[Foto] Melania Trump na afriški turneji ponovno navdušila z izvrstnim smislom za eleganco

Melania Trump ob obisku Egipta (foto: epa)

Prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump je tokrat ponovno navdušila s svojim videzom in smislom za modo. Tokrat je javnost in modne poznavalce med svojim obiskom Egipta navdušila z izjemnim smislom za eleganco. Poglejte fotogalerijo!

Prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump, ki se je odpravila na samostojno potovanje po Afriki, je med svojim obiskom Egipta naravnost navdušila javnost in modne poznavalce. Smisel za eleganco je izrazila z lanenim suknjičem slonokoščene barve znamke Ralph Lauren, ki se je odlično ujemal z elegantnim klobukom, vse skupaj pa je poudarila s črno kravato ter ozkim črnim pasom.

Prva dama ZDA Melania Trump v Egiptu (Foto: epa)

Prva dama ZDA Melania Trump v Egiptu (Foto: epa)

Čeprav Trumpova običajno poseže po ozkih oblačilih, se je tokrat odločila za ohlapne bele hlače ter ohlapno nagubano srajco. Ob obisku Egipta je po poročanju Reutersa izrazila željo, da bi ljudje več pozornosti kot njenemu videzu namenili njenim dejanjem.

Prva dama ZDA Melania Trump v Egiptu (Foto: epa)

Melania Trump je navdušila že dan prej ob obisku Kenije!
Trumpova je s svojim slogom navdušila tudi dan pred tem, ko se je ob obisku Kenije oblekla v slogu safarija. Takrat je svoj slog, pretežno sestavljen iz oblačil znamke Polo Ralph Lauren, poudarila še z belim klobukom in rjavimi jahaškimi škornji. Kot je poročal Breitbart, je Melania v Keniji hranila mladiče slonov, poleg tega pa se je srečala tudi z lokalnimi otroki.

Prva dama ZDA Melania Trump v Keniji (Foto: epa)

J. Ž.

 • Garbage man

  Pohvala tudi, ker ignorira komunističen Slovenistan !!!!!!!!!

 • RATATA

  Sevnica je svetu dala eleganco.

 • Tečen dec

  Pohvala gre Novi24TV, ker ignorira komunjarski Reuters in njegov fake news o želji največje hčere slovenskega naroda, da se mediji posvečajo njenim dejanjem, ne pa videzu. Tako je prav. Koga briga kaj dela dokler nas navdušuje s svojo eleganco.

  • šmentanamuha

   Si pa res tečen.

   • WISKY 1000

    baba južno kuhat

 • totex39

  Dokazuje, da je iznajdljiva ženska in povrhu vsega deluje še zelo elegantno.

  • mona lisa

   Eleganten na račun davkoplačevalcev je res lahko. Koliko lačnih otrok bi nasitili za ceno ki jo ta “dama” neusmiljeno meče za svoje cote. Same zveneče znamke z zvenečimi cenami.

   • Steiermark

    Si pa res ena prava “mona”, brez “lize”, raje se pozanimaj, kam in kako so porabili “davkoplačevalski” denar, rdeči , nadaljevalci jugokomunističnega režima, ki nam vsake toliko let, (do sedaj, že 3 x) “dokapitalizirali”, nam pokraden denar, iz NLB, in ostalih jugoroparskih bankomatov…. Kaj pa Melania dela z Trumpovim denarjem (on se je namreč odpovedal plači predsednika ZDA), te pa naj ne zanima!

    • mona lisa

     Saj vseeno s takimi dragimi cotami paradirat med reveži ki nimajo niti za hrano in živijo v veliki revščini je blago rečenonorčevanje iz njih.

     • Steiermark

      Tvoje levaško nakladanje razodeva tvojo nagnjenost k “resnici in poštenosti”….In če Melania “paradira” z za svoj denar kupljenimi cotami, ki resnici na ljubo niso neko delo stilista (Zara…), med “reveži”, ki so to kar so in kjer so – edino pravilno, da doma v svoji Afriki, pa čeprav v džungli, ker pač hočejo živeti tako, kot živijo (eden, ki ima voljo da priskrbi hrano za svojo družino in zase, ponavadi nima takšnih problemov, ker pač zaviha rokave, “motika” zemljo in gotovo mu kaj zraste, potem pa gre po priboljše v gozd….). Glede “norčevanja” pa samo to: ali res ne opaziš, da se sama norčuješ iz svoje skromne pameti? Sicer pa tuddi za vas levuhe velja isto: Kdor ne dela, naj ne je! In kmalu nas boste spravili na rob preživetja, glavno da boste imeli sami polne gobce in vampe, rdeče zagovedne zveri!

 • šmentanamuha

  bravo, Melanija, odlično se je znašla v svoji samostojni vlogi prve dame. Vrei baba.

 • učko

  Jah, kdo pa zdej spet servisira med nogami Trumpa? Je pa res neodgovorno od nje, da kar tako pusti “službo” in se gre potepat !!!!!

  • Steiermark

   Ponudi se ti, za “servisiranje trumpovega mednožja…… saj vi rdeči ste usposobljeni tudi za to, razen kadar se družite s psi v garažah…..

 • učko

  Prva dama Amerike bi morala delati vse kaj drugega, kot pa hraniti slončke po Afriki. Očitno ni sposobna biti normalna žena. Zdej špila eno manekenko sama seb. Otročje da je groza !

 • kokobily

  Končno lahko vdihne malo svežega lufta. Čudovita gospa. Veseli me, da sem končno videl njen nasmeh. Širok, sproščen, srčen. Samo je trebalo mad njo in Donaldom nekaj 1000 km oddaljenosti, pa da ženska zažari..

 • Beli Sneg

  Če bi sama ne dajala toliko poudarka na cunje, bi bila tudi njena dejanja bolj opažena.

 • Jure kavčičeu

  Ta njen klobiček je direkt iz časov kolonializma, ko smo vzvišani in vase zagledani evropejci jebali mater vsem povrsti v teh “shithole” državah. Ampak ja, fantastično je oblečena. Mimogrede.. saj veste da se verjetno ne zmisle čist sama kaj bo oziroma ne bo imela na sebi?

 • cosmosjasnovidec

  Sedaj že tale hodi na obiske k kamelotrajbarskim črnuharskim musličem.
  Očitno Trump več ni sposoben,da bi jo obdeloval pa je šla iskat črnuharsko batino.Potem pa ni čudež,da so tudi vse levuharke v Europi ter čefutarke v Sloveniji vse usekane na to kamelotrajbarsko muslimansko golazen.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Van Der Waals

  Melanija se gre antropologa… nakoncu bo uvažala črnuhe kot fajonka. ji bodo dali častni doktorat na filo faksu.

 • tarantela

  Kamele pa v smeh!

 • Caetano

  Zelo elegantna je na teh slikah moram priznati!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!