Zdaj tudi pravnomočno: Režimsko trobilo Delo se mora zaradi lažnivih navedb javno opravičiti SDS-u

Foto: STA

Časopisna hiša Delo je po letih pravosodnih postopkov dokončno pogorela. Za sporne navedbe Dejana Karbe se mora stranki SDS javno opravičiti. Spomnimo. 23. novembra 2009 je časopisna hiša Delo objavila članek z naslovom: “Denar iz Patrie ni končal pri Janezu Janši, temveč v njegovi stranki SDS” – avtor Dejan Karba.

Stranka SDS je nato tožila časopisno hišo Delo in terjala javno opravičilo ter izplačilo 300.000 evrov odškodnine. Prvostopenjsko sodišče je odločilo, da mora Delo tožnici plačati 10.000 evrov odškodnine in se ji javno opravičiti.

Nato so začeli mleti sodni mlini
Seveda je Delo na odločitev prvostopenjskega sodišča vložilo pritožbo, ki je romala na višje sodišče. Prav tako je pritožbo vložila SDS. Kot pa je bilo pričakovati, saj v vrhove slovenskega pravosodja kadrujemo le klene levičarje, je višje sodišče zavrnilo pritožbo SDS, časopisni hiši Delo pa ugodilo, tako da ji ni bilo treba plačati ne odškodnine niti se javno opravičiti.

SDS je nato vložila revizijo na vrhovno sodišče. To je zavrglo del o javnem opravičilu, potrdilo pa je dosojeno odškodnino na prvi stopnji. Delo je torej moralo plačati odškodnino, ni pa se jim bilo treba opravičiti za lažnive navedbe v članku. Na koncu je sodba priromala na Ustavno sodišče RS, ki je 24. aprila 2013 razveljavilo sodbo v delu, ki se nanaša na javno opravičilo in jo vrnilo v ponovno sojenje na višje sodišče.

Prišel je čas za dokončno odločitev. Sodnice Tadeja Primožič, Metoda Orehar Ivanc in Tanja Kumer so odločile, da se mora Delo za svoje lažnive in zavajajoče trditve javno opravičiti. Tako smo osem let po objavi članka v Delu dokončno prišli do epiloga, ki je dokazal, da časopisna hiša Delo, predvsem pa novinar Dejan Karba, ustvarjata lažne novice, ki koristijo stricem iz ozadja.

Kaj je odločilo sodišče?
Sodišče je ugotovilo, da je novinar Dela Dejan Karba namenoma zavajal javnost, ko je trdil, da mu je finski preiskovalec Kaj Erik Björqvist dejal, da je denar s Patrie zagotovo končal pri SDS in da imajo za to neizpodbitne dokaze. “Med trditvijo, da ima finska policija veliko podatkov o tem, da je denar iz Patrie končal v Sloveniji, in da preiskuje tudi tezo, da se je denar stekel k SDS, na eni strani in na drugi strani trditvijo, da zbrani dokazi z gotovostjo potrjujejo to tezo, je pomembna razlika,” ugotavlja sodišče.

Sodišče je prav tako zavrnilo tezo Dela, da bi lahko povprečni bralec iz naslova razbral, da gre le za smer preiskovanja finskih organov in ne za dejstvo, da je SDS denar prejela. “Povprečni bralec je lahko naslov članka razumel le v smislu ugotovitve finskih kriminalistov, kot je predstavljeno v članku, te ugotovitve pa so bile bistveno drugačne od teh, ki so jim pripisane v članku, je pravilen zaključek izpodbijane sodbe, da je toženec (Delo) ravnal v nasprotju z zahtevo po zagotavljanju točnih in zanesljivih informacij in da pri tem ni mogel biti v dobri veri,” je zapisalo sodišče.

Kot lahko vidimo, je sodišče ugotovilo, da je Delo v slabi veri (torej z namenom očrniti SDS) napisalo članek z lažnivim naslovom in vsebino. To samo potrjuje tezo, da je Delo eden glavnih režimskih medijev, ki po potrebi diskreditira nasprotnike tranzicijske levice. Pa četudi z uporabo lažnih novic. Sklep sodišča lepo kaže na realnost, v kateri živimo. Mediji, ki so do zdaj veljali za kredibilne, se tudi prek takšnih razsodb razkrivajo, da niso nič drugega kot #fakenews.

A. R.

 • soc

  Jaka muda. Ali Pirova zmaga. Vsi vemo, da je škoda, ko je storjena, storjena. Svetohlinska opravičila so idiotizem, ki ga nihče niti ne opazi.

  • FRANC3

   Kakšno je to SLO sodstvo, ki zahteva samo opravičilo. Delo bi MORALO SDS-u plačati tudi odškodnino. V normalnih državah je to popolnoma jasno.

   • mginko

    O kakšnem sodstvu ti govoriš. To so pogrebci države in naroda. Sodstva in pravne države nimamo.

  • karomio

   Boljš nekaj, kot nič.

   • montyamp

    Bojši mali tič , ko čisto nič .

  • dob

   Bravo stari! Tako se govori!

   Religija oziroma ideologija je v začetku pozitivno vplivala na človeštvo. Kasneje pa se je še vsaka spremenila v katastrofo. Vsaka religija/ideologija brez izjeme omejuje človeškega duha in telo! Tačas seveda misli, da ju razvija.

   Religije, ideologije, enako kot kulture in civilizacije – vse obstajajo z namenom varovanja različnih norosti. Te hočejo ohraniti za vsako ceno in na njih zgradijo svoje sisteme, tako kot babilonski stolp. Ista pravila gradnje in rušenja veljajo tako za religije kot ideologije, vse so Babilonski stolpi civilizacije. Delujejo torej samoobrambno pred Resnico, in prav zvestoba svoji norosti (laži) jih pokoplje.

   Vzrok za propad je v tem, da so vse grajene na predsodkih! Ne na Resnici.

   Naša trenutna norost se imenuje “usegliharjenje”! Zdaj je ta naš poglavitni politični program. Vse inštitucije so v službi iste norosti, kar kaže na to, da je režim že krepko paničen.

   Nosilec “usegliharstva” in usegliharjenja je kučanizem. Ta “zmagovita” ideologija, ki je hkrati religija, a zato ker enako kot vsaka religija ni sposobna dokazati, da njen sistem sploh lahko funkcionira (na svetu ni primera uspešne komunistične države, po kateri bi se lahko zgledovali!). kučanizem je intelektualistični zmazek, ki nima sidra v realnosti! kučanizem promovira usegliharstvo skozi gibanja kot je LGBT in z njim skozi feminizem.
   S takim defektnim političnim programom slovenstvo ohranja režim, KI JE BREZ VIZIJE. Režim, ki se mu režim, si zraven pomaga še z združenji, ki oglašujejo in zastopajo Nostalgijo! Nostalgija kot program za prihodnost?! Go fuck yourself, milan kučan! Ne hvala.

   Primeri usegliharjenja: dokapitalizacija NLB s petimi milijardami evrov! Odgovor režima: pa kva pol…
   Pranje gangsterskega denarja skozi državno banko… In odgovor režima: Pa kva pol… itd. MUerglova pravi: kakšno pranje? Kje vidite pranje denarja?!

   Zanje je resnica relativna in se jo da vedno poljubno interpretirati! Zato je zdaj pri nas resnica relativna in je lahko karkoli (kučan: vsakdo ima lahko svojo resnico….)

   Ni več resnic! Resnica je smo ena. In ni kučanova.

   • althar

    Socializem je religija. Tako verniku socializma kot verniku katerekoli druge religije ničesar ne moreš razložiti z logiko ali argumentom, ker sta to kategoriji razuma, te kategorije pa verniki preprosto ne sprejemajo. To pa zato, ker ljudje postanejo verniki (socializma ali religije) le s transcendenco oziroma uvidom ali razsvetlenjem in samo na enak način lahko tudi prenehajo biti verniki. Tu torej ni prostora za razum, zato je vsakršno prepričevanje vernikov z argumenti vnaprej obsojeno na propad.

    • dob

     Moj Bog pravi takole: ljubim ateiste! Z njimi se je laže pogovarjati kot z verniki. Ateisti vsaj niso polni predsodkov in gotovo niso zapacani z religijami, predvsem pa od mene zahtevajo, da sem razumljiv in uporabljam logiko v debati z njimi. Medtem ko vernikov logika sploh ne zanima.

  • dob

   Samo za primerjavo naj navedem, kaj pravi italijanska ustava:
   Italijanska država je republika, kije UMETEMLJENA NA DELU!

   Slovenska ustava pa navaja, da je Slovenija pravna in socialna država.

   A še kdo vidi razliko v izhodiščih???? Če lahko sugeriram: delo je kategorija, s katero manipulacija ni možna! Delo je opravljeno ali pa ni opravljeno, je zato merljivo in ga lahko ovrednotimo.

   Zato ni nič čudno, če se kot država hvalimo s pravnim sistemom, ki je talec ene politične struje, ki namesto pravice uporablja za merilo socialo, kjer lahko režim muti kot se mu zdi, in zato lahko pripoveduje pravljice o “človekovih prvaicah! Medtem ko je Delo samo kurčev cajteng. Temelj je kvečjemu laganju in sprenevedanju.

   • janez cepec

    s pa našu prmerjat Slo z Makaranarjim, sicer pa zakuga pa ne, mafija povsod, italjanska, al pa naša rdeče-črna. isti kurac

 • montyamp

  Ka Slovenci vi to krmite nekšo samozapravno kolektivizacijo murglosrbskega bankrot fašizma ???
  Banda vas je ja že na 3/4 iztrebila .
  Če bi kmetje tako delali s plevelom in zajedalci , bi že zdavnaj izumrli .

