fbpx

Novi partner Monike Jelinčič: “Razdrl sem nekaj svetega …”

Novi partner Monike Jelinčič Rok Miklič. (Foto: FB)

“Najedal me je kot občutek krivde, kot nekakšno vsakodnevno opozorilo na to, da delam nekaj slabega. Razlog je bil v tem, da sem razdiral družino, razdiral sem vlogo mame in očeta, razdiral sem nekaj, za kar sem vedno trdil, da je nekaj svetega,” se je izpovedal Rok Miklič, novi partner Monike Jelinčič, in dodal, da se kljub občutku krivde ni umaknil, saj je bila ljubezen do nje močnejša.

Rok Miklič, novi partner Monike Jelinčič, je zaradi neresničnih informacij v medijih na Facebooku zapisal svojo plat zgodbe, svojo resnico. Ker nikoli ni želel biti medijsko izpostavljen oziroma se na kakršen koli način kazati v medijih, je bil bil zaradi ljubezni primoran sprejeti tudi to dejstvo.

Kot je sprva zapisal, je ljubezen zanj “zelo čuden pojem in vsak, ki je deležen ljubezni, ve, da je tako močno čustvo, da ga ne moremo zatreti. Tako ljubezen čutim do Monike.”

Ljubezen do Monike je imela grenak priokus
Toda po njegovem je imela ljubezen do nekdanje partnerke Zmaga Jelinčiča vedno grenak priokus. Ta se je pojavil in me moril že pred tem, ko se je vanjo zaljubil. “Najedal me je kot občutek krivde, kot nekakšno vsakodnevno opozorilo na to, da delam nekaj slabega. Razlog je bil v tem, da sem razdiral družino, razdiral sem vlogo mame in očeta, razdiral sem nekaj, za kar sem vedno trdil, da je nekaj svetega. Vendar kljub temu občutku krivde nisem naredil koraka nazaj in se umaknil, saj je bila ljubezen močnejša. Vsekakor je ta grenak priokus postajal čedalje bolj ohlapen, saj sem spoznal, predvsem v zadnjem obdobju, da pojem družine v Monikinem primeru nikakor ni predstavljal tistega, kar je meni sveto. Spoznal sem, da sem s tem dejanjem svoji ljubljeni osebi končno odprl oči, jo rešil okov ter ji pokazal vse pozitivne strani življenja in to me osrečuje vsak dan.”

Po čustvenem izlivu je Miklič še dodal, da so se v medijih pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil nanj, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost izjave in ovadb je pripravljen opraviti celo poligrafski test.

“Na koncu bi rad zaključil z mislijo, da je življenje prekratko in ga moramo živeti pozitivno vsak dan kot da je zadnji. Vsekakor pa prihajajo v naša življenja tudi trenutki, ki niso prijetni, in takrat je pomembno, da imamo podporo tistih, ki so nam dragi. V kolikor je bil kdorkoli od vas zaradi nastale situacije, ki me je doletela, na kakršnem koli način oškodovan ali prizadet, se mu iskreno opravičujem,” je še zapisal Miklič.

Hana Murn