fbpx

[Drama v zraku] Med pristajanjem letala je pilotu v naročje padel ogromen pajek!

Pajek je ustrašil nič hudega slutečega pilota (Foto: Zajem zaslona)

V Avstraliji je pilota presenetil neverjeten dogodek, ki bi se lahko končal tragično. Na letalu se je namreč že teden dni skrival pajek, ki je skočil pilotu v naročje in ga izjemno prestrašil. Sopotnik je umiral od smeha, pilot pa se je nasprotno izjemno prestrašil, a mu je vseeno uspelo varno pristati.

Za vse tiste, ki so občutljivi in se bojijo pajkov, bi bil lahko dogodek, ki se je zgodil v Avstraliji, zanje prava nočna mora. Med pristajanjem letala je pilota letala presenetil pajek. Pilot je z letalom pristajal, pajek pa mu je medtem skočil v naročje.

Sprva je bila situacija članom posadke izjemno smešna, a se je to kaj kmalu spremenilo. Pilot je začel vpiti, potnik na letalu, turist Sean Hancock, ki je vse posnel, pa je umiral od smeha. Celotno izkušnjo je označil za odlično kljub temu, da je na letalu zavladala prava panika, ko so zagledali srhljivo bitje, je poročal Večernji list.

Med paniko je skušal pilot pajka premakniti s svojih nog, situacija mu za razliko od sopotnika ni bila prav nič smešna. Sopotnik namreč ni bil popolnoma nič prestrašen, saj sam velja za velikega ljubitelja eksotičnih živali in ima celo kače za hišne ljubljenčke. Kot so pojasnili, je šlo za 15 centimetrov velikega pajka, ki ga je pilot opazil že teden dni prej, a ker ga ni več videl, je mislil, da je zapustil letalo.

Sara Rančigaj