 • Olga

  Murgkske medijske kloake ne kupujem! Več nas bo, bolj bodo gledali, kaj pišejo!

  • domovina mili dom

   Vse državne firme morajo imeti naročeno Delo. Ko bo vse privatizirano tudi časopisa Delo ne bo več.

 • montyamp

  Ne vem zaka mi komunisti po telefouni tišijo tote lažnive cajtnge ???
  Ka či nemrejo prodati tote nesnage smrdlive ???
  Te pa naj več ne lažejo , pa de mir .
  Banda pokvarjena .
  Ka tou so tisti ki so žive notr zazidali ???

 • Tanja Larsson

  https://www.youtube.com/watch?v=xMRlBSiumB8
  Koliko časa vesla begunec iz Golega otoka do Lampeduse?

 • Duhec

  Neverjetno velik dosežek SDSa….

 • domovina mili dom

  Ko bi bila odškodnina v milijonih, pa banda571 ob denar za laži. Bi bil sedaj prekleto dober mir brez sovraštva.

 • hribovc

  dobrega novinarstva ni in ne bo, dokler bodo pisuni, kot je ritolizec karba, imeli dobro plačane službe…

 • Demonkrat

  On je rekel ona je rekla ….To je bolezen tega naroda.

 • Rožle

  Hmm… kdaj se je že komunist komu opraviču .. ?

  • Demonkrat

   Nikoli.Oni so prepričani v svoj prav 100%

   • janez cepec

    tak je vaš veliki diktator, zakuga že, aja, se j’ tud komunajzar

    • Rožle

     Teb je diktator tvoja mama …

     • janez cepec

      ah na bo držau, je že u nebeseh

     • Rožle

      … takrat je bla zdej je pa tvoja baba …

     • janez cepec

      moja baba ma pa nebesa že na zemli, k z mano žvi

     • Rožle

      …sej pravm, da je prevzela vlogo diktatorja …

     • janez cepec

      če j’ pr vas tko, je pr nas drgač

     • Rožle

      Vidm, da ji pravš kr baba …lepo to

     • janez cepec

      so what?

     • Slovenec

      ITAQ

     • janez cepec

      matr maš dela, de use skoregiraš

  • Slovenec

   sory, si doživu

 • janez cepec

  matr ste pokasiral, od 300jurju ste dubl 10 jurju. dobr, ni kej. še skoz pa ni jasn, kje j’ dnar. kar se pa fejk njus tiče, pa Nova 24 prednjači pred Delom za par razredu

  • janez cepec

   Resno, kaj mislite, da ste kasirali? Jaz, kot generalizirani janez, pa še cepec po vrhu (kar ne moti), z vsemi svojimi nicki dobim do 60€ na dan, da serjem po tem portalu. Tako da …

 • if

  Kurba, oseba nečastne preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.
  Enak satus ustreza mediju, ki se v režirani temi vzajemno gor in dol daje s tako osebo.

 • FUCK COMMUNISM

  Komunajzar se iskreno lahko opravici edino tako, da crkne!

  • janez cepec

   povej to vašmu dosmrtnemu predsedniku, če upaš

   • stajerc5

    Cuj, ti Janci, tvoja baba je pri sosedi na kofetkanju povedala, da nosis pod rdeco srajco rumeno-plavo majco z nasim “komunistekom” na prsih. No vidis, saj nisi tako hudoben kot se delas, ali……, aha, vedno pripravljen, ce se cez noc kaj zgodi in ti zmanjka casa za v hosto in zemljanko, nje.de!?

    • janez cepec

     a ti use varjameš, kar ti baba prnese s kofetkanja. a t’ je to tud povedala, de ma vaš veliki disident rutko pa kapco skoz na stend baj, če bi blo treba, tardeču knižco ma pa u fudr, kadr nima razstavlene med svojimi knjižnimi umotvori (pet knjig) . NNNP, smo djal učas

  • Slovenec

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

 • Fogglof Tunnek

  Aha, se pravi, da denar iz Patrie je končal pri Janezu Janši !!!… Ma to že jas fseskozi trdim !!!

  • Rožle

   Maš keš …?

   • Fogglof Tunnek

    Mam pa sir … Janez ma keš…

  • Slovenec

   Ti si orenk užgan

 • Slovenec

  “Med trditvijo, da ima finska policija veliko podatkov o tem, da je denar iz Patrie končal v Sloveniji, in da preiskuje tudi tezo, da se je denar stekel k SDS, na eni strani in na drugi strani trditvijo, da zbrani dokazi z gotovostjo potrjujejo to tezo, je pomembna razlika,” …… kakšna razlika? Denar je končal pri SDS-u. Tako ali drugače.

  • Slovenec

   SORY, SD

 • FUCK COMMUNISM

  Najboljsi komunajzar je… truplo!

  • janez cepec

   sej pravm, Ivanu povej, če upaš. pa da vidmo, kdo bo poj truplo

   • tohuvabohu

    S tabo si nihče ne bo mazal rok.

 • Osti jarej

  Denarni Utajevalci Trgovine z Bankovci ali na kratko DUTB je pač le še ena od državnih prevar, da ljudem nič n ostane. A najlepši je podatek, da za bančne in lastniške prevare denar služi 154 zaposlenih, ki so samo lani ustvarili skozi svoje naročeno neznanje kar 7.8 milijonov € izgube, zato jih je Cerar po sistemu bančne luknje dokapitaliziral z našim denarjem s kar 50 milijonov €. Mojstri prevar so seveda nedotakljivi, Erman Vraničarjeva jim niti demonov za nadzor ne pošlčje, ker pri tem nima nobene možnosti odločanja. Je na delovnom mestu poslušnega izvajalca EU ukazov in zasebnih lobijev. A najlepše za konec. PO izgubi in kraji ljudskega denarja je ekipa prejela nagrado v višini 365.000€ / tisoč na dan/ za vestno ustvarjanje državne luknje. Zdaj veste, zakaj imajo Vladna in Predsedniška čreda tako dobre plače in številne zaposlene?

 • Osti jarej
 • Anja Kovacic

  NAS Janez Jansa je najlepsi in najsposobnejsi politik v Evropi!

  • janez cepec

   no ja, kar se lepote tiče, bi se dal pogovarjat, s kešnmu, k’ bel slab vid, politkar, de je dobr, kaj dobr, najboljši, praveš, je tle pa ni debate. NI VREDN

  • Fogglof Tunnek

   …in ti ga lahko meni potegneš…

   • Slovenec

    tI SI GA MEN VČERAJ

  • Slovenec

   ITAQ

 • Fogglof Tunnek

  Ka pa Šurc in Zgaga… V imenu države?… Trgovec z orožjem…fsi vemo o kom govorim… je svoje ljudi namestil v najpomembnejše družbene sfere: v policijo, na tožilstvo, v politiko in medije. Fsakogar, ki se mu drzne oporekati, skuša kupiti ali, še pogosteje, uničiti – ga kot rakavo rano izžgati iz družbenega tkiva. Ob tem ni pomembno, ali gre za novinarja, kriminalista,poslanca Državnega zbora, precednika države ali človeka iz svojih vrst… iz vrst SDS-a !!!

  • Olga

   Trgovca z orožjem sta Milan Kučan in Jelko Kacin!

   • Fogglof Tunnek

    WRONG !!! Sit and shut the fuck up !!!

   • Duhec

    Olga je pa zraven svetla…

    • Olga

     Svetila in kasirala je UDBA!

    • janez cepec

     s svečo, pa olagumo j’ mela gor, prau, de zihr je zihr

  • Janez

   Tunek ti si bik na kubik

 • Slovenec

  Kaj pa tegale bivšega ameriškega veleposlanika v Sloveniji Thomasa B. Robertsona, ki je poslal pisno depešo na ameriško vlado, boste tudi tožili in zakaj ne?

  Date:2007 May 25, 15:05 (Friday)
  Canonical ID:07LJUBLJANA337_a
  Original Classification:SECRET,NOFORN

  14. (S/NF) According to a clandestine source with direct
  access to an empoloyee of Rotis, Prime Minister Jansa’s SDS
  received more than 2.8 million Euro from Patria “under the
  table” as part of the deal for armored vehicles.

  ….. pazi …… “SIKRET” …………. “ANDR D TEJBL”, pa to …”ET LIST 2,8 MILJN JURO” …. pa to …

  https://wikileaks.org/plusd/cables/07LJUBLJANA337_a.html

  • Olga

   In Trump je zato povabil SDS z Janšo v Ameriko?! Lol Komunajzli širijo deset komunističnih laži! Američani so še kako informirani o resnici, verjemite mi! Tudi o levaskoudbaskem pranju denarja!
   Ste vedeli, da kancler Kohl ni želel sprejeti Kučana? Seveda ne, ker Hanzi ne bi o tem poročal, za nobeno ceno! Vendar so Nemci vedeli vse!

   • Slovenec

    Kje s pa spet to prebrala?

   • Slovenec

    LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

    • Olga

     Janšizma ni! Je le komunizem! Ampak svet pozna resnico! Tolažite se v vaši mali Murglski kloaki, dokler vam žabca v Nemčijo ne odpeljejo!

     • Slovenec

      Kdaj je “Trump povabil SDS z Janšo v Ameriko”?

      LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

     • Olga

      Mar niso bili v Ameriki? Imajo ja vsi levaki, vključno z depandanso NSi od tedaj dolg nos!

