fbpx

Ganljiv poklon Parizu na podelitvi ameriških glasbenih nagrad

Na letošnji podelitvi ameriških glasbenih nagrad je naslov izvajalca leta zopet dobila fantovska pop skupina One Direction. Taylor Swift je bila generalna zmagovalka večera, saj je poleg naslova najboljše pesmi leta prejela tudi nagrado za najboljši pop album. Pevka Celine Dion pa je svoj nastop na podelitvi posvetila žrtvam terorističnega napada v Parizu.

Jennifer Lopez se je na podelitvi večkrat preoblekla (foto: Instagram).

Jennifer Lopez se je na podelitvi večkrat preoblekla (foto: Instagram).

Angleško-irska pevska skupina One Direction, ki je zaslovela z nastopom na britanskem pevskem tekomovanju X-Factor, je že drugo leto zapored osvojila naslov izvajalca leta. V tekmovanju za prestižni naslov so tako izločili ostale popularne glasbene izvajalce, kot so Maroon 5, Nicki Minaj, Ed Sheeran, Sam Smith, Taylor Swift in Meghan Trainor. Podelitev je vodila Jennifer Lopez, ki je s svojim stasom dokazala, da še ni za “staro šaro”.

Izzivalni nastop pevke, ki je ponosna na svoje obline
Pevka Meghan Trainor letos ni prejela nobene nagrade. Izvajalka hita All About That Bass, v katerem ženske nagovarja, da morajo biti ponosne na svoje obline, letos očitno ni dovolj navdušila publike. Kljub razočaranju pa je pevka vseeno poskrbela za to, da njen nastop na podelitvi ameriških glasbenih nagrad še dolgo ne bo pozabljen. S fantom Charilejem Puthom sta občinstvo presenetila z nadvse drznim nastopom, ki se je zaključil s francoskim poljubom.

Miss Piggy (foto: printscreen/Youtube).

Miss Piggy je spremljala Adelin vokal v oglasu (foto: printscreen/Youtube).

Adele – vrhunska pevka ali Miss Piggy?
Britanska pevka Adele je pred kratkim izdala nov hit Hello, ki je navdušil svet, videospot pa si je zgolj v enem dnevu ogledalo na milijone ljudi. Na podelitvi prestižnih ameriških nagrad pa so novo uspešnico predstavili na malce nenavaden način. Naredili so namreč parodijo, v kateri nastopa Miss Piggy, katere namen je oglas za The Muppet Show.

Celine Dion se je poklonila Parizu
Na podelitvi so kljub pozitivnemu vzdušju opozorili tudi na grozovit teroristični napad v Parizu. Pevka Celine Dion je svoj pevski nastop posvetila prav žrtvam napada. Igralec Jared Leto je glasbenico napovedal z naslednjimi besedami: “Francija šteje. Rusija šteje. Sirija šteje. Mali šteje. Bližnji vzhod šteje. Združene države štejejo. Ves svet šteje in vsi si moramo prizadevati za mir.”

N. K.