fbpx

[Foto] Melania Trump na afriški turneji ponovno navdušila z izvrstnim smislom za eleganco

Melania Trump ob obisku Egipta (foto: epa)

Prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump je tokrat ponovno navdušila s svojim videzom in smislom za modo. Tokrat je javnost in modne poznavalce med svojim obiskom Egipta navdušila z izjemnim smislom za eleganco. Poglejte fotogalerijo!

Prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump, ki se je odpravila na samostojno potovanje po Afriki, je med svojim obiskom Egipta naravnost navdušila javnost in modne poznavalce. Smisel za eleganco je izrazila z lanenim suknjičem slonokoščene barve znamke Ralph Lauren, ki se je odlično ujemal z elegantnim klobukom, vse skupaj pa je poudarila s črno kravato ter ozkim črnim pasom.

Prva dama ZDA Melania Trump v Egiptu (Foto: epa)

Prva dama ZDA Melania Trump v Egiptu (Foto: epa)

Čeprav Trumpova običajno poseže po ozkih oblačilih, se je tokrat odločila za ohlapne bele hlače ter ohlapno nagubano srajco. Ob obisku Egipta je po poročanju Reutersa izrazila željo, da bi ljudje več pozornosti kot njenemu videzu namenili njenim dejanjem.

Prva dama ZDA Melania Trump v Egiptu (Foto: epa)

Melania Trump je navdušila že dan prej ob obisku Kenije!
Trumpova je s svojim slogom navdušila tudi dan pred tem, ko se je ob obisku Kenije oblekla v slogu safarija. Takrat je svoj slog, pretežno sestavljen iz oblačil znamke Polo Ralph Lauren, poudarila še z belim klobukom in rjavimi jahaškimi škornji. Kot je poročal Breitbart, je Melania v Keniji hranila mladiče slonov, poleg tega pa se je srečala tudi z lokalnimi otroki.

Prva dama ZDA Melania Trump v Keniji (Foto: epa)

J. Ž.