda ni potrebno pisariti.

     • tarantela

      Tudi Ti verjameš?

     • Nata

      V marsikaj dvomim. Sploh v naši državi. Kjer se lahko človeka do nosu potlači v drrrrrrrr, pa se nikomur nič ne zgodi.
      Zato ne obsojam kar vse po vrsti.
      Saj je čisto jasno , kaj smo, ali ne ? Ljudje. . . . .

  • Robin

   Pa ti res misliš, da imajo ti jansisti in sektasi kakšen pozitiven namen, nimajo oni nikoli dober namen, lahko jim napišeš da je Janša dal za likvidacije ukaze, groznje z umori karkoli jim daj Link, 100 linkov,a res misliš da jih zanima, ne bit naivna pls, isisovcem bojo seanse vršili, če jim bo vodja tako rekel,pa tudi brez tega

   • Nata

    Kaj si pa sedaj naflancal ? Daj, pripni povezavo, napiši mnenje.
    Hudir, no. Kaj nas boš zmerjal z naivneži ?
    Kaj več pa lahko napišeš !!

    • Robin

     Sem že Dnevnik: Prisluškovali Bajuku, Drnovšku, Peterletu?-od Gregor Cerar
     Pa mam še sto člankov pa se mi ne da več

     • Nata

      In. . . . . naprej ?

     • Robin

      Ne bom več, ker se Janše bojim

     • Nata

      Pojdi se solit.

     • Nata

      Lumpa od tarantele ti je dala plus !!

     • tarantela

      Še Tebi enega, si čisto prijazno bitje!

    • Robin

     Sem že Delo:Prijatelji na zvezi

     • Nata

      prav. Lepo nedeljo

   • tarantela

    Dragi Robin, dobro vem, kako razmišljajo, se pravi Ne razmišljajo !!! Tukaj nekaj šklemfam zato, da jim pokažem, da vemo za njihove rabote in malo jih tudi jezim in se režim.

    • Nata

     Ja, res je. Zelo rada ” kuriš “. . . . . .

     • Jovo Jamnica

      Jas tut… :-)

     • Nata

      No, saj. . . . . . . . ti in tarantela večkrat kaj dobrega napišeta, ali pripneta. Več ljudi, več ve !!

     • tarantela

      Ljudje ne vidijo, da je “vrhuška” VSEH strank enaka. Samo poglej Vilija! Izkoristili so ga v politične namene, imajo ga za klešče s katerimi hodijo po kostanj v ogenj. Stranke in voditelji menjajo imena in stranke ali vsaj imena stranka, v osnovi so pa prav desni ostali zadrti komunisti, po delovanja na vsak način !!!

     • Steiermark

      Gledj, vas bedake izkoriščajo vaši rdeči roparski zombiji. Ni težko, nekoga, z mini intelektom in četudi mu ne vsadijo čipa, so “krotki” in vodljivi, ter lajajo z njimi , po ukazu, v isti rog….. Resnica pa vas ne zanima, glavno je da vi dobite “svoje porcije”, kot v jugovini, pa čeprav jih trgate od ust poštenih in delovnih Slovencev! Sramuj se za svoje natolcevanje in svinjanje na tem portalu!

     • tarantela

      Mene ni sram, ne menjam strank in ne prepričanja, vaš veliki vodja je pa bil prej zadrt komunist, zdaj vas pa ima za pimpeke, ker rabi narod, na levi so ga skenslali, le peščica vas je ostalo. Jej, jej, jej…

     • Steiermark

      Po njih delih jih boste spoznali…….. In mi lahko navedeš enega iz tvoje sredine, ki se je boril in zavzemal za svobodno Slovenijo? Ne nemoreš, vsi ste se do zadnjega “borili ” proti in se še danes, saj vendar poznamo vaš rek, vašega velikega vodže, ko je rekel, da samostojna Slovenija nikoli ni bila njegova opcija (vaša ), ter da Slovenci nismo nek narod………in še, da ni bil nikoli naklonjen samostojni Sloveniji in ji še danes ni – to pa opažamo sami, iz dneva v dan! Da ne omenjamo kakšno vlogo ste oz. je imel, pri razorožitvi slovenske T<o!

     • zaton

      Kučan je “naklonjenost” slovenskemu narodu pokazal tudi na Kotnikovi, ko se je skupaj s Fajonovo rokoval z migranti, namesto, da bi stopil na stran domoljubov. To pove vse o njem.

     • karlina

      TOČNO

     • tarantela

      Katekizem nič ne pomaga. A smo zdej samostojni? Drek!
      Poslušamo Bruselj, Janša hodi k Trumpu na konvencijo pa Orbana vabi, to je sam ena neužitna politična mineštra, od katere nima nihče nič. Janša misli, da si s tem kuje ugled in stopnice v prihodnost, ampak je premajhen za velike sile, ga ne bojo šmirglal.

     • Steiermark

      Seveda nismo svobodni, smo samo samostojni, pa še državo nam je vkradla jugosrbsko komunajzarska zalega, ki se je ob odcepitvi pritajila in nato po udarila iz vseh špranj in kanalizacije, na plano ter ponovno vzela našo Slovenijo , v svoje krvave kremplje – slovenska kri se še jim vedno cedi od rok….

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Nata

      O vrhuški bomo lahko govorili, ko se zamenja vlada. In vlada najmanj 4 leta.
      G. Kovačiču pa mislim vse najbolje. In hvala Bogu, da se on ne ozira na nobenega. Da se res trudi zaradi svojega velikega znanja . . . . se je pokazalo pri TEŠ 6.
      Sprememba imena strank ? No, ja ? Ta je pa dobra!

     • tarantela

      No, Janša je bil 4 leta na vladi in ni posredoval v T6.
      Imena strank: Najprej Slovenska demokratska zveza (SDZ), potem Slovenski demokrati (SD), sedaj SDS.

     • Nata

      Jojmene , no ? Saj vemo. In kaj je s tem narobe ?

    • Steiermark

     Samo jugokomunajzarsko titoistični “bedniki”, antislovenci in potomci klavcev Slovencev, se lahko tako zaganja v poštene Slovence in osamosvojitelje , v želji, da bi prikrili svoje zločine, ki jih počnete še danes – zločine nad človeštvom, tudi z zakoni, s katerimi si želite utišati nas, poštene Slovence, medtem ko razkrivamo vaše zločine, ropanje in metanje v zapore, ljudi, ki se borijo za pravico in resnico, kar pa seveda vam ne gre v prid!

     • tarantela

      Ja, kje pa ste POŠTENI Slovenci? Z ljučjo vas ne najdem! če ste berglarji iin lučkarji tisti, pol je Slovenija kaput.

     • Steiermark

      Iščeš na napačnem koncu, ker si pač obdana s samo drhaljo, nepoštenimi in redečimi bebci, potomci klavcev slovenskega naroda, ki sovražite vse, kar je Slovenskega, samo udobje, ki ga imate od nas, na naš račun, ne!

     • tarantela

      Veš kaj? Jaz čisto sama šklemfam in zraven prebiram komentarje na tem portalu. Prav vi mi dajete misliti in posledca so moji komentarji. Nikoli nisem bila v partiji, nisem romala ne na mitinge na u jajca, bila sem v SDZ, pol so pa razhajal ljudi in jih razcepili na stranke in vnesli zdrahe. Vsi ti Veliki vodje, eden še posebej, drugi mora končno v arest, Pučnika so skenslal desni sami… Sama žalost, zares je nujno potrebna žlahtna desnica. Upam, da bo kmalu!!!
      Ko pa že nekaj trobiš o udobju:
      Velika večina nas je prigarala penzijo, brez malic, brez prostih sobot, veliko udarniškega, peš nekaj kilometrov do delovnega mesta. Če si imel srečo, si si nabavil bicikel. Postavili smo porušeno Slovenijo na noge, da ste sedaj lahko “prihvatizirali” naše žulje !!!
      Zgarani od fizičnih del imamo izrabljene sklepe in čakamo v vrsti na preglede in operacije. Imeli smo dobro zdravstvo, sedaj imamo korupcijo in izsiljevanje.
      Daj Ti nehat metat v isti koš nekaj odstotkov partijskih privilegirancev z nami, ki smo pošteno delali. Danes še ne veste, kaj se pravi garati!!!

     • karlina

      Oprosti, očitno sva midve kar podobne starosti, edino imam še nekaj let do penzije, če jo bom sploh dočakala, glede na to, da nam podaljšujejo leta, predvsem verjetno zaradi tistih, ki so šli v penzijo stari 50 let in manj, s 30. leti delovne dobe, sem garala celo zivljenje v sluzbi in še kako zelo, zelo občutila to, da nisem bila nikoli v partiji, da sem bila iz verne druzine, s sodelavko, ki ni imela sš, ampak samo tečaj tipkanja, če sploh-sva imeli podobno delo in enak naziv, pa sem imela manjšo plačo, da ne govorim, da je ona kar naprej samo stokala in se otepala dela, v penzijo pa šla stara, manj, kot 50 let

     • Steiermark

      Seveda ne vidiš in ne najdeš, ker si slepa za poštenost, posebaj pa za poštene Slovence, v glavi pa ti itak vlada popoln mrk!

  • Nata

   Eh, tarantela, bo pa verjetno potrebno že kaj več pokazati, kot samo besede užaljenega poslanca, ki se po moje, že nekaj časa zaveda, da ga je z odhodom in govoričenjem polomil. In sedaj seveda ni poti nazaj.
   Saj sami vemo iz svojih življenjskih izkušenj, kako težko je priznati svoje napake. Ali celo kaj spremeniti.

   • tarantela

    No, Ćuš je povedal kdo je tisti, ki sodeluje s Katarjem, tudi društvo imajo , imaš na fotki gor. Natančno preberi.

    • Steiermark

     Čuš (Avstrijci jim rečejo tako in pomeni čefur), bo že vedel, saj se je verjetno z od njih, drogo, zadeval. Je pa 100 % na vaši strani ter je bil samo podtaknjenec v SDS, ki je zavajal in lagal….. Najbolj se je pa boril, proti obelodanjenju resnice – zgodovine, jugoklavskih komunajzlarskih pederastov, češ, da to ni več aktualno. Torej, če so v imenu buzeranta tita klali in poklali več kot 200.000 poštenih Slovencev, med njimi tisoče otrok, to naj nebi bilo več vredno omembe – pozabimo. Ravno zaradi tega nam ponovno oz. še vedno vladajo oboževalci najbolj zločinskega sistema, komunizma, ki so pod vodstvom pederajzla tita vse to zagrešili in se jim sedaj gate tresejo, da bodo pa vendar morali obsoditi svoje prednike ali kar same sebe, zločince, ki so ustvarili več kot 600 množičnih grobišč…… Levaki se lahko kar preimenujete v titoistične grobarje slovenskega naroda!

     • tarantela

      Ja, vidiš in takega klavca, kot je bil Tito je tako zelo oboževal vaš veliki vodja, da je romal v Jajce…
      Volk dlako menja, čudi ne.

     • Steiermark

      Za razliko od tebe, se je naš Veliki vodja in osamosvojitelj Slovenije, zavedel, v kakšen balkansko titoistični roparsko morilski tabo je vstopil in ga tudi zapustil, ker vaša pokvarjena ideologija ni bila njegova “najintimnejša opcija”, ta je le za izmečke človeštva, kar dokazujete še danes, ko nadaljujete zločinsko komunistično pedofilsko titovo politiko! Ti pa itak, izgleda, da ti je tisto Jajce ostalo v glavi in se spremenilo v gnilo jajce – žlaprtek!

     • tarantela

      Glede na “kvaliteto” kvazi desnih komentatorjev lahko povem, da se vaši desnici čas izteka. Poniknili boste s svojem velikim vodjem vred, kar je popolnoma prav. Nastal bo prostor za pravo in kvalitetno desnico, v kateri bodo ljudje, ki imajo čut za druge ljudi in izostren posluh za komentiranje, predvsem pa za vodenje države, ne pa netenje zdrah med Slovenci.
      Čakam in upam, da se bo kmalu pojavil tak desni voditelj!!

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • karlina

      PODPIS

  • RATATA

   Katero stranko mi priporočaš, da jo obkrožim na naslednjih volitvah, prosim.

 • Nata

  Nič ne bom komentirala. samo prekopirala nekaj dobrih komentov. . . ..
  Sami nedolžni otročki, tudi v plenicah in izmozgane matere – Centurion
  Turke s konji ne vidimo, vidimo pa krepke moške s polnimi modi ejakulata, – karpelec
  naj jih pocakajo Fajonova, Cerar &eco, Kucan&co, Zemljaric, ..vsi imajo hise, stanovanja – Majda

  • Vojteh Dovč

   naj jih pocakajo Fajonova, Cerar &eco, Kucan&co, Zemljaric,
   ŠE BI SE NAJDU KDO.SEJ VEMO KDO. ČE ŽE PRIHAJAJO PO DOLENSKI

   • Nata

    Ti se kar norčuj. Sedaj se še lahko. Saj potem se boš pa verjetno skril. . . . poniknil, a ne ?

    • Vojteh Dovč

     če pridete na oblast sigurno poniknem

     • Nata

      Zakaj pa ? Če sedaj lahko tule marsikaj napišeš. . . . .

   • Steiermark

    Zakaj bi jih pa naj “mi ” čakali, mi, ki si jih ne želimo in jih ne vabimo ampak nam jih vsiljujejo ravno, tisti, navedeni v tvoji prvi vrstici! Vi imate potrebo po nekom, ki vas bo obravnaval, ko vas je tito, ko ste bili pionirčki, sedaj ko se je pa že zdavnaj stegnil in svojo pokvarjeno rit in ostalo moral prepustiti črvom, ste pa vi obupani, ker niste niti pionirčki več, pa tudi servisirani niste, po titovo, ki mu je bilo vseeno “ili si muško in žensko”, glavno, tako kot musliji, da ga je lahko kam vtaknil……No sedaj pa so vam na razpolago muslijevski trikrat zapečeni, z izrednimi merami, posiljevalci in klavci – njim je vseeno, katero vrsto živali naskočijo…..

    • karlina

     VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!!

 • MEFISTO

  Kdor ne mara migrantov, rdečuhov in bedakov je – časten Slovenec.

  Pedrov nisem posebej omenjal, ker so obilo zastopani v naštetih skupinah.

 • bednick

  Druga fotografija – mostiček čez Sotlo:
  a je asfalt na naš stran, a kdo ve?

  • tarantela

   migranti pa že pri nas maširajo, zdej grejo proti Trstenjakovi.

 • Vojteh Dovč

  PA JASNO DA VSE POTI VODIJO SKOZI SLOVENIJO K—-NI

 • Anton

  glede nato da nam očigledno vladajo potomci bivših izdajalcev slovenskega naroda(kar so več kot zadovoljivo pokazali/dokazali v nedavnem arbitražnem sporazumu), me nobena novica ne more več presenetiti

  https://www.youtube.com/watch?v=a7PwbxVHqR0

  sarkazem press

  • Nata

   + + + + + + + Vse zaradi ljubega miru ?? Pa ja de !! BARABE

 • Braun Multipractic

  Skozi Slovenijo, do tankov na meji z Avstrijo.

 • bednick

  PRIHODNOST SLOVENIJE ČEZ KAKŠNIH 10 LET

  Dragi moji lepi dečki, nisem nič več sama
  Vzela sem MIGRANTA, tak’ kot moja mama
  Druge punce ne bo gledal, to vam garantiram
  Plesati pa mora znati, tak’ kot jaz mu žvižgam.
  Ker mlada sem in pametna, lepa sem in fina
  Zato pa vzela sem MIGRANTA al’ ne fakina
  Ker mlada sem in pametna, lepa sem in fina
  Zato pa vzela sem MIGRANTA, MIGRANTA al’ ne fakina.

  • xtc

   In ta “fini” migrant me dnevno “masira” z leseno batino,da nebi mislila da sem vzela fakina.
   In da nebi pomislila ,da sem navadna latrina.

  • karlina

   Ne čez 10 let, ze prej, se močno bojim

 • Duhec

  SDSovci se zgražate, počutite ogroženi, ker se zavedate, da so tudi oni boljši od vas… ja.

  • MEFISTO

   Zakaj se migrantom potemtakem ponujajo le fukaželjne levičarke?

   • Robin

    Škoda da se raje ne teb ne k ze 9 let nisi al se vec

    • tarantela

     Ha-ha…

   • Duhec

    Desne so tolk grde, da niti pri migrantih nimajo šans. Mefo…. poskrbi za glivice in smrdljive noge. Dobr so na Novi ocenli kaj vas matra, zakaj tolk sovražnosti…

    • centurion

     Vaša leva primadonna Svetlana Makaroviććć.
     Ostale ste pa grše.

     • Steiermark

      Pa še kakšna “lepotica” tega ranga bi se našla, med levaki…..

    • FUCK COMMUNISM

     Vcasih znas bit res ena navadna krava…

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ a samo včasih, ne bi rekla, mislim, da vedno

    • karlina

     O, ljubi Jezus, kdo je grd, poglej levičarske politike, njihova nepoštenost in pokvarjenost, se jim dobro kaze na obrazu

   • karlina

    Zgoraj imaš odgovor od te feministke

  • karlina

   A bejz, veš kaj, tvoja izjava je nesramna in sramotna, no , ko bodo začeli ti vaši ubogo, ubogi migranti klati, se spomni, da so boljši od nas, če se ne boš ti, te bomo mi spomnili, verjemi

 • Mamas & Papas

  KAKO BI LAHKO BILO, ČE BI BILO …
  Piše se leto 1945. Hitlerjeve čete so dokončno porazile V. Britanijo, okupirale Sovjetsko zvezo z ZDA pa sklenile premirje potem, ko so na Moskvo in London odvrgle atomsko bombo. Sledijo brutalne čistke vseh poražencev. Žide in komuniste Hitlerjeva vojska na mestu strelja, vse ostale, ki so sodelovali z njimi pa množično vozi v taborišča. Okupirana Sovjetska zveza je razpadla na manjše državice, iz katerih Nemčija črpa delovno silo in surovine za izgradnjo nove, nacistične Evrope. Severni Balkan je priključen k Nemčiji, Bosno, Srbijo, Makedonijo, Albanijo in Grčijo pa je Hitler podaril svoji zaveznici Turčiji.

