fbpx

Morda boste letos julija tudi vi srečali Messija

Lionel Messi (foto: epa)

Svetovna nogometna zvezda Lionel Messi prihaja k našim južnim sosedom na desetdnevne počitnice z družino, družbo pa naj bi jim delala družina njegovega soigralca iz Barcelone in hrvaškega reprezentanta Ivana Rakitića. Julija jih lahko srečate v bližini vile Sancta Domenica na Hvaru.

Hrvaški nepremičninski podjetnik Gotovac je potrdil, da so Messijevi ljudje rezervirali vilo za deset dni v juliju, a da končno potrditev še čaka. Podjetnik ni želel razkriti, kdaj naj bi slavni nogometaš prispel na Hvar.

Bogato opremljena vila Sancta Domenica stoji v kraju Sveta Nedjelja na južni strani otoka Hvara. Lani je Gotovac v njej gostil znanega hollywoodskega igralca Georgea Clooneya.

Messijev obisk odlična reklama, zato bodo te počitnice zanj brezplačne
V vili je seveda poskrbljeno za ves luksuz, ki si ga zvezda svetovenega kova, kot je Lionel Messi, lahko zaželi. Na voljo je zunanji džakuzi, bazen, vinska klet in celo pristajalna ploščad za helikopterje. Nedaleč od vile je tudi možnost priveza jahte v marini.

Gotovac je dejal, da od Messija ne bo zahteval nikakršnega plačila za uporabo vile, ker mu je v čast, da lahko gosti največjega nogometaša vseh časov. “Če želijo kaj dati, naj dajo, če ne, pa tudi v redu,” je dejal Gotovac, ki je znan tudi kot navijač Barcelone in pogosti obiskovalec tekem na Nou Campu.

V. V., STA