fbpx

Odkrita tajna afera Slobodana Miloševića! Noro je bil zaljubljen v mlado srbsko igralko, ki mu je rešila glavo?!

Nekdanji vojni zločinec Slobodan Milošević (vir: twitter)

Srbske medije te dni polni informacija, da je bil nekdanji predsednik Slobodan Milošević nadvse zaljubljen v mlado srbsko igralko – njenega imena ne objavljajo, zgolj začetnici S. S.

Milošević naj bi se v afero s to mlado igralko zapletel v letih 1986-1987, skupaj pa naj bi preživela tudi vikend v okolici mesta Smederevo. Navajajo, da naj bi S. S. Miloševića spominjala na njegovo ženo Mirjano v mladih letih, v tej zadevi pa naj bi posredoval politik Ivan Stambolić. Vir je srbskemu Kurirju razkril: “S. S. je bila Miloševiću res všeč.” Povezal naj bi ju prav Stambolić, ki naj bi imel številne povezave z estradnicami. Potem ko je bil kontakt med njima vzpostavljen, sta ves vikend preživela v vili “Zlatni breg”, ki je znana kot poletna rezidenca družine Obrenović.

Vendar pa vir ni potrdil, da sta Milošević in S. S. dejansko kaj imela. Res sta skupaj preživela vikend, vendar pa niti v tajni službi niso vedeli, kaj delata in o čem se pogovarjata. Obstaja celo sum, da je bila prav ta igralka tista, ki mu je prva razkrila, kaj se pripravlja proti njemu. Igralka naj bi namreč do informacij prišla medtem, ko je bila v stiku z Brankom Mamulo, takratnim ministrom za obrambo.

J. G.