  1950 – Kaže se slika nove Evrope. Na zahodu Nemški imperij, na vzhodu novi Otomanski imperij kot Hitlerjev protektorat. Mnogo slovanskih državic je izginilo iz evropskega zemljevida, ponemčujejo se celotni narodi (predvsem Čehi, Slovaki, Poljaki in južni Slovani. V teh nemških pokrajinah je nemščina postala uradni jezik, dovoljeno je samo bogoslužje v madžarščini (pokrajina Ogrska) in v nekaterih slovanskih jezikih (poljščina, češčina, ruščina) medtem, ko za manjše etnične skupine kot so Hrvatje, Srbi, Slovaki in Slovenci to ne velja.

  1960 – ZDA medtem igrajo nepomembno vlogo v svetu, gojijo primitivno glasbo, ki izvira iz primitivnih afriških plemen, imenujejo jo pa blues in rock & roll. Seveda se ta glasba niti približno ne more kosati z evropskimi klasiki, kot so Wagner, Mozart, Bach in ostali velikani glasbe. Na daljnjem vzhodu vlada Japonska, ki v Aziji vzpostavlja enak režim kot Nemčija v Evropi.

  1970 – Umrl je Adolf Hitler. Celotna Evropa žaluje za velikanom, ki je združil Evropo v eno, na drugi strani oceana pa Južna Amerika, ki je medtem časom po večini že postala nacistična. Nemčija postaja vse bolj arijska, židje in romi so iztrebljeni, slovanska nižja rasa pa služi arijski.

  1980 – Deset let po Hitlerjevi smrti se kažejo spremembe v Reichu. Deloma so poleg nacistične stranke dovoljene še nekatere druge, ki pa bolj ali manj same izhajajo iz nacizma ali krščanstva. Vatikanu je Hitler v zahvalo za podporo v 2. svetovni vojni namreč dovolil še naprejšnje delovanje na evropskih tleh, vse dokler bo cerkev podpirala in poveličevala arijsko raso. Zato so tudi vse podobe, ki uprizarjajo Jezusa Kristusa kot moža s črnimi lasmi in črnimi očmi po vojni odstranjene iz evropskih cerkev. Novi Jezus je svetlolas in z modrimi očmi. Po nekaterih manj razvitih krajih vzhodne in južne Evrope se pojavijo stranke, ki poizkušajo Slovanom prebuditi nacionalno zavest. V naših krajih se pojavi SDP (Slowenische Demokratische Partei), v kateri so združeni potomci slovenskih Hitlerjevih sodelavcev iz 2. svetovne vojne, domobrancev. Zahtevajo uvedbo slovenščine kot dodatni predmet v osnovnih šolah, trg Marie Theresie v Ljubljani pa naj bi se preimenoval v trg Leona Rupnika. Zato nacisti zaprejo vodjo stranke, Johannesa Janscho (ki si je iz slovanskega “Ivana” spremenil ime v “Johannes”).
  1990 – Na mednarodnem področju vse bolj vre med Nemčijo in ZDA, katero želijo nacisti tudi podjarmiti, na daljnem vzhodu pa med Japonsko in zatirano Kitajsko. Nacistična Nemčija pa je še vedno strah in trepet celotnega sveta, saj še vedno edina razpolaga z atomskim orožjem.

  2000 – Nacionalni nemiri po vsej Evropi in Aziji postajajo vse večji. Ulice so polne protestnikov, ki ne želijo več biti ljudje druge klase. Vre predvsem v vzhodni Evropi, pa tudi v Franciji. Ljudje se zbirajo v prepovedanih liberalnih strankah, tako kot na Kitajskem.

  2016 – Nacisti kruto po vsej Evropi obračunavajo s protestniki, ljudske vstaje se množijo, marsikje se poulični boji sprevržejo celo v prave državljanske vojne. Na milijone ljudi beži pred nacističnim terorjem iz Evrope v ZDA …….

  …… tam jih pa čakajo zaprta vrata, ker je od nedavnega na oblasti Donald Trump. LOL

  • tarantela

   Kdaj boš naredu film?

   • centurion

    ko boš ti igrala Evo Braun….

    • tarantela

     A Ti boš pa dr. Mengele?

     • centurion

      Ne spadam v vaš film.
      Te žeja kaj daje v ustanovi.
      Vidim da imate filmski krožek tut not…

     • tarantela

      Ti mene kle neki vlečeš na portal, tam u kuhni se mi bo prismodl, mal počak, de grem pomešat rižotko.

     • Steiermark

      glede na tvojo “razgledanost” in navdušenostjo nad jugosrbsko drhaljo, ki je pri nas poklala, najmanj 200.000 Slovencem, proti katerim tako ti , kot tvoji “sočipirani ” imate veliko za povedati in krivdo za njihov umor, nalagate žrtvam pederastičnega sistema, z rdečo zvezdo, bi rekla, da se ti v kuhinji “smodi” pasulj!

     • tarantela

      Kuham rižoto, na pasulj ste mahnjeni vi, pa še tega vam je morala slovenska vojska skuhat. Še enga bogiga kuharja ne premorete in bi državo vodil. Sej pravm: jej, jej, jej…

     • Steiermark

      Balkanske hrane, kot je npr. pasulj, mi pravi in avtohtoni v Sloveniji, nismo nikoli jedli. Ker kar je za na gnoj, prepuščamo vam, da ohranjate svojo “kulturo” in kuhinjo…. bljak bljak…..

     • bednick

      Jaz obožujem pasulj, za sladico pa puding čez.

     • tarantela

      Dobro.

     • karlina

      Mi bomo skuhali govejo juhico , kislo zelje in zgančke, pa spekli slovensko orehovo potico

     • Steiermark

      Ne, to vlogo je že zasedel tamali, smrad, iz murgelskega kraljestva!

  • xtc

   Preden cepec,pišeš neumnosti,si najprej poglej klasifikacijo državljanov 3 Reicha,nato pa lupetaj.

 • centurion

  Fotografijo s temi reveži naj shranijo pri Rdečem križu Slovenije ter naj
  jo konec leta pošljejo natisnjeno na Božično ali Novoletno čestitko.
  Bo zarezala v srce..
  Bomo vsi kupili paket, dva po deset kosov.

  • T-Rex

   dobra bo za prižgat kamin

 • RATATA

  Kaj me briga za italijo, hrvatsko, bih… važn, da jih pr nas ni in da nisem zašvasal repetirnih petelinčkov na mojih šnelfajrcah.

 • RATATA

  Pri nas se migranti ne potikajo naokrog, ker nimajo časa, sa gledajo velike lcd zaslone v svojih stanvanjih.

 • centurion

  Vprašanje za leve in desne na forumu.
  Rabim pomoč, ker mi vid peša.
  Gledam prvo fotografijo in sledim puhlicam slovenskih willcommerjev, ki
  lajajo, da moramo nemočnim otročkom, ženskam in starčkom nuditi vso pomoč.

  Prosim vse forumaše, še posebej levičarje, ki vidijo vedno
  dlje in VEČ, da mi na naključni prvi fotki pomagajo najti otročka pod 20let,
  starčka nad 35let in Bog ne daj (morebiti alah) žensko bitje v navedeni skupini.
  ČAKAM.
  In vnaprej hvala za vse namige.
  centurion,l.r.

  • bednick

   Vidim, da otročički so, samo se ne vidijo.

   • RATATA

    Po jajcah jim plavajo.

  • RATATA

   Ti spa res za k oftalmologu!
   A ne vidiš belih in plavih vrečk, pa sivih dek?? Nosijo otročke, babe in tastare.

  • zaton

   To so vsi mladoletniki brez spremstva. Dobro poglej.

   • samsara

    Zihr tisti, ki so bli en cajt v dijaškem domu v Novi Titovi Gorici, preden so domači humanisti obupali in se obrnili stran.
    Ne vem pa, kaj je s Postojnskimi mladoletniki brez spremstva in vladnim pilotnim projektom reintegracije polpismenih invazivcev? So že opravili pilotski izpit? Kdo ve?

  • tarantela

   So še v gatah in jih bodo podarili Evropejkam, saj Evropejci so itak sam za gobcanje, večina njih.
   Kdaj ste pa nazadnje seksal?

   • karlina

    Vpraša feministka

  • Megatron Arrows

   Na levi strani slike je ena ženska z belo ruto, levo spredaj starejši moški s plavo kapo na desni malo bolj zadaj še en starejši moški, pa enega otroka sem tudi našel. Po fizionomiji pa je kar nekaj zamorcev, čeprav v Afriki NI VOJN, Albancev, Pakistancev, Arabcev pa se mi zdi še najmanj, če bi jih pa sortiral pa je sigurno Sircev najmanj, saj se vračajo na svoje domove, ko je Asadova vojska osvobodila velik del Sirije. Seveda pa ne pozabimo, da je veliko beguncev iz Sirije prav iz kriminalnih band ISIS-a, ki bežijo, ker so jih Sirci namlatili. Seveda prej, ko so klali neoborožene civile so se lahko šli junake, ko jih je pa “zahaklala” oborožena vojska, pa črta preko Turčije v EU, kjer bodo lahko klali tako, kot so v Siriji pred prihodom Rusije.

   • centurion

    “…levo spredaj starejši moški s plavo kapo na desni malo bolj zadaj še en
    starejši moški, …”
    Inštruktorja klanja.
    Obvezni STAFF ISIS-a
    Pa če sortiramo do konca-
    99% gnoja za postreliti.
    Sam ISIS.

    • Megatron Arrows

     Se strinjam

  • samsara

   Dej nehi no.
   Na tej fotki je pač kontingent znanstvenikov brez meja, ki požrtvovalno potujejo po svetu in mu pomagajo na poti v lepšo prihodnost.
   Mirsad akbar, Mirsad, akbar, Mirsad akbar…!

 • xtc

  Raje se vprašajte kaj bo,ko boda Avstrijci zaprlii mejo.

  • totex39

   Takrat bo Slovenija z nasičenimi zapečenimi migranti propadla, vsi tisti ki bodo to omogočili pa bodo z ukradenim denarjem pobegnili drugam.

  • karlina

   Saj so jo praktično ze

 • paradajz

  V Italiji jih mrgoli. V italijanskem mestu že težko srečaš Italijana. Tako je realno stanje. In slej ko prej bo tudi v Sloveniji polno teh lenih moških,ki bodo uveljavljali seriatsko pravo….tega sranja si nočemo predstavljat. Je pa očitno neizogibno.

  • Nata

   Ja, smo videli kar nekaj posnetkov. Ne moreš verjet !!In, kaj ti ljudje sploh delajo ? Postopajo po pločnikih, parkih in delajo zgago !
   Zgoraj je Ana dobro napisala . Kje je policija, vojska ? Tam in seveda pri nas.

   • paradajz

    Naslednjič,ko bom šla v Italijo bom naredila par posnetkov,to,kar je zgoraj na fotografiji pred blokom v Rožni Dolini je peščica. Parki,ulice,no,pločniki so jih polni. Posedajo in uživajo dan. Ženskam pa namenjajo ogabne,strah vzbujajoče poglede.

    • Nata

     Le daj !! Edino tako nekateri tule na portalu verjamejo. . . .

    • karlina

     A ti to resno, da so tudi migranti

     • paradajz

      Karlina ,resno. Veš čemu se čudim,ko se peljem čez mejo,prav čez ta mejni prehod. Pred leti so bile kolone v obe smeri. Cariniki so pregledovali prtljažnike, dokumente,šteli koliko kavbojk in testenin pelješ domov. Tile danes prehajajo mejo brez dokumentov,prosto. Nihče jih ne pregleda. Meni to ni normalno. Skregano z vsako logiko! Ni čudno da jih je vsak dan več.

   • traktor

    Ob Sobotah in Nedeljah so fraj. Jebemti majo ja pravico.

    • Nata

     Mejdun, de res !
     Sej ne dobijo nič za ” stalno pripravljenost “!!

   • karlina

    Nata, včeraj sem poslušala oddajo o Pahorju, tudi danes bo na POP TV in v oddaji je bilo omenjeno tudi leto 2015, ko je šlo čez Slovenijo milijon migrantov in veš kaj je govoril novinar-da so se začeli takrat in se še vedno-nekateri Slovenci obnašati skrajno nesramno in s sovraznostjo, oz. sovraznim govorom in raznimi shodi proti njim-pokazali so Gorenjsko in SLOVENSKE ZASTAVE, torej-kdo je sovraznik št. 1 v tej drzavi-DOMOLJUBNI IN VERNI SLOVENCI-KRISTJANI

    • Nata

     Jojmene, veš da bodo sedaj privlekli prav vse na dan . Kar jim ne paše , bodo obrnili na glavo . Kar poglej kaj se dogaja. . . . . . . Lidl. . . .. . spomnimo se knjig Falaccijeve. . . . . . . . pred tem njihovim bogom bo potrebno vse ” popucat “??
     Pa od kje jim denar ? Naj ga porabijo tam doli, da si popravijo razbite, neurejene države!
     To je kratko in jedrnato povedano. .. . . . . napad na Evropo .
     In res je vse povezano z denarjem. Poglej, koliko Ustanov živi na ta račun, da packarijo proti lastnemu narodu !

  • Nata

   Joj,upam, da ni neizogibno! Morda pa še imamo državljani toliko moči, da se upremo ??

   • karlina

    NIMAMO MOZNOSTI, ČE MENE VPRAŠAŠ

    • Nata

     O, bi jo še imeli, če bi resnično VSI spregledali. Ker pa vlada pri nas STRAH tudi za preživetje – služba , dohodek – je pa res vprašanje. Niti na volitve ne bodo ljudje šli ??

   • paradajz

    Izgubljam upanje. Počutim se vedno bolj osamljena v domoljubnem razmišljanju.

    • Nata

     Res nas je čedalje manj, ki si UPAMO sploh govoriti o domoljublju. . . . .
     to pa je pravzaprav preklemano žalostno !!

 • MEFISTO

  Naj vam povem kratko zgodbico o sodelovanju med migranti in domačini,, ki se širi od ust do ust po džihadističnih Jesenicah.

  Samozvana priletna gorenjska grča, recimo mu Miha,da bo zvenelo bolj domačijsko in hribovsko, med rekimi prijatelji znan tudi kot Žavbi Nande,ima že dolga leta na vrtu Najboljšega soseda na Jesenicah svoj štamtiš, kjer je vedno obkrožen s svežimi migranti, ki jih socializira in uvaja v naš ustavni in pravni sistem, ki je le malo drugačen od šeriatskega. V prvi vrsti je zadolžen, da jih seznani, da so silno zaželeni v naši bodoči skupni domovini in da imajo več pravic kot avtohtoni državljani, med katere spadajo predvsem brezplačno udobno moderno opremljeno stanovanje, brezplačna vrhunska zdravstvena oskrba brez čakalnih vrst, dosmrtna žepnina, ki presega povprečno slovensko plačo, za katero morajo avtohtoni državljani prelivati kri, znoj in solze in druge pravice, ki jih nimajo avtohtoni državljani ali pa jih silno težko uveljavijo. Nikoli jih tudi ne pozabi seznaniti o tem, da so v svojih pravicah pravzaprav izenačeni z našimi rdečuhi in da je za nih že v naprej, kot za rdečuhe, razglašena abolicija za morebitna kazniva dejanja, kar pomeni, da so nedotakljivi in da jih policija, tožilstva ter sodišča ne smejo preganjati, režimski mediji pa o tem ne poročati.

  Nekega dne pa našega Miho prešine odrešilna misel. Tu je pred njim in okoli njega je obilje mladega in spočitega mesa, doma pa tri godne hčerke, snubcev pa od nikoder, ker po njih med domačini ni povpraševanja. Dobro premišljeno, rečeno in storjeno začne na vsa usta hvaliti svojo kri.

  Najstarejša, je skromno dejal, je lepa kot sam šejtan

  Srednja hčerka, ta je lepa kot sto šejtanov, se mu je zatresel slinasti podbradek.

  Za najmlajšo pa lahko brez hvale rećem, pridite si jo pogledati, da je lepa kot vsi šejtani.

  To je povedal in se samozadovoljno v velikem pričakovanju ozrl po poslušalstvu.

  Nenadoma pa se oglasi najmlajši migrant, ki ga je očitno premagalo domotožje po domači čredi, ki vpraša našega Miho: Efendi, koze, kaj pa koze tudi redite?

  Za trenutek se Mihi stemni pred očmi in v zadnjem trenutku reši zanimanje za svoje hčerke.

  Seveda, seveda, pohiti Miha, starejši dve hčerki ste že pravi kozi, najmlajša pa tudi pospešeno dela na tem, da to postane.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Cerar odstopi če nisi sposoben zavarovati mej.

  • MEFISTO

   To je le eden, vendar najpomembnejši razlog za njegov odstop.

 • Marija

  Italijani so jih navozili sedaj jih pa pošiljajo v druge države. Dobro načrtovano. saj so sami moški.Papež rabi vojsko zato jih še naprej uvaža,pod krinko humanosti. Koliko jih ima v Vatikanu?Tam ima samo vernike čez dan varuje ga tisoče varnostnikov,da od revežev pobira denar za vstopnino. Res groza kaj se dogaja v imenu humanitarnosti in nekega boga vseeno katerega molijo. Sramota in toliko ljudi zapeljanih.Vlade pa dobro plačane da ne vidijo nič,ni daleč čas ko jih bo dovolj takrat gorje Evropi,Sahara vse uničeno ali smo zato delali 70 let,da bodo sedaj nas in naše potomce tako uničili?

  • karlina

   PODPIS

 • Ana Job

  Resno se vprašam zakaj imamo v naši mafijski državi policijo in vojsko? Kaj ti ljudje sploh počnejo, razen, da so kifeljci postali navadni kasirji in so po večini pol pismeni?

  • Adolf Hitler

   zato da branijo hazarsko mafio po imenu komunajzerske buzerante pred ljudsvom!!!!!!

