Na levičarski spletni strani nastale zabavne vsebine – na račun levičarjev

Datum:

Levičarji so z namenom diskreditacije dosežkov vlade vzpostavili spletno stran z namenom relativizacije njenih dosežkov. Toda kmalu je sledil bumerang efekt in uporabniki aplikacije so kampanjo usmerili proti njenim avtorjem.

“Postavili bomo nadstrešek oslovski klopi”, “Ustvarili smo delovna mesta za nezaposljive” s sliko ideologa SD Jerneja Štromajerja, “V javnem sektorju smo vodilnim ustvarili delo na daljavo” s fotografijo ameriške štipendistke Nike Kovač, je le nekaj tako imenovanih “memov”, ki jih lahko oblikujete na spletni strani https://sds-obljube.vercel.app/ in so jih ustvarili kot protiutež levičarskim protivladnim namenom.

Levičarski aktivisti so spletno stran ustvarili za blatenje dosežkov vlade, saj so ti nesporni in za levico boleči. Ker so se v dveh letih premaknile sistemske in infrastrukturne zadeve, ki so v časih levih vlad stale. Levica se je tako preusmerila v negativno kampanjo, vendar jim je tudi ta poskus propadel. Uporabniki strani so ustvarili kar lepo paleto “memov” na račun levičarjev, ki pa jih administratorji strani sproti brišejo. Oseba, ki naj bi stala za spletno stranjo, je ustvarjalec spletnih strani Miha Vidaković.

Katere umetnine so nastale, si lahko ogledate spodaj:

Image

Image

 

Image

 

Image

Image

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Korupcija na korupcijo – Golobova vlada

Golobovo vlado vse od nastopa spremljajo korupcijske afere. Sodna...

Cene, ki jih plačujemo za tečaje slovenščine za migrante, so vrtoglave

Množične migracije so za Slovenijo vedno večja težava pod...

Rusija dve leti po napadu na Ukrajino

Ruska invazija na Ukrajino ni spremenila le sveta, temveč...

Podoba vladajočih se v Bruslju na ogled postavi

Peticija o pravici do pokopa in spoštljivega spomina na...