     • janez cepec

      ja bla sta u Amerik vaša dva LOLEK in BOLEK, člana A JE TO, Baby face Mahnič in blesavi, kdo j’ že tadrug, sm pozabu, k sta delala bruko na večerji. glih tok znata anglešk, de sta pršla oblečena kot kmeta, pa se pardoniram tapravim kmetom

     • tohuvabohu

      “A je to” sta Mat in Pat, bumbar neumni.

     • Slovenec

      sory, KOMUNIZMA

     • Slovenec

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, ČISTA + 10

    • Slovenec

     sory, KOMUNIZMA

   • Duhec

    Hahaha….. smeh je zdrav.

  • Slovenec

   fakenews, sem probal če gre

 • Slovenec

  Janša obtožil nedolžnega državnega uradnika, opravičil pa se ni.

  “Pripravljamo vse, kar je potrebno za nadaljevanje postopka v primeru zahteve po javnem opravičilu zaradi neresničnih izjav g. Antona Ropa” je medije obvestila odvetnica Janeza Janše Nina Zidar Klemenčič po tem, ko se Anton Rop ni opravičil za besede, da naj bi se bila Janša in predsednik hrvaške vlade Ivo Sanader dogovarjala za incidente v Piranskem zalivu. Zanimivo, da Janša sploh zahteva opravičilo, ko pa sam tega ni sposoben. Če se spomnimo njegovih orožarskih dni, je 21. julija 1993, ko je bil še obrambni minister, takratnega notranjega ministra Iva Bizjaka obvestil, da je dobil sporočilo o večji količini zabojnikov z orožjem, skritih v hangarjih na mariborskem letališču. Kasneje se je ugotovilo, da naj bi bilo orožje prispelo iz Sudana kot del humanitarne pomoči organizacije Children of Europe Fund. Janez Janša je ob najdbi trdil, da je lastnik orožja na mariborskem letališču predstojnik mariborskega Visa Silvo Komar, nekdanji član Zveze komunistov Slovenije in, kot je dejal Janša, dober prijatelj Milana Kučana.

  Po analizi Janeza Janše je bilo orožje najverjetneje namenjeno “komunistični revoluciji” v Sloveniji. A kot se je izkazalo, je bilo namenjeno Armadi BiH. Naročnik je bil Hasan Čengić, pooblaščenec za posle z orožjem bosanskega predsednika Alije Izetbegovića. Nekaj dni po odkritju so bile vložene ovadbe zoper delavce Visa Silva Komarja, Milana Hmelaka in Zvonka Ekarta ter letališkega uslužbenca Tomislava Špeharja. Uslužbenci Visa so celo nekaj časa preživeli v preiskovalnem zaporu. Na sojenju v Mariboru so ugotovili, da si omenjeni niso prisvojili niti tolarja, in so jih izpustili, čeprav se je Janša trudil tudi kot priča dokazati, da je lastnik orožja Silvo Komar. A Janša se do danes ni javno opravičil Silvu Komarju, niti po tem, ko se je tudi na sodišču izkazalo, da orožje ni Komarjevo. Predsednika vlade Janeza Janšo smo prosili za razlago, zakaj se ni opravičil oziroma kdaj in kje se je opravičil, in dobili takle odgovor: “Spoštovani, tega ne bomo komentirali.”

  • Slovenec

   Najbolj žalostno pa je, da je to orožje, ki je šlo čez Slovenijo, bilo namenjeno mudžahedinom …

   • Slovenec

    Saj je jasno, Kučan je Izetbegoviću prodajal orožje

  • Slovenec

   Se opravičujem, to je bil Janković, sory še enkrat.

 • Caetano

  V redu. Ampak karda je le mala riba v tej zrežirani udbomafijski aferi Patria.

  • Janez

   Kurba je velik paglavec v tej kučanovi procesiji.

 • Olga

  Živela SDS! Živel Janez Janša!

  • Fogglof Tunnek

   …in ti ga lahko meni potegneš…

   • Duhec

    Bo…. če voliš SDS. Za SDS vse…

    • Olga

     Vidbpva si ga kar vlecita! V partizanih, vaših vzornikih, je že bilo tako..

     • janez cepec

      koko pa veš, a t je mama povedala, k ga je dudala partizanom?

     • Slovenec

      PARTIZANI NISO IMEL TRDGA, ONI SO MAVRIČASTE PODPIRAL

  • pajot

   ne se utrujat. Pizdek slovenceljski udbaški je ukradel nick Vrhovnemu sodniku. Logično. Komunajzarji lažejo,kradejo in ubijajo.

 • Fogglof Tunnek

  Matej Šurc: “Današnji čas in trgovina z orožjem imata neke povezave, saj glavni trgovci z orožjem še danes krojijo usodo Slovenije in nas državljanov. V tej trilogiji ponujava z Blažm nekatere odgovore ne samo o poteku in tehnologiji trgovine, prodaje, preprodaje, odprodaje orožja in prikrivanju vsega tega, ampak tudi o načinih delovanja in metodah, ki so prav tako prikrivanje, spreobračanje dejstev in predvsem to, kar sva občutila tudi na lastni koži – uničevanje tistih, ki so prišli na sled.”

  No, in zakaj ne gre Janez Janša Mateja in Blaža tožit? ZAKAJ???

  • Duhec

   Predolgo….

  • tohuvabohu

   Kje si pa drpil denar za te špehe Zgagašurca? A ja, posebno darilo od MK, haaaaahahahahahahahahaha, a ne, klošar?

 • Fogglof Tunnek

  Blaž Zgaga: “Za slovensko peterico obtoženih v aferi Patria sva, z Matejem, na podlagi uradnih državnih dokumentov ugotovila, da so med letoma 1991 in 1993 kršili mednarodni embargo Organizacije združenih narodov o prepovedi izvoza na ozemlje nekdanje Jugoslavije, veliko slovenskih zakonov – naj najprej omenim zakon o nadzoru državne meje –, in tudi carinske, finančne in druge predpise. Po 20 letih jih ta država ni bila sposobna privesti pred sodišče in ugotoviti, ali so krivi ali nedolžni, in jih v primeru, da bi bili krivi, obsoditi. Da je bila tega sposobna šele po mednarodni preiskavi, po občutnih mednarodnih pritiskih, kaže, kako uspešno so trgovci z orožjem, ki so služili večmilijonske dobičke na krvi več kot 130 tisoč žrtev v vojnah na območju nekdanje Jugoslavije, uspeli onesposobiti pravosodni sistem Republike Slovenije in ga skorumpirati.”

  Torej, kdo je skorumpiral pravosodni sistem?…Ja ja, tisti, ki danes najbolj govori, da je skorumpiran!!!

  • Duhec

   Predolgo…

   • Fogglof Tunnek

    A je tebi fse predolgo? Maš rada bolj kratke…in debele? Nisem nesramen… samo fprašam…zanima me… Upam, da nisem bil predolg :)

    • Duhec

     Lol. Všeč so mi glih pravšnji…. glih prav dolgi in debeli. Ne…. to je blo kratko in jedrnato. Ohrani ta stil…

     • Fogglof Tunnek

      Joj, taki je moj !!!

     • Duhec

      Lohk si vesel…. taki so ženskam všeč.

     • Fogglof Tunnek

      Pa imaš ti takega doma?…Ker če ga nimaš….khmmm….

    • Morala

     Kaj ti pomaga, če je dolg in debeli, če je mehak :)

  • Olga

   Milan Kučan in Jelko Kacin! Spet komunistične laži….

   • Fogglof Tunnek

    Na vrhu skorumpirane torte je češnja ki se imenuje Janez Janša !!!

    • Slovenec

     TORTE JE KUČAN IN TUD NA VRHU VSEH TORT JE ON

   • Slovenec

    BARABE TA DVA, STA ZANIČ HAUBICE V IZRAELU KUPILA, SO 3 VOJAKI UMRLI

  • Olga

   Bavcon in Milan Kučan!

   • Slovenec

    ITAQ, + 10

  • Slovenec

   SE TI LJUB TOLK LAGAT

 • Fogglof Tunnek

  Branko Soban: “Mislim, da je v Evropi zelo malo novinarjev, ki bi tako temeljito prekopali najbolj skrite, najtemnejše plati lastne zgodovine, o katerih noče nihče govoriti. Zato ob tej priložnosti apeliram na slovenske novinarske kolege, naj temeljiteje in malce manj plašno pobrskajo po tej knjigi in napišejo o njej nekaj več. Upam, da bo ta knjiga pomagala razbijati kulturo nekaznovalnosti v Sloveniji, ko so glavni akterji orožarske afere gospodarji naše države.”

  • garfi

   ja kaznovali vas bomo trgovce z orožjem
   Ekskluzivno: Milan Kučan odobraval prodajo orožja Bosni za gotovino?
   Zaenkrat objavljamo zgolj tri izmed njih, ki pa so nedvoumni. Dokazujejo, da je predsednik predsedstva BiH Alija Izetbegović celo lastnoročno sestavljal sezname orožja in streliva za potrebe bosanske vojske in jih pošiljal takratnemu predsedniku RS Milanu Kučanu. Tudi način plačila je lastnoročno zapisan: »Plačanje u gotovu u času isporuke«.
   http://www.politikis.si/?p=18895

  • joza joza13

   Tonček, zraven si bil pri trgovini z orožjem.
   Kaj si videl?
   Da je eden prodajal v imenu RS, drugi pa kar tako, pa še previsoke kontejnerje je imel za transportno letalo.
   Kateri je kateri?

