fbpx

Moški norijo za uslugami, ki jih nudi privlačna temnolaska, za to ji plačajo tudi več tisoč dolarjev!

Moški ji plačajo več tisoč dolarjev za crkljanje (foto: Instagram)

“Terapevtka za crkljanje” je za tuje medije razkrila, da ima precej dolg seznam rednih strank, ki ji plačajo več tisoč dolarjev v zameno za privilegij – da jo lahko držijo v naročju. Privlačna temnolaska meni, da s svojimi uslugami  pomaga “zdraviti telo, um in duha” in vztraja, da njene storitve nimajo nobene zveze s spolnostjo.

V svetu, kjer obstaja vse in nič več, ni čudno, je nekako smiselno, da nekje obstaja nekdo, ki je plačan za “crkljanje”. Res je, obstaja in živi v Avstraliji. Privlačna Avstralka namreč z božanjem zasluži tudi do 2000 dolarjev na noč. Privlačna 43-letna temnolaska Missy Robinson se predstavlja kot strokovnjakinja za božanje, za svoje seanse pa zaračuna od 250 do 800 evrov, njene stranke pa so večinoma moški.

Missy Robinson se je z začetkom leta lotila neobičajnega poklica. Za polovični delovni čas namreč dela kot terapevtka za crkljanje. Na področju duševnega zdravja dela že 8 let in pojasnjuje, da je to le podaljšek tega dela. Missy je za tuje medije zanikala, da je crkljanje kadarkoli vodilo v spolnost, enako pa tudi zanika v prihodnosti, “vse se vrti okoli crkljanja”, piše Dailymail. Missy je prepričana, da vsi potrebujemo objeme in da je to ključnega pomena za naše preživetje. Objeme je celo “strokovno” oštevilčila, in sicer po njenih besedah človek potrebuje objeme na dan, da preživi, šest, da ohrani raven sreče, in osem, da uspe. Robinsonova zanika kakršne koli spolne usluge in pravi, da tega od nje njene stranke, ki so pretežno moški, ne pričakujejo.

Missy Robinson (Foto: Instagram)

Na svoji spletni strani je o sebi povedala, da je “veteranka, ustvarjalka, govornica, pisateljica in zagovornica duševnega zdravja, katere poslanstvo je narediti duševno zdravje in dobro počutje seksi. Missy, ki je od takrat gradila uspešno kariero v modni industriji kot blogerka in stilistka ter v odnosih z javnostmi, kjer je sodelovala z lokalnimi podjetji in nacionalnimi blagovnimi znamkami, se je za vedno spremenilo, ko so ji diagnosticirali kompleksno duševno bolezen (CMI) 2008, ki je posledica spolnega napada med služenjem v avstralski vojski.”

Foto: Instagram

Svoje znanje črpa iz izkušenj z duševnim zdravjem, v katerega je tudi sama vložila veliko denarja, zato danes svoje storitve zaračuna tudi do 2000 dolarjev. Poleg fizičnega crkljanja ima na voljo tudi svoj “seksi” koledar, precej aktivna pa je tudi na portalu OnlyFans.

Foto: Instagram

Zdi se, da je Missy postala sodobna renesančna ženska duševnega zdravja. Boj prevzema z vseh zornih kotov. To je nekaj, čemur lahko vsi zaploskamo.

Ana Horvat