fbpx

Klemen Slakonja v novi parodiji kot Vladimir Putin. Poglejte, kaj o tem menijo Hrvati

Nova parodija Klemna Slakonje, v kateri se norčuje iz Vladimirja Putina, ima na spletu že več kot milijon in pol ogledov. Video je požel veliko medijske pozornosti tudi v tujini, o njem so se razpisali tudi Hrvati in v zvezi z njim naredili celo anketo. A kar 44 odstotkov vprašanih meni, da video sploh ni smešen. Gre le za sosedsko zavist? Preverite sami. 

Čeprav je bila sobotna Ema namenjena izbiri skladbe, ki nas bo zastopala na Evroviziji, je največjo pozornost s svojim novim videospotom, v katerem je imitiral ruskega predsednika Vladimirja Putina, požel voditelj Klemen Slakonja.

Hrvatom video ni najbolj všeč
O videu so pisali mnogi tuji mediji, med drugim tudi hrvaški Večernji list, ki je izpostavil, da je Slakonja v preteklosti že imitiral različne znane osebnosti, med drugim tudi Slavoja Žižka in Alenko Bratušek. V videu, ki deluje kot videospot, Slakonja imitira Putina in poje v angleščini z močnim ruskim naglasom. Putin v videu med drugim pravi, da je boljši strelec od Jackieja Chana ter da želi dobiti Nobelovo nagrado.

Video se je po Sloveniji hitro razširil in požel veliko pozitivnih kritik, a se Hrvati z nami očitno ne strinjajo. V anketi, ki jo je priložil Večernji list, je kar 44 odstotkov vprašanih odgovorilo, da jim video ni niti malo smešen.

Foto: Večernji list

Foto: Večernji list

M. G.