   Tonček, vem kaj te najbolj boli…, da v primerjavi z JJ izpadeš luzer.
   Je že tako…

   • janez cepec

    sej sploh ni problem prodaja orožja, pa previsoki kontejnerji. smo pač pomagal južni brači. problem je ta, k smo jim postavl oderuške cene, zato nas dones Dudeki jebejo na usakmu koraku, pa zato, ke so se use tiste silne Dojč marke nekam zgubile. država ni mela nč od tega. uni, k so bli pa zravn, pa velik

    • Slovenec

     KAKO SMO OROŽJE OD NEMCEV KUPIL KEKEC, KO SMO BILI POD EMBARGOM, MISLIŠ, DA SO NAM RAČUN DALI, J.J. JE MORAL S KEŠOM PLAČAT DA SE JE NAŠA VOJSKA OBOROŽILA

     • janez cepec

      no no, keširou je že, sam u obratni smeri. u svoj žep

     • Slovenec

      IN KJE MU TI SILNI MILJONI, GOVORI SE O 200.000 TO JE EN TOP IN 2 PIŠTOLI

  • Slovenec

   NAJVEČJI TRGOVEC Z OROŽJEM JE UDBA, ŠEF UDBE JE PA KUČAN.

 • Slovenec

  Seveda so fakenews, kot vsa lewaška trobila. LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA !

  • Morala

   Kaj ti si se spreobrnil? :)

   • Slovenec

    ITAQ, TABLETE ME JEBAJO, VČAS NAROBE VZAMEM, JAZ SEM ZA J.J.

    • janez cepec

     teb bi pomagava sam s KOL terapija, tko kot Janezu aus Komenda. tok čas ga s kolom mlatjo po glau, de ta pametn (KOL) popusti

     • Slovenec

      MAŠ PRAV, SAM KOLA NE NAJDEM

     • janez cepec

      poj se pa pejd BUTNSKALA, sam moreš najded en faj armitran beton

     • Slovenec

      SAJ IŠČEM PO VELENJU

     • radames

      ćĆć

    • Vrhovni sodnik

     LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

   • janez cepec

    strela j’ udarla, kurcšlus, pa se mu je obrniu

   • Slovenec

    Tale je fejk. “To je Vrhovni sodnik”.

  • Vrhovni sodnik

   LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

 • Slovenec

  NAJVEČJI TRGOVEC Z OROŽJEM JE UDBA, ŠEF UDBE JE PA KUČAN.

  • Vrhovni sodnik

   LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!

   • janez cepec

    še en KRETEN

   • joza joza13

    Krét en!

   • Slovenec

    ŠEYTAN, TABLETKE MORAŠ REDNO JEMAT

 • Vrhovni sodnik

  ŽIVEL JOSIP BROZ TITO!!!

  • Slovenec

   KWA SI GA OŽIVU, HROMI DABA, PA TO

 • Duhec

  Opravičila gor al pa dol…. Janša je politično truplo.

  • janez cepec

   problen je to, ke ne on, kljub svojim preroškim sposobnostim, ne njegove zaplankane ovce tega ne uvidjo, zato pa tardeči zmeri zmagajo

   • Duhec

    Kaj mu pa manjka v parlamentu??? Za ovčke pa…. sej enkrat bojo. Nikol več ne bo pred vlade in nikol več ne bo v koaliciji.

    • janez cepec

     ja problem je ta, ker folk zdej voli kerga kol kretena z levice, sam de ne bi on zmagu, je pa tko, de je bolše manše zlo, se prav tardeči, kot pa desni fašisti-janšisti

   • tramal

    Z goljufanjem.

  • tramal

   Ti si truplo pri živem telesu

  • Mico Mitic

   Vaše mokre sanje.

  • radames

   Delo pa papirno truplo.

 • Slovenec
 • Slovenec
 • Slovenec
 • MEFISTO

  Mož tisočerih nickov peša.

  Od skupaj 136 komentarjev so jih njegovi nadrkani nicki spacali skupaj le okroglo sto (100).

  • Slovenec

   ITAQ

  • MladiLiberalec

   Mah kdo bi te resno jemal. Ti tud zame pravis da sem ta jeseniski major. XD

  • JohanT

   Kaj ti Mefisto (M.G. !?) res ne premoreš drugega komentarja, kot to koliko nickov ima kdo ?
   Ker te poznam vem, da si navadna tečnoba, kot si bil pred dvajsetimi leti, ko si svetil tam okrog občine Celje.

 • Slovenec

  TKOLE SE NE BOM POZDRAVU http://oi64.tinypic.com/2nk6our.jpg

 • VRHOVNI SODNIK

  Rožle , SI VIDU ŠEYTANA, SAM SEBE FEYKA, POL ŠE MENE, NAZADNJE PA NAJU OBTOŽUJE BARABA

  • Rožle

   PTT

  • Slovenec

   Mal popestrim, saj veš, da lewaki lažemo, LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA !

   • VRHOVNI SODNIK

    Ker si priznal ti dam +

    • karomio

     Pa kaj ga lomiš, no. To je pokvarjeno bitje, ti pa mu še pluske talaš….. ah, …

 • althar

  To, da so režimski novičarji de facto lažnivi karbe smo vedeli že od nekdaj, zdaj so pa torej postali lažnivi karbe še de iure.

 • tramal

  Sodniki ki sodijo tako dolgo niso sposobni da bi gnoj kidali.So pač komunistični sodniki.

  • VRHOVNI SODNIK

   ITAQ

 • VRHOVNI SODNIK

  ŠEYTAN s temi feyki si prav dolgočasen, lepo ti je mefisto napisal, da pešaš, mal shujši, si zabuhel, kot bi te sršeni popikal.

 • RealRevolution

  Delo je medij levicarskih skrajnezov,ki radi sirijo FAKE NEWS!.

 • Rožle

  Tomička na razgovoru u mestnem gledališču Koper.
  Direktorca jo je vprašala, če ima kaj izkušenj, če je bila že kdaj na odru ?
  Je rekla, da en mesec, ko so fasado delali doma v Bosni. …

 • Miro Jereb

  Če bi Hitler imel tak časopis bi še danes ne vedel, da je zgubil vojno….

 • Olga

  Laž je nesmrtna duša komunizma! Komunizem je zločinski sistem! Šef komunistov in Udbe se pojavi na državni televiziji in “pridiga” Slovencem!? Kako si drzne?!! To se lahko zgodi le v Severni Koreji, Venezueli, na Kubi in v Sloveniji!! Moderator ga pa titulira s “predsednik”!?? Sramota!
  Dragi Slovenci! Vsi na volitve in postavimo komunistično levico na smetišče zgodovine in vse kriminalce med njimi v zapor! Vidimo, da so se razpasli povsod (sodstvo, mediji, gospodarstvo, bančni sektor….) in nuničujejo Slovenijo!
  Treba je narediti temu konec in se postaviti ob bok demokratičnim, pravnim in gospodarsko uspešnim državam!

  • Tetka iz ozadja

   A to misliš, g. Milana Kučana prvega predsednika samostojne Slovenije in vrhovnega poveljnika oboroženih enot med osamosvojitveno vojno? Kučana, ki je tako sposoben, da ima vpliv in pod komando vse medije, banke, vlado, poslance, vsa državna podjetja itd. Zelo sposoben mož, da pri svojih letih vse to lahko vodi. Veliko bolj sposoben kot npr. JJ, ki pa nima nikjer vpliva. To pomeni, da je superjornejši nasproti Janši.

   • MEFISTO

    Od kdaj je pa Milan Kučan gospod?

    On je vse, kar v najslabšem pomenu besede simbolizira od komunizma zlorabljena beseda tovariš!

 • garfi

  Volite ZL!

