fbpx

Je to edina Slovenka, ki se ji je uspelo slikati z legendarnim Hefnerjem?

Foto: Instagram

V sredo je na svojem domu umrl legendarni ustanovitelj revije Playboy Hugh Hefner, ki je bil celo življenje obkrožen z lepoticami. Z njim se je uspelo fotografirati tudi slovenski starleti in nekdanji Playboyevi zajčici Ines Juranovič.

“Imela sem čast spoznati ikono, legendo, enega in edinega,” je ob smrti Hugha Hefnerja zapisala nekdanja Playboyeva zajčica Ines Juranovič. Ines se je s Hefnerjem srečala in fotografirala pred davnimi leti v njegovi Playboyevi palači.

Hefner je z ustanovitvijo ikonične revije leta 1953 ustvaril blagovno znamko, ki je premikala meje javnosti v odnosu do spolnosti. Preživel je tako spolno revolucijo, za katero se je vztrajno boril, kot tudi številne lepotice, ki jih je razgalil na sredinskih straneh svoje revije.

Z lepoticami je bil obkrožen celo življenje, vse do konca. Tudi v poznih letih je še vedno zahajal v nočne klube, kot to še vedno rada počne Ines Juranovič. Kot je dejal, ga je to ohranjalo mladega tako v spalnici kot zunaj nje. Bil je nosilec in ikona Playboyevega imperija, ki se je v javnosti večinoma pojavljal v svileni pižami, pa je bilo to v očeh javnosti ne le sprejemljivo, ampak nekaj povsem normalnega.

C. Š.