fbpx

Melania razkriva, kako ji Donald “pije živce”

Melania in Donald Trump (foto: epa).

Oh, ta Twitter. Melania je praktično takoj izdihnila, katera navada jo najbolj moti pri soprogu. Želi si, da Donald ne bi več uporabljal popularnega družabnega omrežja, saj po njenem s količino objav pretirava. Trump ji ne ogovarja.

Melania in Donald Trump sta bila gosta na prireditvi mestne hiše, kjer jima je voditelj postavljal vprašanja. Melanio je nato vprašal, katera je tista Donaldova navada, za katero bi si želela, da je ne bi bilo. “Tvitanje,” je odgovorila nedvoumno. Donald je potiho pritrdil njenemu očitku. “Prav ima,” je pokimal.

Tvitanje ključno za kampanjo
Twitter Trumpu namreč predstavlja zelo pomembno orodje za komuniciranje med politično kampanjo. Med drugim je v zadnjem času objavil fotografijo soproge Teda Cruza, zraven pa za primerjavo postavil obraz svoje prelepe Melanie.

Ben Carson, eden Trumpovih nasprotnikov, je pred kratkim rekel, da “upa, da bo nekdo vendarle že zaprl Trumpov račun na Twitterju”. Ob tem je dodal, da pričakuje, da bo Trump to razumel in upošteval, poroča Business Insider.

Donald Trump je namreč na Twitterju izredno aktiven. Spodnji primer predstavlja samo še eno tako objavo v njegovem stilu.

N. K.