 • RATATA
  • Rožle

   Trst, 27. julija 1922. — Leto IH. – Štev. 141.
   DELO
   Glasilo Komunistične stranke Italije
   Kdaj pride tisti dan, ko bo slovenski proletarec planil na plan in vzkriknil:
   Dosti je suženjstva, dosti je žalitev, dosti trpljenja! Dol z gospodo, proč z jugofašisti! in bo tem kriku sledilo tudi dejanje.
   Zavedni delavec (kmet), pripravi ta dan!
   Komunistična stranka Italije
   [email protected]§d osrednjega odbora)
   Mednarodni kongres organizacij pr e) hitih bojevnikov, ki se je vršil pred meseci na Dunalu Je prevzel, iniciativo sklicanja velikih manifestacij, ki naj bi bile pripravljene na d-m 31. julija, 1. L. na obletnico splo-m& mobilizacije, kateri je sledila napovedi velike evropske voki e.
   Internacionala bojevnikov je objavila te dni apel, v katerem spominja no. sprejeto obveznost in kliče skupaj na demonstracijo proti, krvavim,, zločinom kapitalističnega militarizma vse one, ki so k sreči uHi gotovi smrti. S tern, klicam se internacionala obrača do. vseh prejšnjih bojevnikov, kakršnesi-bodi stranke, in ideje, ako se čutijo le združeni v sovraštvu in neprijateljstvu prati prokleti družbi, ki je mati vseh vojn.
   Komunisti se udeležijo manifestacij kot zastir/miki stranke, ki je organizirana za boj poroti kapitalizmu in je vedno med prvimi v pobijanju vsakega njegovega čina in vsake njegove iniciative, ker vse to prispeva k ojačanju oblasti —• privilegija vladajočega razreda nad proletariatom.
   Vojna se končuje s povečavanjem ‘trpljenja delavcev, ki so prisiljeni plačati velikansko ceno v denarju, potem ko so žrtvovali svoje življenje in kri, vojna povečuje in redi vedno bolj pro-klete kali nespretnosti med vladajoči-mi plastmi ter pmzmčuje nove vojne, nova ubojsttn. V tem ozračju organiziranega in-metodičnega nasilja, ki naj razreši velike, spore med narodnimi Icapitalizmi na stroške proletariata različnih’ narodnosti. so tudi nove države, ki vstajajo ha novih načelih sožitja ih ki bi hotele izključiti in odpraviti srdite in lema ve borbe, prisiljene oborožiti, se in ustanavljati lastne armade za obrambo proti napadom in zavojevalnim poskusom starih ¦ pohlepnih dr-iav.
   Rusija nas uči v tem pogledu: ko je na sijajen način zmagala niena revolucija dvakrat zapoleta z neustavljivim zamahom, zdrobila in razpršila stari
   vojaški aparati varuha predpravic vla-(Idjctčih ter vodila ljudske množice s kil com: »Mir, mir! In vojna vojni!« se h Rusiia znašla i; potrebi pozvati k oboroženi borbi delavske množice, da branijo svete pravice revolucije proti na-poskusom starih pohlepnih držav.
   Vojna bo premagana še-le tisti dan, v, katerem ba premagan ves meščanski družabni sestav; in prokleti poklic, vojaštva izgine med sptoi-n. zaničevanjem samo oni dan. ko bo proletariat razpršil do zadnjega, središča kapitalistično oblast. DO TAKRAT BODO DELAVCI BILI PRISILJENI VZDRŽEVATI ZA SVOJO OBRAMBO IN ZA SVOJO ZMAGO BOJNI APARAT. KATEREMU JE USOJENO, DA ZGINE TEMPREJ, CIM BOLJE JE ORGANIZIRAN ZA NAMEN DA PORAZI NASPROTNIKA.
   Komunisti, ki se udeležijo manifestacij od 31. julija do 7. avgusta, na katere pridejo delavci vseh strank in vsi delavci brez stranke, na. napravijo veličastno in svarilno obsodbo družabnega reda, ki si stavi za prvo sim jo dolžnost ubojstvo, na teh manifestacijah bodo komunisti pridružili svoj glas sovraštva proti imperializmu da ojačijo v zavesti svojih dolžnosti duh upornosti, razvili bodo v tem obvestilu označene pojme poudarjajočda propaganda za navadni pacifizem {mirol juh je) v tej cktbi srditega imperialističnega, nasilja bi ‘pomenila zločinsko solidarnost. z onimi, ki so danes močnejši tn nasilni. ^ ‘
   *
   To strankino obvestilo spominja jugoslovanske prtoletarce na piclJetek. neizmernega trpljenja in piani Žani a, tki je prišlo na nje poleti 1914 leta in se nadaljuje v različnih oblikah vse do danes. Ta strankin poziv je Obenem sva-rito, cl!a nikar ne pozafbijla šibe, ki jih je tako tepla skozi štiri leta in jih še vedno tepe. Na mesto ene jMave sta prišli dive. tlačenie tu in tkm, fašizem tu in tam!
   1

 • radames

  Boris Jež, znameniti lažnivi zapiti kolumnist Dela, je pred leti v Sobotni prilogi Dela LAGAL, kako so partizani rušili borovniški železniški viadukt.
  Morda je bil med povojnimi delavci, ki so rušili ostanke viadukta zares kakšen partizan, v kar pa ne verjamem, saj so se “partizani” ravnali po aforizmu Žarka Petana: lepo je v naši domovini biti – absolvent predvojne osnovne šole; kar pomeni, da so “partizani” že zasedali “odgovorna” mesta, kar zopet pomeni, da jih med fizičnimi delavci-rušitelji ni bilo.
  Lahko pa delavci v Delu postransko služijo in še tople izvode Dela prodajajo Odpadu kot odpadni papir. Če bi delali to, bi narodu naredili veliko uslugo!

 • Olga

  Laž je nesmrtna duša janšizma! Janšizem je zločinski sistem! Šef janšistov in Domobrancev se pojavi na Nova24 televiziji in “pridiga” Slovencem!? Kako si drzne?!!

  • Olga

   Ste ukradli moj Nick?? Laž in kraja je nesmrtna duša komunistov in komunizma!

   • Slovenec

    Meni so tudi ukradli nick. Laž je nesmrtna duša janšizma!

  • Krtača 17

   Zanimivo, kar plus ti bom dal.

 • RATATA

  Delo bo še vedno objavljalo le tisto in tako, kot bo narekoval Josip Broz Kiićan.

 • samotoje

  Delo ni bilo nikoli kredibilno.

 • MladiLiberalec

  Ne pozabite da ko govorite o aferi Patria da to ze ni mogel biti politicni proces ce je tudi avstrijsko sodisce v pravnomocni sodbi Riedlu zapisalo da je sel denar v slovenijo k Zagoznu.
  Verjamem sicer da ni bilo cisto dovolj dokazov za obsodbo Janse samo bila je korupcija pri poslu in to se potem pac na sodiscih tehta.

  • macon

   Avstrijsko sodišče ni nikoli zapisalo, da je šel denar k Zagožnu. Edini, ki je dobil denar z imenom in priimkom, je bil Cekuta.

   • MladiLiberalec

    Ja pa je zapisalo. Saj sem dal link no ze veckrat XD

    • macon

     Ne morem prebrskat tvojih zapisov. Prosim, lahko še enkrat?

 • Anton

  očitno en redkih rodoljubov Slovenije

  https://www.youtube.com/watch?v=RioIFjcFVSE

 • Bastian

  Berite Delo kjer je papir vrednejši od tega kar je na njem napisanega.

 • Olga

  Nekdo se predstavlja na portalu zame! Laž in kraja je nesmrtna duša komunizma!

  • MEFISTO

   Ni nekdo, temveč Mihael S, bolnik z Gorenjske, ki se podpisuje tudi kot Slovenec, Slovenec, Fogglof Tunnek, Krtača17, Duhec, Rožle, tarantela, Tetka iz ozadja, Jovo Jamnica, janez cepec in kar je še takih lepih imen.

   • Olga

    Hvala! Očitno jim gre na živce resnica, ki jo vztrajno ponavljam in jo bom še naprej!

   • MladiLiberalec

    Jest sem nedolzen. XD
    sicer v dost stvareh nisem ampak tuki pa sem

   • Fogglof Tunnek

    Slovenci, bodimo pogumni! Uprimo se desničarski mafijski politični hobotnici in jo skupaj z združenimi močmi brezkompromisno, dokončno in trajno uničimo! Zmagajmo skupaj!

    To smo zmogli leta 1945. In to zmoremo tudi zdaj in fselej!

   • Rožle

    Hmmm…jebemu tale Rožle ???
    Kdo je ta ..?

    • Slovenec

     Ne se zdej butastga delat ….

    • garfi

     Zakaj je pa tebe dal zraven?

  • Duhec

   Pravilno…. preveč se ponavljate.

   • Olga

    Ko bodo komunisti končali tam, kamor sodijo, ne bo potrebe ponavljanja, saj bo šla slovenska družba naprej! Resnica očitno boli!

  • Prle

   Kdo za vraga, pa je tako neumen, da bi se predstavljal, da je ti.

   • janez cepec

    hehe, ta j’ pa dobra

   • Duhec

    Hahaha…. za crknt.

   • Olga

    Komunisti ste tatovi in lažnivci! Imate samo svoj “antifašizem”, v ZDA so antifasiste uvrstili med teroriste! To vam vse pove!

    • Prle

     A še živiš v času Pepce, pa ne da sta bili sošolki?

  • garfi

   Ta druga Olga je ta prava, ti si pa fejk.

 • Olga

  Moderatorja prosim, da tistega, ki je ukradel moj Nick odstrani s portala!

  • MEFISTO

   Spodaj sem ti pojsanil, kdo je zlorabil tvoj nick, pa ne samo tvojega.

   To rad počne in očitno je, da mu znova brni po glavi.

   Še sreča, da ima Begunje (Begnje), ki jih rad omenja, skoraj na pragu svoje hiše.

  • MEFISTO

   Tvoja prošnja, da se ga odklopi od portala, ne bo uslišana.

   Mefisto je, če se spomniš, to že večkrt zaman zahteval od urednika.

   Očitno je NOVI več do števila komentarjev kot do njihove vsebine.

   In zaradi take slepe politike je postalaNOVA srednji medij med slovenskimi portali za nabijanje po Janši, SDS, katoličani, svobodi in zdravi pameti.

 • Fogglof Tunnek

  Slovenska novinarja Šurc in Zgaga sta leta 2011 prejela nagrado za preiskovalno novinarstvo organizacije Seemo.

  Dol z mafijo!

  Dol s kriminalom!

  Dol s Janšo!

  Dol s SDS-om!

  Svoboda narodu!

  Svoboda Sloveniji!

  AKADEMIJA ZA STRATEŠKE ŠTUDIJE HALOZE EXPRESS
  Foglof Tunek l. r., direktor

  • MEFISTO

   Budala je budala, ne glede s katerim nickom se podpiše.