   • Ana Job

    “Sehr gut, Adolf!”

    • bednick

     :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

     • Ana Job

      Ti se kar zabavaj. ;-)))

    • Adolf Hitler

     danke!

     • Rožle

      Šveđanke!

     • RATATA

      Finke

     • Steiermark

      Zdaj razpolagajo z njimi divjaki musliji……..

  • komar marko

   ne vem zakaj to sprašuješ. OBOJI so za zaščito vladajočega razreda. To je zapisano v MARKSOVIH bulah!

   • Ana Job

    Sprašujem, ker me zanima mnenje komentarjev. ;-))

  • traktor

   Pa tud plače so jim očitn pošlihtal. Najvišje plače v državi so tokrat pripadale častnikom v vojski. Policija je še kar problem. Ker je še vedno milica.

   • Ka-Lab

    Kje si to slišal, da imajo v vojski dobre plače ? Mizerija pa ne plače.

    • karlina

     Ja, ampak je redna, zaenkrat, ko bo konec, bo konec za vse

     • Ka-Lab

      Kaj pa varnost življenja ? Vsak dan glavo na pladnju. Poglej kakšni časi so. Ne poznaš ti njihovega delavnika.

     • Zgornji

      TOČNO TKO … Ampak žal pa zblojena/zmedena vojska na koncu itak nebo vedela na čigavo stran stopiti, in bo naivno čakala pomoč od države katero pa nebo dobila, ker se bodo države Vse sesule … ampak, žal bo na koncu Prepozno tudi za vojsko …
      Amennn . Lp do tedaj :-)

    • traktor

     Napisal sem častniki. Vir: siol.net, posel danes. Poglej. Navadna vojska ma pa mizerijo. Verjetno.

  • samsara

   Na Balkanu imajo rek, “svirajo kurcu”.
   No, saj dokler je plača redna, ni sile. Pridni davkoplačevalci.
   Sprašujem se že par let, kot je tudi FeriSS H. nedavno tu napisal, kdo podmazuje veleizdajalce na oblasti večine EU držav?
   Od kod pride poslanec, kako prinaša navodila, kako stimulira izdajalce…?

   • Ana Job

    Trenutno je vse usmerjeno proti navadnemu narodu in proti morali. Levičarsko drhal podmazujejo umsko bolni osebki, kot je npr. izdajalec človeške vrste Soros.

  • karlina

   Ana, počno tisto, kar jim ukazejo levičarji

   • Zgornji

    Ja, žal…. pokvarjenci pokvarjencem … žal. Amennn .

 • totex39

  Sramota za evropske politike, da ne ustavijo to arabsko in afriško migracijo v Evropo, ampak delajo ravno obratno, jim omogočajo njihovo priseljevnje in s tem tudi uničujejo vse kar smo ustvarili.

 • bednick

  Samo za tarantelo, vidim da je danes razpoložena:

  https://www.youtube.com/watch?v=MqYcY4tr-Ls

  • Nata

   Ooooooo, gospod Cohen !!!!
   Bo vesela. Saj ima rada muziko.

   • bednick

    I hope so!

   • tarantela

    Naša kabelska je priključila v svoj program MEZZO; muzike, kolikor hočeš.
    Včasih pa še na YouTube pokukam.
    Lep dan Ti želim!

    • Nata

     Hvala, enako !
     Ja, Mezzo pa poznam. Velikokrat poslušam.
     Hvala Bogu za muziko. Ob poslušanju lažje kaj napišem.

  • tarantela

   Hvala !!!!

 • Rožle

  … ♪ ♫ ♩♬ ♭ lepo je v naši domovini biti migrant … ♪ ♫ ♩♬ ♭

  • Pet

   Zato pa bomo vsak čas mi postali migranti…., ampak kam……to je vprašanje :(

   • RATATA

    Na BV so pocen bajte in stanvajna. Sicer so mal za porihtat ampak saj znamo zidat.

    • karlina

     ja v VB so tudi ze čisto prazna mesta pravih Britancev, ker so se vanje naselili muslimani

     • RATATA

      Ti govoriš o Britaniji Veliki jaz pa o Vzhodu Bližnjem

   • karlina

    To se tudi jaz vsak dan bolj in bolj sprašujem, ja-kam, nimamo vsi denarja, kot ga imajo levičarji, ki si ga nalagajo, kot veverice, za hude čase, pa ne na svoj račun, pač pa naš-s krajami, lopovstvom, lazmi, za kar nikoli ne odgovarjajo, še manj, da bi kdo kdaj vrnil denar, da ne govorim o milijonskih kreditih, brez kritja-samo, da so naši-njihovi in prav zaradi tega so ustanovili slabo banko-kredite njihove plačujemo mi-drzavljani, nič krivi-nič dolzni, ki pa si sami ne upamo vzeti kredita za nekaj tisoč evrov, ker bi nam zarubili stanovanja, naše hiše, kar poglejte, koliko drazb je po celi Sloveniji, pa med njimi ni nobenih pomembnezev.

  • karlina

   ITAK

 • Hun

  Zvera smo danes vidl v kranski cerkvi…

  • FUCK COMMUNISM

   In?!?

   • Hun

    ti sigurno nis bil danes pri maši…ker si samo z gobcem in pirom v roki katolik

    • FUCK COMMUNISM

     Budala, jaz nisem katolik niti pira ne zlampam! Imam pa rajs ljudi, ki hodijo k masi kot pa se v zadruzni dom na pamet ucit komunajzarske parole tako kot ti. Teb se pa zna zgodit, da bos kmal s pestjo v gobcu in repomnmed nogami cvilil kot prase!

     • komar marko

      vsak ima neke korenine in tudi ti. POmanjkljiva vzgoja ni za hvaljenje!!!!!!!

     • FUCK COMMUNISM

      Ob vas levuharjih jaz pozabim na vso vzgojo, se na tisto, katere nisem imel.

     • Hun

      po dezju posije sonce…dan je prelep.. .prevec slabe energije na tem portalu. pa se vecina samo lapa non stop ne upa pa naredit prav NIČ…ajd

     • FUCK COMMUNISM

      Se gres stegnit…?!? Naaa, to prelepo zveni, da bi bilo lahko res…

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Rožle

   Ti si bil pa tam po navodilih Udbe ….

   • Hun

    bila je moja mati….jst prevec kolnem in nimam ciste vesti da prestopim prag cerkve

    • Rožle

     Ne laži …zgoraj omenjaš, da si bil tudi ti zraven
     (smo danes vidl)

     • Pet

      Pa sej je ministriral. Zdej pa se neki zgovarja. Takšni so najhuj – zahrbtni – nič ne veš od kje te žvajzne.

     • Rožle

      Itaq, poznamo take udbaše …napad je najbolša obraba …

    • Bozz

     Nobeden od nas na tem svetu nima čiste vesti. Zato pa je Bog dal svojega Sina, da tisti, ki verujejo so rešeni svojih grehov. In za to ne potrebuješ iti v katoliško cerkev, ki je daleč od resnice. Zato nam je Luther in Tyndale in naš Trubar, dal Sveto pismo v jeziku, ki ga govorimo in razumemo, katere je katoliška cerkev zažigala skupaj s tistimi, ki so resnično verovali in so ga brali. Katoliška cerkev po teh dejanjih nikakor ne more biti krščanska cerkev, ampak je največja hudičeva prevara. Nobena krščanska oz. Kristusova cerkev namreč ne bi zažigala Svetih pisem, Božje besede, in morila nedolžnih ljudi, samo zato, ker so prevedena v jezike, ki jih ljudje razumejo in govorijo. Po njihovih sadežih jih boste spoznali, je rekel Jezus Kristus. Vera pa je dar Boga.

     Janez 16
     1 To sem vam povedal, da se ne pohujšate. 2 Iz shodnic vas bodo izobčili; pride celo ura, ko bo vsak, kdor vas umori, mislil, da s tem služi Bogu. 3 In to bodo počeli, ker niso poznali ne Očeta ne mene. 4 Toda te stvari sem vam povedal, da se boste spominjali, ko pride njihova ura, da sem vam jaz povedal.«

     Matej 1
     21 Rodila bo sina in daj mu ime Jezus, kajti on bo svoje ljudstvo odrešil njihovih grehov.«

     Luka 18
     9 Nekaterim, ki so zaupali vase, da so pravični, in so zaničevali druge, je povedal tole priliko: 10 »Dva človeka sta šla v tempelj molit: eden je bil farizej, drugi cestninar. 11 Farizej se je postavil in pri sebi molil takóle: ›Bog, zahvaljujem se ti, da nisem kakor drugi ljudje: grabežljivci, krivičniki, prešuštniki ali tudi kakor ta cestninar. 12 Postim se dvakrat na teden in desetino dajem od vsega, kar dobim.‹ 13 Cestninar pa je stal daleč proč in še oči ni hotel vzdigniti proti nebu, ampak se je tolkel po prsih in govoril: ›Bog, bodi milostljiv meni grešniku.‹ 14 Povem vam, ta je šel opravičen domov, oni pa ne; kajti vsak, kdor se povišuje, bo ponižan, in kdor se ponižuje, bo povišan.«

     • Ka-Lab

      Ej, tičko zelo se motiš, če misliš, da je dovolj “Zato pa je Bog dal svojega Sina, da tisti, ki verujejo so rešeni svojih grehov.” Ha, ha, ha, se boš moral še malo bolj potrudit.
      In ob tem, da stalno obrekuješ Katoliško cerkev po katere zaslugi si postal božji otrok – in zavestno razglašaš in širiš osebno in po spletu, da
      – ” Katoliška cerkev po teh dejanjih nikakor ne more biti krščanska cerkev, ampak je največja hudičeva prevara. Nobena krščanska cerkev namreč ne bi zažigala Svetih pisem, in morila nedolžnih ljudi, samo zato, ker so prevedena v jezike, ki jih ljudje razumejo in govorijo. Po njihovih delih jih boste spoznali, je rekel Jezus Kristus.” Boš to nekoč bridko obžaloval.
      Ja, prav praviš – ” Vera pa je dar Boga.” , ampak ne takšna kakršno prakticiraš ti, ko stalno obrekuješ tvoje brate v Kristudu, ki celo molijo in darujejo svete maše tudi za tebe in za vaše pokojne za katere je vam to “deseta briga”, ali “pišmevuh”.
      Malo se le zamisli, če hočeš, ni pa mus – kakor te je volja. Tvoja usoda, je v tvojih rokah.
      Tako je, kot si napisal – ” Po njihovih delih jih boste spoznali,”

    • Bozz

     Ko si ravno omenil kolnenje, sem se spomnil ene zanimive zgodbe iz zgodovine…

     V Angliji je ena pokrajina doživela kar v krščanstvu pravimo prebujenje, v letih 1904-1905 (t.i. Welsh revival oz Valižansko prebujenje). Zgodilo se je zaradi pričevanja Božje besede in ljudje so začeli brati Sveta pisma, verovati in svoje življenje živeti pa nauku Jezusa Kristusa. Prebujenje je bilo tako globoko, da so se ljudje večinsko spreobrnili k Kristusu in nehali preklinjati in jih njihovi konji enostavno niso več ubogali oz. razumeli, ker so bili navajeni ubogati samo, če so v ukaze bile vključene kletvice, ker so Valižani konstantno preklinjali čez njih. Tako so morali konje ponovno natrenirati in naučiti, da so ubogali ukaze, tokrat brez kletvic.

  • RATATA

   Kaj si bil vunbacač na cerkvenih vratih?

   • Hun

    za to je zadolzena svajcarska garda

 • Franjo Trojner

  Ma kje vi vidite migrante? To so samo turisti, ki masovno potujejo preko našega ozemlja v države stare Evrope. In kdo pravi, da nimajo vseh potrebnih dokumentov za vstop v države EU? Preverjeno je dejstvo, da so vsi njihovi dokumeti zbrani pri turistični vodički frau Merkl. Nergate, ker so po večini ti turisti nemogoči vsi tako zahtevni , mrki, hrupni nekateri tudi brez vse olike puščajo za seboj nered in jim ni mar za lokalne zakone in običaje. Ja tako je to z masovnimi turisti povsod po Eu, še posebej, če jih je preveč, rezultat pa smo pred kratkim videli tudi na plaži v Italiji, ki je prizadel par iz Poljske. Bentite nad našo državo, da ne ukrepa, da je tud pri nas turistov preveč? Vi pa res z ničemer niste zadovoljni, država se še kako trudi, da bili bi vsi turisti zadovoljni in ne samo prehodni , da ostal bi dlje. Da celotna turistična podoba je vabljiva skrbi tud kak Mirovni inštitut, na čigar telefon se špeca vse tiste packe, ki turistom ne ustrežejo dovolj.

  • karlina

   Dobro in sarkastično napisano

 • T-Rex

  pred mojo bajto jih nebo. imam dosti orožja doma ( z dovoljenjem)

  • komar marko

   a to je letošnji pridelek FIŽOLA??????????

   • FUCK COMMUNISM

    Prit k njemu na vrt preverit…

    • T-Rex

     bo videl fižole kalibra 9

     • komar marko

      ja to je tisti za prebranec!

     • T-Rex

      prideš na pokušino?

 • FUCK COMMUNISM

  Nenadzorovano puscanje te drhali v drzavo je zame veleizdaja! Za veleidzajo se ve kaksna je kazen!!!

  • T-Rex

   dajmo jih usmerjat s tablami. napišeš dojčland , tablo pa obrneš proti murglam.

   • FUCK COMMUNISM

    Tam jih pa kameradi usmerjajo direkt k pritlikavcu v spalnico! Si bodo lahko privoscili oba: pritlikavca in njegovo klotildo!

    • T-Rex

     ne pozabi na fajonko. najbolj priljubljeno političarko po levih anketah

     • FUCK COMMUNISM

      K njej bi usmerjal samo najvecje in najbolj smrdljive! Naj prasica uziva!

     • T-Rex

      ona bi pomoje dejansko uživala

     • Steiermark

      Svinje pač v dreku uživajo – to imajo v genih….

     • Steiermark

      Bojim se, da če bi hotel usmeriti te največje in najbolj smrdlive, bi teh kaj kmalu zmanjkalo, glede na ogromno število “potrebnih rdečih prasic”!

   • Hiii dobra

    • T-Rex

     ja no, da se ne bodo izgubili reveži, nimajo apdejtan google maps :(

   • Adolf Hitler

    ne piše se dojčland sondern Deutschland!

    • Zgornji

     Jez b’ djau : “PIŠI KOT GOVORIŠ” !!! ! !!! … barem kaošto … ovajjj , … piši kaošto govoriš …

  • tarantela

   Se strinjam, vendar a bi dal konkreten predlog, kaj in na kakšen način to preprečiti.
   Hvala!

   • FUCK COMMUNISM

    Ti to resno sprasujes al me zajebavas?! Zakaj pa imamo policijo in vojsko?!?!?!?!?

    • Adolf Hitler

     da ti čuvajo to hazarsko mafijo ki jo imaste tam gor dokler jih neboste enkrat zavestno šutiral v rit da bodo letel u tri židovske pičke matrne v izrael!

    • karlina

     Kakšno vojsko in policijo, ja vojska in policija sta praktično goli in bosi, revni, kot cerkvene miši, itak pa bi se v primeru ulice in migrantov, postavili proti nam, drzavljanom, tako jim je naročeno-zakaj ze je Cmerko kupil nov top za milijon evrov, samo vprašam

     • mannuro

      .. zato, da mu ga bomo montiral na ritko in odprl glavni ventil! Te mu bo lastno govno v prazno betico našvasalo.. in ga opralo, da čisto beli!

    • mannuro

     ona ni lih ravna na tem področju. Hudič je če ne ločiš šraufa od metka. Edino orodje, ki ga pozna je srb pa kladivo, pa pajsar, ko gre na bankomat denar dvigniti… pusti tako :)

   • centurion

    Ograja na meji, 380 voltov v njej.
    Za njo minska polja in stolpi z avtomatskimi senzor sprožilci
    na MG42.
    ENDE.

    • tarantela

     Pol se boš pa še s Hrvati ukvarjal, saj vidiš, da ne priznajo arbitražnega sporazuma, kam boš pol postavil ograjo itd.?

     • centurion

      Če se je treba prepečencev reševat, pol začasno ograjo 100m na svojo stran.
      MG42 naštelati 300m pred ograjo….

     • Steiermark

      to vprašaj vašega šupka in ostalo svojat, ki si je na račun nam vkradenega in hrvatom podarjenega ozemlja (namesto da bi šupak zagovarjal zadnjo veljavno mejo, ki so jo hrvati zasedli, je raje pustil, da so drugi odločali o naši domovini, naši zemlji, ki je bila hrvatom podarjena že po 45, zaradi golazni kot je bil kardel – vzornik in “prednik” te, sedanje, hlapčevske jugodrhali) v zameno, dobili, vsak posebaj velike vile ob jadranu!

     • karlina

      TOČNO, sicer pa-če je kdo mislil, da se bo sedaj Cmerko in vsa leva golazen, ukvarjala z migranti, se krepko moti, sedaj imajo največ dela predvsem z 2. tirom, da bodo lahko še pokradli, kar se pokrasti da in seveda s predsedniškimi volitvami, da bodo zopet, če se bo dalo nastavili lutko, kot je Cmerko

    • Gavnar

     In kje boš dobil 380 voltov, te malo daje Yugo nostalgija ?

     • centurion

      BUTL JE BUTL.
      IQ ti zaostaja danes za+21celziusa na soncu.
      Levičar in Kučanov volilec..
      Bosanc, skratka.

     • Gavnar

      Samo prašam, ker u Slo imamo 400 voltov.
      Ampak to je za vas »ta brihtne« Janšiste itak preveč.
      Nakup IQ dodatkov bi bistveno zmanjšal čredo domoljubnih SDS ovac.

     • stajerc5

      Samo odgovarjam, da gre 20 Voltov vsako sekundo, za se vedno zivece NOB borcevske skrivace in njihovimi nasledniki iz skrito-jamarskih prasnikov!

