fbpx

Britansko potniško letalo pristalo zaradi kakca na WC-ju, ki je preveč smrdel

Foto: iStock

Potniško letalo družbe British Airways je bilo prisiljeno pristati kmalu po vzletu, saj potniki niso mogli več zdržati smradu, ki se je širil iz stranišča. Polet je ogrozil eden izmed potnikov, ki je kmalu po vzletu na stranišču opravil veliko potrebo. 

Nevzdržni vonj se je začel širiti kmalu po tem, ko je nad glavami potnikov zasvetil znak, da lahko odpnejo varnostne pasove. V utesnjeno letalsko stranišče je smuknil eden izmed potnikov, ki si verjetno nikoli ne bi mislil, da bo pilot zaradi tega prisiljen prekiniti let. Letalo je bilo sicer namenjeno v Dubaj.

Kriv je tekoči iztrebek
Na letu je bil prisoten tudi torijski mestni svetnik iz Hertsmera Abhishek Sachdev. “Vedeli smo, da je nekaj narobe, potem ko je pilot pozval člane posadke na sestanek.” Sachdev je v svoji izjavi za Daily Mail povedal, da je bil pilot zelo jasen, zaradi česa bo moralo letalo pristati: “Rekel je, da gre za tekoči človeški iztrebek, točno te besede je uporabil.”

Letalska družba British Airways se je potnikom takoj opravičila in jim v opravičilo ponudila nastanitev v hotelu ter kupone za hrano.

Ž. K.