fbpx

5-letni oboževalec Messija igra v dresu iz plastične vrečke

Murtaza Ahmadi (foto: epa).

Lionel Messi, trikratni zaporedni nogometaš leta, je neverjetno hiter in spreten. Igralec, ki ga je Maradona izbral za naslednika svoje majice številka 10, je idol mnogih mladih in še mlajših ljubiteljev nogometa po vsem svetu. 

5-letni Murztaza Ahmadi je nogomet igral oblečen v precej nenavaden dres argentinske nogometne reprezentance. Deček je prereven, da bi mu starši lahko kupili pravi dres. Ker ni imel Messijeve majice, je tako dolgo jokal, da mu jo je brat pomagal narediti kar iz plastične vrečke.

Medtem ko je v improviziranem dresu tekal za žogo, pa je njegova fotografija obkrožila svet. Vodstvo afganistanke nogometne federacije je prejelo prošnjo Lionela Messija in kluba FC Barcelona, da bi se znani igralec srečal z nadebudnim nogometašem.

Kakor kaže, se zaenkrat vsi vpleteni trudijo, da bi do srečanja med Murztazo in Messijem res prišlo, potrebno pa se je dogovoriti še veliko podrobnosti, poroča World Football.

https://twitter.com/NeyMarvellous/status/693143664147730432

“Sin bo sledil očetovemu zgledu, ne besedam”
Lionell Messi
ni samo dober nogometaš velikega srca, ampak tudi vdani očka. Nedavno je na svojem Twitter profilu njegov igralski kolega Neymar objavil fotografijo Messija z njegovim sinkom, zraven pa pripisal: “Vsak oče bi se moral zavedati, da bo njegov sin nekega dne sledil njegovemu zgledu in ne besedam.”

V. V.