     • Gavnar

      Ooooo, med 400 in 380 je 20 razlike.
      Ti to s prve ?
      Ti je dr. Šipratskih nauka pomagal ?

     • centurion

      Onih 20 voltov je obvod v ustanovo za elektrošoke.
      Po novem elektrošokerje za levake dobavljajo Kitajci-15€ kos.

     • mannuro

      teb se vidi, da si jih že počohal, vseh 5 žic v kablu naenkrat. Mal je sicer vrglo iskre ven v vaškem trafotu, pa do jutra so bili v si v temi. Ampak oni so prišli do svetlobe, ti pa nikoli več.

     • Steiermark

      ja kaj se pa jeziš, saj že njegovo ime pove, da je jugo govnar……

     • RATATA

      Brihtno teslo misliš da si Tesla, če je vate strela usekala.

     • Gavnar

      Vidiš to imate pa vi ta desni srečo.
      V leseno bučo polne potlačene gnile slame strela ne more usekat.

     • RATATA

      Me prav zanimajo zaključki poglobljene analize podatkov, kolikšen delež med družboslovnimi faliranci je inženirjev in strokovnjakov tehniških strok med komunajzrji. Bukev.

     • Gavnar

      Pazi to je lahko zate nevarno.
      Vaš Ljubljeni vodja je družboslovni komunajzer !
      Bukev je tvoj podpis na koncu posta ?

     • stajerc5

      ..a ni bukva tvoja mati?

     • Gavnar

      Mt Bukev, fort pa Hrast,
      Kakor koli obrneš za vas nepredstavljiva 1. liga,
      ker do strohnele smreke še noben desničar ni prišel,
      čeprav na volitvah volite izključno le levičarske odpadke.

     • Steiermark

      govnar je govnar, verjetno je ime dobil po materi, ki je pobirala jugogovna….

     • stajerc5

      Uh, jaz pa vedno razmisljam odkod zasmrdi, ko se govnar oglasi….

     • Gavnar

      Ne, ne pri nas je Bukev.
      Bukva je pri vas, tako kot vaš srbski pasulj.
      Zopet preko slovnice izdajaš svoje korenine.

     • stajerc5

      Ja, prav imas! Jaz sem ponosen Stajerc in pokazem vsakemu, za razliko od tebe, ki skrivas svojo cefursko seme, ker se se tega sramujes. Prodana dusa, za vsakogar!
      Verjetno si lahko privoscis Forum samo zato, ker so starsi se nepismeni. Pravzaprav imajo sreco!!!

     • Gavnar

      A II. generacija priseljenih Srbov na Štajersko si ?
      Za vas smo Slovenci – čefursko seme in drugorazredni prejemniki socialnih transferjev.
      Žal je res tako.

     • RATATA

      Koga ljubim vedno skrbno čuvam. Vodje nimam. Odločam se sam po tehtnem premisleku in v zadnjih parih desetletjih se še nisem zmotil. Tudi o tebi in tvoji pokvarjeni naturi se nisem zmotil.

     • Gavnar

      Glavno, da ti natura z Miličnikom Vinkom odgovarja.

     • RATATA

      Ti gavnar, a si ti po natur prtegnjen al si tak po naročilu?
      Ni lepo biti komunjar, čeprav se ti to morda trenutno splača bit. Ujela te bo tista Vest, ki te bo zamorila do Amena. Če ne tvoja, pa od koga, ki te poznajo. Ahti ledja.

    • Steiermark

     Kot je predpisoval komunistični režim. Pri nas so sicer eliminirali tiste, ki so si želeli malo svobode na zahodu, s kuglo na sred čela za kar so bili eksekutorji nagrajeni in prejeli odlikovanje, od same jugosrbske sfukatorske podgane, v Vzhodni Nemčiji pa so jih eliminirali, tiste, ki so hoteli dihati svobodo, tako kot pišeš ti……

    • Adolf Hitler

     380 voltov je še premalo 1000.0000voltov to je že bolj pristojno da nit ne pusti niti smradub za sabo!ŠE bolj bi blo še zdraven stolpi z metalcem plamen

     • Zgornji

      No, ja, … metalci plamena bi bili samo za opozorilni strah … ;-) :-)) ;-)

    • mannuro

     ne rabiš nič od tega + 380V v ograji ni neka pametna rešitev in ni izvedljiva.
     Slovenija ima firmo Arex. Je priznana firma in ima izredno kvalitetne izdelke. Vse, kar rabi je, da zaženejo proizvodnjo AKB-15 in REX zero 1 z vso potrebno opremo in municijo. Prav tako je potrebno, da se obnovi izdelava lastnih nočnogledov in opreme. Kader še obstaja. Fotona je včasih to obvladala. Naj zaslužijo slovenski delavci in prihrani država + če pride do kake norije, ti proizvodnja osnovne opreme ostane. Imamo dovolj Slovenskih fantov, izučite jih – generacijo za generacijo in naj čuvajo Slovensko mejo, kot so to počeli njihovi predniki. Če tega pošlješ dovolj na mejo, je meja hermetično zaprta – vsak, ki bi poskušal nepovabljeno skozi, si posmodi rit. Pa še vsi bodo spoštovali takšno vojsko. Tak glas se hitro razve! Za Slovenca je edino dobro Slovensko! Zapomnite si to.

     Slovenija ima še vedno po skladiščih okrog 200 M-84, ki žalostno propadajo in skoraj ni nihče več v voznem stanju. Poljaki so letos razvili nadgradnjo svojih T-72 v različico PT-17. M-84 je veljal že tako za boljše kvalitete kot ruski original T-72. Naj se nadgradi to po poljskem vzgledu. Naj to naredijo v Sloveniji. Poljaki imajo tudi nadgrajene Patrije, nekaj širšo medosno razdaljo imajo. Naj se vzame licenco tudi za to.

     Slovenija je na razpotju. Ali bomo problem znali rešiti sami, ali pa nas bo vzel hudič. Obrambo se je preveč zanemarjalo. Nimamo samo problemov z begunci, kmalu jih bomo imeli tudi z hrčki, večji kot si mislite. In reševal nas bo samo argument opreme in izurjenosti. In tisti tanki na meji, bi bili za hrčke idealni argument.

     • Zgornji

      Dobro povedano, … ampak, … jaz sem še vedno za malo manj nasilne opcije, preden se gre na hard varianto, … tako, da prisegam na “Štrooommm ” !!! ! !!! :-)

     • mannuro

      Dragi moj! štrom že! ampak 380V ne gre! fizikalno ne :) Poleg tega, kdo omenja hard varianto.. moja ni, tvoja pa bi marsikoga spohala, ker rabiš malo močnejše vrednosti v tistih žicah, al karkoli bi že viselo! Moja varianta je tista, ko pride nekdo čez, se najprej zadereš, potem letajo psi, potem opozorilni streli in šele potem strel v nogo in ne v bučo.. potem pa vse skupaj vrneš hrvatom. Tko se je včas čuvalo mejo. S prisotnostjo.

     • Zgornji

      Ja, se povsem strinjam. Predvsem z Prisebnostjo bolj kot z Prisotnostjo … ;-)
      Itak da se najprej strelja v nogo, pa še to obvezno pod ali nad koleno.
      Za štrom bi bila edina varianta malo višja napetost , in v Impulzih, zato da ne dobiš cvrtja in crenja v trenutku , oziroma prehitro kar oglje … :-P
      Amennn 8-)

     • mannuro

      No, saj te razumem in ti dam čisto prav. Ograja po madžarskem zgledu ni slaba stvar, pa naj bo z štromom ali brez. Ampak po njihovih izkušnjah, brez nadzora, neuporabna. Ti jo razcotajo.. potem pa sva že tam, da rabiš za nadzor meje precej opreme. Trenutno stanje pa je, da Policija razen frač, nima ničesar. Pravzaprav, nadzora meje ne izvajajo. Tisto šetanje ob žici, tisto je bolj dokumentiranje posledic.

     • Zgornji

      Aha, … ja, imaš kar Prav , … žal …
      Ker , … barabe bodo vedno našle kako finto, kako tudi štrom onesposobiti …
      Žal bo res treba “Trše Prijeme/Ukrepe ” zakurblati …
      Lp do tedaj .

  • Adolf Hitler

   giljotina brez pogojov!

   • Zgornji

    Prenasilen si, žal …

 • Kučko pod pručko

  Zakaj Cmero ne naredi nič, da bi zaščitil Slovenijo?

  Po svoje se mi Cmero kar smili, ker je tako poln etike in morale, da mu gleda ven iz vseh lukenj. Iz nosu, ušes, ust, pa še med zadnjima krajcema, da kar zaudarja po Murglah. Človek, ki bi tako rad delal v dobro Slovenije, kar je tudi ob nastopu mandata zaprisegel, je ujetnik ljudi, ki obvladujejo svet. On mora ubogati predvsem mednarodne bankirje, ki so vsi po vrsti zločinci in v tem je vsa tragika.

  Ali drugače povedano, Slovenija lahko pride do kreditov edino, če je ubogljiva in poslušna. In etični Cmero je kimavček in ubogljiv sto na uro. On in njegov uničevalski šef, sicer pa Capo di murgelska banda, don Kucianove zelo dobro vesta, da bi bila Slovenija v primeru, če bi nam banksterji zaprli pipe, na kolenih v par mesecih. Ko ljudje ne bi dobivali več svojih plač, pokojninska blagajna pa je itak izropana in povsem prazna, bi šli na ulice. In takrat ne bi bilo več levih in desnih, ne naših in vaših, ampak samo razjarjeni ljudje, ki bi pometli s to murgelsko udbomafijo. Takrat bi komunajzarska oblast bežala, kolikor bi jo nesle noge, če jih prej ne bi polovili.

  In ni dvakrat za reči, da ne bi v prvi vrsti s kandelabrov bingljala prav Kučan in njegov nečakec Mirko!!!

  • Pet

   Ne utegne. Razumi – nova ženska. Treba kdaj tud prijet za sesalc pa to.

  • Adolf Hitler

   zato ki hoče ta buzerantska svinja uničt dežele in ljudctvo!

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODDPIS, točno, puf na puf je samo kimanje, kakor bodo drugi ukazovali, točno to !!!!!

  • samsara

   Mirsad akbar, Mirsad akbar, Mirsad akbar…!!!
   Žluk, žluk, žluk, žluk, khaaahh.
   Mirsad akbar, Mirsad akbar, Mirsad akbar, Mirsad akbar…!!!

 • FUCK COMMUNISM

  Ljudje, oborozite se!!! Zenske s solzivci in paralizatorji, moski s strelnim in hladnim orozjem! Psiholoski ucinek, ko se upres je veliko vecji kot najprej clovek misli: potolces dva ali tri, pa se bodo ostali umaknili! Resno, oborozite se!!!

  • T-Rex

   tako je! par opozorilnih v luft in bi takoj pridni ratal! ne pa da jih na vseh koncih ujčkajo , futrajo in nevem še kaj. zato si pa upajo pizdarije delat. retardirani humanitarci in totalno retardirani levaki naj si jih pa domov peljejo!

  • Adolf Hitler

   pride masa govnov taglavnega počiš ostalo bi pa spizdilo od ko so so se prefukal da bi se kar zanim kadilo!

 • Jurij Musar

  Tile migranti so res velike barabe. Iz čistega veselja so zapustili svoje domove in prišli zajebavat ljudi v Evropo. Moj predlog je, da vsako vas, kraj, mesto obzidamo z visokim zidom in ustanovimo domobranske enote, ki nas bodo čuvale pred muslimani in levičarji, ki so jih pripeljali k nam. To bi morali organizirati po vsej Evropi, ober komando pa zaupati Orbanu.

  • traktor

   Dej svoj naslov, da ne bodo ubožci tavali po Sloveniji. Naj vedo kje so dobrodošli.

   • centurion

    MUSAR?
    Se mi je zdelu.
    Debel in neumen tip.
    Pokvarjen in sovražnik SLOVENCEV.

    • traktor

     Ne vem, če mislš pravga. Ta je že malce v letih, naiven, docela pod vplivom rdečih medijev in zafrustriran, ker mu ni glih poratal.

     • Jurij Musar

      Ja, kar velik nas je, pa vsem gre dobro.

     • stajerc5

      Tik-tak……..

   • Jurij Musar

    Naj se obrnejo na Merklovo, ona dela razporede bivanja.

  • T-Rex

   kučko kaj lajkaš, a ne vidiš da se totalno zajebava. pač še en retardiran levičar.

   • Kučko pod pručko

    Nekaj drugega delam s Photoshopom, pa bolj površno berem. Hvala za opozorilo. Bom bolj pazljiv!!!

    • centurion

     Hebemti!
     Tudi tebi se zgodi.
     Ma vseeno-
     EN VELIK NEDELJSKI POZDRAV, PRIJATELJ!

     • Kučko pod pručko

      Lep pozdrav tudi tebi, Centurion. In lepo nedeljsko popoldne z večerom, kajpak!!!

    • Rožle

     Še dobr, da lako plus nazaj uzameš :) …

  • von Rhein

   Točno tako,migranti iz Afrike so v veliki večini lenuhi in barabe,ki si niti barake iz kartona niso zgradili. S čolni v Evropo so se odpravili,ker so na tv videli rojake kako uspešno zabijajo gole in plešejo v baletnih ansamblih. Ja,pa vsi so muzikanti,obvladajo najmanj bobne.

   • Jurij Musar

    Po mojem so Arabci še večji lenuhi od Afričanov, saj se jim ne ljubi niti braniti svojih domov, rajši bežijo in čakajo na miloščino.

    • von Rhein

     Izvzemimo družine,sploh tiste z malimi otroci in potem se v tem strinjam.

     • Jurij Musar

      Tam imajo vsi majhne otroke tako da bo težko narediti sezname. Dobro je edino to, da se kar sami razstreljujejo. To je muslimanska folklora, kakršno so pred leti izvajali le še Japonci, dokler jih niso Američani zaustavili z atomskima bombama. Tole bi morali Američani ponoviti in vreči par atomskih bomb. Morda pa jim bodo storili uslugo Severni Korejci in vrgli kakšno atomsko bombo.

     • traktor

      Jure, a si to ti?Ne prepoznam te več. A se ti je poslabšal. Vzem rajš tableto.

     • Jurij Musar

      Pa reč, da ni dober predlog. Par atomskih, pa je problem rešen.

  • Nata

   Pomota !! Obrambne zidove proti Turkom. Kot v starih časih.

   • Jurij Musar

    Pa kresove po hribih. Bomo žurali cele noči.

    • Nata

     Hm – žurali ? to bi bilo preveč enostavno.

     • Jurij Musar

      Mal heca pa mora biti.

 • Anton

  …pa še pomislek kako lahko nekateri svetovalci a la Kos in njemu podbni lahko “opravljajo” več nalog hkrati/dan, ki šteje “zgolj” 24 ur, popolnoma enostavno neuradno dajo n-k nalog ostalim(ponavadi kar vse, ker itak sami niso spososbni niti gumba na srajca prišiti) outsourcom, da jih naredijo, to so ponavadi diplomanti zadnjih letnikov fakultett/absolventi, najbolj dobrodošlji so kajpak tisti ki imajo nekaj v glavah, ne samo v besedah, le teh se da dobi v tehničnih fakultetah a la fmf, strojna, fri, po solidni urni postavki, tako si prihranijo denar(večjo razliko sebi vprid) zase ,skratka ja tako se dela, nateguje se ljudi, simple that, kdor zna pač zna oz kdor ima bebave volilce temu serola po domače

  sarkazem press

 • Osti jarej

  Potomci Hitlerja in Mussolinija, komunističnega diktatorja Franca in hinavski Francozi gredo na pričakovano pot uničenja EUrope. Četverica se je skupaj odločila, da bodo na veliko uvažali migrante iz Čada in Nigerije. Z njimi so podpisali pogodbo, da lahko vsi migranti že v svoji domovini prejmejo dovoljenje za bivanje v EUropi, kajti naraščaj je na stari celini premajhen, vojakov zmanjkuje, pa tudi vera ni več prava. Za razliko od stare celine pa sta Čad in Nigerija polna nafte, zato bo umazani posel še kako donosen za peščico. Zunanja Ehjavec EU ministrica Mogherinijeva je sporazum predstavila v svojem plehkem slogu – s prišleki bomo skupaj branili našo enotnost. Ker prihaja iz Rima je v mislih imela zgolj Vatikanska navodila. V čem že? V NWO načrtu iztrebljenja EUrope v katerega še vedno izjemno veliko ljudi ne verjame, pa jim je Merklova enkrat že pokazala, kaj je načrt, Papež pa javno povedal, da nas je 6 milijard preveč na tem svetu, predvsem pa je višek v EUropi. Zdaj bodo tudi te štiri države še dodatno sprejele zakon, da posiljevanje s strani migrantov ni noben zločin, kot že velja na Švedskem, potem pa bo poštenost namena nasilnega priseljevanja zaokrožila po celi stari celini. So pa bili prisotni ob podpisu še drugi Afriški NWO služabniki, ki so dobili zagotovila, da njihove države ne bodo izvzete iz možnosti posiljevanja in nasilja. Res je, najprej so to počeli belci v Afriki, zdaj jo samo še kradejo in Afriki vračajo možnost, da si v nepomembni EUropi povrne izgubljeno. Seveda brez pokradenih bogastev, pač pa le preko novih, načrtovanih žrtev, tokrat v odplačilo belih. In Soroševi pristaši so navdušeni, sprejeli jih bodo razširjenih nog, ostali pa ne verjamejo, čeprav imajo pred očmi, kaj se dogaja s številnimi posiljenimi ženskami, pretepenimi Evropejci na stari celini! Naslednji korak pa je brezposelnost belih! /virNSP/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/316736/podpisan-dogovor-za-uradni-uvoz-migrantov-na-staro-celino

  • Štalmajster

   “Potomci Hitlerja in Mussolinija, komunističnega diktatorja Franca in hinavski Francozi ”
   Prešeren bi rekel: “kako strašna slepota je človeka !”
   Jaz ne razumem, kako eni ne doumeta, kaj se dogaja v Evropi in Ameriki in spet neke fašiste mešate zraven ?
   Obup !