   • Fogglof Tunnek

    ČUJTE VOLUHARJI, ZLASTI MEFISTO… PRIŠEL JE ČAS, DA PONOVNO STOPIMO SKUPAJ, DA PONOVNO STRNEMO SVOJE MOGOČNE VRSTE, DA SE ZDRUŽIMO IN DA DOKONČNO PREMAGAMO NOVE DESNIČARSKE STRUKTURE, T. J. SLOVENSKO DESNIČARSKO POLITIČNO HOBOTNICO, SLOVENSKO POLITIČNO MAFIJO, KI SE JE ZAŽRLA V FSE PORE SLOVENSKEGA POLITIČNEGA IN DRUŽBENEGA ŽIVLJENJA IN V FSE SISTEME DRŽAVNE UPRAVE, TUDI V SODSTVO!!!… JANŠA NIKOLI ZA NIČ NI ODGOVARJAL… MATEJ ŠURC IN BLAŽ ZGAGA STE NAPISAL FSO RESNICO V KNJIGAH, TRILOGIJI…”V IMENU DRŽAVE” !!!

    AKADEMIJA ZA STRATEŠKE ŠTUDIJE HALOZE EXPRESS
    Foglof Tunek l. r., direktor

    • Rožle

     A ti zakaj odgovarjaš, če nisi nič kriv …??

     • Fogglof Tunnek

      Čuj Ružla… z zlorabo oblasti in sodstva ter z represijo in z ustrahovanjem človeka in državljana si desnica hoče preko ustavnega sodišča (rumeno kravatniki) brezkompromisno zadržati svoj pridobljeni privilegirani status, položaj in pozicije in še naprej nadvladovati in ustrahovati Slovenijo in Slovence. Fse to pa z namenom sle po oblasti, korupcije in plenjenja Slovenije in fseh slovenskih državljanof. Začelo se je s krajo in preprodajo orožja… preko Patrie…pranje umazane gotovine preko sestrične itd. itd….Takšni politiki izrekamo odločen NE!

      AKADEMIJA ZA STRATEŠKE ŠTUDIJE HALOZE EXPRESS
      Foglof Tunek l. r., direktor

     • janko

      Direktor ne morš bit, si iz veje ptičev, von Fogel, ti pa imajo male glave.

    • Olga

     Mislite Plavega? Plavega čaka Nemčija!
     Janšo pa milijonska odškodnina krivosodja!

  • Olga

   Laž je nesmrtna duša komunizma! Spet deset zapovedi…. Le kdo vam naseda? Ljudmila z NSI?

 • Tanja Larsson

  Svetu vladajo plazilci. Plazilci so dokazano ubijali znane osebe, ki so se jim uprle. Meni najbolj znane žrtve so Toše Proeski, Vice Vukov in Joško Tomičić.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, med zgodbami in dokumenti, ki jih objavljajo Šurc in Zgaga pa je tudi ta, da je bila med vojno na Balkanu Hrvačka pripravljena trgovati s svojim ozemljem in Sloveniji v zameno za orožje dati celo PIRANSKI ZALIF in SAVUDRIJSKI RT, a da so si nekateri Slovenci (???) raje polnili lastne žepe. Tu je šla naša priložnost za morje, a danes pa toti isti voluhar nonstop kaže sporazum Drnofšek-Račan…kaj bi bilo če bi bilo!!!…Prosim vas lepo, saj Slovenci nismo fukjeni!!!

  • Tanja Larsson

   Smo zarukani, samo ne toliko kot Hrvati (predvsem izseljenci), ki so imeli dovolj opreme in znanja, da jih je za pomoč prosil celo Osama Bin Laden, pa zaradi vere niso hoteli z njim sodelovati.

 • sunday

  delo – najboljši cajtng za podkuriti!!!

 • Tanja Larsson

  https://www.youtube.com/watch?v=hvN6nFZTqrs
  Kdo jim bi verjel, da nekdo lahko tri dni normalno govori, potem je tri leta nezavesten, potem skoraj začne govoriti in se skoraj pozdravi, pa da umre. Tega jaz ne morem in nočem verjeti.
  Predvsem od takrat, ko sem slišala za Ines Geipel, ki so ji odrezali del trebušnih mišic, da ni mogla več teči. Uboga punčka.

 • Olga

  Komunisti! Barka vam tone! Pristanišče: Goli otok!

  • Duhec

   Olga, a ste že bli tam??? Nekam dolg jezik mate… leta pa tud štimajo.

   • sprehajalec

    Tvoj jezik in njegov oprijem je specializiran za kakšne prijetnejše stvari?

    • Duhec

     Drži se teme…

 • sprehajalec

  Zdaj tudi pravnomočno: Režimsko trobilo Delo se mora zaradi lažnivih navedb javno opravičiti SDS-u

  kao neodvisno sodstvo….

 • Olga

  Komunizem je zločinski totalitarni sistem! V EU prepovedan, vsako propagiranje je kaznivo!

  • Duhec

   Hahaha…. dejte se umirit. Tko naspidirani bote težko zaspali.

   • sprehajalec

    Po utrujajajoče prijetnem večeru s strankami boš lepo zaspala Duhec….

    • Duhec

     Preveč gledaš porniče…

     • MladiLiberalec

      Mislis? A ni ze star pa to? Pornici so bolj zame :P

     • sprehajalec

      Pač edina oblika seksa, ki je boš deležen v življenju….

     • MladiLiberalec

      Hej. XD pa ne verjamem da si mel tok zensk kot jest tud ce si dost starejsi

     • sprehajalec

      pes ki laja ne grize….

     • MladiLiberalec

      Well daah

     • sprehajalec

      za vse res dobre hebače, ki štejejo številke zelo visoko, kar sem jih spoznal, je bilo značilno, da s številko ne bahajo…

     • MladiLiberalec

      Pol je blo ze vcas drgac. No pa sej zmeri se ni za hvalit res. Sam dans ves te ene tud prasajo ce si ze bil na grupnem seksu in podobne.

     • Duhec

      Pa sej sam gleda in si ga boža…. ni učinka. Ne bit fouš…

     • sprehajalec

      kako pa postanem tvoja stranka?

     • Duhec

      Z trajno mehkim??? Ne sanjaj…

     • sprehajalec

      pa saj si izvežbana tudi za mehke?

     • Duhec

      Lol…. tega pa res nočm….. mora bit res grozn.

     • sprehajalec

      Kaj nobena stranka nima zadržka in je trema na začetku?

     • MladiLiberalec

      Po mojem bi blo fajn a da bi se v kako pionirko napravla z rdeco rutko tako mladinko. :P sem vidu prej une severne korejke pa sem razmisljal o taki oblekci. Da kot liberalec potrebno socialistko polozim ki ji libido razganja od zelje da dobrega zahodnjakeca dobi :)

     • sprehajalec

      V mislih sem imel duhca, ne tebe in tvoje sanjarije. Sedaj pa jo potegni v WC, pa se vrni nazaj s trezno glavo…

     • MladiLiberalec

      Loool. Jap jest sem mislu da ti bom mal pomagal. Ja pa a ne bi kero tko v uniformci od socialisticne mladinke? Pa da ma dobre joske pod bluzico? :p pa odpnes gumbek dva in arrrgrh

     • Duhec

      On že bi…. sam več ne more.

     • MladiLiberalec

      Sej mas prav ja :D

     • karomio

      Aja, kaj ti je spet ta ušla, pol pa rabiš “dudko”, da zaspiš, ha, ha,

     • sprehajalec

      Za razliko od tebe, ki v živo s strankami….

      imaš kakšen web page, kot tiste Ukrajinke?

     • MladiLiberalec

      Zaspan sem roke od kake blondinke bi rad da me bozajo zdej po golem telesu :)

  • DOMOBRANEC & GAY

   @disqus_WT4phmLEC6:disqus
   Daj povej, po katerem zakonu ali uredbi je propagiranje komunizma kaznivo. Daj, prosim te!
   Ali pa utihni s takšnimi nebulozami, ker delaš škodo sebi in vsej desnici.

   • Duhec

    Ooo…. zdej lohk pa še s tabo o seksu…. mal popestritve za 20 bralcev te Nove.

 • Janez

  ZLOČINCA !
  OGROMNO
  SLIKO OBEH ! V 1980. letih !
  KARDEJA PA MARŠALA TITA !
  So
  IMELI V VHODNEM PROSTORU STOLPNICE ” DELA ” ! A je še tam ?! L.r. Janez KOMENDA

  • sprehajalec

   verjetno ne več, vendar bi zaposleni novinarji sem prepričan da toplo pozdravili gesto, da se oba ponovno obesita na steno v vhodnem prostoru.

   ker tem ljudem nihče ni predstavil zločinov komunizma…

  • Duhec

   Kdo to razume???

   • sprehajalec

    malo inteligence je vseeno treba, da se janeza razume. ko ga razumeš vidiš, da ima zelo globoke in predvsem veliko prigod…

    • Duhec

     Dobr štos..

     • sprehajalec

      Pravim inteligenca je pa le potrebna…

 • Tanja Larsson

  Kako najdemo plazilca? Družijo se drug z drugim, navado imajo, da se družijo v skupinah, imajo skupne zabave, če jim odrežemo prst jim bo zrasel nov prst. To je normalno za te plazilce. Najhujše pa je, da lahko prevzemajo človeško obliko. Tako, da jih na videz ne moremo prepoznati.

 • Krtača 17

  Ehhhh, če bi Novo24tv jemal kot resni medij, bi se moral tale medij vsak dan opravičit vsaj trikrat.

  • kamdrvimo

   seveda,levičarja sam pogledaš pa ga užalš.

 • DOMOBRANEC & GAY

  A Nova24TV pa ni trobilo?! HHAHahahaa… fak, kreteni.

  • Rožle

   Šeytan, sam tale ma pa isto diagnozo kot ti …
   kje sta se pa to družila … ?

