fbpx

Aktualna miss Hrvaške vstopila v politiko

Miss Hrvaške Tea Mlinarić (foto: twitter)

Aktualna miss Hrvaške se je včlanila v vladajočo stranko in pozvala vse člane, naj podprejo Darka Milinovića na volitvah za prvega moža stranke v Liki. “Pred potovanjem na Kitajsko na tekmovanju Miss sveta me je prvi poklical ravno Darko Milinović in mi nudil vso pomoč. Sedaj pa želim jaz pomagati njemu,” je dejala Tea Mlinarić.

V stranko HDZ se je včlanila z namenom, da bi ga podprla na volitvah, pri tem pa se menda nima želje aktivno ukvarjati s politiko, je dejala. “Podpiram Milinovića, ker vem, koliko se žrtvuje za občino in ljudi. Zasluži si podporo kot človek in kot politik.”

Darko Milinović (Foto: Twitter)

Iz stranke je pozvala predvsem mlade, naj Milinoviću na prihajajočih volitvah izkažejo zaupanje. Najlepša Hrvatica pravi, da je do tega “političnega udejstvovanja” prišlo naključno, ko se je z Milinovićem srečala v Senju, kjer sta skupaj spila tudi kavo. V pogovoru sta se dotaknila tudi lokalnih volitev HDZ-ja. Tea ni dolgo premišljevala, kaj bi storila. Če pa se bo njena podpora izplačala, bo sicer znano 9. septembra, ko ga čaka “boj” s protikandidatom Marijanom Kustićem. Milinović je podporo lepotice le na kratko komentiral: “Počaščen sem, da me mladi, kot je Tea, prepoznajo. A to me ne preseneča, to je dokaz, da mladi vidijo moje delo.”

Tea Mlinarić pa ni prva lepotica, ki se je politično aktivirala. Podpornica poslanca Milana Bandića je nekdanja miss Universe Natalija Prica Oreški, in tudi stranka HSLS ima svojo misico – Domino Serdar. Prav tako se je v stranki SDP-ja preizkusila nekdanja misica Katarina Prnjak.

A. B.