   • stajerc5

    V copy-paste je neumoren, ostalo pa…, pa saj vidis!

   • Alois Kuhelj

    Mas prou,zadnjic sem nekje videl na sliki crnca,ki igra za Finski team,OK!

  • Alois Kuhelj

   Brezposelnost belih,tole pa ne bo drzalo,crnci so lenuhi in nocejo delat,nekdo bo moral!!!

 • Olga

  Politike, ki dovolijo nezakonite prihode v državo in ogrožanje lastnega prebivalstva, je treba postaviti pred sodišče in v zapor!
  Hrvati v Nuštru naj se oborožijo, ker jih očitno policija ne varuje!

  • Jurij Musar

   Naj zavlada zakon ulice. Sem že predlagal ustanovitev domobranskih enot, na Hrvaškem pa Ustaških seveda. Za dom spremni.

   • Nata

    Ko bo potrebno, sem ZA !! Ati pa ne ?

    • Jurij Musar

     Seveda, če je le vse zakonito, kot smo imeli včasih NNNP. Seveda sem proti kakšni privatni para vojaški organizaciji. Še boljše bi bilo, da bi uredili razmere v njihovih državah, da bi nehali prihajati k nam.

     • Nata

      No, saj to je tisto, kar jaz enostavno ne razumem. To niso majhni denarji . . . …. lahko bi res pomagali tam, kjer so doma. Ne vem, ali tem ljudem domača zemlja res tako malo pomeni?

     • Jurij Musar

      Problem je vojno stanje v večini teh držav. Vprašaj se, koliko Slovencev bi zbežalo, če bi imeli vojno, kot je bila v Bosni.

     • Nata

      Hm? V sosedno državo, ali v prvo varno! Kje pa so pustili ženske in otroke? Otroke, ne 18 letnike! V nevarnosti? Iz katere so jo popihali?

     • Jurij Musar

      Naj prenehajo z vojnami in izkoriščanjem pa bodo problemi mnogo manjši. Težko si predstavljam kaj se dogaja v tistih krajih, ko niti ne veš od kje in od koga ti preti nevarnost. Pa mentaliteta ljudi tam je popolnoma drugačna od naše in zato še težje razumemo vse skupaj. Za mene je za vse skupaj kriv pohlep zahoda.

     • Nata

      Dodati bi moral še – pohlep same države in njenih oblastnikov. Saj tudi oni gledajo samo na lasten žep. Spomni se afriških , bogatih držav, ki so postale samostojne. Brez nadaljnega kom. . . .

     • Jurij Musar

      Se strinjam s teboj. Napisati bi moral, človeški pohlep

     • Nata

      Uh, ti se vedno izmažeš, ali ne ??
      Mislila sem na pohlep domorodcev teh držav.
      Saj je pri nas podobno.

     • Jurij Musar

      Seveda, saj je pohlep prisoten povsod v vseh družbah, ne glede na ureditev, raso, nacijo. Saj prav zaradi pohlepa vedno in povsod vladajo bogati. Neka multinacionalka pride v državo s stratežkimi surovinami, podkupi vodilne politike in z velikimi profiti izkorišča ta rudna bogastva. Če tako ne gre, izvedejo revolucijo in nastavijo marionetno vlado. En tak lep primer je nastavitev šaha Reze Pahlavija. Podobno je v demokraciji, le da tam podkupujejo posameznike ali skupine vodilnih. Lep primer je naš poslanec Taler, ki so ga podkupili za 100.000 evrov. Problem je, ko pridejo sicer pošteni ljudje na oblast in dobijo možnost priti do malo večje pogače. Baje smo vsi podkupljivi, le zneski so različni. Jaz osebno sem prepričan, da je vedno in povsod v ozadju denar. Tako je tudi s to begunsko krizo. Nikdar je ne bodo zaustavili, če ne bodo odpravili vzrokov zaradi katerih ljudje bežijo iz svojih domov.

   • Štalmajster

    Kaj pa “teritorialna obramba” ?

    • Jurij Musar

     Tudi v redu, ampak sami Slovenci. Je treba paziti, da nebi bilo zraven kakšnih južnakov ali celo muslimanov.

   • Domoljub, TA PRAV !

    A veš, da so ustaši klali Slovence ? A si samo neumen ali se pa delaš nekega domoljuba ? Sam se odloči :)

    • Jurij Musar

     Menda nisem jaz kriv, da imajo Hrvati Ustaše.

  • Štalmajster

   In kaj bodo potem: “Ustaši?”, “Domobrani?” …….. “partizani” se pa skrivajo. Njihovo početje pa spodbuja ……..IsraAid ???

 • luckyss

  Spet pretiravanje z obeh strani…Nikjer v hrvaških medijih nisem zasledil tega o čemur pišete v tem članku..
  Ampak, tudi, če je članek izmišljen (kot večina tukaj), je prav, da ste ga objavili….Ker invazija afriških migrantov na Evropo se pač ni končala…
  Bi pa bilo dobro, da tudi “desnakarji” zavzamete neko realno stališče glede te zadeve..
  Najprej ste obsojali prosti prehod golazni, tudi ISIS borcev (upravičeno) potem pa postavljanje žice, ki je vsaj simbolično pokazala migrantom drugo pot..
  Saj pravim…lahko je biti v opoziciji, ko lahko lajate na vse, medtem ko se je vaš “ovčar Janko ” strinjal z Mutti praktično v vsem…še prihod “trojke” je propagiral……Pa ne obsojam nobenega, ker mi v Evropi ne pomenimo NIČ…torej je treba paziti na diplomacijo in se držati zakonov, drugače nas bodo pohodili tisti, ki lahko več ponudijo…mislim na Hrvate, ki ne bodo spoštovali odločitve arbitražnega sodišča…Evropa pa ugotavlja, da so to zadeve, ki jih morata državi urediti na med-državni ravni…(toliko o tem kako smo pomembni)…
  Zato apeliram na strpnost in da tudi tisti, ki ne morete brez ščuvanja in iskanja kosti v teh časih delujete državnotvorno…saj imate neke slogane v stilu “domovina, domačija, vera, itd”
  V bistvu pa delujete ravno v navezi s tistimi, ki hočejo islamizirati Evropo…
  Brez enotne Slovenije lahko kar začnete zidati “rakete” ob cerkvah..

  In lepo prosim…ne spet tistih idiotskih komentarjev v stilu Olge, ekstremnih psov in mačkonov…
  Rabimo enotnost in dialog….drugače bodo rovi in jame spet polne, ampak tam bomo “levi in desni”, zakopavali pa nas bodo tisti, ki so nanje naši pradedje opozarjali s kresovi…

  • Olga

   Hvala, da me tako cenite in izpostavljate! Mrtvega konja nihče ne obrca!
   Vam manjka osnovne politične izobrazbe! Vse, kar se dogaja, gre v breme pozicije, torej vlade in Cerarja in ne opozicije in nas, ki opozarjamo na probleme!
   Kar se tiče mojih komentarjev, pa se da bistvo povedati v nekaj stavkih! Resnica je ena sama in ne rabi veliko stavkov! Tudi Evklidova geometrija temelji le na nekaj izjavah, pa je vendar ena od osnov matematike!
   Kdo uvaža divjake v Evropo? Levica! Kdo v Evropi izvaja terorizem? Islamisti in Antifa!
   Pravite, da rabite “enotnost”? Da boste komunajzli v miru pokradli vse do konca in nam na pukli natovorili se nezakonite migrante, da jih bomo lahko živeli, vi pa lepo v miru vladali?
   Pomoč ogroženim otrokom in ženskam, da! V Evropo pa prihajajo in to nezakoniti praktično sami mladi moški, ki posiljujejo in terorizirajo ljudi! Ti naj gredo nazaj, branijo svoj dom, ga osvobodijo in obnovijo!
   Vi pa se navadite, da imamo vsi svobodo govora in pravico do mišljenja, pa čeprav temelji na “15 stavkih”, a so ti stavki resnični! Žal je zaradi takšnih kot ste vi, treba resnico ponavljati, da jo ljudje slišijo in razumejo in ne nasedajo vašim lažem!

   • luckyss

    Spet hočeš debatirati na nivoju osivele blondinke…

    Žal ne bo šlo, nimam niti volje niti časa, da začneva z osnovami…Sploh pa je prepričevanje prepričanih Sizifovo delo…
    Cirkusanti sicer lahko naučijo kozo hoditi po zadnjih nogah…predavala na fakulteti pa seveda nikoli ne bo…..pa tudi, če ji obiskovalci cirkusa še tako ploskate ;)

    • Olga

     Aroganca od Bedanca!

     • luckyss

      Ja, prav o tem govorim…o nivoju..

 • Adolf Hitler

  Solovendska samo obramba v pripravo za dom in dežele Solovendio braniti golasen odstraniti živio in zmaga!

  • Domoljub, TA PRAV !

   Nacisti imate nas Slovane za manj vredne, tako, da bodi raje tiho :)

   • Adolf Hitler

    Kje ti ta beseda nacisti a mogoče iz Hollywoodske židovske sekret propagande mislim da ti je ta židovski sekret ki se imenuje elektro ŽID kar orenk prefukal tvoje ovčje možgane wirklich schade um dich du armes schaf!

    • Štalmajster

     Striöek Dolfi, kaj se repenčiš ? Das ist nicht gut für Ihre Gesudheit ;-))
     To je iz onih pravljic Eliye Wisela za katere je dobil celo nobelovo nagrado.

     https://youtu.be/aOCS3V0sH1E?t=144

  • luckyss

   V bistvu imaš kar dober pristop…za ovce seveda ;))
   Vsi vidimo, da si polpismen in nisi sposoben pisati niti v slovenščini , še manj v nemškem jeziku…vsebina pa je itak “adijo”…
   Bi torej predlagal, da pač pišeš v slovenščini, kolikor pač obvladaš (v štirih letih osnovne šole v prvem razredu se tudi nekaj naučiš)…
   In naj ti ne bo nerodno..tudi “avtorji člankov” na teh straneh niso bistveno bolj pismeni od tebe…
   Torej le pogumno ;)

   • Adolf Hitler

    ne me jebat gdo se oglaša!

    • luckyss

     No vidiš…saj mogoče bo šlo…Ja, prav je da začneš s kratkimi stavki…

     V zgornjem imaš tako le dve napaki..uspešno bi prešel na višji nivo (drugi razred OŠ)

     • Adolf Hitler

      a sploh veš zakaj pravim Solovendec in kak pomen ma ta beseda namesto laži Slovenec mal orenk razmisl potlej ti bom pa razložu mislm da boš zelo zelo dolgo rabu za razmislek če pa še to ne pomaga potem pa poišč in preber knigo Franca Jeze DER SKANDINAVISCHE URSPRUNG DER SLOWENEN PRVO TO PREBER POTLEJ SE PA PRI MEN JAVI!

     • Štalmajster

      Luxi, Tačka te obožuje ;-)))

   • Alois Kuhelj

    Le kaj qurca serjes drek po tem polpismenem portalu????

    • luckyss

     Ja, to je podoben čut dolžnosti kot ga uresničujejo misionarji po svetu…
     Cerkvi seveda “pašejo”domače butaste ovce, ki niti ograje ne rabijo…
     Le tv jim postaviš v hlev ;))

  • Štalmajster

   Stric Dolfe, spet ga se*ješ. Strički s kitkami, ko štemplajo gnar v Ameriki, pa multikultivirajo Ameriko in EU te bodo spet zatolkli,…… kot že nekoč ! ;-(((

 • Sredina

  Če na Hrvaškem res mrgoli migrantov..zakaj hrvaški mediji ne pišejo o tem?

  • Štalmajster

   Mediji ?? Ja kdo pa ima pod nadzorom 96% svetovnih medijev ?? Tisti ko terajo multikulti.vacijo EU in Amerike

   • Sredina

    Ja sploh na HRV, kjer je desnica na oblasti že od osamosvojitve, z izjemo 4 let…

    • Štalmajster

     Desnica ??? A potem morajo tudi biti poslušni svojim kreditodajalcem ???

     • stajerc5

      Ahahahahaaa, prav tu se vidi, kako razmislja levoubrisana stran!!!
      Ce imam vlado imam medije, imam vse, sem Bog vseh Bogov!!!
      Sploh niso zmozni razumeti, da obstaja kaj drugega kot absolutizem, prasci rdeci ne Bodo nikoli razumeli demokracije!!!!!!!!!!!!!

 • Sredina

  Tale ‘medij’ je ustvarjen na lažeh, ustrahovanju, podtikanju, predvidevanjih, nezanesljivosti…

  Pač princip na katerem deluje desnica, že Hitler je tako začel…

  • Rožle

   Ti si pa ustvarjen samo za u levo …sredino forsiraš samo za izgovor

   • Domoljub, TA PRAV !

    Ne, ima kar prav, pa to… :)

   • Sredina

    Ne samo vi ne prenesete resnice…razen tiste velikega vodje

  • Adolf Hitler

   a si bil mogoče tam da si se sam prepričal mislm da ne zato ne tolč po prazni slami!

   • Sredina

    Škoda besed haha

  • Alois Kuhelj

   Hitler je bil levak!!

   • luckyss

    Torej ste isti kurac kot komunisti…saj ste s Hitlerjem kolaborirali…
    Ista svojat…To še najbolj odraža vaš pastir..

   • Sredina

    Seveda je bil ja haha

    • stajerc5

     haha, socialisti so desnaki?, haha- kaka, fuj!!!

     • Sredina

      Hitler je bil ravno tok socialist kot je janša

     • stajerc5

      Ce bi kdaj kaj vec kot Vecer na WC-ju cital, bi vedel, da se lahko igras socialista sele takrat, ko si z kapitalizmom uspel!!!
      Ampak ne z “nasim”, rdece-tovarisko-mafijskim, ampak z desno, realno kapitalisticno vlado!
      Socialista se lahko igras sele, ko ti kapital dopusti! Vse ostalo vodi v Kredite in propad.
      Slovenska: Najprej stalca, potem pa kravca!!!!!

   • Adolf Hitler

    nisem bil levak teveč direkten ker leva stran nemore funkconirad brez desne moje ovčke!

   • FUCK COMMUNISM

    Hitler je bil desnicar. Dej se mal izobrazi!

    • Rožle

     …..Po izgubljeni vojni je Hitler sodeloval z armado pri obračunavanju z levico v nemški obveščevalni službi. Dobil je nalogo, da se pretihotapi v Nemško delavsko stranko. Tam naj bi vohunil. Stranka je v tistem času že bila nastrojena proti Judom, marksistom, imperialistom, imela je značaje
     nacizma. Ko se je Hitler vključil v stranko kot agent, mu je ta postala zelo všeč, zato se je odločil, da bo opustil svojo trenutno zadolžitev postal član te stranke……
     Stranka je bila socialistično usmerjena, zato je Hitler dobro spoznal socializem…

    • T-Rex

     jebite se vsi povrsti s tem hitlerjem! kaj vam ni jasno? če bi on zmagal nas nebi bilo! nehajte ga častiti in idolizirati! pravi slovenec sovraži hitlerja!

   • Jurij Musar

    Ti Kuhelj pa bedak.

  • FUCK COMMUNISM

   Hahahahaha bebav komentar bebavega sredinskega mlacneza

   • Rožle

    Tipičen levak …, ki se drži sredine ..

  • Rožle

   …..Po izgubljeni vojni je Hitler sodeloval z armado pri obračunavanju z levico v nemški obveščevalni službi. Dobil je nalogo, da se pretihotapi v Nemško delavsko stranko. Tam naj bi vohunil. Stranka je v tistem času že bila nastrojena proti Judom, marksistom, imperialistom, imela je značaje
   nacizma. Ko se je Hitler vključil v stranko kot agent, mu je ta postala zelo všeč, zato se je odločil, da bo opustil svojo trenutno zadolžitev postal član te stranke……
   Stranka je bila socialistično usmerjena, zato je Hitler dobro spoznal socializem….

 • Adolf Hitler

  kadar koli so poskušal so vedno pogrnl in bojo tudi tokrat eno ljuctvo eno cesarstvo en vodja Kraljeve Dežele!

  • Domoljub, TA PRAV !

   Kdo pa naj bi bil, po tvojem, ta “en vodja kraljeve dežele” ?

   • Adolf Hitler

    Familia Franc Josefa ker tudi se vedno obstaja in čaka da jim volk da spet možnost isto kod cesarja Wilhema ki živi na švedskem!

    • Domoljub, TA PRAV !

     Zakaj misliš, da bi nam Slovencem, pasalo, da nam vlada TUJA GERMANSKA familija ?

     • Adolf Hitler

      zato ker so to tudi ista kri naših prednikov ker isto izvirajo od Skandinavcev isto kod mi! zato se tudi imenujemo v resnici solowendci ker pomeni po skadinavsko proti soncu obrneni solo sonce wenden obrnen

     • luckyss

      Daj ne seri..kakšni Germani in zakaj bi si sploh želeli biti…
      Smo pač mešanica staroselskih plemen in vseh tistih, ki so vdirali in posiljevali na tem območju…

 • Rožle

  1 migrant na dan…vam odžene stanovanje stran … !

  • Sredina

   In kolko SLO državljanov je do danes ostalo brez stanovanja zarad njih?
   In hočem zanesljiv vir za tvoje izjave..
   Sicer pač priznaš da lažeš

   • luckyss

    Glej..stanovanj je pač kolikor jih je…če ga daš enemu , drugi pač ostane brez njega..

   • Jurij Musar

    Po zaslugi socializma imamo v Sloveniji dovolj stanovanj, saj smo prvi na svetu po številu lastniških stanovanjskih enot.

