Novi partner Monike Jelinčič: “Razdrl sem nekaj svetega …”

Novi partner Monike Jelinčič Rok Miklič. (Foto: FB)

“Najedal me je kot občutek krivde, kot nekakšno vsakodnevno opozorilo na to, da delam nekaj slabega. Razlog je bil v tem, da sem razdiral družino, razdiral sem vlogo mame in očeta, razdiral sem nekaj, za kar sem vedno trdil, da je nekaj svetega,” se je izpovedal Rok Miklič, novi partner Monike Jelinčič, in dodal, da se kljub občutku krivde ni umaknil, saj je bila ljubezen do nje močnejša.

Rok Miklič, novi partner Monike Jelinčič, je zaradi neresničnih informacij v medijih na Facebooku zapisal svojo plat zgodbe, svojo resnico. Ker nikoli ni želel biti medijsko izpostavljen oziroma se na kakršen koli način kazati v medijih, je bil bil zaradi ljubezni primoran sprejeti tudi to dejstvo.

Kot je sprva zapisal, je ljubezen zanj “zelo čuden pojem in vsak, ki je deležen ljubezni, ve, da je tako močno čustvo, da ga ne moremo zatreti. Tako ljubezen čutim do Monike.”

Ljubezen do Monike je imela grenak priokus
Toda po njegovem je imela ljubezen do nekdanje partnerke Zmaga Jelinčiča vedno grenak priokus. Ta se je pojavil in me moril že pred tem, ko se je vanjo zaljubil. “Najedal me je kot občutek krivde, kot nekakšno vsakodnevno opozorilo na to, da delam nekaj slabega. Razlog je bil v tem, da sem razdiral družino, razdiral sem vlogo mame in očeta, razdiral sem nekaj, za kar sem vedno trdil, da je nekaj svetega. Vendar kljub temu občutku krivde nisem naredil koraka nazaj in se umaknil, saj je bila ljubezen močnejša. Vsekakor je ta grenak priokus postajal čedalje bolj ohlapen, saj sem spoznal, predvsem v zadnjem obdobju, da pojem družine v Monikinem primeru nikakor ni predstavljal tistega, kar je meni sveto. Spoznal sem, da sem s tem dejanjem svoji ljubljeni osebi končno odprl oči, jo rešil okov ter ji pokazal vse pozitivne strani življenja in to me osrečuje vsak dan.”

Po čustvenem izlivu je Miklič še dodal, da so se v medijih pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil nanj, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost izjave in ovadb je pripravljen opraviti celo poligrafski test.

“Na koncu bi rad zaključil z mislijo, da je življenje prekratko in ga moramo živeti pozitivno vsak dan kot da je zadnji. Vsekakor pa prihajajo v naša življenja tudi trenutki, ki niso prijetni, in takrat je pomembno, da imamo podporo tistih, ki so nam dragi. V kolikor je bil kdorkoli od vas zaradi nastale situacije, ki me je doletela, na kakršnem koli način oškodovan ali prizadet, se mu iskreno opravičujem,” je še zapisal Miklič.

Hana Murn

 • Unikatna

  Če je vedel, da razdira družino, bi se umaknil. Včasih je treba misliti tudi z razumom in ne z srcem! Vsaj počakala bi lahko, da se loči. Več žalosti sta naredila otrokoma….

 • Van Der Waals

  NE VE KAJ LJUBEZEN JE IN POTEM PRIDIGA… KAKO MOČNA JE LJUBEZNE, NISEM JE MOGEL IZPUSTITI! LJUBEZEN NI TISTO KAR VIDI NA POP TV NEKE TURŠKE NADALJEVANKE.

 • pajot

  he,he,he,a ti je zmago kej zagrozu A?
  pa si mal cviknu in se opravičuješ z ljubeznijo,?
  ne porajtej,perjatu,tud ona je bla za to.

 • Andrej Žalec

  Če to nebi bil Jelinčič, bi vse Slovence malo brigala ta ločitev. Naj se sprijaznijo in Jelinčič ni neumen, da nebi vedel v kaj se je spustil, ko je poročil tako mlado žensko in z njo mešetaril. Zdaj je prišel račun.

 • freedomfighter

  Revcki ki se smilijo sami sepi…lahko bi ga ze kdo naucil da je obzalovanje najbolj neproduktiven nacin razmisljanja…ko nekaj naredis se s tem ne obremenjujes vec sploh ce ne mores nic spremeniti…ps…kaj pa tale pajac misli da je…on ni razdrl nobene druzone ampak je ona zapustila jelincica…nisi ti kriv da je bila ona nesrecna v prejsnem zakonu…taki jamravci so najhujsa vrsta ljudi

  • Schemva Miro

   Včasih se pa moram strinjati s tabo,tip je navaden pezde.

 • Anton

  Dec bi vsaka nategnu, samu če da baba cahn.

 • terminalar

  On avanturist, ona materialistka = kratek rok trajanja

 • trumpet2018

  prizna da je idiot in da ne dela prav, vendar vseeno se ne umakne :)) ta bo še trpel

 • črnaovca

  Ubožec sedaj mu je žal, ko ga je namakl ni nič pomislil kako razdira družino, gre bolj za denar kot ljubezen in za to se Monika tako bori da bi dobila čiv več in obdržala kupljeno ljubezem

 • Anton

  Novi partner Monike Jelinčič: “Razdrl sem nekaj svetega”….. namočil sem ga pa le

  sarkazem press

  • marijan

   Deklicama je uničil mladost. To je veliko breme, ki si ga je naložil.
   Tega se z denarjem ne da odplačat.
   Računi še pridejo.

 • Nšo-či

  Spodbudo za svojo ljubezen in razmerje, bo Rok moral poiskati v sebi in ne v okolju, ki ga obdaja. Okolje njegove ljubezni ne more občutiti in svoje mnenje prilagaja podatkom, ki so trenutno na voljo.

  • ZatonMesecnikov

   Rok je že malo v letih za to ljubezen. Ni več toliko hormonov.

   • Nšo-či

    A pol misliš, da ti ne more zavreti kri po žilah? Dolgočasno ;)

    • ZatonMesecnikov

     Zavre mi, če levičar piše neumnosti Ši-tcu.

     • marijan

      Nič ni tale od pravega dedca.
      Ob vseh milijonih evrov s katerimi se hvali, da lažje “osvaja” starejše ženske, se zdaj bori še za Zmagotove evrčke.
      Monika bo šele spoznala, v kaj je njen Rokec v resnici “zaljubljen”.

     • ZatonMesecnikov

      Lepo slišati insajdersko mnenje.

 • črnaovca

  Zmago je prišel v leta ko ga stalno jahanje utruja in kobilca si je dobila drugega žrebca

 • DEATH TO COMMUNISM

  Gnida se ni umaknil, ker je razmišljal s kurcem. Tak dedec, ki pomaga razdret družino ni vreden, da ga pes poščije. Vsi pofuklji in kurbe, ki razbijate zakone, uničujete življenja drugega zakonca, predvsem pa za vedno zaznamujete otroke, katerim ste uničili otroštvo in življenje, jebite si mater!!! Jaz bi vas pobijal kot podgane!!!

 • Šiški padobranac

  Zakaj bi jebač razdrl, ko dec ne more…

 • Aleš Žabkar

  Ja… Si… Razdru si družino…. Živi z tem.. Otroci bodo z leti bolj razumeli, kaj si naredil… Kot Jaz… Ne vržem rože v tvoj grob… Vesel da si mrtev