 • Janez

  MITJA MERŠOL !?
  Eden od
  iz ex KP, ZK TAJNE SLUŽBE !
  “DELEGIRANIH” EX DIREKTORJEV “DELA” !?
  “ŠE POMNITE TOVARIŠI” ?!
  SPOMNIM SE,
  KAKO SE JE TA BONVIVANSKI DIREKTOR “DELA”
  DAL
  REKLAMNO
  SLIKATI SEBE
  – STOJEČEGA NA VRHU STOLPNICE ” DELA” -!
  “ČEŠ
  – NEVARNO HODIMO DO ROBA DOVOLJENE RESNICE
  NA
  VELIKEM REKLAMNEM PLAKATU !
  JE DIR. MITJA MERŠOL !
  STAL NA – ROBU VRH STOLPNICE ” DELA”.
  A?
  ” DELO” je bilo vedno take vrste režimsko komunistični osrednji časopis !
  V katerem
  – JE BILA PRAVA POLNA RESNICA – OBJAVLJENA – MED VRSTICAMI !

  Le “med vrsticami” – na predzadnji, notranjepolitični strani “Dela” !! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  ŠE POMNITE – TOVARIŠI – Z “DELA”

  • RATATA

   Zarad tega prašiča jaz metuljčka ne nosim.

 • Fogglof Tunnek

  V tretjem delu trilogije Šurc-Zgaga, s podnaslovom “Prikrivanje”, ki se končuje z afero Patria, pa avtorja predstavljata zlorabo politične moči in zakonskih pristojnosti številnih slovenskih vodilnih politikof iz časa osamosvojitve, ki so prikrivali svoja nezakonita ravnanja in s tem skorumpirali oziroma onesposobili pravosodni sistem nove države…. Tak zaj pa SPAT…dovolj je blo lapanja… LAHKO NOČ !!!

 • TOML

  Socialisti so vsi Karbe.
  Lažejo in kradejo
  Ne volte teh ljudi z dreves.

 • LEVI TELEBAJSEK

  Delo je samo za eno stvar dober to je za podkurit drva hahahaha.

  • Rožle

   Učas se je dal vsaj rt ubrisat z njem …zdej pa še za to ni za ponucat ..

   • karomio

    Zakaj pa to. A se je Delo pokvarlo, ali je rit postala bol atlih ?

    • Rožle

     Lohka rdečo rit fašeš … :)

     • karomio

      ha, ha, ha, ha,

     • LEVI TELEBAJSEK

      Če bi Delo izdal prazne strani bi bil bolj zanimiv kot pa zdaj. Škoda tinte in papirja za take bedarije kot oni pišejo.

     • karomio

      Jaz jo že imam.

     • karomio

      “Zlovenac” zdej jo še nimaš, boš jo pa imel, brž, brž

     • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

      TROLL

 • Anthon
 • garfi

  JANŠA GNOJ, KUČAN HEROJ!

  • karomio

   TROL……

  • LEVI TELEBAJSEK

   FAKE FAKE FAKE FAKE

   • garfi

    Kaj je FAKE? Ti si idiot!

    • LEVI TELEBAJSEK

     FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   FAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 • LEVI TELEBAJSEK

  JANŠA GNOJ, KUČAN HEROJ!

  • LEVI TELEBAJSEK

   FAKE FAKE FAKE FAKE

   • karomio

    TROL

    • karomio

     Jao, da te ne poznam, skupo bi te platio TROL jedan.

   • garfi

    Si ti!

  • Rožle

   Pa si res nekam telebajsnen …

   • karomio

    A, ne. Čist u anus, he, he.

    • Rožle

     On je kar use troje …
     LEVO TELE IN BAJSEK ..

     • karomio

      točno.

     • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

      Ti si samo TELE! TROL!

     • garfi

      Ta je FEJK Rožle! Ta je TELE!

   • LEVI TELEBAJSEK

    Tak sem že od rojstva. Ti si tudi TROL!

    • karomio

     To pa je hudo, a ne? Boš mogu se na servis prjavt.

  • karomio

   spet trolaš majmune jedan

   • karomio

    TROL

   • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

    Ob strani sta dvem možnosti.
    1. Block user in ga ne bo več
    2. Prijava da oponoša drugega
    ;)

   • karomio

    A, ne. Čist u anus, he, he.

 • karomio

  Ob strani sta dvem ožnosti.
  1. Block user in ga ne bo več
  2. Prijava da oponoša drugega
  ;)

  • karomio

   Dej zalet se u kantalaber pol pa poklič, da ti pomagamo še enkrat, se zaletet.

   • garfi

    TROL

 • LEVI TELEBAJSEK

  Evo jaz sem dal vse tri njegove profile na block ni ga več levičar je izginil

  • karomio

   Sej dela sprot “mlade”, veš.

   • LEVI TELEBAJSEK

    Kar naj jih se bo že naveličal.

    • garfi

     Ne bo se.

   • LEVI TELEBAJSEK

    SDS-ov podmladek na koki-

 • Rožle
  • garfi

   Da ne boš mene blokiral, Rožle!

   • karomio

    Te, bo, te bo…. ooooo

    • garfi

     Tebe bom jaz blokiral TROLL LEVIČARSKI!

     • karomio

      he, he, he, kr dej , ampak si pa vseen TROL, he, he

 • Rožle
  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   Hvala. Blokiral sem te za vedno! TROLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • karomio

    rOŽLE NAS VSE TROLA.

 • LEVI TELEBAJSEK

  Levičarji po Hamburgu razbijajo mesto tukaj po forumu pa kradejo nike to je v levičarski domeni anarhija in uničevanje. Levičarstvo je umska bolezen

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   Tebe sem tudi blokiral! TROL LEVIČARSKI!!!!

 • LEVI TELEBAJSEK

  Pri Delu so tako pohlepni, da ti še na internetu računajo če hočeš prebrati celoten njihov članek, ki je ponavadi v celoti FAKE NEWS

  • karomio

   A si ti sedaj ta pravi ali TROL?

   • garfi

    Ta je TROLL!

 • karomio

  fejk Rožle nas TROLA!

  • LEVI TELEBAJSEK

   Ja … sem opazil tudi jaz. Blokiraj ga.

   • karomio

    Urejeno!

    • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

     Tudi jaz sem ga.

   • garfi

    sEM GA ŽE!

   • karomio

    Matr, si Trdonja, he, he

 • Rožle

  Nekam prazno je vse pod mano …
  Samo tole vidim …
  This user is blocked

  • garfi

   TROL! Blokirali smo te!

  • LEVI TELEBAJSEK

   res je ;)

  • karomio

   A si pospravu vse trole in vse trote, he, he…

 • garfi

  LEVI TELEBAJSEK se izdaja za desničarja je pa LEVI TELEBAJSEK! TROL!

  • VRHOVNI SODNIK

   šeytan, pa pa

 • karomio

  Rožle, LEVI TELEBAJSEK, karomio, ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ – vsi po vrsti so plačanci levakov, da smetijo in nagajajo tukaj gor na tem portalu.

  • VRHOVNI SODNIK

   Kle se skrivate

   • Rožle

    Vrhovni zberi se …

    • VRHOVNI SODNIK

     Kwa je, lewe pospravmo, pa bo mir

     • Rožle

      Poglej še enkrat tega gor …

     • cosmosjasnovidec

      Šeytan spel se!

     • VRHOVNI SODNIK

      ta je pravi Rožle

     • karomio

      TTTTTTTTTTTTTRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOLLLLLL

     • VRHOVNI SODNIK

      si se vrnu v borbo

     • karomio

      Domovina kliče. !

     • VRHOVNI SODNIK

      ITAQ, BO MAL SMEHA

  • VRHOVNI SODNIK

   ha,ha, šeytan, ti si plačanc

   • cosmosjasnovidec

    Ta je ta pravi! Ta šimfa levake. Ostali so pa sigurno FEJKI!

    • VRHOVNI SODNIK

     ni pravi, lastnik tega nicka je šel spat pred h, sem dobil obvestilo

     • cosmosjasnovidec

      A hodita da ti napiše kdaj gre spat?

  • garfi

   Ni res.

 • VRHOVNI SODNIK

  V dani situaciji, ko nimamo opravilno sposobne vlade, je treba izvesti državni udar. Maneverska struktura nas je osamosvojila, zdaj nas naj še osvobodi !

  • cosmosjasnovidec

   Danes imamo fejk Rožleta. Jas sem ga že blokiral.

   • VRHOVNI SODNIK

    To je zoperni pevc, saj si vidu včeri,

    • cosmosjasnovidec

     jA. Rožle je šeytan.

     • karomio

      Oooo, troklović

     • LEVI TELEBAJSEK

      A nisi ti trolković?

     • karomio

      Ne, ti si !

     • garfi

      tI SI TROLL, ŠEYTAN!

     • karomio

      Lažeš, kradeš, bolhe ješ. V šolo hodiš, nič ne veš !

    • Rožle

     HALO S FEJKERJI SE POGOVARJAŠ …

     • LEVI TELEBAJSEK

      Spizdi šeytan!

     • karomio

      LAŽNIVEC. troklović

     • VRHOVNI SODNIK

      domine si zrihti šeytan

     • karomio

      Ta je res pravi Šeytan s patentom.

    • LEVI TELEBAJSEK

     Tebe je tud fejkal. Danes pa Rožleta.

     • karomio

      TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

   • karomio

    Nimaš ti te moči. Pa v glavi morjo bit možgani in ne slama.

 • garfi

  VSI STE TROLI! ŠEYTANI VSI PO VRSTI!