    • stajerc5

     Verjetno je to zadnje, kar ti bom odgovoril.
     Z tolikimi lastniki stanovanj, se bolj bolece, his, kmetij in sploh vsega pridobljenega v casu socialnega “lastninjenja”, ni na svetu bolj zadolzenega naroda oz. nezmoznega vzdrzevanja teh objektov kot je v Sloveniji. Tisti, ki so kupili za drobiz, ne morejo vdrzevati, mladi bezijo v tujino ali tja kjer je delo, tiste tvoje stanovanjske enote pa propadajo in propadajo in…. Kjer so mladi se doma, so zato, ker nimajo sluzbe; zivijo iz dneva v dan, iz meseca v mesec…Pridejo nekako skozi mesec in si mislijo: Ja, jebi ga, saj je slo!!! Vec kot 50% naroda se je navadilo, da je srecen, ce pride “ravno” tako skozi.
     Vprasam te: Je to smisel zivljenja?…, da prides ravno “tako” skozi? Ljudje niso slepi in gluhi, vidijo da gre tudi drugace. Ce bodo tudi spregovorili, bomo pa videli na naslednjih volitvah.
     Tako, ce bos razumel je v redu, ce ne bos je pa tudi!
     Glede na tvoje komentarje do sedaj, ti pa zelim samo eno:
     Jebi se in rasti….

     • Jurij Musar

      Vesel bom, če si se oglasil zadnjič, saj do sedaj, vključno s tem komentarjem, še nisi napisal nič pametnega. Lastninjenje, katerega omenjaš, pa se je zgodilo v kapitalizmu. Jazbinškov zakon je bil to, če se morda spomniš toliko nazaj. Sicer pa smo v svetovnem merilu Slovenci med najbogatejšimi na planetu. Če imaš lastnine v vrednosti 66.000 evrov, te statistike uvrščajo med zgornjih 10 % bogatih zemljanov. Moraš vedeti, da polovica človeštva strada in to prav zaradi današnje svetovne kapitalistične ureditve. Ne bom ti zaželel tako, kot ti meni, temveč ti želim v življenju kar največ zadovoljstva in sreče.

     • Štalmajster

      Malo pogooglaj ali yutjubaj kako je s stanovanji v Ameriki……

  • luckyss

   In poskrbi, da vaša hčerka ne bo izgubila nedolžnosti šele po 15 letu..

  • Bozz

   In tudi 1 banka na dan vam ga…če ne plačaš njihove socialistične sužnjelastniške “uzakonjene” kraje imenovane davek na hišo, zemljo,…

   • luckyss

    Daj ne seri no…imam hišo, gospodarsko poslopje in 6ha zemlje…
    Pačam pa davka manj kot 300 evrov letno…

    • stajerc5

     Zdaj pa razumem, zakaj rabis doktorje in inzenirje, oja, zdaj pa….

     • luckyss

      Pojma nimaš…
      Zagovarjam od nekdaj kvoto migrantov za Slovenijo ki znaša točno NIČ !! (za razliko od tvojega pastirja)…
      Določeni ste pač prebebasti, da bi pogledali iz svojih strankarskih plašnic…

     • Štalmajster

      Ojoj naš Luxi pa laja, ker je mlad pa ne ve kdo je kdo ;-)

      Luxi maš premalo domišljije! Začni malo POVEZOVATI (bankirje, strice ko terajo multikullti, LGBT……….)
      Verjetno se ne spomniš, ko so koga za par 100€ dolga vrgli iz bajte ali stanovanja, nekdo je pa po polovični ali še nižji ceni kupil.

      Tako se dogaja tudi s firmami. Volkovi lovijo v kardeljih.
      Firmi zrihtajo posel, oni v firmi dobi “velike oke”, gre na banko po kredit,… malo ga pustijo da dela se razširi, zaposluje…… ups’ posel pade “po nesreči” v vodo, Kredita ne more več odplačevati, delavci ga hočejo linčati …… in nekdo poceni pride do firme (od države še dobi keš, če bo obdržal delavce) oz. jo načrtno uniči, da nima konkurence, ki mu niža ceno.

    • Bozz

     Nehaj jih plačevati, pa ti bodo vzeli gospodarsko poslopje, 6ha zemlje. V tem je poanta, prijatelj. Nisi svoboden, ampak si navaden fevdalec, suženj, samo v malo lepši kletki kot tisti v preteklosti. Tudi, če bi davek na tvojo hišo bil samo 1 eur, bi to bil krivičen davek.

     Bog v Svetem pismu ni dal nobenih davkov zapovedati na tvojo lastno hišo in zemljo. Razumeš sedaj odkod svoboda (ki je ni več) v zahodnem svetu? Nobena banka te nima pravice izgnati na cesto iz tvoje lastne hiše zaradi davkov, ki so navadna legalizirana kraja denarja pod prisilo.

     Taxation Is Slavery
     https://www.youtube.com/watch?v=OPM8vH3E2Wk&t=6s

     • luckyss

      Tak davek plačujem državi zato, ker mi je pripeljala npr cesto do hiše, elektriko, itd…..omogočila poštarja in zdravnika ….no slednjega moramo vedno bolj plačevat ;(…

   • FUCK COMMUNISM

    Zidovska posla!

    • Bozz

     Ti garantiram, če bi umaknil vse Jude iz Evrope in ves njihov vpliv, bi naši ne-Judi še kar furali naprej centralne banke in krivične davke. Gre se za ideologijo, greh, in ne raso. Pohlep, in sla po oblasti, ni omejen samo na določene vplivne Judovske družine, ampak na vse človeštvo. V ozadju je še polno ne-Judovskih vplivnih družin in dinastij, o katerih ne boš nikoli nič slišal.

     • Steiermark

      Bozz, do sedaj, se je izkazao, da so to počele , žal, prav tista kategorija “ljudi”, ki ali nastopajo javno ali prikrito, ki so prav te rase – tudi pri nas, razni nasledniki , potomci …….

     • Štalmajster

      Dolfeju je to za kratek čas uspelo. (Tudi menda Gadafiju,…..) Gospodarstvo je zacvetelo …… stričeki s klobučeki in kitkami pa so mu že leta 1933 napovedali SVETO VOJNO.
      https://archive.org/stream/JewsDeclareWarOnGermany1933/JewsDeclareWarOnGermany1933_djvu.txt

  • Bozz

   Kristjani, če to sploh ste, oz. katoliki, ki ste večinski tukaj, in ostali neverniki-ateisti, agnostiki,… naučite se kaj iz Svetega pisma…zakaj se nam to dogaja?

   Sodniki 6
   1 Izraelovi sinovi so delali, kar je hudo v GOSPODOVIH očeh. Zato jih je GOSPOD dal za sedem let v roke Midjáncem.
   2 Midjánska roka je prevladala nad Izraelom in iz strahu pred Midjánci so si Izraelovi sinovi uredili gorske globeli, votline in zaklonišča.
   3 Zgodilo se je tudi, da so Izraelci posejali, prišli pa so Midjánci, Amalečani in sinovi Vzhoda, da bi šli nadnje.
   4 Utaborili so se ob njih in jim pokončali pridelke zemlje, vse do vhoda v Gazo. V Izraelu niso pustili nič živeža in tudi ne drobnice, goveda in oslov.
   5 Kajti prihajali so s svojo živino in s svojimi šotori, vstopali so številni kakor kobilice. Bilo jih je mnogo in brez števila je bilo njihovih kamel. Prihajali so v deželo in jo pustošili.
   6 Tako je Izrael zaradi Midjáncev silno obubožal in Izraelovi sinovi so klicali h GOSPODU.

   Pa, da se ne boste zgovarjali, da je to samo Stara zaveza…

   Razodetje 9
   20 Drugi ljudje, ki jih te nadloge niso pokončale, se niso odvrnili od početja svojih rok. Niso nehali častiti hudičev in malikov, zlatih in srebrnih, bronastih, kamnitih in lesenih, ki ne morejo ne videti ne slišati ne hoditi.
   21 Niso se odvrnili ne od svojih umorov ne od svojih čaranj ne od svojega nečistovanja ne od svojih tatvin.

   Don’t kill the messenger.

   • luckyss

    Daj pojdi s svojimi verskimi ekstremizmi bluzit kam drugam..še nimaš dovolj butastih ovc okrog sebe…?!
    Res je religija poneumlja, če gre v skrajnosti in se uči iz “edine knjige”…
    Sprejemljiva in zaželena je kot “kulturni nivo ” na nekem območju…kot krščanstvo v Evropi…
    Ko pa idioti začnete bluziti s svojimi citati, pa je jasno…adijo pamet…

    • Bozz

     Sedaj mi pa razloži v čem je moj zapis ekstremizem? Podal sem ti zgodovinska dejstva. Ta svet je bil zgrajen na določenih zakonih. Tako kot ne moreš kršiti fizičnih zakonov brez posledic (recimo skočiti z visoke stavbe in misliti, da boš preživel padec), tako tudi kršenje moralnih zakonov ni brez posledic.

     Ta urejeni svet ni nastal iz enega neurejenega velikega poka in kaosa, kot govorijo pseudo-znanstvene pravljice, ampak ga je ustvaril Bog. Kako se lahko kaos brez kakršnegakoli pomena in namena uredi v tako kompleksno zadevo kot je zemlja in življenje na njej?

     Svoboda govora, prijatelj.

     • luckyss

      Bom prebral le tvoj prvi stavek in ti lahko odgovorim…
      Verski blazneži vedno znova citirate ali biblijo ali koran in podobne neumnosti..
      Če čutiš Boga, ga nosiš v srcu in ne razlagaš nekih idiotizmov da je Alah edini..ali pa Jezus itd…
      Pojdite v peskovnik izpred 500 let..tukaj in sedaj delate samo sranje..

     • Bozz

      Navedi mi en primer svobodne družbe, ki ste jo ustanovili ateisti v zgodovini. GA NI. Vaši poizkusi se vedno končajo v tiraniji in policijski državi. Zaradi tega “peskovnika” ti živiš v kolikor tolikšni svobodi. Ateisti se vedno trudite uničiti to svobodo (ki so vam jo dali protestantski krščanski predniki) s svojimi propadlimi ideologijami, ki ne fukcionirajo in so samo sofisticirane oblike modernega sužnje lastništva in fevdalizma (socializem/komunizem/fašizem). Ne domišljaj si, da ste ateisti vir naših krščanskih svoboščin, ki izginjajo zaradi vaše vzvišenosti, domišljavosti in upora proti Bogu, zgodovina pričuje ravno nasprotno.

      Zaradi teh kar ti krivično imenuješ “verskih ekstremizmov” je nastala zahodna prosperitetna civilizacija. Srednji sloj je direkten produkt Reformacije, prijatelj. ZDA je uspela samo zaradi Reformacije (protestantizma) in Svetega pisma,
      njihov prvi kontinentalni kongres je imel globoko molitev v svojem prvem nagovoru narodu, v katerem so prosili Boga, da jih blagoslovi, njihova podjetja, pristanišča, delo na zemlji, družine in Bog jih je uslišal. Postali so najmočnejša država sveta.

      DANES SE ATEISTIČNI, LIBERALNI, SEKULARNI PODLEŽI V ZDA NA VSE PRETEGE TRUDIJO SKRITI TO RESNICO, TO ZGODOVINSKO DEJSTVO, KAJ JE VIR NJIHOVEGA USPEHA. Posledično žagajo vejo na kateri sedijo.

      Vse svoboščine, ki jih danes liberalci imate za samoumevne in izkoriščate za uničevanje le teh, izvirajo iz Svetega pisma na katerem so ZDA zgradile svojo civilizacijo in s tem vplivale na ves zahodni svet. Odkar so Boga zavrnili, njegovo Sveto pismo pa zavrgli in diskreditirali s pseudo-znanstvenimi lažmi, propadajo in tonejo in kmalu bodo ZDA propadle in mi z njimi.

      “Ta knjiga [Sveto pismo], gospod, je Skala na kateri počiva naša republika.”
      – Andrew Jackson, 7. predsednik ZDA

      Ko boš imel islamski verski ekstremizem v svoji hiši in državi, boš jokal za dobrimi starimi časi, krščanskega (protestantskega) “ekstremizma”.

      Drugače pa jaz ne citiram nobenega korana. Koran je diametralno nasproten Svetemu pismu in Novi zavezi katero je prinesel Jezus Kristus, ko je izpolnil Staro zavezo. To ti lahko pove vsak spreobrnjeni musliman, ki se je iz Islama spreobrnil v krščanstvo oz. ga je rešil Jezus Kristus.

      Why I’m a Christian and no longer a Muslim (1nemind)
      https://www.youtube.com/watch?v=_APnsOMnK4U

     • Ka-Lab

      Ja, da ne bi bilo protestantov, bi vsi hodili nagi in bosi.
      Dej Bozz, dej, mal pomisli preden take prazne zapišeš.
      Si pa nekatere stvari tudi dobro povedal, ampak vseeno ne napihuj se, kot žaba.

     • Bozz

      Kaj pa ti veš o tej zgodovini? Ne bit preveč pameten, ker vidim, da ti pišeš nekaj v prazno, saj nisi namreč sploh nič dal kot dokaz, da imaš ti prav in argumentiral. Srednji sloj in posledična prosperiteta in uspeh recimo ZDA (da ne omenjam Anglije, Nemčije, Švedske, itd.) kot najmočnejše in uspešnejše države na svetu, je direkten produkt Reformacije, to je zgodovinsko dejstvo, pa se na glavo postavi. Dokler se niso pokvarili seveda in leta 1933 uradno odprli poglavje socializma/komunizma tudi v ZDA, ki uničuje srednji sloj, neuradno pa že od 1913. Torej je komunizem/socializem del protireformacije.

     • Bozz

      Vzemiva recimo samo klaveren primer ateistične Francoske revolucije, poglavje Francoskega vseplošnega razvrata in končnega produkta, tiranije. Veš, da so recimo tako sovražili vse v zvezi s krščanstvom, da so celo teden iz 7. dni (ki izvira iz Svetega pisma) spremenili v 10 dni? Čez čas so bile živali in ljudje tako izčrpani, da so dojeli, da je 7 dni ravno pravšnja mera za teden, z enim (ali dvemi) dnevi kot počitek in tako so se vrnili nazaj na 7. dnevni teden. Samo en primer kako so morali ateisti priznati, da nekaj v Svetem pismu pa le štima…in še veliko več.

     • luckyss

      Na to se da zlahka odgovoriti s par stavki….
      Dokler znanost ni pojasnila, da grom in strele niso božji srd in ostalih podobnih osnovnih zadev je res bila opravičljiva bebavost ovc…
      Sedaj pa ni več izgovora…ostaja le še bebavost ovc in grabežljivost verske elite…
      Govorim tako o Vatikanu kot o Islamu…

     • Bozz

      Se strinjam glede Vatikana in Islama. Grom in strela pa so še vedno naravni pojav, ki ga je ustvaril Bog in z njim ustrezno operira. Sveto pismo se da zelo preprosto dokazati danes in vse pseudo-znanstvene prevare tudi.

     • Štalmajster

      A si naiven, a veš da se eni namenoma “spreobračajo” iz islama v krščanstvo, iz judaizma v krščansvo.
      Pozanimaj se kaj pomeni: Taqiyya, Tawriya, Kitman and Muruna
      V judaizmu je pa nekaj podobnega v Tori !!

     • Steiermark

      Tega pač “rdeči verniki” ne morejo razumeti……. preveč za njih! Sedaj ko ni več titeka, pa mislijo, da je njihov “bog” , tamali v murglah, ker pač ta ustvarja “velike poke”, kot ga je pri JJ, ki se mu je pa zaradi njegove “nedoraslosti bogu” sfižil v veliki prdec….in razni kužki ki sledijo to “filozofijo” nasilja in zasužnjevanja Človeka, nemorej in nemorejo iz svoje idoktrinacije – kulture smrti – klanja in ropanja!

   • Štalmajster

    Bozz a niso te točke ene vrste …………. antisemitizem. ;-))
    Kaznovani so pa ponavadi drugi Npr… v 2. S . 6M:60M za tiste ki seveda verjamejo, da je 6 milijonov resnica.

  • Steiermark

   ne odžene ampak: vam odžre stanovanje stran….!

 • MEFISTO

  Jeba!

 • Alois Kuhelj

  Jest bi pa rad nick spremenu,pa ne uspem,ali mi kdo lahko razlozi,kako se to naredi???

  • MEFISTO

   Vprašaj luckyssa, Osti jareja, Najplemenitejšega, Gottlofovega Tunneka, janeza cepca in druge nicke istega strokovnjake za nicke

   • Osti jarej

    …bi bil navadna jeba.ako bi jebat zmogel

   • luckyss

    Zame lahko s preprostim programom ugotoviš, da imam le ta edini nick na treh portalih…Na MMC s fotko..
    Na 24 ur pa brez kužija…
    Za ostale BMK…;)

    • Rožle

     Aja….za fejk IP-je pa kao še nisi slišu ..?

     • luckyss

      Teh zadev ne uporabljam..
      Kot prvo je to privlačno za policijo in tajne službe..in kot drugo ne vidim smisla zakaj bi moral imeti več nickov…in končno stojim za vsemi svojimi izjavami…
      To pride v poštev le pri tistih, ki to počnete poklicno in pri tistih, ki ste malo “čohnjeni” ;))
      Je pa res, da ste večinoma oboje ;))
      Pa brez zamere…nekateri bi za par sto evričev pač naredili vse..verjamem, da ste v to primorani ….brez dohodkov, brez zemlje, torej stadij preden oropaš poštarja ;(

     • Rožle

      …in kot vedno na pamet obsojaš …

     • luckyss

      Zgolj po logiki..

     • Rožle

      Potem ti pa logika ne špila…jaz imam samo tale profil ..

     • luckyss

      Nisem mislil tebe osebno ;)
      Običajno vsi pljuvajo in tako tudi odgovarjam…torej vsem hkrati..
      Kar pa ne pomeni, da ne spoštujem tistih, ki imajo drugačno mnenje od mojega in (kar je bistveno) niso strankarski plačanci ali pa idioti “kar tako”…sem spadajo še troli in naravno butasti..

     • Rožle

      (, ki to počnete poklicno)
      druga oseba množine …
      …potem tole leti tudi na mene …

     • luckyss

      Očitno si sam sebi odgovoril…

     • Rožle

      Samo pomagam ti, da boš vedel kaj pišeš …
      ********************************************
      (, ki to počnejo poklicno)
      (ki so malo “čohnjeni”)

      to bi bilo pravilno, če ne bi letelo še name …

     • tohuvabohu

      Za tvojimi izjavami ni težko stati, hehehe, saj nič ne poveš. Rečeš: vi ste ovce, vi ste čohnjeni, vi ste verniki, vi ste plačanci, in kdo ti kaj more, frajer.

