Je slavni Elton John spolno nadlegoval svojega varnostnika?

Foto: EPA

“Elton John me je spolno nadlegoval,” trdi zvezdnikov nekdanji varnostnik Jeffrey Wenninger. Angleški pevec se na grozečo tožbo – varnostnik ga namreč toži zaradi povzročitve hudih telesnih in duševnih bolečin – še ni odzval.

Nekdanji varnostnik pevca toži zaradi številnih incidentov, ki so se pripetili v letih med 2002 in 2014. Elton John naj bi vsa ta leta “plesal na meji”, najhuje pa je postalo po letu 2010. Tožba poudarja nekatere najhujše incidente, piše Daily Mail. Me drugim se je pripetilo tudi, da je začel zvezdnik varnostniku “zvijati bradavičke”, ob tem pa naj bi ga tudi opolzko nagovarjal. “Daj ga ven in pozdravi strica Johna,” naj bi mu dejal slavni pevec.

Elton John: V tebi je veliko gejevskih genov
Podobno naj bi se zgodilo ob nekem drugem dogodku, ko je pevec svojemu varnostniku razložil, da v njem čuti veliko gejevskih genov. “V sebi imaš toliko gej-genov, ki pa se morajo samo srečati,” je varnostniku razložil zvezdnik.

Varnostnik naj bi se pevčevim neprimernim pristopom skušal pogosto upreti, a ga ni uspel ustaviti. Elton John je sicer poročen s svojim partnerjem David Furnishem.

Ž. K.