fbpx

Zakaj so mediji to prikrili? Nekdanji v.d. generalnega direktorja policije in svetovalec Danila Türka zabodel zeta?

Bojan Potočnik (foto: sta)

Minulo sredo zvečer se je blizu Litije zgodila še ena slovenska družinska drama, ki se je končala s hladnim orožjem, a tokrat na srečo brez smrtnih žrtev. Mediji so očitno prikrili novico o nekdanjem svetovalcu Danila Turka.

Požareport razkriva neverjetno zgodbo, katero so levi mediji preprosto zamolčali, saj gre za levega politika. Med družinskim prepirom naj bi zabodel svojega zeta Bojan Potočnik, nekdanji vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije, upokojeni visoki častnik Slovenske vojske, svetovalec prejšnjega predsednika republike Danila Türka in leta 2008 tudi – sicer neuspešni – kandidat za poslanca na listi LDS.

In kaj se je pravzaprav zgodilo? Bojanova hči naj bi pomoč poklicala očeta, češ, njen partner, nesojen zet, noče iz njene hiše. Oče je pridrvel na kraj in očitno med pretepom z nožem zabodel zeta. Policisti naj bi dejanje obravnavali kot lahko telesno poškodbo. Bojan Potočnik, je poznan tudi iz afere Patria, kjer se je aktivno vključil v akcijo proti takratnemu predsedniku vlade Janezu Janši.

Ponovno sojenje v zadevi, po kateri bi finski novinar Magnus Berglund in finska televizija YLE ter nekdanji v.d. generalnega direktorja policije Bojan Potočnik morali predsedniku SDS Janezu Janši plačati odškodnino zaradi izjav o Patrii. (foto: sta)

Najbolj zanimivo pri vsem pa je to, da so levi mediji novico preprosto zamolčali. Zakaj? Levih pa je ne bodo spravljali v zadrego? Še dobro, da ne obstajajo le levi mediji.

E-Maribor