  • Rožle

   Ja, kako si pa profil skup zmetu …?

   • Alois Kuhelj

    Nekak se je to neredilo iz Facebook,tam sem prjavljen pod tem imenom,na diskusijah bi pa rad bil nekaj druzga!!

 • Olga

  Nekateri na portalu še vedno živijo v hosti, med nacisti, ustaši, domobranci….. Imajo ekskluzivno pravico do mnenja in “resnice”! Imajo ekskluzivno pravico do odločanja in oblasti! Malo morgen!

  • Jurij Musar

   Nekateri pa živite v zaprtih psihiatričnih ustanovah, nekaj (Bozz in še kdo)) pa se jih oglaša kar iz farovža.

   • Olga

    S komentarjem poveste več o sebi kot o meni! Pa lep pozdrav!

    • Jurij Musar

     Seveda, prav na osnovi tvojih komentarjev sem spoznal, da si v takšni ustanovi. Iz mojih komentarjev je popolnoma razvidno kam spadam. Nikakor ne v katero koli desničarsko združbo.

     • FUCK COMMUNISM

      Ne, ampak spadas v izdajalsko levuharsko kamarilo, ki na racun sprejemanja nelegalnih kozjejebcev in dajanja vedno vec pravic pedrom, lezbacam in brezspolnikom moralno, eticno, ekonomsko in fizicno unicujete lastne narode in lastno raso! To pa je napredno! Pizda vam materina levuharska!!! Ti le bodi ponosen clan te leve sodrge! Cestitam!!!

     • Jurij Musar

      Hvala za čestitke. Kadar nasprotna stran popolnoma izgubi živce in razsodnost, je to jasen znak, da sem na pravi poti.

     • Alois Kuhelj

      Fant ni izgubil nobenih zivcev,povedal je tako kot je!!

     • Jurij Musar

      Povedal je tako kot bi ti in ostali klero fašisti.

     • FUCK COMMUNISM

      Spet tipicna levuharska zaljivka: klero fasist. In ti kao ne ves kaj je levuharstvo?!? Ti pojma nimas kaj klero fasizem sploh je, ker ne obstaja! Tako kot ne obstaja Jansizem! Levuharji ste vsi od prvega do zadnjega kompletni idioti!

     • Jurij Musar

      Si pa res debil. Veš kaj je kler, veš kaj je fašist, ne moreš pa pogruntati kaj pomeni klero fašist.

     • FUCK COMMUNISM

      To je drugace moj odgovor vam levuharjem. Tudi originalnosti vam manjka…

     • šmentanamuha

      Ti se kar tolaži.

   • Bozz

    Jurij, ne vem kolikokrat še moram ponoviti tvojim slepim očem, ki očitno ne razumejo mojih komentarjev, ki konstantno omenjajo Reformacijo in protestantizem…jaz nisem katolik. Katoliki ne bi veselo omenjali Reformacije in protestantizma, kot to počnem jaz. Nekoč sem bil, sedaj ne več. Torej se ne oglašam iz farovža, ker sem protestant. Zapomni si že enkrat. Očitno si preveč neumen, da bi razumel moje komentarje ali pa zelo zelo površno bereš in nočeš razumeti oz. zavračaš resnico in zgodovino, ki je zelo preprosta za razumeti.

    Navedi mi en primer svobodne družbe, ki ste jo ustanovili ateisti v zgodovini. GA NI. Vaši klavrni poizkusi družbe, ki v resnici temeljijo na uporu proti Bogu, se vedno končajo v tiraniji in policijski državi in korupciji in modernem sofisticiranem sužnje lastništvu in fevdalizmu. Svoboščine, ki jih uživa zahodni svet (oz. jih uživa vedno manj), so zrasle na temelju protestantizma v ZDA (in še prej v Angliji), ki je vplival na ves zahodni svet. To se ateisti, sekularneži in liberalci v ZDA trudijo na vse pretege skriti in molčijo o teh dejstvih in revidirajo zgodovino, posledično žagate vejo na kateri sedite.

    • Jurij Musar

     Je popolnoma vseeno ali si protestant, katolik, musliman, budist itd., verjetno si preneumen, da bi razumel, da ste vsi verniki klerikalci in nazadnjaki, ki ne razumete razvoja človeške družbe in se oklepate nekih starih resnic, ki danes ne vzdržijo resne presoje. Normalno, da se je človeštvo razvijalo in napredovalo (kakor kje) na osnovi tedanjih spoznanj in vrednot, ki so bile podrejene verskim združbam tedanjega časa, saj takrat nihče ni podvomil v obstoj nekih višjih, nadnaravnih bitij, saj ljudje niso razumeli preprostih naravnih zakonitosti. Z razvojem znanosti pa prihajajo drugi časi, ki jasno kažejo zaton verskih ustanov. Si morda predstavljaš kakšna bo človeška družba čez 2000 let.

     • FUCK COMMUNISM

      Opa!!!! Vsi verniki so nazadnjaki!?!?!? Daj ti men, ti mozganski trust, povej kaj je v komunajzariji in levuharstvu naprednega??? Ajde, da vidimo! Ker to sprasujem ze skoraj 20 let…

     • Jurij Musar

      Povej mi kaj v verskih združbah ni nazadnjaškega.

     • FUCK COMMUNISM

      Odgovori na vprasanje!

     • Jurij Musar

      Odgovor je zelo preprost. Napredno je vse, kar ni povezano s klerikalizmom.

     • Alois Kuhelj

      S tem postom si dokazal,da si usel iz mental institution!

     • Jurij Musar

      To bo to.

     • FUCK COMMUNISM

      Vse je nic in nic je vse! Kaj je torej naprednega v vasi gnili levuharski in komunajzarski ideologiji??? Odgovori na vprasanje konkretno ali pa pac priznaj, da odgovora ne ves in da o nazadnjaski desnici samo klamfas neumnosti, ker so te tako naucili!

     • FUCK COMMUNISM

      Ne gre, a ne?!? Jasno…

     • Jurij Musar

      Postaviti moraš jasno vprašanje. Ne vem kaj je to levuharstvo in komunajzarstvo.

     • FUCK COMMUNISM

      Res si tipicen levuhar

     • Jurij Musar

      Sem 100% ateist, kaj pomeni levuhar pa res ne vem.

     • FUCK COMMUNISM

      Si res tko zabit?? Levuhar = mutacija med levicarjem in voluharjem. To ste vsi, ki ste proti temu, da so Slovenci v Sloveniji na prvem mestu, vsi ki ste za sprejemanje nelegalnih nasilnih kozjejebcev in vsi, ki na racun tradicionalne druzine (da ne bo kaksnega nesporazuma: moski, zenska, otroci) sprejemate zahteve LBGTQ svojati, kot nekaj “popolnoma naravnega in nujnega”. Vsi, ki delite Slovence na nase in vase, in vsi ki odobravate morijo Slovencev s strani komunajzarjev (ljubkovalna beseda za rdeco svojat) med in po 2.sv. vojni. Evo, to ste levuharji.

     • Jurij Musar

      Tole obrazložitev z izbranimi besedami ste verjetno spisali v kakšnem farovžu ali pa na sedežu stranke SDS. Zanesljivo je bila zraven Angelca Liković.

     • Pezde

      Ja, kar pa zanikalno vprašanje ni.

     • Jurij Musar

      Inteligenca ti dela resne težave.

     • Pezde

      Pa ravno vera je zato, da nebi bili nazadnjaki. A si kdaj prebral eno samo vrstico iz Sv. Pisma?

     • Jurij Musar

      Imam Sveto pismo stare in nove zaveze Ekumenska izdaja z novim prevodom nove zaveze, izdan v Ljubljani leta 1987. Očitno imaš problem, da ne razumeš vsega kar tam piše, ker ti je očitno razmišljanje tuje. Še poizkušaj. Še boljše zate pa bi bilo, da vzameš v roke še kakšno drugo čtivo.

     • Olga

      FDV! Haha!

     • Jurij Musar

      Haha, nimam fakultetne izobrazbe.

     • Bozz

      Resnica ni nikoli stara. Resnica je večna. Zgodovina jo potrjuje. Dejstvo, da sedanja zahodna civilizacija zaradi odpada od resnice propada.

     • Jurij Musar

      Tvoja resnica je drugačna od moje in popolnoma drugačna od črncev, ki so jih odpeljali v suženjstvo. Resnic je toliko, kot je ljudi. Resnica prebivalcev ZDA je popolnoma drugačna od resnice prebivalcev S.Koreje, Kube, Rusije itd.itd, da muslimanov sploh ne omenim. Svet se je razvijal zelo različno, saj do leta 1500 nismo vedeli za Ameriko, kaj se dogaja na Kitajskem itd. Danes pa se je to že zelo spremenilo in se spreminja vsak dan hitreje. Spremembe, revolucije so se dogajale lokalno, danes pa so že dobri pogoji za svetovno revolucijo. Današnji sistem bo slej kot prej propadel, zanesljivo čez 1000 let.

  • Domoljub, TA PRAV !

   Ne, ekskluzivno pravico do mnenja in “resnice” imaš samo ti ! Dana ti je pa bila pa od samega boga in vašga šiptarja, a ne ? :))

   • Olga

    A je Miro Šiptar? Nas voditelj, predsednik vlade, je Cerar!

    • Pezde

     Ne toliko Šiptar, kot Govnar.

 • Rožle

  Pa sej pomoje ve …

  • Morala

   Zafrkava oz. norčuje se…sem trapa nasedla….

   • Alois Kuhelj

    Cist nic se ne zafrkavam,spremenim nick in ko citam in hocem komentirat sem se zmeraj Alois Kuhelj!

    • Morala

     Prijavi se preko Disqus-a.

 • Morala

  Kriza bo,ko bo domačinom vsega dovolj.

  • Rožle

   …in bodo spakeral …
   domačini.., da ne bo pomote :)

   • karlina

    točno, tako se bo zgodilo po celi Evropi, takšen je tudi njihov namen, poglej si ta film
    Inferno

  • samsara

   Takrat bomo videli Mussolinije, Ceausescuje, Hitlerje, Sadame Huseine…
   Pa kakšna germanska babura zna še bit vmes vmes.
   Tudi kakšen Mirsad bo naredil lužico med jecljanjem…

 • samsara

  Mirsad akbar, Mirsad akbar, Mirsad, akbar, Mirsad akbar…!!!
  Žluk, žluk, žluk.
  Mirsad akbar, Mirsad akbar, Mirsad, akbar, Mirsad akbar…!!!

 • Rožle

  Tunnek …a ni že konec poletnih pčitnic ?!!
  Hmmm….”uzela ga magla ?”

  • stajerc5

   Ne mores verjet, da klempa po SN, zdaj pa vidim, da se da dno gnojnsnce najdit….

  • karlina

   Upam, da so ga brisali za vse večne čase, tako sem jih prosila jaz, kar naprej limala njegove svinjske izjave in pošiljala uredniku

 • Olga

  Ubogi levaki! Ko ni argumentov, se poslužijo deset komunističnih laži, podtikanj in diskreditacije! Nihče več jim ne naseda! Še Kučan se je distanciral od Antifa…..

 • Franjo Trojner

  Jaz imam domišljijo! Jaz imam idejo! Levica neizmerno ljubi množične turiste iz kameljih držav, ki se brez papirov selijo v socialno ugodne države EU. Tudi naša levica rada živi na račun drugih, čemu torej ne spremlja njej ljubih turistov iz kameljih držav v sicialno radodarne države EU?

  • Olga

   Odlična ideja, vendar prepozna! Avstrijci in Madžari so postavili na meje ograje z vojsko, Italijani imajo svojih komunajzlov in nezakonitih migrantov preveč, zato bojo skupaj Hrvati vse z veseljem v Slovenijo šibali! Predlagam, da jih pošljejo vse v Murgle, pa še k Fajonki in Vajglu!

 • Alois Kuhelj

  Sem ze probov,pa ne gre,prijavljen sem cez facbook!

  • Morala

   Aja, preko FB..po mojem potem res ne gre…

 • Alois Kuhelj

  Spet isto,ne morem spremenit nicka,ga spremenim in v profilu pod mojim imenom je,novi nick ali se ne pojavi na komentiranju.Izgleda,da bom moral zapustit se ta p[ortal!!

  • Viktorh

   Lojze živijo.
   Ne bo potrebe, ker bo nehal biti aktualen

 • tečnež

  Sam te golazni mi zopet ne kažite,jim bo zopet kučan in hanžek kje pela dobrodošlice…

 • Franjo Trojner

  Daj nehajmo se kregat med seboj m! Čas je za nov digovor. Leta 1945 se je ogromno pripadnikov politične desnice umaknilo v tujino in tako dalo politični levici možnost, da si naredi državo po svoji podobi, ta je to priložnost takoj izrabila in na mah pobila 20 000 simpatizerjev desnice. Ker se je država politične levice rodila v krvi je leta 1991 tako tudi sama klavrno končala, s to pomembno razliko, da civilno prebivalstvo politične levice ni utrpelo ne škode in ne doživelo prav nikakršnega maltretiranja s strani zmagovalne demokratične oocije, še lustracije vaših pokvarjenih režimskih tipov ne. Že zaradi tega dejstva bi se spodobilo in bi bilo tudi pravično, da se levičarji sedaj sami množično umaknete v vam prijazno državo, v vaš idealni socialistični raj, v Venezuelo ali severno Korejo in s tem daste zares pravo priližnost politični desnici, da si končno izgradi državo po svoji podobi in željah. Tistim, ki ostanete ne bo padel niti las iz glave, saj sami dobro veste, da na politični desnici v Sloveniji ni slabih ljudi in da striktno zagovarjamo demokracijo, pravno državo in spoštovanje človekovih pravic in svoboščin.Če res mnižično prostovoljno odidete se boste čez 10 let lahko vrnili v pravi raj. Samo poglejte si kako so pridni Izraelci iz Golanske planote naredili pravi raj, preko meje v Palestini pa so še zdaj skoraj v kameni dobi.

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • disqus_3Tv3X9zLwa

  joj

  • Rožle

   As na drek stopu …?..že takoj na štartu :)

 • Pezde

  Fajn. Naj Cerar raztala vsem kondome in še enkrat namigne vsem Slovenkam, da so kurbe. Upam, da se bodo tega spomnile naslednje leto ob volitvah.

 • Cenzuriran 4x

  Baci brigu na veselje: https://youtu.be/HfqlKEHKI6M

  • sprehajalec

   Belosvetska zavera i vatikan uništili Jugu. Švaba 2 puta pokušao, pa nije uspeo…

 • MEFISTO

  OPOZORILO!

  Nocoj bodo na 1. programu HANZI TV predvajali intervju z varuhinjo nadčloveških pravic MIGRANTOV IN RDEČUHARJEV Vlasto Nussdorfer.

  Za nicke moža tisočerih nickov je ogled oddaje strogo obvezen.

  Ignoranca intervjuja in Vlaste Nussdorfer se bo kaznovala po zakonu!

  V primeru neviht intervju odpade, da kakšna strela ne bi zdela intervjuvanke v tisto obilno železje okrog vratu in po prsih.

  • barbara rov

   Bom gledal…

  • Rožle

   A ti kej veš kaj bo jutr, ko je konec odštevanja …?
   sam vpraša<m

   • Ka-Lab

    Viktorh pride nazaj, he, he

  • karlina

   NE HVALA, ne bi rada bruhala

 • Slovenka

  Čudim se Hrvatom. Imeli so take in drugačne domovinske vojne, sedaj pa se obnašajo kot zmedene kure. Očitno bodo morali osvežiti nekatere veščine.

  • FUCK COMMUNISM

   Hudic je, ce ti zidje placajo, da unicis lastno nacijo in raso, in ce se upres, ti grozijo s smrtjo, tebi in tvoji druzini. Jaz drugega tehtnega razloga za tako izdajalsko obnasanje vseh evropskih vlad ne vidim…

   • sprehajalec

    Preprosta pamet kreira preprosto misel….

    Včasih je bil za takšne kot ti Peklenšček vsega kriv, danes pa Jud. Oziroma še vedno tudi Jud. Časi se spreminjajo.

   • karlina

    Inferno film si oglej, ti bo vse takoj kristalno jasno, zakaj in kako

  • karlina

   Pri njih je isto, kot pri nas, sicer pa-vse to je cilj svetovne politike

 • šmentanamuha

  Svež novice iz Sicilije:
  MONEY” – Interview REFUGEES IN SICILY
  https://www.youtube.com/watch?v=x9_bDQ_OqlA

 • šmentanamuha

  Če pogledate MMC se v svetu in pri nas ne dogaja nič drugega kot fuzbal, košarka, požari, kravje mleko, obvezbo smešenje Trumpa, avtomobilizem, spet se je vžgala ena deponija….itd. …To je poročanje javne hiše RTV. Smešijo nas za naš denar, nas dezinformirajo in neinformirajo. To so Murgle TV ne pa javna RTV hiša, to je mafijska banda, ki je uzurpirala javni medij, da lahko deluje v smeri anarholevičarske NWO agende. In mi to plačamo.

  • karlina

   TOČNO in ta murgelj tv moramo plačevati vsi pod prisilo, to se mora končati mora, še to-lepo prosim, če se vidva z Viktorjem prenehata blatiti, ker sta na isti valovni dolzini, edino spoznati se morata

 • Viktorh

  Da, jutri naj bi bil nov dan.
  “Dday”
  Dan, ko je direktor te spletne strani napovedal spremembe v komentiranju, dan ko bo nastopil red.

  12. julija sem poslal pošto:

  Dober večer g. direktor.
  Danes dokončno zapuščam Vašo spletno stran, neham spremljati Vaš program.
  Bil sem eden najbolj srečnih Slovencev, ko ste se pojavili na novo.
  Sami pa veste, da ne obvladujete komentatorjev, ki so preplavili portal in organizirano, sistematično uničujejo Vaš trud.
  Odločili ste se, da boste dovoli vse. Prav. Toda jaz nisem za takšno igro.