  • Ana Job

   Ali lahko prosim, umakneš moj nick? Hvala, če lahko.

 • Rožle

  Pa kwa to žreš Šeytan .. Ha !

  • garfi

   Ti si TROLL, ne pa Rožle!

   • karomio

    v pekel boš šel.

    • VRHOVNI SODNIK

     tud tam ga ne marajo

     • karomio

      Bi takoj vsi hudiči ven ušli…..

  • VRHOVNI SODNIK

   Uno sranje, ki mu ga je cmero prnesu

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   Mrš trol butast

   • karomio

    A se sam s seboj pogovarjaš ?

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Lewaki so nam minirali portal!!!!!

  • VRHOVNI SODNIK

   ITAQ, s tabo na čelu

 • VRHOVNI SODNIK

  Dva totalna bedaka, šeytan in radenska se skrivata za našimi nicki, ju je strah, ker bo pokat začel

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   Prav imaš. Samo da malo bolj poglej koga obtožuješ danes. Nisi si gor pršu kdo koga trola danes.

   • garfi

    LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA!

   • Rožle

    Kaj kdo …?
    Ja ti trolaš …jebela

    • garfi

     ŠEYTAN TROLL! LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA! Še vrhovnega si pretental.

     • karomio

      Spel se !

     • VRHOVNI SODNIK

      HA,HA, daleč ste vi lewaki od teleport tehnike

   • karomio

    Dej bimbek, dej.

   • karomio

    Misli da je ta pravi Rožle.

    • karomio

     TROL.

 • VRHOVNI SODNIK

  Grem si kavo skuhat, pa nadaljujemo borbo, Šeytan skuliri se, lohk kosmatega in mačka nateguješ, za nas si premajhen, probi kaj izvirnega pogruntat, ne da kopiraš naše finte, na okopih imamo Rožleta, mem katerga še virus ne more

 • Rožle

  POMOČ UPORABNIKOM KAKO SAMI BLOKIRATE LEVAKUS MAJMUNUSE NA PORTALU !!!

  https://s24.postimg.org/laab4h7k5/About_Town_Block_User.jpg

  • VRHOVNI SODNIK

   Za kwa jih bi blokirali, treba jih je v glavo jebat, da te ne pozabijo.

   • karomio

    To, to, to, v glavo in odzad…ha, ha,

    • VRHOVNI SODNIK

     ITAQ, in to s štilom

    • Rožle

     Hmm..? .ta prvo ja …drugo naj si pa kar sami zrihtajo

     • karomio

      Sej ti je povedal vrhovni kakšno orodje uporabit, da se ne okužiš.

   • Ana Job

    Ti bi vse jebal, samo ženske ne.

    • VRHOVNI SODNIK

     tebe jamnica siguren ne

   • Ana Job

    Ta Ana Job ni moj profil, blokiraj ga. Je lažen.

  • karomio

   Rožle, kako pa ga odblokiraš. Jaz imam tak problem.

   • Rožle

    Hmm…ti nisi fejk ?

    • karomio

     Ma kje pa.

    • VRHOVNI SODNIK

     seveda ne

     • Ana Job

      Malce nižje poglej. Padel mu je na foro.

     • karomio

      TROL

  • Ana Job

   Rožle, a si jutri za kavico?

   • Ana Job

    A si ti jutri za kavico bizgec? Rožle z levaki ne hodi na kavico.;-)

 • Ana Job

  Fantje, spat. Če ne se vam bo še zmešalo.

  • VRHOVNI SODNIK

   A zdaj si že Ana, šeytan, kwa ti je cmero za ene tablete prnesu.

   • Rožle

    Aspirin 100% NE …

 • cosmosjasnovidec

  Nimamo šans proti lewakom. Popušili smo.

  • LEVI TELEBAJSEK

   Res smo.

   • karomio

    2 TROLKOTA

    • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

     Tebi pa ne gre matematika.

   • karomio

    Totalno!

    • karomio

     Bi bil rad karo mio, a…… naaaa, ne ide. Si preveč glup.

  • VRHOVNI SODNIK

   Ti kar puši šeytan

  • karomio

   Pušimo desnaki na celi črti. Žalostno.

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   JA ….

  • garfi

   Lahko nas je sram.

   • Ana Job

    Če ste pa same cmerave mevže.

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   Nimamo …

 • VRHOVNI SODNIK
 • VRHOVNI SODNIK

  LEWAKI PUŠILI BOSTE NA CELI ČRTI, 2 TIR, AS, VOLITVE, DENI APARTMAJE NA DOBU PA BOSTE DOBILI IN TO DO ŽIVLJENSKE

 • VRHOVNI SODNIK

  TKOLE BO NA GRADU PISAL, KO PREVZAMEMO OBLAST https://pbs.twimg.com/media/C1FXNVOWgAAPLDW.jpg

 • VRHOVNI SODNIK
 • VRHOVNI SODNIK
 • VRHOVNI SODNIK
 • VRHOVNI SODNIK
 • Rožle
  • VRHOVNI SODNIK

   ŠEYTAN TRAŽI DELO, BOGA MOLI, DA GA NE DOBIJE, HA,HA,HA

 • VRHOVNI SODNIK

  ŠEYTANU NI POMOČI, NITI PAPEŽ GA NE REŠ http://oi64.tinypic.com/2nk6our.jpg

 • VRHOVNI SODNIK

  ZA VOHANJE PIČKE, LEWAKI POKLONJO DRŽAVO http://oi68.tinypic.com/am4ili.jpg

 • VRHOVNI SODNIK

  ZAKAJ SE MEJA PRESTAVLJA OD MIRNE NA DRAGONJO http://pbs.twimg.com/media/DDlHCA1W0AQlY0r.jpg

 • VRHOVNI SODNIK
 • VRHOVNI SODNIK

  KO SE NE POSLUŠA PAMET PRISTANEMO NA AS https://pbs.twimg.com/media/DDfjrm7XgAAacny.jpg

 • VRHOVNI SODNIK

  NAJBOLJŠI OPIS CMERARJEVE VLADE http://oi66.tinypic.com/x0sikh.jpg

 • VRHOVNI SODNIK
 • VRHOVNI SODNIK

  A.K. PELJE MINISTRSTVO NA SPREHOD https://pbs.twimg.com/media/DCnaVcMW0AA1LO8.jpg

 • VRHOVNI SODNIK

  PRED RESNICO LEWAŠKI TROLI OMAGAJO

 • Silka

  Dokler ne bodo letele glave in zaščiteni položaji sodnikov za krivične, zlagane in nepoštene sodbe, tako dolgo bodo vladali rdečekljuni, ki so jih brez omejitve mandata nastavili.

 • Janez

  No !
  Z realnimi pojasnili in argumenti
  – naj gresta komunizem in
  – zločinski polit agent Walter J. WEISS-TITO – NA SMETIŠČE ZGODOVINE. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  NA SMETIŠČE ZGODOVINO – KONČNO. A brez pozabe – negativnosti komunizma in zločinov Tita.

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&biw=1280&bih=800&tbm=isch&sa=1&ei=su5fWfmDMJDUaaq9qOgB&q=kardelj+josip+broz+tito+čgp+delo&oq=kardelj+josip+broz+tito+čgp+delo&gs_l=mobile-gws-img.3…32551.69735.0.70839.43.41.2.0.0.0.231.5831.1j33j6.40.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-img..1.20.3433.3..0j35i39k1j0i24k1j0i10i24k1j0i67k1j0i5i30k1j30i10k1.BHtWHxQyEGc#imgrc=SSg8nfC3MLq0uM:

 • Franjo Trojner

  Odškodnina za lažnivo poročanje bi morala biti minimalno en milijon €, pa tudi lažnivih medijev in novic v pol leta ne bi bilo več, pa tudi naročnine za Hanzi TV bi se rešili.

  • Goran Hvala

   Ce zmaga desnica na volitvah bos mel pa novotv narocnino namesto rtv…a ni isti smorn?..pa sej nova je tud rezimsko trobilo…izstopa sam po tem da na novi se hujskajo folk…sam glede na njihove fanfazije in kolk folka jim naseda se jih sploh ne splaca tozit…kot da bi jaz tozil enga klosarja ki me sinfa ker imam vec od njega…

 • Kosobrin

  No, vidite, pa sodišča le niso tako slaba, kajne?

 • lado

  Franjo ,tako je !!! Odškodnina kot je v drugih državah ,kjer tak lažnivi ,rdeći cajtng propade ,kurbićića pa v zapor ,ki bi ga najeli v kKolumbiji za komunistično morilsko drhal in VSE PROTISLOVENSKE LEVAKE !!!! DOŽIVLJENSKO !!!! 25maja GREMO NA KONGR.trg ,”POZDRAVITI Z PRIBOLJŠKI”,rdećo zvezdo !!!!!ZA ZAČETEK, potem pa naprej !!!!!!!!OK !!!!????????

 • Grenze

  DELO ZELO SLAB NE MORE NADOMESTITI PALOMA WC PAPIRJA !

 • rebula7

  ZAKAJ JE NASA DRZAVA NAZALOST V DREKU KER JO SE VEDNO VODIJO KOMUNISTI KI SE JIM JEBE ZA VSE LJUDI SLOVENIJE,ODKAR JE MILAN KUCAN UMORIL IVANA KRAMBERGERJA SMO VEDELI DA BO TO SAMO DEZELA ZA LOPOVE IN BARABE IN DEZELA UMIRAJOCIH TISTI KI SO POSTENI.NAJ VAS LJUBEZEN CUVA V TEM KAOSU KONCA.LEP POZDRAV