fbpx

Zvezdnica priznala, koliko spolnih partnerjev ji je prinesla vloga vroče “Stiflerjeve mame” iz Ameriške pite

Igralka Jennifer Coolidge, bolj znana kot zapeljiva Stiflerjeva mama iz Ameriške pite. (Foto: epa)

Famozna ameriška igralka je priznala, da je zahvaljujoč svoji razvpiti vlogi v enem najbolj znanih filmov iz leta 1999 spala z več kot 200 ljudmi. Vloga v Ameriški piti ji ni prinesla le slave, ampak tudi akcije med rjuhami.

Ameriška igralka Jennifer Coolidge je priznala, da je spala z 200 ljudmi, zahvaljujoč svoji razvpiti vlogi Stiflerjeve mame v Ameriški piti pred več kot dvema desetletjema. 60-letna igralka je postala izvirna MILF (mama, ki bi jo rad podrl), ko je ta izraz v filmu prvič uporabil sošolec njenega najstniškega sina, z njim pa je zvezdnica čez noč postala senzacija, priznava pa, da je poleg slave zahvaljujoč svoji vlogi dobila tudi veliko “akcije v postelji”.

Čeprav je znana tudi po svoji vlogi v filmu Blondinka s Harvarda in nazadnje v seriji Beli lotus, je 60-letnica za ameriške medije povedala, da ji je prav Ameriška pita prinesla več zadovoljstva kot slave. Poleg tega, da je po vlogi v Ameriški piti, zloglasni komediji iz leta 1999, dobila veliko ponudb za vloge, je dobila tudi veliko drugega zadovoljstva in koristi, pri čemer je za Variety izjavila, da je “imela od filma veliko koristi, saj bi drugače obstajalo kar 200 ljudi, s katerimi ne bi spala.”

Foto: pinterest

Čeprav je doslej večinoma igrala v vlogah, podobnih kot v Ameriški piti, kjer je igrala Stiflerjevo mamo, ji je vloga Tanye McQuoid v seriji “Beli lotus” prinesla prvo nominacijo za emmyja in hitro pot do druge sezone kot edina glavna junakinja, ki je bila izbrana brez avdicije.

Foto: Facebook

V Ameriški piti je igralka igrala matriarhinjo družine Stifler, večkrat poskušala zapeljati najstniškega sinovega sošolca, s katerim je imela tudi spolne odnose, kar pa je razburilo njenega sina, kasneje pa dobila vzdevek MILF.

Ameriška pita je uspešna komedija, ki je v kinematografih debitirala leta 1999 in po svetu zaslužila več kot 235 milijonov dolarjev, poroča Box Office Mojo. Coolidgeva je ponovila svoje vloge v nadaljevanjih, igrala pa je še v nekaj komedijah. V enem od zadnjih intervjujev je priznala, da je po vseh letih zavračanja za določene vloge strah dokončno izgubila, saj meni, da nima več česa izgubiti, “strahu ni več, ko si tako navajen izgubljati. V tem je nekaj svobode“, je dejala za Variety.

Tanja Brkić