  S spoštovanjem
  V. H.

  Pred tem pa 30. junija:

  Od prvega dne vas spremljam tu in na TV.
  Velikokrat sem Vas opozarjal na svinjarije komentatorjev.
  Nekajkrat sem o tem pisal g. M. Petku, ga opozarjal na svinjarije, perverznosti – pa nič.
  Na to sem osebno opozoril g. Predaliča in g. Hojsa. Tudi g. Janeza Janšo sem opozoril na to.

  Vse ima svoje meje
  Vi vse ignorirate, na nič ne odgovarjate in iz nas delate cepce.

  Portal je Vaš, Vi odločate o načinu dela, na meni pa je, da se odločim ali bom z Vami sodeloval ali ne.
  Malce preverite koliko zvestih pripadnikov se je umaknilo fašistoidnemu komentiranju večine, ki jo podpirate.
  S spoštovanjem
  V. H.

  P. S.: o tem bom začel polemiko na twitterju in Facebooku.

  Direktor mi je prijazno odgovoril, da bo ta DAN 4. septembra, torej jutri.
  Verjamem, da bo.
  Vesel bom.
  Če pa ne bo, ostanem zvest svoji zavezi z dne 12. julija.

  • Mojca pokraculja

   “Živi bili pa videli”, kot se reče. Mislim da je skrajni čas za to, da portal postane stičišče različnih mnenj komentatorjev brez izključevanja, zmerjanja in poniževanja sogovornika in nenazadnje brez sejanja sovraštva.

   • šmentanamuha

    To ni stvar moderatorja, ampak komentatorja. Ne moreš za vsako stvar klicat “mame”, da te brani. Če ste take cmere, pol pa res ni čudno, da vas vsak nabriše tako ali drugače.

    • Mojca pokraculja

     Vsak se sam brani oziroma zagovarja svoje stališče, če ga seveda ima.
     Mene motijo komentatorji, ki tako primitivno izpričujejo svoje sovraštvo do drugače mislečih. Zlasti takrat, ko se na podel način spravijo ad personam, namesto nad vsebino.
     Najbrž imaš pa prav, da tudi moderator ne more kaj dosti pomagati. Jaz jih preprosto blokiram. Na “mamo” pa ne računam, tukaj ne more nič pomagati:))

     • šmentanamuha

      Tako je, treba se je naučit besednih borilnih veščin.

     • Viktorh

      …na vaš način….

     • šmentanamuha

      Ne štekaš…

     • Viktorh

      Žal, nisem za igrice, niti za blefiranje.
      Pustiva to, nima smisla, da si replicirava, predolgo živim, da bi prijemal na štose.

     • šmentanamuha

      Prav, taka je realnost. stvari jemlješ preveč osebno.

    • Viktorh

     Saj ni res, pa je.
     Tudi takšne so angažirali.

     • šmentanamuha

      Lej, stari me se zdi, da ti rahlo ne štekaš, to je pa še dodaten problem.

     • Viktorh

      Deklica, manire, manire Vam manjkajo.

     • šmentanamuha

      Sej bo bolš. Če si preobčutljiv, potem svetujem MMC portal in kamilice pred spanjem.

  • šmentanamuha

   Kaj pa ti zdaj jokaš tule? Tole je najboljši portal v Sloveniji trenutno, novinarjem pa manjka nekaj znanja iz slovenskega jezika velikokrat in spišejo kakšen nesmisel. To je bolj pomembno kot pa tvoja užaljenost, ker komentarji niso po tvoji meri. So pa zato avtentični. Moderatorja potrebujemo samo toliko, da odstrani spamarje, ki namerno smetijo.

   Saj lahko greš na MMC. Tam boš čakal pol dneva, da ti bo cenzor pregledal, kaj si napisal in mogoče objavil. Debata preprosto ni mogoča. Spelji se s tvojim cmizdrenjem nekam.

   • Viktorh

    Oh in ah, si pa duševno revše.

    • šmentanamuha

     Dej nehi težit.

     • Viktorh

      Zate je takšen komentar na mestu:
      janez cepec lauraas • eno minuto nazaj
      vas bomo u kešno jamo na izlet pelal, sam ne u Postojno

     • šmentanamuha

      Lej, to je realno stanje duha. Boljše, da veš, da je tako. Tudi če nekdo tega ne napiše, še ne pomeni, da tako ne misli. Nauči se odbit tako žogo ali pa ne komentiraš. Saj veš kako pravi Machiavelli: sovražnika moraš imeti čim bliže sebi. Vendar moraš vedeti, kdo to je. V ljudeh je sovraštvo, to je dejstvo. In levica ga lepo spodbuja, zraven pa pleteniči o sovražnem govoru. Če se bojiš nekih besed, kaj šele bo, če bi šlo zares? Bodi dec.

     • Viktorh

      Ja, pripravi se, da te odpeljejo “u kešno jamo na izlet pelal, sam ne u Postojno.
      Uživaj v svoji samovšečnosti.

     • šmentanamuha

      Ti si en navaden prepirljivec in si verjetno redno špecal tršici v šoli. Kaj je zdej samovšečnega v tem, če ti pravim, da bodi dec in se ne podelaj v hlače zaradi nekih besed. Komu boš hodil mijavkat, če bi slučajno šlo zares? Sem mislila še malo bolj začinit, ampak ti bom prizanesla.

     • Viktorh

      Da, da, desničarska golazen vse prenese, ker naj bi bila tega navajena v desetletjih. Vi, malo bolj napredni, pa ste bolj tolerantni do svojih svinjarij in barabij.
      Pa lep večer vam želim tršica.
      Meni ni potrebno prizanašat, sem navajen, takšnih.

     • šmentanamuha

      Imš težavo z razumevanjem

     • Viktorh

      Ne, z nespoštovanjem sogovornika.

     • šmentanamuha

      No vidiš, pa si se ujel v lastno zanko.

     • Viktorh

      Neverjeten zaključek filozofa. Zato, ker se mi grauža Vaše norčevanje naj bi imel težave z razumevanjem, ko pa Vam povem, da takšnega sogovornika ne spoštujem, “pa si se ujel v lastno zanko.”
      Sva zaključila.

     • šmentanamuha

      Bodi dobro, pa lepe sanje.

     • Viktorh

      …ignore…

     • šmentanamuha

      :((

     • karlina

      Kot sem ze napisala-Viktorh je bil od začetka na portalu in videl, kaj se dogaja

    • karlina

     Viktor takoj vidva zakopljita bojno sekiro, ker se še nista spoznala, oba sta na pravi strani, verjemi, tudi Šmentanamuha

     • Viktorh

      Dober večer Karlina, po dolgem času.
      Ne glede na to na kateri strani je kdo, lev ali desen, potrebno je medsebojno spoštovanje.

      Toda, takšen “sprejem” velike dame je zame nesprejemljiv, nastopaški, odraža značaj s pomanjkanjem kulture:

      šmentanamuha Viktorh • 2 uri nazaj
      Kaj pa ti zdaj jokaš tule? Tole je najboljši portal v Sloveniji trenutno, novinarjem pa manjka nekaj znanja iz slovenskega jezika velikokrat in spišejo kakšen nesmisel. To je bolj pomembno kot pa tvoja užaljenost, ker komentarji niso po tvoji meri. So pa zato avtentični. Moderatorja potrebujemo samo toliko, da odstrani spamarje, ki namerno smetijo.

      Saj lahko greš na MMC. Tam boš čakal pol dneva, da ti bo cenzor pregledal, kaj si napisal in mogoče objavil. Debata preprosto ni mogoča. šmentanamuha Viktorh • 2 uri nazaj
      Saj lahko greš na MMC. Tam boš čakal pol dneva, da ti bo cenzor pregledal, kaj si napisal in mogoče objavil. Debata preprosto ni mogoča. Spelji se s tvojim cmizdrenjem nekam.

      Morda bom res storil to, kar mi svetuje dama: “Spelji se s tvojim cmizdrenjem nekam.”

      Karlina lep večer še naprej, morda se še čujeva.

     • šmentanamuha

      Zdej me je pa še tebi zatožu,mejduš.

   • karlina

    Šmentanamuha, verjemi, da je Viktor na tem portalu ze od samega začetka, kot jaz in je velik, srčen domoljub in SLOVENEC, ti si se vključila kasneje, zato ga še ne poznaš

  • Rožle

   Aha, ..jutri NAJ bi bil nov dan …

   • Viktorh

    Rožle, načelno verjamem obljubam. Tokrat z malo rezerve, še posebno, ko berem muhico.
    Počakajva do jutri. Če bo, bom vesel, če ne, me pač tu ne bo.

    • karlina

     Viktorh, nisem vedela, kaj se skriva za tvojim dnevom D, vesela sem zopet tvojega komentiranja, smo te ze res močno pogrešali, verjemi

  • karlina

   BRAVOOOOO, VSAKA ČAST, VIKTOR, SRČNO UPAM, DA SE BO TO RES ZGODILO, kajti tudi jaz sem ze nekajkrat kopirala najbolj nesramne in grobe komentatorje, ter prosila urednika, da naj jih odstranijo za večno iz tega portala, včasih mi tudi uspe, res-skupaj bomo močnejši

 • garfi

  izvolit Slovenske Demokratične Stranke
  NE leviĆarjev

  • šmentanamuha

   Sej bomo.

 • karlina

  Predlagam da si ogledate najnovejši film INFERNO z odličnim igralcem Tom Hanks in vam bo vse takoj jasno, zakaj in kako se nam dogajajo grozljive stvari in se nam še bodo

 • Lepo pozdravljen Viktorh !

  No, zdaj končno razumem, kaj si toliko časa pisal.
  Tudi jaz se danes veselim, da si napisal nekaj več, kot samo tik – tak.
  Rada te berem in sem pogrešala tvoje modre komentarje.

  https://www.youtube.com/watch?v=HuysCTb3yA0

  lp

  • Viktorh

   Marta, dobro jutro.
   Hvala za prijazne besede.
   Je bila letošnja sezona vredna truda, je dobra letina?

   • Je bila v redu, sem zadovoljna. Tvoja vem, da je bila super, kot vedno. :)
    Danes nas je prvič obiskala tista “smrtonosna” jutranja megla. :(

   • MEFISTO

    To ni tista Marta, ki jo maš v mislih.

    Ona prava je brez afne.

    To je neka druga Marta, sicer si pa lahko misliš čigava.

 • MEFISTO

  Viktorh ima prav, zdaj je na vrsti administracija tega portala, da ukrepa, saj na njem ni več mesta za pametno besedo.

  Od vsega začetka sem opozarjal, kaj se bo zgodilo, pa me ni nihče jemal resno, celo tisti med komentatorji ne, ki se imajo za pametne.

  Opozarjal sem tudi, da bo šel ta portal po poti Politikisa, ki ga je mož tisočerih nickov z invazijo svojih nickov naćrtno uničil in danes pozabljen nekako životari.

  Namesto, da bi portal NOVE24TV postal tribuna tistih, ki imajo kaj pametnega povedati, je po zaslugi samo enega človeka, ki ima na pretek volje in čas ter podpore v politični opciji, ki ji pripada, postal center za diskvalifikacijo vsega tistega in vseh tistih, kar in ki bi nam morali biti zvezda vodnica pri naših naporih, da se izkopljemo iz te rdeče greznice.

  Čas je, da se portal poslovi od nickov enega in edinega, kakršni so Gottlof Tunnek, Najplemenitejši, PRIČEVALCi, luckyss, Jovo Jamnica, Še pomnite tovariši, janez cepec, Vrhovni sodnik, šmentana muha, Valter BraniSlav, Tetka iz ozadja, tarantela, Ostrovrhar, Božo, Aron, Cenzuriran 4x, Sredina, sprehajalec, Osti jarej, Goran Hvala, Jurij Musar, Bednick, Slovenec, Duhec, Gavnar, Štajerc5, Domoljub in gej, MladiLiberalec in tako dalje in tako naprej.

  Toliko gnojnice, ki jo polije en sam mož po SDS, Janezu Janši, katolikih, nasprotnikih revolucije in komunizma ter po vsem, kar bi moralo biti sveti vsakemu domoljubnemu Slovencu ne zlijejo na nobenem drugem levičarskem portalu.

  • Viktorh

   Dobro veš, ves čas spremljaš. Sumim, da je ta možača sodelavka portala.
   Zaradi mene lahko imajo štalo.

   • šmentanamuha

    Paranoja? To je že težji stadij.

  • šmentanamuha

   Mefisto, tole ni portal za upokojence, kjer bi radi rožice sadili, eni na levo drugi na desno. Torej bi radi imeli otroški vrtec pod vodstvom vzgojiteljice / učiteljice, kateri bi hodili tožit. V duhu levičarjev bi vi zdaj cenzuro obrnili v desno. Potem se boste pogovarjali samo še sami med sabo. Srž je prav v besednem “spopadu” z zagovorniki nasprotne politične opcije in to necenzurirano. Samo tako bo prišla resnica o nas samih na dan. Takšna debata terja dobre besedne veščine, ki so potrebne za argumentiranje svojih stališč. Kdor zapade v žalitve samo pokaže, da nima dovolj močnih argumentov. Vsak pa se sam odloči za način. Meja, kje je kdo užaljen je zelo subjektivna.

   Portal Nova24 je postal trn v peti levici prav zaradi svobode govora, ki jo dovoljuje, sicer bi ga spregledali. Zdaj pa o njem govorijo že v parlamentu in levičarjem dviga pritisk. To pa je tisto, kar so uredniki portala hoteli doseči, vsaj po moje. Posledično je tudi portal vse bolj bran. Zdaj pa bi se eni tu radi jokali in zahtevate, da se portal spremeni v neko sterilno mijavkanje desnosučnih ovc. To bi bil strel v koleno. Tako debato vam ponuja MMC portal, samo da lahko tam “pravilna” mnenje izražajo samo levosučni osli. Kako se naj po robu postavimo invazivnim muslimanom, če se bojite
   že besede.

  • šmentanamuha

   Paše to: bolj potreben je lektor za članke kot administrator.

  • Viktorh

   Kot vidiš, sem imel prav. Je njihova. Tu je nekaj več kot šest mesecev kot sodelavka in “komentatorka”, ki usmerja debato v denar. V bistvu pa priliva bencina.
   Nisem vedel, da si upokojenec, ki si želi saditi rožice namesto tega, da bi jasno izrazil svoja politična stališča.
   Veš, enaka je tudi na twittu.

   • MEFISTO

    Popolnoma nič te nisem razumel!

    Jaz nisem imel v mislih ženske, temveč konkretnega moža, katerega identiteto sem brez haska že večkrat odkril in ki je očitno dobil novega vetra v jadra.

    Katera je njihova in kdo je tisti upokojenec, ki bi rad rožice sadil, mi pa ni prav nič jasno.

    Zveni mi,kot da je nekdo zlorabil tvoj nick.

    • Viktorh

     Jasno mi je na koga si mislil. Stari kosovec je pač strup, jaz pa sem ti govoril o šmentanimuhi…

     • MEFISTO

      Šmentanamuha je le eden od njegovih nickov.

     • šmentanamuha

      Kaj pa vidva zdaj tukaj pleteničita? Prav otročja sta. Džizs.

   • šmentanamuha

    Viktor, priporočam obisk terapevta ali pa tablete za živce. Prav smešen si.

    • Viktorh

     Ignore.

     • šmentanamuha

      Morala bi zapisati, da si patetičen.

  • Jurij Musar

   Le kako naj te človek jemlje resno, če pa pisariš same neumnosti. Ko boš sam pri sebi razčistil in sprejel dejstvo, da smo ljudje različni, da obstajamo tudi ateisti, levičarji, liberalci, istospolni, črnci, južnaki itd.itd., potem se boš lahko z vsemi pogovarjal povsem normalno.

 • mona lisa

  Načrtna islamizacija Evrope naši politiki v Evropi pa si ne vem iz kakšnega razloga zatiskajo oči in jim celo pomagajo.

  • Kako veš, da jim pomagajo ?

   • KAPIBARA

    Že to , da si lahko postavila tako vprašanje, je dokaz

  • šmentanamuha

   To ni zatiskanje oči, ampak sostorilstvo v zločinu po diktatu velikih.

   • Viktorh

    …in “soodgovornost” v zločinu, a ne?

    • šmentanamuha

     Seveda.

     • bojan

      in te politike ki si zatiskajo oči jih bomo ljudje obešali na prva drevesa .. na to naj zelo računajo … ljudi je na mase ki jih bodo našli na vseh kotičkih sveta

 • Zgornji

  MRTEV FOLK ITAK NEBO NIČESAR UKRENIL, ZATO BO TREBA SKUPAJ STOPITI, IN ODSTRANITI TE ŽIVALI V ČLOVEŠKIH PODOBAH !!! ! !!! Žal .

  • bojan

   se strinjam

 • Terminator

  Če država pravi,da jih ni bi jaz pač to postrelil,se pravi jih nisem,ker jih ni.

  • Zgornji

   Hhe, Dobra Ideja !!! ! !!! Bo moj prijatelj Franci to hitro udejanil, … ker, “orodja” ima dovolj , municije tudi , sposobnosti ostrostrelstva tudi med Najboljšimi v tem slovenistanu, le butast je malo preveč da bi se to spomnil že prej , … ker, potem bi jih bilo kmalu za 50 % manj …

 • bojan

  Zdej si pa sam predstavljajte da bi v mes teroristi potegnili brzostrelke na plano …

  Kaj bi takrat storila policija ???

 • Novakec1

  Tud slolandijo samo se med ostalimi pobarvanimi pritepenci sploh ne ločijo več.

 • Marija

  Ne več skozi Slovenijo ampak v Slovenijo. Nič ni povedala ministrica,če so tistih tisoč in nekaj ko jih je letos prestopilo našo mejo vrnili Hrvatom ali Italijanom. Ni jasno kam so jih dali še vemo ne koliko jih imamo kot nobena EU država. Ko bo to butnilo bo kot so sedaj orkani v Ameriki.