fbpx

Melania Trump postala zvezda ameriške medijske scene

Foto: epa

Če se je še ne dolgo nazaj govorilo, da je Melania zgolj lepša polovica razvpitega Donalda Trumpa, temu ni več tako. Postala je tako slavna, da jo imitira celo zvezdnica Paris Hilton.

Melania vse bolj stopa v ospredje ameriške javne scene, saj se je znašla sredi negativne kampanje med obema vodilnima republikanskima kandidatoma Donaldom Trumpom in Ted Cruzom. V Cruzovem volilnem štabu so namreč objavili gole fotografije Melanie, ko se je davnega leta 2000 slikala za revijo British GQ in s tem želeli odvrniti najbolj konservativne volivce od Trumpa h Cruzu.

To je tako razjezilo Donalda, da je Cruzu obljubil, da se bo z vsemi topovi spravil na njegovo ženo Heidi Cruz. Besedno obračunavanje na račun njunih boljših polovic se nadaljuje in kaže, kako brutalen in neizprosen je boj za mesto v Beli hiši.

Foto: TW

Foto: TW

Lepa in z migrantskim naglasom
Medtem pa popularnost Melanie raste iz dneva v dan, saj je lepotica slovenske krvi pristala v parodiji, ki prikazuje dan, ko jo je Donald pripeljal domov in predstavil ožjemu krogu svoje družine. Imitira jo nihče drug kot slavna zvezdnica Paris Hilton.

Prevzela je tudi hollywoodskega igralca
Slovenska lepotica pa je očarala tudi slavnega igralca Jamesa Woodsa, ki ga je očitno tako prevzela, da je na spletnem omrežju Twitter izrazil: “Kako lepa ženska je.”

Prvi sin Amerike star deset let
Nekaj dni nazaj je imela družina Trump razlog za veselje, saj je Barron – Donaldov in Melanijin sin ter morebitni bodoči “prvi sin Amerike” – praznoval že deseti rojstni dan. Družina je ta veseli dan ovekovečila s simpatično skupno fotografijo, na kateri se vidi, kako mali Barron, ki je na las podoben svojima staršema, raste v velikega moža, ki bo nekoč vodil očetov milijardni imperij.

https://twitter.com/TejasKat/status/711722126298861568

M. P.