fbpx

Obračun v družini Trump: Melania vrača udarec Trumpovi bivši

Ivana, Trumpova prva žena in Melanija, njegova tretja (foto: epa).

Nekdanja žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa je v enem izmed svojih intervjujev dejala, da je ona kot prva Trumpova žena dejansko tudi prva dama. Na njeno izjavo se je hitro odzvala Melania in sporočila, da Ivana zgolj išče pozornost. “V izjavi nekdanje žene ni nikakršne vsebine. Na žalost zgolj vzbuja pozornost in s tem skrbi za samopromocijo,” je zapisano v izjavi Melanie.

“Prva” gospa Trump je v intervjuju za Good Morning America med drugim promovirala svojo knjigo Raising Trump, ki bo izšla v teh dneh. Dejala je, da se še vedno pogosto sliši z Donaldom in da ima celo njegovo direktno telefonsko številko v Beli hiši. Sicer je ne koristi preveč pogosto, saj ne želi, da bi prišlo do spora med Donaldom in Melanio. “Melania je tam in ne želim izzvati ljubosumja zato, ker sem jaz prva Trumpova žena. Jaz sem dejansko prva dama,” je dejala Ivana v intervjuju.

Kot prva dama želi pomagati otrokom, ne prodajati knjig
Ta izjava je razjezila Melanio, ki je prek svoje tiskovne predstavnice sporočila, da želi Ivana zgolj vzbujati pozornost. “Gospa Trump je Belo hišo spremenila v dom za svojega sina Barrona in predsednika. Zelo rada živi v Washingtonu in v čast ji je njena vloga prve dame, s katero želi predvsem pomagati otrokom in ne prodajati knjig. Nobene prave vsebine ni v izjavi nekdanje žene Ivane. Na žalost gre zgolj za iskanje pozornosti in samopromocijo,” je zapisano v izjavi.

Ivana in Donald sta se poročila leta 1977, ločila pa 1990, zaradi afere z njegovo nato drugo ženo Marlo Maples. V zakonu so se jima rodili trije otroci, in sicer Donald mlajši, Ivanka in Eric Trump. Pred Trumpom je bil Ronald Regan edini predsednik ZDA, ki je bil ločen.

B. O.