fbpx

[FOTO] Melania Trump – modna diva: Oblikovalci jo obožujejo, saj je najboljša reklama za njihovo delo

Foto: instagram

Modni oblikovalci svetovnega kova preprosto obožujejo prvo damo ZDA! Kako tudi ne, saj je Melania najboljša reklama za njihove dizajnerske kose oblačil, obutve in torbic, ki jih zna nositi s stilom.

Modni oblikovalci še nikoli niso bili bolj navdušeni nad prvo damo ZDA, kot so nad Melanio Trump. Razlogov za to je seveda več, od tega, da si vse ženske želijo nositi modne kose, ki jih nosi Melania, do tega, da je Melania nekdanji model s popolno višino in postavo. Le na kom bi njihova oblačila torej bolj prišla do izraza kot prav na Melanii?

Čudovita v Italiji. Foto: instagram

Seveda pa prve dame in njenega izbranega okusa ne opazijo le modni strokovnjaki, temveč tudi tisti, ki jih moda sploh ne zanima. Melania namreč oblačila nosi s stilom, dopolni pa jih ponavadi z dragim, a številčno minimalističnim nakitom. Tako je ob dnevu neodvisnosti, ko je pozdravila vojaške družine na posebej za njih pripravljenem pikniku na travniku pred Belo hišo, nosila kreacijo v Kolumbiji rojenega oblikovalca Estebana Cortázara – obleko v kraljevsko modri barvi s poudarjenim belim robom. Obleka ima nadvse ženstvene linije, asimetričen rob pa še poudarja njeno popolno postavo. Obleko je kombinirala le z diamantnim prstanom in modnimi belimi čevlji z ozko peto. Cortázar šteje le 33 let in lahko si predstavljate njegovo vzhičenje, ko je na prvi dami ZDA opazil svojo kreacijo.

Ob dnevu neodvisnosti je blestela v kraljevsko modri obleki z belim asimetričnim robom mladega kolumbijskega modnega oblikovalca. Foto: epa

Nad tem, ko je v svojem blazerju opazil Melanio Trump na njeni uradni fotografiji prve dame, je bil navdušen celo “starosta” modne industrije Stefano Gabanna. Takrat je kritikom celo rekel, naj “gredo v pekel”, in da je ponosen, da Melania nosi blazer znamke D & G.

Stefano Gabanna se je postavil na stran Melanie Trump. Foto: instagram

Melanii modra barva zares pristoji, tako je jemala dih tudi v modri obleki Michaela Korsa.

Kot z modne piste – kreacija Michaela Korsa. Foto: instagram

M. S.