fbpx

[Foto] Je to najbolj seksi 59-letnica na svetu?

Foto: instagram

Najstarejši model za kopalke, seksi 59-letnica Jodi Harrison Bauer, prosi, na se zopet odprejo telovadnice za “mentalno kondicijo”. 

Jodi Harrison Bauer je z 59 leti res najstarejši model za kopalke, a kljub svojim letom dokazuje, da se da izgledati vrhunsko, pa čeprav bo že čez nekaj mesecev dopolnila okroglih 60 let. Je tudi prvakinja v fitnesu, redno pa se pojavlja tudi v Sports Illustrated in na njihovih prireditvah.

Foto: Instagram

Očitno pa je, da v času pandemije močno pogreša znojenje v telovadnici, zato prosi pristojne, naj jih zopet odprejo, “da bi naše misli ostale v mentalni kondiciji”.

Foto: Instagram

Jodi se sicer v času epidemije ni ukvarjala z izrezovanjem kuponov za v trgovine ali pa da bi čas izkoristila za poležavanje, temveč je pozvala vlado, naj odpre telovadnice, prav tako pa tudi salone, ki nudijo porjavitev telesa, piše Russia Today.

Foto: Instagram

Da so sicer v času koronavirusa zaprte tudi telovadnice, je nadvse logično, saj se tam ljudje potijo, dokazano pa je, da se Covid-19 prenaša tudi preko znoja. Bauerjeva je sicer lastnica butičnega fitnes studia v svoji matični zvezni državi Connecticut. “Moj butični fitnes je še vedno zaprt, ker odločevalci ne razumejo razlike med veliko telovadnico in majhnim butičnim fitnesom.”

Foto: instagram

“Čez približno 6 mesecev bom stara 60. Objavljam, da motiviram, navdihnem in opogumim dame,” je zapisala svojim sledilcem na Instagramu.

Foto: Instagram

“Če zmorem jaz, potem zmorete tudi vi. Potrebno je le veliko discipline, odločnosti in želje, da bi uspeli in dosegli svoje cilje v fitnesu.”

Foto: Instagram

Jodi sicer redno obiskuje tudi salone za porjavitev kože, česar pa v tem času ne more. Pravi, da na tak način sprošča stres.

Foto: Instagram

Foto Instagram

Prepričana je, da ne telovadi le zato, da bo v fizični kondiciji. Fitnes je po njenem prepričanju dober tudi za miselno kondicijo!

Foto: Instagram

Barbara Majdič