fbpx

Cristiano Ronaldo: noben zmagoslavni občutek gola ne premaga seksa z njegovo Georgino Rodriguez!

Foto: Instagram

V poglobljenem intervjuju z britanskim voditeljem Piersom Morganom se je Ronaldo odprl o svoji ogromni slavi, uspehu in družinskem življenju. Cristiano Ronaldo kljub svojim najbolj uspešnim zadetkom golov še vedno pravi, da se noben zmagoslavni občutek ali zadet gol ne more primerjati s seksom z njegovo Georgino Rodriguez. 

Cristiano Ronaldo, portugalski nogometni as, je v četrtfinalu Lige prvakov leta 2018 z osupljivim udarcem zadel spektakularen gol. “Zelo dolgo, mnogo let sem poskušal doseči ta cilj. Zadel sem 700 čudnih golov, a tega še nisem storil. Mislim, da sem, ‘končno zadel lep skok “kolo” “, je Ronaldo povedal Morganu.

https://twitter.com/i/status/1113376435228553216

“To je bil lep gol,” je še dodal. Ko je Morgan vprašal, ali je boljši od seksa, ali se lahko občutki primerjajo, je Ronaldo v smehu odgovoril: “Ne, ne z mojo Geo, ne.”

Foto: Instagram

34-letni Ronaldo je špansko manekenko Georgino Rodriguez označil za “ljubezen svojega življenja” in tudi dejal, da se namerava poročiti s 25-letnico, s katero ima tudi hčerko. Nogometaš ima sicer še tri druge otroke z nadomestnimi materami.

Foto: Instagram

Na banki ima “dober” denar
V drugih delih intervjuja, ki je bil predvajan na ITV-ju, je Ronaldo razpravljal o svojem neizmernem bogastvu, za katerega po nekaterih ocenah naj bi znašal pol milijarde dolarjev. Ko je Morgan nogometaša vprašal, ali je to prav, je Ronaldo odgovoril: “Mislim da, upam da je. Mislim, da bi to lahko bilo preveč. Ne vem kaj naj rečem, lahko rečem le, da imam na banki dober denar.” Ronaldo je razpravljal o obtožbah o posilstvu zoper njega, za katere je dejal, da so mu povzročili “zadrego” in ki jih je vedno zanikal.

Izpustil je tudi nekaj solz, ko mu je  Morgan pokazal posnetek pokojnega očeta, s katerim ga je pohvalil, Ronaldo pa je obžaloval, da ni videl številnih svojih dosežkov, potem ko je umrl za odpovedjo jeter, star 52 let pred več kot desetletjem, po boju z alkoholizmom.

Eva Poljanc