Obračun v družini Trump: Melania vrača udarec Trumpovi bivši

Ivana, Trumpova prva žena in Melanija, njegova tretja (foto: epa).

Nekdanja žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa je v enem izmed svojih intervjujev dejala, da je ona kot prva Trumpova žena dejansko tudi prva dama. Na njeno izjavo se je hitro odzvala Melania in sporočila, da Ivana zgolj išče pozornost. “V izjavi nekdanje žene ni nikakršne vsebine. Na žalost zgolj vzbuja pozornost in s tem skrbi za samopromocijo,” je zapisano v izjavi Melanie.

“Prva” gospa Trump je v intervjuju za Good Morning America med drugim promovirala svojo knjigo Raising Trump, ki bo izšla v teh dneh. Dejala je, da se še vedno pogosto sliši z Donaldom in da ima celo njegovo direktno telefonsko številko v Beli hiši. Sicer je ne koristi preveč pogosto, saj ne želi, da bi prišlo do spora med Donaldom in Melanio. “Melania je tam in ne želim izzvati ljubosumja zato, ker sem jaz prva Trumpova žena. Jaz sem dejansko prva dama,” je dejala Ivana v intervjuju.

Kot prva dama želi pomagati otrokom, ne prodajati knjig
Ta izjava je razjezila Melanio, ki je prek svoje tiskovne predstavnice sporočila, da želi Ivana zgolj vzbujati pozornost. “Gospa Trump je Belo hišo spremenila v dom za svojega sina Barrona in predsednika. Zelo rada živi v Washingtonu in v čast ji je njena vloga prve dame, s katero želi predvsem pomagati otrokom in ne prodajati knjig. Nobene prave vsebine ni v izjavi nekdanje žene Ivane. Na žalost gre zgolj za iskanje pozornosti in samopromocijo,” je zapisano v izjavi.

Ivana in Donald sta se poročila leta 1977, ločila pa 1990, zaradi afere z njegovo nato drugo ženo Marlo Maples. V zakonu so se jima rodili trije otroci, in sicer Donald mlajši, Ivanka in Eric Trump. Pred Trumpom je bil Ronald Regan edini predsednik ZDA, ki je bil ločen.

B. O.

 • Franc Šink

  Ni čudno da se je Don ločil od nje.Samo poglejte sliko pa vam bo jasno.

  • Valter BraniSlav

   Ivana mu je poklonila lepe otroke… in to tri. Nasa le enega.
   Ce bi bil se enkrat mlad ne bi imel 4, ampak 10 otrok.
   Ni vecejega uzitka kot mastno zasluziti in to vloziti v svoje potomce…

   • Franc Šink

    ??? !!!

  • cosmosjasnovidec

   Ivana je bila prava lepotica proti Melaniji poišči na netu boš videl fotografije.
   Ni pa pojasnjeno kaj se je naenkrat z njo zgodilo,da je cela zabuhla.
   Verjetno lepotna operacija katera ni uspela in je pustila posledice.

 • Valter BraniSlav

  Oh kaksne novice… pozabili sta povedati da je Melanija ob svojem demantiju tudi nesramno rignila in prdnila. Poleg tega ji je obesek okrog vratu visel po strani…

 • Valter BraniSlav

  In koliko zena in zensk je imel marsal SFRJ, vrhovni poveljnik oborozenih sil, predsednik Zveze Komunistov, najvecji sin nasih narodov narodnosti, tvorec gibanja neurscenih, neutrudni borec za pravice delavskega razreda, zaprisezen marksist, heroj druge svetovne vojne, junak ki je premagal tako Hitlerja kot Stalina, najvecji prijatelj mladine, otrok, novorojenckov in ubogih starckov, rakastih bolnikov in nevrotikov, nas najvecji JOSIP BROZ TITO.
  VECNA MU SLAVA NA VEKE VEKOMAJ AMEN.

  • milanček

   škoda ker se je sploh skotil!

  • cosmosjasnovidec

   Tvoj maršal sfrj je res imel rad veliko otrok,ker je bil navaden pedofil kateri je posilil na stotine deklic in dečkov njihovi starši so pa morali molčati drugače bi jih pobili ali vrgli na goli otok.

   • Valter BraniSlav

    Mene ni, verjetno je tebe? Ali tvoje starse?
    Mogoce tvojo staro mamo?
    Povej nam vec, da bomo vedeli kako so trpeli anusi tvoje druzine.

    • cosmosjasnovidec

     Če bi se spravil na koga iz naše družine verjemi,da ne bi preživel niti celega dneva.
     Dva strica sta mi takrat bila eden podgeneral eden pa general polkovnik dva sta pa bila telesna stražarja pri tem pedofilu in sta že sama kovala načrt,da bi ga fentala ter pobegnila v tujino.
     Tako pa boš moral vprašati svoje sorodnike kako so se obnesli pri tej crketini.

 • Ana Job

  Melanija je prekrasna, čudovita in ljubezniva oseba. Stara, z botoksom nafilana čarovnica, pa je nanjo ljubosumna.

 • učko

  Kar gre men na kozlajne je to, da večina žensk, tut Melanija, oblači oblačila, ki izrazito izpostavljajo joške. Naj se zgledujejo po recimo Kate Middleton, ki se oblači zelo okusno in seksi, pa vseeno nekoliko bolj diskretno kaže ženske obline.

 • učko

  Jah, Ivana res ni za kazat svetu in se z njo postavljat. Leta so naredila svoje !

 • neny
 • cosmosjasnovidec

  Vprašanje je kaj se je naenkrat zgodilo z Ivano,ker je bila prava lepotica proti Melaniji katera se je pred njo lahko le skrila.
  Verjetno je šla na kake lepotne operacije katere so se izjalovile,da je naenkrat postala taka.

 • Adolf Hitler Lebt

  Bravo Milena razpal po tej poljski židovski pizdi!

 • mona lisa

  Holivudsko.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!