fbpx

[FOTO] Borut Pahor zaslovel v tujini – v Braziliji je postal prava internetna senzacija

Foto: YouTube

Borut Pahor je slovenski instagram zvezdnik. Ne samo v Sloveniji, temveč tudi v tujini. O njegovem poziranju so pred časom že pisali otoški in drugi evropski mediji, zdaj pa je prava internetna senzacija postal tudi v Braziliji. Odkril ga je namreč brazilski blogovski ustvarjalec, ki ima svojega prijatelja v Sloveniji in Brazilce pozval k prav posebnemu photoshop izzivu; naj jih čim več objavi svojo izvirno photoshop fotografijo našega predsednika, nekaj najbolj izvirnih pa bo objavljenih na slavnem blogu Não Intendo. Že do petkovega večera pred velikonočnimi prazniki se je nabralo več kot 100 zelo smešnih fotografij, s katerimi se Brazilci norčujejo iz slovenskega voditelja.

Renan Bernades, ki ima prijatelja v Sloveniji in je “odkril” našega sicer zelo “simpatičnega”, pa vendarle sila “čudaškega” predsednika, o čemer piše na Facebooku. Bernades meni, da si lahko Brazilci, ki so slavni po svojem internetnem “trollanju”, privoščijo tudi Boruta Pahorja. Slednjega to očitno ne moti, podobno kot Damjan Murko je namreč vesel slehernega novega všečka in sledilca na svojih profilih na družbenih omrežjih. Pa četudi se pusti norčevati sam iz sebe.

Zanimivo je, da so Instagram objave našega “simpatičnega” predsednika vedno bolj polne komentarjev Brazilcev, ki jih je, kot kaže, obnorela Pahorhejeva “mem” senzacija. Nekateri se iz njega samo norčujejo, drugi mu pojejo hvalnice, tretji ga celo vabijo v Brazilijo. “Gospod predsednik, pridite v Brazilijo, zdaj ste del Brazilije, Brazilija vas ljubi, imamo vaše kipe,” je med drugim moč prebrati na Pahorjevem Instagramu.

Predsednik države očitno meni, da je to odlična piar poteza pred novimi predsedniškimi volitvami, ki bodo jeseni. Četudi mu spodleti, bo ostal v središču pozornosti. Na internetu.

Foto: YouTube.

Foto: YouTube.

Foto: YouTube.

Foto: YouTube.

Foto: YouTube.

Foto: YouTube.

Foto: YouTube.

Foto: YouTube.