fbpx

Bo kakšnega fanta še kap! Hčerka zunanjega ministra Erjavca v spodnjem perilu zakurila Instagram

Minister za zunanje zadeve Karl Erjavec trenutno ne preživlja najboljših časov v svoji politični karieri, saj podpora njegovi stranki Desus sodeč po javnomnenjskih raziskavah ne kaže najbolje, v vladi pa si ni uspel izboriti višjih pokojnin za slovenske upokojence. Veliko večjo podporo uživa njegova 22-letna hči Eva Erjavec, ki na socialnem omrežju Instagram svoje sledilce kuri z vročimi fotografijami.

“Bo kšnega fanta še kap!” je pod izzivalno fotografijo hčerke ministra za zunanje zadeve in študentke ekonomske fakultete Eve Erjavec zapisala komentatorka. Mlada in zapeljiva Eva je namreč pozirala v belem spodnjem perilu ter visokih petah na luksuznem stopnišču.

Eva Erjavec je do sedaj sicer že pokazala, da zna elegantno nositi tudi poslovna oblačila, ne pozabi pa se urediti tudi, ko se ukvarja s športom ali se poda na Jošta nad Kranjem, sicer priljubljeno rekreacijsko destinacijo očeta Karla, s svojim psom pasme Airedale terier.

Je očetu predstavila Cimirotiča?
Pred pol leta smo poročali, da se je hči prvaka stranke DeSUS zapletla v afero z nekdanjim prulskim driblerjem in profesionalnim nogometašem Sebastjanom Cimirotičem. Ali je šlo zgolj za kratko romanco ali pa za resno zvezo, ni znano. Prvič pa jo je javnost lahko spoznala pred tremi leti, ko je v družbi očeta in drugih znanih vladnih obrazov spremljala košarkarske tekme slovenske reprezentance na evropskem prvenstvu v domačih Stožicah.

C. Š.